Last news in Fakti

10 Май, 2012 13:10 20 410 31

Борисов се разгневи на въпрос за Братя Галеви

  • борисов-
  • братя галеви
Борисов се разгневи на въпрос за Братя Галеви - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов се разгневи на въпрос на репортер относно случващото се с братя Галеви Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви.

Премиерът дори нарече репортерът "некомпетентен", след като репортерът зададе въпрос, отнасящ се за това, че Галеви се подиграват на правителството.

„Правителството няма абсолютно никаква вина в този процес – и съдиите са могли да го задържат, и прокурорът е можел да поиска задържането им. Къде е ролята на правителството в независимата съдебна система? Съжалявам, че трябва да ви го кажа”, заяви Борисов, цитиран от БГНЕС.

Вчера дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, които бяха осъдени на по 5 години затвор, бяха обявени за общодържавно издирване от МВР-Кюстендил, след като служителите на "Съдебна охрана" не можаха да ги открият на адресите им в село Ресилово. Двамата трябва да излежат присъдите си в общежитието в съседното село Самораново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕЙТИНГ

    6 3 Отговор
    ПОСТАНОВКА... очевидно са се наговорили с Галеви и сега ще ги ХВАНАТ ПОКАЗНО И БЛЯСКАВО.

    После Борисов и Цветанов ще се на..рат да се хвалят по медиите, мале колко сме успешни мале мале малееее ... ба.и успеха ба.и ... леле леле то професионализъм то акция то чудо, то координатциа то ефективност то .. ба.и ФБР зеле да яде ... . ние ги хващаме планово.

    АКЦИЯ РЕЙТИНГ следва ...
  • 2 РЕЙТИНГ

    7 4 Отговор
    А КУЧЕТАТА НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ИЗЛОВИ ??
    НАЛИ Е МНОГО УСПЕШЕН ПРЕМИЕР ??
    ...или с тях не може да се НАГОВОРИ... писнами от кучета на всяка крачка ..
  • 3 Dqdo Mraz

    4 1 Отговор
    Ще ги хванат, само че на плажа в Африка с мохито в ръка :)))
  • 4 ели

    8 3 Отговор
    Мисля, че Борисов не е човека, който трябва да се пита. Наистина да идат да питат съдията дето ги е пуснал под гаранция. Мисля, че ако сега ще ги издирват е редно институцията, която ги е пуснала да поеме разходите по намирането им , а не от народните пари.
  • 5 gosho

    2 0 Отговор
    nyama da gi hvanat, te sa se chupili za dalgo ot BG, platili sa si dosta
  • 6 Вафла ВинкеУ

    8 2 Отговор
    Разбира се, ще ги хванат! Не уточняваме обаче, за коя част от тялото...
  • 7 Данчо от Русе

    8 2 Отговор
    Ние съдилища ли сме имали?Пълна пародия е всичко!!!За кокошка няма прошка....и т.н.Живеем в най бандитската и корумпирана държава.Да не са луди да лежат ,щом имат пари....А съдилищата са независими ,защото политиците така им харесва.Когато видим дизина политици в затвора ,тогава ще дойде новото време за България.Бойко и той е за затвора....Лъжец,мошеник безпардонен!!!
  • 8 Радо

    5 2 Отговор
    Егати скалъпеният сценарии като Турска сапунка всичко е било добре планирано още от самото начало се е знаело че стигнели се да панделата ще си бият камшика. Излиза че Боко е профукал напразно 500 милиона евро за хеликоптери и за опазването на границата.
  • 9 братя Галеви

    2 1 Отговор
    Не ни търсете! Сега пристигнахме в австралия,ще купим 200 овце и ще си живеем.Адиос амигос.........
  • 10 z-tag

    2 2 Отговор
    Аз не мога да разбера не са ли присъствали тия братя Галеви когато са произнасяли присъдите им.И как ако са присъдата е "ВИНОВЕН, наказват се с лишаване от свобода до 5 години",са напуснали съда свободно без белезници.Та нали присъдата влиза в сила от момента на произнасянето и...Абе егати и държавата,егати съдилищата,егати политиците дето минаха за толкова години,егати и Бойко Борисов...
  • 11 аве мисири

    2 3 Отговор
    аве тука само Комонистични от...ки ли има в тоя саит ве Боко Боко ... кадето има статия има 1 2 които им плащат да ругаят .... като беше станишев и Доган с царя що нищо неписахте вижте до каде са ни докарали ... сега им сърбаме попарата заради такива като вас даите шанс на ДОГАН ДА влезе в правителството да управлява с БСП и се чудете що са толкова много циганите !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #24

  • 12 сестри Галеви

    2 0 Отговор
    Ооо , братя Галеви са писали и тук. Ха ха
  • 13 николай маринов

    2 4 Отговор
    Милият Боко ! Пак го обидиха незаслужено . Боже , прости на бедните хорица , те не знаят какво питат !
  • 14 любен любенов

    1 1 Отговор
    колко пари отидоха по дяволите докато ги осъдят. и нарая кой ще плати това,пак ние.заради някой си кормпирани държавни служители.
  • 15 ВИП АМГ

    3 2 Отговор
    Borisov ne e vinoven a sada i prokuraturata.
  • 16 Петър Петров

    1 3 Отговор
    БОРИСОВ СЕ РАЗГНЕВИ!!! Ама и вие какви журналисти сте... как може така да разгневявате Борисов? С него трябва внимателно... Да не се разгневи, че тогава ще видите вие...

    Коментиран от #17

  • 17 ВИП АМГ

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Петър Петров":

    @16 ti si strashen glupak.
  • 18 мони

    2 2 Отговор
    боко е за растрел но не заради Галеви а за друго он си знае
  • 19 тапака

    0 2 Отговор
    АМГ, НЕЩО МАЙ ГОРИШ МАСЛО ,ПРИЯТЕЛ
  • 20 мартин акакка

    1 1 Отговор
    Цитат: " Двамата трябва да излежат присъдите си в общежитието в съседното село Самораново." хахахах вии се е.авате с мене чесно.
  • 21 веско алексиев

    1 1 Отговор
    Ako ne beche Borisov koi drug chteche da gi podgoni ve komunisticheski pseta
  • 22 .............

    1 2 Отговор
    Ма то яко ги е подгонил.А дали ще ги хване.Веско Алексиев-ти си комунистически б....к.И Бойко Борисов е комунистически б...к.
  • 23 Ураган

    1 2 Отговор
    Абе има ли по-голям комунист от Бойко. Разбира се, че той е виновен за всичко, като главна роля и Бос на подземния свят. Ама кокала не може да допре до него...Еее..щото човека си е премиерче. АА..да ви е честито драги г-да и г-жи журналисти!!!
    Човека освен да обижда и без да си изслуши речта си, преди да каже нещо не може. С една дума " НЕ ГРАМОТЕН ".. Евалата БОКО, много ти отива тая изк..на физиономия!!
  • 24 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "аве мисири ":

    @11 - Мно-о-ого вярно си написал..... Ама няма кой да го разбере - виж другите коментари......
    Истината е, че съдебната ни система харчи със страшна сила парите на данъкоплатците (т.е. нашите пари) за уж работата си, и опорочава и обезсмисля парите на данъкоплатеца отишли за полицията, докато "пощипва" с големите щипци от парите давани й от подсъдимите, които самите подсъдими преди това пак са откраднали от данъкоплатеца под друга форма - ето за това нашите интереси (на обикновените данъкоплатци) са да имаме строга и неподкупна съдебна система и по-малко престъпници. Ако някой си спомня, Б.Б. в началото на мандата си започна доста силна офанзива срещу престъпници от всякакъв род и калибър, но садебната система му сложи доста "прътове в колелата", и за капак му показа, че не може да й влияе, защото била надпартийна, надправителствена и независима - би било добре да е така, но не - съдебната система у нас е най-корумпираното звено от държавният апарат, и скоро може и наистина да стане независима, защото с толкова много пари прибрани като подкупи от престъпния свят им се дава много сила и независимост..... Трябва да има смяна на поколенията там .... и то май насилствена - власт без кръв се не дава (е показала историята) ....
  • 25 Viktor

    1 0 Отговор
    Много неща не харесвам в Борисов, но се радвам ,че такива мутри като Галеви започнаха да си получават заслуженово.Към социалистите:Бъдете честни пред себе си, до колкото имам спомени по време на тройната коалиция ,а и преди това Галеви бяха "почтенни бизнесмени" и никои не ги закачаше,даже искаха в политиката да влизат.Сега поне си подгониха ..евала за което ,защото живеем в 21 век и със заплахи и рекет бизнес не се прави .
  • 26 Гриф

    1 1 Отговор
    Ха-ха как да не се ядосаш като ти задават въпроси извън сценария ;)
    А относно Галеви и останалите престъпници които се движат безнаказано у нас и в чужбина - тях ги търсят проформа и бойковци и станишковци и т.н. Та нали някой трябва да и опере крадените пари
  • 27 9045

    1 2 Отговор
    Завиждам му на търпението...........АКО СМЕ НИЕ НА НЕГОВО МЯСТО,КАК ЩЕ РЕАГИРАМЕ ..?????????????????????????????????????????????????????? Всеки сам си знае границата.Борисов има в повече.Нека да не говорим приказки ей така......
  • 28 камен

    2 1 Отговор
    ако има съдебна система и тя е независима боко трябва отдавна да е в затвора.....всяко разузнаване знае какво прави сега и каво му еминалото, просто сега прилапва още по голям кокал това е вси4ки канали и предишната му конкуренция сега му се от4ита а той е погнал бившите си конкуренти не защото го прави за народа ами защото така му изнася сега разбрахте ли какво всъщност представлява вашия кумир?
  • 29 тяната

    1 1 Отговор
    д-р Борисов, защо се гневиш на журналистите те само питат, ако не знаеш нищо просто си премалчи.
  • 30 Юрист

    1 1 Отговор
    Стига сте писали глупости. В този случай е прав човекът. Какво е виновна, че корумпираната независима Съдебна система не си върши работата. Поне от кумова срама да бяха поискали съдействие от МВР. За много неща може да се критикува правителството, но не и за този случай.
  • 31 партизан

    1 1 Отговор
    Бойко, не са ти виновни журналистите. Тя съдебната система е независима , ама законодателната е твоя. Като за 3 години не можахте да и оправите корупцията и да направите годни закони и още 10 да управляваш все тая. Ама и прост народ е българина. Какво може да очаква от пожарникар и вифаджия.И тия на ББ са от едно котило със Станишев ,Костов , Доган, Царя, Кунева, Сидеров- политическа класа- разбирай пладнешки разбойници. Мястото им е не в парламента, ами при галеви в затвора