Last news in Fakti

3 Май, 2012 17:06 7 059 19

Братя Галеви влизат в затвора

  • братя галеви-
  • затвор
Братя Галеви влизат в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Пламен Галев и Ангел Христов или така наречените братя Галеви влизат в затвора, предаде БНР.
Върховният касационен съд реши окончателно, че по обвинението за участие в организирана престъпна група за изнудване и рекет двамата ще трябва да лежат по 5 години в затвора.

Първоначално дупнишките бизнесмени бяха оправдани от Кюстендилския окръжен съд. Впоследствие с преразпит на свидетели Софийският апелативен съд осъди бившите барети на по 7 години лишаване от свобода.

Върховните магистрати са намалили наказанието с по 2 години, отчитайки като смекчаващо вината обстоятелство чистото им съдебно минало и факта, че двамата са се занимали с благотворителна дейност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 prost

    0 3 Отговор
    светци - взимат от богатите и дават на бедните !!!
  • 2 Анонимен

    1 1 Отговор
    Може да прозвучи пресилено но от както дойде промяната Дупница пропада и става все по зле,не защитавам никого може да са какви ли не но на доста хора помогнаха а на края те се обърнаха срещу тях, как века един приятел Юда сигорно е бил Българин :)))
  • 3 дог

    2 1 Отговор
    верно светци, а анонимко?! не 5, 50 са им малко на тия.
  • 4 човек

    2 1 Отговор
    Прах в очите. Какво като 2ма мафиоти влизат в затвора!? Какво от това!? Мафията е в политиката така, че нещата си продължават по все по-лош начин!!!!! Тия двамата да влизат - добре ама това не оправя нещата.
  • 5 Калоян Велинов

    3 0 Отговор
    ....един ден Слънцето и кучия г.з огрява!!!
  • 6 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    stranno
  • 7 Elmo

    2 2 Отговор
    Дог Що така говориш ве? Познаваш ли ги тея хора изобщо?
    Ти да не би да си Светец??? аз знам светците да са на небето :)))
  • 8 Elmo

    2 2 Отговор
    Дог Що така говориш ве? Познаваш ли ги тея хора изобщо?
    Ти да не би да си Светец??? аз знам светците да са на небето :)))
  • 9 Кирил Червенков

    1 2 Отговор
    Yraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 10 гост

    2 1 Отговор
    Браво, поне това правителство започна да вкарва мафиотите по затворите.
  • 11 Росен

    1 3 Отговор
    Правителството не е право тия хора колко много направиха за Дупница . Парка , градинките , училишта ни оправуха кво ли още не и какво получават ЗАТВОР . НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 12 чифута

    2 0 Отговор
    Пак ли бе? Аре стига с тези циркове .Ако искат да ги вкарат процеса може да мине за 2-3 дни и да си ги пратят там където трябва.Какво се подиграват с всички.
  • 13 The Bear

    0 0 Отговор
    Истината в нашата татковина е, че всичко е театър на властта, и обикновено в затвора влизат не тези които трябва. Винаги съм си мислел, че братя Галеви са от най-големите престъпници в България - ей така от това което научавам от писаното и казаното по новините. Но сега, щом властта ги вкарва в затвора, започвам да се съмнявам дали аджаба заслужават:) Ха да видим сега с този закон за конфискация дали ще има справедливост, или ще оценяват имотите на богаташите без официални доходи с друг аршин - примерно триетажен голям палат за 20000 лева и т.н. Сега ще сме свидетеле на още по-голям цирк..... И докато се мъдрят закони и се гърми, че властта вкарва престъпници в затвора, съдийската мафия тихо си узакони златните имоти по морето откраднати от държава и общини, някой тихо загради целият плаж заедно с прилежащата гора от Черноморец до Созопол, в Дюни все още не пускат пиле да прехвръкне (ако пилето не им е изсипало една чанта пари) през оградената зона от плажа държавна собственост, разрушават рибарски колиби а огромните хотели на пясъка остават да бодат очите на обикновения човек крещейки името на собственика си и т.н. очевадни примери за вездесъщото беззаконие в България и наглата демонстрация на безнаказаност от срасналата се с властта олигархича мафия........
    На нас ни остава търпеливо да чакаме да умрем, надявайки се да не се разболеем от рак или друга мъчителна болест, защото там ни дебнат другите престъпници - фармацевтичната мафия - най-печелившата у н
  • 14 СЛАВИ СЛАВЕВ

    2 0 Отговор
    taka trebe
  • 15 pacoran

    2 0 Отговор
    prosto boiko doide na vlast i edin po edin gi opravia dokato stani6ev si traika6e 6oto e puzlio i p..loga na tu4skia

    Коментиран от #18

  • 16 dtm

    1 0 Отговор
    Вие ако вярвате на Бойко,че от както е на власт се справя с мафията и по-точно Цецко,много се заблуждавате,защото не сте на ясно за какъв цирк става дума в правителството...пълна пародия
  • 17 ГОСТА

    0 2 Отговор
    На Бате Бойко са му многооооооо меки пагоните маи маи !!! За да се справи с МАФИЯТА в ДУПНИЦА

    Коментиран от #19

  • 18 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "pacoran":

    @15 napalno si prav
  • 19 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "ГОСТА":

    @17 mafiata v dupnicaa kakto si ia narekal e sbirshtina ot momchenca s osnovno obrazovanie koito rakovodeni ot bivshite chengeta galevi se imaha za golemi ganksteri a si ostanaha edni izp.rdeni g.zove s izvinenie.