Last news in Fakti

5 Септември, 2019 16:23 2 629 19

БСП се регистрира в ЦИК. Нинова: Тръгваме с вяра

  • бсп-
  • цик-
  • корнелия нинова
БСП се регистрира в ЦИК. Нинова: Тръгваме с вяра - 1
Снимка: БГНЕС

"БСП за България" се регистрира в ЦИК за местните избори. На регистрацията в ЦИК присъстват лидерът на БСП Корнелия Нинова, заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб Кирил Добрев и заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски.

Тръгваме с надежда и вяра, че може да се промени моделът на управление в общините. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след регистрацията в ЦИК за местните избори, цитирана от "Фокус".

"Сигурно няма да е лесно, но тръгваме с надежда и вяра, че може да се промени моделът на управление на общини. Внесохме току-що 10 хил. подписа", подчерта още Нинова.

Тя припомни, че сега партията има одобрени 161 кандидати.

"Продължаваме. Има много богата палитра от кандидати. Потвърждаваме досегашните си успешни кметове", заяви още Нинова. Тя посочи, че новото е, че на много места общинските структури издигат местните авторитетни личности, около които се обединява само БСП. Лидерът на партията заяви, че онези, които искат промяната, но не могат сами, търсят БСП.

За Мая Манолова Нинова посочи, че решението ще бъде взето от градската конференция на 11 септември и на 15-ти от Националния съвет. Нинова не скри, че Манолова има най-много номинации в София.

"Продължават да я номинират и решението ще бъде на 11-ти", каза още Корнелия Нинова. На въпрос дали има други номинации за кмет на София, Нинова отговори, че има и много други. Лидерът на БСП подчерта, че БСП ще се бори за повече общини с безплатни детски градини, работещи общински болници.

По думите ѝ средството за това е спечелването на състезанието на повече места. По отношение на целите, които партията си поставя, Нинова подчерта: "Конкретно увеличаване на 100 % на кметовете. Удвояване на резултата, който имаме сега. Очакваме от това, което виждаме неприятна и компроматна кампания. Съдим по това, което започва с Мая. Ще отговорим с конкретни предложения за общинското и местно самоуправление, позитивно, с млада, свежа и хубава кампания", коментира още Нинова.

Да кажеш, че в парламента са се събрали и говорят глупости показва слабост и липса на аргументи. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Кажете по същество кое не е вярно от това, което казва президента, какво мислят повечето българи по тези въпроси. Това е истинският дебат. Дали не сме последни в Европа по демографски, финансови критерии", заяви Нинова. Според нея да кажеш, че са се събрали и че говорят глупости, показва слабост и липса на аргументи по същество.

Във връзка с отхвърлянето на кандидатурата на Апостол Апостолов за кмет на Симитли, Нинова заяви: "Общинската организация да решава какво ще прави оттук нататък. Националният съвет не одобри тяхното решение, тъй като кметът на Симитли е кандидат и на ГЕРБ, а ние сме приели решение, че няма да правим коалиции с ГЕРБ. Това е минимодел на това, което се борим три години: задкулисие, контролиран вот и т.н. Няма как заради една община да се откажем от принципите си", заяви още Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо икебаната

    10 0 Отговор
    Ето го отзад с голата глава Лало Кирилов смешник едвам завършил с три средно образование И понеже дядо му водеше счетоводството на сръбските цигани в Златица и говорели депутат в БСП пълен палячо с прякор Лало комика. Гласувайте за такива дебили от ГЕРБ са същите идиоти
  • 2 нинова

    14 2 Отговор
    я че гласувам за тая с червената рокля сигурно и прашките и са червени
  • 3 А БЕ

    7 6 Отговор
    НИНОВА, В ЛУДНИЦАТА КОГА ?
  • 4 АНЕНЕРБЕ

    8 0 Отговор
    НЕ ЖЕЛАЯ ДА БЪДА ПРИЕТ КАТО СЪМИШЛЕНИК НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ГЕРБ , но съм дълбоко възмутен от ДВЕЛИЧИЕТО , на тези които се опитват да бъдат тяхна алтернатива.

    ЦИТИРАМ ВИ ИЗВАДКИ ОТ УСТАВА НА БСП ПРИЕТ НА 49 КОНГРЕС НА ПАРТИЯТА ПРОВЕДЕН НА 5 ФЕВРУАРИ 2017 ГОДИНА :

    Чл. 2.(1) от УСТАВА ГЛАСИ:
    „Пазарна икономика – ДА; пазарно общество – НЕ! !!!!

    КАТО СТЕ ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА КАК МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОБЩЕСТВОТО ДА Е НЕПАЗАРНО?????

    В Чл. 4. (1) от Устава е записано, че БСП е "за едно свободно, справедливо и СОЛИДАРНО общество."

    ЩЕ ЖИВЕЕМ "СОЛИДАРНО" С ТЕЗИ КОИТО НИ ОГРАБВАТ , УНИЩОЖАВАТ ЕЖЕМИНУТНО , И ЕЖЕЧАСНО.

    БИСЕРА В УСТАВА НА ДЕГРАДИРАЛАТА СТОЛЕТНИЦА Е СВЪРЗАН СЪС ТОВА ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА БСП:

    В Чл. 2.(2) Е ЗАПИСАНО:
    "... БСП е лява народна партия бореща се за защита на хората на труда, на бедните и изоставените, на работниците и служителите "

    Чл.2 ал. 4 от Устава наложен от НИНОВА се отваря голямата порта за навлизането в УПРАВЛЕНИЕТО НА ПАРТИЯТА на ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, чиито интерес е различен от хората на труда , бедните и социално слабине:

    "Чл. 2.(4) БСП е МАСОВА партия, която обединява единомишленици – социалисти от всички социални слоеве, НЕЗАВИСИМО ОТ СОЦИАЛНОТО ИМ И ИМУЩЕСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ!!

    БСП СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В НЕЩО КАТО ОФ ОРГАНИЗАЦИЯ В КОЯТО "СОЛИДАРНО" ЖИВЕЯТ И БЕДНИ И БОГАТИ И ОВЦЕ И ВЪЛЦИ!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Червена чума

    6 3 Отговор
    Тръгвали с Вяра?Каква вяра имат червените кмери?Та нали са интернационалисти и МУЛТИвярващи.Та нали благодарение на тяхните мами и тати,сега берем домати в съединените щати!!!!?

    Коментиран от #6

  • 6 АНЕНЕРБЕ

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Червена чума":

    С ТВОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ ДОБАВЯМ НЕЩО ОТ УСТАВА НА БСП ПРИЕТ ПО ВРЕМЕТО НА НИНОВА:

    (3) БСП е патриотична партия – наша първостепенна задача е да отстояваме суверенитета и териториалната цялост на българската държава;

    В Чл. 3. (1) от УСТАВА на БСП е занисано следното:

    "БСП е част от европейската и световната левица. Съвременната ГЛОБАЛИЗАЦИЯ прави невъзможно решаването на ключови проблеми на хората и обществата САМО на национално равнище. Глобалните предизвикателства изискват глобална солидарност, един нов интернационализъм." !!!

    НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ПО НИЩО НЕРАЗЛИЧАВАЩИ СЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ТАКИВА ОТ ПАРЛАМЕНТА.

    НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ Е - НЕУЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ!!
  • 7 73728282

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "АНЕНЕРБЕ":

    Сигурен съм, че тълкуването ти на всичко, което свързано с политика и тайни общества са погрешни.

    Коментиран от #15

  • 8 Сатаната

    5 2 Отговор
    Браво, добре сте тръгнали и никога не се връщайте, ама я поканете и тъпана от Банкя.
  • 9 Бай Яни

    3 1 Отговор
    БСП за себе си🥐😁👙. Комунист вяра няма. Нинова е отроче на ДС. Тия заедно с Герб загробиха България.

    Коментиран от #12

  • 10 Костя Копейкин

    2 1 Отговор
    Това са нашите хора,това е бъдещето, само БСП.
  • 11 Тръмп

    1 1 Отговор
    Надежда и Вяра във фалшивия Вожд Путин и КГБ е обречена,както и всички комуноидни езичници!!!:):):)
  • 12 Джентълменът русофил

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Яни":

    Ама стига с този вашият комунизъм. Стига че се изтъркахте та чак се протъркайте с тази обида на комунист и комунизъм. Даже и при китайците не може да се говори за комунизъм от марксистки тип. Комунизъм в България никога не е имало, имаше държавен социализъм. Гледам на снимката Нинова е заобиколена от млади хора, което е един приятен знак, че партията се подмладява.
  • 13 акуд

    3 1 Отговор
    курни с какъв модел можеш да промениш модела???????
  • 14 Альоша

    3 3 Отговор
    С БСП напред да променим България.

    Коментиран от #16

  • 15 АНЕНЕРБЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "73728282":

    Публикувано от теб във факти.бг: Сигурен съм, че тълкуването ти на всичко, което свързано с политика и тайни общества са погрешн

    АКО ТИ ВЪЗПРИЕМАШ БСП КАТО ТАЙНО ОБЩЕСТВО, ТО АЗ Я ВЪЗПРИЕМАМ КАТО ПАРТИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ , КОИТО С УСТАВА СИ ПОКАЗВАТ НАМЕРЕНИЯТА СИ ДА НИ ВКАРАТ В ЕДНО ОБЩЕСТВО в което ще живеем СОЛИДАРНО и бедни и богати и АГНЕТА И ВЪЛЦИ.

    Това е причината БСП да не желае да разваля СТАТУКТВОТО в което хармонично съжителстват КАПИТАЛИСТИТЕ ОТ БСП с ОЛИГАРСИТЕ НА ГЕРБ.
    АКО КЪМ ТЕЗИ ХАРМОНИЧНИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ ПАРТИИ ДОБАВИМ И ПАТРИОТИТЕ И ДВИЖЕНИЯТА ЗА ПРАВА И СВОБОДИ ще открием, че в тази говориня наречена ПАРЛАМЕНТ НЯМА ОПОЗИЦИЯ!!

    ЗАЩО ТОГАВА ДА ХОДИМ И ГЛАСУВАМЕ НА ИЗБОРИ ЗА ЛИЦА КОИТО НЯКОЙ ДРУГ Е ИЗБРАЛ ВМЕСТО НАС.

    Истината е простичка: НЕ ХОДЕТЕ И НЕ УЧАСТВАЙТЕ В ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА НА ОЛИГАРХИЯТА , ОСВЕН АКО ВИЕ САМИЯТ НЕ СТЕ ОЛИГАРХ.
  • 16 АНЕНЕРБЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Альоша":

    АЛЬОША,
    ПРОЧЕТИ ПЪРВИТЕ ПЕТ ТОЧКИ ОТ УСТАВА НА ПАРТИЯТА СИ ПРИЕТ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА ОТ "ДРУГАРКАТА" НИНОВА.

    Чл. 2.(1) от УСТАВА ГЛАСИ:
    „Пазарна икономика – ДА; пазарно общество – НЕ! !!!!

    КАТО СТЕ ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА КАК МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОБЩЕСТВОТО ДА Е НЕПАЗАРНО?????

    В Чл. 4. (1) oт Уcтaвa e зaпиcaнo, чe БCП e "зa eднo cвoбoднo, cпрaвeдливo и COЛИДAРНO oбщecтвo."

    ЩE ЖИВEEМ "COЛИДAРНO" C ТEЗИ КOИТО НИ ОГРАБАВАТ И КРАДАТ.

    Според вас и ВОДАЧКАТА ви не бива да се борим за промяна на тази приета от вас ПАЗАРНА ИКОНОМИКА С ПРИВАТИЗАТОРИ КАТО НИНОВА , през ума на която изобщо не минава мисълта да се върне приватизираното и ограбено от народа.

    ВИЕ ИЗОБЩО НАЯСНО ЛИ СТЕ КАКВА ПАРТИЯ СТЕ на " хората на труда, на бедните и изоставените" В КОЯТО СЕ ДОПУСКАТ "социалисти от всички социални слоеве, НЕЗАВИСИМО ОТ СОЦИАЛНОТО ИМ И ИМУЩЕСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ" !!

    КАТО ДОПУСКАТЕ С УСТАВА СИ В КОШАРАТА НА БЕДНИТЕ ДА ВЛЕЗНАТ ПРЕДРЕШЕНИТЕ КАТО ОВЦЕ МИЛИАРДЕРИ И МИЛИОНЕРИ КАТ ОГЕРГОВ , ОВЧАРОВ ..... как очаквате хората да ви повярват и гласуват за вас!!!

    ТА ВИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В ПАРТИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ КОИТО ЗАЕДНО С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ОТ ГЕРБ И ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ В ГЕНОЦИДА И УЧАСТВАТЕ В УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА!!!

    С МЪЛЧАЛИВОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ ПРЕД ИЗВЪРШВАНИТЕ ОТ ГЕРБ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В СЪУЧАСТНИЦИ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

    Искрено съжалявам и вас и ПОВЕРВАЛИТЕ на ръководството на червени кхмери ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ СРЕД КОИТ
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 джедай

    0 0 Отговор
    Обикновено на такава червена дреха отиват снежнобели прашки и сутиен. Още повече,че мацката е русичка. Пухено сладко бонбонче. Да си я близкаш по цуцинките!
  • 19 Docenta

    0 0 Отговор
    Бсп се събират на вещерско сборище,да бъдат арестувани вкупом за държавна измяна и тероризъм
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове