Last news in Fakti

24 Юли, 2019 17:21 9 408 40

Шефът на хакера Кристиян е милионер в евро с много бизнеси

  • нап-
  • хакер

Към днешна дата шефът на "Тад Груп" е собственик на над 25 фирми

Шефът на хакера Кристиян е милионер в евро с много бизнеси - 1

Директорът на хакера Кристиян Бойков се оказва милионер в евро и собственик на поне 25 фирми, твърди Lupa.bg. Освен че работи съвместно и под шапката на американска компания в сферата на киберсигурността, 41-годишният Иван Тодоров е крупен бизнесмен и в няколко други области - главно на ресторантьорството.

Тодоров, който лично поканил Кристиян още на 18 години да работи за него като "бял хакер" и да тества надеждността на компютърните системи, а и да разработва нови кодове за защита, е започнал да трупа състоянието си у нас със заведения във Варна, разкриха запознати.

Към днешна дата шефът на "Тад Груп" е собственик на над 25 фирми за управление на хотели и кръчми из цялата страна, а състоянието му се оценява на няколко милиона евро. Неслучайно той си позволява да предлага и доста добре платени стажове на свои служители на невръстна възраст в софтуерната компания, добавят още източниците на Lupa.bg.

По тяхна информация той дори предлагал стипендии на свои служители, за да завършат висшето си образование или да се окичат със сертификати от най-добрите IT частни училища у нас.

Междувременно не спира да върти и заведенията, като най-солидната му инвестиция в момента е лицензът на международно известна верига за сандвичи, която навлезе в България преди няколко години и за разлика от известните марки "джънк фууд" с трансмазнини и тлъсто месо, се слави като полезната версия на бързата храна.

За да се сдобие с разрешителното да поеме франчайза на веригата у нас, той е вложил не по-малко от няколкостотин хиляди лева, разкриват още от меката на този бизнес. Към момента веригата с най-скъпите сандвичи тип "хоуги" има над 15 бистра у нас.

Справка на Lupa.bg показва, че капиталът на всяка от фирмите, които шефът на хакера Кристиян управлява, е минимум 110 хиляди лева, без да се брои оборотът на годишна база.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гарантирано от ГЕРБ

    88 10 Отговор
    Сега тиквите ще му вземат бизнеса на човека - А Гешев още от сега ни показва, какви задачи ще изпълнява като бъдещ главен прокурор

    Коментиран от #9

  • 2 Йосарян

    61 10 Отговор
    Явно тиквата си иска такса Спокойствие!

    Коментиран от #40

  • 3 Боко тиквочев

    40 5 Отговор
    Я па тоя и до сега не ми е снадял такса спокойствие. Е за тва цвъки го ритнах, много пропуски е направил.
  • 4 Пари, пари...

    23 3 Отговор
    Америка за България....!!!

    Коментиран от #19

  • 5 3333

    45 6 Отговор
    Значи в България да си предприемчив, находчив, трудолюбив и богат е лошо нещо. Колега до кога ще мислим като северно корейци.

    Коментиран от #7, #24, #38

  • 6 Червен еврейски интернационал

    7 14 Отговор
    Като чуя за Варна,си представям червения площад в Москва а що се отнася за ЦРУ ,те от години работят съвместно с КГБ и с любезното съдействие на еврейските си покровители. Русия и САЩ са в близки,приятелски отношения още от началото на втората световна,така че театъра,който ни разиграват ни е ясен отдавна

    Коментиран от #20

  • 7 Миризлив пор

    30 3 Отговор

    До коментар #5 от "3333":

    Ти представяш ли си? някакъв тарикат взел да плаща много добре, стажовете и те яко платени, осигурява стипендии и капитала на фирмите не е 2 лева а над 110 хиляди?? Къв е тоя бе? вземат всички работници поискат това от работодателите си къде ще му излезе края? пак ще се слиза от самолетите и ще се качват на майбаха ли ?

    Коментиран от #13

  • 8 МилярдериМилионери

    25 1 Отговор
    Милярдери осъждат милионери, че е порочно да си милионер ... това означава че не си част от власттта и не си успял да станеш милярдер. Това разбираме от статията - в света на дивия капитал е грозно да си милионер ... нищо че едно детско да пуснеш на децата и те точно това ги учат да правят - пари ! ) Други ценности трябва, ама чакаме да се наситят със евроценностите - пари, корупция и отчитане на правилните хора ... това са.

    Коментиран от #21

  • 9 Centurion

    22 5 Отговор

    До коментар #1 от "гарантирано от ГЕРБ":

    Няма да го вземат щото са тъпи.А това,че имаш пари,няма лошо,не зная от кога да имаш милиони в България е престъпление.Някой в Герб имат милиарди и то незаконно но от това нищо не следва-ЗА СЕГА!!(
  • 10 dsad

    26 5 Отговор
    Еми тя мафията ГЕРБ не удря случайни хора.. много ясно че няма да е бедняк,я!
  • 11 284

    34 3 Отговор
    Абе, казах ви аз, че всичко опира до такса "Спокойствие". Само дето гербаджиите са по-долни, те искат част от бизнеса чрез подставени лица.
  • 12 Варна

    14 8 Отговор
    Във Варна няма как да си милионер без да си зависим от руската мафия
  • 13 ???

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Затова в Турция ще пратят Пасат, а у нас ще духа вятър Пасат.
  • 14 63 я 1997ъ

    17 2 Отговор
    Много добре, това е работодател, много добре умните ги прибира, тъй са прай, не като повечето бг работодатели, не ще да плаща подобаващо и после се чуди шо няма ора да печели само той, амриканците са казали "Кат не мойш или не щеш да плащаш, по-добре не почвай бизнес".
  • 15 КРУПЕН БИЗНЕСМЕН...

    17 8 Отговор
    На 30 години започва да отваря ресторант , а на 41 е "КРУПЕН БИЗНЕСМЕН " С 25 фирми?! Как става това в България?!

    Коментиран от #16, #26

  • 16 месара

    3 11 Отговор

    До коментар #15 от "КРУПЕН БИЗНЕСМЕН...":

    с пари от ссср!

    Коментиран от #18

  • 17 Драйвър

    7 10 Отговор
    След чудесиите който се разбраха от отключването на "служебните" компютри заплатата от единадесет хиляди на месец на този пъпчив келеш придобива смисъл,шефовете му са правили милиони от неговите престъпления ,а той е обирал трохите от "масата"!Поредното доказателство,че няма такова нещо като "бял хакер"-ПРЕСТЪПНИКА СИ Е ПРЕСТЪПНИК!Все едно да има бял крадец или бял убиец,поне вече хората и фирмите които са станали жертва на кибер рекет имат фирма и конкретен неин "служител"към когото да насочат справедливата си ярост и да потърсят възмездие!Ако не лично,то има доста наемни "сурвакари" които биха исказали пожеланията си за "здраве"на гърбовете на тези "бели хакери"!Дерзайте "жертви";)

    Коментиран от #22, #39

  • 18 ???

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "месара":

    На някои тъщите им ги дават. А те откъде ги имат не знаем.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Коколев

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Червен еврейски интернационал":

    На какви хапчета си бе?
  • 21 Хммм

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "МилярдериМилионери":

    http://rechnik.info/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4
  • 22 Бачо Киро

    16 2 Отговор

    До коментар #17 от "Драйвър":

    Отключили ти мозъка... Мое ли да си толкова проЗ... Колкото е светнала Иванчева, толкова и са отключили... 1024 и 2048 бита хората ти казват, че ти трябват суперкомпютър и години, те ги отключили за 2 дни, ама само няколко... Е като имат ключа, що само няколко бе, налъм? Що сте толкова прости.... Имате Интернет в ръцете, а се връзвате като идиоти на приказките на бастун, дето с триста зора си пуска компютъра... Били разкодирали само малка част, ма баш тея дето им трябват, а? Нали ключът е за всички един бе, шматки... Иначе тоя с редовен бизнес го разследват, а нередовните милионери им намират нови постове...
    Баш не си е платил такса спокойствие...

    Коментиран от #25

  • 23 Кой68

    2 0 Отговор
    Фирмата му работи под ШАПКАТА НА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ?!?!????😉😉😉😱
  • 24 ти кой си бе ТОЗИ КОЙТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТ

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "3333":

    Този ли е трудолюбив, какво е произвел, едно дръвче посадил ли е..?
    Този държавата го е образовала, неандерталеца, а той й се отплаща така. Заради такива като него закриват болници, деца остават инвалиди,
    а те следват начина си на живот и не искат да го променят. Хайде останете си видимо доволни "богаташи", а с парите си купете свещи...

    Коментиран от #27

  • 25 Драйвър

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Бачо Киро":

    Не знам кой от двамани е по "проЗ",този като мен който си изкарва доходите с труд и мисъл и настоява отрпкте-измамници да са в затвора или такъв тарикат на дребно като теб който е тръгнал да защитава ПРЕСТЪПНИЦИ с повдигнати обвинения,и то не какви да е престъпници,а ИЗНУДВАЧИ-НАЙ ДОЛНАТА ПАПЛАЧ СРЕД ПРЕСТЪПНИЦИТЕ- като Иванчева и тези "бели хакери"!
  • 26 Петър Андонов

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "КРУПЕН БИЗНЕСМЕН...":

    Става с акъл,който на повечето хора ( включвам и себе си в това число) им липсва. Човекът е работил първо в САЩ,където начинаещ програмист взима 200 000$ на година,така че ,ако си добър, можеш да успееш. Работейки с фирма в тази сфера можеш да работиш по проекти в САЩ за милиони ,а реално да вършиш всичко в България. Малцина обаче са на толкова високо ниво и в очите на другите( особено у нас) винаги си остават крадци и мошеници, което не отговаря на истината.
  • 27 3333

    2 5 Отговор

    До коментар #24 от "ти кой си бе ТОЗИ КОЙТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТ":

    Ако не са предприемчивите, трудолюбивите и богати хора, ти ще мизерстваш още по-вече, защото жалките ти парички идват точно от тях. Погледни пак какво си написал и ще разбереш че плюеш по себе си.
  • 28 истината

    5 2 Отговор
    Какво му броите фирмите на човека....Да не е крал като вас бе боклуци червени. Пак се гласите да крадете не се наядохте червени отрепки от ГЕРБ
  • 29 Пълни глупости!

    0 0 Отговор
    Че управлява фирми, по никакъв начин, не значи, че е собственик! Имал 25 фирми? Глупаво е! 25 ГФО-ти и наложителни рискови между фирмите му сделки!
  • 30 надзорник

    0 0 Отговор
    а, кой ще плаща после в страсбург,НИЕЕЕЕЕЕ
  • 31 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    НЯМАМЕ ЛИ ГЕНИИ , КОИТО ДА ПУСНАТ " АФРИКАНСКА ЧУМА " ПО АМЕРИКАНСКИТЕ КОМПЮТРИ !?!?!?!?
  • 32 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО СТРУВА КУРШУМА УБИЛ ШЕФА НА МУЛТИГРУП !?!
  • 33 Али Баба

    1 0 Отговор
    Кой не знае Али Баба? Кой не е чувал за него...?
  • 34 Боки

    1 2 Отговор
    Този работодател е чиста проба изнудвач и престъпник и със сигурност добре са му плащали задкулисните червени милярдери да им снася информация а ресторантите и хотелите са перална и фасада за пари в малка България няма как да станеш милярдери в евро с ресторанти дори и работниците му си подали молба за напускане до един да спасяват кожите от лесно неиска да задействат на полицията с кодовете за компютрите но САС сигурност има и по умни от тях които ще ги разкодират и ще лъсне Сичко
  • 35 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

    1 0 Отговор
    ЕДИН РЕДЪК СЛУЧАЙ У НАС.
    ЧОВЕК РАЗБРАЛ ОГРОМНАТА МОЩ НА ОБРАЗОВАНИЕТО - НЕЩО КОЕТО НИТО ЕДИН ВЛАСТВАЩ ПОЛИТИК 30 ГОДИНИ СЛЕД 1989 НЕ Е РАЗБРАЛ
    ЖАЛКО ЧЕ ТАКИВА НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ
  • 36 БАЙ ШИЛЕ

    0 0 Отговор
    ТЕЗ ЛАПТОПИ СЕ ПИПАТ ОТ ИЗРЕЛЦИ И АМЕРИКАЦИ,,А НЕ ОТ ГАНЯ...ТАКА ЧИ КЕ ВЛЕЗНА ....УСА СА ВЕЛИКА
  • 37 Ххахахахах

    0 0 Отговор
    ЗАПОЧНА СЕ ОПЛЮВАНЕТО!!

    НЯМА ЛИ ДА КАЖЕТЕ ЗА ОФШОРКИТЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЗА ИМОТИТЕ ПО ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ И ИСПАНИЯ НАПРИМЕР??

    МИ РАБОТИЛ Е ЧОВЕКА, ДЕЙСТВА, МОЖЕ ДА СА МУ ПОМОГНАЛИ, АМА ДА БЯХТЕ ГО ХВАНАЛИ БЕ НАПАДЖИИ ЧЕ ЛЪЖЕ, АМА НЕ СТЕ!
  • 38 БЕ КАКВИ СЕВЕРНИ КОРЕЙЦИ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "3333":

    ТРОЛ НЕЩАСТЕН!

    КЪДЕ ГИ ВКАРА КОРЕЙЦИТЕ СЕГА, НЕЩАСТНИКО!??
    ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ЗАРАБОТВАШ ДОЛАРЧЕТА И РУБЛИ КАТО СЕ ПРОДАВАШ!
  • 39 ДО ДЪРВАЙВЪРА

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Драйвър":

    ТИ ЩО НЕ СЕ ПОПИТАШ ЗАЩО ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ЗЛЕ ? ПОПИТАЙ СЕ ЩОНЕ КАЖАТ КЪДЕ ОТИДОХА МИЛИАРДИТЕ НАЛЯТИ В ИТ??
    ДА ТИ ОТГОВОРЯ ЛИ В 20 ФИРМИ НА НАШИТЕ ХОРА!

    А ТИ СИ ЕДИН ГЕРБАДЖИЯ !
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове