Last news in Fakti

7 Август, 2020 15:57 13 726 138

Слави Трифонов: Ето топ 10 на най-безочливите изказвания на политици

  • слави трифонов-
  • политици-
  • изказвания

Доказателствата са и в думите, пише тв водещият

Слави Трифонов: Ето топ 10 на най-безочливите изказвания на политици - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Слави Трифонов, фейсбук:

Точно преди 3 години и 3 месеца излязох пред сградата на Парламента, за да защитя гражданските си права. Носех и табела с надпис: “Вие сте се самозабравили. Срамувам се, че сте такива. А аз съм просто един от многото. Изпълнете волята на народа си!”

Днес нищо не се е променило. Аз продължавам да се срамувам, а политическата клика и обслужващият я персонал още повече са се самозабравили. Доказателството го видяхме тази сутрин в 4,30 ч., по тъмно, когато обикновено действат престъпниците. Всъщност, видяхме го и по светло - когато на събитието, организирано от ГЕРБ, бяха удряни журналисти и протестиращи. И двете случки са пример за брутална наглост, характерна за бананова република, а не за страна-членка на Европейския съюз.

Но доказателствата за самозабравата на кликата не са само в действията ѝ - да, те са най-емблематични, но доказателствата са и в думите.

И сега ви представям моя топ 10 на най-безочливите, най-циничните и най-наглите изказвания от последните дни на политическата клика и обслужващия я персонал:

10. “Веселин Марешки: Полицията се вслушва и в нас, и в гласа на милиони българи” (това изказване е от днес и е направено след падането на блокадите)

9. "ГЕРБ се поздравиха със “Светофарите светят зелено” на група “Сигнал” (това е днешният поздрав във фейсбук, публикуван от бившия председател на НС и настоящ депутат от ГЕРБ - Димитър Главчев)

8. "Янка Такева: При оставка на правителството е възможно да се провали учебната година” (това е мнението на вечния лидер на учителския синдикат)

7. “Машинното гласуване може да ни зарази с коронавирус, твърди професор Константинов”

6. “Евгени Будинов от ГЕРБ: Протести ще има навсякъде, това е заради коронавируса”

5. “Министър Деница Сачева: Оставка сега ще доведе до протести на гладни през есента”

4. “Танева за протестите: Всяко едно блокиране пречи на хората, които си прибират реколтата” (изказване на земеделския министър, който преди време препоръча да не казваме на ЕС за евроизмамите у нас)

3. “Андрей Ковачев: Оставката на Борисов може да блокира фонда за възстановяване на ЕС” (т.е. според евродепутата от ГЕРБ, при оставка на Борисов, страните-членки на ЕС ще видят милиардите през крив макарон)

2. "За да се предотврати малка гражданска война, премахнахме блокадите, обяви Валери Симеонов” (изказването е от днес)

1. "Борисов: Хора в ГЕРБ ще се запалят, ако подам оставка (изказването е от месец март, но заслужава първото място. ТОЙ винаги трябва да е първи)


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 164 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    312 30 Отговор
    Това не са политици, това са пологи на тиквата... Оставка мутри

    Коментиран от #44, #113

  • 2 СЛАВИ

    73 291 Отговор
    СТИГА.! ВЕЧЕ ДАЖЕ НЕ СИ И СМЕШЕН.!

    Коментиран от #59, #69

  • 3 Нахален подмазвач

    60 250 Отговор
    Най нагъл е човекоподобното Слави челюста му е като на неандерталец

    Коментиран от #124

  • 4 Трифонов

    83 116 Отговор
    продължава да върви след събитията. Прави се на анализатор, но е просто един глаштай, без автентична политическа позиция. Сигурно и децата днес ще ви кажат как не би трябвало да е в държавата. Хората се интересуват от визия за промяна на системата, от конкретни прагматични предложения, от стройна и неопровержима политическа доктрина и програма, както и да бъдат посочени правилни компетентни хора, които ще изпълнят програмата. Всичко останало е безмислена риторика и бледа предизборна кампания...

    Коментиран от #10

  • 5 Последния Софиянец

    188 17 Отговор
    Слави ела довечера или млъкни.Не е време за шеги.
  • 6 Само Гроб

    12 96 Отговор
    Само Гроб(ЕВРО РОМА)!

    Коментиран от #84

  • 7 Томахок!!

    73 139 Отговор
    Едно ферари с цвят червен! Чалгар само ти липсваш в парламента... Палячоо

    Коментиран от #11, #101

  • 8 Гост

    95 54 Отговор
    Славчо, батка, за толкова време, откак се хариза за политикант, постоянно те чувам само да плюеш другите, но нито веднъж не си блеснал с лични идеи и предложения. Явно и твоята политическа кариера ще е се крепи на маскаренето.

    Коментиран от #13

  • 9 герберотъпунгер

    113 37 Отговор
    Браво Слави , много добре казано.
    Управляващите са тотално изкукуригали и гладни за власт люде , неадекватни и не могат да разговарят със собственият си народ. МУТРИ ВЪН!
  • 10 Той не може нищо

    65 43 Отговор

    До коментар #4 от "Трифонов":

    повече освен медийно присъствие. Този човек няма как да промени системата - нито знае как, нито може. Някой му е написал поредното "становище", той го срича, но е видно, че няма понятие от някаква политическа позиция. Същото се отнася и за екипа му. Това са празни дърдорковци, опитващи се да се промушат в политиката с всякакви средства, стремят се да привлекат симпатиите на публиката, но изобщо не са наясно от профила и, затова и изявите им са толкова хаотични и безмислени.

    Коментиран от #66

  • 11 ОСТАВКА

    75 22 Отговор

    До коментар #7 от "Томахок!!":

    Палячото е Боко мамуна , който ни направи за смях пред ЕС , с кривата си маска , безумно хилене и козируване , сахера..и глуповатото тупане на европейски лидери , за да го снимат и да каже на герберотъпунгерите какви приятели у Европътъ има ТОЙ!
    ОСТАВКА!

    Коментиран от #17

  • 12 Някой си

    69 20 Отговор
    А аз се сещам за десетте най-угоднически и сервилни интервюта с БойкУ показвани в ефир.....
    Мисля, че Слави Трифонов е първи в тази класация!
  • 13 стоян

    36 9 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    До 8 ком -браво -много точно си го описал този артист
  • 14 Ангел

    48 54 Отговор
    Аз съм най-големия противник на ГЕРБ, но има нещо много по-страшно от тях - Слави и тримата Главатари на протестите. Трябва да си много наивен, ако мислиш, че не са пионки, прикриващи нечисти интереси.

    Коментиран от #22

  • 15 вищ

    40 33 Отговор
    славчо е пълен глупак
  • 16 Ботев

    56 24 Отговор
    Слави, интелектът ти стига за шоуто само. Ако имаш нерв за политика, изкарай бенда на Орлов мост тази вечер и … нещата ще си отидат на мястото, ама не ти стига куража, нали?
  • 17 Томахок!!

    25 21 Отговор

    До коментар #11 от "ОСТАВКА":

    Ти си въобразяваш, че нещо зависи от нас? Ако вярваш в това значи си с контузия на мозъка... Елементарен начин на мислене съчетан от неинформираност... Разбира се това не те оправдава... Слави Трифонов, Купейкин и всички подобни личности имат една цел размиване на гласовете! Или си г.упав или прекален малък... На пролет пускаш избора си и ако пак е Бойко сядаш и си удряш главата в някой ръб докато не се сетиш защо е така! Демокрация батювото

    Коментиран от #26

  • 18 Лудото Марче

    34 21 Отговор
    Чалгарче беше татко ,чалгарче съм и аз , ех ако можех да докопам и някаква голяма власт. Славчо ,Славчоо-оо-оо съпри са бе керата . Глей си бизнеса и виолата.
  • 19 Манго

    47 15 Отговор
    Къде се криеш, а не си на протеста? Така в сянка и баба знае

    Коментиран от #20

  • 20 Томахок!!

    10 5 Отговор

    До коментар #19 от "Манго":

    Катунчо даже и за бего миришете вземете се приберете и се запознаите със сапуна!

    Коментиран от #68

  • 21 Гост

    29 10 Отговор
    Славчо, че не е стока, не е, ама пък той ли им ги натика всичките тези простотии в устите, той ли ги би в главите да ги казват?! Да не говорим, че като видиш какви видни "демократи" се хвърлят да защитават полицейските простотии, веднага става ясно кой крив, кой прав.

    Коментиран от #53

  • 22 Браво Ангеле

    17 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ангел":

    ние наистина повярвахме че си най-големият противник на ГЕРБ
  • 23 Буахахаха

    37 6 Отговор
    "Янка Такева: При оставка на правителството е възможно да се провали учебната година”

    Бабо Янке а слънцето ще продължи ли да изгрява?
  • 24 Пипи Чорапчето

    47 4 Отговор
    Слави! Наглостта на политиците, особено изброените в класацията ти, е ясна - затова има протестиращи на площадите!
    НО, днес прочетох някъде, че и ти подкрепяш протестите - сегашните!
    Е, ако е така - време е да се появиш на площада! Особено,а ко разчиташ на политическо бъдеще - а сигурно разчиташ? Иначе защо я направи тази партия?;)
    Айде, Слави, размърдай се!!! Утре ще е късно!

    Коментиран от #29

  • 25 ванга

    23 9 Отговор
    целия му живот мина в подигравки на различни личности, и то срещу заплащане, ама бог го наказва ......!!
  • 26 батювото

    20 3 Отговор

    До коментар #17 от "Томахок!!":

    даваш коментар на моя коментар колега , но въобще не коментираш написаното в моя коментар.......разбирам какво казваш , но кое написано от мен не е вярно ЗА БОКО ТИКВАТА И НЕГОВАТА ПРИМИТИВНА СЪЩНОСТ И НИСКА ОБРАЗОВАНОСТ! ДОКАЗУЕМО ДОРИ!

    Коментиран от #32, #55

  • 27 Опорни точки

    21 7 Отговор
    Имаше въпрос заради проучванията на социологическите агенции за настроенията на българските избиратели, защо въпреки протестите ГЕРБ отново водят пред останалите? Ето и отговора днес в 10 от най-безочливите изказвания на политици, като 7 от тях са на герболини, начело с Борисов, а 3 са на техни слуги. Всички изказвания плашат и всяват страх у хората, ако шайката на ГЕРБ и ортаците й си отидат от властта.Тези послания са насочени към всички български граждани и са пълни с откровени лъжи и безочие. Отделно по партийна линия си стягат редиците с лъжи каква чистка и лов на вещици ги чака назначените от ГЕРБ в държавната администрация членове, симпатизанти и роднини. Също както ДПС плаши с лъжи членовете и симпатизатите, и родниние си, че ако не гласуват за тях правата им са застрашени и ще ги преследват. Тези методи са характерни само за тоталитарните общества и партии. В демокрацията трябва да се състезават идеи за засилване на икономика, здравеопазване, демографска политика и т.н. за да се подобри животът, но явно,че у нас страхът от образи действията на врага най-силно въздейства. С тези опорни точки герболините от Бойко , министри, депутати, евродепутати облъчват хората и зрителите от всички телевизии и медии непрекъснато и се пречи и цензурират опозиционните.
  • 28 Хайде Слави

    26 7 Отговор
    Направете един концерт на площада като граждани, не от името на партия. Хората които ще се съберат там ще са достатъчни да пометат и правителство и прокурори и полиция.

    Коментиран от #30, #126

  • 29 Готина книга

    15 6 Отговор

    До коментар #24 от "Пипи Чорапчето":

    Пипи , права сте за всичко , но Слави заяви категорично , че е лидер на партия , а протестът е граждански....не е редно да е там , репортерите му са там и дори и те не говорят за тяхната партия. Според мен също е редно на не се яха протеста. Иначе , да ако иска политическо бъдеще ....Поздрави Пипи и успех на протеста :)

    Коментиран от #35, #40

  • 30 ОСТАВКА ГЕРБ Е БКП

    14 6 Отговор

    До коментар #28 от "Хайде Слави":

    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!
  • 31 Токо

    19 19 Отговор
    ЕЕЕХ Славчо ! И ти ли бе ? Я си виж телевизията !!! Ти не успя една телевизия да вдигнеш на крака камо ли Държава !!! Седят некви трима четирима селяндура и приказват цял ден ГЛУПОСТИ !!! Глупости които даже на са на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !!!! А на някакъв селски диалект , при това отвратителен . ЕВТИНОООО СЛАВЧООО .... ЕВТИНООО!!!! Та с тия ли селяндури ще управляваш??? ВРАЦА , КРИВОДОЛ И ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ ???? Звми се скрий некъде! Успя да си спестиш някакви парици , що не си караш старините някъде ? Не Искам селски пръчки от северозапада да ме управляват !!!
  • 32 Томахок!!

    6 20 Отговор

    До коментар #26 от "батювото":

    Иии какво от това батювото? Сега ни е нужно да има и политическа криза... Другото не ни стига съвсем да цъфнеме... Алоо ай да почнем да използваме това между ушите... Ако и ти не вярваш в коронавируса отиди в инфекциозното и питай лекарите как пикаят като са в костюма...! Аз имам образование и въпреки всичко ти казвам, че сега не е момента.... Но реално не виждам алтернатива... За БСП НИКОГИШ! Така че пак ти напомням за органа между ушите!

    Коментиран от #37, #49

  • 33 Българин

    14 19 Отговор
    Изчезвай Трифончук!
  • 34 Парадокс

    21 10 Отговор
    Всички коментари казват някаква истина за Слави - ок.
    Но ще споделя нещо- той ВИНАГИ СЕ ОБГРАЖДА ОТ МОЖЕЩИ хора , защото СИЛНИЯТ ЕКИП НОСИ УСПЕХ.
    Другият герой - Борисоф , нарцис без капацитет , но огромно его , който се обгражда от калинки , за да блести той....така зададено избирам Слави.

    Коментиран от #45, #51

  • 35 Пипи Чорапчето

    15 5 Отговор

    До коментар #29 от "Готина книга":

    Виж, Христо Иванов също е политически лидер - и на моменти яката го отнася;) - плюят го "чужди и свои" ( сефте;)
    Слави трябва да се реши как да се позиционира по-твърдо - важно е, и според скромното ми мнение само с говорене от студиото няма да му се получи!
    А на протестите отивам - не бях ходила от "Росенец", когато един мюлюцюнер ме ощипа ( женката нещастна;)), но сега... много ме ядосаха търтеите у властта;) еле наш Варелко!

    Коментиран от #39

  • 36 обикновен човек

    17 9 Отговор
    В случай,че този комплексиран до мозъка на костите индивид влезе в парламента(както сочат агенциите),ще се наложи на стари години да търся държава в която да доизживея живота си.

    Коментиран от #107

  • 37 Всичко добро

    4 5 Отговор

    До коментар #32 от "Томахок!!":

    Братле наистина не разбираш за какво говоря , сега пък ми говориш за коронавирус , който не съм споменавал! Стига си измисля , а чети КАКВО СЪМ КАЗАЛ ! КЪВ КОРОНА , КЪВ БСП ТИ Е В ГЛАВАТА БЕ МЕН.
    Както и да е приятел - бъди здрав!
  • 38 Тоя не съм

    18 9 Отговор
    Гледал от поне десет години... Омръзна ми с простотията им (негова и неговите сценаристи) само се чудя кой ще гласува за тоя учендолски чалгатъпак...???
  • 39 Браво Пипи

    11 5 Отговор

    До коментар #35 от "Пипи Чорапчето":

    Те милициите на Борисоф освен да щипят дами и да блъскат в главата студенти друго не правят. Права си за Слави , от студиото няма как да стане. Успех Пипи , ще ги свалим! Със здраве и късмет всички протестиращи по света и у нас! ЛЪВОВЕ
  • 40 Иван

    8 7 Отговор

    До коментар #29 от "Готина книга":

    О, славука вече се е обзавел и с пиарка, както му е редът. Той има ли някакви потенциални възможности дасе включи в този форум и сам да отговори на поставените въпроси? Или пиарката трябва да му ги напише...

    Коментиран от #93

  • 41 Бай Шиле

    10 3 Отговор
    Само смяна на правилата а не на хора ще доведе до промяна. Велико Народно Събрание и намаляване на депутатите, съдебна реформа и електронно гласуване. А за сегашните Задължителна Лустрация
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Избори

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо":

    Там се решава не бай Ганьо тешил оставка я у лево чобанин
  • 45 Тошко, айде по-скромно, мен

    13 5 Отговор

    До коментар #34 от "Парадокс":

    И къде го видя силният екип около слави - т. Не ти отива къвто си дребен да се праиш на толкова велик!
  • 46 Хахаха

    9 2 Отговор
    С последното съм абсолютно съгласен !!!!!!!!! МНОГО НЯМА ДА ИСКАТ ДА ПОПАДНАТ В ЗАТВОРА !!!!! ЩЕ УСЕТЯТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ
  • 47 бай иван

    10 5 Отговор
    хора, много добре го наблюдавайте това СЪЩЕСТВО мутроподобно какво ще говори като го изберат и влезе в парламента. Тогава ще пее друга песен. Сега е много лесно отстрани и да критикуваш. Когато партията му влезе в парламента ще си оправи тотално закъсалата, дори пред фалит , тъпа телевизййка, ще почне да плюе по БТВ и Нова че му взимат рекламите, а сега си мълчи за тях защото са една далавера да се намърдат и да почнат да си правят далаверките...
    юдано не ни докарат до рецесия като1997ма година, защото тези искат махане на валутен борд, Не приемане на еврота и излизане от Нато..Тогава лева ще се срине и ще стане страшно. Ще ги изгоним пак, но ще е вече много късно и държавате ще е срината както винаги се случва с тези руски и мафиотски измамници.. тежко ни..

    Коментиран от #89

  • 48 МУТРОКОМУНИСТИ

    10 7 Отговор

    До коментар #43 от "Д-р Менгеле":

    ИЗЛИШНО Е ДА ПИШЕШ ТОЛКОВА МНОГО......ГЕРБ СА СВЪРЗАНИ ГЕНЕТИЧНО С МАФИЯТА , А ПОЛОВИНАТА ИМ ЧЛЕНОВЕ СА ОТ БКП , СИРЕЧ МУТРОКОМУНИСТИ.....НАЛИ ТОВА Е ИДЕЯТА , НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ. ОСТАВКА НА МУТРОКОМУНИСТИТЕ
  • 49 Ако не я виждаш сега

    4 4 Отговор

    До коментар #32 от "Томахок!!":

    и след 6 месеца няма да я видиш алтернативата. Само не ми казвай колко ще е добре след 6 месеца ГЕРБ пак да дойде на власт.
  • 50 ЧАЛГАРИТЕ

    2 10 Отговор
    ВТОРИТЕ СЛЕД ГЕРБ?
  • 51 Я,пак

    10 3 Отговор

    До коментар #34 от "Парадокс":

    - "нарцис без капацитет , но огромно его , който се обгражда от калинки , за да блести той..".Това не е ли точно шефът ти трифонов?

    Коментиран от #94

  • 52 Не ме Интересува

    2 1 Отговор
    Искам си Правата!
  • 53 Ама той не е някоя мисирка

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    да обобщава изказванията на някои си дегенерати, за да си прави гаргара читателят. От Трифонов, както и от всички кандидати за политици народът иска да се произнесе лично - относно ситуацията и относно бъдещето на България. Иначе що за политик е?
  • 54 Сульо

    14 5 Отговор
    Въйййй... Тоя Славчо е по загубен и от Жорж Ганчев и от проф. Вучков и от всички популисти на квадрат :))))
  • 55 Томахок!!

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "батювото":

    Аз те разбирам относно Бойко, но разбери едно от нас нищо не зависи! И под нас имам предвид държавата! Става каквото кажат други хора... Не слушаш ли какво говори Бойко? "питаха ме кое ми е важо да се случи"... Какво ти говори това...? Това мислене, че като свалиш правителството нещо ще се промени.... Да ще се промени Черепа и всички л. Айна ще се върнат и всичко постарумо! Не свършва всичко с ОСТАВКА а започва...

    Коментиран от #74, #91, #99

  • 56 констатация

    11 4 Отговор
    Герберасти , не разбрахте ли че точно вие колкото повече плюете по някого толковаповече му вдигате рейтинга ?

    Коментиран от #86, #87

  • 57 Род

    11 2 Отговор
    АМИ ИЗЛЕЗ ТАЗИ ВЕЧЕР, ЛЕСНО Е ОТ СИНИЯ ЕКРАН !!!!
  • 58 Мислещ

    5 0 Отговор
    Обаче иронията е, че баш за това тиквата може и да не лъже (Друг е въпросът, че няма кой да обели сълза за изгорелите, та не е точно начин да уплаши никого) - като гледам какви са болни сектанти, почвам да си мисля, че и до самозапалване биха стигнали.
  • 59 Мъка

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "СЛАВИ":

    И аз казвам стига на тролове и хейтъри, ама отде толко акъл та да се сетят да спрат.
  • 60 Бою

    7 2 Отговор
    Егати държавата щом аз и бех премиер 10 години
  • 61 jorj

    4 0 Отговор
    Този е почетен шампион, вечен номер 1, какво се прави на скромен!
  • 62 6666

    8 3 Отговор
    Има ли някъде по- противен от този грозен изрод лъже- демократ....
  • 63 666999YYYNSO666999YYYNSO666999YYYNSO6669

    3 3 Отговор
    SLAVKE , MASONSKA BULKE , KUDE SI TRUGNALA BEEEEE UCHINDOLSKI INTELEKT % 3 ?

    NE TE LI E SRAM ? ILI SI TOLKOVA MK BUTERFLAINATA CHE I IMETO NE MOJESH DA SI KAJESH .
    IZPEI SI S CHERVENITE BOTUSHKI V IUDEISKIQ VARIANT I SE KROTNI AT LEAST .
    WOULD YOU ?


    KAKVOTO SI KRALA. SHTE SE VRUSHAT - ANADUNMO TURSKA GIUVENDIO ! SHTE OSTANESH V ISTORIQTA NA SVETA KATO BASHTATA NA KIUCHEK V RAZMER 7 / 8 !

    VSE PAK E NESHTO !

    P.S.
    NAI - DOBRIQ TI HOD E DA IZIGRAESH - KA RA IBRO - HIM V NOVATA VESRIQ NA VREME RAZDELNO NA OLIVER STONE !

    MOGA DA TI SUDEISTVAM DA TE ZAPISHE ZA KASTINGA KOITO SHTE BUDE V MOSCOW SOME TIME SOON .

    CALL ME AT : 000 000 000 666 999 YYY !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Подлога

    12 2 Отговор
    А гражданинът Слави защо не е на протеста? Едно патриотично концертче поне да беше направил, да подкрепи хората в усилията им. Подозирам, че този наркоман е поредния доганов проект по подобие на бареков. Просто от самото начало само лае, но не хапе. За разлика от Христо Иванов, който захапа и излиза с конкретни решения.

    Коментиран от #78

  • 66 Мъка

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Той не може нищо":

    Щото хейтърите и троловете като теб едни смилени ги пишат, та чак да се чудиш дали не са драскали маймуните в зоопарка.

    Коментиран от #95

  • 67 Алфа Вълкът

    4 6 Отговор
    Така е ! Прав е нашия лидер Бойко че хиляди ще се самозапалят ако подаде оставка! Ето аз например няма само да се самозапаля а опашка с експлозиви и взривя сред протестиращите когато ликуват като подаде оставката си. Така че оставка НИКОГА

    Коментиран от #96

  • 68 Манго

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Томахок!!":

    Така ли бе лизач на плевенски. .....ве
  • 69 666999YYYNSO666999YYYNSO666999YYYNSO6669

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "СЛАВИ":

    MINUSITE , PLIUSOVETE , BLOKIRANETO , MNENIETO VI KAKVOTO I DA E TO , TRIENETO = DISKRIMINAZIQ NA SVOBODNOTO SLOVO POD SHIFURA = OBIDNI DUMI NQMA DA VI POMOGNE BEEE PRODAJNI PUTANI OT 4 VLAST !

    NQMA DA Q IMATE POVECHE - SHTE SI BUDETE PROSTI - SPISVACHI KOITO NIKOI NE CHETE . SHTE OTIDETE V NUJNIZITE NA NOVATA ISTORIQ !


    U LEVOOOOOO ! JEW MASONSKI KREATURI FINANSIRANI S KURVAVI PARI OT ORUJIQ I NARKOTIZI !
  • 70 ares

    4 3 Отговор
    ТИКВО РАЗКАРАЙ СЕ
  • 71 Пием Бърбън с лед

    12 4 Отговор
    Славчо ! Лесно е когато си началник на неколко селяндура от врачанският край !!! Но не е лесно да управляваш цял народ !!! Тази пародия 7/8 ТВ е едно недоразумение в телевизионния свят. Ако така ще управляваш и държавате ТЕНКЮ БАБА !!!

    Коментиран от #75

  • 72 Фаро

    7 4 Отговор
    Слави идвай на протеста знаем кой си и не се дръж,като партиен.На никой не му пука дали идваш с партия или без партия.Ако те е страх,че мутрите могат да те гръмнат вече е късно трябвало е много по-рано.Сега цял свят говори за България първо да премахнем хунтата после ще броим партиите
  • 73 Вево

    0 6 Отговор
    По-добре Слави да не идва точно сега,защото не е трениран да бие мутри.Ние ще се оправим с боклука
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Мъка

    1 5 Отговор

    До коментар #71 от "Пием Бърбън с лед":

    А ти троле като и пародия си некадърен да сътвориш? Защо е нужно тогава да си пишеш небивалиците.

    Коментиран от #100

  • 76 Томахок!!

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "Мъка":

    Наистина си ограничен... Папагалщина... Никой не ви се връзва ве... Аз не познавам човек дето да ви подкрепя всички ви псуват!

    Коментиран от #83

  • 77 ТТТ

    4 1 Отговор
    Тормоз на властта по устав. За всяка нередност по пътищата и в държавата нон стоп звънене на телефоните на полиция или 112. При всяка нередност сигнал или жалба в прокуратурата. При никакъв интерес от страна на полиция, институция или служител нова жалба с искане за уволняване на въпросните служители поради неизпълнение на служебните си задължения и неизпълняване на работата заради която са назначени.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 cghhbv

    6 0 Отговор
    С протестите се организира гражданското общество. Боко и Слави са едни и същи, искаме не тях, а интелигентни и образовани хора да ни управляват. Стига простащина, стига ограничени интелектуално хора, стига ниска политическа култура! Нека новият премиер, който ще изберем през март да владее поне два западни езика на високо ниво, нека е завършил политически науки и високо ниво на образование придобито в Европа!
  • 81 Аз полковника

    1 2 Отговор
    И сега народа ще хвне като удавник за сламка.... Всичко върви по - план....
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Мъка

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "Томахок!!":

    Утре да не забравиш новия тираж на сайтовете на истината. Все едно ги рецитираш. Удоволствие доставяш.
  • 84 Просто природен закон

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Само Гроб":

    Оставка.
  • 85 Антони

    3 0 Отговор
    Журналистите 30 години и повече приказки, приказки и действия нула, ефект клонящ към нула. За какво не е да четем, слушаме и накрая пак същото.
  • 86 Иван

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "констатация":

    Това ли ви е защитната теза на "силния екип" около Трифонов?!
  • 87 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #56 от "констатация":

    Това ли ви е защитната теза на "силния екип" около Трифонов?!
  • 88 Гост

    7 0 Отговор
    Славунчо,кажи нещо за овдовялото Силве и офшорките?
  • 89 Мъка

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "бай иван":

    Бай Иванчо, като ви чете човек, само един въпрос си задава: Чавка ли мозъка ви изпи или го преписахте от такива дето чавка мозъка им е изпила? Не е нужно човек все пак да ви чете недомислиците.
  • 90 357

    4 1 Отговор
    Абе човече, ти някакъв сборник от ненужни фактологии ли ще издаваш или ще помогнеш по някакъв действащ начин на протеста. Ти какво си мислиш,че те ти четат драсканиците и се"панират"? Ако така си мислиш,значи си един ШУТ и нищо повече. Или действай или се махай и не залъгвай хората!!!
  • 91 ха ха ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "Томахок!!":

    Е и к"во? Черепа ще се върне,а Домуса,котараците ,брачеда и т.н. ще забегнат пък тогава в Дубай...
  • 92 Живка Борисова

    2 7 Отговор
    Слави на площада,да окуражи народа.Може и концерт.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 без думи към простотията

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Я,пак":

    за какъв шеф говориш бе ? Явно защо тиквата 11 години е на власт без да има успехи. Ниско ниво на изборно съзнание......
  • 95 Тошко

    5 0 Отговор

    До коментар #66 от "Мъка":

    злобеенето ти не носи дивиденти . По ти отиваше предишната роля на "Отче", като раздаваше само благословии. Като зам.председател на новоизлюпената ви партия, ти също си отговорен за критиките към Трифонов, най-вече, защото ти снесе политическия ви проект, но за съжаление се излюпи един запъртък. Вие си останахте на същото ниво преди три години, когато направихте референдума. Времето се промени, хората се промениха, а вие изобщо не забелязвате. Не стигат само лишени от съдържание поведение и декламации. Ако сте смятали така, по-добре си останете само шоумени, защото цената на вашия погром ще е по-ужасна, отколкото си представяте. Причината е, че на хората им писна и станаха страшно чувствителни към опити за поредната измама от страна на недостойни и лакоми за власт недорасляци.

    Коментиран от #102

  • 96 Ужас тикво ужас

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "Алфа Вълкът":

    Вие умствено сте подпалени отдавна бе алфа поммияр. И това ми било десен - охраната на Живков премиер.........ужас
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Другия с коня

    7 2 Отговор
    Не можеш да избягаш от генетичната си Обремененост,Слави.Севрозападната простащина,цинизъм,арогантност и бе зпардонност са се впили в мисленето ти,в изказа ти, в простотиите ти....Ти си Еманация,Слави....Една гнусна Еманация....Пей си Чалгата и остави хората около себе си на спокойствие...Правитова,което можеш....Слави...
  • 99 Ъхмм

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Томахок!!":

    Естествено,че ще го питат в ЕС кое е важно за РБ та нали от там са парите!Питали го и той казал,че без гербаджиите галактиката ще спре да се върти!Болнии,болни ненормалници бульо Пено!Ъхмм!
  • 100 До мъката на Тошко

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Мъка":

    Всеки в този форум изразява мнение, така че няма как да спрете критики и въпроси към чалгаря. Вашата партийка в момента е на амбразурата и ще отговаряте на всякакви въпроси, защото искате да е народни избраници, нали?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мъка

    0 2 Отговор

    До коментар #95 от "Тошко":

    Я да видим сега мъко. Защо истината за троловете, хейтърите и облъчените от нечии медии, за теб са злобни? За мен това са дребни душици, които не значат нищо. Единствено стават за осмиване със своето ограничение. Другите глупости които си надробил, мисля не се нуждаят от коментар. Много мъка има в тях.
  • 103 славчо

    7 1 Отговор
    славчо, какъв беше какъв стана :(
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Гого

    6 3 Отговор
    Ако някой гербер реши да се запали заради Борисов, ще му занеса безплатно туба с бензин и кибрит. Ако Борисов реши да се запали, ще удвоя дарението.
  • 106 НАЙ БЕДНИЯ НАРОД

    3 7 Отговор
    СЛАВИ ПЕЧЕЛИ НА 109%
  • 107 Kris51

    8 2 Отговор

    До коментар #36 от "обикновен човек":

    На добър ви път. Аз пък ще се изселя, ако ББ след всички тези скандали и гнусни разкрития бъде избран отново. По-добре да мия чинии в чужбина, отколкото да се чувствам чужденец в собствената си страна. Да поясня - имам две висши и нелоша професия, която по никакъв начин не зависи от държавни учреждения, слава богу. Но липсата на елементарен морал на върха на държавата ми действа много депресиращо. Не се търпи! Изпитвам болезнен срам от тези човекоподобни създания, възседнали България и смучещи безогледно жизнените й сокове.

    Коментиран от #109

  • 108 Румен

    6 3 Отговор
    Слави, поведи народа с концерти на площада. Или те е страх от Валери Симеонов да ти не бръкне у децибелите.Да водиш итервю е лесно, но покажи на народа че си мъж. Жените имат друго мнение.Затова действай
  • 109 Мъка

    8 3 Отговор

    До коментар #107 от "Kris51":

    ББ е бита карта. Само неговото сваляне обаче, няма да доведе до нищо. Трябва да се върне съдебната система, което ще е най трудното. Трябва да се изринат Пеевски и Доган. След това ремонт на конституция, съд, някакъв вид лустрация и т.н. Всичко това може да се извоюва само от хората и от никой друг. Спре ли се в началото или по средата няма да се постигне нищо. Също така и всяко бягство, означава, че се предаваш. Нещата са станали толкова сложни, че само непрекъсната борба може да оправи нещата. Народа трябва да си търси правата и за най-дребното нещо, което смята, че е в ущърб на интересите му. Те действат на принципа "разделяй и владей" Бих казал и че им се отдава до определена степен. Всички продажници и с нисък интелект, се облъчват лесно. Отделно и мафиотските медии са огромен процент и такива хора лесно им се подават. Не се предавай!
  • 110 Даниела

    6 6 Отговор
    Преди не разбирах защо само коментираме и се възмущаваме,а никой не излиза на улицата са покаже ,че не издържа.Сега недоумявам как може да си толкова нагъл и безхаберен,безскруполен и безочлив,сляп ли е глух ли е луд ли е..че не разбира,че нормалните хора в тази държава вече не го искат,тоест не ГИ искат ,никой от тях не искат.А те стоят като статуя и изглежда хората за тях са ги нищо,зашото се правят,че нито чуват нито виждат нито разбират.Чудя се сега какво трябва да последва,да нахлуят в парламента им и да ги изкарат на сила,или да ги вкарат в казаните както в Украйна ..или в затвора както в Румъния.Но това е България,тук трябва да стигнем до критична точка ,да опрат нож в гърлото ни,че да чуем видим и разберем. Господи колко обичам България инак бих напуснала без да помисля.Но тук съм родена и тук ще умра.Въпреки тия безгръбначни.
  • 111 ПЕНКО

    5 3 Отговор
    КОЕ Е ОБЩОТО МЕЖДУ СЛАВИ И ЛУПИ !?!?!?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Сашо

    8 3 Отговор
    Сега Слави издържа тъпата си телевизия от собствения си джоб и целта му е да влезе в парламента за да се накраде и да я стабилизира евентуално. И първата му работа ще бъде да се коалира с ГЕРБ.сега се прави че е противник на Герб само и само за да се хареса на хората и да гласуват за него. Помнете ми думите!
  • 115 Кака ти

    6 4 Отговор
    Абе хора недейте да берете грижа за Бойко! Той каквто можа направи! Той ще се оттегли от политиката ще си излезне в пенсия и толкова!Хайде да видим другите,какво ще направят!Колко и как ще ви оправят и всичко ще е по мед и масло! Нали Румен Р.не иска мутри а тоя мутраген,как ще го приюти в политиката?Тоя Учиндолски прът и Плевенски мингиш! Славчун трябва да си купиш обици с висулки да си по интелегентен пред народното събрание! Леле майко тоя ще ни води и представлява аман ни е работата!Навсякъде ще е с екипа си,балерините си и бенда ще ни друсат по един кючек,че и Меркел ще научат!Те това го могат и само това знаят! Изгоря ни народеца!
  • 116 Комшията

    7 4 Отговор
    Слави е толкова вече зле професинално и здравословно,не се надявайте на нищо хубаво! Той тотално я закъса с телевизия с гледаемост даже и с актьори и певици! Целта му е да се намърда в политиката за да захлеби да сурка собсидий и нарочно да пръснат гласовете!Кой ще гласува за него хашлаците и дрогите те ли ще ни оправят държавата?Ще станем за смях и резил на7/8!
  • 117 вили

    4 3 Отговор
    ЩОМ ВИ УПРАВЛЯВА ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА ОТ БУТАН ВРАЧАНСКО ,БЪЛГАРИНО ТИ СИ НА ДЪНОТО
  • 118 вили

    4 3 Отговор
    ЩОМ ВИ УПРАВЛЯВА ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА ОТ БУТАН ВРАЧАНСКО ,БЪЛГАРИНО ТИ СИ НА ДЪНОТО
  • 119 вили

    6 3 Отговор
    ЩОМ ВИ УПРАВЛЯВА ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА ОТ БУТАН ВРАЧАНСКО ,БЪЛГАРИНО ТИ СИ НА ДЪНОТО
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 чекмедже 2

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Нахален подмазвач":

    а ти що не качиш снимката си да видим какъв нерес си, има вече един такъв дупетат от ДуПеСе..който все сиди в арабска държава и дарява българи с фурми..сигурно и ти си хапнал малко..
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Е дин

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Хайде Слави":

    Слави безплатни концерти по площадите не прави. Представям си го у тех как рови с дълги кльощави ръце в купчина злато. Ама не като Оня от снимките, той е ясен, а като в анимационно филмче, като чичо Скруч. Алчен чалгар!
  • 127 Бай Ху

    2 2 Отговор
    Топ 10! Е това ли родиха "гениалните" глави на сценаристите ти, този мозъчен тръст на партийката ти бе Сливчо? Сливчо се крие в разни миши дупки, от короната ли дето според него я няма, от хората ли и само пуска ялови самореклами. Крий си се там дето слънце не огрява и не изпълзввай на горния свят, че си доста нелицеприятен.
  • 128 Абе

    3 2 Отговор
    Как да дойде Трифонов на площада, не може. Първо, кръстовището е блокирано, а той се придвижва с два големи черни джипа и охрана. Второ, викате мутри вън, и как да дойде като го гоните изначално, пък и без охрана ли да дойде. И трето, ше земе некой да го ущипе на тоя площад.
  • 129 8755

    2 0 Отговор
    По-добре Скандау отколкото Слави!!!
  • 130 кърти и вози комунисти

    2 1 Отговор
    Слави е пръднал у кофата.
  • 131 волен сидеров

    2 0 Отговор
    ОСТАВКА НА ВСИЧКИ
  • 132 ПОДАЙ Я ДА ВИДИМ МУТРО

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Борисов: Хора в ГЕРБ ще се запалят, ако подам оставка
  • 133 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    БРАВО ,Слави!!!!ТО ,дума дупка не прави,но -оставка/може!!!!ТОЧНО ТАКА отстраниха Орешарски тиквите....
  • 134 Милен

    0 0 Отговор
    Мутри вън
  • 135 ndlev org

    0 0 Отговор
    Поредните спасители пристигнаха, готови да „оправят държавата“, този път в лицето на Станислав Трифонов и компания. За пореден път на българския политически театър се поставя нова пиеса, след като предишните се поизтъркаха малко. Както и друг път сме посочвали, у нас главните политически субекти се създават посредством политическо инженерство. В момента, в който се усети напрежение сред народа, което може да роди някаква промяна, зад затворени врати, далеч от обществеността, сценаристите създават поредната сламка, за която да се хване удавникът, поредния месия, който да ни преведе през „прехода“, като в Стария Завет. След това, медиите напомпват с популярност съответния образ и, когато и ако стане уместно, той бива „активиран“, ако позволите да използвам разузнаваческия жаргон. Ако някой все пак се съмнява, мога да дам малко примери от последните 20 години. Не може да не започнем със Симеон Сакскобургготски. Емблематичен пример за спасител на народа, откъдето и тръгна приказката за „оправянето“ на България за „800 дни“. Трудно можеше обикновеният българин да предположи кои сили стоят зад него, поне докато не се видя, че „царедворците“ са деца на бившата номенклатура. След него хронологически е сегашният месия – Бойко Борисов. Ако някой не помни, то като главен секретар на МВР (пост, който е непознат на обществеността нито преди, нито след него) той присъстваше в 90% от най-гледаното време на всички национални телевизии. От новините, през политическите пред
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ndlev org

    0 0 Отговор
    От новините, през политическите предавания, та чак до рекламите на вафли. Има и по-дребни случаи на политическото инженерство, но и те илюстрират много добре реалността. Бареков. Най-бездарният политик на целия преход, ако не и в цялата история на България. Но дори и той успя да влезе в политиката и да вземе, каквото му е било обещано. Нужното за това беше една телевизия, зад която стоят големите олигарси у нас, които пък после си прибраха някакви там милиарди. Т.е. нужното е било същото като за всички останали гореспоменати образи.

    И идваме до небезизвестния водещ на комедийно шоу Слави Трифонов. Или поне такъв трябваше да бъде по визитка. Всъщност „комедийното“ в неговото шоу се изчерпа до степен на пълна скука още някъде преди 10 години. Това, което той правеше през това време, беше да води политическо шоу, с което да се опитва да влияе на обществеността у нас. Но да започнем от генезиса на Слави Трифонов и неговите предавания. Не тръгнаха ли те от самото начало именно като политически сатира с цел да влияят на обществените нагласи? Не беше ли точно това „Ку-ку“, а после „Хъшове“? И като говорим за „Хъшове“, господин Трифонов открито е говорил за този период от живота си. Докато той се представяше за борец срещу тиранията на Иван Костов, всъщност сметката за цялото това мероприятие е плащана от печално известните ръководители на мафиотската групировка ВИС – Васил и Георги Илиеви. Слави Трифонов никога не е криел този факт, напротив – публично го е пр
  • 138 ndlev org

    0 0 Отговор
    И като говорим за „Хъшове“, господин Трифонов открито е говорил за този период от живота си. Докато той се представяше за борец срещу тиранията на Иван Костов, всъщност сметката за цялото това мероприятие е плащана от печално известните ръководители на мафиотската групировка ВИС – Васил и Георги Илиеви. Слави Трифонов никога не е криел този факт, напротив – публично го е признавал в интервюта. Какво ни говори това? Първо, че още тогава цялото му политическо говорене е било платено и то не е от кого да е, а от тези които тогава владееха престъпния свят у нас (а той им бе даден на концесия от Държавна сигурност и БКП). И второ, без да го оневиняваме за другото, явно Иван Костов е пречел на тези хора. Който има желание, би могъл лесно да намери множество факти от онова време, доказващи близката връзка между „шоуменът“ и мафията.

    След този период, предполага се заради добре свършената работа по отстраняването на Костов и монтирането на Симеон на власт, Слави Трифонов получи много топло и удобно местенце – „праймтайм“ в най-гледаната българска телевизия БТВ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове