28 Юли, 2019 16:21 2 524 22

Ламбо: Нинова е интелигентно момиче

  • стефан данаилов

Тази вечер в Царево той ще играе в постановката „Актрисата”

Ламбо: Нинова е интелигентно момиче - 1

Абсолютно прекрасно е българското Черноморие. Не е важно дали то се променя, а ти какво усещаш.

Това каза в предаването "Тази неделя" по БТВ актьорът Стефан Данаилов. За първи път той е отишъл на море с родителите си в сегашния курорт „Св. Св. Константин и Елена”. Открил, че обича много повече морето, отколкото планината.

В Гърция е почивал 4-5 последователни години, когато все още не е имало много българи там. „Писна ми. Сбърках, че продадох едно място във Василико (сега Царево), за да почивам в Гърция”, каза актьорът.

Тази вечер в Царево той ще играе в постановката „Актрисата”. Премиерата ѝ беше на 7 юни в Народния театър и после тръгна на турне. Това е голямото завръщане на Мастъра след пет години отсъствие от сцената.

Преди година именно на морето Аня Пенчева, която играе в „Актрисата”, му е представила текста с думите: „има една роля само за теб”. Данаилов повикал своята племенница да му прочете пиесата, историята му харесала.

Към разговора се присъедини и актрисата Татяна Лолова, която познава Данаилов от малко дете. Била е приятелка на неговата сестра. Ален Делон го харесват, хората, които не са виждали Стефан Данаилов, каза Лолова. Тя го похвали и за периода, когато беше министър на културата (в правителството на Сергей Станишев – от август 2005 до юли 2009 г.), защото тогава е помогнал на театъра.

Стефан Данаилов, който членува в БСП, коментира и актуални политически теми. Той се оплака, че не е успял да гледа събора на социалистите на Бузлуджа, защото телевизия СКАТ на лидера на НФСБ Валери Симеонов не предава партийната телевизия на БСП.

За лидера на левицата – Корнелия Нинова, каза, че е интелигентно момиче. Данаилов беше сред социалистите, които убедиха Нинова да не подава оставка като лидер на партията. Някой я заблуди тогава, коментира актьорът.

Според него Мая Манолова е много подходяща за кмет на София.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Old

    31 10 Отговор
    За СТАРЧЕСКИ дом!
  • 2 ТЕЛЕТО

    21 9 Отговор
    Аз пък си мисля ,че от химиотерапиите съвсем ти е омекнал мозъка ...

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    28 10 Отговор
    Стига се излага,бе! Комунде,пфууу
  • 5 бсп

    27 10 Отговор
    Правилно са казали на нинова да не подава оставка!Гледах по Тв събранието на бсп и вместо да се водят няколко хиляди човека като в миналото се видяха не повече от 200/300 души на поляната!И гледам как бсп расте нагоре със страшна сила, та чак лети в небесата от хиляди хора на някой стотин души!И на това ако му кажеш растеж ха ха!"""Трябва да се управлява държава с ум""" каза нинова, ама къде е ума при нея, само дето детето и вече работи в лошата Америка, а тя горката милее за ссср/русия!
  • 6 Емил

    26 14 Отговор
    Какъв "мастър" бе, този тъп русофилистик беше актьор, докато го поддържаше БКП! Сега е сенилен дядка!
  • 7 коментар

    19 8 Отговор

    До коментар #2 от "ТЕЛЕТО":

    2013/14 год.като беше тежко болен от раково заболяване неговата съпартийка таня андреева като лекар с нищо не му помогна щото е много кадърна и той отиде да се лекува в лошия ЕС!И сега Ламбо защитава силно ученичката на ония седесарин с когото нинова разграбиха България за един мандат!Е отделно преди техния и след техния мандат грабенето си го имаше но тихомълком и с ""царя""!
  • 8 НАЧЕВ

    10 19 Отговор
    ЕВАЛА МАСТЕР......ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ..........
  • 9 Ей сега ние сме на всеки километър

    8 3 Отговор
    Всички предатели ще си платят геноцида на тоз велик народ, предадени от шепа без мозъчни мекотели разстрел е най малкото но децата им ще останат тук и нама да могат да правят фирми и да влизат във властта и политиката всички незаконно придобити имити и средства ще им бъдат отнети поне за 10 поколения напред КАЗАХ това ще е съдбата ви
  • 10 Кирил

    16 8 Отговор
    Нямало е председател на който да не се е мазнил
  • 11 Кой68

    9 7 Отговор
    Бате Ламбо голям си.....Недей агитира за Черноморието което бе съсипано от алчност и лицемерие......Голям си....👍👍👍👍👍
  • 12 БИХ ДОБАВИЛ

    7 2 Отговор
    И МНООООГО ЛЪЖЛИВО И КРАДЛИВО МИЧЕ , ДААААА ЛАМБО !
  • 13 Docenta

    6 4 Отговор
    Стефчо никога не е късно да станеш за резил,дори на твоите години ти успя
  • 14 Старост нерадост

    5 2 Отговор
    Като остаряваме и грозните ни се виждат хубави
  • 15 Голем си Ламби

    6 4 Отговор
    ЛАМБО Е СГРЕШИЛ ! ОСТАРЕ ЛАМБО ! ОСТАРЕ !
  • 16 туй беше

    7 3 Отговор
    Куку ! Куку ! Куку !
  • 17 Кутригур

    3 3 Отговор
    Комуниста Ламбо е за лудницата. Да си стои мирно с усмирителната риза за уста в килията. Жалко че няма усмирителната риза за мисли...
  • 18 Morgoth

    3 2 Отговор
    Тя, че е интелигентно момиче, това сигурно е така, но като към това добавиш безскруполност и желание за лично обогатяване и кариеризъм - ето ти е кака Кури. А Мая Манолова е може би най-неподходящата за кмет на София - тази жена освен създател на Костинбродската афера, която вече е съвсем ясно на всички, че беше постановка, с нищо друго което да е свършила добре няма да я запомним. Изкара един изборен закон, след който нейните хора реваха, че ГЕРБ били купили изборите, бори се за правата на хората срещу монополистите и никаква не я свърши и т.н.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Стоян Алексиев

    2 0 Отговор
    Бат Серго сълзи рони за Бузлуджа , а забрави годините от преди 89, когато сегашните негови почитателки червените бабички , тогава бяха червени лелички и се надперварваха да разправят за хулиганчето ,пияницата , женкаря и нехранимайкото Стефан Данаилов . Тогава за нас Бат Серго бе символ на пича и готиния , който не бръсне системата , а след 89 той се оказа обикновен шумкар ,който обича мандрите и някой да го чипка с хвалебствия ,колко е велик , голям ,мастър , да вика "Победа" на митингите на БСП ,след което следваше задължителния провал и фалит на българската нация. След това бат Серго си посипваше главата с пепел до следващия митинг на БСП . Жалко е когато ценни хора в своята област започнат да показват екзотични и неморални политически пристрастия . Затова браво на Стоичков , когото много от нас осмиваха , че разбра , че да се занимаваш с политика без да постигаш никакъв положителен резултат е загуба на време и авторитет. Бат Серго , бъди жив и здрав , желая ти го искрено!
  • 21 За Стефан Данаилов

    2 0 Отговор
    Остаря, склерозира, дава грешни съвети, никога не е бил добър политик и министър, само популярен добър актьор
  • 22 Свиленски

    1 0 Отговор
    Това че си бил успешен актьор не те прави автоматично и добър политик! Вземай си пенсийката пий си шампанското по цял ден и спри да се излагаш като кифладжия в турски сериял! Остави хората да те запомнят като добър актьор а не като пропаднал пияница ръсещ глупости при всяка поява в медийте или на обществено място!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове