1 Ноември, 2019 09:15 1 603 37

Йорданка Фандъкова: Поемам само ангажименти, които мога да гарантирам

  • йорданка фандъкова-
  • метро-
  • софия

Софиянци не се купуват или продават

Йорданка Фандъкова: Поемам само ангажименти, които мога да гарантирам - 1

"Аз моля софиянци да гласуват „за” града си". Това заяви в предаването "Здравей, България" по „Нова телевизия“ кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

Според нея в момента сме на финала на една кампания, на която нейният опонент Мая Манолова е избрала стратегията на внушенията. „Внушенията изместиха решенията. Чухме много такива, но не чухме отговори на въпросите за развитието на града", каза Фандъкова.

Тя коментира и съмненията за купуване на гласове в ромските квартали "Факултета" и "Филиповци".

„Трябва дълбоко да не познаваш София, за да твърдиш, че в София да се спечелят избори с купуване на гласове. Софиянци не се купуват или продават”, коментира кандидатът за кмет на столицата и допълни, че една от директорките на училища във "Факултета" е била кандидат за общински съветник от ГЕРБ.

Йорданка Фандъкова допълни, че за 10 години се е направило много за столицата. В момента има шанс да се привлече и голям стратегически инвеститор. "Поемам само ангажименти, които мога да гарантирам", коментира тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАНДЪЧЕ ПАК СИ ТИ

    16 23 Отговор
    ГАЛЕВОТО ПЛЯМПАЛО Е ПОЗА КОМПРОМЕТИРАНА,ЕДНО Е ДА СИ ЕЖЕДНЕВНО НА ПРИЧЕСКА ПРИ КАПАНА ЗА СТО ЛЕВА И ДА ПЛЯМПАШ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ,И С СЪВСЕМ ДРУГО РЕАЛНО СВЪРШЕНА РАБОТА.!!!!
  • 2 Мария Цанкова

    14 10 Отговор
    Поемам ангажимент да си пера редовно прашките.
  • 3 Коментар📝

    30 8 Отговор
    ИЗПНИТЕЛНАТА ДИРЕКТОРКА НА БАЦЕ.ЦИТАТ НЯМА ДЕ СЕ ВДИГА БИЛЕТЧЕТО В МЕТРОПОЛИТЕНА С 60%И.ФРАС НА СУТРИНТА 1.60лв.

    Коментиран от #12, #29

  • 4 ИМА ЛИ ВОЙ НА

    7 13 Отговор
    ОБЕЗУМЯЛ БЕСЕПЕРАСТИЯ.???
  • 5 баба Зоя

    6 20 Отговор
    Артистката Мая-костинбродска ще се снима в опасен епизод без дубльор. Притеснено пита режисьора:
    - Ами ако онова въже се скъса?
    - Ей, знаеш ли че това е много добра идея!
  • 6 тогава

    22 5 Отговор
    Значи поемаш ангажименти за корупция.
  • 7 Факт

    19 4 Отговор
    Колко милиарда е дълга на софия?

    Коментиран от #11

  • 8 Табаков

    18 4 Отговор
    Освен билетчето,дето плащам,оная обемната,дето я направиха зам.директорка на европейска банка още влезе в политиката и ПРАС!-вдигна двойно цената на винетките.
  • 9 Тя била

    11 3 Отговор
    "града"?!
  • 10 опит

    11 4 Отговор
    Ще ти вдигне още билетчето,чакай. Ще вдигнат и тока. Спокойно!
  • 11 Onq s konq

    9 5 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Дълга на София нема значение. Защото ще го плаща Българския народ.
  • 12 Пъпчо

    5 14 Отговор

    До коментар #3 от "Коментар📝":

    Протърка се с тия билетчета!!!! Карта си извади!!! Живеем в друг век, вече!!! Тая плоча (опорка) не върви отдавна!!!

    Коментиран от #15, #19

  • 13 пушещ бакелит

    7 4 Отговор
    Такса. Към обществото ли,как беше? Сега ще е такса "Грета Кукумберг". Ще измислят нещо да те зобят.Майстори са.
  • 14 Onq s konq

    14 3 Отговор
    Тая като Бойко зе да ги плямпа, опитва се да ни убеди че ако не е тя свето че свърши.
  • 15 Коментар📝

    10 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пъпчо":

    Еми ГАДНО МИ Е ЧЕ ТАКА БРУТАЛНО МЕ ИЗЛЪГА.НЕПРОСТИМО Е ЩО НЕ КАЖАТ
    ВДИГАМЕ С 60% ЗАПЛАТИТЕ.ДА ДОГОНИМЕ ПОНЕ РУМЪНИЯ

    Коментиран от #17

  • 16 Софиянеца

    14 1 Отговор
    Какво си гарантирала ма освен мръсен въздух и милиарди левиве в герберски фирми които печелят поръчка след поръчка! Хиди виж,, Западния парк" на каво прилича и дупките по улиците!!!
  • 17 От кадя на кадя

    2 7 Отговор

    До коментар #15 от "Коментар📝":

    Не съм чул "работодател"-комунист да вдига заплати.............
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Onq s konq

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пъпчо":

    Картите не ти ли увеличи и тях? Човеко иска да ти каже ,че и на предишните избори Данчето обещаваше да се бори с финните прахове частици, като накара Софиянци да ползват повече градския транспорт. И как го накара? Като вдигна цените на градския транспорт, на другия ден след като я избраха. Абе от ГЕРБ нарочно обгазяват София, с специален газ разработен в Москва, така блокирват мисловната дейност на Софиянци. И печелят изборите,( гласове не купуват, ама хич:)
  • 20 Позитано 20

    1 6 Отговор
    За хонорарите след 18,00
  • 21 Жожобата

    8 1 Отговор
    Много им е важна столицата нами другата година има парламе тарни избори и искат техните кметчета отново да редят изборите. А вие се чудете после как все ГЕРБ печели! Единствената им честна победа беше 2007 местните избори и 2009г.парламентарните след това схемите вече бяха закон!
  • 22 Мнение

    2 8 Отговор
    Ще си позволя да дам един съвет на избирателите.Нещо което работи не се подменя - английска поговорка. Всички виждаме колко много неща се промениха в столицата в интерес на гражданите. Който се остави завистта и злобата да го води не стига надалече.
  • 23 Гост

    8 1 Отговор
    Защо фандъкова не обелва и дума за топлофикация, питам аз??!!!

    Коментиран от #25

  • 24 Говен

    7 1 Отговор
    Ах горката търси чак подкрепа в маалата на Суходол!
  • 25 оВчара

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    То аконе само топлофикация!!! Всяка вечер София севрните квартали вонят на бунище но чувам, че и в Младост било същата работа!!
  • 26 Брах ви лайката гербаджийска

    4 1 Отговор
    Днес сутринта във всички телевизий бяха само гербаджий на интервюта, канал 1 няква в Русе по бтв боко клоуна, по нова фандъкова жабата канал 3 пак некви герберасти и това ако не е пропаганда и промоване на мозъци, здраве му кажи

    Коментиран от #30

  • 27 Софиянец

    3 1 Отговор
    Мая има по-хубава гръдна обиколка от на Данчето! Аз към Мая ще гледам!
  • 28 рижия

    4 0 Отговор
    Поемам ангажименти да служа вярно до гроб на моя вожд
    Винету.
  • 29 Последния софиянец

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Коментар📝":

    А на чилийците им вдигнаха билетчето с 8 стотинки и те вдигнаха революция. След като и войската не можа да ги усмири правителството капитулира. Това е народ, а не мърша.

    Коментиран от #31

  • 30 Последния софиянец

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Брах ви лайката гербаджийска":

    Нормално. Всички телевизии ги изкупиха герберите на половин цена.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 гецо

    4 1 Отговор
    Проблемът е че никой не осъзнава че няма как да се промени каквото и да е било докато не се направят масови реформи във всички сектори, започвайки от премахването на политическото статукво в лицето на всички сегашни партии. До тогава ей така ще има обещания и после ще ти обясняват защо тези обещания не са изпълнени.
  • 33 Култ, към Личността от Банкя

    3 1 Отговор
    На Боковия "ангажимент" никога не отказва ! Хау !
  • 34 Поема, поемаш

    0 1 Отговор
    Какво ТИКВАТА ТИ ПОДАДЕ. ФУНДА МУНДА
  • 35 Розови герберски очила

    1 1 Отговор
    Какви гаранции ма....како !? С какво гарантираш,то няма с кво ! Всички ти ти ремонти са компрометирани ! Защото си стигнала отдавна нивото на некомпетентност !
  • 36 бомбата

    0 0 Отговор
    Я кажи тогава Данче как ликвидирахте книжния пазар на Славейков ? Това е истинското отношение на ГЕРБ към наука и познание , простотия и съсипия кво друго да излезе от пребоядисани крадливи живкови комунета въобразили си че са демократи и че ще са вечно на власт.....да, да ама не.....
  • 37 ааааааааааа

    0 0 Отговор
    На всички хора здравейте :) И мислете с главата а не с парите :) Който и да дойде на власт ще мисли са мо за се бе си :) за жалост НО ние хората можем да го променим но трябва единство да сме заедно да сме обединени да се защитаваме помагаме и да сме едно цяло само така можем да постигнем нещо иначе лошо много лошо не се издържа вече :) за това мислим как да напуснем БГ за жалост .............
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове