27 Юли, 2019 19:54 15 853 36

Бивш депутат спаси азиатки на АМ "Тракия" (СНИМКИ)

  • мирослав севлиевски-
  • азиатки-
  • магистрала

Двете дами от Монголия са купили билети от офис на автобусна фирма в София и са тръгнали за Слънчев бряг

Бивш депутат спаси азиатки на АМ "Тракия" (СНИМКИ) - 1

Неприятен инцидент е станал с две красиви млади азиатки, дошли на симпозиум в София и решили да посетят най-популярния ни морски курорт - Слънчев бряг. Момичетата били зарязани на магистралата, но благодарение на бившия народен представител от Бургас Мирослав Севлиевски всичко завършило щастливо, пише Флагман бг.

Ето какво точно се е случило:

"Двете дами от Монголия са купили билети от офис на автобусна фирма в София и са тръгнали за Слънчев бряг. На АМ "Тракия", на около 100 км от столицата в посока Бургас, автобусът е спрял на бензиностанция за почивка. Очевидно двете момичета са чакали на дълга опашка за тоалетна, когато шофьорът е потеглил без тях. Едната от тях е завършила висшето си образование в България и знае български език, благодарение на което изкараха късмет. Разбрах какво се е случило. От билетите разбрах от кой офис са си купили билетите, обадих се и казах на представителката на фирмата, че ако не предприемат мерки, ще пусна сигнал за случая до министъра на туризма. Оттам поеха ангажимент и казаха, че следващият автобус, който тръгва в 13:30 ч. от София за Слънчев бряг, ще ги качи. А багажът им ще ги чака в Бургас. След малко ми се обади и самият шофьор на автобуса, който също ми обеща, че това ще се случи", разказа Мирослав Севлиевски.

Бивш депутат спаси азиатки на АМ "Тракия" (СНИМКИ)

Той обясни още, че Слънчев бряг е много популярен навсякъде в света. Именно поради тази причина двете азиатки са решили да посетят курортния комплекс за един ден, докато са на симпозиум в София.

Мирослав Севлиевски от 2001 г. е народен представител, а от 23 февруари до 17 август 2005 г. е министър на енергетиката и енергийните ресурси в правителството на Симеон Сакскобургготски. По-късно Севлиевски става водач на отцепилата се от НДСВ група "Новото време". Занимава се с туризъм от години и добре познава Слънчев бряг.

Според него, независимо кой какво говори за Слънчев бряг в България, той е привлекателен в чужбина и е една от малкото търговски марки, които страната ни има и се разпознава в света и то в добрия смисъл.

"Пълното безхаберие и неразбиране, отчайващата простотия за българския туризъм води точно до такъв тип кампания. Шофьорът на автобуса не може да си представи, че е важно чужденецът трябва да бъде добре обслужен, защото този той ще остави парите си в България, така българската държава, например, ще може да плати на учителката на дъщеря му заплатата. И понеже няма общо говорене по темата, стигаме до обичайното положение - "Да мрат тези, които са на морето, защото те са богати" или "Плажовете са празни, защото нещо ставало", и т.нат. Но тези момичета, и не само те, са изоставени, защото липсва култура, липсва говорене на темата. Никой не обяснява колко е важно тези хора да са обслужени. Нека да направят една проста стратегия - например да кажат на хората как да стигнат до Черноморието - какви влакове, автобуси и други видове транспорт има, как и кога да се придвижват до морето, шофьорите и всички работещи в бранша да са учтиви. Тогава хотелите ще са пълни!", каза в заключение Мирослав Севлиевски.

Бивш депутат спаси азиатки на АМ "Тракия" (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостилничаря

    82 22 Отговор
    Котьоооо! Депутатът сигурно е намазал!
  • 2 некойси

    110 5 Отговор
    ама как си ги е гушнал само този кумчо вълчо само ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123

    64 11 Отговор
    Welcome to Bulgaria ела за да бъдеш пребит ограбен изгубен и т.н. все лоши неща
  • 5 вижте ръката му

    53 4 Отговор
    Точно върху азиатското дупе.
  • 6 Хмм

    73 3 Отговор
    Ако бяха два немски бабунгера едва ли щеше да е толкова отзивчив...А как ги е гушнал на снимката, вижда се, че ги забавлява...Към момичетата нямам забележки, дано останат доволни от престоя си в БГ.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стоенчу

    39 7 Отговор
    Намачкал ги е пезевентина още на магистралата....Ох на батяяяя
  • 9 ХА ХА ХА

    39 4 Отговор
    ТОВА МАЙ БЕШЕ ПЛАТЕНА РЕКЛАМА ЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ?
  • 10 вес

    29 8 Отговор
    Ха ха и Миро-мършата ли си плаща за медийно отразяване
  • 11 Професора

    18 8 Отговор
    Роднини на пра-българите са тези монголки!
  • 12 360

    26 7 Отговор
    ТЕА ЦАЙСИ НЕ СЕ ДЪРЖАТ НА ЧЕЛОТО АМИ В КОЛАТА, ТАКА ИЗГЛЕЖДА КАТО РАЗЛИГАВЕН ПЕДОФИЛ, А ПЪК И КОСАТА НЕ СЕ ЗАЛИЗВА ТАКА. ПОНЕ ЗА СНИМКАТА ДА БЕШЕ СЕ СТЕГНАЛ МАЛКО - ИМА ВИД ДА ИЗЛИЗА ОТ ПУБЛИЧЕН ДОМ И НАДРУСАН
  • 13 Бай Хой

    34 3 Отговор
    Платено съобщение.Като депутат нищо не направи за България .
  • 14 Гербер

    3 39 Отговор
    Браво, това сме герберите, достойни и почтени хора. Без изключение. А най-напред нашият генерал Борисов!

    Коментиран от #15, #17

  • 15 Мутра

    26 4 Отговор

    До коментар #14 от "Гербер":

    Гейбераст долен
  • 16 Алфа Ромео

    39 4 Отговор
    Браво на човека, помогнал е, пък и азиатките са доста приятни женици, усмихнати и любезни, не като БГ коврите.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Друго си е в ДаГето

    15 5 Отговор
    Ох котьо те са налапли БГ патладжана доволни са останали съдейки по физиономиите им. Браво депутатче
  • 19 Еблю

    15 4 Отговор
    Оххх котьоооо....
  • 20 5ко

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Plovdiv":

    Никакъв монголец не е бил. Пообразовай се малко и не слугувай на изислиците на томашек, дядото на иречек.

    Коментиран от #21

  • 21 Plovdiv

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "5ко":

    Имам предвид, че е от монголските земи, иначе е прабългарин, разбира се.
  • 22 Типичен дерибей

    15 5 Отговор
    Щял да се обажда на този и онзи! Изкара няколко години във властта и стана много важен мазньото. И защо? Защото се нагуши от нашите парички. За да ни се фука сега какъв закрилник на “азиатки” бил! Пфу!
  • 23 .....

    4 1 Отговор
    Мотото на Българина
    Аз съм зле , нека и на комшията да нему е добре , имаме злопамени люде
  • 24 аха

    8 4 Отговор
    ами да ги беще качил и да настигнат автобуса,а не да върти телефони.а и иникой не е длъжен да ги чака тия овце,автобуса си има график,като не се качиш навреме спасявай се.шофьора предупреждава кога тръгва!още повече че знаела и български едната
  • 25 solaris

    16 3 Отговор
    автобуса си има график,да,но има и стюард!или тои си е чесал...?длъжен е да провери пасажерите,ако липсват да ги потърси чак тогава да тръгва.не пиши нещо което не ти е ясно.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Калбо

    5 4 Отговор
    Това е болгаристан България няма да се цивилизова ще си остане. Селяндурска защото повечето от вас не разбирате което се е случило .това е много лошо защото както постъпиха с тях така ще постъпят и с вас цялата държава се ръководи по този начин ограбвай да нити пука за бедният народ товае България

    Коментиран от #33, #34

  • 28 763

    2 4 Отговор
    Браво г-н Севлиевски само така.
  • 29 Предник

    5 0 Отговор
    Броят се овцете на тръгване, правят го дори тези от загнилия капитализъм. Пътувал съм повече от десет пъти Монреал Ню Йорк! Най-малко некоя офца ще рипне и ще каже, че и няма другарчето. А не нам!
    Инак браво на чичото, видно е, че е хубаво да имаш българско образование, апропо с тези снимки си отива на към филм за възрастни!
  • 30 дявола

    3 2 Отговор
    Само не разбрах от какво ги е спасил и от какво са били застрашени изпуснали рейса и голяма работа а нормално ли е другите да ги чакат докато те се намъдрят смешно е като искат да спират където си поискат да са си хванали такси
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 абе ей

    2 0 Отговор
    Тоя май ги е видел на бензиностанцията, помолил за снимка и там приключва иситната.
  • 33 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Калбо":

    Не давай акъл, неграмотно прасе! Преди да плюеш, бъди за пример. Писнало ми е от отпепки, които хулят, а нямат завършен осми клас. Клавиатурни моралисти... И вашата мама ще....
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Гост

    1 0 Отговор
    Добре , че едната е знаела Български иначе ......... депутата щеше само да мига.
  • 36 Иван

    0 0 Отговор
    Дано това да доведе поне до наказание за шофьора на автобуса.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове