Last news in Fakti

2 Август, 2019 19:21 7 234 36

ВИДЕО: Черно Ferrari гази закона в София

  • ферари-
  • ferrari

Стоп кадър от видеорегистратор показва как колата с табела CB1111KK нарушава закона за движение на пътищата

Мощно черно „Ferrari FF“ с регистрационна табела от четири поредни „единици“ а-ха да предизвика тежка катастрофа на пътя край тузарското столично предградие Бистрица. Случаят е от вчера, 1 август, в 7:56 часа сутринта, заснет на камера от видеорегистратор, поставен в автомобил на столичанин, съобщава lupa.bg.

От видеото, публикувано във „Фейсбук“, се вижда как баровското Ferrari изпреварва с бясна скорост на еднолентов и забранен за изпреварване път, където е разрешена скорост до 60 км/ч. Черното возило с производствена цена от 500 000 лева замалко да се удари челно в преминаващ отсреща Mercedes. Буквално в последния миг Ferrari - то съумява да се прибере някак си в своето платно. Преди това подобно нарушение извършва и лек автомобил Dacia.

Ferrari-то-нарушител бе шофирано само допреди година от издирвания от МВР заради нелегално производство и контрабанда на цигари Георги Станоев – Малката Бирма. От 14 септември 2018 г. той е в неизвестност за властите, които го разследват като основен организатор на разбитите фабрики за цигари в Дупница, Горна Оряховица, Тутракан и плевенското село Ясен.

Според МВР Малката Бирма, заедно с татко си Евлоги Станоев, доведения си брат Антон и бившия полицай Любомир Иванов, стоят зад ударените миналата есен цигарени фабрики, които според изчисления на антимафиотите са бълвали месечно по два тира с цигари на стойност 10 милиона лева. Бащата Евлоги Станоев и братът Антон вече са на свобода по тази афера, но Малката Бирма още е издирван и то с европейска заповед за арест.

Георги Станоев - Малката Бирма шофираше само допреди година черното Ferrari - нарушител. Той е издирван от МВР за нелегално производство и трафик на цигари.

Дали обаче издирването на Георги Станоев не е само бутафорна дейност? Съмненията се засилиха вчера след скандалното видео с черното му „Ferrari“. Възможно ли е Малката Бирма да се е прибрал тайно в България и вече да гази закона за движение по пътищата с мощния си спортен автомобил?

Автомобилът „Ferrari FF“ с регистрационна табела CB1111KK е регистриран на името на офшорно дружество, но според източници от ъндърграунда е бил ползван от Станоев –джуниър до бягството му от България миналата есен.

Според приближен до Евлоги Станоев – Голямата Бирма, обаче, миналата есен семейството продало колата.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да бе

    35 1 Отговор
    Прибрал се "тайно", обаче, тайно за данъкоплатците. Пък за полицията съвсем явно и с информирано съгласие.
  • 2 Иии чудо големо

    12 19 Отговор
    Ко толкоз станало

    Коментиран от #11, #35

  • 3 Бай

    50 1 Отговор
    НАРУШЕНИЯТА И ГЛОБИТЕ СА САМО ЗА БАЛЪЦИТЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ???гУЩЕРОВ УДАРИ ПАТРУЛКАТА ЗА 20 ЛВ ФИШ И ОТКАЗА ТЕСТА ЗАБРАВИХТЕ ЛИ А НА ВАС ЩЕ ВИ СВАЛЯТ НОМЕРАТА СЪС СЕ БРОНЯТА И ЩЕ ВИ КОНФИСКУВАТ ЖЕНАТА АКО НЕ СЛУШАТЕ

    Коментиран от #18

  • 4 Коко55

    13 3 Отговор
    Драматична статия за ежедневно събитие.
  • 5 Дам

    26 0 Отговор
    Гонил е Дачията на оня откачения сигурно 😂

    Коментиран от #14

  • 6 коректора

    6 2 Отговор
    Маре, научи се кога и как се слагат кавички че една твоя колежка в друг сайт ги нацвъка на 80 % от статията си и аха аха да стане по интересна !!!!
  • 7 Конфуций

    6 1 Отговор
    Марче, един първокласник ще го напише по-грамотно от теб
  • 8 Гост

    3 4 Отговор
    Всички българета под дръвника.
  • 9 нервен ( разбивача на тролове )

    0 5 Отговор
    Не разбирам какво ви възмущава
  • 10 Анти милиционер

    3 6 Отговор
    Къде беше нарушението? Къде е знака или маркировката, която е нарушена? Колко много добитъци хабят въздуха
  • 11 ТрактористЪт

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иии чудо големо":

    Ако беше пресякла улицата по това време дъщеря ти...?!Не Знам със каква скорост влезе тоя в населено място.

    Коментиран от #21

  • 12 от Казанлък

    11 1 Отговор
    Миналият ден тук онзи брутален селяндур Динко Вълев бе паркирал грозна Джи класа с номер Х1 Х1 Х1 на забранено място и в насрещното, изчакаха го да се появи патрула, повикаха катаджиите и го ошариха. Та не е точно както казвате за никой не важало от тия с пари. Ама тоя Динко си е мега-дразнещ селянин, обаче си го рисуват, макар там 20-50-100 лева да не го събарят, пак си се дразни.
  • 13 ауди а8

    13 2 Отговор
    хаха това е всеки дневие вижте по-дефилето как се кара и креснеското и искърското малолитражки дето едвам вървът изпреварват по завойте на поразия явно тея дет ги карат нямат идея че горките им моторчета едвам имат душа да движат камоли да изпреварват и то забележете по нанагорно го прават по-голямо безумие надали има
    аз лично карам а8 старичко и силно но не изпреварвам къде свара а където може както става за тея малки смешни котиики с 50 кончета ама е това е уникални сме си и за това понякога косъма се къса и става мяууу ама якоо

    Коментиран от #16

  • 14 дфен

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дам":

    da ne bi da q hvana che hvane ama drug pat
  • 15 vasik atanasova

    12 0 Отговор
    значи за ферарито никакъв проблем
    милион пъти по смешен ми е с дачията къде отива
  • 16 vasik atanasova

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "ауди а8":

    слагам ти плюс от мене
    заради аудито
  • 17 onq s konq

    4 8 Отговор
    Черни ферарита НЯМА- ВСИЧКИТЕ СА ЧЕРВЕНИ.Сегаааа...ако колата е блъскана жестоко от някой "гороломник",изчукана и пребоядисано с черна боя - това е друга работа.НОМЕРА - 1111.Ако някой си поръча ДВОЙНИ ТАБЕЛИ за колата ,че да съберат 2 пъти повече Единици НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НОМ.1-дори напротив:)Това е същото като Татуировката- ПРОСТО СТАВАШ БЕЛЯЗАН!И когато си купих БМВ-то и си платих на "определени" ченгета да ми го регистрират в КАТ че ни мш се занимава с глупости и те услужливо и културно ме попитаха ЖЕЛАЯ ЛИ КАТО БОНУС "щастлив номер",категоричният ми отговор беше "Искам НАЙ-ШИБАНИЯ И ТРУДНОЗАПОМНЯЩ СЕ НОМЕР"!И го получих естествено.Неудобството е,че като ме питат на касата на на Бензиностанцията/като се наложи/,в Данъчни институции,разни Застрахователи,че и Приятели - КАКЪВ ТИ Е НОМЕРА?...вадя Малкия талон,или пък ходя да го чета от колата -НЯМА ЗАПОМНЯНЕ...ама няма и проблеми с Доноси в КАТ от недоволни "съвестни граждани" за "газене на Закона от Самозабравил се Водач":)

    Коментиран от #22, #31

  • 18 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бай":

    Май някой е открил топлата вода!
    Светът ВИНАГИ е бил устроен по този начин! Няма значение дали е комунизъм, капитализъм или феодализим! Има значение само каква ВЛАСТ и ПАРИ притежаващ.
    Ако досега не си го разбрал и имаш навършени 16 години, и не притежаващ едно от двете - съжалявам!
  • 19 Гост

    1 1 Отговор
    Нещо не разбрах кой е тузарския квартал?!

    Коментиран от #20

  • 20 Пената

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    На бистришките тигри където играе Боко тиквата нападател
  • 21 Щерката пресича

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "ТрактористЪт":

    Само с ламборжини😂😂😂майтап тя живее в канада
  • 22 Гонзо

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Абе хвани рейса и иди до градо бе. Да видиш малко свет. А и света да те види
  • 23 инстуктор от ОСО

    5 0 Отговор
    Белата Дачия е много стръвна... а тва нищество в църното творение е голема селщина... Абе тури си капата и очилата и карай като барО, що се пАчиш и Ерчиш... малееш убавото возило...
  • 24 Запознат

    1 1 Отговор
    На Бирмата Ферарито беше тъмно синьо .. и не с този номер ... Иначе Бирмата живее в Дубай , сиг вече съжалява , че не се е предал навреме щото да са го пуснали вече а в Дубай може да е яко ма не е яко да не можеш да се прибереш .. а целия ти живот е в БГ

    Коментиран от #29

  • 25 Манипулация

    4 1 Отговор
    За дачийката ...никой не каза нищо , как се пъне , що се пъне... възможностите и на напречно ускорение са близки до нулата...спирачките и не осигуряват по къс спирачен път от на ферарито,което когато иска ускорява, когато иска спира ...иначе ферарито и виновно , а , че киртака с Дачия се намества с клизма и обувалка между две мпсета щото бърза да изпревари преди да се отклони е друг въпрос....
    Голямата сензация... колко са лоши хората с мощни коли , че и нагли.. знаят как да ги карат !! Я вижте белия текерлек с малък пенис колко уставно нарушава закона за движение по републиканската пътна мрежа ...

    Коментиран от #30

  • 26 Манипулация

    5 1 Отговор
    Да след повторен преглед на видеото всеки ще установи, че дистанцията между насрещно движещия се автомобил и дачийката е много по малка от колкото между ферарито и насрещно движещите се автомобил...а дачийката за къде бърза.....!???? Да спре за да се шмугне между двамата щото си е дал сметка , че скоро трябва да набие спирачки и да завие на дясно но важното е да изпревари колата пред него...пред асфалта всички сме равни ...но в мозъка не сме !
  • 27 Манипулация

    3 1 Отговор
    И в резюме относно статията и коментарите ще си кажа и култовата реплика.
    КАКВО СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ ВИ ПУКА ИЗОБЩО !!
  • 28 12345677

    0 0 Отговор
    То нз дръвник друга песен няма ли? Боза...
  • 29 Бе ти луд ли си

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Запознат":

    Живота е там където са парите ми и не съм закачан от милиционери и рекетьори
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Голям Слон

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Енцо Ферари се е вдъхновил от едно произведение, наречено "Червено и черно". Въпрос за твоето мозъчно КПД: с какви цветове първоначално са били всички ферарита? Чети между редовете как те наричам.

    Коментиран от #34

  • 32 Антони Лазаров

    0 0 Отговор
    Явно скоро си го е сложил този регистратор хахахаах
  • 33 незнайко

    0 0 Отговор
    ГОЛЯМАТА РАБОТА СМЕ В БЪЛГАРИЯ !!! НЕ СЕ ЗНАЕ НА КОГО Е ТОЗИ АВТОМОБИЛ !!! Това или е постановка, или ни правят на БАЛАМИ, както винаги !!! На клипа не видях номера а и колата е неясна каква е !!!
  • 34 Манипулация ....?

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Голям Слон":

    И тва в каква връзка ? Да не би ти да си тоя с дачийката ?
    Може да прочетеш след редовете
    ...
    Как си го местя в другия крачол.
    Иначе евала на Енцо.
  • 35 Феррурий

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иии чудо големо":

    Изпреварването беше много рисково и много неправилно. И не се изпреварват по две коли наведнъж
  • 36 rosen

    0 0 Отговор
    какво нарушение на закона - някакъв селски път без маркировка , имал си някой видео регистратор и снимал ферари - сега трябва и предаване по телевизията да направи някой
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове