Last news in Fakti

28 Април, 2020 09:13 26 345 99

Сливенски лекар изобличи НОЩ в лъжа

  • лекар-
  • лъжа-
  • нощ

Има 34 заразени медици вчера и над 100 досега, казва Павлов

Сливенски лекар изобличи НОЩ в лъжа - 1
Снимка: БГНЕС

„На сутрешния брифинг д-р Кунчев изрече лъжа или, ако не е излъгал, значи не е наясно с нещата. Той каза, че във всички болници има маски от най-висок клас. Няма такова нещо! Нито в болницата, нито в ДКЦ-то, където работя. Ще се увеличава броят на заразените здравни работници. Поради незнанието му! А е главен санитарен инспектор“. Това написа на стената си във Фейсбук известният сливенски лекар – д-р Димитър Павлов, специалист по вътрешни болести и гастроентерология, общински съветник от ПП ГЕРБ – Сливен.

„От НОЩ лъжат и резултатът е 34 заразени медици вчера и над 100 досега. С това темпо скоро може да има дефицит на персонал“, добавя д-р Павлов. И още:

„Другата лъжа, която казаха, е, че всички контактни са тествани за КОРОНА. От 18.04 отделението ми е карантинирано за 2 седмици. Става дума за 25 човека. До момента никой не ни е изследвал, а всеки от нас има семейство. АКО НЯКОЙ ОТ НАС Е ПОЗИТИВЕН, какво става, господа от щаба? Кога ще ни изследват? Когато влезем в статистиката на заразените!?“

„Не сме тествани, защото никой не ни е търсил. А сам не мога да отида и да платя, защото съм под карантина, заради болен с корона в отделението“, уточнява д-р Павлов, цитиран от slivensega.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 144 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😷😷😷

    481 17 Отговор
    Някой изненадан ?

    Коментиран от #53, #97

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фермер

    373 17 Отговор
    Нарочно се бавят с тестовете.Белким се заразили някой.Гонят бройка.
  • 4 За Българите

    282 13 Отговор
    При нас е търчи лъжи
  • 5 666

    350 14 Отговор
    Tя лъжата е по заразна от корона вируса,или всички са я прихванали от г-н Борисов , спасителя на нацията!
  • 6 Гост

    378 14 Отговор
    И в София е така,жена ми работи в онкологично отделение в болница и ИМА НЕДОСТИГ НА МАСКИ И ОБЛЕКЛА....В СОФИЯ.И НИКОЙ НЕ ГИ ТЕСТВА.Това е положението...ВСИЧКО Е ПУНТА-МАРА с тоя ЩАБ както каза ШЕФА им БОКО.

    Коментиран от #17

  • 7 НОЩ

    329 13 Отговор
    Е какви ги приказва този доктор - как ще изследват здрави хора - че така бройката на заразените се вдига а на починалите не мърда и какво ще стане с процента смъртност тогава.

    Изледват се само такива които и без другото са пътници - така излиза че има малко заразени и щаба се справя а и се поддържа висок процент смъртнос за да е наплашено стадото.

    Този доктор нищо не разбира от щабни работи.

    Коментиран от #28

  • 8 калъча

    200 12 Отговор
    Е те тия тримата на снимката са най неадекватните в настоящата ситуация,нема управия.

    Коментиран от #76

  • 9 Ген. Годжи

    234 11 Отговор
    Аз ще съм президент от ГЕРБ. Какво ме занимавате с някакви си лъжи. Разбира се че няма да тестваме. Тестваме умерено и контролируемо. Ако утре искаме да затворим парковете пак, правим много тестове и размахвам пред матряла графики с пикове, ген. Борисов говори за камиони с трупове и така
  • 10 заслужавате си съдбата

    191 9 Отговор
    Има фурми в овчите български глави.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Име

    182 7 Отговор
    "Кога ще ни изследват?" - Когато им потрябват бройки. Не се натискайте, ще ви дойде реда, търпение.
  • 13 ко стаа бе толкова ли се осрахте вече

    220 10 Отговор
    Щом и гербаджии почнаха да се изобличават в лъжи работата върви на оправяне. Да се възмутиш сам от себе си е пределът.

    Коментиран от #50

  • 14 joro

    145 10 Отговор
    тези за снимки и за полето не стават да копаят,,няма да знаят как се държи мотика!! иначе само лъжи лъжи лъжи....това са ГЕРБ И ИЗМИСЛЕНИЯ ЩАБ... от Австрия благодарят за предпазните костюми ,, а гологлав..я казва а не несме пращали !!след това вожда праща на братята македонци гологлав....я а не сме пращали.. оказва се че на всички плащаме за българските медици няма GERB

    Коментиран от #16

  • 15 Smael

    139 9 Отговор
    Те от първия ден лъжат, нагаждат се на юбералменш'а. Тук е сякаш северна корея излизат разни с пагони без пагони и ни се карат. В другите държави тази информация е от правителството. Ще имаме еднолично управление на юбералменш'а.
  • 16 така са инструктирани

    104 10 Отговор

    До коментар #14 от "joro":

    Те изпълняват задание.

    Коментиран от #88

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Лекар БГ

    130 10 Отговор
    Точно така е.Лъже се от най-високото към по-ниските нива.
    Нали знаем,КОЙ въведе този метод на комуникация с гражданите?
  • 20 Миризлив пор

    123 12 Отговор
    А бе така ли не разбрахте, че няма кой да ви тества и няма достатъчно тестове. Много е лесно да се крещи тестовееееее. Ама кой ще се усети че заплатите в лабораториите са смешни и няма хора там. Сега няма кой да прави тестове, в същото време е пълно с високоплатени сърдечни хирурзи и клиники.

    Коментиран от #26, #29

  • 21 Един

    92 11 Отговор
    Докторе, защо на стената във Фейса пишеш, поздравления, че не мълчиш и опровергаваш явните лъжи на щаба, но има и други начини-официални писма до институции, сигнали до журналисти от тв, вестници, разбира се, може и до премиера! Защото док хората само по фейсбук пишат, или говорят под сурдинка, няма как да стане!

    Коментиран от #34

  • 22 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    150 13 Отговор
    Доц. Мангъров е абсолютно прав !!! Държавата и народа се манипулират некадърници. Това е престъпление
  • 23 Докторе

    136 8 Отговор
    те затова не Ви изследват,защото ще стане,,като в Беларус над 11000 заразени,а умрелите колкото у нас.И става ясно,че с карантина и без все тая.
  • 24 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    103 11 Отговор
    Доц. Мангъров е абсолютно прав !!! Държавата и народа се манипулират от некадърници . Това е престъпление
  • 25 Townboy

    94 10 Отговор
    Като с всичко досега и с кризисния щаб и мерките Боко също се опляка. На следващите избори ако избирателната активност пак е 40% напълно заслужаваме да изчезнем като народ.
  • 26 joro

    90 7 Отговор

    До коментар #20 от "Миризлив пор":

    как да имаме пари и персонал на който да се плаща нали даваме на братята ХАМЕРИКАНЦИ милиарди за няколко консервени кутии на чертеж ..все пак днес са похвалили нашия шаб за добрата работа по психозата..и бог да го прости вчерашния дядо починал на 77 година ама от инсулт.... oпа от вируса обърках диагнозата все пак не съм лекар или от щаба коремен хирург ...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Юлиан

    52 8 Отговор

    До коментар #7 от "НОЩ":

    Този доктор ти казва как стоят нещата, но ти си прост човек, затова си неспособен да осъзнаеш, какво е истина, когато се каже.
  • 29 Бачо Киро

    89 5 Отговор

    До коментар #20 от "Миризлив пор":

    Как бе, Баце каза, че яко маски и материали из болниците, чак преливат през прозорците и ще изнасяме, че сме задоволили собствените нужди. Освен това тестваме като Германия, чак пушек се вдига... Всички знаем обаче, че само се ръсят лакърдии по медиите и нищо не се прави. Да се оправят там хората...

    Коментиран от #48

  • 30 Зрител

    83 4 Отговор
    Този достоен лекар си позволява да нарушава партийната дисциплина. Веднага на Етичната комисия!
  • 31 Настопроценти

    85 5 Отговор
    Сливенски лекар изобличи НОЩ в лъжа. НОЩ СЕ СПУСКА НАД БЪЛГАРИЯ.
  • 32 Майка на две деца

    152 6 Отговор
    Нa 38 cъм и имaм двe дeцa,eднoтo нa 8 a другoтo нa 12.Oмъжих ce нa 23 и имaх прeкрaceн мъж.Двaмaтa cвързвaхмe двaтa крaя,нo нe живeeхмe дoбрe.C пoрacтвaнeтo нa дeцaтa ce увeличихa и рaзхoдитe ни.Мъжът ми рeши дa зaминe зa Eврoпa, зa дa изкaрa пoвeчe пaри и дa пoдoбри пoлoжeниeтo ни пo някaкъв нaчин.Зaпoчнa дa изпрaщa пaри,нo oпрeдeлeнo ми липcвaшe a и уceтих прoмянa.Винaги cмe cи cпoдeляли вcичкo и кoгaтo eдин дeн cи изля душaтa ocтaнaх шoкирaнa и гнeвнa.Пaритe,кoитo изкaрвaшe,ca c цeнaтa нa унижeниeтo и чуcтвoтo чe e рoб нa хoрa,кoитo гo cмятaт зa 3-тa кaтeгoрия чoвeк.Кaзaх му дa ce прибирa.Пocлeднo гo видях в зaпeчaтaн кoфчeг(зaгинa при кaтacтрoфa),зa кoитo eдвa cъбрaхмe пaри зa трaнcпoрт,c пoмoщa нa рoдитeли и приятeли.В мoмeнтa cъм в плaтeнa oтпуcкa,нo cкoрo щe cъм в нeплaтeнa.Eдвaм cвързвaм двaтa крaя и cъм мнoгo гнeвнa.Aпeлa ми e към вcички бългaри.Oбръщaм ce и към вcички футбoлни aгитки oт Лeвcки,ЦCКA,Бoтeв,Лoкoмoтив и към вcички гнeвни хoрa нa кoитo e oтнeтo прaвoтo нa cвoбoдa и прaвoтo дa живeят дoбрe в cтрaнaтa в кoятo cмe рoдeни.Cпaceтe дeцaтa ни.Cпaceтe и ceбe cи. Измeтeтe тaзи мaфия и пoкaжeтe чe cтe нacлeдници нa Бoтeв и Лeвcки.Иcкaм дeцaтa ми дa живeят в cвoбoднa и нoрмaлнa държaвa a нe в зaтвoр.

    Коментиран от #38, #58, #67

  • 33 Кински

    68 7 Отговор
    Кви тестове пестим средства.нали ако мине пандемията ще се брои какво е останало за кражба.някой държи ли им сметка
  • 34 Бойчо

    55 5 Отговор

    До коментар #21 от "Един":

    На кои медии? На подложните мисирки ли?
  • 35 1234

    68 5 Отговор
    Всеки коментар е излишен, знаем за всички издънки на герб, шото те не са една и две. Кризата ги заглуши за 2 месеца, но ла ната бавно изплуват
  • 36 Усмивката

    68 6 Отговор
    За същата ,,лъжа " съдят Георги Георгиев от Боец. Там вЪв Видин на медиците им бе отказана проба за изследване.По нареждане от Щаба.Въобще цялостната политика по проследяване и превенцията с заразата е един голем правителствен фейк.Много от заразните огнища възникват именно заради такава нескопосана стратегия .Новопристигащите . Контактните.Безмисленото удължаване на карантинираните с времето . Което ангажира голем труд и ресурс, като не се тестват своевременно. Това са новозаразените в по голямата си част, а този пик е планиран и целенасочено преследван с политически привкус. А от ,,Щаба" не случайно са критикувани заради некомпетентност и безпомощност.
  • 37 Вова

    92 4 Отговор
    Взехте ли да се усещате вече, всички които козирувате пред телевизорите си? Професор Христов ви го каза преди, че 80% сме дебили, и доказателството е сега!
  • 38 Усмивката

    62 5 Отговор

    До коментар #32 от "Майка на две деца":

    Дори ив агитките и сред протистиращите има хора провокатори,спящи клетки на правителствената мафия. Всеки протест бива опоречен в зародиш. Целта винаги е им е била една. Да се предизвиква анархия . За да властва диктатурата. Дори цялостната стратегия с противодействието на епидемията намирисва на злоумисъл . С цел ....некотролируем или удължен във времето процес на заразяване на населението и удължаване на времето . Сегашната зараза е вследствие именно на такива действия. Никой от мисирките не задава точния въпрос. Неслучайно. От какъв род са новозаразените. Потулват се или неглежират източниците на заразата. Получаваме резервния отговор за това.,,Не сме упалномощени????" тогава Кой.....,,Кой "?
  • 39 Майка на две деца comentar 32

    61 5 Отговор
    Пуснах същия коментар в тема на Борисов и веднага беше изтрит.
  • 40 Рошко

    59 4 Отговор
    Цирка продължава с пълна сила
  • 41 АУУУУУ

    12 93 Отговор
    ПЛЮЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА.... Ама колкото и да се пънете повече от 70 % е поддръжката за правителството. И това не е от Фейсбук - царството на фалшивите новини. За справка Галъп за месец февруари....

    Коментиран от #45, #46

  • 42 АУУУУУ

    17 77 Отговор
    А в края на април Галъп отчита почти 80 % подръжка за всичко което прави правителството. ГАДНИЧКО АААА!

    Коментиран от #54, #77

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ггхх

    63 6 Отговор
    Ясно е, че това, което се прави не е от грижа за хората. Имат друга задача.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 kkk

    52 6 Отговор

    До коментар #41 от "АУУУУУ":

    Не вярваме на сурат тефтера, но вярваме на Галъп? Добре дошъл си да ти покажа официалните отговори на поне 4 подобни агенцийки от които исках оферта колко ще ми струва едно проучване- всички отговориха "Ще струва Х пари, само трябва да ни кажете какъв резултат очаквате да се получи от допитването"...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Репресиран от герб

    44 3 Отговор

    До коментар #13 от "ко стаа бе толкова ли се осрахте вече":

    Онзи ден го казах. Подложките първи и най_силно ще хвърлят камъни по баце, като усетят че кораба потъва.
  • 51 БРАВО ДОКТОРЕ

    39 5 Отговор
    ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ ВИ НАИСТИНА СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ЧЛЕНСТВО В НЯКАКВА ПАРТИЯ - ГЛУТНИЦА, КАКТО Я БЕШЕ ОПРЕДЕЛИЛА ЕДНА ТАТЯНА ДОНЧЕВА. НЕЙНО Е И СЛЕДНОТО ИЗКАЗВАНЕ: - Публикувано във факти.бг: Татяна Дончева: Безумно лакомият българин търпи 10 години едни лаици - НАПЪЛНО ПРАВА Е!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Васил Левски

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "😷😷😷":

    Нееееее, никакви изненади.Просто управляващия материял е такъв.
  • 54 Novus ordo seclorum

    38 4 Отговор

    До коментар #42 от "АУУУУУ":

    Смени си никнейма на Муууу ! Ти безспорно си равен по интелект на най обикновено теле! Мисля че си единствения и фатално подминат от еволюцията човешки отпадък, щом вярваш и се позоваваш на Галъп, моля ти се . Кръгъл олигозахарид! Че в тия агенции резултати от проучването се поръчват при плащане!
  • 55 ЕТО ЧЕ ИМА И УМНИ ОТ ГЕРБ

    39 4 Отговор
    „Нa cутрeшния брифинг д-р Кунчeв изрeчe лъжa или, aкo нe e излъгaл, знaчи нe e нaяcнo c нeщaтa. Тoй кaзa, чe във вcички бoлници имa мacки oт нaй-виcoк клac. Нямa тaкoвa нeщo! Нитo в бoлницaтa, нитo в ДКЦ-тo, къдeтo рaбoтя. Щe ce увeличaвa брoят нa зaрaзeнитe здрaвни рaбoтници. Пoрaди нeзнaниeтo му! A e глaвeн caнитaрeн инcпeктoр“. Тoвa нaпиca нa cтeнaтa cи във Фeйcбук извecтният cливeнcки лeкaр – д-р Димитър Пaвлoв, cпeциaлиcт пo вътрeшни бoлecти и гacтрoeнтeрoлoгия, oбщинcки cъвeтник oт ПП ГEРБ – Cливeн.

    ---- СЕГА СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ СИГУРНО ЩЕ ИЗКЛЮЧИ Д-Р ДИМИТЪР ПАВЛОВ ОТ ЕДИННИТЕ РЕДИЦИ НА ГЕРБ! ----
  • 56 ИБРИКЧИИТЕ

    19 4 Отговор
    УМЕН ОТ ГЕРБ, ОТКОГА Е ОБИДА?
  • 57 ЕТО ЧЕ ИМА И УМНИ ОТ ГЕРБ

    23 4 Отговор
    „Нa cутрeшния брифинг д-р Кунчeв изрeчe лъжa или, aкo нe e излъгaл, знaчи нe e нaяcнo c нeщaтa. Тoй кaзa, чe във вcички бoлници имa мacки oт нaй-виcoк клac. Нямa тaкoвa нeщo! Нитo в бoлницaтa, нитo в ДКЦ-тo, къдeтo рaбoтя. Щe ce увeличaвa брoят нa зaрaзeнитe здрaвни рaбoтници. Пoрaди нeзнaниeтo му! A e глaвeн caнитaрeн инcпeктoр“. Тoвa нaпиca нa cтeнaтa cи във Фeйcбук извecтният cливeнcки лeкaр – д-р Димитър Пaвлoв, cпeциaлиcт пo вътрeшни бoлecти и гacтрoeнтeрoлoгия, oбщинcки cъвeтник oт ПП ГEРБ – Cливeн.

    ---- СЕГА СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ СИГУРНО ЩЕ ИЗКЛЮЧИ Д-Р ДИМИТЪР ПАВЛОВ ОТ ЕДИННИТЕ РЕДИЦИ НА ГЕРБ! ----
  • 58 1001 нощ

    9 24 Отговор

    До коментар #32 от "Майка на две деца":

    кои агитки да променят нещата в държавата, тия дето сега са в ареста и другите подобни, поръчковите мутри ??? а и кой да дойде на мястото на тия които мислиш че са виновни ??? желая ти късмет !!!
  • 59 НОЩ

    4 22 Отговор
    поскай си и ще ти се даде , то само с негативизъм и плюене нестава, има заявки за тая работа, това да чакаш наготово няма да ти помогне !!!
  • 60 Коректен

    42 4 Отговор
    Шшшшшшшшш, тихо. 1.2 млрд. От 10 млрд. сме изтеглили за "помощ". Докато не дръпнем цялата сума ще мълчите и ще си стоите в къщи.
  • 61 НЕ ЗАБРАВЯТЕ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

    31 4 Отговор
    А НЕ ЛАКОМИЯТА ДРАГИ БЪЛГАРИ! ТОВА НЕ ГО КАЗВАМ АЗ ИЛИ ОНЯ "АКАДЕМИК" БОЙКО ВИ БОРИСОВ, А ДЕДИТЕ ВИ! ПРОУМЕЙТЕ ГО НАЙ ПОСЛЕ!

    БРAВO ДOКТOРE! ПРOФECИOНAЛИЗМЪТ ВИ НAИCТИНA CТРУВA ПOВEЧE OТ ЧЛEНCТВO В НЯКAКВA ПAРТИЯ - ГЛУТНИЦA, КAКТO Я БEШE OПРEДEЛИЛA EДНA ТAТЯНA ДOНЧEВA. НEЙНO E И CЛEДНOТO ИЗКAЗВAНE: - Публикувaнo във фaкти.бг: Тaтянa Дoнчeвa: Бeзумнo лaкoмият бългaрин търпи 10 гoдини eдни лaици - НAПЪЛНO ПРAВA E!
  • 62 Хахахахаха

    25 5 Отговор
    Баце каза че има излишък от всичко необходимо така че ще раздава в чужбина
  • 63 ДаПитам

    27 5 Отговор
    Абе добре де, общо имаме към 1000 евентуално болни до сега. Колко от тях са в болница ЕДНОВРЕМЕННО сега.

    По принцип в ЕДНА неголяма болница НОРМАЛНО има стотици пациенти.
    А сега за 1000 (а те са по-малко) в ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА се реве, че нямали парцалчета за уста и ни карат да събираме помощи, като че ли ще строим нов Ядрен Реактор (леле с тия дългове от десетки милиарди за измислен вирус колко ли АЕЦ можеха да се построят като си помисля...).

    Да ръкопляскаме и, че лекарите адски труд полагали... За какво? Няма лекарства, няма критични, какво - да слушат подсмърчането ли е уморително?! Ами, че скуката е уморителна, ама вие си я правите и чак пък цял народ да ангажирате?!...

    Въпроси, Въпроси...
    БОЖЕ, ЗОМБИ АПОКАЛИПСИС!
  • 64 hard worker

    41 5 Отговор
    Тези идиоти май наистина искат да има заболели,че да смучат пари от Европа за тази работа...Безбожници и антибългари...Чест и почитания на доктора за смелостта му!
  • 65 Лекар

    6 42 Отговор
    На колегата май не му е ясно, че държавата НЯМА ДА ДАДЕ ПО 120 ЛВ. За тестове за десетки и хиляди хора, защото пари няма, а и специализираните лаборанти са малко. КАТО ТОЛКОВА ИСКА ТЕСТ ДА ОТИДЕ БЕЗ ХРОБЛЕМ И ДА СИ ПЛАТИ 120ЛВ. АМА НЕЩО НЕ МУ СЕ ДАВАТ. ТЕСТОВЕ СЕ ПРАВЯТ САМО НА ХОРА СЪС СИМПТОМИ. НЕ СЕ ППАВЯТ НА БЕЗСИМПТОМНИ, НО КОНТАКТНИ ХОРА, ЗАЩОТО ТОВА НЯМА СМИСЪЛ.

    Коментиран от #68, #83

  • 66 Фурми 2020

    34 1 Отговор
    Няма такова нещо, яжте фурми и слагайте маски и ще се почуствате като пречистени..

    Коментиран от #70

  • 67 Долу Мафията

    7 43 Отговор

    До коментар #32 от "Майка на две деца":

    Тези майки с 2 деца ги знаем , това са опорките на Червените кхмери ,защото се оказаха нефели в управлението на каквото и да е . А мафията съществува , тя е навсякъде ,съществува въпреки управлението ,защото тя е проникнала навсякъде и е корумпирала както системата така и обикновения трол ,който властва по форумите.
  • 68 нелекар

    35 1 Отговор

    До коментар #65 от "Лекар":

    наистина си лекар - личи ти по мисленето с големи цифри!
    Теста пср струва 120 лв предлаган от частните клиники.
    В цената има 20 лева ддс, 10 лв за лаборанта, 60 лв печалба и 30 тридесет лева консуматив!
    Тоест на държавата и струва 30 лв, защото така и така плаща заплати на безброй лаборатории.
    А бързите тестове са още по-евтини.
  • 69 Не се залъгвайте

    25 3 Отговор
    Ще станете статистика, когато те решат. До тогава, кой как може. Най-големия проблем е че те грешат пари, а ние само работно време. И сега ни гласят сваляне на заплати и пенсии с 20-30 % от 2021, щот немало пари.
  • 70 Зарзаватчия

    27 4 Отговор

    До коментар #66 от "Фурми 2020":

    За фурмите питайте ДР ПЕЕВСКИ И СИЕ.
  • 71 ПРАВО КУМЕ В ОЧИ

    31 2 Отговор
    ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА НАПИСАНОТО ОТ Д-Р ДИМИТЪР ПАВЛОВ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА, А СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ ПАК НЯКЪДЕ СЕ ПОКРИ, ЗА ДА ЛАПНЕ СУДЖУК ЗА УСПОКОЕНИЕ И НОРМАЛИЗИРАНЕ НА КРЪВНОТО И БЕЛТЪЧИНИТЕ!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Баце тръцка

    12 2 Отговор
    До обяд да го няма!
  • 74 Грую

    13 4 Отговор
    Много интересни коментари. Хората живеят във виртуален свят.Все пак може да се правят възможни неща.Ако има непрекъсваемо количество от тестовеще ще тестват ама няма, в склада и от СССР не внасят.А другите с метлата дето обичат да “измитат” вече 30 години метем и резултата винаги един и същ само цвета на метлите и боклука се сменя, син,червен,жълт,червен лилав тъмно син ,зелен итн.Но все пакняма места за паркиране, застроиха всички поляни и брега,заведенията пълни Някой почиват по 2-3 пъти годишно.Очевидно метенето не решава проблемите, Други методи и уреди трябват по съвременни
  • 75 Ваш съм

    23 2 Отговор
    Вие не разбирате ли че не сте на първа линия. Тестове ще има за мен, защото аз съм начело, а за вас ще видим.
    "Тате ще ми купи колело ама друг път."
  • 76 Алфа Ромео

    26 4 Отговор

    До коментар #8 от "калъча":

    Със такъв щаб и управляващи вирус не ни трябва за да сме в батака, то и без тва ще излезе че е пунта мара тоя вирус както казаха и по Фокс Нюз. Не гледайте БНТ, БТВ и НОВА, търсете инфо от по независими източници, нашите че са неадеккватни и супер бавнооборотни е ясно, има и нещо друто, получават инструкции отвън, голяма част от глупостите ги творят сами де. Не чакайте да ви дадат безвъзмездни парични помощи както в почти всички страни, дори и в Албания и Македония, нама да стане, ние сме зависима колония Валутния борд не позволява такива своеволия и не му пука за които и да е хора, дори да иска правителството не може да го направи, затова са ни подготвили кредити.

    Коментиран от #81

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 СЕГА КОЙ ЛЪЖЕ

    16 4 Отговор
    Пo линия нa здрaвeoпaзвaнeтo - ниe първи зaпoчнaхмe дa ce oргaнизирaмe и дa прaвим учeния зa вcичкo, кoeтo e нeoбхoдимo зa пoдoбнa пaндeмия. Бързo прeoргaнизирaхмe прoизвoдcтвoтo, зa дa мoжeм дa ocигурим вcичкo зa нaшитe лeкaри нa първa линия.
    ---- СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ ИЛИ Д-Р ДИМИТЪР ПАВЛОВ ОТ СЛИВЕН??? ----
    „Нa cутрeшния брифинг д-р Кунчeв изрeчe лъжa или, aкo нe e излъгaл, знaчи нe e нaяcнo c нeщaтa. Тoй кaзa, чe във вcички бoлници имa мacки oт нaй-виcoк клac. Нямa тaкoвa нeщo! Нитo в бoлницaтa, нитo в ДКЦ-тo, къдeтo рaбoтя. Щe ce увeличaвa брoят нa зaрaзeнитe здрaвни рaбoтници. Пoрaди нeзнaниeтo му! A e глaвeн caнитaрeн инcпeктoр“. Тoвa нaпиca нa cтeнaтa cи във Фeйcбук извecтният cливeнcки лeкaр – д-р Димитър Пaвлoв, cпeциaлиcт пo вътрeшни бoлecти и гacтрoeнтeрoлoгия, oбщинcки cъвeтник oт ПП ГEРБ – Cливeн.

    Коментиран от #79

  • 79 ВИЖДА СЕ ЯСНО

    26 4 Отговор

    До коментар #78 от "СЕГА КОЙ ЛЪЖЕ":

    СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ ЛЪЖЕ, КАТО СТАР КАРУЦАР!
  • 80 pilot

    28 3 Отговор
    Целта е ясна , да се задържи извънредното положение , за да се откраднат парите,които и внуците ще ги връщат , а тумбаците около баце Пеевски , Гела и ....... ще се здобият с едни крупни суми , за да може още 100 години да царуват !
    Ако народа ни продължава да мълчи , значи си заслужава съдбата !
  • 81 Алфа Ромео

    26 3 Отговор

    До коментар #76 от "Алфа Ромео":

    Странно как Валутния борд е толкова стриктен в забраната си да се разхищават пари за народа и как Евро-Атлантическите ни партньори услужливо си затварят очите за кражбите на ГРОБ от техните пари!!!
  • 82 Wilmers

    16 6 Отговор
    В Германия, противно на очакванията, също не е кой знае колко по-различно. Бях болен наскоро и разбира се първото, което на човек му минава през ума, е "шайсе, лепнах и аз този вирус"! Не бяха типичните симптоми, но въпреки това - обадих се на лекаря си... Е, препоръката беше единствено да си остана у дома, не можели да ме изследват, ако съм нямал контакт с доказано заразен...?! С една дума, представете си колко хора са се заразили по съвсем случаен път - я в магазина, я на улицата, но така и не попадат в статистиката тук! Навсякъде е същият хаос
  • 83 1212

    5 1 Отговор

    До коментар #65 от "Лекар":

    Ти не си лекар
  • 84 без майтап

    18 3 Отговор
    Питайте ги тези от НОЩ какви пари вземат.
    Господ забавя,но не забравя и му трябва малко помощ от НАС!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ангела

    21 3 Отговор
    д-р Димитър Павлов адмирации и дано не започнат да Ви създават проблеми, защото те не приемат истината. НОЩ е създаден да зомбира и страхува хората, а не за да решава проблеми.
    Хубаво е когато все пак се намерят и мислещи и смели лекари, които не се страхуват да кажат истината.
  • 87 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    На № 81 " Алфа Ромео " Нищо странно ! Баба ми го казваше простичко и ясно : ВСИЧКИТЕ В ЕДНА КРАТУНА ПЪРДЯТ !!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Чики-Рики

    15 3 Отговор
    Христос воскресе,каза,,Буда,, и духна свещичките на всички! Айде лягайте си!
  • 90 Гост

    16 3 Отговор
    Браво на доктора! Малко хора имат смелост да кажат истината. Омисирчихме се.
  • 91 Stefan

    18 5 Отговор
    То да беше само тази лъжа, във вестниците излезе, че в моя малък град имало болни с коронавирус, споменават и мястото, където работело лицето, а после, се оказва, че въпросното лице било с превмония и с отрицателен тест за коронавирус, но го писали с коронавирус щот така трябвало. В много държави правят това - "правителствена политика" - в Нова Зеландия около 400 от водените за заразени са с отрицателни тестове, ама ги писали заразени, защото някой като нашия шаман е решил, че няма как да не са заразени.
  • 92 Тодор

    3 10 Отговор
    Докторът е и рали пилот. Може би в това изказване, малко прекалява с газта, а е достатъчно да си купи някоя маска , по хубава, което едва ли ще го затрудни. При нас е същото положение, но си работим, като сме си купили, което не ни достига.
  • 93 Нощта на Борисов

    12 3 Отговор
    НОЩ е продължение на Борисов - както се разбра той им нарежда какво да говорят, кога да говорят. Така че, той ни лъже и съответно те ни лъжат.
  • 94 Сульо

    3 6 Отговор
    бил се е напил лекаря и изобличи kypа ми Янко...
  • 95 Гост

    6 1 Отговор
    Стига толкова изследвания!!! Нали за дупетатите имаше !!! За народа и бедните .I. !!! Това е жалката картинка !!!
  • 96 Дядо

    2 2 Отговор
    ДО Сульо-92. толкова ли си умен че незнаеш как деиства алкохола.Всичко което таиш натрезво пиинал го изпускаш.
  • 97 бесен

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "😷😷😷":

    НИКОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
    ТОА ЩАБ Е ПУНТА МАРА ТРЕАТ БРОЙКИ ДА СЕ ДЪРЖИ ЗАТЕГНАТО ЗА ДА СЕ ДОКОПА бб ДО МИЛИАРДИТЕ ЗАЕМ ЩОТО ИНАЧЕ МСИЧКО ТУК Е ОШУШКАНО -ДАЛИ НЕКВИ 5 МИЛИОНА Е ТО ТОВА Е КАПКА В МОРЕТО
    и да питам ако има юристи тук "инзвънредното положение пада ама само като формулировка"
    а парламента дали го отмени - незнам пълна каша е ама номера е сега да кажат нама положение няма помощ кво искате вие народа
    ТОВА БЕШЕ НОМЕРА -КАЗАХА ТРАЙТЕ СИ ЩЕ ПОМОГНЕМ И КАТО ОПРЯ ДО КОКАЛ ЧЕ КИНТИ НЯМА - ОТМЕНЯМЕ АМА НЯМА ДА ДАДЕМ ПОЧТИ НИЩО - АААА И ДА ПИТАМ КАТО НЯМА ИНЗВ ПОЛОЖЕНИЕ КАК ЩЕ МЕ ГЛОБЯВАТ АКО НЕ СПАЗВАМ МЕРКИ КОЕТО ВАЖАТ САМО АКО ИМА ИНЗВ ПОЛОЖЕНИЕ ИЛИ ПАК ПРАВИМ ПАРАГРАФ 22 ТОВА САМО ТЪПИ ХОРА МОГАТ ДАГО ИЗМИСЛЯТ
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове