17 Януари, 2020 14:50 12 260 27

Трагедия! Млад баща сложи край на живота си

  • самоубийство-
  • баща-
  • първенец

Жителите на село Първенец са изненадани от случилото се. По думите им Делев е имал прекрасно семейство

Трагедия! Млад баща сложи край на живота си - 1

Млад мъж бе открит обесен в гората между Марково и Гълъбово. На тялото са се натъкнали пътуващи по пътя на разклона за хижа Иглика, които са подали сигнал в полицията.

Пристигналият на място екип на Първо районно не са констатирали следи от насилствена смърт. Мъжът е на 31 години от Пловдив – Радослав Делев, съобщи TrafficNews. Той е баща на малко момченце и живее село Първенец. Той е сложил край на живота си на 15 срещу 16 януари, съобщават от МВР.

Образувано е досъдебно производство.

Жителите на село Първенец са изненадани от случилото се. По думите им Делев е имал прекрасно семейство, без лични проблеми. Често със съпругата си пътували до различни екзотични дестинации, като само преди три дни са се прибрали от такава екскурзия. След 10 дни на семейството е предстояло пътуване до Дубай.

Според хората най-вероятно се касае за финансови затруднения, като мотив за фаталното решение. В Първенец се говори, че Делев е заборчлял на различни хора. Той и брата на съпругата му са притежавали офиси на Еконт в село Куклен и в Доспат.

В момента в Първенец е пълно с полиция и следователи. Те обхождат районна от селото до мястото, където е открит Радослав.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПЕНКО

    8 22 Отговор
    ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕТЕНЦЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ -ПРЕВЪРТОЛЬКОВЦИ !!! ДА , НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМИ КОЛЕКТИВЕН И ЕДИНЕН НАРОД И ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ ЗА ВСЯКО НАШЕ ДЕТЕ -ОБЩОБЪЛГАРСКОТУРСКОЦИГАНСКО АРМЕНСКО И ПО ИЗКЛЮЧЕНЕ ЕВРЕЙСКО !?!?!?!?
  • 3 Бг е рай

    22 3 Отговор
    Защото българите сме умни, работливи и никога крадливи.
  • 4 Патиланчо и Баба Цоцолана.

    51 4 Отговор
    И аз искам да ходя на почивки из целият свят но като нямам пари си вися в вкъщи а не вися на дървото като този борчлия.

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    17 5 Отговор
    Не може да обикаля светът,,, и едновременно да си борчлия.. Явно нещата са по други.... С един бизнес с еконт никога не може да спечели за разходки,,,, освен ако има нещо свързано с еконт , кой знае може и някоя важна пратка да се е загубила. Той си знае.
  • 7 959

    22 5 Отговор
    Това е ежедневие при ГРОБ
  • 8 Само той си знае

    24 2 Отговор
    Прекрасният живот и прекрасното семейство за пред хората не означава, че всичко е прекрасно. Ако е длъжник и са го заплашили( познавам такива, за които семейството въобще не подозира), явно е решил да се спасява поеденично, иначе мутри пред дома, заплахи , че ще ти отвлекат детето и др. под. познати методи.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ффф

    9 4 Отговор
    Е те финансовите му проблеми да не са се появили и усложнили за два дни? Чисто от логична гледна точка няма как човек, който с ясната мисъл, че не може да ги върне е продължавал да взима, за да си подхранва луксозния живот, то е много малко вероятно такъв човек да си посегне на живота сам. Един вид нямаш угризения да завличаш, ама видиш ли помежду пътуванията ще си сложиш въжето. Вероятно са му помогнали, много по-логично е.

    Коментиран от #13

  • 11 Табаков

    20 0 Отговор
    Жалко за този млад човек! Мир на праха му.
  • 12 ддд

    34 3 Отговор

    До коментар #4 от "Патиланчо и Баба Цоцолана.":

    Така е. Имам роднина такъв. Живее си живота, наел голямо жилище в центъра, кифлата му отрупана с подаръци, я телефонче за два бона, я кожухче за хилядарка, я бижута за няколко хиляди, а той все иска на заем и то големи суми от роднините. Ей го на купи й кола, даде 10 бона за нея и след месец идва да се моли за същата сума, че имал да се разплаща и нямал парите. Идиот. И какво излиза, че ние, тъпите роднини трябва да работим и да пестим, да не си позволяваме много, да не си глезим децата със скъпи почивки и играчки, нас също, ама като дойде един такъв измамник и трябва да си дадем всичките спестявания, за да може той да живее като голяма работа докато ни обясява колко сме зле и че си пропускаме живота. На такива хора колкото да им дадеш все им е малко и все ще поискат пак. Оставяйте ги да се оправят, аз така реших, не може години наред да ти искат и ти да си глупавия накрая, който не разбирал нищо, ама трябва да дава пари.
  • 13 Николенко

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "ффф":

    Евала Хорейшо !!!
  • 14 Нормален

    7 23 Отговор
    Нали искахте Румен Радев?На ви Румен Радев!

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    21 1 Отговор

    До коментар #14 от "Нормален":

    Че кво общо има Румен Радев..... Радев ли да му връща борчове те.... Има си фирма,,, що не се простира според черга та..... И на мен ми се ходи у
    Дубай ама на...
  • 17 Бегето територията гробище😂😂

    3 2 Отговор
    То не останаха живи
  • 18 Панса С

    1 2 Отговор
    Не е могъл да се запре от ходене,по дестинации.Идва момент,когато трябва да се запреж.Такъв е живота,понякога се заплаща с живот.Не може така,к.ра у пут.... душата в рая
  • 19 MOни

    4 0 Отговор
    Имал финансови проблеми пък пътувал до екзотични места дори щял да заминава за Дубай ,много странно ..
  • 20 Митев

    2 0 Отговор
    А дали тези екскурзии не са свързани с нещо друго и за какво му е да ходи в гората.За мен някой му е "помогнал",светла му памет....
  • 21 Експерт

    4 0 Отговор
    Има ли значение дали ще се бесиш или гръмнеш или ще се джаснеш от някои покрив все едно , така или иначе един ден ще пукнем, човека е решил по рано.
  • 22 Полицая

    3 1 Отговор
    Докъде докараха народа, тъпите мазни и гнусни управници. По един куршум в кухите им глави. Този човек не се е самоубил от хубаво, за да стигне дотам, че да сложи край на живота си значи чашата на търпението е преляла. Жалко за мънинкото детенце.
  • 23 Мария Неграмотната

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той е баща на малко момченце и живее село Първенец - Уф, че съм проста!
  • 24 Аз123

    2 0 Отговор
    Вие нормални ли сте бе хора? Журналистите пишат "най-вероятно е имал финансови проблеми" т. е. т. тяхна си измислица, никой, никъде не го е потвърдил... И веднага го закленихте човека, що за злоба... Дори и към мъртвите...
    Как един не написа "горкото детенце, остана без баща"...?
  • 25 До всеки

    0 0 Отговор
    Решил да се беси запали самоубие да направи поне нещо за другите..............
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Анонимно

    1 0 Отговор
    Дребни душици ! Не познавате човека,а го критикувате,колко сте жалки.Всеки,който познава Радослав знае,че той правеше път на мравката,знаеше колко много помагаше на хората.Финансови проблеми,а после почивки ? Нещо не се връзват нещата,познавам семейството.Те бяха пример за едно прекрасно семейство,всички им се възхищаваха ! Истината ще излезе на яве !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове