Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 08:23 30 119 99

Съдии искат дисциплинарно производство срещу Иван Гешев

  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • атанаска дишева

В отворено писмо те заявяват, че Гешев нарушава Кодекса за етично поведение на българските магистрати

Съдии искат дисциплинарно производство срещу Иван Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

64 съдии от страната в отворено писмо изразиха дълбоко възмущение от поведението на Иван Гешев и на министъра на правосъдието Данаил Кирилов, пред Висшия съдебен съвет, по време на пленума за прегласуване на решението за избор на нов главен прокурор, съобщи bTV.

Те настояват Кирилов и Гешев да се извинят, както и да се образува дисциплинарно производство срещу Иван Гешев заради отправяне на заплаха към члена на Висшия съдебен съвет - Атанаска Дишева, че от нея може да стане прекрасен общински съветник.

Това става ясно от изпратено от тях отворено писмо до институциите и гражданите на България.

Очевидната заплаха от страна на кандидата за главен прокурор Иван Гешев към члена на Висшия съдебен съвет Атанаска Дишева и пренебрежителното отношение към друг член на Висшия съдебен съвет от квотата на съдиите - съдия Олга Керелска, при предходното изслушване представляват - по същността си и дисциплинарно нарушение, тъй като уронват престижа на съдебната власт, се казва в писмото на съдиите.

На този етап министър Кирилов не коментира. Иван Гешев още вчера, след решението на Висшия съдебен съвет, отговори пред медиите така: "Как тя е възприела това нещо, аз не мога да ѝ забраня, но аз лично, когато приключа с кариерата си на прокурор бих се радвал да сменя кариерата си с общински съветник. И не виждам нищо лошо в това".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 82 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 антрашпиц

    312 47 Отговор
    Няма смисъл от писма.Възмущението трябва да се изразява на улицата чрез масови и нескончаеми протести.

    Коментиран от #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реалист

    199 16 Отговор
    След дъжд къчулка.....когато хората протестират вие къде бяхте... Много искам да знам кой ще им образува дисциплинарното производство...
  • 6 един българин

    217 29 Отговор
    Седем години Цацаров пазеше косъм да не падне от главата на нашите хора/главатарите на ДПС , ГЕРБ , ВМРО , БСП и т.н./ , все пак за това беше избран , Гешев ще е същият , но и по-лош защото се отвориха , че могат да го използват за саморазправа на политически опоненти и икономически конкуренти ! Всичко е с цел никога да не бъдат наказани политическите закрилници на криминалния преход през последните 30 години - а наивниците си мислят че са избрали верния човек - да верен е на мафията! Обикновения човек ще бъде на прицел , ако не е послушен и не плаща на кожодерите - като в тоталитаризма!!!
    И последно всички 20 от ВСС гласували за Гешев - до като са живи ще страдат - заради лъжесвидетелстването си и страха си!!! Все непростими грехове !!!
  • 7 Хаджи хаджи Българин

    124 20 Отговор
    През следващите 7 години очаквайте методите на Никола Христов Гешев! Като следя събитията си мисля, че той се е преродил в днешният наш герой!
  • 8 Преброяване на бесните язовци

    140 20 Отговор
    Престанете да наричате министър на правосъдието мекотелото Барни Ръбъл. Много е дразнещо.
  • 9 филанкиши

    51 136 Отговор
    ЛОШО ИМ СЕ ПИШЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ!

    Коментиран от #11, #40

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Забелязъл.

    56 22 Отговор

    До коментар #9 от "филанкиши":

    Ти си голям идиот бе мухльо !!!!
  • 12 Тръмп

    63 134 Отговор
    Тези съдии които ще съдят иронията на Гешев към Дишева,преквалифицирали я на Заплаха нямат място в Съда!!!:):):)Съдиите първо трябва да си изчистят задния двор от индивиди тип Калпакчиев и Панов,пък после да дават оценки на Прокуратурата!!!:):):)Тези долнопробни съдии започнаха война срещу истинските съдии и прокурори,която ще загубят!!!:):):)

    Коментиран от #48

  • 13 Тръмп

    58 143 Отговор
    Цяла България видя,че Дишева и Панов направиха предложение за гласуване което е противоконституционно!!!:):):)Направиха го Умишлено!!!:):):)Опитаха да Убият Умишлено Конституцията!!!:):):)Това е Углавно престъпление и те нямат място в Съдебната Система!!!:):):)

    Коментиран от #88

  • 14 МЕТЛА

    137 34 Отговор
    МЕТЛА ГОЛЯМА МЕТЛА ЗА ГРОБ И ЦЯЛАТА МУТРЕНСКА МАФИЯ ОКОЛО ГРОБ ! Всички трябва да се изметат от власта ако искаме да има някаква нормална държава и демокрация !!!!!!!!!

    Коментиран от #34

  • 15 антрашпиц

    87 11 Отговор

    До коментар #10 от "Йосарян":

    Пич,през 90та година протестите бяха с бройка 1 000 000 човека.Това имам в предвид под масови протести.Аз съм от провинцията?но не ме бърка да дойда и да протестирам.Туй мога да кажа.

    Коментиран от #25

  • 16 Тръмп

    51 121 Отговор
    Вместо извинение,Дишева трябва да получи обвинение за Умишлено погазване на процедурата по избор на Главен Прокурор,нарушаване на конституцията и уронване на престижа на Съдебната Система!!!:):):)
  • 17 Наглост

    60 100 Отговор
    Е то бива наглост... Какви заплахи, какви 5 лева! Човекът си й го каза много хубаво! Тя става за политик, а не за съдия. На нейно място бих го приел "на майтап", максимум да се засегна, в случай че ми липсва чувство за хумор, но да квалифицирам подобно изказване като заплаха.... Ужким е юрист и би следвало да знае какъв е състава на престъплението... как не се е сетила да му лепне и обвинение "сексуален тормоз". Дишева трябва да се засрами! Тя трябва да се радва, че с липсата на каквито и да е качества за съдия, камо ли за член на ВСС, така добре й се получиха нещата, че без да е завършила Софийския Университет, изгради кариера като съдия и с помощта на верни другарки от политическите среди, стигна там, където е сега.
  • 18 Сали

    46 5 Отговор
    Модератора е джендар
  • 19 Тръмп

    61 98 Отговор
    Съдии,като Панов,Дишева и Калпакчиев трябва да бъдат съдени и изхвърлени от Съдебната Система!!!:):):)Те погазват безцеремонно всички Закони без да получат адекватно наказание,не може повече така!!!:):):)

    Коментиран от #27, #63, #68

  • 20 Тръмп

    46 98 Отговор
    Дайте имената на тези 64съдии,които отправят незаконни обвинения!!!:):):)За да знае българина,кои са враговете на Закона и Реда!!!:):):)
  • 21 Тръмп

    40 92 Отговор
    И аз заплашвам Дишева!!!:):):)Другарко Дишева от вас ще стане страхотно Кисело Зеле!!!:):):)Осъдете ме,де!!!:):):)
  • 22 Тръмп

    32 90 Отговор
    Другарко Дишева,вие сте най-красивата и усмихната вещица,факт!!!:):):)Осъдете ме,че ви казах Истината и Фактите!!!:):):)
  • 23 Тръмп

    30 81 Отговор
    Другарко Дишева,сънувам кошмари от както ви гледах по телевизията!!!:):):)Вече плаша децата си с вас!!!:):):)Осъдете ме,не ми пука!!!:):):)

    Коментиран от #29, #84, #96

  • 24 що да чакаме

    7 34 Отговор
    Като ще правиш смени , прави ги овреме бе Гешев.
  • 25 Johansson

    24 3 Отговор

    До коментар #15 от "антрашпиц":

    През 97 бяха над милион протестиращите. През 90та са били митинги.
  • 26 ke da

    68 24 Отговор
    Колко ли са платили на двайсете гласували за Гешев във ВСС ?!
  • 27 един българин

    56 21 Отговор

    До коментар #19 от "Тръмп":

    На мижитурското тролче Тръмп - не вярвайте и думичка - заплатата му е в златни рубли от Аляска ! При него проблема е помече на ментално ниво - затова пише - без умора !!!
    Тролството е пряко - лъжесвидетелстване - най-големият грях!!!

    Коментиран от #30

  • 28 В четвъртък

    69 19 Отговор
    Герб платиха по 30лв. на турци и цигани от провинцията да ги закарат в София на протест в подкрепа на Гешев. Лично го знам това, баба отиде за 30лв. не знаейки за какво в София на този протест, защото пенсията и е ниска и няма пари за живот.
  • 29 Ц.ц.

    58 22 Отговор

    До коментар #23 от "Тръмп":

    ДОБРЕ ТИ ПЛАЩАТ БОКЛУ ТИ СИ СЩИЯ КАТО 20 А ГЛАСУВАЛИ ЗА гешеф И МАФИЯТА ЧЕТИРИМАТА СЪДИШ КОЙТО НЕ ПОДКРЕПИХА гешефта СА ДОСТОИНИ ЗА УВАЖЕНИИ

    Коментиран от #33

  • 30 Тръмп

    19 54 Отговор

    До коментар #27 от "един българин":

    Аз съм Истинския трол,проповядващ Истината и Законноста според Фактите!!!:):):)Ясно???:):):)Аз вярвам искрено в тези висши ценности,които не подлежат на покупко-продажба!!!:):):) Лъжата и Беззаконието са тези които се продават от Путин и Комуноидите!!!:):):)

    Коментиран от #38

  • 31 Българина

    51 25 Отговор
    Живя дълго време в перфектната държава Социализъм, осигуряващ на 100% от населението достатъчни доходи и всичко за живот. Но Капитализма, за да оцелее, използва непозволени методи и разруши Социализма. Социалистическите държави навлязоха неподготвени в Капитализъм. Българите още не са разбрали, че Капитализма е фалшифа форма, съществуваща от жаждата на човека за богатство, за сметка на бедността на други човеци. Българите още не знаят как функционира Капиталистическата държава и ако искаш нормални неща трябва да си ги извоюваш, защото НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ПРЕДОСТАВИ КАКТО СОЦИАЛИЗМА. Социализма също си имаше цена, осигурява всичко, но задължава всички на 100% да работят. И ето защо падна СОЦА, събориха го тези които не искат да работят, а искат да печелят и да им дават. УЗРЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ. ГУБИМ ДЪРЖАВАТА СИ И СЕБЕ СИ.

    Коментиран от #61, #72

  • 32 Мафията превзе ДЪРЖАВАТА

    53 12 Отговор
    В ЕС работодателя е длъжен 6 седмици да плаща болнични листи. След 6 шесте седмици, започва Здравната каса да ти плаща заплата, докато оздравее човека. Плюс безплатни лекарства в рецептата от личен лекар. С рецептата отиваш в всяка аптека и не плащаш, ако има плащане, то е 5 евро за цялата рецепта. Но това в ЕС при човеците. БГ не е в ЕС и скоро няма да е, както вървят нещата.

    Коментиран от #45, #94

  • 33 Тръмп

    25 52 Отговор

    До коментар #29 от "Ц.ц.":

    Фактите са,че само 4-ма от Висшите магистрати гласуваха Против Гешев!!!:):):)Това означава,че са малцинство!!!:):):)А в Демокрацията малцинството не избира и не ръководи Мнозинството!!!:):):)

    Коментиран от #37

  • 34 оня

    22 3 Отговор

    До коментар #14 от "МЕТЛА":

    Каква метла бе, едно ПК с повече пълнители ще свърши работа.
  • 35 Тръмп

    23 42 Отговор
    Избора на ВСС е строго професионален и всеки който иска това да става директно от обществото е темерут!!!:):):)Какво разбира една селянка или Слави Трифонов от Закон и Конституция,та да избират Съдии и Прокурори???:):):)
  • 36 Хареса му да е жина на Хермес..!

    20 3 Отговор
    Кой може да говори по сериозно по тази тема, естествено, който е правист...! Дайте да коментира сульо и пульо , на лаф да се намира...! От хакер, изведнъж всичко разбира, едно разбира такъв, то се знае какво..!?(Нямам предвид журналиста)...!
  • 37 Ц.ц.

    15 23 Отговор

    До коментар #33 от "Тръмп":

    винаги малцинството е по качествената част от обществото
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Docenta

    33 9 Отговор

    До коментар #9 от "филанкиши":

    Чарвните мафиоти отдавна станаха гербаджии

    Коментиран от #53

  • 41 В навечерието на 1941г. Е БЪЛГАРИЯ

    28 6 Отговор
    Никола Гешев в периода 1941-44г. е началник на ДС. В историята е записано, какво следва....
  • 42 Никола Гешев 1941г. отделение "А" на ДС

    24 4 Отговор
    Отделението е създадено за борба с опозицията БРП (Народната партия). Историята знае, какво ще се случи. Българина не се поучава от грешките си в Историята.
  • 43 Факт

    40 16 Отговор
    Или всички прокурори са гадове и олигофрени начело с Иван Гешев!
    Или мястото на Иван Гешев не е между българските прокурори?

    Държавата е издънена от всякъде:
    1. Доверието в Народното събрание е 6% по официална статистика и причина за това е, че то Народното събрание е Партийно събрание, а Партиите са организирани престъпни групи за забогатяване, чрез власт! - този сзвод идва от самото събрание,( както и да го наречете) всеки депутат казва колко маскари са другите...
    Те се състезават по корупция, продажничество и политическа пронституция, както сами се изразяват.
    2. Понеже става въпрос за Иван Гешев - вижте предшественика му: много трудно се работи в корумпирана държава?!? - ами той "работеше" за корумпираната държава!
    Какво друго да каже?
    Как се организира цигански митинг за избор на прокурор на България? - да очакваме още 7 години убийства за по 5 лв. по селата; изнасилване на жените на Българските газарбаитери прогонени в чужбина от правителството да работят за семействата си и когато пратят тук парите за да живеят жените им и децата им едните им крадат парите и ги изнасилват, а правителството им продава децата на съмнителни фондации...
    Престъпност на световно ниво и износ на престъпност не само във Франция?
    Без състезание ДЪПЕ да ни е яко?
    3. И Българският ВОЖД: ВЕЛИК ГОЛЯМ МЪДЪР - винаги можем да го видим в ДЖИПА с раята зад него да раздава П А Р И:

    на ляво - отменя проведен търг по програма на ЕС и кражба от държавните пари (излишък
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ивайло Пенев

    7 14 Отговор

    До коментар #32 от "Мафията превзе ДЪРЖАВАТА":

    Може да се отнася до някоя конкретна държава, но не се действа така навсякъде. Пример - в Чехия първите 3 дни от болнични НЕ СЕ Плащат, от четвъртия ден до четиринадесетия плаща болничен работодателя, а нататък ти се плаща от местното Социално осигуряване до 380 календарни дни. Много зависи обаче какво заплащане имаш в момента на инцидента, защото размерът обезщетение е 60% от редуцираната дневна наденица. На практика това означава, че си имал доходи от заплата 2 хил лв чисто, доходи като самонаето лице примерно 1500 лв, доходи като временен участник в някакво шоу например от 1700 лв за месеца, а от Социално осигуряване ти отчитат към 60% от редуцираната дневна наденица, което ще ти даде едно 1000 - 1200 лв. доход за месеца. Не е едно и също да получаваш 5 200 лв. за месец и да получаваш 1 200 лв за месец. И не е вярно, че лекарствата с рецепта са безплатни - в повечето случаи си ги плащаш сам от своите джобове, което не значи до 5 евро, защото сумите могат и да са доста сериозни. България може и да не е цвете за мирисане, но полуграмотните манипулатори като теб е добре да четат повечко за ЕС, а не да изкривява фактите и да представят желаното за действително.

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Млади хора

    38 13 Отговор
    Или излизайте на улицата ,или се евакуирайте от потъващият кораб.30 години минаха и само кражби и геноцид ,живота си отиде в надежди за по -добър живот
  • 48 Шляхтиц

    26 30 Отговор

    До коментар #12 от "Тръмп":

    Споделям мнението Ви, Господине. 64 съдии и г-жа Атанаска Дишева според мен са за активно лечение в психиатрично болнично заведение. Гледах прегласуването на живо и се възмутих от българската демокрация. Четиринадесет пъти Дишева взима думата и говори все едни и същи несвързани и неадекватни безумия. Подобно беше и налудничавото поведение на Керелска и Панов. Четвъртият така и не разбрах как се именува. За най-голямо съжаление, хората с подобно мнение сме ЕДИНИЦИ. Снощи по някоя от телевизиите показаха и професионалните, добре платени организатори и ръководители на протестите, без значение за какво се протестира и в кой град. Оставам с впечатление, че в тази държава са останали дамо лумпени, клошари, безработни.
  • 49 А ти трябва да отидеш да работиш в ЕС

    9 6 Отговор

    До коментар #45 от "Ивайло Пенев":

    и ще разбереш как е. Не да четеш изкривени статии пълни с лъжи. Ти си Манипулатора. Върви работи и виж КАК Е.
  • 50 До поддръжниците на Атанаска

    17 27 Отговор
    Направи ми впечатление един израз в самото начало на отвореното писмо на 64 ма-та съдии:
    "очевидната заплаха". Знаете ли защо изведнъж им стана очевидно това нещо на Лозан Панов и Сие? Защото се хванаха като "удавници за сламка" за тази случка. Не успяха с прокарване на идеята за стартиране на нова процедура и това коментарче от Гешев към Атанаска им дойде дюшаш! Чак пък и дисциплинарно производство ще искат!!! Ех, ама сте ми смешници!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 1944

    6 16 Отговор
    64? малко са но и това е добро начало. надупените на изток са щастливи. расийската мафия си назначи прокурор.
  • 53 Да прав си, но не всички

    8 12 Отговор

    До коментар #40 от "Docenta":

    Червените мафиоти са част от БКП, те станаха ГЕРБЕРИ, точно те се наричаха КОМУНИСТИ преди 1989г., точно те настояват 1948г., БРП да се преименува в БКП, по настояване на СССР, а това СА присъеденили те се към БРП: ПК"ЗВЕНО" и БЗНС. НО В БСП ОСТАНАХА И ДРУГИ, това са реално БРП(Народната партия). ПК "ЗВЕНО" са полуфашистки политически кръг.
  • 54 Кой68

    5 7 Отговор
    Късно е либе за китка....Когато трябваше да искате и да протестирате мълчахте и ручахте жабета,а сега ривете и ще му плащате сметката.Както казваше един наш "диктатор"-Да ви е честито?А нас какво ни чака..........
  • 55 БГ не е в ЕС, това, че е член на ЕС,

    18 2 Отговор
    не означава, че е в ЕС. БГ не спазва никакви Европейски закони и норми. Това е истината.
  • 56 В навечерието на 1941г. Е БЪЛГАРИЯ

    13 4 Отговор
    В историята е записано, какво следва....
    Никола Гешев 1941г. отделение "А" на ДС. Отделението е създадено за борба с опозицията БРП (Народната партия). Историята знае, какво ще се случи. Българина не се поучава от грешките си в Историята.
  • 57 Истина

    27 8 Отговор
    Герб платиха по 30лв. на турци и цигани от провинцията да ги закарат в София на протест в подкрепа на Гешев в четвъртък. Лично го знам това, баба отиде за 30лв. не знаейки за какво в София на този протест, защото пенсията и е ниска и няма пари за живот. НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ЗА ГЕШЕВ ИМА ПЛАТЕНИ ПОТКРЕПЯЩИ, ВАЖНО Е, ЧЕ ИМА ПРОТИСТИРАЩИ СРЕЩУ НЕГО. НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАЗНАЧАВАН НА ТОЗИ ПОСТ В ДЪРЖАВАТА ДОРИ И ЕДИН ПРОТЕСТИРАЩ ДА ИМА. ТОВА Е ПРАВИЛНАТА ЛОГИКА В РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО ЛИПСВА В БГ.
  • 58 Жеко

    18 22 Отговор
    Дишева - Мишева - поредната мижитурка, мислещи се за нещо повече от това което всъщност е. Аз пък мисля, че даже и за общински съветник не става, камоли за съдия. Работата обаче е там, че това са продажните душици, говорещи от името на олигархията, която ке вземе да получи някой инфаркт от страх - Прокопиев, Стайков, Арабаджиев, Цв. Василев и прочие мошеници.
  • 59 Атанаске

    23 21 Отговор
    Слушах заедно с 7 милиона българи какви ги говореше. Ти вършиш политически лобизъм и говориш като политик а не като съдия. Ти нямаше нито един юридически довод а говореше празни и общи приказки и опорките на Псевдодемократи за слаба България. Второ трябва дисциплинарно производство за тебе защото това което казваш е манипулация и лъжа. Ти си супер слаб юрист и наистина за съдия не ставаш защото нямаш ясна преценка и юридическа обосновка. Трето това което Гешев ти е казал (Браво на него) не е заплаха а мнение или съвет но ти даже и това не можеш да различиш. Затова вън от съдебната система такива като тебе. Казах
  • 60 Българин

    22 4 Отговор
    А ние искаме всички алчни продажни съдии в затвора , и да има наистина правосъдие, а не пазар на присъди !
  • 61 123

    15 6 Отговор

    До коментар #31 от "Българина":

    Бате, ти сериозно ли ги мислиш тез работи. Много си зле - честно. Социализма беше рай за некадърните, защото им плащаха, колкото на другите без да работят наистина, а само се водеха на ведомост. Лошото у нас е, че точно те окрадоха държавата и чак сега, кокгато разпродадоха всичко, се появяват умните хора с идеи и стремеж да съградят нещо.
  • 62 Нафарфори

    14 15 Отговор
    Тия медии оказват натиск като публикуват избрани абзаци от това което отговори Гешев . Той ясно отговори защо и е го казал : Всичко казано от Атанаска Дишева е било в сферата на политиката , всичко което тя е казала е било с политическа насоченост и няма нищо общо с това което се очаква на тоя съдебен съвет , а имено неговите професионални качества. Така че той просто и намеква че малко се е объркала за какво се е явила и за какво иде реч , друг е въпроса че та горката гледа да си оправдае копейките и си бърбори заучените фрази
  • 63 Обикновен човек

    14 6 Отговор

    До коментар #19 от "Тръмп":

    Вземи укроти бръмбарите в главата си ,ти си само една хлебарка на тази земя а хлебарките нямат власт да съдят, те само се нагаждат по обстановката за да оцелеят ,дори и при ядрена война дори и да ти отрежат главата ти пак ще живееш 24 часа като хлебарките защото на теб глава не ти е нужна понеже няма нищо в нея на теб ти е нужен език 45 сантиметра като на жирафите за да можеш да лижеш задници това което най го умееш и което е целта на живота ти!!!!!
  • 64 Мая Беспартийна

    13 17 Отговор
    Продължава раздаването на пари от олигарсите и хората с гузна съвест(ако въобще я имат) за да бутнат Гешев! Страх, сълзи и сополки се носят. Докога?
  • 65 Злобюл

    20 18 Отговор
    Гледах на живо гласуването.Някой от присъстващите там имат нужда от сериозна специализирана помощ да им лекуват параноята.Разсъжденията на Дишева,Панов и Керелска показват че са далеч от обичайната нормалност и не са за съдии камоли за нещо повече.Тежко на тези които искст от тях справедливост.Те са безцеремонни сухи същества и верно с подобни образи рисуваха злодеите в детските книжки

    Коментиран от #74

  • 66 аз гледамноневиждам

    9 3 Отговор
    тоа и за общински съветник в долно нанагорнище не става.
  • 67 Француза

    18 9 Отговор
    Българина избяга в чужбина от ТАКИВА като престъпника ЦАЦАТА и ГЕШЕВ.
    Има държава няма закони и да има закони за Цацата е Гешев те не са валидни.
    Защо още тези престъпници са на свобода.
    Всички РАЗБОЙНИЦИ Цацаристи,Гешовисти във затвора.
  • 68 Едо

    15 8 Отговор

    До коментар #19 от "Тръмп":

    ПИСАНО Е: ,,Който вади нож, от нож ще погине!" ТИ, КРАТУНО, ДУХОВНО ПРОСТА, ОТИДЕ ПРЕКАЛЕНО ДАЛЕЧ В СВОЕТО ВЕЩАТЕЛСТВО И КОГАТО ТОВА ДОЙДЕ ВЪРХУ ГЛАВАТА ТИ, НЯМА ДА СЕ УЧУДИМ! ЗАЩОТО ТИ ОБРУГАВАШ НАЙ ДОСТОЙНИТЕ НИ И ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ МАЛКОТО НА БРОЙ ОСТАНАЛИ СЪДИИ, СМЕЛИ И ВЕРНИ НА ДЪЛБОКИТЕ СИ ВЪТРЕШНИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ! ЗАЩО НЯМАШЕ СЪСТЕЗАТЕЛНОСТ МЕЖДУ ДВАМА ИЛИ ТРИМА КАНДИДАТИ! ВИЕ, ПРОСТАЦИ, ЗА КАКВО НИ ВЗЕМАТЕ?! НИЕ СМЕ ШЕФЪТ, СУВЕРЕН, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! НИЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ, А САМИТЕ НИЕ ЖИВЕЕМ В НИЩЕТА И НЕДОХРАНВАНЕ С ПЕНСИИ ОТ 200 ЛЕВА! А МНОГО РАБОТНИЦИ-РОБИ НЯМА И ТОЛКОВА ДА ВЗЕМАТ , ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ СТАЖ! ПОРДОТИ И ХРАНТУТНИЦИ, ПРЕЗИДЕНТЪТ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ПРЕДЛОЖИ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИЕ ВИСОКА/НИСКА ДА БЪДАТ 3:1! А СЪДИЙСКИТЕ И ПРОКУРОРСКИТЕ ЗАПЛАТИ КАКВИ СА? ПУБЛИКУВАЙТЕ ГИ!!! ЧАКАМЕ ОТГОВОР!!!
  • 69 киро

    17 7 Отговор
    По-недостоен , злобен и отмъстителен не можаха ли да намерят сред прокурорите ? Такива са кариеристите убити и смотани и за нищо не стават , но се стремят към ВЛАСТ с всички сили и средства !
  • 70 стоян

    13 9 Отговор
    64 съдии искали - А колко съдии не искат=300 -
  • 71 Фашистите от ДС 1941-1944

    6 3 Отговор
    Не са избити.Те са вербувани от Сталин,да се нарекат КОМУНИСТИ,присъединяват се към БРП(Народната партия),заедно с БЗНС и затова името на БРП се сменя в БКП 1948г.Целта е да създадат основите на новата ДС,но са под лупа да служат на народа,1989г. се подчиняват на службите на САЩ и работят против народа ОГРАБВАТ.Пречката е Т.Живков,който го отстраняват от власт,който е от БРП.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ДЖЕМИЛ

    8 9 Отговор
    доган агата е доволен от ГЕШЕВ
  • 74 XXXXXXX

    12 3 Отговор

    До коментар #65 от "Злобюл":

    ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?! НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ШЕГУВАШ. АМИ ПОГЛЕДНИ ИМ ФИЗИОНОМИИТЕ. АЗ НА ГЕШЕФ, МАГДАЛИНЧЕВ И СЪДИЯ ИМОВА НЕ БИХ ИМ ПОВЕРИЛ И КАСАТА НА ВХОДА.
  • 75 един българин

    22 2 Отговор
    Защо Гешев не разследва обвързаността на СЕМЕЙСТВОТО - ПЕЕВСКИ
    с фалиралата КТБ , къде пропаднаха 500 и нещо милиона за ДП и семейство и как точно Пеевски отпадна от обвинението за фалита на банката! Това ли е закона равен за всички - или чуждите съ обвинения , нашите чисти като сълза! А за кметицата Иванчева , а за Несебарския кмет , и т.н. Това ли е високо моралния с професионални качества прокурор - да действа единствено избирателно при повдигане на обвинения , а после съдийте са ви виновни ! Каква ли е корупцията сред прокурорите , там подкупите са в милиони - но няма кой да ги разследва - защото убиват почтените прокурори - Колев , Миков и др.
    Защо не разследвате първите милиони на Пеевски от крадено ДДС ?!!! СМЪРТ ЗА МАФИЯТА!!!
  • 76 Анонимен

    9 18 Отговор
    Тази върна кошница се опита по някакъв начин да провали прегласуването,като не успя измисли тези заплахи.Човека се избазика с нея,а тя го превърна в заплаха.Такива боклуци като нея и Лозанов нямат място в съдебната система.Те са подложи на олигарсите и защитават техните интереси.
  • 77 Бойко Тикварчето

    13 5 Отговор
    На тоя, изказа му е като на Боку. С големи усилия и фантазия, успаваш да разбереш какво е искал да каже.
    Все едно са учили интернат за деца с ментални отклонения, граничещи с дебилизъм.
  • 78 ПЕНКО

    10 4 Отговор
    " ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТНИКОВ " !!! В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪДИИ -ИМА НАЗНАЧЕНА И СОМОНАЗНАЧАВАЩА СЕ СЪДЕБНА С ГАН !!! В ЦЯЛ СВЯТ НАРОДЪТ ИЗБИРА СЪДИИТЕ -НА ИЗБОРИ !!! В БЪЛГАРИЯ АКО УБИЕШ СЪДЛЬО ИЛИ СЪДЛЯРКА -ТРЯБВА ДА ТЕ СЪДЯТ В КВАРТАЛА КОМШИИТЕ !?!?!?
  • 79 kromeo

    19 5 Отговор
    Избирането на Гешев за главен прокурор поразително прилича а избирането на ПееФски за шеф на ДАНС...или бъркам? Два крайно компроментирани индивида начело на възлови за държавата структури. В единия случай нещата се развиха благополучно за народа, но тук явно всичко ще бъде замазано под фразата " Не се бъркаме в работата на независимата прокуратура" Абе Бате Бойко убаво подреди софрата. Сега да заповядат ибрикчиите :)
  • 80 Ник 3900евр.

    12 4 Отговор
    Радой Ралин е казал доиде време крадци да управляват СЛЕПИ
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Шофьор

    5 1 Отговор
    Особена Форма на Главата ....
  • 83 Грух

    7 12 Отговор
    Давай, Гешев !

    Мачкай сороснята !
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Всичко тече, но нищо не се променя.

    14 5 Отговор
    Гешев е завършил милиционерско училище и ще работи по милиционерски. Да му мислят, тези които се опитват да мислят.
  • 86 Господ

    16 4 Отговор
    Помогнете си сами та и Господ да ви помогне. Скоро мафията ще ви избие от глад,болести и бедност.ще ви вземе къщите и децата ,а вие стойте и драскайте от телефоните...положението е страшно.геноцида тече с пълна сила. Хора излизайте на улицата и се бунтувайте,скоро няма да има и какво да ядете...мафията е окупирала цялата държава,които можаха избягаха вече....
  • 87 Skruz

    4 4 Отговор
    Рев, сълзи и сополи се чуват от клакиори те на олигарси те. Не се плашете, ще ги върнете когато имате възможност!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Истината Фашисти-Комуноиди-ГЕРБ

    3 3 Отговор
    Фашистите от ДС 1941-1944г., ПК"Звено". Не са избити. Те са вербувани от Сталин, да се нарекат КОМУНИСТИ, присъединяват се към БРП(Народната партия), заедно с БЗНС и затова името на БРП се сменя в БКП 1948г. Целта е да създадат основите на новата ДС, но са под лупа да служат на народа, 1989г. се подчиняват на службите на САЩ, чрез Горбачов и работят против народа ОТГРАБВАТ ГО. Пречката е Т. ЖИВКОВ, който го отстраняват от ВЛАСТ, който е от БРП. БЪЛГАРИНА живя дълго време в перфектната държава Социализъм, осигуряващ на 100% от населението достатъчни доходи и всичко за живот. Но Капитализма, за да оцелее, използва непозволени методи и разруши Социализма. Социалистическите държави навлязоха неподготвени в Капитализъм. Българите още не са разбрали, че Капитализма е фалшифа форма, съществуваща от жаждата на човека за богатство, за сметка на бедността на други човеци. Българите още не знаят как функционира Капиталистическата държава и ако искаш нормални неща трябва да си ги извоюваш, защото НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ПРЕДОСТАВИ КАКТО СОЦИАЛИЗМА. Социализма също си имаше цена, осигурява всичко, но задължава всички на 100% да работят. И ето защо падна СОЦА, събориха го тези които не искат да работят, а искат да печелят и да им дават. УЗРЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ. ГУБИМ ДЪРЖАВАТА СИ И СЕБЕ СИ.
  • 90 Бесен

    8 5 Отговор
    Гешев е абсолютен гестаповец! Надявам се обаче да стане така, че Бойче, който го доведе да изде дървото от творението си!
  • 91 учуден

    7 6 Отговор
    Тук много разбирачи имало.Руски подлоги!
  • 92 Nik

    10 5 Отговор
    Кои са 64-мата изменници на Конституцията!Половината са сигурно членове на Съюза на съдиите в България!Това са Соросоиди,на "хранилка" на БХК и "Отворено общество"!
  • 93 Кой предложи ГЕШЕВ НИКОЛАТА?

    5 2 Отговор
    Фашата.
  • 94 Пълни глупости

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Мафията превзе ДЪРЖАВАТА":

    Живея от 21 години в Австрия, завърших с отличие висше учебно заведение (магистър), в момента работя по професията си и мога да кажа, че големия ми опит със здравната каса, който направих е в огромно противоречие с посочените от Вас по-горе необосновани твърдения.
    Причината преди 21 години (бях на 21) да напусна моята родина бе именно БСП =СДС=Иван Костов =ДСБ.
    Благодаря ви много за вниманието
  • 95 НЕМА ЛАБАВО

    1 2 Отговор
    ГЕРБерстки изцепки !
  • 96 Иян

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Тръмп":

    Що за елементаризъм?А псевдонимът ти приляга .
  • 97 Разбрах

    4 6 Отговор
    Явно е,че комунистите се страхуват от новия главен прокурор
    Ако беше обратното, щяха да спят спокойно
    Толкова пари пръснаха да финансират ,,протести,,
  • 98 marquise

    3 0 Отговор
    Не може да се очаква нещо разумно от личност с полицейски манталитет. Спомнете си изцепките и скандали с неговите колеги по образователен ценз Борислав Сарафов и Георги Колев.
  • 99 аз гледамноневиждам

    0 0 Отговор
    и за общински съветник не става,защото освен болната амбиция за властване над хората,неговите мисли нямат връзка с главния му мозък.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове