Last news in Fakti

4 Юни, 2012 07:03 1 419 0

Международен ден за защита на децата, жертви на агресия

  • деца-
  • ден-
  • защита

В 19 часа пред „Сити Център София” председателят на Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/ Калин Каменов ще открие Стрийт арт спектакъл. Събитието е по повод Международния ден за защита на децата, жертви на агресия, който се отбелязва на всеки 4 юни от 1983 г. насам по решение на Общото събрание на ООН.

В инициативата ще участват Поли Генова, „VOICE OF BOYS”, Боряна Бонева, A.V. и C BEATZ - Цветомир Цонев. Водещи ще са Атанас Стоянов и Богдана Трифонова от Бг радио, съобщиха от ДАЗД.

След концерта ще се проведе „Фотосесия на живо” с участието на моделите Маги Желязкова, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска и техните деца, кът за рисувани послания „Подай ръка на дете в нужда”, фотоизложба „Детското насилие не е тема табу”, пантомима и представяне на Националния телефон за деца: 116 111.

Стрийт арт спектакълът е под патронажа на председателя на ДАЗД. Организатор е Националната младежка медийна асоциация.

От 10 до 20 часа експерти от ДАЗД ще консултират в информационни шатри пред „Сити Център София” гражданите по въпросите за защита и превенция на насилието върху деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА