Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 14:02 4 281 72

КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента

  • румен радев-
  • десислава радева-
  • цанко стойков

От Антикорупционната комисия разпространиха две писма на ген.-майор Цанко Стойков

КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента - 1
Снимка: БГНЕС

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) разпространи две писма на командира на Военновъздушните сили (ВВС) ген.-майор Цанко Стойков, с които той първоначално отказва да предостави информация във връзка с проверката за конфликт на интереси на президента Румен Радев и съпругата му.

В съобщението на Антикорупционната комисия, която сега се оглавява от бившия главен прокурор Сотир Цацаров, се казва, че това е в отговор на огласената преди няколко дни от Министерството на отбраната информация за вътрешна проверка във ВВС. Тя беше разпоредена от министъра на отбраната Красимир Каракачанов, след като в края на миналия месец прокуратурата разпространи запис на разговор между Стойков и Радев, свързан с назначаването на Десислава Радева като пиар във ВВС (по това време бъдещият президент все още оглавяваше ВВС). Проверката беше извършена от началника на отбраната ген. Андрей Боцев, като докладът му излезе без предложение за налагане на административно наказание на командира на ВВС, защото веднъж предал документите до КПКОНПИ в срок, а след като са поискани допълнителни данни, също ги предоставил.

От разпространените от КПКОНПИ отговори на ген.-майор Стойков обаче става ясно, че в началото той е отказал да предостави исканата информация.

В първото писмо от 10 май 2019 г. командирът на ВВС лаконично заявява, че посочените от комисията правни основания (чл. 72 от антикорупционния закон) са за установяване на конфликт на интереси по отношение на хора, които към момента заемат висши публични длъжности, а Радев не е командир на ВВС от 16 август 2016 г.

"Исканата информация е свързана с дейността на о.р. ген.-майор Румен Радев като командир на ВВС за минал период от време, което не кореспондира с целта на ЗПКОНПИ по отношение на установяване на конфликт на интереси", пише генералът.

Във второто писмо - от 27 май м.г., той подчертава, че е изтекъл давностният срок за исканата информация, като изтъква, че производството за установяване на конфликт на интереси се образува до 6 месеца от откриването, но не по-късно от 3 години от извършването на нарушението. Стойков напомня, че Радев вече е бил освободен като командир на ВВС.

"Правната възможност на Комисията да упражни предоставеното ѝ със закона правомощие по отношение на о.р. генерал-майор Румен Радев е за периода от 22.04.2016 г. (т.к. датата на писмата с искане за предоставяне на информация е 22.04.2019 г.) до 16.08.2016 г. Изтичането на тригодишния давностен срок се явява процесуална пречка за разглеждане на постъпил сигнал и/или решение на Комисията за образуване/прекратяване на производството за конфликт на интереси по отношение на о.р. генерал-майор Румен Радев и г-жа Десислава Генчева. След като правната възможност на Комисията да упражни предоставената ѝ със закона правомощие по образуване на производство по установяване на конфликт на интереси се преклудира на 16.08.2019 г., то не следва да се предоставя и търсената информация от съответния орган преди 22.04.2016 г.", пише в писмото.

Началникът на ВВС посочва, че от получените от КПКОНПИ писма не става ясно дали има образувано производство, поради което имало пречка за предоставяне на информация. Освен това генералът настоява, че тъй като Радев вече е президент, по закон при проверка за конфликт на интереси Антикорупционната комисия трябва да изиска необходимите документи от постоянна комисия на Народното събрание, а евентуално и информация, свързана с дейността на Радев като командир на ВВС за минал период от време - от органа по избора или назначаването му.

"Командирът на Военновъздушните сили се назначава с указ на президента на Република България, по предложение на Министерски съвет. Видно е, че Командването на Военновъздушните сили не е надлежният орган за предоставяне на исканата информация за о.р. генерал-майор Румен Радев. По отношение на г-жа Десислава Генчева, същата не попада в хипотезата на чл. 6 от ЗПКОНПИ", подчертава Цанко Стойков.

КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента
КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента
КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента
КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента
КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента
КПКОНПИ: Шефът на ВВС два пъти отказвал информация за жената на президента

Вчера главният прокурор Иван Гешев разкри, че телефонните записи, в които се чува гласът на президента, са от разследване на фирма, контрагент на въоръжените сили, като става дума за поръчки за милиони.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХА ХА

    49 84 Отговор
    ДЕСА ПРОСТАКЕСА ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА КЛЕООУХИЯТ ПИНГВИН.!!!

