Last news in Fakti

10 Май, 2012 09:58 1 233 1

Главният прокурор е сигурен, че Братя Галеви ще бъдат издирени

  • велчев-
  • борис велчев-
  • братя галеви-
  • всс-
  • ваньо танов

Ваньо Танов подозира задкулисни уговорки в изчезването на т. нар. братя

Главният прокурор е сигурен, че Братя Галеви ще бъдат издирени - 1
Снимка: БГНЕС

Сигурен съм, че Братя Галеви ще бъдат издирени, а ако не се намират в страната, има достатъчно механизми, по които да ги върнем тук.

Това заяви главният прокурор Борис Велчев преди заседанието на Висшия съдебен съвет.

„От вчера слушам коментари на журналисти, които казват, защо веднага в съдебната зала не бяха сложени белезници на братя Галеви и т.н. Не сте длъжни да знаете закона, но все пак със здравия разум трябва да се съобразявате", посочи Борис Велчев. Той уточни:

"Нали си спомняте, че решението на Върховния съд, изнесено преди няколко дни, с което се потвърди осъдителната присъда на братя Галеви, беше взето неприсъствено, след като последното по делото присъствено заседание, се проведе няколко месеца преди това.

Как точно да стане и в какво производство да се сложат белезниците. Хубаво е да знаем закона преди да го коментираме публично, но и здравия разум трябва да уважаваме”, подчерта главният прокурор.

Вчера дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, които бяха осъдени на по 5 години затвор, бяха обявени за общодържавно издирване от МВР-Кюстендил, след като служителите на "Съдебна охрана" не можаха да ги открият на адресите им в село Ресилово. Двамата трябва да излежат присъдите си в общежитието в съседното село Самораново.

Изчезването на братя Галеви ми изглежда много гнило, тъпо. Изглежда, че има задкулисни уговорки. Това заяви сутринта директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов по бТВ, като изрично подчерта, че прави коментара си в качеството си на гражданин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 умен

    0 0 Отговор
    ЗНАЕМ ЧЕ ЩЕ ГИ ХВАНАТ.
    то тоя премиер е ТОЛКОВА УСПЕШЕН че няма как да не ги хване !! Направо в студиото на БТВ ще ги хване... докато си вдига рейтинга...

    А КУЧЕТАТА НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ИЗЛОВИ ?? ...или с тях не може да се наговори ... писнами от кучета на всяка крачка ..