Last news in Fakti

25 Юли, 2020 07:55 8 760 77

Елена Йончева: Брюксел ме защити от заплахите на Борисов

  • елена йончева-
  • запис-
  • бойко борисов-
  • американска лаборатория

Според нея в Европа има промяна в отношението към премиера

Елена Йончева: Брюксел ме защити от заплахите на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

''Американски експерти потвърдиха, че на аудиозаписа от 12 юни 2020 г. е гласът на премиера Бойко Борисов. Тази лаборатория работи с американското Министерство на правосъдието, с ФБР и има сертификат за такива експертизи. Получих доклада буквално преди часове. В доклада се казва, че това е гласът на Бойко Борисов, че записът не е манипулиран и изобщо няма никакъв монтаж''. Това заяви евродепутатът от БСП Елена Йончева в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком. Социалистката се включи в предаването по телефона от Брюксел.

Припомняме, че по-рано в петък Йончева обяви, че е получила резултат от експертиза на първия от поредицата записи, компрометиращи министър-председателя на България - Бойко Борисов. Резултатът от изследването на американските експерти доказва, че записът е абсолютно автентичен и в него говори именно настоящият премиер на България.

Представителката на БСП в ЕП е била посъветвана от юристи да се обърне към белгийската полиция, на която ще изпрати доклада на лабораторията. Причината за това е, че във въпросния запис Бойко Борисов се заканва да я ''изгори''.

''Тази експертиза има правна стойност. Доказа се, че записът е автентичен. Брюксел реагира на заплахите срещу евродепутат (б.р. заплахи във въпросния запис)'', коментира Елена Йончева.

''Вие видяхте, че преди седмица лидерът на Европейската народна партия (б.р. Манфред Вебер) изпрати приветствие до г-н Бойко Борисов за ''неговата битка с корупцията''. Това беше срамно!'', припомня тя.

''В този запис се говори как да бъде ударен и унищожен един бизнес. После това се случва. Този запис показа, че в България няма разделение властите и как се управлява България'', каза още евродепутатката от БСП.

Според нея в Европа има промяна в отношението към Борисов.

Йончева разкри, че през месец септември тази година може да има изслушване в Европейския парламент, като темата му ще е крахът на върховенството на закона в България.

Тя бе категорична, че не е важно дали записът с Бойко Борисов е направен със законови средства, а важно е неговото съдържание.

Целия разговор между Сашо Диков и Елена Йончева можете да изгледате след 16:45 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    147 23 Отговор
    Някой съмнявал ли се е, че са истина и записите и пачките и всичко
  • 2 Tiho

    119 23 Отговор
    Оставка и затвор! Стига ни е излагал тоя навсякъде където иде

    Коментиран от #24

  • 3 КОТарАК

    23 80 Отговор
    каква белгийска полиция?-на кварталния ли? като не можете да правите нещо защо се хващате? надявам се да е грешка някаква в инфото

    Коментиран от #19, #41

  • 4 ОСТАВКА

    82 22 Отговор
    На Тиквата и коалиция искат БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО.
  • 5 Домус ТВ нищо не показа за протестите

    78 18 Отговор
    пред БНТ.
    Дадоха 2 мин репортаж общи приказки и айде дежурнатс попара с ковид заразени😡🧻

    Коментиран от #29, #38

  • 6 Гост

    42 125 Отговор
    Интересно,с това ли трябва да се занимава се занимава един евро депутат,затова ли си там,за да бълваш отрова,лъжи и глупости,вместо да работиш?Ама то,комунист и работа са несъвместими понятия.

    Коментиран от #11, #16

  • 7 Ха ха

    108 18 Отговор
    С бездействието си Борисов и Гешев показаха че записът е автентичен. В обратния случай щяха да мобилизират цялата мощ на службите за да открият и смажат фалшификатора.
  • 8 Петолъчка

    35 94 Отговор
    Как да вярваш на Другарката Милиончева с ОФШОРКИТЕ от КТБ(Мустака) която се крие зад Депутатски имунитет ?
    Скоро свалят ИМУНИТЕТА и.. затвор

    Коментиран от #15, #26

  • 9 Гошко

    93 18 Отговор
    Всеки нормалномислещ “ с непромит мозък” разбра още от самото начало , че и записите и снимките са автентични. Мисълта ми е защо още има хора които му вярват на този лъжец и крадец и защо още му се кланят? Сигурно имат финансова изгода!!! Или са на силни хапчета!!!?????
  • 10 ВОЛЕН

    25 62 Отговор
    Изпра ли, Еленче?
  • 11 Гошко

    75 16 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Тя е пряко засегната в този случай. И на теб батко ти Бойко да ти каже , чи ще те “ изгори “ и ти ще спреш да го защитаваш и може би ще си потърсиш правата.
  • 12 София

    24 58 Отговор
    Името "Евроком",да не е съкратено от евро комунизъм?Щото "Ситиком"идваше от градски комсомол.
  • 13 АА1

    29 70 Отговор
    Явно от всичко е защитена тази особа,само от две неща не е: алчност и простотия! И тя ще си намери майстора.
  • 14 Иван

    60 21 Отговор
    Оставка на правителството.
  • 15 Госあ

    67 22 Отговор

    До коментар #8 от "Петолъчка":

    Ми не. Скоро свалят всякакви обвинения към нея защото са нелепи и зашити с бели конци. Елена му разказа играта на бацето май а ? 😂 Браво ! какво направи раданчо е въпросът ? А ?
  • 16 Манги

    53 7 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Верно ли? Затова ли повечето демократи забогатяха от крадене на построеното през социализма
  • 17 go6ku

    32 43 Отговор
    Ленче,

    Айде, кака, сега кажи за къщите за гости....

    Коментиран от #61

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хахаха

    71 13 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Няма грешка, ще ти го обясня като на прост човек - жената е член на ЕП, който е със седалище Брюксел, надявам се знаеш Брюксел в коя държава се намира, точно в юридискцията на Белгийската полиция и прокуратура, а там прокурор не е каскета

    Коментиран от #22, #31

  • 20 Вова

    22 41 Отговор
    А за хотела на Халкидики нещо да споменеш?Или то вашето не е кражба от държавата,а си е законно, така ли?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 КОТарАК

    13 26 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    аз когато съм бил в Белгия си бил в ергенския панталон на баща си сигурно / този запис е за интерпол и не за локална прокуратура-къде ще заявят обвинение?

    Коментиран от #30

  • 23 Политолог

    22 40 Отговор
    Елена, защитиха ли ви фалшивите ви "къщи за гости" на морето с пари от ЕС?
  • 24 Мунчо

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "Tiho":

    Съгласен съм с теб. То добре че го канят основно в Каспичан и други такива държави...С основно индийци/платени/ посрещачи.....
  • 25 No comment

    44 6 Отговор
    През 2018 г. на първа инстанция Софийският районен съд реши, че премиерът Борисов и партия ГЕРБ трябва солидарно да изплатят на Йончева 5000 лв. заради неверни и клеветнически твърдения по неин адрес. Първоначалният иск на Йончева бе за 20 хил. лв., но пълният му размер бе отхвърлен и от СРС, и от втората инстанция - Софийския градски съд.
  • 26 Кой иска да изгори евродепутат

    51 15 Отговор

    До коментар #8 от "Петолъчка":

    Разкрит е официално и правно от експертизата на американците! Стана ясно кой иска да изгори Йончева, чрез изфабрикуваната атака с обазуване на дело от прокуратурата по сигнал на герберите Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров. Сега нашия премиер ще трябва да го разследва Белгия, защото в България бухалката му Гешевт нищо не чува и разследва и удря избирателно. Това поведение на Гешевт ще го разобличи и в очите на Европа! Може Белгия да поиска да съди и двамата!

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гешев

    44 5 Отговор
    А кърджалийската пу.ка, сега се чуди, ,,да покажа ли достойнство или да си пазя заплатката"

    Коментиран от #32

  • 29 Byg

    10 39 Отговор

    До коментар #5 от "Домус ТВ нищо не показа за протестите":

    Какво да отразява , шепа хора как врякат , какъвто протеста такова е и отразяването , никой не му се гледа банда лумпени на мегдана
  • 30 Хахаха

    17 18 Отговор

    До коментар #22 от "КОТарАК":

    Викаш ако заплашат депутат примерно от щатския парламент ще го съдят в Зимбабве защото престъпника е от там:))))) В Белгия бях миналата година, да ти кажа сигурно доста се е променила от времето на втората световна когато ти си ходил:) Между другото Интерпол няма нищо общо със съдебната власт освен ако не са направили и Интерсъдилища...Интерпол залява престъпници като Саехр Чекмеджиев Барселонски и ги дава на прокуратурата в съответната държава.

    Коментиран от #36

  • 31 КОТарАК

    19 7 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    сигурно местната прокуратура ще заяви обвинение в брюкселски съд ? брюкселския съд има ли право и правомощия да съди мин. председател?
  • 32 Госあ

    12 5 Отговор

    До коментар #28 от "гешев":

    Достойнство ? 😂 В тази пасмина ? 😂
  • 33 Обективно погледнато

    19 18 Отговор
    Доколкото разбирам голяма част от протестиращите искат политиците да говорят възпитано в изискан стил, с други думи пак да ги лъжат, но да не се излагат пред чужденците. Така беше при предните правителства преди Борисов. Красиви думи от всички телевизии, а кражбите си вървяха, осъдени няма, работа никаква, точно заради това дойде Борисов на власт и беше избран с голямо мнозинство. Всички обвинения към ГЕРБ са основателни, но разликата между тях и правителствата преди тях е че през последните 10 г. се направиха 100 пъти по-вече неща в полза на гражданите. Въпросът е на очите си ли да вярваме или на ушите си ?
    Защо българския премиер се държи като бай Ганьо? Ако ти имаш четирима начлници САЩ, Европа, Русия, и Турция и всеки си търси неговия интерес, как би се държал за да бъде и народа добре?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 КОТарАК

    15 4 Отговор

    До коментар #30 от "Хахаха":

    интерпол не само залавя но и разследва-а тва си е за чисто разследване и образуване на комисия в европарламента даже/както и да е-важното е че сме против тоя боклук и двамата
  • 37 Госあ

    19 21 Отговор
    Йончева е обвинена от прокуратурата в „изпиране" на 333 000 евро от КТБ за заснемане на 7 филма, извършено между 13 юни 2012 година и 6 ноември 2014 (датата, на която съдът обяви фалита на банката). Според обвиненията на специализираната прокуратура, Йончева е знаела, че парите са предварително източени от КТБ от мажоритарния и собственик Цветан Василев. ВЪПРОСЪТ: КАК Е ВЪЗМОЖНО Йончева да е била наясно с престъпния произход на въпросните 330 000 евро, след като в онзи период не само голяма част от държавните фирми и институции, но и цели общини и дори партии държаха парите си в КТБ. И между другото, 330 000 евро за 7 филма зад граница не са някаква космическа сума, драги ми смехурковци. Като говорим за суми в кгб,на мен ми е по любопитно откъде са милионите на веждичката и мавъра там ????

    Коментиран от #57

  • 38 Болни мозъци

    11 20 Отговор

    До коментар #5 от "Домус ТВ нищо не показа за протестите":

    А ти не виждаш ли че сте пет автобуса хора. Кво занимавате другите с простотиите си.
  • 39 Елен Йончев

    16 24 Отговор
    Я се скрий другарко.Ти да не си по-добра от бате си Гойко.Аман от крадци.
  • 40 Густо, майна!

    13 10 Отговор
    Незнам защо протестиращите се нахвърлиха на лидера на единствената партия, която не се срастна със властта! Не съм им привърженик, но е факт, че те бяха срещу властта! Част от тях не бяха съгласни, дори нападаха лидерката си, за атаките и към властта! Явно за това също са били повлияни от цялата пропаганда на статуквото срещу опонентите си!
  • 41 Густо, майна!

    8 7 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Онуфрек, в една "бяла" държава производството се надочва към подходящия за разследването прокурор, спрямо казуса! А и настоящия и адрес е там!

    Коментиран от #42, #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 КОТарАК

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "Густо, майна!":

    проследи ми другите коментари/бъдете умни
  • 44 Затворник

    9 13 Отговор
    Аз за по малки престъпления от Йончева лежах , тази следващите интервюта трябва да ги дава от там
  • 45 Бай Кольо

    16 18 Отговор
    Ленчее Ленче, само на теб ли ти пратиха експертиза от тоя запис. Царица си на празните приказки,като всички комунисти( между другото де )

    Коментиран от #49

  • 46 месара

    11 10 Отговор
    тая , “ независимата” и импексова винаги разполагат с информация която никой друг не я знае !
  • 47 ЦК на ГЕРБ

    18 3 Отговор
    Дано другарят Борисов не пострада от 👑 , защото е национално богатство и без него държавата ще се счупи !!! Дай му,Боже , 1000 години живот за благото на народа !!!
  • 48 Българин

    21 14 Отговор
    Тази жена не се уплаши от мутрите в управлението на България!
    Чест и почитания

    Коментиран от #52

  • 49 Госあ

    15 5 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Кольо":

    Ами само на нея, защото само тя се зае с въпроса и направи необходимото ! Не разбра ли, сега ще ги изпратят и до ЕК и европол би трябвало да направи и тяхна експертиза. Не се притеснявай 😆
  • 50 АМОН

    22 5 Отговор
    Елена Йончева: Брюксел ме защити от заплахите на Борисов

    ТЕБ ЕВРОПА ТЕ ЗАЩИТИ , НО НАС НЕ.

    СТОЯТ СИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ И ГЛЕДАТ КАК ТОЗИ ПЕС КЪРШИ СНАГА ГРАБЕЙКИ НАРОДА И ПОТУПВАЙКИ С С ТЯХ.

    Не е почтенно и красиво да се КРИЕШ В БРЮКСЕЛ и наблюдаваш от там потъващият кораб на България.

    ЗАЩО ТЕ НЯМА НА ПРОТЕСТИТЕ МА?!
    ЗАЩО НЕ СИ РОМО ДО РАМО С НАРОДА СИ , А СИ ИДБЯГАЛА И СЕ СКРИЛА В БРЮКСЕЛ?!

    И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ТЕБ ЙОНЧЕВА!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 В.В.П.

    19 4 Отговор
    КОГАТО ЕЛЕНА ,ПРАВЕШЕ ФИЛМИ ЗА ЧЕЧНЯ,1995,Б.Б.БИЕШЕ ХОРАТА ЗА ПАРИ,,ОТ ТАМ БЛЕСНА И МЛАДЕНОВ МУ ПОДАРИ РАБОТАТА МЕЧТА,,,ДА ВАРДИ МЕНТОРА СИ....ИДЕНТИЧИ МАЙМУНДЖИЛЪЦИ С БАЙ ТОШИ....САМО ,ЧЕ ТОЗ Е И КОРУМПИРАН И ВУЛГАРЕН...СОАСИТЕЛЯТ МИ ТОЙ...ДАВАЙ ЕЛЕНА,,БЪДИ СМЕЛА
  • 54 Айде въртим и сучим...

    5 8 Отговор
    Стига с тая спекула бе.
    Или е фалшив,или не е !
    Няма средно положение.
    Някой някъде си потвърдил....
    Ами добре.Излезте с офиц.становище по въпроса и точка.
    Ама неможете,нали?
    Щото сте овързани всички като свински чревца с най-разл.престъпления на държавно ниво.
  • 55 Медии

    22 4 Отговор
    Вожда е изпратил тази сутрин неуспелия актьор и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов в домусчиевата Нова Телевизия да коментира Йончева. от противната страна е Нона Йотова , депутат от БСП. Опорните точки на "герболина" бяха "звуково заглушаване" на Нона Йотова. Когато водещата дадеше думата на Йотова, Будинов невъзпитано просташки започваше едновременно с нея бързо да говори и боботи, така че да не я остави да я чуят! Водещата от слугинската домусчиева медия изобщо не му направи забележка за това, защото вероятно се страхуваше!Това говори какъв страх го тресе и премиера от нежната и крехка Йончева, срещу която той впрегна цялата си кохорта "лайномети" и угодници!
  • 56 Ало Перачкова...

    6 13 Отговор
    ... за оране на пари в Америка ще лежиш до живот!!!!
    Защо лъжеш, че нямаш офшорки... имаш и си превъртяла десетки милиони на мустака беглец!!!
    Дилна комунистическа к. урва!!!!
    За Бойко... дори да допуснем, че е той на запуса, та той в личен разгивор млже да си говори, ама каквото и спрямо когито иска... дори Тръмп, с негивата фраза вличен разговор, че геши жените за п. утките директно го направиха президент!!!
    Аз, ако бях такива псувни щвх ти метна, защото си дърта и грознс, и ещо по-страшно... ти си брутално алчна и злобна, агент русофил!!!!

    Коментиран от #58, #68

  • 57 Много милиончета в КТБ

    17 3 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Много милиончета в КТБ, на приближени и близки до сърцето на ББ и управляващите, изчезнаха със съмнителни врътки с цесии и прихващания. Квесторите и синдиците, които позволяваха това, ги назначаваше ББ чрез Иван Искров още докато Орешарски беше в оставка, а след това при собственото си правителство чрез Владислав Горанов. Така се доразграби всичко, което беше останало от активите на КТБ. Ще дойде време и за ревизия и справедливост, защото нищо не е забравено и има много следи!
  • 58 До неграмотника

    13 3 Отговор

    До коментар #56 от "Ало Перачкова...":

    Ало неграмотника, първо се научи да пишеш и да се изразяваш правилно, а после замърсявай с коментарите си! Прости им господи, мутренските поддръжници са такива!
  • 59 Бай Стою касапина

    6 2 Отговор
    Ленче, що не кажеш името на тази лаборатория? Тайна ли е?

    Коментиран от #67

  • 60 Капитана

    8 9 Отговор
    Тази комунистическа проститутка защо продължава да се изказва в България.
  • 61 Луд Кмионджия

    7 3 Отговор

    До коментар #17 от "go6ku":

    Герберисто куха лейке, дори Каренин не можа да съчини преразказ по картинка при тази проверка. Айде у лево, чес вашите тъпизми само наливат масло в огъня.
  • 62 Иванов

    7 8 Отговор
    Червената бабичка Йончева, да каже за къщата за гости на нейния роднина. И да каже , КОЙ плати експертизата на записите в Америка, щото тази лаборатория там , има доста сериозни цени.
    И най-добре да вземе да си затвори гадната червена комунистическа уста. Че от комунистическите лъжи ,по-големи няма.
  • 63 Аве Адолф Хайлллл

    5 9 Отговор
    А бе йончева , пак ли пилееш московски пари безпризорно ......
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 васката

    1 4 Отговор
    Факти и модерато са комунистическа редакция гнус мее от вас иваште журналисти.ПОЗОР ЗА ВАС И ВАШАТА РЕДАКЦИЯ.
  • 66 васката

    2 6 Отговор
    Йончева затова ли ти плащат от европа пари който не заслужаваш, но ще се прибереш в България,и тогава действително ще изгориш, защото Бсп вече изгаря, аТи отиваш в трета глуха ,и без имунитет ще бъдеш г-ж никоя ,затвора в Сливен те чака.
  • 67 Пенсионер 200

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Бай Стою касапина":

    Стойчо, тази лабо вероятно е на DJ на US, но не това е проблема. Проблемът е че сами си развяваме насраните гащи на високо, че и на широко. И всичко това е, защото БГ няма защитен механизъм срещу корупция по високите етажи. (Coruptio=развала). Не случайно БГ ще понесе санкции за "неспазване върховенството на закона", а дивотията, че законите се пишат от ТУЛУПИ и калинки, ето на този факт никой така и не обръща внимание. Ще ти го кажа иначе: Боко се подхлъзна на собственото си лайно.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Да еааа!

    2 1 Отговор
    Ама ти си уникално тъпо коп.ле. Тук не става въпрос за селска секс вечеринка, а за разследване срещу премиер, което на Запад досега да е завършило или с оставка, или с "нещастен случай" и като добавка оставка + пандела.
  • 70 Капитан леши

    2 2 Отговор
    ЧУДЯ ТЕ КАКЪВ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА СИ ФЕН НА БАЙ ГАНЬО ! ДА ПСУВАШ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ ДА ЗАПЛАШВАШ БЪЛГАРСКИ ЕВРО ДЕПУТАТ СЪС СМЪРТ И ДА СЕ ПРАВИШ НА НЕДОСИГАЕМ ТОВА Е НЕНОРМАЛНО СРАМНО И БУДИ САМО СМЯХ И ЖАЛ КЪМ ТОЗИ ДРЕБЕН ЧОВЕЧЕЦ А И ПО НЕГОВИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ !!!!!!
  • 71 Страшилото

    1 1 Отговор
    Браво капитане и ас искам да питам този измъчен и ограбен /от мутрите/ народ кой иска да бъде фен на БАРБАГАНЬОС - не испитвате ли срам че едно кафе не може да си поръча в Брьоксел понеже не знае чужд език , От 15 20 премиери и гости никой няма преводач само той със преводач , Със тоя премиер ли ще се гордеете че сте Българи ?
  • 72 Българин

    2 0 Отговор
    Всички стари муцуни трябва да си ходят....Спрете да си чешете езиците това е само прах в очите на бедния български овчи народ (глупаво търпелив ) има хора в сенките дето си редят правителството от 30 г. и никой не смее да им каже нещо сега ще е същото.Малко са притеснени от протестите ама чакат и пак същото.

    Коментиран от #74

  • 73 2395

    1 0 Отговор
    Е. Йончева се оплаква от думата "изгори". Но тя сигурно е използвана в преносния и смисъл ; когато се провалят сметките на някого за нещо, той " изгаря ". Така че, въпросният човек, дори да допуснем, че е Б. Б., може да е имал това предвид - да и направи сечено за нещо, да и развали плановете, очакванията, да я компрометира, примерно.
  • 74 КОИ

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    ще бъдат новите МУЦУНИ? Аз не виждам такива, тези които правят някакви заявки, в никакъв случай не изглежда, че ще бъдат различни.
  • 75 васката

    2 0 Отговор
    Да ,Бойко ходи с преводачи ,защото неговите родители , са били обикновени работници, не са имали възможност да го изпратят в чужбина да учи.Скъпи олигофрени,знаетели чии деца учеха на запад,децата на червените олигарси,тези които и в момента се опитват пак да се докопат до кокала,отровното трио ,иподобните като тях,може само да си мечтаят зо миризлив ,кокал.БАБИКЯ ОТИДИ СИ В АРМЕНИЯ защото след следващите избори,ще духаш свински баху. Модерато ,побликувай,не истривай истината , трябва народа да знае истината за тези,злобни заблудили се душици.
  • 76 васката

    3 0 Отговор
    Да ,Бойко ходи с преводачи ,защото неговите родители , са били обикновени работници, не са имали възможност да го изпратят в чужбина да учи.Скъпи олигофрени,знаетели чии деца учеха на запад,децата на червените олигарси,тези които и в момента се опитват пак да се докопат до кокала,отровното трио ,иподобните като тях,може само да си мечтаят зо миризлив ,кокал.БАБИКЯ ОТИДИ СИ В АРМЕНИЯ защото след следващите избори,ще духаш свински баху. Модерато ,побликувай,не истривай истината , трябва народа да знае истината за тези,злобни заблудили се душици.
  • 77 алт

    1 0 Отговор
    Слагам знак равенство между Цветан Цветанов и Елена Йончева. Двамата предатели са еднакво долни , злобни , отмъстителни . Отвратили са и свои и чужди.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове