Last news in Fakti

12 Май, 2020 11:45 3 522 29

Главният прокурор предлага промени в Наказателния кодекс

  • прокуратура-
  • иван гешев-
  • главен прокурор

Идеите на Иван Гешев са спрямо престъпленията по транспорта

Главният прокурор предлага промени в Наказателния кодекс - 1
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев е сезирал представителите на изпълнителната и законодателната власт с експертно предложение за изменение и допълнение на Наказателния кодекс.

Идеите на Гешев касаят частта на Наказателния кодекс за престъпления по транспорта.

Очаква се говорителят на главния прокурор Сийка Милева да направи изявление по темата по-късно днес.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гошо

    24 24 Отговор
    Браво Гешев , ама съдиите оправдават всичко след заплащане

    Коментиран от #12

  • 3 опорна точка

    7 39 Отговор
    Да се внушава : " Гешев е лош и гаден "!! Требе да се обработва тролчета изр***мои, оти Корнела ако избудалка масите да и дадат хазната в ръцете и как ще крадне? ААа?? Питам аз ако прокурора е читав, съдията тоже, къде отива Корнела? Мислете малко !!

    Коментиран от #8, #9

  • 4 Ръмпези

    28 3 Отговор
    ГЕШЕВ, НАМЕРИ ЛИ БОРИСЛАВА...ТИ НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ТОВА Е ТВОЕТО БЪДЕЩЕ И ИСТОРИЯ....КАК ЩЕ ОСТАВИШ КЬОВЕШИ ДА ТИ ВЪРШИ РАБОТАТА...ТИ МЪЖ ЛИ СИ ИЛИ КАКВО СИ...
  • 5 ДОКО

    7 7 Отговор
    ТОЧКА 1.РАЗРЕШАВА СЕ УПОТРЕБАТА ОТ ВОДАЧИТЕ НА ЛЕКА ДРОГА. ТОЧКА 2.РАЗРЕШАВА СЕ ПРЕМИНАВАНЕ НА ЧЕРВЕНО/СВЕТОФАР/САМО АКО СЕ УВЕРИТЕ ЧЕ ПРЕД ВАС ИМА ПЕШЕХОДЦИ И ДРУГИ МПС -ТА.ТОЧКА 3.ПАЗЕТЕ ПАРАТА ЧЕ АДВОКАТИТЕ ЩЕ Я ЗАСМУЧАТ КАТО ПИЛЕ ДОМАТ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 пройчо

    19 3 Отговор
    "... Очаква се говорителят на главния прокурор Сийка..."????*****Кво--да пусне пръскачките пред Народното Събрание?
  • 8 Шопо

    22 4 Отговор

    До коментар #3 от "опорна точка":

    Не е необходимо да се внушава,че ГешеФТ е некадърен. Това е общоизвестен факт!
  • 9 898

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "опорна точка":

    Тя, хазната е на минус 34 млрд.евро! То от Баце и от такива като вас мое ли да се вреди някой?! Когато Баце го изшият с избирателната сопа трябва да бягате много далеч,защото съдиите,че и доста от прокурорите са ви насъбрали за 10г. Тогава условните присъди ще са изключение!

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 опорна точка

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "898":

    Нее 34 - 68 милиарда Станко !! Да има! Народа обича да има.

    Коментиран от #15, #24, #29

  • 12 Що така

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо":

    Обвинението се повдига и поддържа от прокурора, така че голяма част от оправданите тежат на съвестта му. Малко са делата и хората за които един съдия ще си сложи главата в торбата, още повече, че има и инстанции нагоре. Ако майстора ти е направил кофти основи не е виновен покривджията, че ти е паднала къщата
  • 13 Гоце

    7 12 Отговор
    Най къдърния до сега ,тези който го плюят са платени или има от какво да се притесняват , може и рейтингът да им пада ?
  • 14 Коректен

    6 4 Отговор
    Гешев или пеевски?
  • 15 Бай Кольо

    4 10 Отговор

    До коментар #11 от "опорна точка":

    От каде ги извадихте тая милиарди заеми бе тролове комунистически, ама карай лаф да става
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Цветко христов

    2 7 Отговор
    ГАДОВЕ,СОЦИДИОТИ САМО ТОВА ВИ ОСТАНА ДА РЕВЕТЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА У,.!? И ПО САИТОВЕТЕ,НО НЯМА КОИ ДА ВИ ЧУЕ И НИКОИ НЕ ВИ ВЯРВА.СЕГА СМЕ 2020 Г НЕ СМЕ 1944Г.ОБРЕЧЕНИ СТЕ НА ЗАБРАВА.ЯСНО? МАРШ ОТ НОВИЯ ЖИВОТ.
  • 18 Ти да видиш

    5 1 Отговор
    А каскета пак се размърда.
  • 19 Гл.прокурор Гешев, вади копия от всичко!

    2 7 Отговор
    ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ, ВЪРШИ СИ РАБОТАТА, ПОДПЛЪТИ Я ЗАКОНОВО И ЩЕ ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!
  • 20 Bai nudals

    5 1 Отговор
    Гешев,е продънен от всякаде като лейка. Бас хващам със всеки че първата препоръка на Кйовеши към Б.Г. ще бъде.Сменете си г.прокурор.
  • 21 Активист на БСП

    2 1 Отговор
    Прокуратура ще разпита ли лицето Бойко Методиев Борисов за една къща в Барселона ???
  • 22 Зомби

    3 0 Отговор
    Каквото и да предлага всичкото ще е във вреда на обикновения човек!

    Ако си мисли че екипа на Гешев предварително не е измислил вратичките по които "нашите хора" ще се измъкват много се лъжете!
  • 23 SSssss

    6 1 Отговор
    Има ли някой да ми каже,какво свърши Гешев,освен да дава под съд,хората, заради изказвания по медиите,които не се харесват на власта.Къде е Костов и неговата шайка.Къде са милионерите от БСП.Къде са крадците от ГЕРБ.Къде са крадците от ДПС-Доган, Пеевски.Къде е мустака с пирамидата КТБ.Къде е Питека от Банкя.с над 30 милиарда сметки и вила в Барселона.Къде е В.Симеонов с хотелчетата си,които купува 82квадратни метра апартамент на слънчев бряг за 900 лева.Къде е Каракачанов със самолетите скица на 5-рна цена и БГ паспорти за 10 000 шиптара.Кеде е Велчев с хотелите си от правителството на царя.Къде е Горанов с неговата къща за милиони и апартамент под наем.Защо американски поданик и агент на ЦРУ е назначен за директор на БНТ-национална телчевизия а не частна.Към Божков не може да даде и едно обвинение базирано на факти,защото Божков е плащал,това което е по закон,а той се занимава с него,като се чуди за какво да го обвини а не с истинските престъпници.Ами да му лепнат на Божков и поръчтелство за убийството на Кенеди.Няма да ми стигне цял ден да ги изброявам.Защо Гешев,седмица преди да бъде назначен,беше на посещение в САЩ`заедно с Цацаров.Ние суверенна държава ли сме или сме подвластни на Козяк.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ананиев

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Цветко христов":

    Нема да е рев ,ще има и "шопи със сопи"! Гео Милев го е казал ,не аз!Де ще ходите тъдява,всинца верни сал на Баце ,не знам!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Анонимен

    0 3 Отговор
    Поздравявам ви г-н Гешев за вашите правни действия. Това, което вие правите за народа досега никой не го е правил. Продължавайте, аз ви подкрепям. Ваша колежка - юрист.

    Коментиран от #28

  • 28 444

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Анонимен":

    Силно казано!Гешев е оперативен.Вие може и да сте му "колежка".
  • 29 898

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "опорна точка":

    Имаше статия във Факти онзи ден!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове