14 Декември, 2019 13:29 4 058 78

Борисов: Или си в НАТО, или не. Разкрачената поза не е полезна

  • бойко борисов

Говоря от името на Балканите, да направим така, че да ни обърнат внимание, каза премиерът

Борисов: Или си в НАТО, или не. Разкрачената поза не е полезна - 1

Радвам се, че започвайки с нашето председателство, а и с този форум сега, поставихме темата за Западните Балкани в центъра на вниманието и в Европа, и в САЩ. Това каза премиерът Бойко Борисов на Годишен форум за устойчивост на Западните Балкани на Международния републикански институт на САЩ, съобщи Агенция „Фокус“.

„Говоря от името на Балканите, да направим така, че да ни обърнат внимание. Повече от 10-15-20 г. , ето и косовският министър на вътрешните работи сега е тук, Балканите не предизвикват интерес. Не предизвикваха интерес, защото ние сами си го правихме – войни, масово унищожение, разпаднаха се държави в кратък период и Балканите отново станаха барутен погреб, незаслужаващи внимание. Радвам се, че със започването на нашето председателство и слагайки темата Западни Балкани, въобще взаимоотношенията на Балканите, многото процеси, които след това последваха, трайно, включително и с днешното мероприятие, поставиха тази тема в центъра на вниманието и на европейските колеги, и на колегите от САЩ. Надявам се скоро Северна Македония да е вече 30 член на НАТО, да покаже разликата в развитието си, и в същото време очаквам с повече разум останалите държави, които искат да се присъединят към ЕС и НАТО, много внимателно да си премерват поведението и стъпките.

Разкрачената поза не е полезна за никого. Или си в НАТО, или не си в НАТО. Или си в европейското семейство, или не си. Да, може да се дават примери с Австрия или Швейцария, но това са процеси, договорени след войната и то с Великите сили, да ги наречем така. Трудно е на Балканите да има такава държава, която да играе такава роля, колкото и да ни се иска. Всеки иска военен неутралитет и по възможност мощна банкова система. Само че не зависи от нас самите на Балканите. Вече има дата за среща на върха на ЕС и Западните Балкани по време на председателството на Хърватия в Загреб и съм изключително щастлив, че колегата Пленкович не се поколеба и също сложи тази гореща тема, защото дори и днес между Хърватия и Словения, Сърбия и Косово, можем да кажем и Босна и Херцеговина, че процесите са приключили и че всичко е наред. Но темата стои. България ще я сложи още два пъти на масата през следващата година. Това е като са домакини на Берлинския процес заедно с колегите от Северна Македония. Това е изключително важен процес, защото в него участват премиерите на Великобритания, независимо от Брекзит, Борис Джонсън ще участва в този процес, канцлерът на Германия, канцлерът на Австрия, премиерът на Полша, премиерът на Италия. Един изключително сериозен форум, на който и лидерите на Западните Балкани и външните министри ще участват.

Но днес поздравявам още веднъж колегата Маринов, Републиканския институт, и да благодаря на всички вас, експерти, министри, които сте дошли тези няколко дни в София, защото голяма част от вас са тези работни пчелички, които могат да направят този процес изпълним. С краля на Йордания вече сме определили датите 27 и 28 май процесът АКАБА ще бъде в София. Много от вас, които прецените, всички сте поканени, ще получите поканите, но знаете, това е един огромен форум – екстремизмът, контраекстремизмът, радикализмът. Защото на Балканите това е една изключително тънка линия. Защото ние винаги сме си живеели мирно, обичаме се и по линията на радикалния ислям, и по линия на религията, да не накърним ничии чувства, защото и в България има мюсюлмани български, изключително толерантно си живеем с тях, даже мога да кажа че това е принос на всички политически партии в България за тази етническа толерантност, която имаме в последните 30 г.“, каза още Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 El pepi

    55 12 Отговор
    Турцийката като не е в НАТО защо купува Руски ракети, а?

    Коментиран от #35

  • 3 Последния софиянец

    98 5 Отговор
    Бойко не иска разкрачен,той обича надупен, на задна прашка.

    Коментиран от #7

  • 4 Стефан Златов помака

    67 8 Отговор
    Духай тиква

    Коментиран от #78

  • 5 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    10 59 Отговор
    ЗАВИНАГИ
  • 6 Така правите

    59 1 Отговор
    Най–полезна е на.упената, която отдавна се практикува с всичките ни партньори. Демек "дай си г.за под наем", пък както те оправят.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шизофренията-САЩ

    72 11 Отговор
    Бягаи в новини.бг бе ТРОЛОЛ,България никога не е била с ЕС и НАТО,винаги е била с Русия.
    Ако някога е била с ЕС и НАТО нйе 6 000 000 Българи не сме го разбирли,но виж може би 1 000 000 турци и цигани да разбрали са го

    Коментиран от #19

  • 9 Balgarin

    2 18 Отговор
    Boiko postavi vednaga vaprosa v dnevniat red I ttegkiat givot na balgarite v Balgaria.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 НАТО-застрашава България и нацията

    58 1 Отговор
    Така добре КАФЕВИ-Я каза нещо-ок.
    И ако се здъвчат Германия Франция Белгия Великобритания да речем против РУСИЯ нйе като сме в НАТО от нас ли ще започне войната против РУСИЯ,това трябва да се обясни,не да ми говорите с недомлъвки да хвърлите една фраза и до там,ИЛИ СИ В НАТО ИЛИ НЕ СИ И КВО ОЗНАЧАВА това поясни
  • 12 сега

    64 0 Отговор
    Tиквата не опрви нас та после ще оправя идругите до нас.Тоя Палячо се взима много на сериозно.
  • 13 отец Арамис

    60 1 Отговор
    Считам,че Баце е един велик поет,който с лекота римува ,,самолетоносач'' с ,,платноходка''.
  • 14 Празни приказки седесарски

    59 5 Отговор
    Еми не съм в НАТО никои не е ме питал искам ли НАТО в България,за мен НаТО застрашава мирът и спокойствието и то най-вече в България,каде е България и Руси???каде са Англия,Франция,Испания Холандия??? Каква е ролята на България штит на точно тези те да си карат спокойно живота ний да сме на фронта,доказателзтво че Борисов е безполезен Примиер дори и вреден

    Коментиран от #34

  • 15 КАФЕВИ-Я

    52 6 Отговор
    Това че Борисов не е славянин и Руснакът не е негов Брат,не означава че цяла България трябва да сме срещу нашите братя,и да осигуряваме спокойствието на Германия Франция б Холандия Белгия Англия мола мола Кафевия ако ще направи добро ако се прибере в ИЗРАЕЛ при неговите си братя с Паси Плевнелиев Цветан Цветанов еи Я каде е ЧиФОЛАНДИЯ не се и връщаите
  • 16 no name no face no number

    39 2 Отговор
    Референдум за НАТО, ако един Премиер неможе да защити неутралитета на собствената си държава трябва да подаде оставка ние може да сме много повече и от Австрия и от Швейцария и от Сърбия въпрос на мерак не на поза

    Коментиран от #20, #22, #75

  • 17 Беновска

    25 2 Отговор
    До кога ще стоиме разкрачени?

    Коментиран от #24

  • 18 Я русский полюционер

    4 45 Отговор
    Разкрачената поза, а и стойка партер, или образно казано "Г", са характерни ЗА и любими НА русофилите. Те квичат за европейски заплати и пенсии, но с пяна на устата ни обясняват как никой не ги питал за членство в ЕС и НАТО, плюят по всичко, което не е в угода на руските им господари и русия, а за САЩ пък като чуят, изпадат в гърчове и пълнят памперсите. Като никой не ви е питал и не искате в ЕС и НАТО, не е нужно да хабите излишна енергия като пишете толкова ненужни глупости, просто се откажете от българското си гражданство и с все парцалите и вехтите джунджурийки, които притежавате, заминавайте в русия, там ще ви посрещнат на червена пътека и руски паспорти ще ви дадат, че и без това в Донбас ги раздават като салфетки.
  • 19 Омг

    4 20 Отговор

    До коментар #8 от "Шизофренията-САЩ":

    Бегай с тази Русия, и техния самостоятелен Интернет на принципа ftp... Ако ме разбираш
  • 20 no name no face no number

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "no name no face no number":

    не може се пише отделно извинявам се така излезе
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 1 Отговор
    а как живеят хората у нас пука ли ти не сит на гладен не вярва
  • 22 Я русский полюционер

    6 30 Отговор

    До коментар #16 от "no name no face no number":

    Ти бил ли си в Австрия или Швейцария бе? Живял ли си там, работил ли си, че да ми дрънкаш глупости, че си щял да си повече от тях? Когато се научиш поне да се къпеш всеки ден като тях и в метрото и в надземния градски транспорт престане да мирише на кир и мръсни крака, тогава можеш да претендираш, че си като тях. Темата за трудолюбие и що е то да си скъсваш задника от работа изобщо няма да я засягам, защото не знаете какво е работа.

    Коментиран от #26, #40

  • 23 ОправениХора

    32 0 Отговор
    Оправихме България, сега ще оправяме и Балканите ... Как да искат балканите да заприличат на нас се пита ?
  • 24 Последния софиянец

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "Беновска":

    Колкото и да седиш разкрачена Беновска няма толкова луд че да те уважи.
  • 25 ПЕНКО

    27 0 Отговор
    АЗ СЕ КЛЕХ /ПРЕД ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ/ ДА ВОЮВАМ С НАТО !!! НО ,АКО БЕШЕ ПРОВЕДЕН И СПЕЧЕЛЕН РЕФЕРЕНДУМ -ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО НА БГ -ЩЯХ ДА СПРА КЛЕТВАТА СИ !!! НО ТАКА- ОТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО /МЕЖДУ "КАПКИТЕ"/ -ПРОБУТ -ПРОБУТ !!!---- КОГАТО ТРЯБВА ЩЕ ИЗПЪЛНЯ КЛЕТВАТА СИ !!!!!!!!!!!!!!!
  • 26 no name no face no number

    29 2 Отговор

    До коментар #22 от "Я русский полюционер":

    Бил съм и съм работил господинчо и в Германия и в Швейцария.Ти какво се опитваш да ми кажеш, че са много напред ли? Че ние сме някакви животни ли? Ти българин ли си бе? Ние можем да сме много по добре от тях въпрос на управление( management) както му казват вашите многознаещи.И ако не бяха окрали парите за язовирите съм сигурен, че щяха да се къпят българите. За онези вашите гласоподаеатели се погрижете вие, пбяснете им какво е това H2O и за какво се използа . На бездомните българи ограбени от вас осигурете достоен живот, за да не ви миришат.Сега разбра ли ме правилно или нямаш толкова клетки

    Коментиран от #32

  • 27 gggw

    29 1 Отговор
    аз не съм в нато и не искам да бъда. някой питал ли е народа дали иска в нато? ама че мисъл тиквена
  • 28 Гласувайте за Шайката ГЕрП

    34 0 Отговор
    Тъпанар, Лъжец и Престъпник!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ДИАГНОЗА

    12 0 Отговор
    И НА БОЙКО ВЕЧЕ НЕ МУ СТАВА.ТОВА Е ОТ ГОДИНИТЕ - ВЕЧЕ ДАЛ/ВЗЕЛ
  • 31 Припс

    25 1 Отговор
    Трябва да има референдум за НАТО ,но докато герб са навласт няма да стане.на шопа му е добре такааа.всеки празник на Гърция на турция нова кола на лизинг,висока заплата мда това е положението.
  • 32 Я русский полюционер

    4 23 Отговор

    До коментар #26 от "no name no face no number":

    Бил си и си работил там на сън, другарю. Никой не казва, че българите са животни, това ти го казваш, а дали съм българин, е съвсем друга тема, която няма нищо общо с настоящата. И все пак, мислиш, че да си българин трябва да бъдеш руски слуга ли? Много се лъжеш.

    Коментиран от #59

  • 33 незабавно напускане на нато

    31 0 Отговор
    Тогава моментално напускане на групировката натууу и да спрат да ни въвличат в конфликтите си умишлено създавани от тях самите.Да спрат и да ни продават технологично изостаналото си натовско оръжие като ни задължават да им го купуваме не по волята на народа на завишени цени.Нямаме нужда от него.Народа мре като мухи с 100евро пенсии.Тоталитарна държава ли сме в крайна сметка,крепостни селяни,султанак,колония що сме?Сега и подводници щял да взима да спилал Русия.Тя тръгнала да го напада .Смятайте какво нещо води държавата.
  • 34 Празни комунистически приказки

    3 16 Отговор

    До коментар #14 от "Празни приказки седесарски":

    Така приказваш, сякаш едно време като сме влизали във Варшавския договор и СИВ, някой ни е питал, дали искаме там или не.
  • 35 Borislav Popov

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "El pepi":

    Ми точно за това и купува, щото се е разкрачила, ти какво искаш и ние ли да се разкрачим като гаджалите !?
  • 36 Зайко Байко многознайко

    31 2 Отговор
    Тикво , не си разкрачен а си ог@зе# !
    Тези нагли и тъпи герберсти ще ни закопаят! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан бандит ( на Козяк знаят как да го държат за топките ), Цецо КаунЬя , доказан нагъл айдук, Барни Ръбъла, който не може да каже две думи на кръст, Владко Горанов нагъл, нагъл,нагъл до безкарайност. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме тъпи оФце и само тояга и данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни овчарски кучета Гешев и и Цацата , който гледа като прасе из тикви. Жална ни майка! Такса пътища, такса вода, бонус-малус , всякакви врътки да ни тормозят, нема да се очудя ако ни ощастливят и с такса въздух. Лъжецът от Банкя разтяга лакърдии за лодки-платнохдки, но като се върна от САЩ започна други песни да пее!
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 0 Отговор
    олигархията не и пука за народа тя е срещу народа
  • 38 Дара

    32 0 Отговор
    Много му е къса паметта. Точно на "миролюбивото" НАТО самолетите хвърлиха бомби над Югославия.
    Ако не си в НАТО, значи държавата не е демократична и следва да бъде унищожена. Ако си закупуваш руско оръжие следват заплахи и санкции. При демокрация държавната власт произтича от народа чрез комсенсус,чрез провеждане на референдум... А България демократична държава ли е ? Май съм пропуснала референдума за НАТО.
  • 39 Правилно

    19 0 Отговор
    Разкрачената поза не е полезна... Не е полезна на еврогей-трансанадолските ви господари.
    Искат и очакват от вас да сте нагъзени!
  • 40 Зайко Байко многознайко

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Я русский полюционер":

    Du bist ein kleiner Wichser. Като си бил там би трябвало да знаеш , какво е определението ми за теб. Колкото ни плащат за толкова и работиме.
  • 41 Бойче , замирише ли на барут у нас

    20 0 Отговор
    Само бягането навън от България ще те спаси ! Ти си поставен да ПРЕДАДЕШ държавата под чуждо управление и владение с обещанието че безнаказано ще присвояването и обсебване наравно с шефовете от САЩ ЕС и НАТО . Рушите, обсебвате , злоупотребяват , унищожавате НАРОД и ДЪРЖАВА за чужди външни интереси ! ЛОШО БЪДЕЩЕ ИМАШ БОЙКО - МНОГО ЛОШО ! Питай как свърши царското семейство РОМАНОВИ някога , как завършва ЛЮДОВИК XVI ! Всичко СТАВА като на сън - много бързо както с бай Тошо и обвинителният доклад на Петър Младенов в НС. Същият доклад от преди 30сет години , когато и да се прочете е АКТУАЛЕН с пълна сила за СИТЕ МУТРИ ГОРЕ ! Но вашият принос за антинародната ви дейност е още по-ужасяваща , което ви гарантира особенно ГРИЖА ! Уверен съм в едно - че думите , воплите от страна на НАРОДА към обезумелите горе НЕ ВИ ВЪЗДЕЙСТВАТ ! А щом не СТАВА с Убеждение значи че ще се стигне до ПРИНУЖДЕНИЕ със сила !
  • 42 така ли

    8 0 Отговор
    Пак е разкрачен в`партера`....
  • 43 Нищо АМЕРО-ЕВРЕЙСКО

    15 0 Отговор
    ,не искаме и няма да плащаме БЪЛГАРИТЕ. ББ да заминава за Америя и Израилия и да не връща. България само с Германия, Франция, Италия, Испания и Русия с които сме братя.
  • 44 ОТ САЩ ЕС и НАТО си затварят очите за

    16 0 Отговор
    Престъпленията срещу НАРОДА от имащите ВЛАСТ ? ЗАЩО ? Защо те покровителстват БАНДИТСКОТО ПОВЕДЕНИЕ на сложените на власт ! Каква е тяхната ЦЕЛ ? А тя е само една - нова КОЛОНИАЛНА ПОЛИТИКА на 21ви век. Както по турско чрез верни на султана чорбаджии днес чрез верни корумпирани фигури .
  • 45 По турско нямаше комунисти !

    9 0 Отговор
    Но пък бе доволно с от ЧОРБАДЖИИ ! Днес пак нама комунисти но е пълно с НАГЛИ АВАНТЮРИСТИ ! Как ще свърши всичко туй ли питаш ? Болезнено с РЯЗ !
  • 46 Заври ли " котлето " , капака мирно

    4 0 Отговор
    Не стои !
  • 47 КОНСТАНТИНОВ

    9 0 Отговор
    ПРЕСТЪПНИКОДРЕМЕ НИ ЗА ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ САЩ
    СМЪРТ ЗА ТЯХ И ЗА ТЕБЕ.
  • 48 Израилите(Ханаанци)-ИНДИЯНЦИТЕ,

    7 0 Отговор
    са избягали в Америя, по пътя си ХАНЦИТЕ от династията ХАН основават Китай и продължават през Аляска в АМЕРИЯ. НИЕ СМЕ ЕВРОПИ И НЕ ИСКАМЕ НИЩО АМЕРСКО И ИЗРАИЛСКО. ИЗРАЕЛ БИЛ РАЗРАБОТИЛ МАШИНИ ЗА ПЕХОТАТА НА БГ, КОЙТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ДА КУПУВАМЕ И ПЛАЩАМЕ. БЪЛГАРИТЕ САМО С ЕВРОПИТЕ В ЕВРОПА НАШИТЕ КРЪВНИ БРАТЯ.
  • 49 Лошото е че вразумяване на юродите ГОРЕ

    6 0 Отговор
    НЯМА ! И " коч маньовъра " е неизбежен ! Голям КУРБАН се гласи , национален а уж за ценности бяхме се запътили на Запад а то какво излезе !

    Коментиран от #51

  • 50 ежко

    12 0 Отговор
    Борисов!При така поставения въпрос -НЕ!Не на НАТО!

    Коментиран от #55

  • 51 Отидохме при ЮРОДИТЕ на изток,

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "Лошото е че вразумяване на юродите ГОРЕ":

    Израилите и Америте ИНДИЯНЦИ. Това е реалността. ЮРОДИТЕ ни подведоха.

    Коментиран от #54

  • 52 Прозт

    11 0 Отговор
    Добре, бе, Бойко, уж не може да си разкрачен казваш, а ти ни разкрачи до шпагат бе? А ти направо си разкрачен като ванДам на шпиц шпагата, само като се почешат по носа у Уошингтън и правиш лицеви упори.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Булгите в съюз с ФРАНКИТЕ и РУСИТЕ,

    11 0 Отговор

    До коментар #50 от "ежко":

    само с ЕВРОПЕЙЦИТЕ. Това е големият страх на АМЕРИ и ИЗРАИЛИ, СЪЮЗЪТ НА ФРАНКИ & БУЛГИ & РУСИ - ЕВРОПЕЙЦИТЕ.
  • 56 BEBO

    5 0 Отговор
    naprasvete referendym dali da sme v nato spored men nqma smisal samo kinti nalivame na amerika i boiko samo i samo dae na vlast im se klanq i darjavata prodade i ynihoji
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Аааа

    10 1 Отговор
    Човек или има нещо в главата си , или е тъп и продажен докрай .
    За съжаление тиквата е от втория вид , но пък на господарите му точно такъв им трябва ...
  • 59 no name no face no number

    13 1 Отговор

    До коментар #32 от "Я русский полюционер":

    Никъде не съм писал, че трябва да слугуваме някому малоумнико, ти ако искаш си слугувай. И да бил съм в Швейцария и мога пак да бъда ясно ли ти е .......работил съм с бегренце бевилигунг и с разрешително Л също, а в Германия с немско разрешително, но вече сме в ЕС и не ни трябва и какво от това системата им е много по тъпа от тази която имахме в НРБ.Познавам и двете и мога да ги оценя. Разбира се може още мноого по добра да се измисли от всички нас.Но едно е важно Образование и здравеопазване безплатно, природни ресурси САМО ДЪРЖАВНИ и армия НАРОДНА.

    Коментиран от #61

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ну, погоди

    12 0 Отговор
    Наш Бойко, който се е хванал за палците пред господарите от Вашингтон, владее всички пози и знае коя е полезна и коя не!
  • 63 Българин

    11 0 Отговор
    Много ми хареса изразът за разкрачената поза !
    Резултат от Симитли !53
  • 64 Защо Евро - Лакеите са неприкосновени ?

    14 0 Отговор
    И Закон не ги лови ? Защото Запада им дава правото да КРАДЪТ вътре в страната при ЕДНО условие - ЧЕ ТЕ ЩЕ ПРОДАДЪТ ДЪРЖАВАТА ни на Запада и я превърнат в тяхна КОЛОНИЯ ! От тук нататък започват връзки , усещания , сваляне на звезди за свободи , плурализъм за щастие идеали неограничени възможности и розови мечти подобни на приказките на братя Грим , приказките от " 1001 И една нощ "! До кога , лъжливото овчарче ще се дере и увещава че Русия ни застрашава а Запада ни защитава това ще зависи само от НАРОДА кога ще му падне пердето !
  • 65 Евро- Лакейте ГОРЕ

    5 0 Отговор
    Съществуват , защото демагогията им все още се кутира и осъществява от техните слугинажи по места . Но съдбата им е - Незавидна !
  • 66 тъпанар

    12 0 Отговор
    Най големият пидлизурко и поцелийко на всеки по голям намалник ще ми говори за разкрачена поза. България никога не е била по разкрачена и по жалка от сега. Даже македонците вече се бъзикат с нас.
  • 67 Behemoth

    10 0 Отговор
    Позата е надупена....без смазка...
  • 68 баничарче да бе станал а то

    5 0 Отговор
    Най харесвам на Баци палачинките , върти ги майсторски.
  • 69 Коце

    4 0 Отговор
    Да не забравиш да поканиш най важния човек в света. Да ви каже какво да правите. Се тете се сами кой е той.
  • 70 9689

    9 0 Отговор
    Този може да говори само от името на мафията.
  • 71 Пако

    9 0 Отговор
    Абе,тя и надупената не е добра но,вие с
    Каракачанкин я използвахте и,успешно....
  • 72 Войник

    11 0 Отговор
    Дано излезем по скоро и от Нато и От Еврогейския съюз за какво ми е съюз без равноправие! Едни умират от глад и мизерия а други плюскат какъв съюз какви 5 лв.
  • 73 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    А де бе111Значи ,не ти дават да се разкрачиш>>>>за е тесно ,
  • 74 Гринго

    7 0 Отговор
    Голем професор стана бате Бойко.
    Ама не знам да не го гази мечка.
    Колхозниците начело с Путин не си играят.
  • 75 Казуар

    2 6 Отговор

    До коментар #16 от "no name no face no number":

    Неутралитетът на една държава трябва да се гарантира. Ако България не е в НАТО петата руска колона заедно с руски агенти ще направят преврат подобрен на опита в Черна гора и България ще премине при евразийските диктатори.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Мнение

    1 0 Отговор
    Има и по-лоша поза от разкрачената. Позата партер или така нареччената подчинена поза.
  • 78 Четец

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Стефан Златов помака":

    Как живеят утайките?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове