Last news in Fakti

13 Януари, 2020 06:15 3 129 25

Сидеров: Кабинетът няма да падне, ако премиерът отстрани Каракачанов

  • сидеров-
  • каракачанов-
  • борисов-
  • кабинет

Лидерът на "Атака" ще се посвети на социалните проблеми в Столичния общински съвет

Сидеров: Кабинетът няма да падне, ако премиерът отстрани Каракачанов - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Борисов се опасява, че ако отстрани Каракачанов от министерския пост, ще падне цялото правителство. Смятам, че ако Каракачанов бъде отстранен заради корупционни основания, правителството пак няма да падне. Дали ВМРО ще оттегли подкрепата си, е друг въпрос, но ако го направят, ще затвърдят тезата, че са били в управлението само заради постове. Принципната позиция, която трябваше да заемат, е да назначат технократ за министър, както направи „Атака”, а не партийния си лидер, което придава една изкуствена стойност. Да не забравяме, че министърът на практика е слуга на народа. Това заяви ексклузивно в предаването „Неделник” в ефира на „Алфа” ТВ лидерът на „Атака” Волен Сидеров, съобщиха от пресцентъра на партията, цитирани от агенция Фокус.

Сидеров разкри и приоритетите си за новия сезон в Общинския съвет. „Като член на социалната комисия възнамерявам да работя в сферата на социалните дейности. Възнамерявам да повдигна темата за недостига на общински жилища и да помогна на хора в нужда. Да дам надежда на пенсионерите и на многодетните семейства, че може да им се помогне.”, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквата се е обградила с бушони

    33 4 Отговор
    Отвсякъде

    Коментиран от #14

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 2 Отговор
    с каквито се събереш такъв ставаш
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 8 Отговор
    ГОСПОДИН БОРИСОВ да си изчисти обора защото народа на БЪЛГАРИЯ СТРАДА

    Коментиран от #5

  • 4 СссереМ

    6 28 Отговор
    Борисов е безкомпромисен и ако усети или се усъмни в нещо нередно веднага ще го изгони и даде на Гешев,затова народа го избира три пъти,а със сигурност ще има и четвърти.

    Коментиран от #9, #22

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    21 3 Отговор
    Кабинетът няма да падне,защото Борисов няма алтернатива.никой не иска да управлява.На Корнелия и е добре в опозиция,а Доган трупа милиони от обрачите от фирми на ДПС .Другите не са в списъка.НФСБ,Воля,Атака вече са минало.ВМРО се тресе от корупция и скандали.Ако шкембе войводата стъпи накриво,не Гешев а американците ще го съсипят.СДС и ДБ са политически трупове.Сашко Йорданов извади голям късмет че го уредиха в Брюксел.Ама това ще им е.
  • 7 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Цецооу, добро утро!
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 6 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    колко сте невъзпитан господине не сте изобщо културен
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 6 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    за тово ли БОРИСОВ беше в затвора В ПАНКРАС ЧЕХИЯ я пак БОРИСОВ Е СИКАДЖИЯ тоест мутра
  • 10 Хаха

    13 1 Отговор
    Хаха! Бялата Златка пак не си е пила хапчетата. Всички сте там заради постове, власт и далавера!! Да ти имам златния пръст, Волене! Крепи цяло едно правителството с него.
  • 11 ???

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Глупоста ти не спи по цял ден.Ти да не си огледалото на Борисов?

    Коментиран от #15

  • 12 коментар

    8 0 Отговор
    Болен Лидеров никога вече няма да види парламент защото няма с кого да се коалира!Остава му само пак, и отново да е златния пръст на Бсп, и Дпс, и евентуално на ДъБъ!
  • 13 Дучето

    8 0 Отговор
    Волен затова се изнесе в Бистрица, в парцелче със скромна схлупена новопостроена колибка, поради недостига на общински жилища и да помогна на хора в нужда. Да им даде надежда на пенсионерите и на многодетните семейства, че може да им се помогне. Сега е освободил апартамента си и живее низвергнат в къща та да може да помага на тези в нужда. Сега живее с лоши съседи като Домусчиевите и Златевите, но пък над софийския смог и далеч от лошата журналя.
  • 14 Иво

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тиквата се е обградила с бушони":

    Абе тя Тиквата тоя път едва, едва успя да избяга пак в Брюксел макар и под Милиочева!И отдавна Бсп е разделена на Тикви, и Техноимпексовци!
  • 15 !!!

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "???":

    Дори и да е огледало на Борисов, на тебе пречили ти!?Ти пък си задника на Нинова или който и да е от всичките!
  • 16 Стефан

    5 1 Отговор
    Кабинета вече падна !! Подготви се за премиер на новия кабинет
  • 17 Реалист

    10 2 Отговор
    И защо си мислите че министърът трябва д е от някоя партия..... Защо си мислите че Борисов ако падне няма кой....... Както намериха Радев ,,,,, така ще си намерим и министър... Само да си ходят тия вече че много крадене крадоха...... Имаме къде къде по умни и по начетен и родолюбци.... Въпросът е как ще оправим н след герб държавата която е потънала на дълбоко в блатото.....
  • 18 Братя Българи

    12 0 Отговор
    Не е възможно некадърник да управлява кадърно.
    Не е възможно корумпирани политици да служат на народа.
  • 19 Време е за Възраждане

    7 0 Отговор
    Атака се продаде преди 8-9 г и оттогава продължават да са миришещо петно заедно с приятелите си.

    Коментиран от #23

  • 20 Не сте прав

    5 2 Отговор
    Кабинетът трябва да подаде оставка. И вие го знаете по-добре и от нас. Така че, изберете правилното действие и направете необходимото, за да не загубите уважението и на малкото хора, които ви имат доверие. Напуснете коалицията и призовете за избори. Защо сте се хванали за управлението, когато губите цялата държава?

    Коментиран от #21

  • 21 коментар

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Не сте прав":

    Кабинета вече на два пъти даде оставка и служебните ви правителства бяха на президента ви!И при всичко това вие пак не бяхте кадърни да съставите правителство, и народа на два пъти ви изгони на избори!Дори да даде оставка кабинета не помниш ли, че местните избори от миналата год.почти цяла България е ГЕРБ, е що ти е да помниш след като не ти утърва!
  • 22 Еретика

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Българският народ не избира Бойко то си плаща и толкова.Е Бойко си знае какво ще му се случи когато го изритаме.И за това Бойко плаща.Е парите му са май на привършване.
  • 23 Д.Кънев

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Време е за Възраждане":

    И замириса на пари.
  • 24 Д.Кънев

    0 0 Отговор
    И замириса на пари.А Б(в)плен много ги обича.З пари би продал и брат си и сестра си а да не говорим за жена му а и за сина му.
  • 25 Еретика

    0 0 Отговор
    Българският народ не избира Бойко то си плаща и толкова.Е Бойко си знае какво ще му се случи когато го изритаме.И за това Бойко плаща.Е парите му са май на привършване.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове