Last news in Fakti

21 Август, 2012 11:36 14 007 81

Литър бензин А98 премина психологическата граница от 3 лева

  • горива-
  • а98-
  • 3 лв.

Очаква се и масовият бензин да го последва

Литър бензин А98 премина психологическата граница от 3 лева - 1
Снимка: Факти.бг

 

Литър бензин А98 премина психологическата граница от 3 лева. Вчера в обектите на "Лукойл" той се продаваше за 3,03 лева. За утешение на по-голямата част от шофьорите този бензин се купува основно от собствениците на нови автомобили с мощни двигатели.

В същото време масовият бензин А95 за пореден път повиши рекорда си за всички времена, като литър от него струваше 2,77 лева.

Дизелът също не остана по-назад от надпреварата при цените, като литър достигна 2,71-2,72 лв. при 2,68-2,69 лв. в края на миналата седмица. Припомняме, че досегашният рекорд от 2,73 лв. за литър дизел беше ударен в края на март тази година.

Пропан-бутанът също увеличи цената си с 3 ст., като литър от горивото вече се продава за 1,29-1.30 лева.

До актуализираните цени се стигна след поскъпването на петрола на международните пазари, което доведе и до съответното вдигане на цените на едро на горивата от "Лукойл България".

Вчера в Лондон барел (159 л) от определящия европейските цени сорт Брент се продаваше за $ 114,37 - най-висока стойност от 3 месеца и половина. Причина за поскъпването на енергийната суровина са слуховете за предстоящ военен конфликт между Иран и Израел, които пораждат несигурност за бъдещите доставки на петрол от региона на Близкия изток, коментира Ройтерс.

За съжаление, най-вероятно и стандартният бензин скоро ще премине границата от 3 лева. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ivo

    7 2 Отговор
    van ot evropeskia sauz kva faida 4e sme tam nikakva i van na boiko i taifata mu mafiotska

    Коментиран от #6

  • 2 Динев

    8 1 Отговор
    Мога да кажа само, че живеем в най-изродската държава. 3лв бензина 450лв заплата не не не нямам думи..............
  • 3 луд съм мамо ям паркет

    2 2 Отговор
    държавна политика в българия е смешна работа. 3лв бензина,500лв заплата.......Много се радвам, че вече не живея в България.

    Коментиран от #23

  • 4 fridam

    4 0 Отговор
    5 лева да стане на тоз заспал народ които дреме малко е о6те о6те да го вдигат и да 4акат те пак в 4акалната
  • 5 коко

    5 0 Отговор
    и аз мисля кола да си купувам ....ха
  • 6 Нямам Думи

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ivo":

    Нямам думи това е в България и искат да има икономика и незнам си какво всичко е под всякаква критика всеки се бори за независимост политици крадът(това е ясно) уж Бат Бойко обещаваше това ще се опрай онова и то а всъщност ходи да реже ленти на ляво на дясно за какво са ни тия магистрали ?? пеша ли ще се ходи по тях ... аз карам сравнително икономична кола и пак немога да смогна на тоя бензин поне градския транспорт да беше като хората и там кочина и това са едни от малкото проблеми на страната .... извода е да се махваме от България няма развитие всичко е в застой цените скачак заплатите са все същите (мизерни) може ли да живееш с 250 лв. или 400лв .... :Х НЯМАМ ДУМИ
  • 7 Владо

    3 0 Отговор
    Ами аз съм сравнително млад шофиор (от година и половина) и шофирането ми е страст обичам много да се разхождам да пътувам ама вече от има няма няколко месеца гледам да я изкарвам само петък събота ако ходя на почивка. Не се търпи. Докато половин България не спре да си зарежда колите и онези олигарси почнат да изнемогват няма как да станат нещата.
  • 8 тх

    3 1 Отговор
    Всяка жаба трябва да си знае гьола, а нашия определено не е ЕС.
  • 9 5678

    4 1 Отговор
    Късно е вече много късно. Да бяхте помислили когато пускахме документите за ЕС. Но на 1ви януари 2007 всички скачахте е скачайте и сега.

    Коментиран от #12

  • 10 1986

    1 2 Отговор
    честито на печелившите хахаха

    Коментиран от #26

  • 11 ддд

    6 2 Отговор
    според мен няма какво да се направи с цената,действително из цяла европа е поскъпнало горивото и само 5,6 държави имат малко по-евтино гориво,няколко стотинки разлика.така че цената на горивото не е виновна,а ниските заплати,ниското ниво на образование,иновации и инвестиции.карайте по-малко колите си,ако трябва ги махнете,направете това,което е разумно,а не това,което ви се иска.като нямате пари няма да имате и кола,има много по-важни неща в живота от колата и горивото.

    Коментиран от #16

  • 12 тх

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "5678":

    Кой да очаква че така ще се развият нещата. Аз лично се надявах чичо Фриц и компания да дойдат с торбите с пари и да строят заводи и да се отварят работни места, да вкарат някаква справедливост в съдебната система и т.н., но реалността е че никой не ни помага, а хората с пари в тази държава вместо да помагат, ни заравят в земята лека полека.
  • 13 ivo

    3 1 Отговор
    i da si pihem po foromite nqma xvaida davaite da se organizirvame i da izlizame po ylicite kvo se straxyvate be xora he ni istriat ot zemqta kato nacia osaznaite se
  • 14 aha

    3 1 Отговор
    ami taka e v darjavata na boiko a nie neka da prodaljavame da spim i da se podigravat s nas nqma li koi da vdigne naroda da ni sabudi ot zimniq san
  • 15 5678

    2 0 Отговор
    Леките коли няма да ги спрем все още има газ и се търпи. Ама трактори камиони автобуси става много кофти. А няма да пуснат червена нафта за селскостопанските машини както е в Кипър. Въобще положението е мармалад нямам идея.
  • 16 Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "ддд":

    Вярно! В Англия в мом литър бензин е 3.5 лева. Няма как в БГ да е 2 лв. Проблема не е в цената! Проблема е в доходите. В анлия мин на месец 2500 лв
  • 17 W164

    9 0 Отговор
    трябва да се правят протести както миналата година !!!! но и трябва всички да спрем да караме поне за 24 часа,да се движът само линейките,полицейските коли и пожарните нищо друго.трябва пътищата да са пусти
  • 18 !!!

    6 0 Отговор
    Докога ще търпим!Ако бяхме друга нация вече да сме свалили това правителство.А ние като че ли сме свикнали да ни е зле и търпим да се подиграват с нас.Начина е да се правят протести до дупка да не се спира да излезе целия народ на улицата.Защото тази държава е наша на целия български народ ,а не на тези призраци които ни управляват.Смърт за секи който кради и съсипва държавата!!
  • 19 UMRETE

    2 1 Отговор
    samo protesti trqbva d.. i darjavat gadna.. 4ovek s minimalna zaplata nemoje da si pozvoli i s reis ot gradskiq transport da hodi na rabota zashtoto po 2 lv min na den smetnete kolko stava d... i prostacite Umrete be celata darjava !!!
  • 20 апел от колега

    3 1 Отговор
    Хей,колеги-нима трябваше едно момче-Владо,
    ДДД или W-164 да ни кажат какво да правим??!
    Явно-у нас "ножа все още не е опрял до кокала"
    и нищо няма да се случи!....Засега поне!.....
    Затова-ХАЙДЕ ДА СПРЕМ КОЛИТЕ-за ден,
    за седмица,за месец дори!
    Това да е нашият отговор на държавното безумие!
    Дявол да го вземе,колеги-погледнете отстрани
    безкрайните колони леки коли-сигурно 75-80%
    от тях са с по 1!!!,най-много-2 пътника!
    Гладуваме,изнемогваме,мизерстваме,псуваме-
    НО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА КАРАМЕ!....
    Напук на абдикиралата от нас държава,
    напук на бандитите ЛУК-ОЙЛ-ци,
    напук на нас самите.....
    ХАЙДЕ ДА СПРЕМ БЕ,колеги-с това поне можем
    да отвърнем на ония.........
  • 21 Benz

    1 2 Отговор
    Като не можете да си позволите продайте ги тея коли и се качвайте на градския транспорт - ето в края на месеца пускат и 2 метродиаметър в София. Всички само реват в коментарите, а задръстванията са си все същите...Аз мога да си позволя да карам на бензин и го правя и ще се радвам колите да намалеят... особено тарикатите на газзз, за да се отпуши трафика и разхода ми да намалее :) Май вие трябва да си промените мисленето защото цените на горивата няма да падат, а точно обратното.
  • 22 scIROCco

    5 0 Отговор
    Нали искахте бойко, нали искахте ЕС, на ви сега. Крийте се по дупките си и мърморете. Довечера по бТВ ше кажат, че увелчението не е чак толкова голямо на фона на другите държави от ЕС (като пак ще премълчат за средните доходи на страните от запада), ще покажат и похвалят министър председателя ни как реже ленти и как се обяснава, че сме много добре и така пак ще замажат очите на простия ни народ. Така е, прости сме като разрешаваме на сульо и пульо да си играят с хляба ни.
    С две думи - ПРОТЕСТИ ТРЯБВАТ !!!
  • 23 Вероника Костова

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "луд съм мамо ям паркет":

    tova e balgaria .da jiveesh e bescenno
  • 24 LUD

    3 0 Отговор
    Трябва една стачка пак да се направи, но този път всички да стачкуват. Трябва да е в петък към 17-18часа, след работно време да може да се задръстят големите градове. Но най-вече трябва да има голяма подкрепа от народа. Еми такава няма народа е прост каквото и друго да си говорим не е вярно. Миналата седмица ми се наложи да пътувам, беше 17(петък) тръгнах веднага след работа, и какво да видя на 3 бензиностанции опашки, викам си какво става тука да няма някакво намаление - ами нямаше цената си беше 2.70++, ама на всяка колонка по 4коли чакат на опашка 4колони по 4 коли 16коли аз видях 3 бензиностанции = 42коли чакаха да заредят все едно им го подаряваха този бензин(гориво). Ами щом на тези цени има толкова народ(прост), които си кара колите ще има и тарикати дигащи ни цените. ХОРА СПРЕТЕ СЕ!!! ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОЛАТА САМО В СПЕШНИ СЛУЧАЙ!!! АКО НЕ ВИ ГО НАЛАГА РАБОТАТА ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, КАРАЙТЕ КОЛЕЛЕТА, ХОДЕТЕ ПЕШ!!! ЗА ЕДИН-ДВА МЕСЕЦА САМО НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ КОЛИТЕ СИ, НЕ ГИ КАРАЙТЕ!!! Към всичко това горе с главните букви ако добавим и 1-2, а ако може и 3 стачки и нещата ще си дойдат на мястото.

    Сега малко да изкоментирам и продажната БТВ, ами гледам от много месеци насам новините им. И какво казват там - ЦЕНАТА НА ГОРИВОТО ПАДА и вярно наистина пада 2-3стотинки, е да ама след 3-4 дена се вдига със 7ст. а БТВ никакви ги няма да го отбележат (сега говорят за рекордните цени, но щеше да е много очевадно ако не го бяха направили). Това едно друго, гледам им аз един репортаж, мисля че беше вчера, и там ми казват следното печалбата от дизела бела 1 процент, а от бензина нямало и процент. ЕХО ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ???


    И ПАК ДА ВИ КАЖА СТАЧКА МУ Е МАЙКАТААААА!!!!! НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ!!! НЯМА КОЙ ДРУГ ДА СЕ БОРИ ЗА ВАС(ТЕБ), ТРЯБВА САМ ДА ЗАПОЧНЕШ!!!

    Или както гласи поговорката: "Помогни си сам за да ти помогна и друг!" Не чакайте като миналия път, не седете във вкъщи и не гледайте как хората стачкуват за да ви е ЕВТИНО и на вас горивото, не си казвайте ае те са много няма смисъл и от мен... ИМА колкото повече толкова по-добре, толкова по-голямо влияние ще окажем. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ САМО С ЕДНА СТАЧКА, ТРЯБВА УПОРИТОСТ.


    ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ!!! ТОВА ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ!!!
  • 25 batista

    2 2 Отговор
    каквото и правителство да дойде играта си остава същата само се сменят играчите.Искат да ни унищожат-гнусна държава с кофти народ.
  • 26 Пловдив

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "1986":

    Само успехи,проценти,цифри,бълвани денонощно от продажните телевизии,които уж трябва да ни убедят,че нещата са ОК. В същото време държавата се сгромолясва като асансьор,на който са се откачили въжетата и е с деактивирани аварийни стопове. Безработица,мизерия,корупция,бедност - нещата не само че не са по-добри,отколкото когато Тримата глупаци управляваха,точно обратното и става все по-зле. ББ вече по нищо не се отличава от станишев,доган или симеон борисов.
  • 27 bmwpower

    3 1 Отговор
    не трябва стачка,трябва всички политици на гилотината да заминат
  • 28 Ilyan

    2 0 Отговор
    По-скъп бензин по-малко задръствания!
  • 29 Рено Меган

    2 0 Отговор
    В момента в Париж на бензиностатнцията на ВР срещу нас, 1 литър бензин е около 1,65/70 евро, да ама заплатата не ми е 300 лв, а маааалко повечко! Ако мога няма да се върна в България! Пробвахме с протести (само 1вия на СИЛА беше качествен, а останалите посредствени) и нищо не стана, защото не сме единни. Всеки си седи вкъщи като мишок и си казва той съседа ще иде, да ава съседа междувременно е с жена му на някоя ливада. Останаха 2 изхода от проблема "България" - Терминал 1 и 2........
  • 30 vesi

    3 1 Отговор
    Унищожават държавата ни, децата ни и всичко което съществува в България !!!
  • 31 Чичо

    2 1 Отговор
    ...............ве скапана държава!!!
  • 32 Софиянец на село

    2 1 Отговор
    И кое му е "тарикатското" да караш на газ?! Не виждам нищо лошо в това да си на газ - все си мисля, че е малко по-екологично от бензин/нафта.
    А за да сложи човек газова уредба, значи си е направил сметката, че кара много и че в дългосрочен план има сметка от инвестицията. И след като е имал пари за първоначална инвестиция, явно е по-заможен от теб, умнико.

    И според теб какво - човек, който кара много - ще спре, за да ти намали трафика ли бре, чукча?! Ако се напънеш и помислиш малко, ще осъзнаеш, че трафика не е функция на цената на горивото, капиш/анадъмо?!

    'Айде - бегай да си тътриш дизеларския мерцедес...
    И един безплатен съвет: почни да изучаваш София и нейните улици, ако искаш да избягваш задръстванията и да "намалява разхода"...
  • 33 Петър Петров

    1 0 Отговор
    Текст към връзката
  • 34 Динев

    4 1 Отговор
    Докато сме в ЕС евтино гориво няма да видим и не само гориво ток, вода, газ, храни, цигари, алкохол и др. Води се политика която цели да смачка определени държави, а други да станат несметно богати. Искат да сме им роби евтина работна ръка необразовани измъчени хора и всякакви други гадории. Общо взето всичко е една ПОРНОГРАФИЯ.
  • 35 Sss

    4 0 Отговор
    Аз лично миналия декември прецених, че не мога повече да наливам пари в една ламарина и за гориво, и я продадох. Сега си движа с влак и градски транспорт. По - неудобно е, но пък като свикнеш и не ти прави впечатление чак толкова. Има много по-важни неща в живота, от това да си возиш задника напред назад постоянно. Айде със здраве. :)
  • 36 неутрален

    2 0 Отговор
    В общи линии, цената на Литър е нормална спрямо всички други държави които нямат собствен добив на Гориво.
    Който каквото и да си говори, като си нямаме си нямаме ;)
    Да имахме собствен добив, да беше доста по-ниска цената..
  • 37 неутрален

    4 0 Отговор
    П.П. Бойко не ви е крив този път.. цената се определя от световните Шефове..

    Коментиран от #39

  • 38 онбашията

    0 4 Отговор
    малко е, трябва да удари 10 за да се върнат всички бедняци по тролеите и икарусите, където им е мястото
  • 39 SpaS

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "неутрален":

    Не бил крив, да бе :D. Дай като цената на горивата се определя от световните пазари и заплатите да се определят така. Да направят и тук заплатите €2000 и ние няма да имаме проблем с цените на горивата.
  • 40 ддд

    2 1 Отговор
    какво трябва да се цели с тези протести? и да се свали цената с 5 стотинки какво ще се промени?проблем е за бизнеса,понеже се увеличават разходите и ако не може да ги прехвърлят на потребителя,то е в техен ущърб. държавата не е толкова зле,но не е и страна, в която нищо да не знаеш и въпреки това да взимаш добра заплата.тук трябва да се специализираш и трудиш,за да постигнеш средното ниво. не трябва да се разписваш на два фиша за заплата,да даваш пари на полицай,да си мълчиш когато те цакат,да не смееш да стъпиш на пешеходна,да си изхвърляш боклука на полянката.да си мълчиш когато някой прави нещо нередно. шапка свалям на Варна,че се опитват да си запазят града зелен.това си струва като протест.не келеши да форсират по пътищата и да викат,че им скъп бензина. мислете.
  • 41 korima

    3 0 Отговор
    цената е изкуственно висока примерно в германия петрола пристига на същите пари както тук (по пазарни цени) там обаче един работник в рафинерията взима 3000 евро (приблизително) бензинджиите взимат 2000 евро (приблизително) и горивото се продава на 3 евро (приблизително) тук един работник взима 600 евро (приблизително) бензинджиите взимат 500 евро (приблизително) а горивото се продава за 1.5 евро 600 не е равно на 3000 разликата си е чисто печалбарство на нашия беден гръб
  • 42 bmwpower

    0 1 Отговор
    до коментар #40

    за какво специализиране говориш,това са глупости една проста чистачка в чужбина взима повече от колкото сума ти народ тука кадето дори и не са чистачи

    до коментар #38
    а ти пък богатия като толко имаш си безсмъртен ли.и 10 да стане пак ще си карам ако ще и последния лев да си дам
  • 43 ilko

    2 0 Отговор
    LUD е прав просто спрете да зареждате - това е по ефективно от протестите по улиците
  • 44 5678

    1 7 Отговор
    Защо си мислите че като взимате малки заплати бензина трябва да е по ефтин отколкото е навсякъде. Да не би да имате кладенец в двора.
  • 45 tralala

    1 0 Отговор
    Това е положението, вчера го сипах за 3,03лв... окрадоха ни отвсякъде! Както казва един приятел - ако и днес за кражба се режеха ръце в парламента вместо бутони за гласуване, трябваше да има педали
  • 46 koza nostra

    3 0 Отговор
    мисля че трябва да евтин защото тук се произвежда и на нас ни се полага да е така ,а не да го изнасяме зад граница на половин цена а да се оправдаваме че цените на петрола са се вдигнали !всичко се прави по български тва е положението ,тъп народ богати управници а не бедна държава!да са здрави щастливи дълго време да ни друсат,като сме тъпи това ни се полага!
  • 47 Night Rider

    3 0 Отговор
    Приятели, положението е почти не спасяемо, има една тънка, но много здрава бариера между нас - народа и управляващите, това е полицейската закрила на дУпетатите когато има протест пред народното събрание... В него си стоят на хладно, до като хората викат и крещят по улиците и няма кои да ги чуе, щеше да стане много по-лесно ако полицията не ги пазеше, това е единия вариант... другия е просто не си карайте колите, спрете ги за ден-два, три даже, а другия вариант е по някакъв начин да бъде прекъсната работата на ЛУКойла от народа...
  • 48 fasfa

    3 0 Отговор
    http://vbox7.com/play:6aec3872
    Явно лирическия герой в тази песен, който се явява (поне според мен) Антон Радичев е така да се каже предрекъл бъдещето ни, а именно гибелта и то не духовна гибел, която впрочем мисля, че вече е изгубена, а финансовата гибел на народа ни. Най-лесния начин и вариант за спасението ни е разбира се да избягаме в чужбина. Забележете, че употребявам думата избягаме, защото точно това правят по-голямата част от населението да бягат в чужбина, защото между бягане и емиграция има разлика и предполагам я знаете. Замислете се какво ще стане, ако всички почнем да бягаме хм........... държавата ще остане пълна с РОМСКО население и вече гибелта е сигурна. Помислете си само, ако се организират поне 750 000 до 1 000 000 жители на Република България и организират един хубав протест да се блокират знакови пътища да се блокират входовете на бензиностанциите, но всичко това без никакво предупреждение просто така организирано по някакъв начин. Аз с удоволствие бих се включил, но съм на 16 и няма как се пак парите ми зависят от някой друг засега....... Но просто един масов протест би свършил работа. Обаче не само протест за по-нормални цени на горивата, а и за смяна на правителството, както и нова конституция и ликвидиране на партия ГЕРБ. Сега относно цената само мога да кажа, че съм твърдо против газта, но май няма друг начин.
    Оставям ви с една песен, която мисля, че се е зародила в едни по-различни времена, но е актуална и днес http://vbox7.com
  • 49 fasfa

    0 0 Отговор
    http://vbox7.com/play:0a996258
    Ето последния линк!
  • 50 BMW

    0 7 Отговор
    Ха така, спрете си малко трошките, че ми писна да карам в задръствания. Не се и диша от побългарени катализатори.
  • 51 гост

    1 1 Отговор
    днес не зареждаите, утре не яжте.така ще е за6тото сме смели на писането,гащи трябват. иначе ще ни тъпчат както сега. а с тези писания показваме на управляващите колко ни е страх,и затова ще плащаме по 5лв. за литър.Така е момци като чакаме някои друг да ни свърши работата така ще е.Бял кон трудно се язди.
  • 52 кратунчо

    2 1 Отговор
    До fasta :
    Приятелю, хем си на 16, хем мноого тежко се изказа. Я хайде пак да помислим ...
  • 53 Радо

    3 1 Отговор
    Най щастливият ми ден ще бъде ако се спася от мизерията наречена България !
  • 54 гост

    3 0 Отговор
    Браво г-н Динев най после някои да посмее да каже истината за този евро пакт,на времето превземането ставаше с войни ,а тези ни прецакаха даже и да им се натискаме.но те си получиха своето купиха всичко що печели разбиха ни икономиката.здравната система и сега ни критикуват че сми мързеливи.но от това което те сега печелят,се е строило с кървав труд от нашите родители.само незнам тези финансови акули дали усъзнават че които е прее..л България бял ден не е видял.ако не вярват нека да по прочетат малко история..

    Коментиран от #77

  • 55 ЧОВЕК

    3 0 Отговор
    До КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ???Призовавам всички,които са писали и ще пишат в тази тема да излезнат на следващия протест против високите цени на горивата......ВСИЧКИ ПО УЛИЦИТЕ НА ПРОТЕСТ ...

    Коментиран от #56

  • 56 симеон

    1 2 Отговор

    До коментар #55 от "ЧОВЕК":

    вие луди ли сте да правите пак протест срещу цените на горивата
    срещу кого ще протестирате че нямате пари за проститутка срещу проститутката или срещу онзи който е определил средна заплата за страната колкото е минималната в африка
  • 57 W164

    3 0 Отговор
    знае ли се кога ще е протеста ?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 митко

    1 0 Отговор
    v balchik gasta e 1.33 mn zabavno za 10 lv nqma 8,600 a predi 2 meseca za 10 lv 8,600 benzin 2,74,dizel 2,76 nqkade.AKO mojeshe CQLA BALGARIA DA SPRE DA KARA ZA 2 MESECA TOVA SHTESHE DA E NAI VELIKIQ PROTEST daivaite na 22 septemvri da prai prostest sabota se pada!!!!!!
  • 60 митко

    0 1 Отговор
    http://vbox.bg/2011-PESEN-ZA-GORIVATA-v-62499
  • 61 велислав

    6 0 Отговор
    "наведена главица сабя не я сече" Вдигат цените, да искаме и вдигане на заплатите. Само че тогава кряка един, а КОЛЕГИТЕ му седят отстрани от страх и онзи духва, а онези си пазят заплатката 400-600лв. В блоковете живеем карайки се и мразейки се. Всеки иска да е отгоре, да командва. Ние сме си разделени, така сме били и така ще бъдем дълго време. Всеки играе за себе си. За това няма истински стачки и протести. На онези протести за горивата аз бях там и видях в гр.Добрич млади момчета, а бащите им къде бяха незнам. Сигурно си копат градинката. Каквито хората такава и държавата. Заслужили сме си го. Лошото е че живота стана така - кислород, хляб и бензин. Кислорода поне е безплатен...........за сега.
  • 62 велислав

    5 0 Отговор
    и аз съм ЗА колите в гаражите и пеша или с колело. да ударим лукойл там дето ще го заболи - печалбата. застояла стока и няма печалба. кола само в извънреден случай. в голям град се предвижва бързо с колело. а и е здраве. Но......няма стане това.
  • 63 Гост

    4 0 Отговор
    500 години са ни тъпкали но това вече минава всякакви граници. Роби в собствената си държава
  • 64 Господ

    1 0 Отговор
    Продължавайте да си мълчите !!! И МЪкедонците започнаха да ви мачкат !!!
  • 65 И аз не знам кой съм...

    4 0 Отговор
    Всичко нагоре,само заплатите същите....масови протести от всички хора трябва да има за всичко,а не да си мълчим....хора,събудете се,ако не сме заедно няма как да постигем каквото и да е било.....ще сме грешни роби на парите.....
  • 66 как се граби?!

    3 0 Отговор
    Нещата колеги са следните:
    Първо ни продават ниско-качествен бензин и нафта.
    Второ горивата са руски и се произвеждат У НАС.
    Трето заплатите които се плащат на служителите са 10 пъти по ниски от тези в Западна Европа.
    До тук нищо не подсказва, че трябва да плащаме повече, ОБАЧЕ има един чичко с ДЕБЕЛ ВРАТ, който заедно с един друг чичко с дебела гуша, са решили да направят ПАРИ, защото имат пълната власт да го направят.
    СоциализЪма ряпа да яде...
  • 67 ххяаъяахня лейка

    1 2 Отговор
    по добре да бяхме под турско робство а не под бойко гербово
  • 68 EMSKI

    2 0 Отговор
    Още Буров го е казал,докато българина гледа да мине тънко и всичко да му е на "врътка"-никога няма да се оправим!!! Газчица,крадена нафтица-кво ме боли-нали минавам тънко? Нека си признаем-не искаме да застанем очи в очи с главния проблем-за какво ни е Европейски съюз,след като сме в "борд",това са несъвместими неща!!!!! За съжаление няма алтернатива,просто кажете..................довиждане България.............успех на всички.............ще си пишем след години :)
  • 69 wtf

    2 0 Отговор
    направо ми писна на 22 съм,а тази държава .....аа
    Не ми се коментира просто няма да се задържа тук.
    Бих им теглил майните .
  • 70 баси резила

    4 0 Отговор
    е.ати писна ми от тази скапана държава... сами сме си виновни защото сме овце.. мълчим си, траем си, тъпчат ни шепа хора... е за кво да си плащам осигуровки, да храня цигани... за какво да си плащам здравни като пак си искат рушвети..кой ни пази-ако не ние самите, няма кой... с нетърпение чакам да получа възможност да излезна навън и никога няма да се върна...
  • 71 Иван Йовчев

    3 0 Отговор
    АЗ ИМАМ ДВЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:
    1.ОРГАНИЗИРАМЕ СЕ ВСИЧКИ ШОФЬОРИ (ПРЕДИМНО МЛАДИТЕ, ЗАЩОТО СМЕ ПО-АКТИВНИ) И ОТИВАМЕ ДА СТАЧКУВАМЕ, ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!!!
    2.СПИРАМЕ ДА ЗАРЕЖДАМЕ КОЛИТЕ ЗА ЕДИН-ДВА МЕСЕЦА, ОТ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ СИ КУПУВАМЕ КОЛЕЛА, А ЗИМАТА КАРТА ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ!

    НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ НЯКАКВИ МЕРКИ!

    ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВИ, НО СЕ НАДЯВАМ ЧРЕЗ НЕГО ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО ПРОЧЕТАТ!!!!!!!!!!!
  • 72 Виктор Диканчев

    1 0 Отговор
    хора, продавайте си колите! просто вече няма полза от тях в София, осъзнайте го... какъв е смисълът да вземеш кола на изплащане, да й плащаш лихва, данък, винетка, гражданска, каско, технически преглед, синя зона, да ти харчи 10 и да висиш
    в задръствания? и да се притесняваш всеки път за колко време ще стигнеш и дали ще има къде да спреш? и с колко ще вдигнат бензина от другия месец? и като се строши нещо да струва 400 лева и една седмица в сервиза? и да те дебнат катаджии, да те снимат камери... ? или ползвайте градски транспорт, или си купете по едно моторче - крайно време е българинът да се научи, че тея неща не са за простите хора и е много по-бързо, по-евтино и даже по-екологично... помислете малко, защото всички коли в задръстванията са с по един човек вътре, който отива на работа всеки ден по един и същи маршрут и излиза от София пет пъти в годината

    просто си купете по един скутер - струва 1000 лева и харчи 3, не си зависим от нищо и никой и можеш да отидеш до всяка точка винаги за едно и също време и винаги да паркираш моментално и безплатно

    няма лихва, няма данък, няма винетка, 80лв гражданска, няма каско, няма технически преглед, няма синя зона, няма задръствания

    две чисто нови гуми от магазина са 120 лева, когато (ако изобщо) нещо се счупи струва 20 лева и ти го оправят за половин час

    помислете си
  • 73 БЪЛГАРИЯ

    2 0 Отговор
    Хайде направете някаква група в Facebook или там да измислим нещо по-бързо да се организираме и да започнем един хубав протест ,защото без кръв и рушене се е видяло, че няма да стане. Ние всички сме държавата и не може 10 човека да ни тъпчат и да правят каквото си искат с нас!!!
  • 74 Ще ни тъпчат

    1 0 Отговор
    Ще ни тъпчат разбира се. И аз да съм и аз ще тъпча стадо овце, дето си седят по цял ден вкъщи и 5 човека не излизат на протест...
  • 75 ХХХХХХХХ

    1 0 Отговор
    Искам да го напраят 10 лева за литър да ви видя тогава !!!!!!!!! Освен това тия надолу дето ми лафят за скутери, зимата къде ще го навра тоя скутер ? Пък и не всеки е 50 кила, не всеки може да кара мотор (макар и да се кара елементарно) не всеки иска да го духа вятъра, да го вали снега и дъжда и като стане на 60 години да не си чуства краката и ръцете дето го е духал вятъра, не всеки като се изкъпе може да чака 1 час (поне) за да изсъхне за да се качи на мотора и да не изтине във ТОПЛО време...
  • 76 От 3000км

    1 1 Отговор
    Ами в Испания дизела в началото на месеца беше 1,33 Евро а сега е 1,47.
    В Италия чух че вече е 1,80
  • 77 Night Rider

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "гост":

    До @54 напълно си прав, които е опитал да пребори България, той сам започва да се закопава - имаше ли Византийска империя - имаше, вече няма, имаше ли Османска империя - имаше, вече няма, имаше ли Руска империя (СССР) - имаше, вече го няма, каква е връзката между всички тях, ами завладяли са ни и не са просъществували, а България си е още тук !!! Ред е на ЕвроСъюза, но и той върви на изчезване, а България ще си е тук !
  • 78 fars

    2 0 Отговор
    Всички дават предложение...Добре нека се организираме... примерно Face-a! Първо престанете да сравнята цените в Германия Франция Испания и подобни, абе не сме на техния стандарт за да ми сравнявате! Второ...държавата, ако мога така да я нарека, да не се оправдава че е безсилна в това отношение, което е супер невярно, и да се оправдават с това че ЕС не им позволявал да намаляват цените (става дума за акциза). Еми сори, ама все едно ни казват умрете нас не ни е на...(не че не е така)...ама е време да помислим за НАС като народ. ЕС не ни храни(или поне по-голямата част от народа с изключение на крадливите д.....ти). Предлагам ПРОТЕСТ по градовете (не всички имат възможността да са в София поради липса на средства, инаюе е добра идея да се блокира парламента или монополистите ЛУКОЙЛ пред рафинерията да не могат да снабдяват страната). Само да определим датата. Няма бойковци няма този няма онзи...в ред са измислени "супермени" Значи едни страни могат да не се повлиават от така наречените "СВЕТОВНИ ПАЗАРИ" а нашите п...раси са безпомощни били. ЕЙЙЙ атентат трябва в Парламнета когато всички са там, а не за жалост там където най-малко трябваше да се случи... Но хора разберете ако ние не си го направим няма кой да ни го направи. ВИНАГИ ИМА НАЧИН, просто управляващите гледат че си мълчим и това ги успокоява и не предприемат нищо, а не че не могат. То се знае че по демократичен начин в България нищо не става.
  • 79 unikat

    0 1 Отговор
    в тази държава-до като не гръмне пушка нещата няма да се оправят!този Боико заедно с кръг от неграмотни хора -е..ха м....та на всички-и още по страшното е ,че българският народ търпи!няма ли някои лидер които да поведе вече до краиност истрадалият ни народ-до кога ще търпим това своеволие на управляващите ни от нас избрани депутати!
  • 80 Милен

    0 0 Отговор
    Явно Бат Бойко не иска много много да се кара по магистралите му щото да не се образуват коловози.То 3 лв е безумие.
  • 81 марко

    0 0 Отговор
    господа,то и 5 лева да стане бенза ще продължаваме да си мърморим по чатовете и това е. аз съм в гърция на о-в крит и бензина стигна 2евро и то са всекидневно протести,стачки,спират движението по пътищата с часове......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове