ТЕМА: Местни избори 2019
Новини

Николай Радев: Индустриалният Пловдив се предаде

Проблемът с детските градини, яслите и площадките бе коментиран от всички граждани, с които двамата кандидати се срещнаха

Публикувана: 19 Октомври, 2019 13:19
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1817
Николай Радев: Индустриалният Пловдив се предаде
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.

„Индустриалният Пловдив се предаде. Закриха се предприятия. Няма икономика. В новите заводи се работи на ишлеме“ - сподели тревогата си Николай Радев – кандидат за кмет на Пловдив от „БСП за България”, в разговор с жители от кв. Гладно поле. Той ги запозна с идеята на левицата Пловдив да се превърне в град на високите технологии, привличащ водещи компании, в които да работят високо платени специалисти, обучени в пловдивските професионални училища и вузове. Кандидат-районният кмет за Източен с №56 инж. Йордан Василев обясни, че в района има чудесен потенциал за икономическо и индустриално развитие на града. Младите хора ще остават трайно при възможности за добра работа, добри доходи и в обновен град, категорични бяха Радев и Василев.

Проблемът с детските градини, яслите и площадките бе коментиран от всички граждани, с които двамата кандидати с № 56 се срещнаха. ”Един от водещите ми приоритети е грижа за децата в района и облекчение на младите семейства“, заяви инж. Василев. „Социалното никога не е било приоритет на управляващите“, упрекна ръководството на града Николай Радев, изтъквайки, че БСП е единствената алтернатива.

Разбитите и тъмни подлези, липсата на пешеходни пътеки и светофари, стопанисването на междублоковите пространства, липсата на паркоместа, неасфалтираните части от улици и още много други тревоги изразиха пред кандидатите на „БСП за България” хората, според които единствено от социалистите срещат разбиране.

„Писнало ни е от измами и злоупотреби” –се чу в Гладно поле, реплика, подкрепена с оценката, че социалистите са единствената реална опозиция, и с пожеланието за победа на вота с № 56.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.1 от 7 гласа.


Ловци на бисери
Росен Плевнелиев
Президентът пред телевизия Европа:
Понякога по братски хич не е по равно. Такъв е случаят с цената на газта."

Още бисери