    Коментиран от #19, #31, #36

  • 2 Импийчмънт за

    29 76 Отговор
    Фърчилото

    Коментиран от #22

  • 3 Охааа

    37 76 Отговор
    Кремълският ибрикчия ще му намажат ските скоро
  • 4 El chochone

    34 68 Отговор
    ПАНАИРДЖИЙСКАТА МЕЧКА ДА СИ ВРЪЧВА ОРДЕНИТЕ,И ДА НЕ СЕ МЪЧИ С ПОЛИТИКА,НЕ МУ СЕ ОТДАВА ПЪК И ОТ ФУРАЖКАТА ГОРЕ НИЩО НЕ Е ОСТАНАЛО.!!!
  • 5 rusnak

    41 68 Отговор
    МНОГО Е ЛОШО НА ВЛАСТ ДА ДОЙДЕ ПРОСТ ЧОВЕК БЕЗ ПАРИ,А ПЪК И ЖЕНА МУ АКО Е КАТО НЕГО ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ТРАГИЧНО.!!!
  • 6 Петър

    53 18 Отговор
    Ах колко сте долни,даже и майките ви не ви знаят тази,ваша долна и гнусна черта.
  • 7 МОНГОЛА

    19 48 Отговор
    Зеленооткъснат Каун ли си , то е за цял живот , лечение няма .
  • 8 РУМЕН РАДЕВ

    25 56 Отговор
    ЖЕНА МИ Е УНИКАЛНО ПРОЗЗЗТА,МНИГО Я ОБИЧАМ
  • 9 Последния софиянец

    69 27 Отговор
    Значи заради тези фърчила Ф 16 са подслушвали незаконно президента.
    Няма ли съд за тези кърлежи. Егати демокрацията.

    Коментиран от #59

  • 10 Циганин

    71 16 Отговор
    Репресивната машина на Боко, работи с пълна сила.
    Станахме по-зле от Северна Корея. Няма бутане тоя. Чета за ЦИК.... и другата година пак ще се самоизбере, защото май пак няма да въведат машинно гласуване.

    Коментиран от #18

  • 11 Танас

    61 14 Отговор
    Ха, Тони-балкони що не разследва така усърдно, Пацо-терасата, Цветанов, Цецка и вся осталная ... а се е заровил в едно назначение?
    Но пък май има и лична вендета, нали Радев не го допусна до заседание на КСНС.
    А Тонито разследва ли и себе си или както се разбира за тях няма конфликт на интереси и всичко е ок.
    Но тия здраво се огълпиха, уж някаква фирма с доставки за ВВС, а слушали Стойков и Радев, а не фирмата и Стойков. Уж не бяха СРС-та, а се оказаха СРС-та.
    И какво общо има едно назначение с държавна измяна?
  • 12 Той заради това ли

    8 29 Отговор
    АЛФ не щеше да разоисва назначаването на Гешев.?
  • 13 Петър

    38 6 Отговор
    Много ми е кеф как ви сложиха минусите з а тъпите коментари
  • 14 ДДРОнег

    56 15 Отговор
    Преди да обвинявате Президента, вкарайте тиквоча и неговите приближени в панделата за поне 20 год., те го заслужават напълно !!!
    " Всекиму своето и нека никой не бъде пренебрегнат " !!!
  • 15 Домашната помощница

    42 4 Отговор
    Мале, откакто ние с Пламчо се устроихме във Валенсия, нещо много се разработихте, ама в грешната посока.
  • 16 Българин

    48 12 Отговор
    Платените соросоиди си починаха през уикенда и сега с пресни сили се нахвърлиха да лаят по президента.

    Коментиран от #34, #65

  • 17 оцелял от турското робство

    31 4 Отговор
    " Кой не скача, е червен!" Нали помните? Сега скачайки, яжте банани целогодишно. Те няма да поскъпнат.
  • 18 стоян

    11 23 Отговор

    До коментар #10 от "Циганин":

    До 10 ком -Другарю циганин -тя тая машина ако работеше ,тук нямаше да е пълно с кумуняги продажници които защитават червените олигарси
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ГНУСНО

    14 23 Отговор
    Навързани ,като свински черва - или мафиотска омерта във вариант ВВС. Защитават си "другарчето" ,щото иначе - далаверките могат да излязат на "яве" и после - лошо и за Руменчо ,лошо и за Цанко ( а па най лошо - за Деси)
  • 21 Balgarin

    10 24 Отговор
    Prezedenta e za zatvora.

    Коментиран от #26, #28

  • 22 🐷 ТИКВАТА

    16 7 Отговор

    До коментар #2 от "Импийчмънт за":

    Кажи и нещо за мен ТИКВАТА. ГРУХ.🐷

    Коментиран от #25

  • 23 Иван

    32 9 Отговор
    Аз не харесвам президента и слугите на комунистите и самите тях, но туй е смешно за едно работно място, ако ще да му е сестра. Бойко и неговите приближени, колко калинки назначиха в министерства и държавни фирми на високи заплати.Министрите и депутати крадът с милиони и посрамват всичко, а за едно работно място и то никакво, ПР като го съвместява с финансист е нищо. Оня зам. министър разписал за хиляди тонове боклук, него какво трябва да се прави, за мен бесило.
  • 24 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "🐷 ТИКВАТА":

    Почвай ги черпя,знам че ги обичаш.
  • 25 Още дълго ще

    3 9 Отговор

    До коментар #22 от "🐷 ТИКВАТА":

    Му ядеш тиквата,ето казах ти

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 🐷 ТИКВАТА

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "Още дълго ще":

    🖕🖕🖕🖕🖕🖕 ОБИЧАМ ГИ. 🖕🖕🖕🖕🖕🖕 ГРУХ. 🐷
  • 28 Петър

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "Balgarin":

    А па ти се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ и тогава се обаждай.
  • 29 🖕🖕🖕🖕🖕🖕

    3 2 Отговор
    ТИКВАТА: 🖕🖕🖕🖕🖕🖕 За мен са.Не си ги давам. :-)
  • 30 🐦🐦🐦🐦🐦🐦

    10 8 Отговор
    ДА ПИТАТ ЦАНКО ЗАЩО ОТКАЗВА ДОКУМЕНТИТЕ НА КОМИСИЯТА ПО КОРУПЦИЯ ЗАЩОТО ОТ ЗАПИСА СТАНА ЯСНО, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Румен Радев РАЗБРА ПОСФАКТУМ ЗА ГАЛИМАЦИИТЕ НА ЦАНКО ИНТРИГАНТА!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 тъпаци америка колко ви плаща на свирка

    10 10 Отговор
    Тъпите фашистки тролове налазиха първи пак.

    Коментиран от #62

  • 33 Българин

    19 9 Отговор
    Жалко е, че български офицери, при това генерали имат манталитета на дребни шмекери и негодници.
  • 34 Само питам

    11 9 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Откога русофилите се изживяване като българи?

    Коментиран от #39

  • 35 муто

    17 12 Отговор
    ЗАЯЖдането с президанта е отклоняване на внимание от големите наболели проблеми, всеки ден се извършват злоуротреби за милиони и никои не ги вижда и не иска да се зьнимава с тях Радев не е затрил държавата гл прукорор да види кражбите в болници,къщи за гости,магистрали,язовири,кражбита в санирането и какво ли още не

    Коментиран от #72

  • 36 Весо

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "ХА ХА":

    Педерасче, ти прайм анала магистрала!

    Коментиран от #38

  • 37 Наистина голяма излагация

    8 1 Отговор
    Имате ли данни, колко от политиците и разни там висши слуги на управляващите през последните 40 години в режим на "демокрация" НЕ СА ползвали корупционен ред за сдобиване с имущество? И ако може всички останали случаи ги опишете в един наръчник, то се знае че няма да ги накажете, но поне да прочетем ние и бъдещите българи колко завъртени схеми са замисляли и колко нагло и безсъвестно са действали. Ако Радев не се е забърквал с тази госпожа, нямаше да пострада името му, но..... мъже, внимавайте какви жени си избирате! И червения конец на ръката не може да помогне.
  • 38 отзад без любов

    1 5 Отговор

    До коментар #36 от "Весо":

    весо весо ти набием 200гр живо месо УАХАХА

    Коментиран от #60, #61

  • 39 Българина

    7 5 Отговор

    До коментар #34 от "Само питам":

    Отговор: Откакто вие евроГЕЙско-ГЕЙберастките ДЖЕНДЪРИ сте ОСНОВНИ СЛУГИ на КРАВАРИТЕ, и защитавате интересите НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВАИ в УЩЪРБ на Родината.ПРОДАЖЕН евроГЕЙски и ГЕЙберастки ДЖЕНДЪР.

    Коментиран от #46

  • 40 отзад без любов

    7 7 Отговор
    клепоухия пингвин и травестита на снимката са си за затвора
  • 41 Ум Белия 🐬

    5 6 Отговор
    Обслужващия персонал с малцинствен произход в РБ не харесва президента Румен Радев!
  • 42 Деси-Деската

    5 5 Отговор
    Секретарка ставам-офис получавам,няма да е лесно,но пък е Чудесноо...
  • 43 Викаш

    3 1 Отговор
    трябва да е МНОГО прост и с много пари? Това ли е идеалът ти за управленец? Жалък си, а и доста прост за възрастта си.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Само питам

    4 3 Отговор

    До коментар #39 от "Българина":

    Как се наричат русофилстващите същества, в чиито речник преобладават думи като :"Гей", "ДЖЕНДЪРИ" и "КРАВАРИ"? Мисля, че най-подходящото наименование е руски еничари!
  • 47 До питеците

    8 6 Отговор
    Вие познавате оня с мушамата и другия с каскета. Сега прочетете нещо и за генерала Радев: “Полковник Румен Радев е бъдещ стратегически лидер”, воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!”. Това пише в дипломата му издадена от Военновъздушния колеж “Максуел” в САЩ. Румен Радев се дипломира там с отличен успех през юни 2003 г., като магистър по “Стратегически проучвания”. Румен Радев успешно е завършил по дисциплините “Стратегия, доктрина и военновъздушни сили”, “Въоръжена борба”, “Проучвания по международна сигурност” и “Лидерство и етика”, които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене. От документа става ясно, че полк. Радев се дипломира с академично отличие . Румен Радев е Top Performer в семинара в два основни курса и в по-голямата част от избираемите курсове. Той е силен съперник през цялата година, се казва в документа. Румен Радев е бил избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център по време на учебната програма с отлични резултати. „Румен Радев се отличава с нетрадиционно и стратегическо мислене, той е бъдещ стратегически лидер.”

    Коментиран от #50, #57

  • 48 ГЕНЧАВА МОМА

    6 5 Отговор
    ГЕНЧАВА МИ Е ЯСНА КАТО БЯЛ ДЕН ...ТАКИВА КАТО НЕЯ ГИ ПЛЮЩЯХМЕ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР НА КИЛО МАСТИКА ...И НА СУТРИНТА СБОГОМ ГЕРГИНО ...А РАДЕВ СЕ ЖЕНИ ЗА ТАКИВА ..И ТО БЕЗ СРОК НА ГОДНОСТ !

    Коментиран от #52

  • 49 Фукарапитека

    1 1 Отговор
    "Вечерах с Царо и му къзах, че ония ора ше му замет имотите".
  • 50 галю МАЕВ

    4 8 Отговор

    До коментар #47 от "До питеците":

    ЕДВА ЛИ ИМА ПО ГОЛЯМ ПИТЕК И МАРГИНАЛ ОТ РУМЕН ШИР БЕТА И ГЕНЧАВА ПРАСАКИНЯ ...НАЛИ ...ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ...ЗАНИМАВАТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЪС СЕБЕ СИ ...ТОВА Е ПРИСЪЩО ЗА МАРГИНАЛНИТЕ ИДИОТИ КАТО ГЕВЧАВА И ШИР БЕТЕВ ...НАЛИ ...ПИТЕК ..И ОНЯ С МУШАМАТА ИЗКОРЕНИ ПРЕДТЪПНОСТТА ...АКО НЕ ТИ Е ЯСНО ..ЧЕРЗ ВНЕДРЯВАНЕ ОТ САЩ !
  • 51 Истината

    8 6 Отговор
    е, че продължава незаконното плюене по президента, дирижирано от Герб. Значи Томи Дончев просто се е опитал да замаже явното подстрекателство отгоре.
  • 52 Уважавам семейството ти

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "ГЕНЧАВА МОМА":

    Току-що споменах майка, жена ти, дъщеряти и тебе с добро. Ще се радвате на размери L-21см. B - 6 см., бимбичеста глава, с брадавица под гема, морав като лошо боядисан великденски борач. Халал да ви е.
  • 53 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    5 7 Отговор
    Румен Радев трябваше да подкрепи протестите срещу мутрите миналата седмица. Достоен човек, но не достатъчно твърд срещу ГЕРБ и слугите им. Излизай с нас на протестите , президенте !!!!!!!
  • 54 Гьонсурат

    4 5 Отговор
    Долен народ. Убеден съм, че че тия който пишат тая гнусотия са назначили не само жените а и розата до десето коляно. Това си е българска черта и това никога няма да спре.
  • 55 Бивш канадец

    5 4 Отговор
    Пълна каша и е'бем ти законите в Територията! Отварям Закона за Военната прокуратура и чета "Всички разследвания, свързани с лица на действителна военна служба, са в правомощията единствено на Военна прокуратура".
    Ма нали съм проЗД, са питам - на какво основание компирите и прЕкАратурата се занимават с военните? И какво ръчкат, след като тригодишната давност по случая отдавна е изтекла!?
    А после някой вряка, че народът не ебава да спазва законите?
  • 56 Стамат

    3 5 Отговор
    На Гешев доста са му дръпнали каишката.Явно мафията ГРОБ и ДПС доста са се притеснили че Радев го харесват хората и може да им бутне колибката някой ден .Ама да бяха измислили някое по сериозно обвинение.То и от това ги боли най много Не могат да му затворят устата защото няма с какво.
  • 57 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "До питеците":

    Един обикновен боклук е!
  • 58 Харманли

    4 2 Отговор
    Радев е паратька работа!
  • 59 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Последния софиянец":

    еи цоциалистите споко бе че ще ви удари некои инфаркт и аидееее прав ви път
  • 60 КУРЕСТИЯ

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "отзад без любов":

    сакаш ли я да ти намаам у парделнико 1 килограм живо месо , маикяти недоносена продажна кравао-тролска да ти иебем у газо,кига наи не у се иебе .

    Коментиран от #67

  • 61 На майка ти

    2 4 Отговор

    До коментар #38 от "отзад без любов":

    Ти си джендър бе, траверс, имаш една педя право черво м/у краката. Можеш само да смучеш на Боце фекала.
  • 62 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "тъпаци америка колко ви плаща на свирка":

    еи селянин прави разлика между демократ и фашист
  • 63 Оставка и на двамата генерала

    9 2 Отговор
    Оставка и на двамата корумпирани генерала Радев и Стойнов, веднага.
  • 64 az#Оставка!

    4 4 Отговор
    От тази информация единствено става ясно, че в т.н. "Комисия" под ръководството на Пацо терасата са работили калинки, които не познават законите, а работят по нареждане отгоре!
    Всъщност в опита си за атака срещу президента, ГЕРБавите си вкараха пореден автогол и резултатът дотук е 2:0 за Радев....
  • 65 Котарака Шерафетин

    3 4 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Ами нали са на държавни хранилки, почиват през уйкенда.Днес са на работа и цъкат по клавиатурите, че ако свалят началника,отидоха си мърцина от топлите местенца.ха ха ха. Ей мишкундери,обърка ви тоя Радев плановете за живота и това си е.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Нео

    5 2 Отговор
    Доста отвратително е след всичко това Радев да претендира за морал и почтеност. Оказва се, че той е един от многото възползвали се от властта, която имат. Законът е за простолюдието.
  • 69 Ганю

    6 1 Отговор
    Не че няма други за затвора но пък президент далавераджия .Но защо се чудим ;баща му премаза инвалид женка му инцидент с скола на нсо но комунягата вика; дръжте корумпираните .
  • 70 Активист на БКП

    1 6 Отговор
    Каквото и да пишете ,не може да заковете Президент ! Нямате 161 гласа за импийчмънт!!!
  • 71 гост

    6 3 Отговор
    Свестен човек беше Радев но жена му му изяде главата ! Жалко ...
  • 72 стоян

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "муто":

    До 35 ком -Другарю -чул ли си поговорката =че рибата се вмирисва от главата -шофъора на самолет- сега президент=той е вмирисаната
    глава
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове