Last news in Fakti

10 Май, 2012 13:44 20 626 19

Жестока катастрофа с ТИР /Обновена/

  • жестока катастрофа-
  • гелеменово

Шофьорът почина

Около 10,25 часа турски ТИР, превозващ дрехи е катастрофирал на пътен възел Гелеменово, в района на Пазарджик, съобщи говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.
ТИР-ът е пътувал по посока на София. 45-годишният шофьор, който управлявал, тежкотоварния камион е предприел изпреварване, но е загубил управление над возилото. След това се удря в една от носещите колони на пътния възел Гелеменово.
Шофьорът е настанен в тежко състояние в болницата в Пазарджик. Единият му крак е ампутиран, другият е с множество травми.

По-късно стана ясно, че шофьорът е починал на операционната маса.
Иззета му е кръвна проба. Направен е оглед на местопроизшествието. Разследването за причините за катастрофата продължават.
Временно е било спряно движението в едното платно.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 da mu se nevidi

    3 13 Отговор
    mnogo e lo6o na 45godini s amputiran krak o6te mu e rano, eto kakvi tupi zagubeni lekari imame v Bulgaria 4ak da otrejat krakut na 4oveka moglisa ne67to da napravqt no ne sa iskali da se zanimavat - tapanari!!!
  • 2 SHAOLINA

    7 3 Отговор
    Проблемът е в Турците баща ми също е тираджия и съм ходил доста пъти с него на курсове и съм виждал сас очите си тези фесове как карат до дупка тези камиони и не е.ават нищо и никой за това стане ли някакъв еитакъв гаф те са на топ листата.!!!
  • 3 Георги Стоянов

    7 2 Отговор
    Най-м...умните шофьори са р...ците!! хубавото е че само тоя е станал жертва а не е повлякал други с него. аз при изпреварване на тирове си пускам по едни къси-дълги светлини контролно, защото м...ли почти не гледат като тръгват да изпреварват. Даже съм убеден че този е тръгнал да прави някоя ку..........ска маневра при изпреварването си и е засякал някой друг водач. след което се е стреснал и се е забучил в колоната. Моля не защитавайте турските тираджии по цял свят реват от тях
  • 4 Пешо

    5 1 Отговор
    До "da mu se nevidi" : Ти си уникален глупак
  • 5 Кирил Червенков

    2 3 Отговор
    ot burzane si 4upqt tikvite
  • 6 Марти

    5 0 Отговор
    До ''da mu se nevidi''.исля,че не е уместно да пишеш за лекарите така и как прецени,че са могли да направят нещо.Днес минах 2 пъти покрай катастрофата.Кабината беше неузнаваемо смазана.Професията ми е свързана с щети на автомобили и мога да ти кажа,че тази катастрофа беше ужасна.Добре,че няма невинни пострадали.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 art30

    3 1 Отговор
    бог да го прости, два пъти минах днес покраи катастрофата, камиона е размазан.ТРАГЕДИЯ
  • 9 tralala

    1 1 Отговор
    DO-damu se nevedi ...... ate ti si rqdko tap 4ovek toi m....la umrql taka4e i sas krak i bes krak vse tq
  • 10 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    ujas.lekaa mu prast na choveka.
  • 11 The Bear

    1 1 Отговор
    ОТНОВО ТУРСКИ ТИР
    ДОКОГА БЕ
    ДЪРЖАВАТА ДА СПРЕ ДА ПУСКА ТУРСКИ ТИРОВЕ У НАС
  • 12 бай Георги

    0 0 Отговор
    Много хубаво е станало с този серсемин!Намерил това,което търсил!
  • 13 6789

    0 0 Отговор
    Пак така ли ,ще говорим ,АКО СЕ СЛУЧИ НА НАШ РОДНИНА.........?????????????? ц
    ц
    ц
    ц
    ц
    ц
  • 14 Жоро -форда

    0 0 Отговор
    Кога ,ще започнем да бъдем .............ХОРА ?
  • 15 камен

    0 0 Отговор
    е ето хора сте де...българи при това....вижте се ..ако български тир беше катастрофиал в турция и 4уете да злословят против гяурите да не се 4удите щото вие сте същите, 4е и по зле
  • 16 osman akarsu

    0 0 Отговор
    бай георги ще ти кажа само едно дано и на теб да ти се слу4и нещо такова за да не говориш глупости пове4е господ да те накаже живота е такъв днес на мен утре на теб.А на теб The Bear от къде трябва да минат турските тирове те не летят а отделно пък българия пе4ели от тая работа, те хората си плащат да не ги пускате безплатно но проблема не е това проблема е 4е са турци нали бъдете пирво хора
  • 17 Silence

    0 0 Отговор
    Аз не знам до кога ще плюем, плюем и все някой друг ще е виновен. Лично мнение, но дали тук не са натрупани много причини довели до това?
    - Неправилно насочване придвижване на тежкотоварни машини, вклчително TIR с ремаркета (скоро беше и комбайн се разхождаше по главен път Варна - София и си танцуваше в двете платна)
    - Не добра пътна структура - пътища, маркировки, ограничения скорост, скрити покрити знаци и прочее
    - Несъобразени действия на пътя - мого често резултат от изнервени шофьори - Изнервени от условията, в които трябва да управляват.
    Друг е въпросът за шофьори, които нямат грам съвест и правят глупости без да се замислят за останалите на пътя.

    Незнам кой българин и кой турчин, но има добри и съвестни, има и м...умници.

    Лека му пръст на човека и дано, ама дано тези случаи намалеят. Няма да спрат.
  • 18 Сибир

    0 0 Отговор
    osman akarsu,проблемът не е ,че загиналият е турчин (лека му пръст),ав това ,че голяма част от колегите му карат изключително безотговорно.За много от турските тираджии правила за движение няма,не спазват ограничения и знаци,засичат те,усройват си състезания.Затова и броят на ПТП с такива в България е доста голям.
  • 19 ТДР

    0 0 Отговор
    може да се случи и с турски тир и с български но е факт че турските тираджии карат безобразно.Обаче скучилото се на този шофьор е наистина кофти.. лека му пръст.. и да си вземат урок всички от поредното пришествие