6 Юни, 2019 19:09 3 003 36

Иванчева: Пълна лъжа е, че са намерени папки у нас

  • десислава иванчева

Тя обясни и че се е почувствала засегната от набеждаването ѝ за фризьорка

Иванчева: Пълна лъжа е, че са намерени папки у нас - 1

Смущаваме това, че един ляв лидер като Татяна Дончева защитава опорните точки на хора от ГЕРБ. Имаше слухове, че съм била фризьорка, а аз нямах против това, защото за мен професията не е обидна. След изказванията от страна на много хора, включително и на Дончева, как е можело фризьорка да стане кмет, мои поддръжници започнаха да се обиждат, че по този начин е сравнявана професията им.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ осъдената на първа инстанция на 20 години затвор бивша кметица на "Младост" Десислава Иванчева. Към момента Иванчева е под домашен арест, а за да участва в предаването е получила специално разрешение от съда.

"Аз съм юрист, работила съм и дълги години в собствена фирма за транспорт", разкри още бившата кметица на "Младост" по темата.

"Категорично отричам слуха, че съм носила преписки в дома си. Няма намерени документи на администрацията на община "Младост", нито в моя дом, нито в дома на Биляна Петрова. Прокуратурата излъга и за това", коментира Иванчева.

"Не съм искала подкуп за разрешение на строеж, аз нямам право да издавам такива решения. Цялата история звучи много абстрактна", категорична бе тя.

"Получих 20 години присъда, защото един човек е подал сигнал срещу мен", завърши Десислава Иванчева.

Отстранената кметица получи и 1,2% подкрепа на изборите за Европейски парламент.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо лошо лошо

    38 69 Отговор
    Престанете да правите реклама на една осъдена ! Уважаване малко решенията на съда ! Иначе всеки престъпник се представя за невинен !

    Коментиран от #4, #15

  • 2 Чей Чей

    20 12 Отговор
    Папки или Патки???
  • 3 месара

    33 50 Отговор
    що и дават на тая да излиза и ходи по студия да дава интервюта? не виждам да е болна, бибито и тя. да стягат куфарите за сливенския, а не да разтягат локуми по медиите!

    Коментиран от #6

  • 4 На кой

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Лошо лошо лошо":

    съд?
  • 5 Граф Монте Христо

    56 18 Отговор
    На тая женица и е..ха майката сърдит български милионeр, турска строителна фирма и подкупен г.авен прокурор...Лечението е калашник с 4 пълнителя и една седмица на дамски лагеро-бучение...така и така ще лежи 20 години, къде са 20 там са и 30....
  • 6 Предимно прост

    38 4 Отговор

    До коментар #3 от "месара":

    Що не питаш и за Елена Поптодорова що ходи по студията?

    Коментиран от #8

  • 7 На ИванчевА,

    15 33 Отговор
    Трябва да й се проверят активите, като фризьорка! Няма честна фризьорка! За десетки години фискален бон не съм видял! Как притежават ....
  • 8 месара

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Предимно прост":

    значи и за нея се отнася, и за фотомилиончева също!
  • 9 А БЕ

    28 29 Отговор
    Колко е нагла , чак гнусна !

    Коментиран от #16

  • 10 Тук

    15 13 Отговор
    Всичко се прави, срещу заплащане, или не е истина? Ха, Ха, Ха... та Иванчева коли снесе, за да стане кмет?
  • 11 СМЯХ

    24 20 Отговор
    Тази от студио в студио????После кмет щяла да става невинна била честна била???Със сигурност е нагла и антипатична!!!Ако е осъдят и на втора инстанция 20 години кво правим ???Пак ли ще обикаля студията???

    Коментиран от #14

  • 12 Приходите

    13 12 Отговор
    В брой, не са приходи! Защо да ги признавам! Ей така си докарват хиляди, фризьори и бръснати! Чекмеджето ги бие, сив сектор. За екскурзии и глезотии, а и за да станат Кмет!
  • 13 ЗУТ, е корупционен,

    12 9 Отговор
    ЗТСУ също! Който не е Стройл, той не знае! При Соца, БКС-тата осъществяваха надзора? Къвто надзор, като сега, едни пари, за неграмотници! Ще кажете, че не съм справедлив? Да, бе да! Огледайте се! Рестрикциите, у нас, са вредни! Далеч сме от демокрациите! А за Иванчева. Зако като си е докарвала, по около 300 лева дневно, чистички, е станала Кмет? Една простакеса ви води за носа....
  • 14 Въпросче

    18 12 Отговор

    До коментар #11 от "СМЯХ":

    Нали е под домашен арест ? Как така обикаля телевизиите ?
  • 15 Оппа

    25 11 Отговор

    До коментар #1 от "Лошо лошо лошо":

    Тя ли е престъпник или българският съд е престъпен? - Въпрос на гледна точка...
  • 16 Оппа

    13 11 Отговор

    До коментар #9 от "А БЕ":

    По нагли от сегашната власт едва ли има.
  • 17 ТОЧКАТА

    10 8 Отговор
    ХОЛАНДИЯ___ПЛЯЯААААС.......Два шамара по тиквата...
  • 18 Тежко на България

    27 13 Отговор
    Като чета, колко платени коментари против жената има...

    Коментиран от #28, #32

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 onq s konq

    12 6 Отговор
    Фрапиращо е КОЛКО ПРОСТ И НАИВЕН ЧОВЕК е възможно да се докопа до Кметски стол.Проблемът е,че ТЯ НЕ ОСЪЗНАВА че както с Изборната си кампания в която успя да стигне цели 1,2%,така и с факта че се радва в момента на Супер медийно внимание за затворник Е АКТИВНО ИЗПОЛЗВАНА от определени ПОЛИТИЧЕСКИ КРЪГОВЕ.Всъщност обективно погледнато това е доста жестоко спрямо нея,защото ТЯ СЕ НАДЯВА въпросните Политико-икономически кръгове да я подкрепят и респективно ОТЪРВАТ от Затвора,докато те пък ИЗОБЩО НЯМАТ ТАКИВА НАМЕРЕНИЯ и я искат в ролята на "МЪЧЕНИК",попаднал незаслужено в Затвора.А целта им е ясна-Атака срещу "Антинародния" настоящ Режим на Управление и замяната му с ...ТЕХНИЯ!

    Коментиран от #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Kolio

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Programist ot Germanija":

    Научи се да пишеш на Български!
  • 23 ами

    8 5 Отговор
    Цветанка удари дъното и БТВ също
  • 24 Гост2

    12 8 Отговор
    Пожелавам на всички платени тролове и жалки момченца да застанат на пътя на мафиоти и да ги пребият мутри.да им се връща тъпкано по страхливите им тикви.да разберат от 1 лице що е то правосъдие в държавата на мафията.
  • 25 Питам аз

    12 6 Отговор
    Къде са парите и апартаментите на "корумпираната"Иванчева? Ако имаше нещо, макар и съвсем малко, нямаше ли да го извадят и да говорят за него? Да сте чули нещо такова? Къщи, тераси, коли, имоти в чужбина? Нищо не са доказали! А Ваклин не трябва ли да е осъден за предлагане на подкуп? Като осъдят държавата, а това рано или късно ще стане, кой ще плаща? Не е ли редно тези, които са истинските виновници? Някак много.странно мълчат от всички политически партии. Явно подкрепата за строителните предприемачи и заинтересоваността е много голяма.
  • 26 Бай Шиле

    4 4 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Коньо,чат пат имаш проблясъци.Ако знаеш колко пари се наливат за "казуса Иванчева" ,че палиш бенвето и дим да те няма.
  • 27 Криво седи, право съди

    7 6 Отговор
    Много мътна история. Само едно е очевидно: яростта, с която се нахвърлят срещу двете жени. И това вече е подозрително. Ако са най- големите престъпнички в тази държава, съответните органи да бяха се постарали поне всичко да звучи правдоподобно. Само дрънченето на окови на краката на една дребна жена не е достатъчно да убеди всички колко страшни работи е вършила. Пардон, поискала да върши..
  • 28 Български По Хелзинкски Комитет

    2 8 Отговор

    До коментар #18 от "Тежко на България":

    Не се знае кои платени коментарии са повече.Тия дето я сготвиха нямат вече мотив да плащат.
  • 29 Още по-хелзинкски

    8 2 Отговор
    Имат, имат мотиви. Не всички предвидени нови блокове са започнати.
  • 30 Гост

    2 1 Отговор
    Май лъжата си ти.
  • 31 мож ли ни кажиш

    4 3 Отговор
    А тогава защо светна от белязаните кинти като лед лента на окачен таван
  • 32 Да да

    2 5 Отговор

    До коментар #18 от "Тежко на България":

    Сигурно и на мен ми плащат! Кажи само как белязаните пари се указаха в нея? Явно 20 човека от службите са създали конспирация и никой не иска да я разкрие? Май още вярваш в Дед Мароз? И на Ралев да дадат минимум 10 год.Или и той е невинен?

    Коментиран от #33

  • 33 РаЛЕВ И В 590 КВ. МЕЗОНЕТ

    1 3 Отговор

    До коментар #32 от "Да да":

    А ИВАНЧЕВА В 60 Г. ПАНЕЛКА НЕЩУ ДА ПРАЙШ РАЗЛИКАТА.....
  • 34 лед осветление

    1 2 Отговор
    Тази ще я взема за нощна ламба да ми свети
  • 35 Недочули

    1 0 Отговор
    Колко пъти още да ви кажат, че не са светнали дланите, а горната част на китката й. Вие така ли броите парите си? И какво толкова трудно има да се постави една кутия.с пари в колата? Нали третият осъден, който май е калпав играч , се е срещал преди това с някого си? Защо се отказа от показанията си веднага след като се установи, че има и друг почерк в бележника.на Иванчева? Какво стана с тази следа? И не е ли подсъдно не само искането, но и даването на подкуп? Не ви ли се струва, че всъщност Ваклин отвсякъде свети?
  • 36 шефа

    0 0 Отговор
    Иванчева усещам че си загоряла мила.Ще те пуснат бъди сигурна.Пък ми се обади да направим едно клатене че и Алчо е загорял и напращял да освободим кобурите...........................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове