Last news in Fakti

7 Май, 2020 20:41 13 464 26

Шокиращи разкрития за мелето с 3 трупа край Силистра

  • загинали жени-
  • катастрофа-
  • силистренско

Шофьорката имала книжка от едва 11 месеца, но пък е навъртяла 9 нарушения на пътя

Шокиращи разкрития за мелето с 3 трупа край Силистра - 1

Шофьорка, която има книжка от едва 11 месеца, но пък е навъртяла 9 нарушения на пътя, уби себе си и две пенсионерки в жестоката катастрофа, която стана вчера между Секулово и Грънчарово, пише "Телеграф".

При челния удар са загинали на място водачката на автомобила Рено Сценик Драгомира Георгиева на 46 г. и спътничките ѝ - Недка Петранова и Стоянка Димитрова, които са на 74 и 78 години. Двете възрастни жени са от село Секулово, а водачката от с. Прохлада. Ранен е водачът на микробуса Фолксваген Каравел Алтанай Кемал, който е със счупен крак.

Инцидентът станал на прав и равен участник. Настилката обаче била мокра от падналия дъжд навръх Гергьовден. По неясни към момента причини Драгомира навлязла в насрещното и се забила челно в идващия бус. Криминалисти предполагат, че най-вероятно тя се е въртяла към пътничката от задната седалка и се е разсеяла.

Малко по-късно при проверка на самоличността на жертвите станало ясно, че шофьорката не е била сред най-дисциплинираните на пътя. Изкарала книжка преди точно 11 месеца и обичала да шофира, споделиха почернени жители на Секулово.

Двете пенсионерки пък участвали дейно във всяка инициатива на местното читалище.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Manhart

    63 1 Отговор
    От едва 11 месеца, но пък е навъртяла 9 нарушения на пътя аз лично се шашнах от този факт?! :\

    Коментиран от #14

  • 2 Ръмпези

    55 3 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ ШОФЬОРИ СЕ ДВИЖАТ ПО ПЪТЯ, ЩЕ ХВАНА КАРАКАЧАНОВ ДА МЕ УРЕДИ С НЯКОЙ БТР, АМА ПАК НЕ Е СИГУРНА РАБОТАТА...
  • 3 Asdfg

    26 4 Отговор
    Нищо ЩОКИРАЩО не прочетох...

    Коментиран от #4

  • 4 Asdfg

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Asdfg":

    *ШОКИРАЩО!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Васил

    41 4 Отговор
    Нормално за мутренската държава България дето бълва купени книжки на килограм
  • 7 Рошко

    21 4 Отговор
    Пи пътя на логиката, в нормална държава ше питат, как и кой и е дал книжка, да повторим,, нормална държава, ама пишете ги и тях вируса ги е гътнал за по простичко, и в Силистра има ново огнище
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 А А

    31 4 Отговор
    Войната по пътищата е по-опасна от коронавируса. Ако правителството създаде щаб и всяка сурин ни залива с информация и снимки за пострадалите може да ни дойде акъла в главите.
  • 10 Ганьо

    18 1 Отговор
    Каквито журналистите, такива и шофьорите! Какво е това шофьорка...?!
  • 11 Предложение

    25 0 Отговор
    Изпитващият може да получи грешно впечатление на изпита и да пропусне някой шашав. Инструкторът обаче е общувал дълго време. Взимайте лиценза на инструкторите пускащи неадекватни шофьори. Като се разчуе нещата ще се оправят
  • 12 Софиянеца

    14 1 Отговор
    Така е пуснаха и автошколите но като вируса 2% Ще загинат и нищо не се прави по въпроса . Така наречените инструктори дошли от Градчета с един светофар който мига жълто. Например Трявна и раздава книжки в София . ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ !!!
  • 13 гост

    19 1 Отговор
    E как не са и свършили точките след 9 нарушения. На мен за 5/6 акта за без колан и ми взеха книжката ,че ми изтекли точките , тая с 9 нарушения и с редовна книжка.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 3333

    4 1 Отговор
    Купуването на книжки до това води.
  • 17 goni

    11 0 Отговор
    Учителя ми по история, лека му пръст! Много свестен и кадърен човек, но не става за шофьор! Три пъти го късаха и накрая му дадоха книжка! Нямаше как! Тия дето го изпитваха, той ги беше изпитвал и им беше писал по една тройка накрая! Няма и година по-късно катострофира и слава Богу завлече само себе си! В България е така!
  • 18 цербер

    5 0 Отговор
    "Инцидентът станал на прав и равен участник." ИНЦИТЕНТЪТ Е СТАНАЛ НА ПРАВ И РАВЕН УЧАСТЪК. Участъкът не е участник в инцидента.
  • 19 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    Защо ли имаме поговорка : " От дърт циганин ковач не става " ? Тя не станала водач на МПС на 20 до 30 годишна възраст, ама на 45 като станала, видяла, че много хора леки коли карат - защо и тя да не покара? Знам, че всичко е строго индивидуално при отделния човек, но никой не може да ме убеди, че всеки има еднакви възприятия и реакции на 20 и на 45 години. На колко години бе г-жа Лерца от Пловдив, когато уби полицая там ??? После: чия е била тази хубавица " обичаща да шьофираа " с 9 /девет/ нарушения за 11 месеца време ??? Вероятно шефът на КАТ гр.Силистра е от село Прохлада или най-малкото / да ме прощава/ ама е спял със нея !!! То у нашенско така стоят нещата - играе парата или БРП -то. За това резултатите са печални............. Господи, защо на всичкото отгоре и Корона-вирус 19 си ни дал !!??

    Коментиран от #20

  • 20 дърт шофьор

    12 1 Отговор

    До коментар #19 от "Шаран БГ":

    Знам, че ще насъскам дамската част от читателите. Но! Всички виждаме как карат женичките, как паркират, как потеглят, как не спазват дистанция, как не гледат в огледалата, как си пишат по телефоните на светофарите. Вярно е и че много мъже карат като келеши и гламари, и са за трепане. Може би трябва да се затегне контролът по пътищата. Може би трябва да се въведат периодични изпити. Лично на мен не ми пречи да минавам на изпит през 2 или 5 години, ако е безплатен. Кой се страхува от това?
  • 21 Селянин

    15 2 Отговор
    Съпругата ми взе книжка на 48 години. Теорията я взема от първия път кормуването от третия. Купих автомобил с автоматична трансмисия за по лесно шофиране. Няколко пъти шофира но в мое присъствие.Нямаше никакво чувство за дистанция, скорост, подаване на пътепоказатели въобще рисков шофьор. Вече 7 години не е сядала на шофьорската седалка но е жива и здрава. А това че на шофьорски те курсове само им вземат парите и не ги учат на нищо е абсолютно вярно.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 дърт шофьор

    7 0 Отговор
    И да допълня! Браво на онези женички, които карат по-добре от мъжете! Има такива. За съжаление знам само две-три.
  • 24 Дядото

    5 0 Отговор
    Инструкторите...къщи вдигнаха от рушвети и се отебаха на некадърни но амбициозни парцали ламтящи за готини коли купени от балъци...!!! Всички по възрастни си го знаем това...управниците също!!! Сега просто берем ПЛОДОВЕТЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ШУРОБАДЖАНАШКИ УСЛУГИ!!! Това е!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове