5 Юли, 2019 12:38 4 460 58

Емил Кошлуков е избран за шеф на БНТ

  • бнт-
  • емил кошлуков

Решение на СЕМ

Емил Кошлуков е избран за шеф на БНТ - 1

Емил Кошлуков е избран за нов генерален директор на БНТ.

За него са гласували трима члена на Съвета за електронни медии (СЕМ). Това са София Владимирова, Бетина Жотева, Розита Еленова.

Сашо Йовков получава 2 гласа – на Иво Атанасов и Ивелина Димитрова.

Общо шестима кандидати се явиха за поста - спортният журналист Сашо Йовков, бившият оператор в БНТ Никола Тодоров, журналистът Явор Симов, Сашо Диков, Емил Кошлуков и Стоил Рошкев.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 648

    52 1 Отговор
    ПРЕДАТЕЛСТВОТО е паролата ПЪЛЕН НАПРЕД. Чрезвичайната комисия става наложителна. ЗА директорчето и всеки един член на СЕМ ако не е напуснал заседанието.
  • 2 Иванчо

    86 4 Отговор
    Естествено е, че избраха точно този. Той е удобен, защото е фурнаджийска лопата и се върти, както му е удобно. Лошо за нас, които ще му плащаме заплатата на тоя профан.
  • 3 Хайдук

    26 0 Отговор
    Оупън съсайъти ис дъ бест :)
  • 4 само питам

    83 3 Отговор
    Жотева, Кошлуков ... тея не бяха някакви стари седесарски останки от 90-те години и сега отново си подават топката на къс пас? Докога едни и същи ще са наредени на голямата хранилка и едни и същи ще обираме трохите отстрани

    Коментиран от #19, #43

  • 5 хаха

    64 3 Отговор
    БНТ само и джендър не е имала до сега за директор.
  • 6 баламурник

    34 0 Отговор
    Кошлукоооов, БиБиСи и НетФликс не са на БиБииии.... Едно е да рипнеш, друго е да скочиш...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Протест

    66 0 Отговор
    Някой да е имал съмнения? Така са се оплели, че стават прозрачни.
  • 9 НАТО ВЕЦ

    28 0 Отговор
    Пак закъсняхте с "новината". Сега поне си махнете "анкетата".
  • 10 Бесен Язовец

    59 4 Отговор
    ЗАСЛУЖИЛО СЕДЕСАРЧЕ ЗАВЪРШИ В САЩ С ПАРИТЕ НА СОРОС!! Освен да прави умни физиономии за други не става!
  • 11 Кочъ

    63 0 Отговор
    Пак ли тоя бе..Как пък не изпукаха ..едни и същи идиоти ни разказват играта вече 30 години..
  • 12 Aaa

    2 66 Отговор
    Това беше най-добрият възможен избор.

    Коментиран от #16

  • 13 Константин Каменаров

    51 1 Отговор
    БНТ, отдавна е на апаратна вентилация, сега се появи човека който ше изключи системите, и ше запали свещ за бог да прости, нямаше ли по достойни кандидати с мениджърско мислене, да съживят този колос на глинени крака БНТ от комата в която се намира.

    Коментиран от #39

  • 14 Мнение

    50 3 Отговор
    Кошлуков сигорно е правил свирки на Бойко затова са го избрали. В България има къде, къде по кадърни хора за този немаловажен пост.
  • 15 избраха

    33 0 Отговор
    българскуя Гуайно
  • 16 Първанов

    38 0 Отговор

    До коментар #12 от "Aaa":

    Жалък избор.
  • 17 Дарвин

    28 1 Отговор
    Аз БНТ не гледам , че и телевизор няма , но все пак жалко...
  • 18 БОКО

    34 1 Отговор
    Всички от сем на 4-ти километър
  • 19 Баш Гост

    19 2 Отговор

    До коментар #4 от "само питам":

    Другарката Бетина Чампоева е БеСеПаРски боклук и няма общи неща със СДС. Ясното е, че и в СЕМ има партийни квоти за членовете и членките.

    Коментиран от #41

  • 20 нпнпн

    36 1 Отговор
    Голем продажник е тоя и буклук - жалко че са го избрали Кошлука!

    Коментиран от #25

  • 21 494

    29 0 Отговор
    А просто Диков,къде е ?
  • 22 БРАВО

    38 0 Отговор
    Възпитаник на СТАРОЗАГОРСКАТА ПАНДИСЧИЙСКА АКАДЕМИЯ става шеф на БНТ !!!! В затвора попандал на хора и станал човек. КОИ СА ХОРАТА ЛИ?? Вероятно другарите които стоят и зад агент САВА /Доган/ който е от същата академия. ПЕРЕСТРОЙКАТА ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ !!! Все едни академици като Кошлуков , Доган , Местан , Тренчев , Каракачанов и разбира се Гоце и БУДА!!!

    Коментиран от #42

  • 23 Циганин

    23 0 Отговор
    Е,бате пак ние ли сме виновни??? Проядена е отвсякъде
  • 24 Русенец

    33 0 Отговор
    Кош Луков е старо ченге и ще подпомогне Герберизацията на България ! Вървим към еднопартийна система ГРОБ-ДПС поне в следващите 20г., докато са живи Бойко и Доган .
  • 25 УЖАСЕН

    27 0 Отговор

    До коментар #20 от "нпнпн":

    КОЙ ИЗБРА ТОЗИ КРИМИНАЛЕН ТИП ЗА ШЕФ НА БНТ?!! Най вероятно "ДРУГАРИТЕ" от МОНТЕРЕЙ. Такива са техните кадри , такъв е и техният контингент - ГОЦЕ , БУДА , САВА , ИВАН , ПАВЕЛ , .....
  • 26 ДЖЕНДЪР

    24 1 Отговор
    ЕТО КАКВО ПИШЕ ЗА КОШЛУКОВ ЕДИН ОТ СЪКИЛИЙНИЦИТЕ МУ ОТ СТАРОЗАГОРСКАТА ПАНДИСЧИЙСКА АКАДЕМИЯ: ""...той бе ухото на администрацията и беше лоялен към нея. Знаете ли как му беше прякорът в затвора? "Сузи дългото бедро."
    ...Всъщност Кошлуков започва казармата и оттам влиза в затвора, където беше библиотекар. После, когато излиза през лятото на 1989 година, веднага е записан за студент в специалността “Английска филология” на Софийския университет. В досието на Кошлуков е пълно с награди, а в моето има 169 заповеди за наказания. В затвора Емил нито веднъж не участва в бунт или гладна стачка..." В ЗАТВОРА СУЗИ ДЪЛГОТО БЕДРО Е ПОПАДНАЛ НА ХОРА И СТАНАЛ ЧОВЕК! ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ - общество на джендъри!!
  • 27 Д-р Ломброзо

    23 0 Отговор
    Този избор показва, че задкулисието е рак. Това е чиста проба метастаза на държавното управление-Кратунест тумор и надолу метастази. Да влезе хирурга, операцията задължително без упойка!
  • 28 ТОЧКАТА

    15 0 Отговор
    ооооо,СузиКълката покрива всички показатели на прецизното пресяване...Най вече по показател ,,горе се гърчи .долу се пърчи....и пълно ПАЗАРНО!!!!превъзходство в работата на БНТ......пак неолиберална ИДЕОЛОГИЯ.А това трябва да е ОБЩЕСТВЕН избор!!!!Бооооже , а трябва да е като ББС>
  • 29 Гост

    33 0 Отговор
    Човек, който показа среден пръст от екрана, е новият генерален директор на НАЦИОНАЛНАТА ОБЩЕСТВЕНА БЪЛГАРСКА телевизия.
    Всяка нация си заслужава съдбата!
  • 30 комунизмът няма край

    23 0 Отговор
    Поредният български кошлук в управлението.
  • 31 ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОСТРОИ НОВ ЦИРК МН КЛОЕНИ

    20 0 Отговор
    След студентските протести в началото на т.н " демокрация" , къде отиде момчето да се доизучи?
    Както беше се изказал един политик от старите за наш външен министър-американски възпитаник. Е, това момче да не би ще работи за България?
    Така и наш Емо.
    Наздраве!
  • 32 Bingo

    22 0 Отговор
    Честито на Пеевски за новата придобивка. След покупката на Нова, сега твърдо слага ръка и на БНТ. Явно с Бойко се готвят още дълги години да управляват овчия български народ.
  • 33 1111

    2 12 Отговор
    Кошлуков от старите не живи демократи.. Той е обичан от сите партии, бкп, бсп, дпс, сдс, ндсв, герб. Честито... По-добре той, а не някое старо комунистическо
  • 34 батко мафи

    18 0 Отговор
    Един от основателите на сдс,соросоиден степендиант БНТ вече не е нито Българска нито Национална!!!!!!!!!!!
  • 35 батко мафи

    9 2 Отговор
    Един от основателите на сдс,соросоиден степендиант БНТ вече не е нито Българска нито Национална!!!!!!!!!!!
  • 36 Зайко Байко многознайко

    24 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 37 Хаххахахаха

    16 0 Отговор
    Един Кошлук, втори Кошлук и сега Кошлука вече е на върха!
    Ужас от началото на ДЕМОКРАЦИЯТА- РАЗРУШАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ тоя не спира да излиза на видно място!

    Като чели други няма в българия?
  • 38 ККК

    14 0 Отговор
    Е МИ КАК НЯМА ДА ИЗБЕРАТ КОШЛУКА,НАЛИ Е ОТ (ПРАВИЛНИТЕ) ...ОЩЕ КАТО НАВЛЕЗЕ ЧРЕЗ СТУДЕНТСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ В ПОЛИТИКАТА ДВАМА ОТ Н АЙ ВИДНИТЕ ТОГАВА ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИЦИ НА КОМУНИЗМА ЮРИ ГАЛЕВ И ПЕТЪР ГОГОВ РАЗПРАВЯХА ДАЖЕ И ПО МЕДИИТЕ,ЧЕ ЕМИЛ КОШЛУКОВ НЕ Е НИКАКЪВ ((ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК) ,А Е ЛЕЖАЛ В СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР ЗА ТОВА ,ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА МНОГОКРАТНО Е БЯГАЛ ОТ КАЗАРМАТА.В ЗАТВОРА ЕМИЛ КОШЛУКОВ Е ИЗВЕСТЕН СРЕД ЗАТВОРНИЦИТЕ КАТО ЕМА ДЪЛГОТО БЕДРО,ИЛИ КАКТО КАЗВАШЕ ГАЛЕВ КОШЛУЧЕТО ДА НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК,ЗАЩОТО В ЗАТВОРА СИ БЕШЕ НАЙ ОБИКНОВЕНО П*РАСТЧЕ И ДОНОСНИК НА АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ЗАТВОРА ЗА ТОВА КАКВО ПРАВЯТ И ГОВОРЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ.Е ТЕ ТОЧНО ТАКИВА ДНЕС ЕМИ ДЪЛКГОКРАКИ В БЪЛГАРИЯ СА ПО НАЙ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ЖАЛКО ДЕРЕЖЕ И ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД ЗАКРИВАНЕ.
  • 39 Тя БНТ

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Константин Каменаров":

    не е на апартно, тя е на партийно вентилиране! Каквото кажат от партията!

    А Кашлю той е извистен и с това че е бил в затвора като полит затворник, обаче и като доносник също!
  • 40 007

    13 0 Отговор
    Бедни Нeдорасли Tвари (БНТ)
  • 41 Имат общо и то много

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Баш Гост":

    И двамцата са отраснали като комсомолски секретари ДКМС!
    И двамата по партийна линия се развиха!
    И двамата са медийни корифеи!
    И двамата са от избраните глашатаи на убийците на България!
  • 42 Много си прав

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "БРАВО":

    доста ясно си го казал, момчето е доносник
  • 43 Мишкин

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "само питам":

    ...предишни седесарски, сегашни герберски...разбирай - с всички власти
  • 44 99999

    9 0 Отговор
    Защо не съм изненадан ?
  • 45 КралиМарко

    9 1 Отговор
    За да успееш в БГ трябва да си агент на ДС, или тяхна подлога!Този го помня от дооста отдавна..ами нищо мъжко нема у него!Характер на охлюв..то не беше слагачество и общ бизнес с работодатела Шиши в ТВ7, то не беше поръчков журналист - слагач от класа.Да не е безработен, щото е тотално бездарен..го направиха водещ на Политическо предаване в БНТ, там олекна смешника, но за награда..направо властта - от двамата светци - Агенти Сава и Буда, нареди наПеевски да тури техно момченце, та да има свобода на словото!!!..на правилното слово, да се свети и слави името и делото на агентите от ДС, не да се казва голата и неудобна - ИСТИНА!Тука е така..с тези толкоз / проЗти, бедни и гладни зреители са нужни на Партията майка, дето 75години разкъта фамилята на тази нация!
  • 46 БКП то

    14 1 Отговор
    Това е най-лошият избор който можеше да бъде.
    Тоя хрантутник на комунизма и на демокрацията не можа да пробие в Америка и дойде тук да мъти водата.
    Абсолютен простак и наглец. Сега ще се леят само балади за Тиквата и съдружие. Този родоостъпник е само за затвора.
  • 47 Ума на нацията

    8 0 Отговор
    БНТ Умре!...Амин!
  • 48 БоцМоц

    2 0 Отговор
    И с какви качества е избран,а не че и С.Диков е по-добър.
  • 49 555

    1 2 Отговор
    Който и да беше ,дежурните недоволни от живота,пак щеше да го оплюят..Чеа акво му е на Кошлуков,като гледам другите кандидати,направо си е фаворит !!
  • 50 898

    4 1 Отговор
    Тия дето избират в БНТ се самоизбират и кретат там на заплатка. Нали ако отиде там някой разтропан ще изгони всичките мърди.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Чичо АДИ

    7 0 Отговор
    Хайде поредният "Тиквеник" хорааааа в бостана на власт е "Тиквата" какво очаквате ,къде спите сянката на плажа ви е 10 лева ХАК ВИ Е , седете си дома и плюйте семки пред турските сериали !Колко ви трябва бе БЪЛГАРИ глупави да станете и да идете да гласувате ако ще и за 'Дявола" за да не ви врътнат "Тиквениците" !! Нека нека ви се вдига тока и парното седете си дома ,дремете във "Фейса" и подобни помиярски "Медии" Сега ще си имате и Кошлука и още по често "Тиквеници" !!! Те си живечт добре ние мрем и се разболяваме "Тиквата" каза че били с 1,5 мил. болнични повече ,с какво се храним БЕ Българи ,в какво живеем БЕ Българи,,какво ни е "здавеопазването" БР Българи !! Здрави ли сте ? Да ви е честит "Кошлука" и неговите кукловоди !! А сега ме оплюйте !!
  • 53 Behemoth

    3 0 Отговор
    Айде отиде Стани богат...вече Тиквата има медиен комфорт във всички национални телевизии...да живей новото БКП!
  • 54 100

    3 0 Отговор
    Удар с тъп предмет.
  • 55 Нафърфори светулката

    3 0 Отговор
    R.I.P. БНТ...
  • 56 Ммда

    3 0 Отговор
    Кошлуков ако направи с БНТ 1, това което направи с неговото скапано предаване, по-добре да я закриват. Жалко за парите отделени от данъкоплатеца за национална телевизия, като журналистите в нея не смеят една истина да кажат.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Чичо АДИ

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "ivan":

    Пич моля те пиши на Български ,моля те !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове