Last news in Fakti

20 Август, 2020 08:48 2 414 48

Един от арестуваните за инцидента при румънското посолство е криминално проявен

  • румънско посолство-
  • кола-
  • скандал

Другият вероятно ще бъде глобен

Един от арестуваните за инцидента при румънското посолство е криминално проявен  - 1

Готвач и IT специалист се оказаха двамата мъже, които строшиха в понеделник вечерта пред румънското посолство колата на д-р Е. М. Тя опита да пробие блокадата на пътя, а двамата изтръгнаха регистрационния номер на автомобила ѝ, скачаха по капака му и строшиха предния му прозорец, докато двете деца на стоматоложката бяха на задната седалка, пише actualno.com.

Според обвинението, повече поражения върху автомобила е нанесъл 26-годишният Г. Г., който работи като готвач. Той отправил и обиди към д-р Е. М. и строшил предното стъкло на колата ѝ, каза прокуратурата.

По време на инцидента на място нямаше полиция. От МВР обясниха, че не пазели, защото протестиращите не спазвали закона и не уведомявали за маршрута си.

Според Полина Велчева, адвокатка на Георгиев, той не е знаел, че в колата има деца. Видял само как колата минава през колело на един от демонстрантите. Пред румънското посолство по негови думи протестиращите са блокирали и другия булевард - "Гео Милев". Оттам е спрян достъпът на автомобилите, но един е успял да мине през блокадата. На втората блокада хората са помолили шофьора да обърне, както са направили другите, разказа адвокатката. "Шофьорът се засилва срещу хора, които са били пред колата. Пред него момиче е паднало пред гумите на колата. Било е голяма суматоха, имало е и деца", обясни тя действията на клиента си, който е задържан за 72 часа и прокуратурата ще му иска постоянен арест. Мъжът има криминална регистрация, че е шофирал надрусан.

IT специалистът С. А. е другият обвинен. Той изкъртил задния регистрационен номер на колата на Мицева. 32-годишният мъж е на свобода срещу гаранция от 500 лв. С. А. е заместник-директор на Международния институт за бизнес анализи за Европа. Занимава се с бизнес анализи от 11 години, завършил е математическата гимназия в София. Бакалавър е по приложна математика от Софийския университет, има и магистратура по предприемачество и мениджмънт от този университет. 7 години е бил лектор в СУ по моделиране и реинженеринг на бизнес процеси.

Той е обвинен в хулиганство, което се наказва с до 2 години затвор. Тъй като е с чисто досие, прокуратурата е длъжна да го освободи от наказателна отговорност и ако бъде признат за виновен, ще получи административна глоба от 1000 до 5000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се учудвам

    33 45 Отговор
    Поведението на тези "патриоти" е достатъчно показателно за причината да са там.Просто правят мизерии за които Черепа им плаща.

    Коментиран от #22

  • 2 Митко

    27 30 Отговор
    И сега ще трябва да платят едни петцифрени суми към застрахователя заради увредената кола. Ще им направят най-дебелата калкулация на щетите.

    Коментиран от #7

  • 3 Патриот интернационалсоциалист

    32 34 Отговор
    Първо защо има протестиращ с колело? Според техните собствени правила не е добре. Утре някой ще отиде с мотор, вдругиден с мотор с кош. Второ: защо пропуснаха техен познат другар да мине с кола? Трето: кога ще спрете с мантрата за интелигентните, млади висшисти от Хайделберг, Оксфорд и Библиотекарския?
  • 4 Kris51

    45 27 Отговор
    А кога ще повдигнат обвинение и на дамата? Има твърде много въпросителни в този случай. Как така не е регистрирана на пропуска на районното? Вие можете ли да влезете в някое районно, без да ви поискат личен документ и да ви запишат? Нейното поведение е не по-малко опасно. Дано петте хиляди лева, които в някои сайтове се твърди, че е получила, да са си заслужавали за нея всичко, на което подложи тези деца. За мен трябва най-малко от Агенцията за закрила на децата да я задължат да ходи на курс по родителска компетентност.

    Коментиран от #33

  • 5 Вальо

    27 34 Отговор
    Браво това е бъдещето на България ! Уж хубави младежи, а то боклуци !

    Коментиран от #13

  • 6 бисмарк

    35 11 Отговор
    може би тиквака не е криминално проявен, или тези около него - чисти са като капки сълзи -ммм
  • 7 А дано

    13 33 Отговор

    До коментар #2 от "Митко":

    си платят солено.Аз ако съм бащата на децата които са били в колата ще намеря начин да осакатя нападателите например с киселина в мутрата.

    Коментиран от #29

  • 8 въпросче

    16 4 Отговор
    д-р Е. М. НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА,ЧЕ Е МИЦЕВА. НА IT специалиста С. А. защо не му публикувате и биографията?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Грейс

    15 4 Отговор
    От 9 кладенеца вода ще донесат, за да докажат тезата си.
  • 11 Гост

    19 18 Отговор
    Тези блокади са незаконни и няма как да бъдат оправдани.Не бил видял ,че има деца.Та дори и да няма ти нямаш право да пречиш на движението камоли да чупиш автомобила.Една хубава глоба и да му държи влага.
  • 12 Ааа разбрах

    8 7 Отговор

    До коментар #9 от "Работодател":

    понеже е за гейовете и е против Бойко ние които сме против гейовете тре да сме за Бйко. Плитко колега тролей, много плитко.
  • 13 Asdfg

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Вальо":

    Определено ти не си бъдещето!
  • 14 Психолог,

    16 16 Отговор
    Шофьорката не си е взимала хапчетата редовно..... Истински терорист! ....На запад и коршум щеше да получи,за деянието си!

    Коментиран от #34

  • 15 гост

    17 9 Отговор
    ''...Публикувано във факти.бг: Видял само как колата минава през колело на един от демонстрантите....'' Яснооо- мпс-то НЕ МИНАЛО ПРЕЗ КРАКАТА НА ПРОТЕСТЪРИТЕ, А ПРЕЗ ...КОЛЕЛОТО НА НЯКОИ ОТ ТЯХ...И като не е знаел, че в мпс-то има деца- трябва да чупи и да троши ЧУЖДО движимо имущество...Значи- когато стане въпрос за защита на СОБСТВЕНО имущество, протестърите ИЗИСКВАТ другите хора да им спазват правата, а когато самите протестъри ТЕРОРИЗИРАТ ДРУГИТЕ, другите видите ли, БИЛИ ДЛЪЖНИ да им търпят гаврите И НЯМАТ ПРАВО да се оплакват...ТОВА са ''борците за свобода''- КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ЛЕШПЕ-РИ, които тълкуват законите САМО В СВОЯ ПОЛЗА, УМИШЛЕНО НАРУШАВАЙКИ ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ.

    Коментиран от #37

  • 16 гост

    12 8 Отговор
    ''...Нa втoрaтa блoкaдa хoрaтa ca пoмoлили шoфьoрa дa oбърнe, кaктo ca нaпрaвили другитe, рaзкaзa aдвoкaткaтa. "Шoфьoрът ce зacилвa cрeщу хoрa, кoитo ca били прeд кoлaтa....'' Колега, ВСЕКИ адвокат ЗНАЕ, че защитната теза на един обвиняем включва ЗАКОННОТО разпространение на ЯВНИ ЛЪЖИ, с цел оправдаване на обвиняемия в очите на обществото- това е същността на принципа за невиновност по отношение на обвиняемия;0 И все пак- МНОГО СТЕ НАГЛА, КОЛЕГА- ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ДРУГА ФАКТИЧЕСКА ОБСТАНОВКА от записите;0

    Коментиран от #21

  • 17 гост

    12 6 Отговор
    ''....Публикувано във факти.бг: Мъжът има криминална регистрация, че е шофирал надрусан....'' АУУУ- КАКВО СТАНА- ОКАЗА СЕ, ЧЕ ДОКАЗАНИ НАРКОМАНИ УМИШЛЕНО ТЕРОРИЗИРАТ СОФИЯ, А...Виж ти какъв ОБРАТ;0 НЕ БИЛИ НАРКОМАНИ ТЕРОРИСТИТЕ- НЕЗАКОННИ ОКУПАТОРИ НА КРЪСТОВИЩА, А- ХАХАХАХАХ;0
  • 18 тттф

    9 13 Отговор
    За кюлчета и пачки- нищо! За несъбраните от Горанов милиони левове- нищо! А за счупено стъкло на кола, врязала се в множество хора, веднага раздадоха присъдите "затвор". В НК за всичко присъдите са "затвор". Оня с тоновете суджук също е с условна, лекарите причинили смъртта на родилка- пак условна и за едно стъкло- пак условна "затвор". Съпоставими ли са?
  • 19 тттф

    7 8 Отговор
    Някога на Банева някой и бе ударил колата. И Банева казала на човека, че колата струвала по- скъпо от човешкия живот. Сега си давам сметка колко права е била. Според НК човешкият живот е нищо. А материалните вещи са издигнати в КУЛТ.
  • 20 Гонев

    3 11 Отговор
    Този е много опасен, сигурно е ял деца и е искал да хване едното от колата и да го изпече и изяде!!!! Браво на полицията че го хвана!!! Спим спокойно.
  • 21 тттф

    4 8 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Нямаш право всяка защитна теза да я квалифицираш като лъжа! Така априорно считаш обвиненията за 100% истина. И лишаваш човек от правото да се защити. Това е погазване на върховенството на закона.

    Коментиран от #32

  • 22 ЕмиЛили

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Не се учудвам":

    Управлението е такова че превръща нормалните хора в скотове, бавно, методично и безвъзвратно!
  • 23 Един

    6 2 Отговор
    Този дето е с многото титли и лектор в университет явно в душата си е пълен блклук
  • 24 Един

    4 3 Отговор
    Този дето е с многото титли и лектор в университет явно в душата си е пълен блклук
  • 25 Един

    4 3 Отговор
    Този дето е с многото титли и лектор в университет явно в душата си е пълен блклук
  • 26 Чичко доктор

    6 1 Отговор
    Като ви казвам, че протестират само мутри на главната мутра която Гешев ще чака няколко месеца. На фатмака тогава му свършва лиценза и зелените чорапи в кауша през едни малки квадратчета да гледа слънцето. Той Борисов е добър ще го пусне да си ходи на село
  • 27 ИМАНЯРА

    5 1 Отговор
    Откога в БГне може да се кара кола по улиците, може би като изберете бандитите(мутрите) на фатмака тогава няма да може
  • 28 Лелеее

    2 6 Отговор
    Готвач и ИТ специалист са новите наи големи престъпници на държавата.Това е смешно.Тази държава е тотал вече. Съдете ги за терориюзъм направо. Че ако в Европа има още един двама дето да не са разбрали че страната ни е превзета от мафията.Да им светне една лампичка.

    Коментиран от #31

  • 29 гадни червени подметки сте

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "А дано":

    вижте се какво представлявате и се сетете на къде ни водите
  • 30 Додо

    2 3 Отговор
    Повечето зъболекари са скрити мутри в бели престилки. Щавят яко с цени хората. За това им е такова егото.
  • 31 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Лелеее":

    Ще ги съдят и ОСЪДЯТ. Освен това- къде ще работи ИТ-то, след като в Свидетелството му за съдимост ще пише ОСЪЖДАН- дали ще продължи да заема позицията, заемана от него до сега:–)
  • 32 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "тттф":

    "...Публикувано във факти.бг: Нямаш право всяка защитна теза да я квалифицираш като лъжа!..." МОГА И ИМАМ ПРАВО, ЗАЩОТО НЕ СЪМ УЧАСТНИК В ПРОЦЕСА- НЕ СЪМ ЗАЩИТНИК НА ОБВИНЯЕМ, НЕ СЪМ СВИДЕТЕЛ, НЕ СЪМ ПРОКУРОР:) Всеки, КОЙТО НЕ Е УЧАСТНИК В ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО, МОЖЕ ДА ОБОРИ И ДА СЕ СЪМНЯВА И ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ЗАЩИТНАТА ТЕЗА НА ЗАЩИТАТА НА ОБВИНЯЕМИЯ Е ЛЪЖА И ТОВА Е ЗАКОННО. Защо това е така- беж в кантората на който и да е колега- пеналист и адвокат, за да ти обясни срещу законен адвокатски хонорар:)
  • 33 Юрист

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Kris51":

    Моля те, иди се прегледай.
  • 34 Юрист

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Психолог,":

    Верно ли? Разсмя ме искрено. Не може да има толкова много прототия. На запад пиле изобщо не може да има блокади на пътища и кръстовища. Но какво да ти обяснявам. Няма да повярваш.

    Коментиран от #36

  • 35 гост

    2 3 Отговор
    Жертвата на хулиганството- жената с мпс-то, да си наеме адвокат, да предяви граждански иск в досъдебното и да използва следното:
    НК НК Чл. 12. (1) Нe e oбщecтвeнooпacнo дeяниeтo, кoeтo e извършeнo при нeизбeжнa oтбрaнa - зa дa ce зaщитят oт нeпocрeдcтвeнo прoтивoпрaвнo нaпaдeниe държaвни или oбщecтвeни интeрecи, личнocттa или прaвaтa нa oтбрaнявaщия ce или нa другигo чрeз причинявaнe врeди нa нaпaдaтeля в рaмкитe нa нeoбхoдимитe прeдeли.
    Чл. 13. (1) Нe e oбщecтвeнooпacнo дeяниeтo, кoeтo e извършeнo oт някoгo при крaйнa нeoбхoдимocт - зa дa cпacи държaвни или oбщecтвeни интeрecи, кaктo и cвoи или нa другигo лични или имoтни блaгa oт нeпocрeдcтвeнa oпacнocт, кoятo дeeцът нe e мoгъл дa избeгнe пo друг нaчин, aкo причинeнитe oт дeяниeтo врeди ca пo-мaлкo знaчитeлни oт прeдoтврaтeнитe.
  • 36 Не знаех че США

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Юрист":

    е на Изток . Благодаря г-н Юрист . Обогатихте мойте скромни познания 👏🤭👍🤫
  • 37 Недвижимо

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    имущество което се използва като оръжие срещу ГРАЖДАНИ . Говорим за предотвратяване на терористична атака срещу граждани на пътя . Тези момчета са ГЕРОИ 👍

    Коментиран от #38

  • 38 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Недвижимо":

    '...Публикувано във факти.бг: Говорим за предотвратяване на терористична атака срещу граждани на пътя...' Друго нещо се вижда на видеото- пространството пред мпс-то Е ПРАЗНО,НЯМА ПРИМАТИ ПРЕД САМОТО МПС, ПРИМАТИТЕ СА СКОЧИЛИ ВЪРХУ ПРЕДНИЯ КАПАК НА КОЛАТА, ЗА ДА Я СПРАТ, НО НЕ ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТ ЖИВОТА НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ПРИМАТИ ПРЕД МПС-ТО, А ЗАЩОТО СА БЕСНИ, ЧЕ МПС-ТО ПРЕМИНАВА, ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО ИМ. Като ги считате за герои, кажете- ЧИЙ ЖИВОТ ЗАЩИТАВАТ, СЛЕД КАТО ПРЕД МПС-ТО НЯМА НИКОЙ- ЖИВОТА НА ВЪЗДУХА НАД ПЪТНОТО ПЛАТНО ЛИ ЗАЩИТАВАТ;)

    Коментиран от #40

  • 39 гост

    2 1 Отговор
    На видеото ясно се вижда, че тълпата примати се намират ВСТРАНИ от мпс-то, пред мпс-то НЯМА НИКОЙ, НЯМА ПРИМАТИ, ИМА СВОБОДЕН КОРИДОР ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА МПС, а самата тълпа е струпана от дясната страна на този свободен коридор за преминаване на МПС. Та- пак не разбрах- приматите, които САМИ са се хвърлили на предния капак на мпс-то, ЗАЩО го правят- за да спрат мпс-то, понеже НЕ ИСКАТ да го пропуснат, ВЪПРЕКИ СВОБОДНИЯТ КОРИДОР И ЛИПСАТА НА ДРУГИ ПРИМАТИ ПРЕД МПС-ТО, или го правят, за да ЗАЩИТЯТ ЖИВОТА на НЕСЪЩЕСТВУВАЩИТЕ други примати пред мпс-то:) Това видео СРИВА защитата на обвиняемия и напълно оправдава действията на жената с мпс-то.
  • 40 Конвенцията за защита

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "гост":

    правата на ГРАЖДАНИТЕ омаловажава конституцията,всичките алинеи точки и подточки . Правото на протест за изразяване на несъгласие и недоволство срещу управляващите . Това правителство ,парламент съдебна система са изчерпани от към доверие (НЕЛИГИТИМНО). Коментирай 🤔

    Коментиран от #41, #42

  • 41 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Конвенцията за защита":

    До "Кoнвeнциятa зa зaщитa
    40 13:18 20.08.20 OТГOВOР Дo кoмeнтaр #38 oт "гocт": прaвaтa нa ГРAЖДAНИТE oмaлoвaжaвa кoнcтитуциятa,вcичкитe aлинeи тoчки и пoдтoчки..." Ми не- точно с това ви лъжат:) Я да видим какво пише тук?:) Конституция на Р. БЪЛГАРИЯ
    Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат.
    (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
    Това значи, че АКО решение на ЕСПЧ ПРОТИВОРЕЧИ НА ЧЛ.57 АЛ.2 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НИ, ТО НЕ СЕ ПРИЛАГА:) Така, че- хаджигенов ще си носи СПЕЦИАЛНО дисциплинарна отговорност за това, че Е ИЗЛЪГАЛ група граждани за съдържанието И СМИСЪЛА на конституционните ни норми, за да ги мотивира да участват в незаконните протести. Той им е обещал, че решението на ЕСПЧ било НАД конституцията ни и за това НК не се прилагал спрямо действията на протестърите, каквито и престъпления да са извършили те по време на незаконните протести,блокади и автошествия;) ДА, ДА, АМА НЕ- решенията на ЕСПЧ имат ПО-МАЛКА юридическа сила от КОНСТИТУЦИЯТА НИ и за това не се прилагат СПЕЦИАЛНО при противоречие на съдържанието им, със съдържанието на нашата конституция.
  • 42 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Конвенцията за защита":

    Конституция на Р.България
    (2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.
    Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.
    (2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.
    Този текст от КРБ е в ПРЯКО ПРОТИВОРЕЧИЕ с решението на ЕСПЧ и за това решението на ЕСПЧ за "законността" на блокадите като форма на мирен протест, НЕ СЕ ПРАВОПРИЛАГА. За това и прокуратурата повдигна обвинение на хулиганите, а техният защитник- колегата -адвокат, ДО СЕГА НЕ СЕ Е ПОЗОВАЛА на решението на ЕСПЧ, за да каже, че съгласно него, спрямо хулиганите НЕ ТРЯБВА да се търси наказателна отговорност по НК. НИТО ЕДИН ТЕКСТ ОТ ЗАЩИТАТА Й НЕ ВКЛЮЧВА РЕШЕНИЕТО НА ЕСПЧ,ЧЕ БЛОКАДИТЕ БИЛИ ЗАКОННА ФОРМА НА ПРАВОТО НА ПРОТЕСТ И ЧЕ ТО ДЕРОГИРА/ ИЗКЛЮЧВА/ ПРАВОПРИЛАГАНЕТО НА НК- ЗАЩО ТАКА?:)
  • 43 съдия Янакиев

    2 1 Отговор
    Не разбирам защо си хабите нервите, пишете глупости, кой каквото мисли и иска да бъде. Ще има съдебен процес, а там се взимат предвид фактите и само фактите.Има ли прегазен протестиращ, има ли контузен протестиращ, има ли със смачкани крака? Имат ли протестиращите медицински свидетелства? Доколкото разбрах няма, няма и подадени жалби. Има факт, посегателство на чужда, частна собственост с материални и морални последствия. Дано аз да бъда в съдебния състав на възбуденото дело. Тежко на криминално проявения, става рецидив. Грози го затвор,другият е с по-маловажно провинение, ще се отърве с глоба, но ще има черно петно в досието му

    Коментиран от #44

  • 44 Факти добре

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "съдия Янакиев":

    за мен като обикновен селянин ПРОСТ и неук е ФАКТ че една кола тръгва срещу живи хора . Първата животинска реакция на всеки един трезво мислещ човек да го наречем инстинкт за самосъхранение е да спре тази заплаха. Според вашите твърдения трябва да се сърдим на природата че ни е създала с инстинкт за самосъхранение . Реакциите на тези момчета са адекватни и за мен ПРОСТИЯ неук СЕЛЯНИН са спасили човешки животи . Недай си боже 🤔.КОМЕНТИРАИТЕ моля
  • 45 Нека коментираме

    0 0 Отговор
    и за кой как се прилагат законите . Служител на НСО поруга националния флаг защото забележете представлявал ЗАПЛАХА за него самия и неговите другари (камъните на плажа не бяха ли подобна заплаха). Беше оправдан . ГОСТ може да ви информира за каква присъда е оправдан . А човек спрял кола реагирал абсолютно адекватно ,която представлява видима заплаха за човешки животи ще бъде съден . Ще изчакаме да видим поредната подигравка с природата и инстинктите за самосъхранение които са ни вродени за съжаление . УСПЕХ
  • 46 гост

    0 0 Отговор
    '....Публикувано във факти.бг: е ФАКТ че една кола тръгва срещу живи хора...'" Нищо подобно- ЖИВИ ХОРА ИМА САМО ВЪРХУ КАПАКА НА КОЛАТА И ТЕ СЕ ДЪРЖАТ ВЪРХУ НЕГО- НЕ СА НАРАНЕНИ, НЯМА ОТКЪСНАТИ КРАЙНИЦИ, НЯМА ЛЕКИ, СРЕДНИ И ТЕЖКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ ВЪРХУ ТЯХ. ЖИВИ ХОРА НЯМА ПРЕД САМАТА КОЛА, НЯМА ПРЕД МАРШРУТА Й НАПРЕД. Е- кого спасяват лицата върху капака- ПРАЗНИЯТ ВЪЗДУХ ВЪРХУ ПЪТНОТО ПЛАТНО НА БУЛЕВАРДА ПРЕД КОЛАТА, ЛИ...

    Коментиран от #47

  • 47 Прочете ли какво

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "гост":

    си написал ?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове