Last news in Fakti

6 Юли, 2019 12:19 6 400 21

Съседка на бащата, бутнал детето си от мост, с потресаващи разкрития

  • габрово-
  • виадукт

Комшийката отрича също твърдението, че бащата убиец е бил наркоман

Три дни след жестокото убийство в Габрово, при което баща хвърли от мост петгодишния си син, съседка на семейството разкрива другата гледна точка за родителите и отношенията в семейството им. Зорница Д. живее в същия блок и вход и твърди, че познава добре убиеца, съпругата му и жертвата.

"Не мога да остана безучастна и да гледам как обвиняват за всичко бащата и го изкарват единствено него виновен, а Поля излиза като жертва и добра и грижовна майка. И двамата са еднакво виновни за случилото се. Бяха ненормалници и постоянно се караха", твърди комшийката. Тя разказва, че в семейството непрекъснато имало кавги и се чували виковете на Поля, пише "Монитор".

"Това обаче не бяха викове от бой. Тя крещеше по бащата и детето: "Мразя ви! Не мога да ви дишам, изроди! Вървете на майната си!" И двамата не бяха никакви родители. Оставяха детето само да се разхожда по тъмнините, а те играеха табла и пиеха на една маса пред блока. Бащата неведнъж ми е споделял, че Поля не иска изобщо да се грижи за детето и се е заканвал да я напердаши, защото тя оставяла малкия болен и не искала да му дава лекарства, да го лекува. Не е вярно, че Дилян не обичаше детето. Обичаше го много! Постоянно тичаше с него по болници, когато се разболее. Купуваше му нови играчки, глезеше го. Не знам какво го е накарало да извърши това ужасно нещо. Но със сигурност майката също има вина, защото тя го е довела до това състояние", убедена е съседката Зорница.

Тя разказва също, че нито веднъж не е виждала майката в кръв, а за поведението на "тормозената" жена споделя: "Излизаше късно вечер, облечена като евтина проститутка и заминаваше някъде чак до сутринта. Категорично заявявам, че майката в никакъв случай не е жертва на домашно насилие."

Зорница също споделя нещо, което казаха и останалите съседи и живеещи в квартала – че през последните месеци майката Поля изглеждала бременна и имала коремче. След като се върнала след две седмици, прекарани в неизвестност обаче, коремчето и го нямало. Комшийката вижда също противоречие в думите на майката.

"Първо казва, че Дилян е заплашвал да ги убие и двамата. След това тя изчезва, като оставя детето на насилника. Това поведение на грижовна майка ли е?" Жената намира обяснение и за причината, подтикнала бащата да убие детето. "Той не работеше никъде и нямаше пари за да гледа детето сам. И затова сигурно е решил да го убие, за да се отърве от него."

Комшийката отрича също твърдението, че бащата убиец е бил наркоман. "Никога не съм го виждала да бъде в неадекватно състояние. В семейството си може да се карали, но с останалите хора от блока и от квартала, беше учтив. През зимата ми е помагал да изкарам колата, чистеше и ринеше сняг пред блока, помагаше ми когато се прибирах с чанти с покупки. Никога не е бил пиян или надрусан."

Съседи на семейството на убиеца пък разказват, че в деня, когато Дилян бил арестуван, жена му Поля се прибрала в жилището. Но не била сама. С нея имало мъж, с когото са забелязани няколко пъти да излизат и да пушат цигари на балкона. Съкварталците ѝ предполагат, че този мъж най-вероятно е мистериозният любовник, при когото жената е прекарала две седмици, след като напуснала дома си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂😂😂👌🏽

    23 5 Отговор
    Сиганска работа
  • 2 Личи си

    40 2 Отговор
    Тя на тая Поля от баира ѝ личеше, че е боклук.

    Коментиран от #16

  • 3 Ами

    1 21 Отговор
    да приемаме най-накрая прословутата,но за сметка на това спорна Истанбулска конвенция и да се приключва с този платен журналистически тормоз над драгия читател.
  • 4 Така е

    33 0 Отговор
    Няма агенция за закрила на детето, която да следи как живеят децата. Има само едни паразитиращи чиновници, които рекетират народа за данъци и си плащат големи заплати и комисионни, за да пърдят по цял ден в офисите
  • 5 ванката

    31 2 Отговор
    поздравления за комшииката трябва да има такива хора които да дават яснота на подобни битови проблеми в които 90% обвиняват мъжа за проблемите в къщи но не винаги е така !!! никой не оневинява мъжа за тази ужасна и неправилна постъпка
  • 6 Загрижен

    7 4 Отговор
    Защо не е разказала за това на отговорните институции и мълчанието е вина в подобни случаи.
    Да е подала сигнал срещу майката,а то всички съседи знаят,а мълчат,а сега събират пари да помогнат на майката,това е абсурдно!
  • 7 РОДИТЕЛ

    15 3 Отговор
    Бог да прости детенцето! Всички сме виновни– и тези двамата уж родители и социалните и съседката, както и ние като общество. Само един въпрос към уважаемата съседка – Госпожо, защо споделяте тези факти и обстоятелства чак сега, не Ви ли тежи на съвестта, че е могло да предотвратите тази огромна трагедия, или Ви беше страх да не ви нарекат клюкарка? Сега е непоправимо късно!

    Коментиран от #9

  • 8 гост

    11 1 Отговор
    Той човека се е забавил със скачането, инак не му е било цел само детето да бутне, а и сам да скочи, което е опит за избавяне от мъките.
    Тя и моята жена ми крещи, какъв съм бил, що съм бил, но на като отидем на психиатър само на нея изписват ксанакс и подобни лекарства. Ако слушаш нейната гледна точка аз съм пълен боклук, а в същото време нито един човек не я подкрепя в това твърдение и висчките й роднини смятат, че тя трябва да се лекува, при което тя се ядосва много повече, защото не среща подкрепа в никого и никой не потвърждава нейното виждане. Така че ако слушате жена ми и аз й налагам тормоз, ама това е само в нейната глава, не че не съм повишавал тон, ама като ти викат насреща и те упрекват във всичко възможно пред децата ти колко време ще търпиш? Крайно време е да се обърне внимание на семейните отношения и да се питат децата какво се случва у тях, да се разпитват съседите, да се изиска становище на психиатър, защото много бащи със слаб характер прибягват към чашката или бягат, за да напуснат жената, а не децата.

    Коментиран от #14, #18

  • 9 бобо

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "РОДИТЕЛ":

    Сега пък ви е виновна, че ви казва истината. Я си избършете сополите.

    Коментиран от #10

  • 10 РОДИТЕЛ

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "бобо":

    Нещо не си ме разбрал. И да казва истината, трябваше да го направи по–рано. Сега с тази информация може да помогне само на съда.

    Коментиран от #17

  • 11 Бай Тошо

    9 0 Отговор
    Не че нещо но Поля си прилича на типична пияница
  • 12 Я ви рекох че женската е виновна

    4 3 Отговор
    И е женските е са човеци 😂😂😂😂
  • 13 Я ви рекох че женската е виновна

    5 3 Отговор
    И че женските нееееее сааа човеци😂
  • 14 Пусни фазата у водата на бойлера и бегай

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Далече😂😂😂като се върнеш нема да е жива вече и ше мине за нещастен случай😂😂😂
  • 15 Пенка

    6 1 Отговор
    Това не са родители, а хора които се интересуват единствено от собственото си благо и не трябва да се оправдава нито един от тях!Майката се страхувала, но оставила момчето и си тръгнала, а бащата не можел да се грижи за детето и затова го убил, е на това се вика безотговорни хора! За всичко си има решение, никой нормален не зарязва или убива собственото си дете само защото му е трудно. Но нали е по-лесно да кажеш не мога и да вдигнеш ръце.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 бобо

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "РОДИТЕЛ":

    Разбрах те, но не става дума за доноса в полицията. Тази жена се възпротиви на медийното изкривяване на случая- курвето светица, а бащата сатана.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Балу

    2 0 Отговор
    Е, то беше ясно, че с майката нещо не е в ред.Още отначало, когато писаха, че бащата е пропаднал психопат и тя се спасила, избягала, но му оставала детето.Коя свястна жена се спасява без детето?Ако е застрашена, взима и него.Всеки нормален родител постъпва така.А тя не.
  • 20 ФАКТ

    2 0 Отговор
    Такива родители -в ЗАТВОРА !!! Който не иска да е семеен и да гледа деца ,по-добре да не се жени !!! Да си РОДИТЕЛ е най-отговорно !!!! Като искаш да си свободен и да си гледаш ,твоя кеф,aми не създавайте семейство !!После ,някой друг,да се грижи за хората ти !!!!
  • 21 Гост

    0 0 Отговор
    Първият коментар който чух по случая бе на майката ,която твърдеше че полицай и е казал да се махне от мъжа си.
    Вие знаете ли за случай в който жена да бяга от съпруга си, без да вземе детето?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове