Новини

Червени рейдове в пловдивските райони

Жителите на Западен имат доверие на Николай Радев и екипа му с № 56

Публикувана: 11 Октомври, 2019 11:29
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 322
 • Червени рейдове в пловдивските райони - 1
 • ШРИФТ ПЕЧАТ
  Вашата оценка:
  Оценка 2 от 4 гласа.

  „Знаем, че това е човек,на когото може да се има доверие! Като общински съветник в няколко мандата, той многократно е откликвал на нашите молби и винаги е предлагал решение на проблемите ни“ – с тези думи бе посрещнат кандидатът на социалистите за кмет на Пловдив Николай Радев от своите съкварталци. Той и част от неговия екип посетиха район Западен, за да обсъдят с жителите му темите, които ги интересуват и заедно да потърсят решение на „тесните” места.

  Чистотата на междублоковите пространства, неподдържаните зелени площи и редицата необезопасени детски площадки са главните проблеми, които откроиха жителите на Западен. Според тях, към тези истински „язви” тук общинската и районната администрация проявява системна незаинтересованост. За местните това е най- болната тема, стана ясно от разговорите.

  „Това бездушно отношение в управлението трябва да бъде прекратено. Ние, социалистите, отстояваме друг модел – администрация, обърната към хората“ – заяви кандидатът за кмет на Пловдив с № 56.

  Сигурността в района сериозно тревожи хората, споделиха участващите в срещата. „Патрулиращите служители от „Общинска охрана“ сега са съсредоточени най-вече в централните райони. Настояваме те да се разпръснат във всеки микрорайон и по този начин да се осигури повече спокойствие и сигурността на всички граждани” – заяви кандидатът на левицата за кмет на район Западен – Десислава Йорданова. Тя изтъкна поставянето на видеонаблюдение на всички ключови обществени места и паркове в района като приоритет за управленския екип с № 56.

  „Като юрист ви обещавам, че ще защитавам вашите интереси и ще бъда ваш посланик в общинския съвет” – сподели кандидатът за общински съветник от листата на „БСП за България“ Нели Петрова.


  Пловдив / България

  Платена публикация

  Поставете оценка на статията:
  Оценка 2 от 4 гласа.


  Ловци на бисери
  Стефан Кенов
  Съпредседателят на Български демократичен център за важността на държавния бюджет
  Хладилникът на българина няма ляв и десен рафт"

  Още бисери
  ТОП 5