Last news in Fakti

2 Юли, 2019 14:10 21 520 112

11 лв. за бутилка минерална вода на „Албена“

  • плаж-
  • черноморие-
  • албена-
  • вода

Вносната бира се предлага за 6 лева

11 лв. за бутилка минерална вода на „Албена“ - 1

Рекордната скъпотия по родното Черноморие продължава. Бистро „Шамрок“ в курортния ни комплекс „Албена“ продава бутилка минерална вода от 11 лв.

Богатата на минерални води България би предполагало да предлага и приемлива като цена минерална вода. В същото време бутилка бира внос се предлага за 6 лв.

Скандалната касова бележка е публикувана във Фейсбук групата „Произведено на село“.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    213 9 Отговор
    98% от българите са доволни от заплатата, работното време, платения годишен отпуск и кетъринга на работното си място. Допитването е направено сред 240 човека от Народното събрание. :)

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гочо

    152 10 Отговор
    Бутилката е с автограф от Ангелкова и дизайн на Боко, затва цената е такава.

    Коментиран от #27

  • 4 El chochone

    29 2 Отговор

    До коментар #2 от "El traficante":

    Добре :))
  • 5 Да попитам

    14 115 Отговор
    В Гърция да не е по-евтино?

    Коментиран от #6, #9, #20, #41

  • 6 weiss

    76 5 Отговор

    До коментар #5 от "Да попитам":

    И в Кувейт не е. Други въпроси?
  • 7 питай

    116 6 Отговор
    В Гърция ако имаш консумация водата ти е безплатно а в магазините 6 бутилки от 1,5 л. ти струват 1 евро . скъпо е ама какво да правиш .

    Коментиран от #52, #57

  • 8 Радо

    33 2 Отговор
    Ама шишето е литър и полвина бре, т.е. с повече от 50 на 100 водата все пак е по-евтина от бирата.
  • 9 хоризонта е голям

    44 6 Отговор

    До коментар #5 от "Да попитам":

    Разликата е, че ние българите им берем доматите и портокалите , а те си ги продават , не искат да берат нашите, вдяваш нали?
  • 10 JEEP

    36 82 Отговор
    Е какво почнахте с тия статии всеки ден? Имам приятел с хотел в Созопол - всичко е резервирано до края на септември. Скъпо-евтино, това е за всеки влак си има пътници. И стига с тая Гърция! По-евтино е ако сравняваш Албена или Дюни с някое забутано село като Вурвуро на средния ръкав. Почивката е за това - да си починеш, а не жена ти да готви докато ти си пиеш узото.

    Коментиран от #23

  • 11 6666

    25 29 Отговор
    Кво тражите тамо?Чии курец?Що не одите у Турско и Грацко?Айде бегаите от тамо не е за ора
  • 12 Радо

    30 46 Отговор
    Стига сте заблуждавали/лъгали хората - в кой магазив в Гърция 6 бутилки мин.вода от по 1,5л. струват 1 евро, може да е 1 евро за за 1 бутилка, но за шестте е пълен абсурд - не заблуждавайте хората, какво печериште от това???

    Коментиран от #17, #19, #37, #48, #78

  • 13 Кочо

    73 3 Отговор
    Догодина сезонът ще е още по-слаб. Всяка година си мислим, че е стигнато дъното и следващата разбираме, че сме успяли предишния сезон още по-долу да копнем.
  • 14 Main Fürher

    86 6 Отговор
    Дай боже всички мутренски хотели по Лайноморието да фалират!Денят в който това се случи,ще бъде новият национален празник на България. :)
  • 15 гост

    63 6 Отговор
    Дайте му името на ресторанта и всеки, прочел това, да не стъпва там. По-добър начин за ограничаване на подобен вид измами няма. Бях наскоро в Рим и там пицата бе 7 евро, бирата 2.50евро, нощувка на пресечката зад Ватикана 45евро за двама. Е ивинете ме, ама при брутни заплати над 2000евро как там може да се продава на тези цени при все, че е пълно с туристи и оборот винаги ще има, ако са нелоялни като нашите могат да надуват и да мамят и пак някой нов турист ще им се върже. Ама какво означава 2000 процента надценка? Пускайте една проверка от НАП да не излезе, че по документи продават водата на левче.

    Коментиран от #46, #68

  • 16 Behemoth

    21 3 Отговор
    Ам пицата вкусна лии?
  • 17 гост

    54 6 Отговор

    До коментар #12 от "Радо":

    Миналата седмица се върнах от остров близо до Халкидики и там такъв стек с 6х1.5л беше 2.4евро, като имаш предвид, че на острова е по-скъпо отколкото в магазина на сушата, където кутия със зърнена закуска за децата бе 1.9евро, а у нас същата е 6лв.

    Коментиран от #60, #61

  • 18 КЕРПИЧА

    51 2 Отговор
    Пожелавам Ви 120л. ДЪЖД ПРЕЗ ДЕН И ГРАДУШКА ЕСТЕСТВЕННО
  • 19 КЛЮКАР

    55 3 Отговор

    До коментар #12 от "Радо":

    Да ти кажа само,че вчера си пазарувах в ИТАЛИЯ, BELLARIA- IGEA Marina. Мин.вода 6×1.5 ,1.12Е.Свински пържоли- 3.99Е. На 800м.от Lungo Mare (крайбрежния булевард).
  • 20 да ти отговоря

    94 2 Отговор

    До коментар #5 от "Да попитам":

    Гърция въведе фиксирани цени за вода, кафе и сандвич на плажа още лятото на 2014 г и не знам да са го отменяли !!! А 11 лв е безобразна цена за 1,5 л вода, ако ще и Вожда от Банкя лично да я е напълнил от пожарникарския си маркуч !
  • 21 марадона

    41 0 Отговор
    само финтове и после автогол.📉
  • 22 Гост

    43 6 Отговор
    Отдавна съм се убедил, че тук, в БГ, следва нормативно да се определи лимит на надценката! За мен е кражба, когато надценката по-висока от 20% от стойността на продукта при закупуването му или себестойността му!

    Коментиран от #28

  • 23 Хайл

    39 4 Отговор

    До коментар #10 от "JEEP":

    Иди и стой в хотела му до декември щом е толкова хубаво и евтино.в вурвуро незнам как е а михуевакис си почиваш като пич и няма кой да ми надува главата с чалга от кръчмите,а гъркинята готви много добре докато с жена ми си пием плумари...

    Коментиран от #38

  • 24 Ивайло

    39 0 Отговор
    Ей на това му се вика "ден година храни"!!! Ама станаха нагли и алчни тея собственици на заведения бе!!! Да не е с някакви инкрустации тая бутилка??? Това на нищо не прилича!!!
  • 25 Тодор

    25 25 Отговор
    Албена е скъп курорт и там евтино няма, но подобни курорти в чужбина са още по - скъпи. Като искате да ви излезе евтино и приятно вървете в някой по - малък курорт където е евтино и уютно. Аз не лишавам семейството ми от хубава почивка, но търся винаги добрата цена да е съчетана с добрите условия. Просто всичко се свежда до правилния избор според мен.
  • 26 onq s konq

    37 12 Отговор
    Не съм собственик на хотел или ресторант,затова ще се произнеса"по въпроса"макс. безпристрастно:Има доста Заведения и Хотели,в които цените са "Безбожно скъпи" според някои,но собствениците им нямат НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ да свалят цените,защото ТОЧНО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ СА ПРЕГРАДА ПРЕД ЛУМПЕНСКАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО,което прави въпросните Ресторанти и Хотели "ОСОБЕНО ПРЕДПОЧИТАНИ" значително по-богати клиенти.Което пък напълно Печалбата!Бях веднъж в подобен Ресторант у нас и станах свидетел как няколко лица ЯВНО С ПАРИ,НО И С "МУРГАВ ПРОИЗХОД" седнаха на съседната свободна маса.Дойде сервитьорката и ги помоли ДА НАПУСНАТ,в отговор на което те демонстративно положиха "яка пачка" С БАНДЕРОЛ/?!/,за да докажат че са платежоспособни.След малко дойде Управителят и им каза че НЕ МОГАТ ДА ОСТАНАТ,ЗАЩОТО НЯМАТ "КЛУБНИ КАРТИ",а зад него демонстративно се появи и охраната.А логиката бе проста-можеше да им вземе парите за консумация и да "спечели" от тях,но ЩЕ ЗАГУБИ ОСТАНАЛИТЕ СИ ТРАДИЦИОННИ БОГАТИ КЛИЕНТИ!С 2 думи:Не очаквайте собствениците на Скъпи заведения да фалират поради липса на клиенти - те отлично си правят сметката!

    Коментиран от #31, #54

  • 27 Пешо

    21 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гочо":

    Автографа е на Валери Симеонов, а на етикета има шумомер. Така е, когато се гласува за идиоти и после оле-мале!
  • 28 Lonecheer

    36 7 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    В Германия има закон за максимална надценка на стоките и тя е 35 %. Ако продаваш по - скъпо следва глоба и тя е солена. Не знам защо това не се въведе и в България за да се спре този грабеж.

    Коментиран от #33, #45, #58

  • 29 Реалист

    42 4 Отговор
    Българско летище след паспортния контрол - бутилка 0.5л мин.вода 5.60 ЛЕВА. Май търговците ни се самозабравиха или искат да са милионери от 2 бараки.

    Коментиран от #105

  • 30 Шаран БГ

    31 7 Отговор
    Нали сега е див капитализъм и пазарът е свободен ? Ако искат могат да искат за бутилка вода и 110 лева.Като има кой да плаща - да си я купува. В края на краищата за това скачахме по площадите в късната есен на 1989 год.Някой хора трябва да са богати, други трябва да са бедни........
  • 31 На тебе не

    24 10 Отговор

    До коментар #26 от "onq s konq":

    ти ли обясниха да се въздържаш от мнения, тъй като интелектуално си по-зле от коня си. 😂

    Коментиран от #104

  • 32 Bubbles

    20 2 Отговор
    С тия ганьовски изцепки просто нема бъдеще!
  • 33 Иван

    21 0 Отговор

    До коментар #28 от "Lonecheer":

    Няма такъв закон в Германия! Пазарната икономика решава, няма регулация от държавата. Виж при спекулата е друго. Но в България данъчните са корумпирани и контрола е никакъв, освен ако не си поръчан от политик, чиновник или конкуренцията.
  • 34 Радо

    19 2 Отговор
    Навсякъде първо дават меню на всеки клиент да си избере какво да яде и пие, и между другото може да види и кое колко струва, както правим всички, освен големите баровци....така че нищо нередно няма.....в Италия, където не съм бил, познати ми разказаха - на пицария с покривка от плат пиците почват от 10 евра най-малко, това е нещо като стандарт...така че седнеш ли на ресторантче/пицария с покривка, си знаеш горе-долу за какво става въпрос като цени.

    Коментиран от #43

  • 35 Кръчмаря от Слънчака

    14 1 Отговор
    Айсиктир ве тоз как ши надува цените повече от мени , сега бягам да оправя цините довечера ще съм на линия за новите агънца
  • 36 лайноморие

    25 5 Отговор
    нема да ви стъпя на родното черноморие. гаранция! да го дух...
  • 37 И от мен

    21 2 Отговор

    До коментар #12 от "Радо":

    Полихроно- Халкидики- стек 6 бутилки минерална вода по 1.5 л.- 1,79 евра за целия стек, купен около 22.06.т.г. И беше пълно със сърби и македонци...

    Коментиран от #44, #49

  • 38 JEEP

    5 13 Отговор

    До коментар #23 от "Хайл":

    Хахахахах. Абе това "михуевакис" го няма на картата бре! С него ли ще сравняваш Албена? Коментар 25 ви го е казал в прав текст на всички. Относно другото - ще стоя където си искам! И да - в Созопол ходя след средата на октомври на морски риболов, след като си тръгнат и последните скъсаняци. А ти или не четеш или искаш да се самонавиваш. Твоя грижа. Аз само казвам, че това с липсата на хора е пълна глупост, а че има отлив на определени категории - да има, но те се запълват от други. За тази година едното море беше Турция - да малко по-скъпичко е, но си заслужаваше. Ама там не е за Ганя, защото самолетът не лети за 10 евро, а малко пакетче пуканки е 3 евро. Аман вече от търсене на качествено и евтино - не защитавам търгашите, ама го прекалявате вече с тия сравнения! Анталия, Белек, Кемер - там има хотели и комплекси, които нямат аналог в БГ, а вероятно и в "михуевакис". И там ли са ви длъжни а?
  • 39 Западните Балкани

    21 0 Отговор
    Най-после да задминем Германия, Италия, Франция и т.н. Там цените да по-ниски.
  • 40 Бай Благой

    20 2 Отговор
    Преди години си мия колата в една автомивка в Стара Загора...и се заприказвахме с тоя дето ми мие колата....пита ме къде отиваш на почивка...Викам в Гърция заминаваме утре....а той ми отговаря....абе мани я тая Гърция...само за бедняци ходят....друго си е Слънчев бряг...това е истински курорт ...само за богати хора!!
    Та като гледам и Албена е същата работа - само за богати хора...

    Коментиран от #42

  • 41 хахахаахха

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Да попитам":

    Последното ми наблюдение е че в Гърция ти я дават безплатно хахаахах е не е 1.5л но все пак хахахаха никъде по заведенията не видях да продават вода на няква умопомрачителна цена всичко е в границите на разумното за техният стандарт докато тук нещата са придобили много аграрен характер

    Коментиран от #76

  • 42 хахаахха

    12 3 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Благой":

    Само да отбележа че в България за съжаление още от едно време идват най бедните чужденци тези дет нямат пари за нищо по добро от басейн в тяхната държава взима соцяла и тук 20 дни е бог хахахахаха

    Коментиран от #103

  • 43 КЛЮКАР

    13 2 Отговор

    До коментар #34 от "Радо":

    Така е.Но до тази пицария има друга,и там пицата е 6Е. И не е по лоша. Има и пица на метър, плащаш 10 Е за една,втората гратис.
  • 44 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "И от мен":

    Е в заведение не е толко все пак бележката е от заведение не от магазин но инак да прав си в заведение е малко завишена мисля че беше нещо от рода на 3—5€ и то много зависи каква е и от къде Френската беше май скъпа нещо около 6€ което е съвсем нормално за там
  • 45 Крис

    7 3 Отговор

    До коментар #28 от "Lonecheer":

    От къде го измисли това, глупако? Не 35,а 350%! По твоята лаишка математика, в германският Шератон, едно филе, ще струва около 2евро! Наивен тъпанар!
  • 46 Гостенин

    19 9 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Нещо си се объркал. В Рим, който е столица може и да намериш пица за 7 и бира за 2.50 в някое квартално ресторантче, но там както и в други държави с евро валута винаги е по-скъпо от тук. Разходи се до Венеция или Флоренция да сравниш цените за проверка. Там бира дори в кафене в градинката струва минимум 4.50 евро, а пица по 9-10 .Спрете да сравнявате Курорти в България и села в Гърция. Или Столица с курортен или туристически град. И за последно да кажа, че аз си ходя на Черно море и ми харесва. Когато искам да си разнообразя има и други места освен Гърция и Турция. Но са по-далече и в някои случаи и по-евтини. Всеки ден се плюе от медиите по нашето море и се хвали чуждото. Стига вече с тази продажност. Морето ни не е виновно, че има лоши стопани, на които не им пука за него или гледат да оплюят и избягат, че е по-лесно така.
  • 47 Русский

    20 3 Отговор
    Был в Болгарии в сентябре прошлого года на Золотых Песках. Просили за два лежака и зонтик - 50 (!) лева, сходить в туалет - 1 лев. Пляж - очень грязный, везде мусор и окурки. Дискотеки - почти все закрыты, вместо них открыли бандитские стриптиз-заведения. Был в Болгарии много раз, очень люблю Болгарию и болгар, но пока ездить на море буду куда-нибудь в другое место, увы.
  • 48 Стоян Стоянов

    14 3 Отговор

    До коментар #12 от "Радо":

    В момента съм на море в Гърция и вчера си купих 6 бутилки вода от Лидл за 1.09 евро. Съжалявам, че изхвърли касовата бележка, за да Ви я покажа за доказателство

    Коментиран от #111

  • 49 за теб

    12 10 Отговор

    До коментар #37 от "И от мен":

    Кауфланд Бургас 6 води по 1.5л. 1.30 евро стека. Друго си е в Магазина нали. Пък и водата в Гръцко хич не струва както и бирата, но нали сме в страхотната, евтина и почти безплатна Гърция за това ще си траеме и само ще хвалиме. Без значение дали сме прави или не.

    Коментиран от #56

  • 50 Васил

    15 5 Отговор
    Черно Море умря да живее Гърция
  • 51 Русский

    12 2 Отговор
    Стоян, я с Кипра приехал только в пятницу. Лежак, зонтик стоят 2,5 евро на день, то есть 2 лежака + зонтик = 7,5 евро =~ 15 лева. 15 лева - это всё-таки не 50 лева.
  • 52 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "питай":

    И хляба също,че и десерта
  • 53 Никкум

    8 0 Отговор
    Къде отидоха сега всичките тия проверяващи каква е тая надценка кво е туй чудо.
  • 54 Иван

    9 4 Отговор

    До коментар #26 от "onq s konq":

    Евалата за адекватния коментар
  • 55 Tomba

    28 1 Отговор
    В БГ когато търговеца е под 100% печалба казва,че е на загуба.200%,че е на дъното.300%,че едва свързва двата края.
  • 56 JEEP

    12 9 Отговор

    До коментар #49 от "за теб":

    И на теб ти сложиха минусите. Къде отиде с тоя Кауфланд? Тук пишат хора, дето на път за Гърция спират на Княжево да пълнят бутилките от лимонадата с минерална вода. На Сандански се пълни газ на макс и са капитани на кораб.
  • 57 Рибар

    11 16 Отговор

    До коментар #7 от "питай":

    Вие пък с тая Гърция ми надухте к*ра, Стойте си там като ви харесва, кво се връщате в България.. д*ба племето д*ба
  • 58 Ми щото нема да има грабежи😂😂

    9 0 Отговор

    До коментар #28 от "Lonecheer":

    Щото преди началото на лятото сичко се е отчело на партиините лидери и тогас са получили благословия за работа и ако работят с нормални надценки не могат да си избият рекета на политиците от политиците идва сичко разбираш ли😂😂
  • 59 Възмутен

    8 7 Отговор
    Кожодери...
    Да фалирате. На море само в Гърция и Турция....и Албания.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Guest

    10 1 Отговор
    Както се самосезира прокуратурата, комисията за защита на потребителите не може ли? Е.ат. и нас.ан.та Албена, на Тасос бирата е 1.8 - 2 евр. на кръчма, при мин. пенсия 450 евр. в Гърция (за сравнение на стандарта). Трябва да има някакви регулации, когато очевадно се прекалява!
  • 63 Пътешественичка

    12 9 Отговор
    На Албена всичко е Ок Инклузив - кой ще ти ходи в заведение, след като там те тъпчат и поят като че ли имаш 10 стомаха ?????
    Тия заведения и цените им са за навлеците, дето спят в селата наоколо - за да не се мъкнат със селяшкия си чалгарски манталитет из курорта
  • 64 гост

    9 3 Отговор
    През 2016 и аз платих 7 лв за същото количество вода.От тогава не съм стъпил на нашето черноморие,нека си я пият сега и да не се оплакват от липса на туристи.След като не знаят как се прави туризъм така ще е .
  • 65 али баба

    23 3 Отговор
    В Гърция като седнеш на масата ,преди да поръчаш ти носят хляба и вода БЕЗПЛАТНО. Човече ,излез малко навън,Гърция,Турция та да не си отидеш от този свят с мизерните си представи за белия свят. Съжалявам те!

    Коментиран от #85

  • 66 Жаден

    16 0 Отговор
    За вода е престъпление да се иска такава сума ... безобразно е да се допуска спекулиране с жаждата в летните месеци , където и да е било
  • 67 Алекс

    9 2 Отговор
    Безумна надценка за курорт като Албена! Предпочитам Френската Ривиера и Монако. Красиво, красиво, много красиво! Струва си!

    Коментиран от #82

  • 68 Момчил Петков

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Името ясно се вижда на касовия бон
  • 69 ИЯО

    3 3 Отговор
    Голямо виене за цените. "Потърпевшият" от скъпотията може да потърси Кауфлан"-а.
  • 70 Гостен...

    3 0 Отговор
    Знаете ли кой управлява к.к.Албена.Да питат журналята що има такива цени там?
  • 71 Милен

    7 1 Отговор
    Пица 450грама 29лв луди хора.. Вярно трябва да се печели, но не и да се ограбва.. Ако отида в заведение и ме озръсят тез пари за нищо втори път няма да се върна... Ам както и да е.. Пълна трагедия...

    Коментиран от #112

  • 72 asoos

    4 0 Отговор
    днес бях на златни вярно нямаше почти никой на плажа но туристите са такива те плащат за оил инклузив цял ден са на басейна ядат и пият на корем и не смеят да излязът от района на хотела това са румънци или някоя пияна тайфа немци или англичани
  • 73 Гошо

    3 2 Отговор
    В Дубай 6 бутилки по 1.5 л. се продават от 2.70 до 3.00 лева, не евро.
  • 74 Колчо

    1 2 Отговор
    Е как ограничения на цените ? Ми те се формират от данъци ,акцизи , и ДДС на тези двата данъка. Т.е. данък върху данъка и как са пропуснали политиците да слъжат данък на това ,че си платил данъците си . Кво му е ? Та колкото повече си одран от някого в магазин или където и да е ,толкова повече за партийците да разпределят където си требе. То бензина колко струва , а цигарите , а водата , а тока . Я си вижте кво пише там и къде накрая е сложено ДДС то- след или преди акциза примерно . Та кви ограничения ,кви 11 лв за евентуално минерална вода от айсберг ? Блажени са веруищите и гласуващите !
  • 75 Колчо

    8 0 Отговор
    Заравих да питам някой дали е виждал обществена работеща чешма когато минава през малки села на разстояние 10-15 км от морето . Дори и през Дюлинския проход ,да не е на онова дето уж е магистрала ама не може да се изпреварва защото е с едно платно в продължение на десетки километри ,бабуни и трапчета с посока Варна -Бургас. Защо не работят чешмите дори от каптираните извори? Свърши водата ли ? Само в Родопите ли има обществени чешми ?

    Коментиран от #83, #102

  • 76 Мушмула

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "хахахаахха":

    Хахаха забрави
  • 77 Папуняк

    5 3 Отговор
    Ей големи разбирачи и коментатори тука бе. Оня си купувал вода в Гърция по евро стека. Ми тя и в България е толкова в Лидл, ама не е минерална вода, а такава пречистена през осмотични филтри. Никой не знае каква е била водата от касовата бележка в Албена, може и Перие да е била примерно.
  • 78 329

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "Радо":

    Тома неверни,ела в Гърция и се убеди сам. Да кажем , че в малките градове е много евтино,но аз живея в Атина и също е далеч по евтино от родното черноморие. Ценоразпис за всяка хранителна стока можеш да намериш във интернет. Предразсъдъка е лоша черта,обикновенно на невежите
  • 79 Точно казано

    0 2 Отговор
    Ясу, малака от Слънчака!
  • 80 Е и?

    5 4 Отговор
    Днес плувах в чисто и топло Черно море,продължавайте да ходите на Бялото......

    Коментиран от #86

  • 81 Е и забравих...

    4 0 Отговор
    Във Венеция жена ми пи кафе за 10 евро .А аз се облизвах, и не си поръчах...И какво,такава е цената там,някакъв с моряшка фланелка минаваше с гондола до нас...Ау че скъпо уа....

    Коментиран от #107

  • 82 КЛЮКАР

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "Алекс":

    Преди 5-6 г. бях в КАН. Юли месец. Пълно с араби (богати). От всеки хотел дънеше арабско, яко цигания.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Е и?

    5 0 Отговор
    А в Рим,във Венеция и даже в Пловдив има чешми навсякъде, хабиби..
  • 85 Али Реза

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "али баба":

    Безплатен обяд няма,после си го плащаш,бе пари и мама на татко не дава..
  • 86 Нищо бе

    2 4 Отговор

    До коментар #80 от "Е и?":

    Бялото ... в миналото, сега отиваме в още по-доброто Йонийско, а ти продължавай да ревнуваш

    Коментиран от #88

  • 87 Е и?

    6 3 Отговор
    Ама вярно гоуема атака тези дни срещу родното море, защо така бе Бруте?!?

    Коментиран от #91

  • 88 Е и?

    7 1 Отговор

    До коментар #86 от "Нищо бе":

    Бил съм на Йонийското море- на Корфу,не откриваш топлата вода...И да си вземеш чехли защото е малко каменисто,ха-ха!!!

    Коментиран от #92

  • 89 Е и?

    3 2 Отговор
    От бая време не ревнувам, доста съм разстропан...На Корфу най-безинтересното нещо са им плажове.
  • 90 Е и?

    1 0 Отговор
    Да ти кажа ли къде е интересно -евтино взимам?
  • 91 Aлоу

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "Е и?":

    Вместо Юлий Цезар да коментира и само, безсмислено, да прочете коментарите и ще разбере.

    Коментиран от #95

  • 92 Значи

    1 2 Отговор

    До коментар #88 от "Е и?":

    не си отишъл никъде, и нищо не си видял.

    Коментиран от #96

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 emo

    0 0 Отговор
    Който има що годе акъл, в х-л Добруджа не ходи да яде пица, това е най-скъпия хотел от соц-времето още, и аптеката в него е скъпа.
    В Гърция съм купувал мин. вода и по 1 евро бутилката - това е в села, малки, където има само по един минимаркет, т.е. нямат конкуренция, а в такъв случай понякога и собствениците мамят чужденците с цените. Където има два или повече минимаркета 6 бутилки х 1.5 л са 1.40 Евро - трапезната вода, около 1.6-1.8 минералната (има много и различни марки) има и по 2.00-2.40, в Атина е и над 3.00 Евро. Като гледам в Кауфланд че 11 л. Девин са около 3 лв, а Горна баня - 3.30 (в магазинчетата по Черноморието тези цени започват от 3.50 поне за 10 л., бих казал че в Гърция излиза не кой знае колко по-скъпо.

    Коментиран от #97

  • 95 Е и?

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Aлоу":

    Алоу ми викаха като бях сервитьор-ти такъв ли си?
  • 96 Е и?

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Значи":

    Нещо не можах да та раазбера?!?
  • 97 Е и?

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "emo":

    А ако обичаш да готвиш и караш комби си е направо далавера.....
  • 98 Е и?

    3 2 Отговор

    До коментар #93 от "333":

    Кефиш ме как им го обясни,ама не знам не си ли загуби времето....а и аз, жъ лягам...че ще ставам за плаж на Черно море

    Коментиран от #99

  • 99 333

    6 0 Отговор

    До коментар #98 от "Е и?":

    Бе да ходят където искат, ама Гърция не е малдивите, че да се прехласват толкова. Тук има места, на които можеш да почиваш като хората, без да се притесняваш от нищо. Но по-скоро извън пиковия сезон. И без това в пиковия е прекалено горещо за мен. И преди пиковия водата е чиста. Често ходя и юни и септември, и разликата е видима. Чудо голямо, че на едно заведение в най-скъпия курорт в България бутилка вода е 11лв. Не ходиш повече там и толкова. Аз си имам места, на които ходя от години, и никога не ме разочароват.
    В Гърция ходих миналата година, ми похарчих повече пари, отколкото в Италия. В Италия ходим почти всяка година и все ми е забавно, в Гърция трудно ще ида пак. Това, че шезлонга бил без пари там хич не ме вълнува. Никой не те кара тук да ползваш шезлонг и чадър.
  • 100 Петър Андонов

    5 1 Отговор
    Че е безбожно скъпо-факт е. Обаче това е просто едно заведение и не може да се прави генерално заключение ,че било по-евтино. Не знам къде ходите в Гърция,че да ви е по-евтино- сигурно в Нея Врасна и Ставрос ,където и морето и плажа са мизерни като градския плаж в Бургас . Я отидете в Халкидики да видите,че всичко в магазини и заведения е по две- говоря за нормално,не за луксозни заведения . Пример в супермаркет- едни солети 1 евро, една бира 2 евро (най-евтината), един хляб 3 евро. Бях в забитото село Метаморфози на втория ръкав. А това ,че нощувките били по-евтини е нагла лъжа- на Синеморец за 50/60 лв на ден могат да се намерят жилища с 4 легла през сезона. В Гърция за същото с малко късмет ще платите 140 лв (35 лв/човек/вечер). Подчертавам,че и аз ходя в Гърция,но първо е по-скъпо от България и второ обслужването към нас ,българите, е лошо,просто защото не ни обичат. Но със сигурност сега В
    Турция е най- евтино и имат добро отношение към нас без да им правя реклама.
  • 101 Месершмит 109

    4 0 Отговор
    Баба ти Ванга това имала предвид че водата ще стане по-скъпа от златото а иначе касовия бон с сигурност е публикуван от нЕкой шоп.
  • 102 Е и?

    5 0 Отговор

    До коментар #75 от "Колчо":

    А в Созопол няма една чешма,да им върви оборота на магазините по Центъра,.... Браво
  • 103 Беден от Швеция

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "хахаахха":

    Както си постелеш ,така ще спиш...
  • 104 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "На тебе не":

    Ти партийния секретар на сайта ли си? Я у лево ... Помниш ли Ноември 1989г или трябва да ти повтаряме датата заради амнезията ти?
  • 105 НАБЛЮДАТЕЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Реалист":

    Там управлява ТИМ , ТИХО ДА НЕ ТЕ ЧУЯТ...
  • 106 Бригада Чавдар

    2 3 Отговор
    Имате огромно желание да ходите да пиете вода в заведение в Албена ли?! :-) Хора, я се осъзнайте малко. Това е право на личен избор и на финансови възможности. Всеки търси вариант според джоба си. Ресторантьорите не са виновни за ниските ни доходи - търсете сметка от управляващите и работодателите. Много наши курорти не са по джоба на много сънародници - уви... Може да покажите и такса за паркинг от Албена за синя зона 10 лева, а за зелена зона 20 лева. Няма как да влезеш там без да си "гост" на курорта и да не платиш съвсем нищо, нали :-) Мисля, че е по-добре достъпа до курорта да е от отворен тип въпреки тези цени, отколкото да стане от затворен тип. Територията ни е на такъв хал в момента, че и на папата да се оплачем все тая. И на Марс да ходите те ще намерят с кого да си напълнят хотелите и джобовете - с неходене няма да ги накажите, тук икономическите постановки с търсенето и предлагането не важат. И не е добре за нас като хора да пишем коментари от рода на 63 - "Тия заведения и цените им са за навлеците, дето спят в селата наоколо - за да не се мъкнат със селяшкия си чалгарски манталитет из курорта." Богопомазаните и плебеите... така излиза. Борете се за по-високи доходи за да може да плащате и да се чувствате като бели хора.
  • 107 ходих видях сравних

    0 2 Отговор

    До коментар #81 от "Е и забравих...":

    Венеция и Слънчев бряг не са за сравнение, разликата е огромна и затова цената.
    А и стандарта в Италия си е добър така че за тях едно кафе и 20 евро да е се равнява на едно кафе за българина на летище софия.
  • 108 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Хмм а аз си мислех че в Гърция ми е скъпо на ресторант.
  • 109 Голям праз

    0 1 Отговор
    И какво?Някой кара ли ви на сила да купувате вода за 11лв?
  • 110 Цинцарка

    0 0 Отговор
    На лазурния бряг е по тънкънъ!
  • 111 Таня

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Стоян Стоянов":

    В защо ходиш в Лидъл, а не отидеш в съседния магазин например?
    Може би защото там една бутилка е 1 €?!
    Ами, то и в България има Лидъл. Купуваш си от там и отиваш на плаж в Албена и си слагаш безплатно чадърчето в някоя от свободните зони.
    Със сугурност ще ти излезе по-евтино от Гърция. 😉
  • 112 Таня

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Милен":

    Я погледни пак, защото са две пици по 14.50 лева! 😉😄
    Та общо 29 лева.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове