Last news in Fakti

28 Август, 2020 14:33 4 898 47

Емил Тонев встъпи в длъжност като началник на НСО

  • емил тонев-
  • нсо-
  • национална служба за охрана

Надявам се с опита си – професионален и житейски – да оправдая гласуваното ми доверие, заяви бригадният генерал, получавайки пагоните си

Емил Тонев встъпи в длъжност като началник на НСО - 1
Снимка: НСО

Воля и сили за реформиране и модернизиране на Националната служба за охрана пожела президентът Румен Радев на новоназначения началник на НСО бригаден генерал Емил Тонев. Със свой указ президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили назначи Емил Тонев за началник на НСО и го удостои с висше офицерско звание „бригаден генерал“. Новината съобщиха от пресцентъра на НСО.

На церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 бригаден генерал Тонев получи пагоните си от държавния глава и подчерта, че НСО изпълнява с чест и достойнство задачите си, въпреки големите предизвикателства пред държавната охранителна служба.

Президентът определи назначението на бр. ген. Емил Тонев като напълно закономерно и като заслужен етап в неговото професионално развитие. „Поемате Службата във важен и наситен с редица предизвикателства момент. Но съм убеден, че предвид професионалната ви компетентност, натрупания през годините богат професионален опит и изявени лидерски качества, ще се справите успешно с важните и отговорни задачи, които стоят пред Националната служба за охрана“, обърна се държавният глава към новоназначения началник на НСО.

„Очакванията към вас са големи. Разчитам, че ще бъдете принципен, решителен и всеотдаен в изпълнението на тази високоотговорна мисия“, допълни президентът Румен Радев и пожела на бр. ген. Емил Тонев здраве, воля и сили за реформиране и модернизиране на Националната служба за охрана и за издигане на нейния авторитет както в страната, така и сред чуждестранните ѝ партньори.

„Надявам се с опита си – професионален и житейски – да оправдая гласуваното ми доверие. Предизвикателствата пред НСО са наистина много големи – постоянен недостиг на средства, текучество на подготвени кадри, законови промени. Въпреки това Националната служба за охрана изпълнява с чест и с достойнство определените от закона задачи“, заяви бр. ген. Емил Тонев, след като получи пагоните си от държавния глава.

Началникът на НСО подчерта, че ще се опре изцяло върху професионалния опит на ръководния състав на службата, но ще разчита и на лоялността и високите морални качества на всеки един редови служител на НСО. „Само с работа в екип можем да се справим с предизвикателствата. Трябва да бъдем по-подготвени и да издигнем и запазим високо нивото на НСО“, каза още бригаден генерал Емил Тонев и изрази благодарност на държавния глава и на неговия екип за оказаната му висока чест.

На церемонията на „Дондуков“ 2 присъстваха вицепрезидентът Илияна Йотова, представители на екипа на държавния глава и ръководители на структурни звена в Националната служба за охрана.
 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    28 11 Отговор
    а на БМБ шеф кой е?
  • 2 Витко

    14 25 Отговор
    Натовски генералчета, ще се разбегат като пилци като почне голямата заря.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Себатин Хамза

    27 45 Отговор
    Радев подай оставка и си отивай!

    Коментиран от #36

  • 6 Чегевара

    21 27 Отговор
    Подготвя военен фашистки преврат и избори тип Лукашенко.
  • 7 Алишан Усеинов

    19 35 Отговор
    Оставка Радев!
  • 8 Учтивата форма "Ви/Вас"

    19 3 Отговор
    не се ли пише с главна буква? Или вече е излязло от употреба?
  • 9 Чегевара

    32 7 Отговор
    Напълно излишни службари паразити с 60 милиона бюджет.

    Коментиран от #17, #37

  • 10 Часът на възмездието дойде

    32 24 Отговор
    Уважаеми сънародници ! Българи, на 2 септември в 8 часа започва грандиозния ,безсрочен многохиляден протест за оставка и изправяне пред правосъдието на ГРАБИТЕЛСКАТА клика и крадлива шайка с абревиатура ГЕРБ начело с техния ментор главатаря на тежката организирана престъпност в България лицето Бойко Методиев Борисов! Същото това арогантно и крадливо същество с пачки милиони евро в нощното си шкафче и кюлчета злато стигна дотам да изправи срещу справедливо протестиращите и онеправдани Български граждани една осъждана за рекет и побои треторазрядна криминална мутра като Станислав Недков -Стъки. Затова всички честни Българи ще излезем на 2 септември. Няма кой друг да води тази битка вместо нас ! ЩЕ БЪДА ТАМ !

    Коментиран от #22, #26, #40

  • 11 Айдън Юсеинов

    21 27 Отговор
    Оставка Радев! Оставка
  • 12 Алиш ХаджиМустафа

    21 29 Отговор
    Оставка и импийчмънт за Румен Радев!
  • 13 Кочо

    21 22 Отговор
    Радев, оставка на теб и без родния ти кабинет
  • 14 Маджо вика Ристю

    19 17 Отговор
    КАУНА Е ПОЗОР ОСТАВКА И ЗАТВОР.
  • 15 Даката

    18 21 Отговор
    Радев оставка и затвор
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 пенЦионер

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Чегевара":

    Всеки месец ми струват три кисели млека !
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 9 Отговор
    герб оставка

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Зайко Байко многознайко

    12 4 Отговор
    Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог

    Коментиран от #24

  • 21 Зайко Байко многознайко

    13 0 Отговор
    поговорка: " Който не работи, не трябва да яде". 4. У младото поколение трябва да се въэпитава чувство эа отговорност от една страна а от друга да се съэдаде чувство, че държавата е майка а не мащеха! 5. Иэграждане на неэависим съд, прокуратура и полиция ( беэ нея не може эа съжаление), които да спаэват буквата на эакона и да не слугуват на партии и олигарси.
  • 22 Оператор на водно оръдие.

    10 7 Отговор

    До коментар #10 от "Часът на възмездието дойде":

    Ние също ще бъдем там.
    Да ви гледаме сеира и да ви изкъпем.
  • 23 Мдаа

    16 8 Отговор
    Интересно защо му е охрана от НСО на Радев?
    Нали си има лична охрана от боец?
    Поне на Шипка това видяхме.
    Или тоя новия генерал сега ще назначава всичките на боец в НСО?
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор

    До коментар #20 от "Зайко Байко многознайко":

    рав си царя за колко уж щеше да оправи БЪЛГАРИЯ а дойде за горите а СДСсъсипаха икономиката на БЪЛГАРИЯ
  • 25 Катюша

    13 7 Отговор
    Това ли е новата играчка на Деса мерцедеса.

    Коментиран от #29

  • 26 1111

    11 11 Отговор

    До коментар #10 от "Часът на възмездието дойде":

    Абе я се огледай и не приказвай за многохилядни.Пак ще сте 100 боклука на ж.павета Никой не ви обръща внимание вече като конски мухи сте досадни Като част от градската среда сте.Борисов като не иска да ви разхвърля ние няма да ви обръщаме внимание Град голям все ще намерим от къде да минем Хората вече и телевизори те не си пускат за да не ви гледат безобразията Пълен игнор!

    Коментиран от #27

  • 27 така си е

    14 11 Отговор

    До коментар #26 от "1111":

    Вярно е! Освен да дразнят тия П0МИЯРИ от кръстовищата --- за друго не стават! Прошляци и алкохолици!!! СРАМ и СМРАД!!!
  • 28 Даката

    13 6 Отговор
    Паразити с огромни заплати и ползващи всичко безплатно
    Радев оставка и затвор
  • 29 Чочо

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "Катюша":

    Деса мерцедеса отдавна не е тук,от два месеца е забягнала в сащ.
  • 30 радеффф...

    14 7 Отговор
    Отивай си.... хората те мразят...от тебе лъха завист , злоба, простотия и омраза...противен , недостоен си , за ДЪРЖАВАТА.

    Коментиран от #32

  • 31 Защо ни е

    11 1 Отговор
    Това НСО е една абсолютно ненужна структура, която спокойно може да се закрие, а финансирането й да се пренасочи към повишаване стандарта на живот на бедния народ. Много служби, много агенции, комисии на ДМС и учреждения в тая държава, затънали сме до гуша в бюрокрация, а българинът става все по-беден и по-изчедващ вид.
  • 32 Долче и Габана

    7 2 Отговор

    До коментар #30 от "радеффф...":

    Толкова дълбоко си нахлузил каскета, че нито виждаш, нито чуваш какво става наоколо.

    Коментиран от #44, #45

  • 33 Перо

    6 10 Отговор
    Един мутренски трол се е изцвъкал на всички коментари против Радев и протестиращите.Тиквата плаща на PR агенция от Израел по 1 млн.евро на седмица,на мястото на Севдалинка.Агенцията го свали от джипката,спря налудничавите изяви,увеличи стократно троловете и измисли отвличане на вниманието,чрез кипене на безсмислен труд по провинцията,че се правят всевъзможни акции на МВР и Прокуратурата.Никой няма да излъжат,а за тиквата и Гешев ОСТАВКА,сега и за винаги!
  • 34 Ю Кортес

    5 1 Отговор
    Нямат свършване паразитите.
    Оставка и затвор.
  • 35 Начо

    12 5 Отговор
    Радев оставка и затвор
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Грр

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Чегевара":

    И ти си излишен, но майка ти те гледа...
  • 38 Евг. Михайлов

    0 3 Отговор
    Гледай от Ал Йорданов, от Г Марков, от Румен. Христов от СДС, Плюене муе Майката, на прав път си, Попръжвай, Омаскарявай, като Данко Хархъзина на Алеко---тези дни имаше годишнина от изкачването.... Давай ще се уреди въпроса ти, Попръжвай...!!
  • 39 ares

    3 0 Отговор
    ПУЧ ОСТАВКА
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Баджанака на Кауна

    8 0 Отговор
    ДАЛИ ДЕСА МЕРЦЕДЕСА СИ ГО Е ИЗБРАЛА, ЗАЩОТО ТЯ СИ ПАДА ПО ГОЛОГЛАВИ ПЛЕШИВИ ЗАСТАРЯВАЩИ И ГРОЗНИ МЪЖЕ.
  • 42 1944

    4 0 Отговор
    одобрен е от кадровиците на гереушниците. очаквайте издънка след издънка.
  • 43 баба вангя

    1 2 Отговор

    До коментар #40 от "ares":

    контра прайд ли ще правите, бе хаирсъзи?
  • 44 Не нося каскети

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Долче и Габана":

    А такива платени червени като теб ... да си махнат очилата със злобата. България никога не е била добре , при червените бандити.
  • 45 Не нося каскети

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Долче и Габана":

    А такива платени червени като теб ... да си махнат очилата със злобата. България никога не е била добре , при червените бандити.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове