Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 12:05 7 826 207

Паси: Тръмп може да ни подари F-35, ако му продадем "Белене"

  • соломон паси-
  • аец белене-
  • белене-
  • сащ-
  • доналд тръмп

Това може да бъде комбинирано – остров Белене с АЕЦ „Белене”. На острова може да се базира противовъздушна отбрана на САЩ, предложи бившият външен министър

Паси: Тръмп може да ни подари F-35, ако му продадем "Белене" - 1
Снимка: БГНЕС

"Протоколът е инструмент на дипломацията. Има неподражаеми протоколи и такъв е този на Бойко Борисов, който е непостижим и уникален."

Така бившият външен министър Соломон Паси коментира пред bTV нетрадиционния начин, по който премиерът запозна новата американска посланичка у нас Херо Мустафа с особеностите на българската природа, археология и душевност.

„Протоколът е нещо като котката – няма значение дали е черна, или бяла, а е важното да лови мишки. Целият този протокол, който видяхме, е адресиран към визитата на премиера в Белия дом на 25 ноември. Да видим с какви мишки ще се върне от там”, каза Паси.

Според него, след като посланичката не е реагирала, няма преминаване на границата.

„Американците също имат президент с нетрадиционен протокол, така че те са свикнали на подобна свобода. Нека да видим какво ще се случи в Америка – дали това ще бъде визита със снимка за спомен, или една пълнокръвна визита с добре напълнена кошница”, заяви бившият външен министър.

Какво да поиска България от американския президент?

Според Соломон Паси визитата на българския премиер е в отговор на покупката на изтребителите F16. Той е на мнение, че трябва да използваме този контекст и да засилим тематиката "Авиация и космонавтика".

„България е на опашката за членство в Европейската космическа агенция. Първото, което може да поискаме, е засилено сътрудничество в НАСА. Това, че Тръмп каза, че ще връща американци на Луната до 5 г., може да бъде използвано. Ако бях премиер, щях да му предложа да изпрати един български космонавт на Луната”, каза Паси.

„Добре е да погледнем и кой е основният противник на САЩ, а това е Китай. Трябва да се направи едно стратегическо сътрудничество между България и САЩ и да се поиска инвестиция в изграждането на 5G мрежата у нас”, допълни той.

„Направихме справка сред младежите на Атлантическия клуб и те ми дадоха много интересни идеи. Според тях е добре да поискаме от нещата, които Тръмп обича”, каза още бившият външен министър.

"Може да му предложим, например, да купи „Белене". Това може да бъде комбинирано – остров Белене с АЕЦ „Белене”. На острова може да се базира противовъздушна отбрана на САЩ и така може да ни подарят F16 или F35”, даде идея Паси.

Друго предложение е американският президент да построи „Тръмп Тауър” в България – например в Малко Търново, Смолян или Видин. Или дори голф игрище на Перелик.

При още по-голямо въображение може да поискаме да дойде и да снима филм в киноцентъра в Бояна, който да е претендент за „Оскар”.

„Той е нестандартен президент и могат да бъдат поискани нестандартни неща. Тръмп няма да се уплаши от тези идеи”, смята Соломон Паси.

Той се върна назад във времето и разказа за визитата на Манфред Вьорнер, генерален секретар на НАТО от 1988 до 1994 г., който посети България и се повози с трабант.

„Това беше единственият случай в историята на НАТО, в който имаше половин час, в който охраната на генералния секретар не знаеше къде е. Ако Вьорнер не беше влезнал в трабанта тогава, вероятно по друг начин щеше да се случи пиара около влизането ни в НАТО”, разказа Паси пред bTV.

Сега тази кола е във Военноисторическия музей. Любопитно е, че в НАТО се прави постоянна арт инсталация с дарения от различни държави. Дарението от българска страна е реплика именно на този трабант.

Соломон Паси коментира и снимка, на която се е прегърнал със Симеон Сакскобургготски и се виждат сълзи в очите му.

„Тази прегръдка не беше предвидена. Някои приятели се подиграваха да не би да му забивам нож в гърба. Това се случва на 25 април 2005 г. – минути, след като подписахме европейския договор на България, което беше огромно удовлетворение”, поясни Паси.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доньо Донев

    256 9 Отговор
    Тоя и Роско какъв тандем са...Не им трябва трети!

    Коментиран от #36, #88

  • 2 Смех

    302 10 Отговор
    А ако му продадем България какво ще ни даде?М..ка ви мръсна...Нищо както трябва не можете да направите!Управниците на други народи градят...На вас ви дай само да рушите. ..
  • 3 Бат Вал

    295 13 Отговор
    Тоя долен чифут България продаде, та Белене ли няма да продаде...
  • 4 бързо санитарите

    229 8 Отговор
    Алууууууууу , Карлуково ли е , Монито ептен изпуши.
  • 5 Тошо

    303 4 Отговор
    Пък аз си мисля, че на остров Белене могат трайно да се заселят бая политици и държавни служители. И да строят АЕЦ-а! С лопати!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 100

    247 5 Отговор
    Да продадем част от България за няколко самолета!? Ти добре ли си бе, Мони? А след 20 години, когато остареят самолетите? Някоя друга част от България ли да продадем?
  • 8 Национален предател

    234 14 Отговор
    Нашите деди, за тазлика от твоите гнусни еврейски са се били за тази земя! Смърт за теб долна отрепко еврейска! Дано пукнеш в адски мъки! И то умри днес!
  • 9 Бачо Киро

    210 11 Отговор
    Тоя викам да го обесят на площада като изключително отвратителен майкопродавец...
  • 10 България ЕС Нато🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    23 147 Отговор
    След като Сърби и Турци се въоръжават с Руски ракетни комплекси Борисов спешно трябва да поиска Пейтриът за възспиране от евентуална война с който и да е
  • 11 требе да се поразчисти малко

    207 6 Отговор
    Аз твърдо съм за връщане на смъртното наказание , поне за държавна измяна.
  • 12 Лекар БГ

    166 5 Отговор
    На 4-ти километър има специализирано заведение. Биха го въдворили веднага.
    За да му помогнат.
    Абсолютен резил.

    Коментиран от #102

  • 13 Антон

    195 5 Отговор
    Този български предател колко е тъп или по-скоро колко може да бъде подкупен един недостоен българин. Викате авц белене за няколко самолета. Едното може да носи пари и да осигури енвегикна независимост на България, другото ламарина 15 на 15 метра. Глупако като си бартеросаш имотите за една кола тогава ще правиш такива изказвания. Леле леле , после викате защо предателите са ги рязстрелвали по онова време.

    Коментиран от #30

  • 14 ЮДА Паси

    152 7 Отговор
    Скрий се. Ти докара всички беди на ХРИСТИЯНИТЕ БЪЛГАРИТЕ, ЮДА.
  • 15 Лимонката паси ерейски боклук

    155 4 Отговор
    Кон за кокошка ли бе помяр мръсен ?!
  • 16 Браво

    142 6 Отговор
    Що не измират тия бе ?
    А към Белене , като бонус и майка ти да “продадем “? А гнидо продажна ?
  • 17 Тоя идиот

    158 4 Отговор
    Що не го задържат за застрашаване на националната сигурност и дейсвия в полза на чужда държава?
  • 18 Пеко Таков

    83 8 Отговор
    Защо да им продаваме Белене,дайте да им го подарим в знак на приятелство!
  • 19 И така

    81 6 Отговор
    Може да може 0%.Може да не може 100%.И страната да им подарим (не че тя вече не е на янките)пак ще платим двойни цени за ф 35 , защото комисионните на нашите са високи.Видяхме ги при покупката на ф 16.Така че Пасито вдига пушек за комисионната си която ще получи при сделка.
  • 20 3272

    117 4 Отговор
    Ало, Курило, Ваш пациент се разхожда на свобода и говори налудности за Тръмп, Белене, Ф-35, ПРО, български космонавт на Луната и т.н.

    Приберете го при Цезар и Наполеон най-накрая.
  • 21 ревящият Паси

    51 3 Отговор
    Ситуацията напомня на един виц - Ако може, няма да може, ако не може - може.
  • 22 Rs 6

    89 3 Отговор
    Този пумпал не му ли се зави свят от либерални тутутки.За бесило ми мирише работата.
  • 23 Rezerva

    114 3 Отговор
    АЕЦ "Белене" за F-35?
    Този е за лудницата.
  • 24 Мони цукалото

    84 3 Отговор
    Да продадем и Витоша, Каликра, Беласица. Борисов да вземе да просне Тръмп като виден бияч и да обере овациите на повечето хра в света. Хитро
  • 25 Тоя не е добре

    104 4 Отговор
    Признавам наистина го хапят щъркелите...............българската земя не е за продан пък била дори една шепа пръст.
  • 26 Стрелата

    82 5 Отговор
    Тоиа вече искам да го изнасиля ще спукам еврейската дупка.
  • 27 123

    83 3 Отговор
    Глупаво говорене от един несериозен човек. Български политици, толкова им е акъла.
  • 28 SAAB

    78 3 Отговор
    Не не остров Белене е за тебе и главанако.......ама не да ви угояват там ада ви заравят !
  • 29 КОНСТАНТИНОВ

    98 5 Отговор
    ОТДАВНА Е ВРЕМЕ ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН
  • 30 съжалявам че трабанта не скочи някога в

    71 3 Отговор

    До коментар #13 от "Антон":

    някоя пропаст.Всеки път , като си плащам сметката на мобилния телефон ми поднасят ''подарък'' , я таблет , я смартфон , я някаква друга джунджурийка. И как стоят нещата с подаръка , питам наивно аз , ами ще вдигнем малко таксичсата. Добре , казвам аз , като стане подарък ми се обадете пак. Малко плащаме безумни договори на ''американските'' Марици , а сега и това идиотско Соломоновско предложевие та всяка надежда за атомна енергетика на Българие ептен да утече в канала , защото пълен идиат трябва да си за да предлагаш/повярваш , че бай Дончо ще пусне в експлоатация руска технология , пък дори да стане такова чудо , то с цените на тока ще си изплащаме и никога недоставяни ви ЕФ-ки.
  • 31 Кой68

    65 3 Отговор
    Олигрофен............р
  • 32 Че Гевара

    80 3 Отговор
    Дебилизма няма граници!Само че,можеш да си продаваш задника,а не държавата!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Станчо

    69 3 Отговор
    Какво да очакваш от евреин, който е насаден управлението на страната, както и много други. С времето плячкосват това, което го искат така или иначе...

    Коментиран от #44

  • 35 поне се обърни на страни и не гледай

    68 4 Отговор
    Модераторе , братко , ходи пий едно каве , ще намина да го платя , моля ти се , как да го не псуваш тоя , КАК.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Професор

    9 65 Отговор
    Господин Паси е голям българин, родолюбец и патриот!

    Коментиран от #82

  • 38 Тръмп

    47 7 Отговор
    Монито е от стар Комуноиден род и нормално да е дебил и психопат!!!:):):)Най-обипа да продава чуждото и да прибира парата за да отхрани следващия комуноид Паси!!!:):):)Паси,паси говедата,Паси!!!:):):)
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този идиот

    62 2 Отговор
    трябва незабавно да бъде задържан и осъден на най-тежкото наказание!
  • 41 K-2SO

    47 2 Отговор
    А, не може ли да му продадем селско стопанска продукция, а той да ни подари F-35?
  • 42 Ей......

    61 3 Отговор
    Няма край тъпотията, българска...!!!
    Тоя наистина е за разстрел!!! Заедно с плювньо! Защо им се предоставя ефир на тези луди престъпници и предатели??? Наистина НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!
  • 43 Обикновен човек

    61 2 Отговор
    Луд ,луд ,луд за връзване е Соломон Паси !! Това е пример за ненормален на свобода!Повръща ми се като чета това ,нямам думи, останах без дъх: човешката простотия ,наглост и малоумие нямат граници !!!!!!
  • 44 Да те светна и да не говориш празни при

    12 45 Отговор

    До коментар #34 от "Станчо":

    Евреин е Путин защото майка му е Еврейка на Монката Паси майка му е Българка а тях не ги признават за Евреи

    Коментиран от #47

  • 45 Джон Уик

    59 3 Отговор
    Долен шпионин лобист! Трябва да бъде изхвърлен от България!!
  • 46 9689

    44 3 Отговор
    Дрислю.....
  • 47 Енергетика

    31 3 Отговор

    До коментар #44 от "Да те светна и да не говориш празни при":

    Тебе да те светнат 220 W променлив ток!

    Коментиран от #168

  • 48 Робус

    51 4 Отговор
    Турците си имат политици защитаващи интересите им, а ние имаме, защитаващи интереса на господарите. Другаря Тодор Живков беше лидер защитавайки интереса на България, възползвайки се от богатия господар

    Коментиран от #68

  • 49 Нотигам

    45 2 Отговор
    Ние да им дадем да строят АЕЦ,, Белене " а те да ни продадът трошките КенФ35!!!?? Дори не е кон за кокошка! Мръсен шпионин в Белене трябва да го въдворят.
  • 50 eeeeeee

    50 2 Отговор
    тоя паси е изкукуригал окончателно!

    Коментиран от #203

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Нормално!

    45 2 Отговор
    Човек, който е некадърен и не може нищо да създаде с двете си ръце, може само да продава, наготово!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 евреинът е лукав

    37 2 Отговор
    Чичо Сам , както му казват сега , може да спретне там американска базичка , но не и атомна централка , на кого ги пущаш тез фишеци бе юдейче.
  • 55 Лошо...

    43 3 Отговор
    Хората изнемогват от нищета и мизерия а те България на частни ще разпродават. Срамота! Ония от горе гледа, да знаете. Продажници!!!
  • 56 Роско и Пасито

    43 2 Отговор
    Двамата с Роско може да му поискате да ви подари Тръмп и по един нетрадиционен страпон и да си го заврете отзад, ама хубаво и дълбоко да си го заврете чак през устите да ви излезе, че да млълнете да не дрънкате такива тъпотии, продажници малоумни !
  • 57 ЕФка от зад да ти влезе

    34 3 Отговор
    Май се търси убежище за американските атомни бомби от Турция. Глей го ти юдейчето какво тарикатче бе , атлантическо.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 одъртял комсомолец

    43 2 Отговор
    Минaлaтa гoдинa рaздaвaшe приcтaнищa зa пocтoяннa вoeннo- мoрcкa бaзa, ceгa пък рaздaвa ocтрoви, a дoгoдинa вeрoятнo щe прeдлoжи нa Тръмп, кв. "Фaкултeтo", бaрaбaр c кв."Хриcтo Бoтeв" и лeтищeтo. Във фaкултeтo, кaтo гocпoдcтвaщa виcoчинa щe ce бaзирa cиcтeмaтa "Иджиc", a лeтищeтo cи e гoтoвa вoeннo- въздушнa бaзa. 3 in 1 !!! E, нe e мнoгo яcнo квo шe прaвят c AEЦ "Бeлeнe", cлeд кaтo Уecтингхaуc мaй фaлирa, a 80-90% oт aмeрикaнcкитe цeнтрaли рaбoтят руcкo ядрeнo гoривo!! Aврaмe, Aврмee...дe cи, дa cи cъбeрeш вeрecиитe, мaмкa му и прace!!!
  • 60 българина

    42 2 Отговор
    Значи като е за руските проекти Белне и Южен Поток, било не ефективно, като е защ става! какво ни подариха, сащ за това че униожихме сс23 с ядрен заряд, като унищожихме 300 самолета и 4500 танка, какво получихме от сащ за 4 безлатни бази и безплатни златни конценсии и 2 теца с невероятни цени на изкупуване? никакви сделки със сащ не искаме за нищо! вън от България а този на бесилото!
  • 61 123

    39 2 Отговор
    Монката е готов да ни продаде и въжето на което ще го обесим.

    Коментиран от #66

  • 62 921

    35 2 Отговор
    Гнусен чифут защо Хитлер не се върне за малко та да разгледаш Освиенцим отвътре
  • 63 Тръмп

    10 6 Отговор
    Майката на Путин е Мария Шаломова,а Шалом е мир по принцип!!!:):):)
  • 64 Иван

    34 2 Отговор
    Мръсен еврейски предател.Националната сигурност срещу скрапа на американците.Е затова тази нация не я ще никои.
  • 65 Бг оптимист

    36 2 Отговор
    Тоя еврейски блюдолизец трябва да го пратят на психиатър!
    Ако от там го пуснат тогава е за разстрел.
  • 66 евреин кво да го провиш

    8 1 Отговор

    До коментар #61 от "123":

    Ха...ха..ха , Точно.
  • 67 KONSTANTINOW

    42 3 Отговор
    ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПАСИ,ПЛЕВНЕЛИЕВ,БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ,ЦАЦАРОВ ,ГЕШЕВ И ОЩЕ ДУЗИНА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.НА МЕН ТАКА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.ВИЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?

    Коментиран от #175

  • 68 Станчо

    3 20 Отговор

    До коментар #48 от "Робус":

    Като предлагаше България за 16- та република на уж братушките ли...
  • 69 Sith

    31 3 Отговор
    Паси, е гений! Как можа да се сети за АЕЦ Белене, като не остана нищо за продаване? Да си продадем и покрива над главата и да плащаме наем на някой...
  • 70 Българин

    4 39 Отговор
    Еврейчето се гъбарка за Белене, но руската измет нали си е малоумна възприема буквално думите му и направо се олива с простоаватите си коментари.
  • 71 Васил

    28 2 Отговор
    Този каква дрога ползва?
  • 72 ****

    31 3 Отговор
    Този вмирисън евреин защо не предложи домът си на Тръмп,че когато дойде тук на посещение,да има каде да отседне и да знае,че има имот в България.
  • 73 rusnak

    21 3 Отговор
    хахахаха, е мисля че коментара е излишен, ама той не е за бой а вие българите:))))

    Коментиран от #76, #78

  • 74 Stormtrooper

    19 2 Отговор
    Паси ни убеждава, че имащите са глупави, а нямащите много хитри.
  • 75 Тинки Унки

    10 2 Отговор
    Марка, вземай джендър байряка и взели на и бегом при Тръмпчо.
  • 76 Българин

    20 7 Отговор

    До коментар #73 от "rusnak":

    Боклука за какъвто и да се представи винаги си остава боклук!

    Коментиран от #77

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Рубладжийче

    1 10 Отговор

    До коментар #73 от "rusnak":

    Братушка защо ника ти е на латински?
  • 79 чико

    28 2 Отговор
    Чудя се този толкова ли е хитър евреин,или си е обикновен гъзолизещ глупак.След години тези F-35 ще са куп желязо, а територията само ще си качва цената,дори населяна от маг-ли.
  • 80 rusnak

    10 2 Отговор
    За да могат тъпанари да ми задават тъпанарски въпроси.

    Коментиран от #89

  • 81 Умно село

    27 2 Отговор
    Ало господин Грънчаров, нали им бяха подарени централите, после натовските бази. А и що за политик сте ? Атлантически ревльо.
    Толкова ли сме богати да подаряваме постоянно. Що за държава сме?
    Ако гащите ви са свалени към Тръмп , дръжте ги така. Ще ви паркират и Ф 16 и Ф 17. Виждам , че меракът ви е нинадминат.
    Какво стана с Тръбанта господин Грънчаров / Паси/?
  • 82 no name no face no number

    15 1 Отговор

    До коментар #37 от "Професор":

    Хвани го за ръчичка и го заведи до 4км и двамата сте за там, но по добре да се застреляте с чест, но за вас това е нещо непознато мдаа. Тврат хора се навъдиха след 1989 пфу
  • 83 атомна енергетика по соломоновски

    18 1 Отговор
    Като си приберат американците атомните бомби от Турция в Белене , защото то е ясно , че централа те там няма и не могат да строят , поне с наличното оборудване , ставаме мишена и като ни пратят ракетките става ем жежко , ем евтино , ем нема да ни трябва , по разбираеми причини. Генийче това юдейче бе.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 пълна лудница

    20 2 Отговор
    Козяшките птеродактили да прочетат Фнимателно изявлението на Паси! И да си отговорят за себе си, тоя нормален ли е? Юдеите дори не го имат за свой, гоя си е, защото не е евреин по майка!

    Коментиран от #90

  • 86 Ели

    32 2 Отговор
    Най-мразеният българин в Израел,
    и най-мразеният евреин в България.

    Соломоне ти си срам за всички евреи спасени от България, името ти се нарежда до това на Бжежински стани САЩ гражданин и ни освободи от българофобията си.

    Спасените български евреи в Израел и България се срамуват от теб!
    Няма да навлизам в подробности от личния ти живот, че и там е срам да го четеш, духовно и физически си компроментиран Во Веки Веков!
  • 87 Коментар

    25 2 Отговор
    Този винаги съм го мразил, и докато го плюех тия който мразиха мен го защитаваха, сега го плюят. Някой ще отговаря за безпределната си наглост ДАНО ДА ВИДЯ ВЪЗМЕЗДИЕ НЯКОЙ ДЕН! ! !
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Рубладжийче

    5 14 Отговор

    До коментар #80 от "rusnak":

    Дали сме ви азбука, защо не я използваш и за името си? Няма да ви искаме вечна благодарност за буквите.
  • 90 Само питам

    5 14 Отговор

    До коментар #85 от "пълна лудница":

    Виждам, че си компетентен по въпросите за произхода. Ще ми кажеш ли руските дегенерати дали смятат нашите мелези за руснаци?

    Коментиран от #92

  • 91 Пасач на Монита

    31 5 Отговор
    Не, Мони! Няма да продаваме остров Белене. Ако го продадем, къде ще подслоним всички вас, предателите на България?
    Измет! Ще ми продаваш Родината ли, бе? Тебе и Плевнята, първи ще ви дадем на прасетата в Белене, но първо ще се позабавляваме с вас, както ние си знаем.
    поздрави:
    др. Газдов с тоягата

    Коментиран от #94, #135, #199

  • 92 пълна лудница

    13 0 Отговор

    До коментар #90 от "Само питам":

    Не може да виждаш нищо! Само ще попиваш писаното от мен, ще си водиш записки и ще чукаш чело в пода възхвалявайки името ми!

    Коментиран от #97

  • 93 Ачо

    19 1 Отговор
    А капутчето сдупчено Паси и Плевньо му ги харизваме без пари на Тръмп. Те аналите отдавна са си ги продали.
  • 94 Българин

    6 17 Отговор

    До коментар #91 от "Пасач на Монита":

    Русофилите сте най-големите българофоби и национални предатели.
  • 95 Bubbles

    28 1 Отговор
    Дайте му цяла България, туко-виж ви подарил не един а два F35...
    Гнусен чифут!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Само питам

    5 18 Отговор

    До коментар #92 от "пълна лудница":

    Абе руска подметко, комплексари като теб никой не ги бръсне за слива. Трай си и си лижи руските задници.
  • 98 Цвъки асансьора

    27 2 Отговор
    Крайно време е за нов народен съд, тоя урод ще е от първите със смъртна присъда!
  • 99 ланатици шъ станите

    21 1 Отговор
    Глий сега юдейче , какво противовъздушна отбрана на САЩ тъдява , хамериканците какво ще се бранят чак от нашенско , някаква друга ти е мисълта , САЩ е далеко. Това за космонавта до Луната виж ми допада , добро е , даже предлагам няколко да са - еднопосочно - Тиквата , Чехъла , Пинонья , самият ти - юдейчето , оная с кремчето , е и жените да бъдат представени, ще помисля и за още някой. Там да си направите лунно селище.
  • 100 Българин

    4 25 Отговор
    Повтарям отново. Еврейчето се гъбарка за Белене, но руската измет нали си е малоумна възприема буквално думите му и направо се олива с простоаватите си коментари.
  • 101 Гост

    25 2 Отговор
    Народен съд и разстрел със зенитно оръдие на площада за тоя национален предател тая същата отрепка, заедно с мангана Иван Костов нарязаха ракетите SS 23 , които можеха да сринат Истанбул за 5 минути и ликвидираха Българската армия

    Коментиран от #105, #200

  • 102 Ели

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Лекар БГ":

    Лошото е че се чете по посолства, консулства мисии и представителства!
    Тъй като имат и информация за "странностите му".
    Картината е ужасяваща, в качеството му като гражданин на БГ.

    Един, два скандала, три в различни д-ви: Булгар, Булгар включително и Мустафа, ама колко още?

    Някои хора не са Богове, все отнякъде изтича информация.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Приберете го този мони

    20 2 Отговор
    Айде модераторе , затваряй сергията , защото ще отворим работа на Гешев , у нас все ние сме виновни , а не тези като този национален предател , дето етнически и към нацията не принадлежи.
  • 105 Българин

    2 18 Отговор

    До коментар #101 от "Гост":

    Сринат ти е мозъка от руската пропаганда и от русофилската простотия и неграмотност.
  • 106 Бесен Язовец

    24 3 Отговор
    Ненормален да правиш АЕЦ мишена в случай на война между РФ и Кравария!!! Тоя е тотал щета!
  • 107 Румяна Костова

    24 4 Отговор
    Младите подлизуркивци в атлантическия клуб далече ще стигнат...,, Да предложим на Тръмп онова, което обича". Да му дадат Белене, за да разполага там ПВО-та? Те дали са с всичкия си ум?
  • 108 И този не е в затвора

    23 3 Отговор
    Небългаринът продава България. Представяте ли си колко низко паднахме... И как манипулира гнусния придажник - ще ни ПОДаРяТ, а ние ще им продадем. Кон за кокошка. Ще ви подаря дъвка, ако ми продадете бъбрека си. Браво.

    Коментиран от #109

  • 109 Българин

    4 20 Отговор

    До коментар #108 от "И този не е в затвора":

    Руските роби сте най-големите небългари. Винаги за вас руските интереси са били над всичко.
  • 110 този тип

    19 2 Отговор
    да се обеси на някой клон......
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Прометей

    14 1 Отговор
    Ареее, защо не се сещате за мутрата долна- доказан патологичен лъжец, дебилите му викат бб- по изявените пък ''премиер'' - место ''примат'' - ми неговото чифутско име забравихте ли го !? (бахур бахар ги именуват .....! месните безграбначни - особено куртизанките) - лигите им текат като му скиват мутрата у , Талавизора....!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 някой

    20 1 Отговор
    Това е национално предателство. Опс, продажба!
  • 115 Менгеле.

    19 1 Отговор
    Апропо и воала спасихме едно време евреите от смърт и ето те ни се отблагодаряват но човек се учи от грешките си ......
  • 116 FORM

    17 1 Отговор
    Това за Белене е върхът. Може ли изобщо такава развинтена фантазия . За мен това е крайно неприемливо и нагло подготвяне за прокарване на идеята. Прилича ми на "Прозорецът на Овертон" . Ами утре да си дадем и връх Шипка . Безобразие .
  • 117 МРАВКА

    24 2 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНА ПАРАЗИТНА СЛУЦБА НАРЕЧЕНА Д.А.Н.С. АЗ ПОНЕЖЕ СЪМ ПРОСТ И ГЛУПАВ ПИТАМ ТАЗИ СЛУЖБА ЗАЩО НЕ АРЕСТУВА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ШПИОНИН НА С.А.Щ.?ТЯ САМО С НЕУДОБНИТЕ НА ВЛАСТА БЪЛГАРИ ЛИ МАЛТРЕТИРА?САМО ПИТАМ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ.
  • 118 някой

    18 1 Отговор
    Нали платихме вече тия самолети?
    Нали теглиха огромен заем и платиха АВАНСОВО непроизведените самолети?
    Още какво искат?

    Коментиран от #123

  • 119 Прометей

    8 0 Отговор
    Ареее, защо не се сещате за мутрата долна- доказан патологичен лъжец, дебилите му викат бб- по изявените пък ''премиер'' - место ''примат'' - ми неговото чифутско име забравихте ли го !? (бахур бахар) го именуват .....! месните безграбначни - особено куртизанките) - лигите им текат като му скиват мутрата у , Талавизора....!
  • 120 Румяна Костова

    19 2 Отговор
    Паси и Пневнелиев са големи мазохисти. Не може да не знаят за народната,, любов "към техните персони. Ама това не им пречи да се появяват в медиите с поредната си простотия. На мен би ми било интересно да науча и имената на младите гениите, дали идеята на Паси за Белене. Добре би било да ги запомним и като се появят в листата на някоя от водещите партии, да ги оплюем и да не гласуваме за тях.
  • 121 Гнида

    20 2 Отговор
    Ето това му викат държавна измяна , да си продадеш едрения потенциал ! Гнусна и долна твар може да иска това ! Предател , работещ срещу народа !
  • 122 някой

    16 0 Отговор
    Подадохме им пръст, те ни отхапаха цялата ръка.










    САЩ кога какво са ни подарили?

    Коментиран от #127

  • 123 казано е какво искат

    17 0 Отговор

    До коментар #118 от "някой":

    Очевидно Белене искат. Този юдей опипва почвата.
  • 124 Николов

    18 0 Отговор
    Юда!
  • 125 4996

    11 1 Отговор
    Да те продадем теб, за чих си ни. Даже да те подарим - халал да си им, щото това е чудесен начин да се освободим от заразата. Правилно си разбрал - американската.... Трабанта остава за нас !!
  • 126 Пане

    21 1 Отговор
    Тоя е много тъп за евреин. Нямаме късмет, и евреите ни глупави.
  • 127 с боци не става

    5 1 Отговор

    До коментар #122 от "някой":

    Сбъркали сме пръста , трябваше среден да бъде.
  • 128 Идиот паси

    9 3 Отговор
    Тръмп може да ни подари F-35, ако му подарим България!
  • 129 Умно село

    14 0 Отговор
    Слизай Господи и прибирай с пълни шепи ШКАРТО политиците в България!
    Ако искаш и в мавзолей ги сложи , само ни отърви от тези дребни продажни душици!
    Публикувано във факти.бг: „Тръмп Тауър” в България – например в Малко Търново, Смолян или Видин.
    Абе да не сте дрогирани бг. политиците?
    Това е все едно на селски двор , вместо нужник , да построиш гараж, но нямаш кола.Нито пари да си я купиш.
    Трябва да си много лековат, да не кажа ненормалник за да се вържеш на нечии приказки, па дори и на сегашния представител на овралния кабинет.
    Виж , ако изгради ограда на границата ни с Турция , такава каквото трябва да бъде . Става. Но подаръци за сметка на народа - Монка забрави.
    Ти, Ленка Орхидеята и пишман Росен сте "гордостта" на народа ни.
    Дали някой ден ще пролее и сълза за вас, освен близките ви?
    Толкова сте обичани от народа.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Види се ще повторим 1941ва година

    12 2 Отговор
    Ще трябва да обявим " война " на БРАТСКА РУСИЯ
    защото у нас се ЗАЦИКЛИ ИДИОТИЗЪМ от който без войнишки чипик няма да мине и без БРАТСКА ПОМОЩ ! Мафията избуява като продукт -а ТРОСКУТА с избори не се чисти а с МОТИКА !

    Коментиран от #146

  • 133 софия

    19 0 Отговор
    Еврейска отврат, долно човече .... СМЪРТ !
  • 134 Види се ще повторим 1941ва година

    11 0 Отговор
    Мафията избуява като троскут а ТРОСКУТА се чисти с МОТИКА а не с ЗБОРИ !
  • 135 100

    8 2 Отговор

    До коментар #91 от "Пасач на Монита":

    Само дето в Белене не еимало такива като Паси, а такива като Ботев и Левски. Другарите щато Паси са били на власт и са ни продавали на СССР-то. И бащата на Паси е бил як комуняга.

    Коментиран от #147

  • 136 ей така и ние да пробваме почвата

    12 1 Отговор
    Ако сме народ ще внесем едно общонародно сезиране в Прокуратурата за подбуждане към национално предателство от юдейчето и обслужване интерес на чужда държава. Гешев да се оправя.
  • 137 някой

    17 1 Отговор
    За това изказване е редно Конституционният съд да се самосезира. Това е раздаване и подаряване целоста на България!
  • 138 Сополом ПАСЕ

    10 0 Отговор
    Ко каза..,ко каза... а .... с маймуна банани ял ли си БЕ.. я се махни от там, ти си бита карта.
  • 139 параметър

    13 0 Отговор
    Тоя е по-голям ПУМИЯР и от тиквата,трябва да се обеси публично
  • 140 Карлуково

    10 1 Отговор
    Ако някой има информация къде се намира лицето от снимката да ни се обади моментално.Има награда 2$.
  • 141 Прометей

    9 1 Отговор
    Въ, (100 ) За какво продаване говориш. въ, такива хвърчила говедараски (F 15 ), изтребители имахме 90 броя, /наричаха се Миг 23 - руснаците ни ги доставиха срещу домати-пипер -шампоан... и др, /Знамето на ссср се вееше само на 9 септември - не беше на всяко кметство- училище - ппу - детска градина или по регистрационните табели на автомобилите ни ! Сега ев-гейския парцал е навсякъде, я мисли с главата а не с тиквата на примата-бочко -патологичният лъжец !
  • 142 Прометей

    6 2 Отговор
    Въ, (100 ) За какво продаване говориш. въ, такива хвърчила говедараски (F 15 ), изтребители имахме 90 броя, /наричаха се Миг 23 - руснаците ни ги доставиха срещу домати-пипер -шампоан... и др, /Знамето на ссср се вееше само на 9 септември - не беше на всяко кметство- училище - ппу - детска градина или по регистрационните табели на автомобилите ни ! Сега ев-гейския парцал е навсякъде, я мисли с главата а не с тиквата на примата-бочко -патологичният лъжец !
  • 143 Коментар📝

    12 0 Отговор
    ТОЗИ Е ЛУД.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Щурчо

    13 1 Отговор
    Човекът, които плака от радост, кото се разсипваше армията .... и то тотално ...
    Ако живееше в Крумово време ...
  • 146 Българин

    6 11 Отговор

    До коментар #132 от "Види се ще повторим 1941ва година":

    Каква братска Русия бе путлераст? От Съединението до днес Русия е най-големия враг на България! А разни боклуци и помагат.

    Коментиран от #154, #163

  • 147 Това е истината.

    4 5 Отговор

    До коментар #135 от "100":

    Това са Фашагите, продали се на Сталин, за да останат живи, нарекли се КОМУНЯГИ, присъеденили се с БЗНС към Спечелилата изборите БРП(соц). В 1948г. преименуват БРП(с) в БКП. В 1989г. чрез Горбачов са подчинени на САЩ, пребоядисват се в СИНИ Уж демократични партии СДС, ДПС, Ндсв, Герб. МОЛЯ НЕ БЪРКАЙТЕ БСП с БКП, БСП са фракцията от БКП, а всъщност БРП(с) от преди 1945г., т.с. истинските СОЦИАЛИСТИ, НАРОДНАТА ПАРТИЯ.
  • 148 Табаков

    12 1 Отговор
    Бесилка за тебе,Пъсен плъх трябва,бесилка! Предател мръсен!!!!!!!!!!!!!Продавач на България.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Хванах се за главата

    15 0 Отговор
    Честно, четейки си мислех, че накрая ще се окаже, че е шега, че не ги е казал тези неща, просто не мислех, че е възможно.Подлец е, спор няма, но явно вече си е докарал някаква психиатрична диагноза.Определено не е уравновесен, меко казано.
  • 151 гост

    11 0 Отговор
    Човек, който не е евреин се прави на такъв. Болен мозък, освен да си кара трабанта и да се бори с двете сестри за нищо не става. Щом е приятел с агентката на ДС и крадла Еленка и той е същия
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 На добър час

    2 11 Отговор
    Какво квичите бе Русопутковци Тези номера на вожда Путин ще продавате Тука никой не ви брои за живи
  • 154 Друг Българин

    8 2 Отговор

    До коментар #146 от "Българин":

    Абе на тебе на минуси ли ти плащат или на обида?

    Коментиран от #155, #158

  • 155 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    5 3 Отговор

    До коментар #154 от "Друг Българин":

    За нас България е важната да бъде силна и развита а не русия
  • 156 ПЕНКО

    8 1 Отговор
    СОЛМОНЕЛ ПСИХИ НЕ Е ВИЖДАЛ СУ-37 И Ф-35 И МИГ В КОСМОСА !!!КОГО ЩЕ ИЗТРЕБВАТ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ !?!?!? ТЕЗИ САМОЛЕТИ СА ЗА ПРИХВАЩАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ НА СЛУЧАЙНИ ИЛИ БАНДИТСКИ НАРУШИТЕЛИ !!!! ПРИ ВОЙНА МЕЖДУ РАВНОСТОЙНИ СИЛИ СА ОБЕКТ НА ПРОТИВОВЪЗДУШНИТЕ ДОМИНИРАЩИ СИЛИ !!!!!!!!!!!!!!!
  • 157 Ели

    6 0 Отговор
    По повод на Паси се сетих за една книга на Бжежински, издадена около 1970 г. "Америка между два века", на английски "Between Two Ages. America’s Role In The Technetronic Era".

    Мдаа, препоръчвам за обща култура.

    Сун Дзъ "Ако не познаваш себе си и врага ще търпиш поражение във всяка битка".
  • 158 Българин

    2 11 Отговор

    До коментар #154 от "Друг Българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи.

    Коментиран от #164

  • 159 жалко

    11 0 Отговор
    Монка Монка, душевно болен човек си ти.
  • 160 Пешо

    10 0 Отговор
    Това го казва защото знае че народът е овчи и нищо не може да направи,ако тука 2 млн българи бяха нормално мислещи хора вече да виси над парламента,но уви,гаврата ще продължава
  • 161 цвцв

    9 0 Отговор
    евреино гаден ще ни подари а после 50год.ще плащаме скъп ток като от мариците които са построени от Българи
  • 162 Най най

    12 0 Отговор
    Най долния човек(апропо това нее човек)изрод който ще продаде и децата си за пари.
    Просто мръсена,долена подлога хакраварска.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Алоооо

    8 2 Отговор

    До коментар #158 от "Българин":

    Най голямия българин.
    Само да те питам?Що българия се обезлюдява и то от както сме с краварите?
    И що хамериканските централи у нас ни продават толко скъпо кат ползват наши ресурси?
    Що ни унищожиха военната индустрия?
    Що ни принудиха да купуваме само от тех тенекии които на да ли ще видим някога?
    Що ни завзеха находищата с пр.ресурси и се самонастаниха тук?И още мн.има (що)но ти нема да 3азбереш нищо щото си продажнок за жълти центове.
    Виж Соломончо разбира он милиончета спечели.

    Коментиран от #166

  • 165 666666

    13 0 Отговор
    Като го слушам тоя все повече съжалявам за неуспеха на един режим в Германия.
  • 166 Хр Ботев

    3 2 Отговор

    До коментар #164 от "Алоооо":

    Браво Монка Това е пътят Изменниците и дезертьорите на Родината ще си платят скъпо
  • 167 Ето го националният предател

    12 1 Отговор
    Този е най-големият национален предател. Този боклук е нанесъл толкова вреди на България, колкото едва ли може да си представи един нормален човек. Самата мисъл да се продава БЪЛГАРСКА земя, за коята нашите деди са давали кръвта си и живота си, е предателство, което заслужава само едно наказание - смърт. Да се продаде или по-точно подари, както иска този боклук, част от България на чужда държава и то на Сащ да си направят военна база, това означава да станем първа цел на руската амрия при един военен конфликт. Няма справедливост на тази зема, щом такъв боклук живее и просперира, а страдат и умират невинни деца.
  • 168 Някой

    10 0 Отговор

    До коментар #47 от "Енергетика":

    Преди да сте светнали и двамата. С "V" се от отбелязва ВОЛТ - единица за напрежение. Ват единица за мощност. А единицата за ток е Ампер.
    ...Относно Пасито...национален предател. Докато е бил на власт. Кой знае какви ги е надробил с американците. Сега продължава да лае.
  • 169 Такъв предател като този

    10 1 Отговор
    ако живееше в някоя суверенна държава щеше да бъде ликвидиран от службите и никой нямаше да узнае какво е станало с него.
  • 170 България ЕС Нато

    4 9 Отговор
    Пейтриът ще е добро решение с ядрени бойни глави срещу Азиатската паплач

    Коментиран от #195

  • 171 слаботоков

    11 1 Отговор
    Соломончо, ти си психически обременен човек! Сигурен съм че това е генетически предадено по наследство! За твоята болест лек няма! Поне не говори глупости по медиите!!! Моли се всеки ден на Господ да те вземе при него възможно по-бързо и там да те прощава ако той реши това!
  • 172 анонимен

    14 0 Отговор
    Соломончо заслужава дългогодишна почивка в почивната станция "Дахау" и чести срещи с цел лекуване от Д-р Менгеле!
  • 173 Диамантената ръка

    7 0 Отговор
    Ше местят на Белене Кейп Канаверал...
  • 174 VVV

    10 0 Отговор
    ,,Ако аз бях премиер ,, МИ ТИ НАЛИ ЗАТОВА НЕ СИ ПРЕМИЕР ВЕ !!! На българина не му трябват скъпите ф35 нито да ходи до луната нито да продаваме части от България и атомната си централа . На българина му трябва евтината газ на южен поток и евтиния ток на атома .Тоя иска точно обратното на това което иска народа .И се изненадва че не е премиер :))))
  • 175 анонимен

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "KONSTANTINOW":

    Аз те подкрепям с двете ръце! Писах ти плюс!
  • 176 анонимен

    11 0 Отговор
    Като го видя Пасито и веднага отивам да си пусна "Списъка на Шиндлер "
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 българин

    10 0 Отговор
    господи какъв предател тоя и майка си ще продаде срещу приятна комисионна
  • 179 цвцв

    5 0 Отговор
    дай му власт и му гледай сейра мразя чуждиците но заради такива гадове ги използвам,с ТРАБАНТ влезе у парламента при крадеца кобург,разведи се събра се с герито както плювньо с деса поетеса и ще оправят държавата те себе си неможат да оправят крадците гадни
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 каунь

    2 1 Отговор
    продажно юдейче
  • 183 Nik

    5 1 Отговор
    Пасито се е "побъркал"!Годините нв "прощават".Куп глупости!Като Росен Плевнелиев!Тъпи соросоиди!
  • 184 гост

    5 0 Отговор
    Двама есесовци растрелват евреи и на последният им свършват патроните,като видял това евреина бръкнал в джоба и извадил един патрон и им вика да виго продам.
  • 185 България ЕС Нато

    1 5 Отговор
    Давай Монка На прав път сме Русофилията квичи като коледно прасе на свинска смърт

    Коментиран от #187

  • 186 Sochi

    8 0 Отговор
    Да продадем Паси на бай Дончо.
  • 187 веселяк

    5 0 Отговор

    До коментар #185 от "България ЕС Нато":

    Само смисъла на израза-"да продадем нещо, за да ни подарят друго", говори за психическото състояние на този индивид. Иначе твоето-луд да подкрепя друг луд, не е престъпление!
  • 188 5588

    6 0 Отговор
    Мончо,предлагам да поканим Тръмп на Балканско сафари. Да отстрелва тъпунгери като теб.А ти като най-големия лизач ще те пуснем да си първи за да му се услади.Патроните не са проблем.Хората ще дарят. Ще се избият да носят.
    МОЛЯ НЯКОЙ С ПУШКА ДА ГО ГРЪМНЕ ТОЯ СКУНКС,че осмърдя Родината!!!
  • 189 Димов

    6 0 Отговор
    "Конят си ти дадох - белият. Жена си ти дадох - славянката. Но от земята Българска и камен не давам! Казах, и така ще бъде: Аз, Борис, от Бога княз на българите."
  • 190 Ставрю

    3 0 Отговор
    Предлагам да продадете България вие ще станете богати а ние хамериканци ма лето ви мръсно да е б а . Теб трябва да те обесят на центъра на софето мръсен евр .. е ин.
  • 191 В смисъл как да ни подари ф35

    2 0 Отговор
    На плакат или като макет. Хич не е лоша офертата. И без Тва не ни е нужно аец Белене. Тоест нужно ни е ако работи ама то не работи така че..
  • 192 Междодругото сега е врмето

    5 0 Отговор
    Да продадете България цената и пада все повече
  • 193 България ще има космическа програма

    3 0 Отговор
    И ще си построят база в космоса тиквите и ще си изнасят парите там че световните банки вече не ги побират
  • 194 ревлю

    3 0 Отговор
    Ако продадем Трабанта на евреина, може и комплект АУАКС -и , тъпанар долен.
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 1994

    3 0 Отговор
    Евреинът Пази наред с другите от атлантическия съюз за едни от най-големите НЕприятели на Българската нация. Заслужават да ги пратят в Белене да чукат камъни от сутрин до вечер.

    Коментиран от #197, #206

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Мимо

    1 0 Отговор
    Този май днес е пропуснал да си изпие хапчетата...
    А като се замисля е имал дял в управлението на нашата родина преди
  • 199 слаботоков

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "Пасач на Монита":

    Поздравявам те за написаното! Имаш плюс от мен!
  • 200 слаботоков

    3 0 Отговор

    До коментар #101 от "Гост":

    По добре е да ги полеем с малко нафта! По-евтино излиза!
  • 201 анонимен

    4 0 Отговор
    Монката заслужава газова камера! "Циклон б " и после на сапун!
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 wgw

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "eeeeeee":

    Не го харесвам , но явно познава или предсказва. Преди време казваше,че трябва да купим F16 и го правим. Сега казва, че трябва да дадем АЕЦ Белене и май така ще стане. Да не е ЮпророкЮ този а Тръмп да е "велик"?
  • 204 Ивайло Димитров

    1 0 Отговор
    Какъв „Пейтриът“ ви гони не виждате ли, че всички се отказват от прехвалените американски боклуци и дори и съюзниците на САЩ в НАТО закупуват руско оръжие и се въоръжават с надеждни системи! Само ние и продажните евреи, които паразитират на гърба на САЩ още им вярват и се надяват на нещо! Какъв патриот е евреина Паси дето изтъргува без пари страната ни и години наред работи за собствените си и за чуждите интереси?! Не виждате ли, че американците на никой, нищо не дават ей така. Смучат средства от цял свят и освен техния интерес, нищо друго не ги интересува?! Защо според вас „ Псевдо“ патриоти САЩ и Турция настояваха да си ликвидираме армията, ракетите СС-20 и военно-промишления комплекс, на пазарите на който се настаниха новите ни благодетели?! До като има нашенци работещи за чуждите интереси все ще сме на опашката и ще куцаме?! Нали и чехи и унгарци и сърби и румънци са бивши соц. страни, защо те са добре, а ние не? Защо сме най-бедната страна в прословутия и прехвален евросъюз, защо сме най-бързо изчезващата нация?
  • 205 zevs

    0 0 Отговор
    А,пасито ОЩЕ ГЛУПОСТИ Е НАГОВОРИЛ.Е ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПЛАЩА НА ТОЗИ УМНИК-ДИРЕКТНО ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.
  • 206 El Torro

    1 0 Отговор

    До коментар #196 от "1994":

    Къде си видял еврейн да работи?, та чак камъни да чука.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове