Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 11:49 1 536

Забавление за цялото семейство пред екрана

  • a1 xplore tv-
  • видеотека-
  • енгри бърдс: филмът 2-
  • гледане на филми

Гледането на филми е супер забавление за цялото семейство, особено през зимата, когато е студено, а навън върлуват грипове и вируси

Забавление за цялото семейство пред екрана - 1

Гледането на филм у дома е едно от най-любимите забавления на малки и големи, което има своя чар и предимства. Неслучайно стрийминг плaтформите преживяват истински бум в последните няколко години, а „негово величество Зрителят“ е затрупан от изобилие от примамливи предложения.

На родната сцена в последните месеци се откроява интерактивната телевизионна плaтформа A1 Xplore TV, която от стартирането си до днес не спира да надгражда предлаганото. Едно от ключовите предимства на плaтформата, а и ексклузивно за българския пазар, е видеотеката с филми от каталога на Sony Pictures, Universal и Paramount Pictures. Тя е и част от стратегията на А1 да осигурява достъпно премиум съдържание на своите клиенти. Също така с услугата А1 Видеотека тя предоставя възможност на зрителите да гледат хитови филмови заглавия от последните няколко месеца на достъпна цена, без да се разделят с уюта на дома.

Гледането на филми е особено актуално за хората от всички възрасти през зимата, когато развлеченията на открито често са невъзможни, поради капризите на времето. В последните дни пък, макар и доскоро да се радвахме на сравнително мека зима, обилните снегове и минусови температури изправят пред неочаквана ситуация много родители, които са с децата си у дома и имат нужда от допълнителни идеи за забавление. За тях, а и най-вече за децата, възможността да гледат хубав филм вкъщи е перфектен начин за прекарване на времето.

Предимството на А1 Видеотека е, че там има за всекиго по нещо. Каталогът включва богато разнообразие на филмови заглавия и жанрове – от комедии, дeтски и семейни филми, през романтични, биографични, драма, екшън, до трилъри, Sci-Fi и фентъзи. Сред акцентите на каталога за февруари се откроява втората част на култовата анимация „Енгри Бърдс: Филмът 2“, която е добра опция за прекарване на свободното време у дома.

Забавление за цялото семейство пред екрана

В каталога на видеотеката е също и комедийният екшън „Момчета за пример“, с който тийнейджъри и възрастни могат да се забавляват с приключенията на дванадесетгодишни момчета, които са готови на почти всичко, за да отидат на парти с целуване. За любителите на хорър жанра би било интересно да обърнат внимание на филма „Ние“, в който един ден на плажа с приятели се превръща за семейство Уилсън в преследване с техните страховити двойници.

В седмицата, в която целият свят е кино и всички очакват Академията да обяви носителите на Оскар, абонатите на А1 Видеотека могат да се насладят също и на „Имало едно време в Холивуд“, който е и един от филмите с най-много номинации за Оскар тази година. А за участието си в него Брад Пит получи награда за поддържаща мъжка роля на Британските филмови награди BAFTA. В каталога привлича внимание и номинираният за най-добра анимация „Как да си дресираш дракон: Тайнственият град“.

Абонатите на плaтформата могат да разчитат, че интуитивното меню ще им изкарва на преден план подходящи филми от А1 Видеотека, според техните зрителски предпочитания. Така с времето плaтформата се адаптира към конкретния вкус за филми на потребителя и предлага видео съдържание, съобразено с неговия вкус. Така изборът на филм става по-лесен, като същевременно плaтформата помага потребителите да не изпускат заглавия, които биха искали да гледат.



Свързани новини


Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове