Last news in Fakti

15 Август, 2020 12:09 4 259 68

Гечев: Предложението на премиера противоречи на здравия разум

  • румен гечев-
  • конституция

Цяла България му се смее, каза депутатът

Гечев: Предложението на премиера противоречи на здравия разум - 1
Кадър БНТ

Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви в извънредно издание на "Още от деня" по БНТ Румен Гечев от БСП.

Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Гечев каза, че не е имало сондаж, тъй като е безсмислен. В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима. Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми, коментира депутатът от левицата. По думите му само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов.

Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 45 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    59 10 Отговор
    Имам още три допълнения към казаното от Борисов: 1.Всички депутати в НС най-много 2/два/ мандата. 2.Без длъжността вице президент.В Европа в нито една държава ,която е Парламентарна Република няма вице президент,а само Президент. 3.Всички граждани на България от Президента до обикновеният гражданин да са без имунитет.Имунитета,като привилегия трябва да изчезне в Българската конституция.

    Коментиран от #9

  • 2 Ти пък

    29 19 Отговор
    Си голям умник
  • 3 Ти пък

    31 26 Отговор
    Си голям умник Другарю Гечев
  • 4 ББ С ПАЧКИ И ПИСТОЛЕТ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА

    47 15 Отговор
    ацо иска само да остане на власт на всяка цена,другото е без значение.
  • 5 Татко Махно

    37 46 Отговор
    Точно така, Гечев! Предложенията на Б.Б. противоречат на здравия, чугунен (даже стоманен) разум на истинския чекист! Да живее на здравия марксистко-ленински анархистичн разум на българските слуги на Путин!
  • 6 ХХХ

    29 27 Отговор
    Ай пенсионирай се вече и дай път на млади и кадърни социалисти - теб те видяхме колко разбираш.

    Коментиран от #16

  • 7 Kolev

    34 32 Отговор
    Ти пък г-н експерт по фалитите на банки нямаш абсолютно никакво право на мнение по който и да е от въпросите на българската политика!!!
    Затвор за такива като теб. Вие власт искате - червена сган!
  • 8 Петьо Петров

    18 16 Отговор
    Не съм юрист,но мисля логично.Не че има логика в тази държава изобщо в момента.
    Дори и намаляването на депутатите може да стане без ВНС. Достатъчно е да се направят промени в изборния Кодекс и референдумите да не са зависими от броя на гласувалите на предните избори.Тогава при решение на народа Парламента е длъжен да го приеме като закон.

    Коментиран от #15, #54

  • 9 Емил

    10 14 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    А бе, момче - хубави идеи, ама къде си учил български?! Поне си включи някоя програмка за текстопроверка - излагаш и себе си и идеите си!

    Коментиран от #24

  • 10 Има ли разумни българи

    32 18 Отговор
    Жалкото е, че изобщо се коментира глупостта на БМБ
  • 11 ГЕЧЕВ......"СПАСИТЕЛЯТ". НА. БАНКИ

    28 22 Отговор
    ТИ ЛИ ДАВАШ МНЕНИЕ...НАЛИ ПРОВАЛИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ФАЛИРА СУМАТИ БАНКИ......ТОЛКОВА МОЖЕШ....
  • 12 Тони Минев

    16 14 Отговор
    Истинска слуга на Путин е също и зам. шефа на СДС -Емил Кабаиванов, защото краде ,управлява с комунистите и уби остатъците от СДС.
  • 13 Президента

    14 16 Отговор
    и народа след него,там е спасението от робство,всичко останало е пунта мара!

    Коментиран от #20

  • 14 ха ха

    30 13 Отговор
    Браво!! Изхвърлете Бойко!!!
  • 15 Zodiac

    17 19 Отговор

    До коментар #8 от "Петьо Петров":

    Като неси юрист какви глупости ръсиш.Стой си в палатката за да искарш някой лев.

    Коментиран от #21

  • 16 Емил

    18 20 Отговор

    До коментар #6 от "ХХХ":

    Ало, кадърен социалист е оксиморон! Ако е кадърен - няма да е социалист, а ако е социалист, значи е професионално провален и търси реализация по "втория" начин!

    Коментиран от #36

  • 17 Фатки

    15 11 Отговор
    що не си сложите истинското име? "Червено знаме" "Работническо дело".Още на умрялите/физически/ комунисти не сте дали думата.
  • 18 остав

    23 8 Отговор
    Кое на премиера не противоречи на здравият разум? записите , видеота, еврата на нощното шкавче, златните кюлчета, пистолета, "мисирките", соджуците, едно ало Ваньо, тези по двеста, едн ПКП ,записа за президента, инсепкциите с "жипката", хвърлянето на народната пара за отборчета, стадиончета, излишното намаляне на ДДС на тези които най много лъжат и крадат.

    Коментиран от #50

  • 19 Путин е виновен

    28 11 Отговор
    Че БМБ е прост и не му е дал да учи на Запад. Виновен е и че за 10г. управление само краднеше. Виновен е че когато пое управлението, България имаше външен дълг от 16 милиарда ЕВРО а сега са 33 милиарда ЕВРО. След оставката си трябва да бъде ревизирано управлението му.

    Коментиран от #46

  • 20 точно така

    14 7 Отговор

    До коментар #13 от "Президента":

    Всички които му вярват след него и право във Сибир.
  • 21 Петьо Петров

    6 9 Отговор

    До коментар #15 от "Zodiac":

    Съжалявам,че ви се наложи да прочетете коментара ми,но за съжаление няма филтър на сайта.Беше предназначен към мислещите и грамотни хора,а не към вас.Приемете още един път извиненията ми!:)

    Коментиран от #58

  • 22 ТРАГЕДИЯ

    13 9 Отговор
    Е СТАРИ МУЦУНИ ЗАМЕСЕНИ С ПРЕСТЪПНОСТТА, КАТО ГЕЧЕВ И ВСИЧКИ ОТ БСП ДА ИМ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БРЪЩОЛЕВЯТ ГЛУПОСТИ ПО МЕДИИТЕ , АКО ПАК ЩЕ СЕ ПРАВИ СЪС СТАРИ ГЮВЕНДИИ НОВ БАРДАК, ДА ОСТАВАТ СТАРИТЕ И ДА НЕ ХАРЧИМ НАРОДНИ ПАРИ ЗА СТАРИ РЕЗИЛИ СЪЗДАЛИ МАФИЯТА !
  • 23 пенсионер 85 г

    12 10 Отговор
    ало гечев що не се скриеш по твое време долара беше 5000 лв и пенсията ми 2 долара оди да се скриеш
  • 24 Какво не му харесваш

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Емил":

    Само две запетайки липсват. Всичко е точно! Ти май някаква специална граматика си учил или измислил?
  • 25 перничанин

    7 5 Отговор
    Точно това САМО ( само намаляването на броя депутати изисква свикване на ВНС) е най-доброто в предложението на Боко и само заради него трябва ВНС. Нагли сте всички политици. Хората отдавна искат да сте 120 тулу*а в НС. Не ви харесва,че много от вас ще са отвън и няма пенсия като депутат.
  • 26 Гестапото

    12 6 Отговор
    Не Путин, а пу---те които крали до преди 10г. в това число и професора Гечев тои много добре знае. Тяхното управление за 2год.1$от45лв през 1994 след 2год стана1$3000лв,а този голям баш майстор (факир) като АРА говореше парите идват, парите идват.
    Такива умници не ни трябват
  • 27 месара

    11 9 Отговор
    другарю гечев , само вашите предложения са продиктувани от “ здравия “ ви разум ! голем смях !
  • 28 До Пенсионера на 85

    10 2 Отговор
    Очевидно вече си си "пръднал в галошите", както казват умните стари хора.. Никога доларът не е бил 5000 лв, ако имаш някакви възражения по казаното в дописката давай по същество. Иначе няма смисъл да пишеш лъжи, за да се "обосноваваш"...
  • 29 ПОДКРЕПЕТЕ ПРОТЕСТА!

    15 5 Отговор
    Младите поискаха демокрация, а Борисов им предложи тоталитаризъм. Предложението да се намалят депутатите наполовина показва, че цели смяна на парламентарната демокрация с президентска република. А себе си гласи за пожизнен президент. Вие как бихте отговорили на подобна подмяна?Аз ви съветвам ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ПОДКРЕПИТЕ ПРОТЕСТА! ОСТАВКА!
  • 30 Гестапото

    3 10 Отговор
    А бе Гепишев не мога да разбера исканията1 ден искаме ВНС на другия не искаме и ва боли и ва сърби. Вие заедно с фатмака гдето и ЧЕП за каца не става+тримата глупаци сега ревете като вдовица за чеп, той Борисов пак ва изчегърка но не мърдайте много колкото мърдайте повече ще ви влиза

    Коментиран от #32, #33, #34

  • 31 ПЕНКО

    4 7 Отговор
    КОГА ,КЪДЕ И КАК ГЕЧЕВ Е НАПРАВИЛ НЕЩО ПОЛЕЗНО И ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА ???? ЗА КАКЪВ ПРИНОС КЪМ ОСИГУРИТЕЛНИЯ ФОНД НА НОИ ТОЙ ЩЕ ПОЛУЧАВА ПЕНСИЯ ??? НА НИЩОПРОИЗВЕЛИТЕ - 7 КАТЕГОРИЯ ТРУД !!!!!!
  • 32 Ти разбираш ли

    12 1 Отговор

    До коментар #30 от "Гестапото":

    абсурдността на ситуацията-човекът управлява 11 години и сега казва "Дай да рестартираме държавата, да започнеме отначало, да направиме не знам кво си".
    Време досега е имАл, да не е спал.
  • 33 Не знам дали чеп за

    9 2 Отговор

    До коментар #30 от "Гестапото":

    зеле става от фатмака ама американците казват че бил стратегически лидер. Може и самолет да кара. А ти можеш ли?

    Коментиран от #38

  • 34 Мишок

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "Гестапото":

    ти не разбираш ли, че не искам да ме управлява тулуп напряко легнал до чекмедже с пачки и кюлчета. Не искам да ме управлява главок нарича свой-ТКП, а и този свой е председател на НС!
  • 35 Шаран БГ

    5 8 Отговор
    К/орифеят на финансите / той направи един долар 3 000 лева,га бе министер на парата/ защо не каже, че и г-н Прлезидента е мераклия да променя Конституцията съ шепа депутати - явно от БСП. Господи, тези хора се мислят за по-велики от Великото народно събрание и са готови на всякакви престъпления , само и само да държат кокала в зъбите си !!!
  • 36 Миладин

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    Негодните и нефелни социалисти стават министри в правителствата на герб- справка Барни Ръбъл- юридическото гуру.
  • 37 Льони

    5 2 Отговор
    На видния конституционалист акъл не може да му се дава. Той е чел Конституцията на Северна Америка- Винету.

    Коментиран от #51

  • 38 Стюард

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Не знам дали чеп за":

    Той се вози из нанадолнището по инерцийка.
  • 39 АМОН

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.

    ТОВА Е ИСТИНАТА!!
    ЗАД БОРИСОВ /агент Буда/ НАЗНИЧА ГЛАВАТА НА ДОГАН /агент Сава/ , А ЗАД НЕГО ВОДЕЩИТЕ ГИ ОФИЦЕРИ ОТ ПГУ.

    ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ ДРУГАРИ ОТ ДС.

    Още не сте осъзнали, че ВРЕМЕТО Е НАШЕ !!

    ЗА ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ БЕЗ ВАС И ВАШИТЕ АГЕНТИ - Буда , Сава, Иван , Крупие, Гоце ...
  • 40 ivan

    7 1 Отговор
    Б.Б. е новия Тодор Живков,1 към 1 са ,само като го видя с бялата риза със запретнати ръкави като някой сервитиор,станал 200кила и пле6ив съ6тия Тодор Живков и като него 6те си отиде
  • 41 оня с коня

    1 7 Отговор
    Разединеното на МАКС БСП което се е надвесило над Пропастта задавайки си Хамлетовия Въпрос "Да скоча,или да не скоча" има Наглостта да твърди,че "ЗДРАВИЯТ РАЗУМ " е Неоспоримо Притежание единствено на Партията му.А колкото до твърдението му че "Цял НАРОД" се смеел на Борисов,то би било макар и Теоретично Възможно по Живково време,когато 98,9% от Населението СЕ СОЛИДАРИЗИРАШЕ "Спонтанно" с Мнението на Партията...както СТРОГО чл1 от Конституцията за "Ръководната роля на Партията" бе разясняван "Подробно" на Масите от Нар. Милиция.В Днешно време обаче ...тоя Здравомислещ Толуп да ми се прави на "Народа"...Айде Холан:)
  • 42 Перо

    4 0 Отговор
    Да,Конституцията урежда статуквото и е добра за настоящите партии,които са част от него.Новата Конституция е нужна да стартира един двукамарен парламент,като повечето развити демокрации в Европа и света.По този начин ще се неутрализира възможността,един човек,случаен Премиер да има партия-държава и да контролира всички власти със собствени закони,гласувани и утвърдени от мутренската парламентарна монархия,т.е.всички престъпни практики да се узаконяват.
  • 43 Перо

    8 1 Отговор
    П.С. Също и прозрачна изборна система с машинно гласуване в БГ и чужбина.
  • 44 Abv

    8 6 Отговор
    Не знам някой вярва ли на човек успял да направи долара 3000 лв. И работната заплата 2 - 5 долара. И да приемем че Борисов нищо не прави , то пак е по добре от около 2000 - 3000 пъти. Поне валутата ни е стабилна.

    Коментиран от #47, #53, #56

  • 45 Сега е момента

    4 0 Отговор
    Янаки Стоилов да вземе отношение като вещ по въпроса.
    Няма време.
  • 46 БРЦК

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Путин е виновен":

    БМБ ЗНАЕ КАКВО Е ПРАВИЛ И СЕ СТРАХУВА ОТ ЗАТВОРА И КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО.
  • 47 Дездемона

    6 0 Отговор

    До коментар #44 от "Abv":

    Е каква заслуга има Тулупио за въведения валутен борд ? Освен рекета в марки и откепа в долари?
  • 48 Тома

    5 2 Отговор
    Относно Гечев. Не вярнам на Гечев, лъже. Изкривен и партийно заинтересован провален експерт. Не зная как е обиколил цяла България и как е видял, че се смее на Борисов. Аз не се смея, а и не вярвам 1000 000 избиратели на партията му да се заливат от смях. Жалки Гечев, тъжен смях...
  • 49 глупак беше и глупак си остана

    6 1 Отговор
    Дори и парите не могат да налеят акъл на глупака - поне да си мълчи и да не се излага с подобни глупави и дълбоко погрешни изказвания, ама и за толкова не му стигат успоредните гънки!
    поне прочети какво пишат умните хора - академици и конституционалисти, преди да изплюеш безсмислиците си! Ама злобата е по-силна...
  • 50 глупакът се ражда и остава такъв

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "остав":

    Първо си научи правописа и граматиката и после дрънкай папагалски простотиите на комунистите - измислиците за Бойко значи са априори истина, а тези за комунистическите отрочета и изчадия - измислица по същата логика? По-напред докажи и после дрънкай, лапацало!
  • 51 Тома

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Льони":

    Сгижа с този Винету. Б. е чел повече от теб- справки, доклади, анализи, съобщения...10 и повече години. Пълен е с информация. Ти поте чел ли си Винету, Синовете на Великата мечка и още класики ноа детството? Слаб аргумент за уязвяване на Баце. Кажи поне, че е дебел и не може са управлява теглото си!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 хайде де

    9 5 Отговор

    До коментар #44 от "Abv":

    преди да дрънкаш за тоталитаризъм първо отвори тълковния речник и си го набий в дебелата глава, а после раздавай умни категории!
    Днешното изследване показа с 26000 участници показа, че хората не искат оставката на Байко, а на Радев, че не ободряват протестите и искат редовни избори!И това не е по телефона, че да си ги манипулираш както ти дойде! А ако имаше тоталитаризъм, такива като теб нямаше и да помислят да излезат на протести, а щяха да се запътят към едни мрачно известни географски места под конвой! Глупакът се ражда и остава такъв за цял живот!!!

    Коментиран от #57

  • 54 да ама не

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Петьо Петров":

    Точно броят на депутатите НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ОТ ОБИКНОВЕНО НС - ТОВА Е ЗАПИСАНО В КОНСТИТУЦИЯТА, ПЪРВО Я ПРОЧЕТИ НЯКОЛКО ПЪТИ, ЧЕ ДА ТИ ВЛЕЗЕ В ГЛАВАТА, КАКТО И ДРУГИТЕ ПРАВОМОЩИЯ НА ВНС!
    ТОЧНО ДНЕС ГО ОБЯСНИХА ВИДНИ КОНСТИТУЦИОНАЛИСТИ, УЧАСТВАЛИ В НАПИСВАНЕТО Й!
  • 55 Юрист

    12 5 Отговор
    И тоя си позволява да говори от името на "цяла България"! Не така, другарю! Аз не му се смея на Борисов и смятам, че предложението, което ГЕРБ ще внесе е много логично. Нали уже всички искахте ВНС и нова Конституция? Нов обществен договор? На ход сте.

    Коментиран от #67

  • 56 ХА ХА

    7 4 Отговор

    До коментар #44 от "Abv":

    Точно заради този идиот в 97г не можах да замина да уча в американски университет в САЩ, тъй като когато трябваше да преведа частта от таксата над стипендията, доларът от 290 стана 3000лв и стана невъзможен банков заем за родителите ми!!! И такива като него ще ни поучават "компетентно"!
  • 57 ivan

    3 17 Отговор

    До коментар #53 от "хайде де":

    какво изследване бе клоун,да не са го правили в об6тината и НР...кои хора искат оставката на Радев бе лакей
  • 58 pepy

    18 1 Отговор

    До коментар #21 от "Петьо Петров":

    КОНСТИТУЦИЯ на Република България
    "
    Глава трета.
    НАРОДНО СЪБРАНИЕ
    ...
    Чл. 63. Народното събрание се състои от 240 народни представители.
    Чл. 64. (1) Народното събрание се избира за срок от четири години.
    ...
    "

    Приемете и моите извинения!
  • 59 pepy

    19 5 Отговор
    "Гечев: Предложението на премиера противоречи на здравия разум"

    Всички предложения на др. Гечев и съпартийците му противоречат на здравия рузум и предизвикват смях сред по-голяма част от българите...
  • 60 Умен по цялата глава

    9 3 Отговор
    Другаря Гечев и останалите Червени стоножки в Парламента не осъзнаха,че нямат Доверието на Народа да Управляват.Нямат,защото за 75 години Унищожиха България.Борисов не ги е питал.Няма и да ги пита какво те искат...Борисов им Съобщава какво са решили в партията ГЕРБ и какво ще се случва в Държавата...Това ще се случи,другарки и другари,а вие може пак с Бойкот да не сте в парламента а при платените от вас Протестиращи на кръстовищата хубаво да разбере Народа кой е Врага му...
  • 61 Коце Коцев Коцаков

    10 3 Отговор
    Гечев, върни парите от външнотърговските сметки на Балканкар . Там има още живи свидетели дето ти носеха куфарите с $. А и не само от там.
  • 62 Тошко

    11 2 Отговор
    Всички червени от БСП пикаят руска газ.
  • 63 ГЕЧЕВ......"СПАСИТЕЛЯТ". НА. БАНКИ

    7 2 Отговор
    ТИ ПАК ИЗПЛУВА ОТ НАФТАЛИНА.....ПАК ЛИ ШЕ НИ СПАСЯВАШ....
  • 64 Хаджиментов

    7 0 Отговор
    Хаха, нали Гечев.
    Как може на някой да му хрумне да рзабута къщичката, която си построихте преди 30 години и за която 20 години приемахте удобни на вас закони за да грабите България и народа. Да, но се имахте глупостта да дадете на Б. Борисов властта за първото му правителство и той излезе по-умен от вас и оттогава ви бие като тупани на всички избори, като използва вашата система и вашите закони срещу вас. Боли, нали.
    А сега когато иска да преправи мафиотската ви система, това противоречало на здравия разум. Вие сте толкова повредени, че не съзнавата кое е нормално и кое не е. Време ви е да отидете на бунището на историята, където ви е мястото.
  • 65 Помнещ

    9 1 Отговор
    През 1997 год.Тоя/финансов министър на Виденов/ се закле по телевизията, че доларът няма да мине 200лв. Доларът стана 2000 лв.и хората, които имаха влогове в лева в ДСК за един апартамент си купиха печка, пералня и хладилник. Пак го слушайте!
  • 66 jorj

    5 1 Отговор
    Да не прехвърля вината на здравата глава! Няма да се оправим, докато хора които трябва да са в зандана доживот, са университетски преподаватели, кичат ги с научни титли и пропагандират най-нагло всеки ден по медиите идиотизмите на проруска и човеконенавистна партия бсп/т/-терористи!!!!!
  • 67 qwerty

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "Юрист":

    Юрист си колкото аз съм космонавт.
  • 68 Политолог

    5 0 Отговор
    Този некадърник, Гечев тряб да си подаде оставката и да се пенсионира. Защото, когато беше вице премиер на Жан Виденов, фалира 16 банки и доларът стана 3200 лв
    Некадърник си Гечев, само знаеш да говориш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове