Last news in Fakti

13 Юли, 2020 11:52 3 218 26

Асим Адемов: С надуваема лодка ще надуем само рейтингът на ДПС

  • росенец-
  • протест-
  • асим адемов

ДБ повтаря методите на АТАКА и освен да вдигне рейтинга и на двете партии, друго няма да постигне

Асим Адемов: С надуваема лодка ще надуем само рейтингът на ДПС - 1
Снимка: Фейсбук

Коментар във "Фейсбук" на Асим Адемов

Какви са отношенията между ГЕРБ и ДПС? Тема, по която се говори какво ли не, а ДБ и моят колега от групата ЕНП в европейския парламент Радан Кънев, обвиняват ГЕРБ, че  са поставили в услуга на ДПС.

Антикорупционната група в ЕП обсъжда сигнал на Радан Кънев за ситуацията в България
Като член на ГЕРБ, като етнически турчин, никога нечленувал в ДПС, като евродепутат от ГЕРБ, ще изкажа мнението си за отношенията между ГЕРБ и ДПС. Както казах, никога не съм членувал в ДПС и никога не съм крил критичното си отношение към тази партия, но и никога не съм казвал, че членството в тази партия е престъпление. Заради това отношение съм бил и наказан след като бях уволнен като директор на училище по политически причини от функционери на ДПС през 2013.

Протестиращите на плаж "Росенец"
„Има много хора, които подкрепят тази партия, както и много повече, които не я одобряват и искат да ограничат влиянието ѝ. Но през годините, през които се занимавам с политика, разбрах че влиянието на ДПС няма да се ограничи с методите на ДБ. С такъв десант по плажовете, съпоставим с историческото си значение за човечеството само с десанта в Нормандия, ДБ няма да намалим тежестта на ДПС в обществото ни.

ДБ повтаря методите на АТАКА и освен да вдигне рейтинга и на двете партии, друго няма да постигне. Призовавам ДБ и всички партии, които желаят да намалят тежестта на ДПС, да правят това, което прави ГЕРБ. След създаването си ГЕРБ успя да привлече хиляди членове и симпатизанти от смесените райони, сред етническите турци, сред мюсюлманските среди. Защото успя да даде сигурност и увереност на тези хора, че освен ДПС, вече има и друга партия, която ще защитава техния интерес и техните права. Днес ГЕРБ имат стотици, стотици общински съветници, кметове на кметства, кметове на общини, депутати и евродепутат!

Днес ГЕРБ е единствената партия, която опонира на ДПС в смесените райони. Днес ГЕРБ получава подкрепата на близо 100 хиляди гласоподаватели от смесените райони! На нашите критици от ДБ и на моят колега Радан Кънев искам да кажа, че ако ГЕРБ не присъстваше в смесените райони, една огромна част от тези общински съветници, кметове и гласоподаватели щяха да гласуват за ДПС и тяхното влияние щеше да е още по-голямо.

 И в този смисъл искам да попитам ДБ колко съветници, кметове, депутати и членове имат те в смесените райони? Какъв принос са дали те, за да се ограничи тежестта на ДПС? Тази работа с десант с надуваеми лодки няма да стане. С надуваема лодка само ще надуем рейтинга на ДПС. Тази работа няма да стане само с мускули, трябва и нещо друго.

* Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ/ЕНП


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕ СЪМ ОТ ПАРТИЯ

    43 2 Отговор
    Турци, лъжат ви! Не се поддавайте на провокации и лъжи от Сокола!

    Коментиран от #6, #16

  • 2 Последния Софиянец

    35 5 Отговор
    Народа прояви нечувана мъдрост в тази ситуация.Българи и помаци се побратимиха.Те нямат шкафчета за делене.А Доган и Боко умряха от яд.
  • 3 Актуална Антена

    27 1 Отговор
    Обаще машинното гласуване ще ви спука балона. Те затова от ГЕРБ са против.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 1234а

    26 2 Отговор
    Няма българи няма турци всички сме в кюпа а Адемов го разбирам гледа да си заслужи заплатата

    Коментиран от #19

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 софия доган

    22 2 Отговор
    турци доган и свинята ви лъжат продават ви тютюна за без пари затова имат имение турци не бъдете с тях
  • 8 хаха

    9 13 Отговор
    КАКВИ ТУРЦИ БЕ, СИЧКОТО Е СИГАН!
  • 9 Лост

    13 2 Отговор
    Това платена реклама ли е? Мястото на рекламите е другаде.
  • 10 Хурков

    13 2 Отговор
    Хе-хе, тоя читак се прави на много умен. Рейтинга на ДПС няма да отиде нито нагоре, нито надолу. Те си имат хипер твърдо ядро и флуктуациите могат да бъдат само части от процента.
  • 11 абиторент

    1 1 Отговор
    ЧЕ ТАК
  • 12 хахах

    22 2 Отговор
    Българите с турски произход вече не ви вярват! Вие от ДПС сте продажници и крадци на България! Българите с турски произход не са тъпанари като вас! И ние, етническите българи, смятаме българите с турски произход за равни с нас, защото живеем, растем и работим заедно! Това е истината. ДПС е онова зло, което ни разделя, за да печели от всичко това и сега тази статия е написана от страх - вашият страх, че хранилката може да спре. Не използвайте етническата карта, за да не получите шамар от българите от турски произход!

    Коментиран от #20, #25

  • 13 Стършел

    13 2 Отговор
    Христо Иванов само за това, че развали рахата на дончо и сие заслужава похвала! Слдващите му действия ще покажат, колко умно може да си изиграе картите. Нещо за сега не виждам много надежда ако действа само теснопартийно.

    Коментиран от #15

  • 14 коло

    6 5 Отговор
    Циганина си е циганин и в ЕС, кокво прави това недоразумение в ЕС?
  • 15 Стършел

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Стършел":

    дончо да се чете доанчо.
  • 16 коло

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "НЕ СЪМ ОТ ПАРТИЯ":

    Тя са стадо овце, тъпи но упорити!
  • 17 Сандос

    8 3 Отговор
    Като спрат автобусите от Турция по избори и всички българи се явят на избори (справка - 2009), сещаш се как ще ви изпусне рейтинга, НАЛИ!?

    Коментиран от #24

  • 18 Курназов

    6 1 Отговор
    Сравнението между Христо Иванов и Волен Сидеров е супер неуместно, обаче за ДПС хамсалаците июглежда супер оригинално.
  • 19 етносен милионер

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "1234а":

    Този ,се надул повече от лодката, личи му , че е от , "етнос -милионерите"!
    Колко ли стереопор ЗА ИЗОЛАЦИЯ е изписал , само Гешев ,ЗНАЕ?
  • 20 Запомни го

    13 0 Отговор

    До коментар #12 от "хахах":

    Няма българи с турски произход.Има ТУРЦИ с българско гражданство.
  • 21 Гост

    4 0 Отговор
    Доган с БСП, Местан с Борисов. Който и да спечели, турците пак ще са на власт.
  • 22 Пенсиониран от НСО

    1 0 Отговор
    Синът на стари комунистически номенклатурчици, Хр. Иванов само затвърди позиците на ДПС. Подозирам ръката и мисленето на Иван Костов и ге, Ат.Атанасов-политически трупове
    ОБВИНЯВАМ гиКостов, Атанасов в разбиването на СДС
  • 23 Бай Стоил

    3 1 Отговор
    Ако жените ви прегорят манджите пак бай ахмед ли ви е виновен??? Питам от любопитство само!
    Да сте овце колко да сте! Искарахте го този бея на България. Няма ли някой да ми отговори как с 30 депутата се става Най важния човек в държавата??? Как може да вярвате на тази глупост или така е изгодно на всички ви!!! Питам
  • 24 А ние

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Сандос":

    Абе готин, те са спрени бе
  • 25 Ахах

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "хахах":

    Що да не делят бе приятел? Я кажи тези български партии колко депутата от малцинствата имат и не е ли логично хората от малцинствата да бягат към дпс. Това е изгодно и за двете страни, а щом вашия Христо Иванчов е толкова отворен да каже що няма и в неговата партия.... Овце
  • 26 бисмарк

    1 0 Отговор
    много си в грешка - най много да ви надуем всичките
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове