Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 21:00 7 990 62

Щабът на Манолова: Има ромски секции с 1000 % по-голям вот за Фандъкова

  • мая манолова-
  • движение българия на гражданите

В секция №75 в същия район има 160 гласа за Фандъкова и четири гласа за Манолова, обясни още председателят на Движение България на гражданите

Щабът на Манолова: Има ромски секции с 1000 % по-голям вот за Фандъкова - 1
Снимка: Щаб на Манолова

Вотът в ромските секции в столичните квартали "Красна поляна", "Слатина" и "Люлин" буди огромно съмнение. В "Красна поляна" е имало струпване на хора между 9:00 и 11:00 часа преди обяд, а следобед не е имало движение. Имаме притеснения, че това е организиран вот.

Това каза днес в щаба на Мая Манолова председателят на "Движение България на гражданите” Димитър Делчев, който даде съвместен брифинг с председателя на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Манолова за кмет на София, Никола Вапцаров и кандидатите за общински съветници от ДБГ Войслав Тодоров и Ана Вилфан.

По думите му в една от секциите в "Красна поляна" се вижда, че има 2081 гласа за Йорданка Фандъкова, 251 за Мая Манолова, а останалите са за другите кандидати.

"Това са 1 000 % по-голям вот за Фандъкова, което без организация и контрол на вота не може да стане. В секция №61, отново в "Красна поляна", се вижда, че Йорданка Фандъкова е получила 242 гласа, а Мая Манолова - 13 гласа. Другите кандидати са получили по два, три, пет или десет гласа", подчерта Делчев.

В секция №75 в същия район има 160 гласа за Фандъкова и четири гласа за Манолова, обясни още председателят на Движение България на гражданите.

"Фрапантно е положението и в кварталите "Люлин" и "Слатина", каза още Делчев.

"Това не е свободен, а организиран вот", категоричен бе водачът на листата на местна коалиция "България на гражданите", която подкрепи Мая Манолова за кмет на София.

Председателят на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Манолова за столичен кмет, Никола Вапцаров уточни, че изборния ден щабът е подал над 30 нарушения на изборния процес.

Войслав Тодоров, който е в листата на "България на гражданите" и член на ИК на Манолова добави, че концентрирано гласуване се наблюдава и в столичния кв. "Христо Ботев" в 70-та секция с феноменалните 80 % гласували, от които 393 гласа за Фандъкова, малко над 30 гласа – за Манолова.

"В секция 76 е подобно положението - точно 343 гласа за Фандъкова и 35 гласа за Манолова. Във Филиповци 70-80 % от вота е за Фандъкова. Това се повтаря по същия начин и за районните кметове и съветниците", уточни той.

"Когато говорим за подмяна, понеже Фандъкова имаше нахалството да го каже, ето това е подмяната – подмяната на вота чрез контролиран вот и странни единомислия, се стига до такива ситуации. Подмяната е ясно на кого е", каза Тодоров, визирайки ГЕРБ.

Никола Вапцаров заяви, че нови жалби са писани през нощта и вече са над 35, изпратени от щаба на Манолова до ОИК за изборни нарушения.

"Имаме и сигнал за недопускане на законни представители до секциите заради етническия им произход. 134-то училище, 26-та секция, са казвали на хората изобщо да не вземат бюлетината за кмет, същата тактика се е прилагала във Френската гимназия. Това е подмяна на вота. Ние сме тук за честно състезание", заяви председателят на Инициативния комитет, издигнал Манолова за кмет.

Той призова "идеите и програмите да убеждават хората, не изборните манипулации."

Според сигнала нераздадените бюлетини после са били попълнени и пускани в урните, което е фрапантно нарушение, по думите му.

"Хората в неделя ще избират между тези, които предлагат промяна и другите, които както се вижда от протоколите, получават предимства от ромските гласове. Очевидно ГЕРБ избраха другия подход и точно това ще разгневи демократично мислещите хора и точно това ще ги накара да излязат да гласуват срещу кандидата, който си позволява да манипулира вота, каза още Делчев.

Ана Вилфан, която е кандидат за общински съветник от коалиция "България на гражданите" съобщи за отказан достъп до секция на представители на ДБГ и Инициативния комитет на Мая Манолова.

"Представител на ОИК ни обясни, че достъп до „Арена Армеец” няма да се даде докато не приключи конфликтът с Волен Сидеров пред залата. Едва след 23,00 ч. представител на ДБГ бе допуснат до залата, а на Инициативния комитет на Мая Манолова представителят не беше допуснат", обяви Вилфан и каза, че това е недопустимо при положение, че представителят е притежавал всички необходими документи по закон.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циганска кметица

    68 15 Отговор
    ще си имаме

    Коментиран от #2, #28

  • 2 Брадвата

    61 10 Отговор

    До коментар #1 от "Циганска кметица":

    Ние вече 10-ина години такава имаме. Белите цигани управляват държавата от 30 години
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    53 9 Отговор
    Ромовете са господарската раса. Скоро нас ще ни обгазяват в камери.

    Коментиран от #7

  • 4 Пияница

    46 0 Отговор
    Българският ром се котира по–добре от кубинския. Това е новият бизнес.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Маяма Престъпница

    16 53 Отговор
    Лошо ще загуби в неделя!!
  • 7 нали

    22 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Господарската раса на...?? Клозетистан? :D
  • 8 Циганизация+Герберастия = ВНЛ

    69 9 Отговор
    Електоратът на Боко се е представил много добре ! Ако се питате, защо още ТОЗИ е на власт и кой гласува за него е това е отговора ! !!
  • 9 Julio

    48 4 Отговор
    Питайте и общинските служители получават ли "целеви премии" преди избори? Поинтересувайте се от тея работи...

    Коментиран от #17

  • 10 Бочо коча

    58 12 Отговор
    Тази гад Борисов и неговата шаика купуват гласове постоянно.така ще е и на парламентарните.но народа си трае и това е.
  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 27 Отговор
    Ми това е показател, че "ромеите" са по-умни от електората на бившите комунисти...
  • 12 Антон Антонов

    60 4 Отговор
    Вземете излезте и гласувайте всички в София след като искате промяна в града си! Стига само сте кудкудякали тука,не ще приказки а дела. Стига сте се оправдавали с купения вот на ромите! Ако от ромите в София ще се определя кой ще управлява столицата......айде да видим

    Коментиран от #25, #46

  • 13 onq s konq

    10 34 Отговор
    Като ЗАКЛЕТ "ПОГОВОРКАДЖИЯ" в случая ще използвам "Едно кучме като не знае да лае,вкарва вълка в кошарата":)В момента мая е с 9-10% НАЗАД от Фандъкова - ИСКА ЛИ Щабът на Мая ДА ЯДОСА ГЕРБ и тия проценти в Неделя да станат 20?Което пък ще повлече и Броят на Червени Общински съветници предполагам!

    Коментиран от #30

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Киро

    17 37 Отговор
    Съска другарката Галевица, позната също и като Дебеляновица..."аз подкрепям Делян Пеевски за шеф на ДАНС"... Помним, помним, в неделя ще видиш!

    Коментиран от #32

  • 16 ЕЕЕЕЕХ

    19 35 Отговор
    МАЯ, МАЯ САМО ОЛИГОФРЕНИ И ЦИГАНИ МОЖЕ ДА ОМАЯ, НО НИЕ ПОМНИМ ПОРНО ТЕАТЪРА БСП - ДПС И КОАЛИЦИЯТА С БАТ САЛИ С ЧАСТНОТО ЕНЕРГО, КОЙТО ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ВИЕ ГО ПОКРОВИТЕЛСТВАХТЕ ! АКО ИМА ТАКОВА НЕЩО ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ ЧОВЕК СЕ ОБРЪЩА КЪМ ПРАВОСЪДИЕТО, А НЕ КЪМ МЕДИИТЕ , ОТНОВО ЛЪЖИТЕ И МАМИТЕ НАРОДА, НО ТО ТОВА ВИ СЕ ОТДАВА ДА НИ ОГРАБИТЕ МАФИОТИ ЧЕРВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ ДОЛНИ!
  • 17 .....

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Julio":

    Само общинските ли ?
  • 18 Последния софиянец

    23 4 Отговор
    Полицейските акции за сплашване в ромските квартали дадоха резултат.
  • 19 Уди Кълвача

    16 2 Отговор
    В,, Люлин" кмечето което носи чувалите с бюлетини 2014г.в заша,, Универсиада!!!
  • 20 Философа

    30 3 Отговор
    Циганите избират в България, а българите пасът трева и си повтарят всичко е наредено! Ще се сети, обаче късно племе безродно!!!
  • 21 Жалко

    22 6 Отговор
    Българина в неделя, ако гласува за ГЕРБЕРИ, Сдс, ДПС, ДБ, Патриоти и др. СИНИ партии си прави СЕПУКУ и се САМОУБИВА. Но Българина-Тракиеца го прави вече над 10 000 години. Затова има сега толкова нации, а е имало само ТРАКИ-БЪЛГАРИ и Етиопи-Африканци. Жалко ТРАКИЕЦА(БЪЛГАРИНА) -ГАУЛА(КЕЛТА)-ГАУРА(БИКЪТ) е застрашен вид и ще изчезне от продажничеството си скоро.

    Коментиран от #56

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 да,бе

    8 20 Отговор
    А,сега, де!Абе,що тази си мисли ,че въобще някой трябва да гласува за нея, та претенции,та стойка,пози и чупки в кръста!Айде молим,!Някой ако ми плати,пак няма да гласувам за тази, а бесипету откак Герджиков оглави вревенното правителство, глас от мен никога!
  • 24 Уди Кълвача

    28 2 Отговор
    Всеки манго ангажиран в фирма която изпълнява държавни поръчки води със себе си още 5 манговци! На манго му набиват в главата, че ако не е ГЕРБ няма да има работа!
  • 25 Софиянеца

    20 3 Отговор

    До коментар #12 от "Антон Антонов":

    И Варна и Пловдив да излязат да гласуват стига Максуда и Столипиниво да определят там кметове!
  • 26 Това е краят

    18 3 Отговор
    Доган каза навремето деца, деца и пак деца. Българите са вече на умирачка на 80,90,100г., след 30г. Сегашното ПОКОЛЕНИЕ на БГ е ОПУШЕНО, не е Българско. Скоро ОПУШЕНИТЕ ще ни вкарат в газовите камери за тотално заличаване, както е написано в предни постове.
  • 27 Р. Овч.

    10 23 Отговор
    Беше есента 2019г.изборно време.... И взеха те, че излязоха от сянката си... И ето сега маяма нолова-шанс за ореша рски- уж независима... Ами да, ако спечели бсп бият, ако загуби бсп не губи тя е независим. Плана рад ев в второ действие. Решет ников... Та обедини ли се бсп, дви же ние 21, а б в, бкп-то куне ва България на граж да ните и решили, че сега ще докопат общината с най-голям бюджет в България. Ами да, над милиард лева е. Има за крадене... А и червената каса е на червено и трябва да се захрани от някъде...и така силно се подкрепиха, че пак са 10 % зад конкурента си...какво значи това? Има интелигентни хора в София. Да да, всички ще слушаме как ГЕРБ печелят, защото са купили гласове от ромите... Как има фалшиви бюлетини... А б с п са агънца. Та обедили са те, показаха се пред народа, че са едно и също нещо, разчленено на 4 - 5. Имат си тв пропаганда + национална тв бонус+ сайтове за фалшиви новини на червен фон. А? Някой да не се припозна?
  • 28 Гнида

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Циганска кметица":

    Еми на манго васил батка ще го усетите , на байрамите пак , ще играят кючек , а вие ще работите .....
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ххх

    12 7 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    И, от щаба на Мая като ядосат ГЕРБ какво ще стане ? Ще си докарате цигани от провинцията да подпрат Фандъкова на балотажа ?
  • 31 Ххх

    20 6 Отговор

    До коментар #14 от "СИК":

    Костов и Царя ако бяха усвоили уменията на Борисов за купуване, манипулиране и фалшифициране на избори сигурно нямаше толкова скоропостижно да си отидат от политическата сцена. Но имам чувството, че дори и в Турция, където Ердоган управлява като някакъв средновековен сатрап, и там ми се струва, че изборите са по - честни, отколкото у нас.
  • 32 Ххх

    11 9 Отговор

    До коментар #15 от "Киро":

    Ти помниш ? За Манолова и Пеевски ? А за Борисов и ДПС нещо дали си спомняш ? Колко пъти във възлови гласувания ГЕРБ бяха подкрепяни от ДПС. И, ако не се притесняваше, че рейтингът ще му падне катастрофално, убеден съм, Борисов щеше да си направи коалиция с ДПС. Така че, ти си гледай само едната страна на монетата, но на мен определено не ми изнася да забравям за другата.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Демографска политика е нужна

    15 1 Отговор
    Демографския срив в БГ е очеваден, не се раждат Българи, защото живота е непосилно труден. За ромите не е и раждат двадесетократно. Политика срещу този срив няма. Българите имат по 1 до 2 деца, защото нямат финанси за по вече. Българина мисли за образувание и възпитание на децата си. Ромите не мислят за това, правят деца да вземат помощи и от това живеят. В празния ми кошер не се въртят никакви глупости. Държавна Политика срещу демографския срив на Българите, това трябва. И не пиши, че ще ми загряваш врата, вярата на българина от лошият живот я няма и трябва да се върне вярата, надеждата и любовта на Българина, защото сме загубени, като нация без тях. Българина не вярва и затова не гласува, това е обяснението.
  • 37 Kasapina

    10 8 Отговор
    Само знаете да ревете ромите това онова Еми вия Българите не стоите във къщи пиете ракия а отидете до избирателните урни и си даите своия глас за когото искате и спрете да търсите вина във другия ако не гласувате вия сте по виновни ИОТ ромите .

    Коментиран от #41

  • 38 Я Тва Димчо ли е

    14 5 Отговор
    Не че ще гласувам за някой но предпочитам Мая да спечели
  • 39 АНЕНЕРБЕ

    8 2 Отговор
    За римските легиони и гласуването им е повече от ясно.

    Ясно е и за мъртвете души с които боравят управляващите за да пренаредят вота.

    По интересен е обаче ЕКСПЕРИМЕНТА КОЙТО НАПРАВИХА с никому неизвестният гражданин от СПАСИ СОФИЯ - Борис Бонев

    БОНЕВ ПОДАРИ МНОЗИНСТВОТО НА ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА !!!!!

    27% от гласовете на софиянци ще бъдат преразпределени. Близо половината от тях са гласували за Борис Бонев от „Спаси София“. Така вотът им отива нахалост и реално ще подарят ЧЕТИРИМА съветници на ГЕРБ, по 2 на БСП и ДБ.

    С преразпределението ГЕРБ ще има поне 45 на сто от местата в Столичния общински съвет, вместо изкараните 33%.
    В брой мандати това означава не 21 кресла, а 27 или 28 според финалните данни на ЦИК. От 6 или 7 допълнителни 4 са подарък от Бонев и „Спаси София“ заради НЕИЗПОЛЗВАНИТЕ му в листа гласове.

    Липсата на листа на „Спаси София“ може да се обясни с оправданията отпреди месеци, че ФАНДЪКОВА не била вдигала скандали с политическа, а с идеална „гражданска“ цел, което се оказа откровена лъжа.

    ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА ТОЗИ МАЛЪК И ДРЕБЕН МАНИПУЛАТОР ЗА ДА ВИДИТЕ ПО КАКВИ ПРОГРАМИ Е ПОЛУЧАВАЛ ПАРИ ОТ ОБЩИНА СОФИЯ.

    ЕДНА ОТ ТЯХ Е СВЪРЗАНА С ОБЛАГОРОДЯВАНЕТО НА ПАРКА "ЗНАМЕ НА МИРА" НА ДРУГАРКАТА ЖИВКОВА.

    СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КОЙ СТОИ ЗАД МЛАДЕЖА И ФАНДЪКОВА??

    ЕДНА ГОСПОЖА КОЯТО НА 01.07.2009 ГОДИНА СМЕНИ ПАРТИЯТА СИ БСП И СЕ ПРЕХВЪРЛИ ЗАЕДНО С БОЖИДАР ДИМИТРОВ В НОВОУЧРЕДЕНАТА ПАРТИЯ НА ОХРАНИТЕЛЯ НА БАЩА Й.

    НЕ ВСИЧКО Е ТАКА КА
  • 40 БокоТиквеника

    1 13 Отговор
    Ми червените боклуци докараха да имаме толкова цигански боклук! И сега не остана кой да го храни ами взимаме пезпаметно външни заеми и продадохме държавата 3 пъти на дребно!
  • 41 АНЕНЕРБЕ

    9 3 Отговор

    До коментар #37 от "Kasapina":

    АКО ГЛАСУВАНЕТО МОЖЕШЕ ДА ПРОМЕНИ НЕЩО , ЩЯХА ДА ГО ЗАБРАНЯТ.

    ЗАДАВАЛ ЛИ СИ ВЪПРОСА, КОЙ ИЗБИРА И КОЙ ГЛАСУВА?

    ИЗБИРАТ ТЕЗИ ОТ ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА В КОЯТО СА АКТИВИТЕ , А ГЛАСУВАМЕ НИЕ КОИТО СМЕ ОТ РОБСКАТА ДЪРЖАВА В КОЯТО СА ПАСИВИТЕ.

    Сигурен съм, че не знаеш кой управлява ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ създадени от другарите още преди ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!

    Правиш ли разлика от това да ИЗБИРАШ , и това да ГЛАСУВАШ??

    НЕ ГЛАСУВАМ И НЕ УЧАСТВАМ В ТАКИВА ПОШЛИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ НА ЕДНА ШЕПА БЪЛГАРОУБИЙЦИ ПРЕВЪРНАЛИ РАЯ В КОЙТО ЖИВЕЕХМЕ В АД!!

    СИГУРЕН СЪМ В ЕДНО - рано или късно СЪДБАТА възмездява всеки според дължимото.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Миа

    1 10 Отговор
    Другарката Мая да.поведе ромите към кметството на бунт да им пускат водата при безумно високи неплатени сметки. Както направи в Бургас. Ама не стана. Тя е от тези, които възпитават в неспазване на задълженията от гражданите. И, да, човек, който слага иконите е краката си просто е низък позьор
  • 44 onq s konq

    5 9 Отговор

    До коментар #42 от "жоро":

    Така е защото Борисов Съхрани парите от досегашните Субсидии и има с кво да плаща,докато Върхушката на БСП си ги разпределиха помежду си и сега в Хазната им има само Паяджини.

    Коментиран от #47

  • 45 Николай

    4 8 Отговор
    Новата костинбродска манипулация. Митничарската съпруга и защитничка на Пеевски и Орешарски иска да промени София. Как?
    -Като амнистира братя Галеви и те се върнат в България.
  • 46 Николай

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Антон Антонов":

    След 10-тия коментар вече чета и смислени изказвания.
  • 47 Ххх

    7 5 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    Борисов си съхранил субсидиите, а върхушката на БСП си ги раздала помежду си ? Като хванеш да ги ръсиш едни, е, на моменти правиш относително интелегентни, макари пристрастни коментари, но този е определено от серията тъпи. Или пи - точно от серията "да направим другите на прости". Според теб ГЕРБ като управлаващи дали си имат черна каса - отчисления примерно от обществени поръчки, източване на ДДС, контрабанда и аквото още може да предположа. А, случайно ако не знаеш, черните каси са при управляващите. Но аз мисля, че го знаеш много добре. И затова ти казах, че се опитваш да правиш другите на прости. Защото като имаш дълбоки черни каси и безкрайни спонсори, защо да не си икономисаш субсидиите, колко ли акъл трябва да има човек че да се сети.
  • 48 1234

    10 1 Отговор
    Някой да се е съмнявал, че герб са цигани?
  • 49 ха ха ха

    9 1 Отговор
    Аз се изненадвам, че въобще има гласове за някой друг, освен за фандъчка - като знам, че там гласуват като във Аушвиц :D
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ЦВЕТАНОВА

    2 7 Отговор
    Убедих се, че у някои хора, главата е декоративно приложение към зад@ника. Всички повтарят като папагали думата "промяна". Ако връщането на комунизма е промяната, нямам думи. Трябва да имаш нещо в главата, за да осъзнаеш, че промяната започна от ГЕРБ. Комунистите фалираха , разграбиха и приватизираха държавата. Мафиотската милионерка сестра ГАЛЕВА, със скъпи имоти и тоалети ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА. Какви са договорните и с олигарсите братя ДИНЕВИ, финансирали кампанията и с 2 млн.лв. От тук започва и мисълта за уговорки със строителни поръчки. Личност без морал както като омбудсман пред гражданите, така и в личен план и като кмет. Популистки лъжи за безмозъчни дебили. НИКОГА ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕДОРАЗУМЕНИЕ В СИНЯ СОФИЯ. СЪСИПВА С-ВА, ЩЕ СЪСИПЕ И ИЗГРАДЕНОТО С ТОЛКОВА ТРУД. КОЯ Е М.КОСТИНБРОДСКА И С КОИ МАФИОТИ И ОЛИГАРСИ Е СВРЗАНА, ГОВОРИ ЗА ЛИЧНОСТТА Й. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! В ГРАДОВЕТЕ СА ПО-ОРИЕНТИРАНИ ОТ СОФИЯНЦИ. НАЙ-УСПЕШНИЯТ КМЕТ, КОМПЕТЕНТЕН, МОЖЕШ И ДОКАЗАЛ СЕ ВИДИМО Е Г-ЖА ФАНДЪКОВА! Друг е въпросът, че няма професионални строител.работници и не честни строит.изпълнители. АЗ ПОДКРЕПЯМ ДОКАЗАЛАТА СЕ И КОМПЕТЕНТНА Г-ЖА ФАНДЪКОВА! РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ. Слепият си е сляп, глухият-глух, простият завинаги ще си остане прост. Работете, не очаквайте раздаване на пари. КОМУНИЗМЪТ НИ СЪСИПА 70Г. ТОВА ЛИ ИСКАТЕ!

    Коментиран от #53

  • 52 Behemoth

    9 1 Отговор
    Всичкото ром е ГЕРБ !Баце е ром!
  • 53 Behemoth

    6 0 Отговор

    До коментар #51 от "ЦВЕТАНОВА":

    Ба ,ти си много проста, ма!Чи то по големи комунисти от ГЕРБ има ли въобще...Тиквата на челото ила петолъчка,вгледайте се внимателно ,Ма!
  • 54 Ява

    9 1 Отговор
    Би ли гласувал за герб в София. Не определено. Според теб ти живееш ли по добре от както Бойко е на власт?
    Не разбира се. Това че има направени промени
    в някои неща това не са промени за бьлгарина
    Тези средства идват от Европа. Тези средства
    помагат на една партия вече 10 години да стои
    на власт. Благодарение на европейският съюз
    мислим че партия герб е направила нещо. Но и
    друга партия ще го направи след като парите не са техни и са отпуснати за строежи и резтаврации. По важно е да се каже колко пьти е поскьпнал живота и по как в начин.
    Днес ако сметката ти се сравни с преди 15 години. Много по ниски бяха расходите Сега трябва да платиш 20 сметки за да получиш 1 документ. В общините когато искаш удостоверение те са прекачили толкова много
    плащания кьм теб че нещата които никога не си чувал сега са задължение. И какво. Прибираш се и си мислиш. Колко пари ще ми останат до края на месеца. В сегашния вариант нищо не се е променило на улицата кьдето живееш. Да има нови блокови и си казваш градьт напредва. Но това са предприемачи и тях не ги интересува дали зградата ще ти пречи и дали тя не застрашава
    твоята зграда при земетресение. Има строжи
    които са на 7 метра 1 срещу друг. Това се разрешава тук но в Европа не. Европа финансира магистралите и иска отчет поне визуално че това е направено. Но тук ние казваме пред бьлгарина. Вижте какво сме постигнали а кварталските улици не са проходими. Мотото е ако не ти харесва тук отивай в чужбина. Това какво
  • 55 Ява

    2 2 Отговор
    Би ли гласувал за герб в София. Не определено. Според теб ти живееш ли по добре от както Бойко е на власт?
    Не разбира се. Това че има направени промени
    в някои неща това не са промени за бьлгарина
    Тези средства идват от Европа. Тези средства
    помагат на една партия вече 10 години да стои
    на власт. Благодарение на европейският съюз
    мислим че партия герб е направила нещо. Но и
    друга партия ще го направи след като парите не са техни и са отпуснати за строежи и резтаврации. По важно е да се каже колко пьти е поскьпнал живота и по как в начин.
    Днес ако сметката ти се сравни с преди 15 години. Много по ниски бяха расходите Сега трябва да платиш 20 сметки за да получиш 1 документ. В общините когато искаш удостоверение те са прекачили толкова много
    плащания кьм теб че нещата които никога не си чувал сега са задължение. И какво. Прибираш се и си мислиш. Колко пари ще ми останат до края на месеца. В сегашния вариант нищо не се е променило на улицата кьдето живееш. Да има нови блокови и си казваш градьт напредва. Но това са предприемачи и тях не ги интересува дали зградата ще ти пречи и дали тя не застрашава
    твоята зграда при земетресение. Има строжи
    които са на 7 метра 1 срещу друг. Това се разрешава тук но в Европа не. Европа финансира магистралите и иска отчет поне визуално че това е направено. Но тук ние казваме пред бьлгарина. Вижте какво сме постигнали а кварталските улици не са проходими. Мотото е ако не ти харесва тук отивай в чужбина. Това какво
  • 56 стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Жалко":

    До 21 ком -изброил си всички партии за които не трябва да се гласува -ама липсват крадливите комуняги =Това означава че си комунисче и правиш пропаганда
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ставрю

    2 0 Отговор
    Че кой незнае че основния електорат на Герб са ромите
  • 60 Анализатора на БСП

    0 3 Отговор
    Драги съпартийци и комсомолци СПОКО ! На изборите в неделя беше хубаво времето и Софиянци бяха в Гърция ! Сега като дойде балотажа ще са тука и резила ще е още по голЕм ... КУКУ- КУКУ- КУКУ часът наближава
  • 61 В е л и к и я

    1 0 Отговор
    Ако Манолова спечели в неделя за което се надявам ще стане много интересно , всъщност това е единственото за което апелирам да се гласува за нея ... искам да видя физиономията на Борисов ... !
  • 62 Morgoth

    2 0 Отговор
    Секция 75 има 505 избиратели и 160 са за Фандъкова. Активността е твърде ниска за да е имало платен вот, иначе щяха да са 400. Но все пак трябва да се отбележи, че във Факултето гласовете за Фандъкова са непропорционално много сравнение с Мая. Явно от БСП не са развързали кесията, защото положението на Нинова може и да не се окаже цветущо, ако Мая спечели.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове