Last news in Fakti

23 Август, 2020 21:20 3 892 78

Нов ден на протести - Август 2020

  • софия-
  • протест-
  • площад

Няколко демонстрации в София

Нов ден на протести - Август 2020 - 1
Снимка: БГНЕС

В 46-ия ден на антиправителствени протести недоволните от управлението обмислят дали е необходимо да блокират нови кръстовища в София, съобщи NOVA ТВ.

 Други обаче смятат, че гражданската енергия трябва да се пази за 2 септември, за когато е обявен национален протест. 

За днес отново е насрочен и контрапротест в района на бул. „Ситняково”. Исканията на контрапротестиращите са да няма блокади и палаткови лагери. 

Протестът и контрапротестът снощи преминаха без напрежение.  


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Български земеделски народен съюз

    26 70 Отговор
    Няма да има предсрочни избори, а след редовните ще управлява дясна евроатлантическа коалиция ГЕРБ-СДС-БЗНС

    Коментиран от #7

  • 2 мечо

    25 55 Отговор
    ощте един ден вав които првителството не падна пирон вав ковчега на пучаджиите бабикян и хаджи генов

    Коментиран от #32, #33

  • 3 мечо

    27 51 Отговор
    не виждам ниобходимос от претсрочни избори

    Коментиран от #5

  • 4 Жоро

    31 55 Отговор
    ГЕРБ пак ще са най много в парламента това е ясно за всеки българин и гласоподавател.

    Коментиран от #69

  • 5 ха ха

    25 8 Отговор

    До коментар #3 от "мечо":

    мечо.. щом ти не виждаш няма да има...
  • 6 Българина

    42 20 Отговор
    Най-добре да БЛОКИРАМЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ и АПТЕКИТЕ наМАГАРЕшки.Така ще миряса тояМАЛОУМНИК.
  • 7 Лудницата Карлуково

    21 8 Отговор

    До коментар #1 от "Български земеделски народен съюз":

    Връщай се.Връщай се, за твое добро е.

    Коментиран от #13, #41

  • 8 Активист на БКП

    46 21 Отговор
    Колкото и тролове да праща да пишат тук, Бойчето повече власт няма да види ! Той е политически труп! Труп !!!

    Коментиран от #12

  • 9 Станислав Недков -Стъки

    20 20 Отговор
    Казвам се Станислав Недков известен като Стъки! Президент на ММА федерацията в България. Двата наши сайта на ГЕРБ са публикували че уверявам до няколко дни ще прочистя София от протестиращите. Сега за мен - Започнах в Търново към местни лихвари като събирах парите им. След това се ориентирах да изнудвам местни търговци да ми плащат месечен рекет. Никой не ме закачаше защото по това време Бойко бе гл.секретар на МВР. Но 1 депутатка от Търново Мариана Костадинова заплаши че ако МВР не вземе мерки срещу мен ще направи питане по парламентарен контрол. Преди това бях изнудвал и фолк певицата Вероника за 2 хил.лв и за да разбере че не се шегувам отрязах главата на бялото й кученце. Но след акция на МВР когато изнудвах търговка от Г.Оряховица ме хванаха с 500 лв.белязани и нож и боксове в мен. Осъдиха ме и лежах в ареста. След време рекетирах и караваните по морето да ми плащат. Преди 5-6 г.бях охрана и на Бареков. В момента съм президент на ММА федерацията и приятел на мин.Красен Кралев и получавам по 40 х.лв.месечно финансиране от министерството. Така че днес както ме цитираха нашите сайтове на ГЕРБ скоро с хората ми също криминални разчистваме София от протестиращите.

    Коментиран от #10

  • 10 Изумен

    23 9 Отговор

    До коментар #9 от "Станислав Недков -Стъки":

    Случва се нещо много странно! Баце опира до една отявлена криминална мутра която ще хвърли срещу протестиращите. Вариантите са 2- Или все още смята народа за много тъп който не знае биографията на криминала или е в безизходица и просто друг или други няма! Стъки освен с присъди за рекет и побои, през 2013 г.когато ГЕРБ бе изритан с масови протести реши да участва в политиката. Включи се в коалиция ГОРД на друга мутра Слави Бинев която участваше на изборите с ОБТ на Кръстьо Петков. Стъки водеше листата за Търново. И на изборите ГОРД+ОБТ получиха...0.04%! Дори роднините им не гласуваха за тях. Бинев изгони Стъки с мотив че е отблъснал хората и се вля в коалиция ПФ а Стъкито отиде при Бареков в ББЦ защото тогава боравеха с парите на КТБ. Неизменно до Бареков с групата си ММА бойци заплашваха из страната обикновените хора.След като КТБ бе разгромена и парите секнаха Стъки почна да краде и от горивото на служебните автомобили на ББЦ и бе изритан от Барека с мотив че е " криминален елемент и отявлен престъпник" . И от няколко години е на хранилка при ГЕРБ , спортното министерство на Кралев и му е предоставена и фирма за саниране на жилищни сгради. Та Баце толкова ли не може да намери човек с чисто минало и обществено положение та опря до този политически хамелеон и осъждана криминална мутра!

    Коментиран от #11, #56

  • 11 ИСТИНАТА

    20 15 Отговор

    До коментар #10 от "Изумен":

    Снощи така наречените контрапротестиращи които се събраха пред Румънското посолство на "Ситняково " бяха точно 34 човека от 2-милионна София! Според БНР и БНТ са били " около 40 души" аз ги броих и бяха точно 34. И след като никой нормален гражданин не пожела да излезе в подкрепа на Борисов и властта , те стигнаха до там да активират една криминално проявена и осъждана мутра която в момента е на яслата на ГЕРБ и получава финансиране от Министерството на младежта и спорта?! Нормален човек,общественик и гражданин не би се намерил да ги подкрепи. Разбираме криминалния елемент и рекетьор. Защото когато си замине тази корумпирана власт кранчето и лапачката му секват. А и няма да има с какво да преживява защото нищо друго не умее да прави. Трябва да започне отново да се занимава с изнудване и рекет явно, но тогава при ново управление ще бъде вкаран на топло за дълго време!

    Коментиран от #14, #30, #35

  • 12 Хихихихии

    15 17 Отговор

    До коментар #8 от "Активист на БКП":

    Ти него не го мисли, Питай се кога червените престъпници, Фатмаци и олигарси ще видят власт, след 6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ предизвикани от тях 😂

    Коментиран от #25

  • 13 Мисля по никнаме

    6 4 Отговор

    До коментар #7 от "Лудницата Карлуково":

    Ниско ,Чебурашка ,много ниско мон Рош
  • 14 ИСТИНАТА я виждаме

    13 13 Отговор

    До коментар #11 от "ИСТИНАТА":

    Ше видите Власт ама...след няколко Петилетки
  • 15 Ушата Сова

    2 2 Отговор
    У-УУУУУУУ. У-УУУУУУУУ.
  • 16 Behemoth

    21 12 Отговор
    Оставка ТИКВО!

    Коментиран от #58

  • 17 мечо

    10 12 Отговор
    сички ша гласувами за турбо батю боико обичами гу добре сми при негу дигна ни и социалните вечи земам девитстотин и шейсет лева на месиц и ни дава и валчери за дърва зимата 5 месица добре сми при негу затова винаги ша гласувами за турбо батю боико

    Коментиран от #21

  • 18 гост

    12 14 Отговор
    Контрапротестър ще внесе подписката до прокуратурата и ще иска разследването на организаторите на протеста по обвинение за престъпления срещу Републиката. Съветвам ги да използват чл.107 от НК и да съберат достатъчно материали от публикации в нета за призивите на трите лица спрямо неограничен кръг правни субекти- български граждани и да се разследва личното им съучастие във вредителството срещу Р.България.

    Коментиран от #63

  • 19 Банкянский Тулууп

    19 7 Отговор
    Докато говореше как "бие" на избори наляво и надясно, как се прави на луд за чекмеджето, за начина по който го "набива" с 200 на този и онзи и как "ще пали" и най-вече как си избра "инструмента на Господ" е най-големия "демократ", "християнин", "хуманист", "филантроп - дарител" от партийната субсидия, дадена му от същия този народ. Чете той, така наричат броенето на пари в Плевенско, Ловешко и Търновско, това чете най-добре. ОСТАВКА.
  • 20 гост

    10 12 Отговор
    ''....Публикувано във факти.бг: В 46-ия ден на антиправителствени протести недоволните от управлението обмислят дали е необходимо да блокират нови кръстовища в София, съобщи NOVA ТВ....'' Няма никакво значение какво ''обмисляте'', мотивирани от финансовите трансакции на божков, василев и радев- прокуратурата може да ви търси наказателна отговорност за всички незаконни блокади, които сте провели до момента на сезирането им със законно заведена жалба в деловодството й. Самоличността на всички физически лица е ясна- камерите са записали лицата им, а оттам до идентифицирането на самоличността им стъпката е изключително лесна. И в Марианската падина да се пробвате да се скриете, пак ще могат да ви открият- с полицейски дрон...

    Коментиран от #34

  • 21 Behemoth

    10 10 Отговор

    До коментар #17 от "мечо":

    Кат вземем власта ще ти спрем всичко ...по корем ще се влачиш и ще плюйш Тиквата...

    Коментиран от #22, #24, #31

  • 22 Ушата Сова

    6 6 Отговор

    До коментар #21 от "Behemoth":

    Добре ,че няма да стане никога ....уууу у уууу у
  • 23 46 дена протести...

    10 13 Отговор
    Добре, обаче нещата зациклиха, хората ги няма...да, няма ги, преди малко се прибрах от протеста, мижава работа, няма скандирания, викове..УРАААААА...напред на нож...Уууууу...и така нататък. Малки групи хора се разхождат и си говорят някакви неща, пред президенство гледам срещу мен идва Румен от, АБВгдежз...и така нататък, стъпката му е оверлог, изпика се в едно кошче за боклук, псуваше някакъв американец че преди години му е взел паспорта. По нагоре Костя Центейкин, играеше, тука има..тука нема, с някакви цигани, искаше да им плати с левове от 1962г и им предлагаше снимка на Брежнев. Гошо Боеца, хвърли една пиратка, и обяви старта на щурма на Министерският съвет, никой не му обърна внимание и той си тръгна. На Орлов мост, протестиращи се караха с някакъв мъж, че за вечеря имало само боб, а за пиене, вкисната боза. Абе на 2ри септември, най-вероятно ще е като днес. Че и Левски загуби днес, От Царско село. На 2ри, ако пак сме загубили някой мач, ще предложа на протеста...да набием, Наско Сираков, Тити Папазов и Владо Гугутката...да вдигнем малко градусите.
  • 24 мечо

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "Behemoth":

    госпудине турбо батю боико винаги ша оправлява бугариа ни сми доволни от социалните помощи ас съм безработин и си земам парите ни ми са работи турбо батю боико ни дава и го обичами зимата ни дава валчери общи шестотин и осемдесет лева за пет месеца ни сми доволни и винаги ша излезим и зашитим турбо батю боико

    Коментиран от #27

  • 25 Активист на БКП

    9 10 Отговор

    До коментар #12 от "Хихихихии":

    През ноември БСП печели,а Мутрата битова в затвора! Казах!!!

    Коментиран от #26, #61

  • 26 Ушата Сова

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "Активист на БКП":

    Нещо за Пазарджик ?
  • 27 алчо

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "мечо":

    а стига са принземва ве ба ти цьнганина
  • 28 Ситняково PR fail

    3 3 Отговор
    Контрапротестът няма смисъл, ако е на Ситняково. Така нещата се развиват по-бързо към развръзка. Скъпоплатените PR май започнаха да се осират здраво...
  • 29 Копейкин

    9 7 Отговор
    България ще тръгне напред, когато СКЪСА "пъпната си връв" с МОСКВА и спре да плаща "данък Русия"!
  • 30 вал

    13 9 Отговор

    До коментар #11 от "ИСТИНАТА":

    Боже боже какъв ултра масов протест пред президенството:тримата глупака+тримата селяка+трите “трите майки“ на Майчето +три пенсии+три ..анлала цяло шоу

    Коментиран от #62

  • 31 M M

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Behemoth":

    Много смешен виц!Ха-ха...
  • 32 Мечо

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "мечо":

    Не си прави труда, циганите не знаят да четат, остави и ти не се занимавай, не ти е работа.
  • 33 Никола

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "мечо":

    И още малко и бам кой в ковчега на бябикянчетата ТЕ.Защото какво е казал народа-който нож води от нож умира

    Коментиран от #36

  • 34 Лудницата Карлуково

    3 5 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Връщай се.Връщай се, че съвсем си изтрещел.За твое добро е. :-)

    Коментиран от #38, #43

  • 35 Ман

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "ИСТИНАТА":

    Ела на морето да видиш къде са софянци

    Коментиран от #39

  • 36 Де Факто

    11 8 Отговор

    До коментар #33 от "Никола":

    Прав си, ТИКВАТА извади НОЖ срещу народа, и ще умре от народния НОЖ.
  • 37 Дада

    11 4 Отговор
    Цяла България трябва да бъде блокирана и робите да бъдат освободени.Стига робство и тиранство.Да живее България и българския народ.Оставка и затвор за поробителите БСП,ВМРО,ГЕРБ,ДПС,ВОЛЯ и техните наследници
  • 38 алчо

    3 3 Отговор

    До коментар #34 от "Лудницата Карлуково":

    чшшш като си го на ямахам, такъв ще ти го нахондя че чак гумите ще засузукят

    Коментиран от #44

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Софиянец

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Софиянец":

    Не си алчо, а СЕЛЧО.От 100 КИЛОМЕТРА СМЪРДИШ на ЧЕСЪН. Умириса нета със селянията и смраднята си, НЕГРАМОТЕН СЕЛСКИ ТУЛУП......хахахахахаха.

    Коментиран от #45

  • 41 браво танго уиски

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Лудницата Карлуково":

    Мозъка ти вече е на пихтия човече...Оставки няма да има и се стягайте за зимата...вий роби на труда:):)
  • 42 Магистър Сенко

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "Софиянец":

    Ма водата е чиста и има делфинове ,а ся !

    Коментиран от #47

  • 43 юрист

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Лудницата Карлуково":

    Изтрещял съм, ама друг път...За разлика от теб, моят ниик отразява упражняваната от мен професия.
  • 44 Софиянец

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "алчо":

    Не си алчо, а СЕЛЧО.От 100 КИЛОМЕТРА СМЪРДИШ на ЧЕСЪН. Умириса нета със селянията и смраднята си, НЕГРАМОТЕН СЕЛСКИ ТУЛУП......хахахахахаха.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Петков

    6 5 Отговор
    Къде изчезна Борисов последните 3 дни, не се е появявал?
    Да не би случайно да е бил на разпит в Барселона за една къща?

    Коментиран от #50, #59

  • 47 Софиянец

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Магистър Сенко":

    Да,да,прав си.Миналата година ги видях в делфинариума.Много са готини.

    Коментиран от #53

  • 48 M M

    2 2 Отговор
    Сигурно си прав...Друго си е в катуна....
  • 49 8755

    6 9 Отговор
    Тия олигофрени до кога ще се разхождат и блокират кръстовища.

    Коментиран от #54

  • 50 🐷 Боко ТИКВАТА

    6 4 Отговор

    До коментар #46 от "Петков":

    При кмета съм.В Симитли. :-)
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Мисля по никнаме

    3 4 Отговор
    - Исках да пусна статус във фейсбук - "Мъже под чехъл на въстание." Но жената не дава...
  • 53 Магистър Сенко

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Софиянец":

    Там не са истински бе
  • 54 🐷 Боко ТИКВАТА

    4 6 Отговор

    До коментар #49 от "8755":

    Докогато Аз реша.Решавам, подавам оставка, и изчезваккато БИТ ПЕЕЕ---РАС.След това блокади повече НЯМА ДА ИМА.

    Коментиран от #55

  • 55 Бойко Борисов

    1 7 Отговор

    До коментар #54 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    - Излез, Бойко подъл страхливецо! Излез и подай оставка !
    - Марийке, престани да ми крещиш в гащите. Изобщо не е възбуждащо.
  • 56 Кратун

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "Изумен":

    Че тиквата какъв е?
  • 57 Бою

    6 4 Отговор
    Позор да влиза в затвор
  • 58 има да чакате

    6 5 Отговор

    До коментар #16 от "Behemoth":

    Протестите ви са в началото . трябва да постигнете по-добър резултат във времето от предишните - те продължиха 400 дни, така че този да е поне 410 дни! Няма значение за какво ще са - важно е да са най-продължителните в историята ни!

    Коментиран от #60

  • 59 ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Петков":

    Ядец! Тамошната прокуратура е от умни хора - преценили са,че няма основание за разследване!
  • 60 браво танго уиски

    9 9 Отговор

    До коментар #58 от "има да чакате":

    На Черепа парите заминаха. На Цветан Василев са повечко, но няма да издържи да плаща за повече от 100 дни. Така, че ги чака тежка зима протестиращите! Ние нормалните българи направихме за тези 45 дни по 3-4000 лева, а те са на пост и молитва и ги чакат лоши дни....

    Коментиран от #72, #75

  • 61 ха ха

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Активист на БКП":

    Казал си на кокошките от палатките! Изборите ще са редовни, идиотите - в ареста за метеж и опит за преврат!
  • 62 ХА ХА

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "вал":

    Че кой нормален ще се присъедини при тях - току-виж го прибрали в психиатрията накрая с катуна от откачалки!
  • 63 давайте

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Да, и ще е колективен - от 5000 души, записали се в списъка!
  • 64 Емил

    7 8 Отговор
    Eдинственият разделящ дълбоко нацията, както и противопоставящ отделни професионални и потребителски касти в нея в последните 11 г., се нарича Бойко Методиев Борисов, той прави това винаги с цел собственото си оцеляване за чужда сметка. Целият, написан от пиарите му, статус е абсурден – диктатор, говори за демокрация, разрушавайки всички демократични институции в държавата с користна и престъпна умисъл и най – нагло се опитва да дели хората, които искат промяна срещу купената му администрация, като насъсква вторите срещу Президента, който не спира да разобличава #хунтата непрекъснато.

    #оставка #съд

    Коментиран от #66

  • 65 браво танго уиски

    7 2 Отговор
    Публикувaнo във фaкти.бг: Прoтecтирaщитe иcкaт ocтaвкa днec и ceгa, иcкaт зaбързвaнe нa пoлитичecкия чacoвник....Aмa нa вac кoй ви кaзвa, чe тoвa e държaвaтa кoятo ce упрaвлявa oт прoтecтирaщитe??Виe мoжe дa му cлoжитe нa Бoриcoв цял кaмиoн c пaчки в къщaтa му, дa ги cнимaтe и дa пoиcкaтe cлeд тoвa ниe нaрoдът дa ви игрaeм хoрo нa Oрлoв мocт нa пoчивки зa вaшe зaбaвлeниe, МAЙ AAAA?? Знaeтe ли в кoя държaвa ce нaмирaтe виe прoтecтирaщитe вcъщнocт??
  • 66 Магистър Сенко

    1 2 Отговор

    До коментар #64 от "Емил":

    Льонеберя къде е ,че се чуваш бе
  • 67 Дедо Пенс

    6 1 Отговор
    Един некадърник преди 11 години се добра до властта и съсипа България ! Това е истината за селянина от Хераково..
  • 68 Ман

    0 4 Отговор

    До коментар #39 от "Софиянец":

    Големи баровци сте.10 години ходих в гърция, но сега вече се обидих че тук е по добре.
  • 69 аха

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    ДА, ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА ДОСТА ШАРЕН ПАРЛАМЕНТ И ВЕРОЯТНО И ПРАВИТЕЛСТВО, ВЕРОЯТНО И ГЕРБ БЕЗ БОРИСОВ, НО БСП И РАДЕВ НЯМА ДА СА ВОДЕЩИ, А ОТНОВО ФИГУРАНТИ!
  • 70 Панов

    6 2 Отговор
    Как Агенция „Фич“ всъщност каза на Борисов: България умира, народът е беден, управлението е затънало в корупция и пране на пари

    Коментиран от #78

  • 71 Образован Тулуп

    4 2 Отговор
    Засега Борисов чете „Престъпление и наказание“ и е на заглавието!

    После започва Нказателния кодекс, засега срича, но ще има достатъчно време да го изучи!
  • 72 Браво бе танго.. браво...

    1 3 Отговор

    До коментар #60 от "браво танго уиски":

    Много добре си го написал, ама точно така е. Аз будалата, да се вържа на едни чапкъни от нашето село, да ходя по протести чак в София, да спя по кръстовищата..за какво? За тоя дето духа, както казваш хората за тези дни, пари направиха, на почивки ходеха. Аз будалата...Ураааа...сега ще ям на някому...к.ра. виж комшията Ташо Ташакманов..тарикат, бивш партиен секретар е, бивш председател на ТКЗСто, сега е кмет на селото. Ама не ходи по протести, гледа си работата, парички натрупа, продаде си магарето и си купи Опел, и трактор има " Масей Фергюсън", фитки, кокошки, патки, прасета, две свини майки, крава, и жена има, един 140 килограмов настръхнал бизон...лелее..и една дъщеричка..100 килограмово малаче...Дидка се казва. Аз нищо, по протести ще ходя...да се ева в будалата, хм..ама ще взема да хвана Дидка за гадже, нищо че е малко кривогледа..белким и на моята улица изгрее слънце...ти кво шъ кажеш бе танго кючеков уискев?????
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Радев

    1 1 Отговор
    Откакто потрошиха колата с децата тия писнаха много в очите на българите. И в същото време пускат джип на мутра. Е това е новия морал и новото управление.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Странно

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Панов":

    В целия доклад на агенция фич няма такова нещо.
    Държите ли да ви предоставя линк за да го прочетете в оригинал?
    Или още не сте стигнали до този урок?
    Когато лъжете с имената на официални институции, не е лошо да запомните че същите тези институции имат сайтове, на които всеки може да прочете какво всъщност пише.
    Пинокио на времето го научи по трудния начин.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове