Last news in Fakti

4 Декември, 2019 14:22 2 959 17

Марешки не иска да стои до Валери Симеонов в НС

  • веселин марешки-
  • валери симеонов-
  • нс

Той информира, че подкрепят и искането на майките на деца с увреждания за връщане на Бисер Петков на поста министър на труда и социалната политика

Марешки не иска да стои до Валери Симеонов в НС - 1
Снимка: БГНЕС

Веселин Марешки няма да сяда на зам.-председателското си място в парламента, докато Валери Симеонов е на същия пост. Това заяви самият той на брифинг в парламента след работна среща на ПГ ”Воля” с представители на майките на деца с увреждания. ”Изразихме пълна съпричастност към техните справедливи искания по отношение избирането на Симеонов за заместник-председател”, обяви Марешки.

Лидерът на "Воля" заяви, че избирането му на този пост е станало на същата дата, в която майките преди една година, след продължителни протести, постигнаха отстраняването му от вицепремиерското място в Министерски съвет.

"Българският парламент не е трудово-възпитателно училище за провалени вицепремиери. Ако толкова много си го харесват, да си го вземат обратно в Министерски съвет", посочи той.

Марешки коментира, че докато Валери Симеонов е заместник-председател на българския парламент, той също, в качеството си на заместник-председател на НС, няма да се доближава до това място, което счита за осквернено с присъствието на Симеонов.

"Няма да излизам на трибуната, няма да сядам там където стоят заместник-председателите и председателят, докато Симеонов е заместник-председател на парламента. Ние считаме, че това е обида и гавра с това място", каза още лидерът на "Воля".

Той информира, че подкрепят и искането на майките на деца с увреждания за връщане на Бисер Петков на поста министър на труда и социалната политика.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуна

    31 7 Отговор
    ЕМИ ПРАВ Е ТОИ СМЪРДИ !!!
  • 2 МКостов

    29 13 Отговор
    Абсолютно е прав!Това е позор!То,кое не е позор от поредните лапачи.А пък Марешки е един от малкото,които реално направиха нещо за народа-евтини лекарства(прее.ба картела) и евтино гориво(отново!).

    Коментиран от #7

  • 3 винкел ТВ

    22 4 Отговор
    Що никой не иска винкела?Патриот да си е просташко и мутренско.Гордостта на днешното съвремие.
  • 4 възпитател

    13 5 Отговор
    Това да не е детската градина?

    Коментиран от #10

  • 5 Магарешки

    22 4 Отговор
    С Валерката между другото сме си другарчета. Аз съм лявото а той дясното мъ до на Баце. Едвам издържам до тоя мририши на дърту не са трай
  • 6 Рошко

    14 0 Отговор
    Аз пък не искам да им чувам гласовете и да ги виждам, камо ли да седя
  • 7 Вуйо

    20 4 Отговор

    До коментар #2 от "МКостов":

    Какво е направил за народа ? Как може да сте толкова... , не знам как да го кажа. От тоя бизнес ,дето е за народа уж, знаеш ли колко печели? Стига сте го изкарвали самарянин. И в аптеките му вече не е толкова евтино както беше преди. Но това не е ВАЖНО, я да видим къде беше вчера той и групата му при гласуването за новата министърка. Всичко което се предлага от Герб, те или се ,,въздържат,, или ги няма в залата. Е ?
  • 8 3967

    12 4 Отговор
    стига с тия циркове бе там сте по зле и от цирка като не ти изнася напусни парламента ма си достатъчно хитър да знаеш че втори път няма да влезете нали се видехте на изборите колко взехте и какво подкрепяш майките рекетьорки и те без никой за нищо да ги е избирал изкат да ръководят държата
  • 9 😂😂😂😂😂

    16 2 Отговор
    присмял се харбел на щарбел и двамата саси боклуци
  • 10 пом.възпитател

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "възпитател":

    Два зад врата и ще си седнат на местата. А най-добре, да си ходят в къщи. И без родители, да не се връщат.
  • 11 сметосъбирането

    9 1 Отговор
    Уредете из разделно събиране на тези боклуци бе.
  • 12 Магаре

    6 9 Отговор
    Магарешки е нагазил дълбоко в екстремните с бизнеса за лекарства и Горива с руска следа докато Валери Симеонов е с чист бизнес и с грижа за народа без поставени лица от мафията

    Коментиран от #13, #14

  • 13 олимпийско краднене

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Магаре":

    От как крадна вагоните с винкел не е спирал , аптекарят е същият боклук.
  • 14 Горо

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Магаре":

    Приятелю, нека да ти опресня паметта - кой можеше да направи кабелна мрежа и то в сравнително голям град като Бургас без благословията на мутрите? така че Валерката Кабелчето хич не мчи го хвали, че той имал чист бизнес. Освен това, вместо да се занимава с кабеларката си "Скат" и да я направи по-модерна и по-конкурентна телевизия, а не да я държи на архаично и посредствено ниво, той също се изкуши да направи партия на гърба наивните хора и да ги лъже като дърт циганин. А после, след като дузина наивници го вкараха в парламента, той веднага изяви страстно желание да стане блюдолизец на Бойко Борисов. Да не говорим за тази услуга с колко милиона се е облажил вече и колко обекта за хотелски и ресторантьорски бизнес е прилапал за жълти стотинки. Няма да коментирам изцепките му като вицепремиер и народен представител. Винаги, когато той си отвори устата става някакъв скандал или пък стои зад най-антинародните решения на това правителство.
  • 15 555

    2 1 Отговор
    Капризи!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бай Хой

    0 1 Отговор
    Бийте са не са карайте 😁😫
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове