17 Септември, 2020 17:42 3 807 88

300 души от СДС-Пловдив отиват в партията на Цветанов

  • цветан цветанов-
  • георги пилев-
  • сдс – пловдив

Сред членовете на партията в Пловдив и областта има обезверяване и смятаме, че има отказване от идеалите на СДС, обяви Георги Пилев

300 души от СДС-Пловдив отиват в партията на Цветанов - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Представители на СДС от шестте района на Пловдив и от 15 общини от областта, около 300 души, ще продължават политическото си бъдеще в политическия проект на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Това обявиха на пресконференция в пресклуба на БТА в Пловдив Георги Пилев, Николай Хаджийски и др..

"Обезпокоени сме от случващото се в партията, от липсата на диалог, както и от абдикацията на ръководството от възможността за правене на политика. Сред членовете на партията в Пловдив и областта има обезверяване и смятаме, че има отказване от идеалите на СДС", заяви Георги Пилев.

Според него сините, начело с ръководството им, абдикирали от политическия живот, а в редиците на Съюза на демократичните сили имало тотална липса на партиен живот.

„Над една година не е свикван висшият орган на партията във времето между Националната конференция и Националния съвет, който трябва да формира партийната политика. Контролният съвет, който следи за изпълнението на устава на партията също не е свикван от над две години, въпреки подадените жалби. Всичко това ни навежда на мисълта, че решенията в СДС се взимат авторитарно и е нарушен демократичният принцип в партията“, категоричен беше Георги Пилев.

Той добави, че сред електората и симпатизантите на синята идея се наблюдавало силно обезверяване и хората тълкували политиката, която води националното ръководство като отказ от идеите, заради които бе създаден СДС.

„Заради това представители на 15 общини от областта и 6-те района в Пловдив, около 300 членове на партията, направихме детайлен анализ и стигнахме до решение, че в рамките на СДС не можем да получим политическа представителност на структурите, които са в областта. Така решихме, че единственият вариант да защитим идеите на нашата политическа общност е да потърсим политическото си бъдеще в друг политически субект. От всички политически субекти в публичното пространство, най-близък до нас идейно и геополитически ориентиран е проектът на Цветан Цветанов „Републиканци за България“, посочи Георги Пилев.

По думите му проектът на Цветанов бил ориентиран силно вдясно и бил с евроатлантическа насоченост.

След среща с Цветанов утре бившите вече сини обявяват публично решенията си
„Смятаме, че този проект може да консолидира евроатлантическата общност в България“, подчерта Пилев.

Той допълни, че утре отцепниците ще се срещнат в Пловдив с Цветан Цветанов, за да обсъдят действията си, а после ще обявят публично взетите решения.

„Нашата дума не се чува на Национален съвет. Член съм на СДС от 30 години и така не е било, даже и телефоните не си вдигат“, коментира председателят на СДС-Пловдив Никола Хаджийски.

Георги Пилев пък допълни, че днес ще информират за решението си Националното ръководство на СДС.

Тони Симидчиева, една от учредителите на СДС в Пловдив, заяви: "Няма да оставим СДС да умре и няма да скърбим за тях. Заради тези хора трупахме години наред негативи и сега ще трябва да възстановим всичко разрушено от тях".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    31 4 Отговор
    Цецко ,да не си почнал бело ,виж се на кво приличаш ..... Скоро и раста ше станеш
  • 2 хаха

    61 1 Отговор
    300 души от СДС? Къде ги намери толкова?

    Коментиран от #30, #74, #78

  • 3 Дафина

    18 2 Отговор
    Да време за предизборна кампания 😊😊😊😊😊🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

    Коментиран от #18

  • 4 КОТарАК

    31 6 Отговор
    куцо кьораво сакато-бройката е злато. Цецо обра останалите гербаджии , сега се развихря в други посоки
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 3 Отговор
    сдс отиват в партията на ЦВЕТАНОВ не за благо народу а за кокала а интиреса клати феса
  • 6 Републиканец

    10 40 Отговор
    Масово структури на ГЕРБ, СДС и БЗНС от цялата страна се вливат в новата партия на г-н Цветанов - Републиканци за България!

    Ще станем първа политическа сила на следващите избори и много хора ще бъдат изненадани.

    Коментиран от #8, #73

  • 7 Ей го на

    31 2 Отговор
    Другаря милиционерИН !
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 29 Отговор

    До коментар #6 от "Републиканец":

    Точно така и аз ще гласувам за господин ЦВЕТАНОВ

    Коментиран от #24

  • 9 Готин

    33 3 Отговор
    Какво синьо ви гони?? То синьото ви съсипа страната! И сега кораба потъва и вие беж! От един боклук, при друг боклук!
  • 10 цвък цвък

    28 0 Отговор
    ЦРУшника си повярвал, че ще вземе 600 хил. гласа
    Имал бил подкрепата на външни фактори...хвали се Цецко. Сигурно чака някой да го представи на Тръмп като бг републиканец, и Тръмп да си помисли че това е партия със столетна история, като на републиканците в САЩ...
  • 11 ГОРСКИ

    15 2 Отговор
    Как ги броите точно 300,журналистите сте много измислени за каквото ви плащат това пишете !!!
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 6 Отговор
    БМБ БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

    Коментиран от #16

  • 13 Бойко

    24 0 Отговор
    Триста души от Пловдив .....осиротя СДС-то ..то и без туй бяха 400....
  • 14 А бе

    22 1 Отговор
    кой ви иска такива бе, само ми хойкат из партиите !? такива вече сте изпята песен, провалили сте се, не ви щеме такива, това двуличие в политиката е неприемливо за нормалните хора, кога ще го разберат тия !?
  • 15 Шопо

    8 1 Отговор
    Пак че блажат бояджиите!!! 5955
  • 16 Бойко

    2 5 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нека Йоли ,нека ,през омразата ще стигнем с народа до страстна любов !

    Коментиран от #28

  • 17 Кочиностан

    17 2 Отговор
    Тъкмо си помислиш че по надолу не може,и хоп ново безумие и фарс!!!
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дафина":

    ДАФИ ще почнат то обещания свалване на звезди от небето лов за шарани баламурници абдали
  • 19 Черноянчева

    13 2 Отговор
    След апартаментгейт как може да има очи отново да политиканства.
  • 20 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    9 13 Отговор
    На 27 септември ще съм учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Вчера Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до зимата падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 500 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо днес поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !

    Коментиран от #29

  • 21 Последния Софиянец

    9 3 Отговор
    Напоследък много герберасти ме молят да ги водя при Христо Иванов и Отровното трио за преговори.Спасяват се плъховете.Те са минали през всички партии.Важното е да са на власт,да лапат.
  • 22 Цецо с теб сме

    7 10 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!
  • 23 Врачка

    6 2 Отговор
    Цеецолу само маргинали ще събере в антибългарската црушница наречено партия.Гоочолу и Доочолу правят избори.Жалки непотребни мишоци.Друм бе!
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    не ползвай ника ми няма да гласувам за ЦВЕТАНОВ а за кого си е моя работа ДОВИЖДАНЕ
  • 25 Рап

    4 3 Отговор
    Глупости! Цецо пак лъже няма такова нещо! Тоя съвсем изтрещя! Горкия....
  • 26 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    8 7 Отговор
    Здравейте Българи! Наближава едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредяваме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и слагаме кръст и погребваме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански кмета от ГЕРБ Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ в града напуска партията! В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза днес Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува. А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #27, #35, #36

  • 27 Бивш ГЕРБер

    10 3 Отговор

    До коментар #26 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Браво на Цветан. Дано направи така на следващите избори неговата партия да има 3.9% и ГЕРБ също 3.9% и да не влязат и двете в парламента. Но фактите са че Цецо им го слага бавно и безмилостно!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бойко

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Браво Боец ,браво ,дерзай
  • 30 Кауш

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "хаха":

    А Спас там ли е?
  • 31 Ремзи

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Я да не ме намесваш ,патлажан

    Коментиран от #39, #41

  • 32 Гнусно ми е

    7 3 Отговор
    300 червени зрънца се продават на човека който няма да събере и 1% от гласовете на избори.Тъпаци.
  • 33 Коко

    12 2 Отговор
    Този е голям бокл@к и предател
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор
    никой да не ми ИЗПОЛЗУВА Ника аз ще гласувам за ЦЕЦО вижте във фригноз статията ОТМЪЩЕНИЕТО НА МИНЬОРА и как ЦВЕТАНОВ до няколко месеца е обещал да смъкне герб под чертата от 4 процента и в лични разговори е афиширал как ще рита Борисов публично в главата като футболна тоока

    Коментиран от #37

  • 35 Кауш

    3 5 Отговор

    До коментар #26 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    А не мислете ли, че сценарият е написан още при "напускането" на ЦЦ? Една партия, която преминава през черна дупка и се възражда като нова звезда. На какво се развате тогава?
  • 36 Бойко

    6 3 Отговор

    До коментар #26 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Герб Жени се разпадна ,за да създадем Герб Мадами ,Куртаки ,влез в часТ!

    Коментиран от #44

  • 37 Герпобедавинаги

    1 9 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Умрял някой да ти ползва ника ....
    ДА ЖИВЕЕ БОЙКО ,МАЧЕТЕ ЗА МАЯ И РАДЮ !

    Коментиран от #56

  • 38 Републиканец

    3 8 Отговор
    Републиканци за България сме приели завета, който ни остави Левски - за чиста и свята РЕПУБЛИКА, лоялен член на НАТО и ЕС!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 пройчо

    6 2 Отговор
    спас гърневси къде е ...малоумници--цветан цървула е Бою на куб!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 300

    11 0 Отговор
    то от къде ди изкараха 300 души цялото СДС в Пловдив няма толкова членове
  • 43 Ремзи

    1 3 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Големи яйца...дреме ми на феса!

    Коментиран от #46

  • 44 Кауш

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Бойко":

    Кажи го направо, Баце, да създадем тъпи едиоткъде си п.
  • 45 далавера

    6 2 Отговор
    Як клиентелизъм го е налегнал това тъпо племе . Чуди се при кое корумпе да се завре.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 седесарски

    4 3 Отговор
    специалитет е полягането в чуждо легло. Вижте ги: николай, алйорданоф,танкис михайлофф, Гърнефски, сега цели организации. Христоф кво става? Пълен разпад, а ти ще обединяваш дясното?! Оставка или се вливайте в ГЕРБ. Голям срам.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Глей ти

    11 2 Отговор
    Този, който 10 години работи рамо до рамо с Шкафа направи партия. Освен това събра и членска маса. И на избори ще се явява. В някоя нормална държава щеше да е политически труп. Нямаше да му споменават името дори. Всеки народ си заслужава управляващите. А българите ще страдаме още много. Никой не ни е виновен. Има подходяща поговорка за това. "Про.ст народ, слаба държава".
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Стрелата

    8 1 Отговор
    Апартаменти за всички от сърце...
  • 53 Карлово СДС

    11 1 Отговор
    Политическите номади са си винаги такива.
  • 54 Ремзи

    1 3 Отговор
    Хихихихи....
  • 55 Антон Минев

    5 2 Отговор
    Сега е ред на Емил Кабаиванов-зам.шеф на СДС и кмет на Карлово да отиде при Цветанов, защото има да си дозапълни чекмеджето с още някой милион.
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #37 от "Герпобедавинаги":

    вие ГЕРП ОТИВАТЕ В ИСТОРИЯТА НА ЗАБРАВАТА като НДСВ
  • 57 Пловдив СДС

    4 1 Отговор
    Пловдив- номад град, СДС-помия плюс Цветанов=Пловдивска далавера,майна.
  • 58 КолЬо Бекиров

    8 1 Отговор
    Ние от ГЕРБ-предприемачи няма да преминем към Цветанов,защото сме много доволни от милиончетата, по разни канали, труп,труп-в нашите джобчета.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 КостовИван

    3 1 Отговор
    И СПАС ГЪРНЕВСКИ е за вас. Вземайте го.
  • 62 ежко

    3 0 Отговор
    "Заради тези хора трупахме години наред негативи и сега ще трябва да възстановим всичко разрушено от тях"?!?
    Като сте трупали толкова негативи, чий го държахте толкова години там?Що не се дистанцирахте?Що не напуснахте?СДС е мъртво, изконсумирано ,барабар с членовете си!
  • 63 Веско Маринов

    5 1 Отговор
    Ами къде да отидат Сините комунисти и кой ще ги вземе друг освен Цецо
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ ТЕ СА РАЗБОЙНИЦИ
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 5 Отговор
    ОТ БСП ОБИЧАМ САМО КРУМ ЗАРКОВ И ВИГЕНИН СЕГА МИ ПЪЛНИ ДУШАТА ЕДНО БОЖАНКОВ
  • 66 тъпчо

    1 1 Отговор
    бай ганьо опозиция....хайде де
  • 67 ГЕРБ В ЗАТВОРА

    3 1 Отговор
    И АЗ БИХ ОТИШЪЛ ПРИ ЦВЕТАНОВ НО НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ , ИНАЧЕ ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ДА Е ОТИШЪЛ В ПАРТИЯТА НА БАВНОРАЗВИВАЩИТЕ СЕ , ТЕ И СЕГА СА СИ В СЪЩАТА ПАРТИЯ !

    Коментиран от #70

  • 68 ТРИЧАНЕ ЗА ЦЕЦО

    2 3 Отговор
    КОЛКО ЗАЕМИ ЩЕ ТЕГЛИ И ТОЗИ КРАДЕЦ , КОЛКО АСАНСЬОРА ЩЕ КУПИ ОЩЕ ТОЗИ ПРОСТАК ОТ С.ШУМА КАТО ГО ИЗБЕРЕМ ПО СТАР КОСТИНБРОДСКИ ГЕРБАВ ОБИЧАЙ ?
  • 69 ГЕРБЕРАСТ

    1 1 Отговор
    НАМЕСТО МИКРОФОНЯ НЕКА МИ ФАНЕ ДОЛУПОДПИСАНИЯ !
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "ГЕРБ В ЗАТВОРА":

    господине еми ако ЦВЕТАНОВ е бавноразвиващ как е пробил изобщо в политиката как е създал семейство бавноразвиващ означава олигофрения те имат повишено либидо но трудно създават семейство

    Коментиран от #71

  • 71 ежко

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да ти кажа ли как!С въртене на заучени локуми като "европейска интеграция", "цености" и др. клишета.....С финансиране на ГЕРБ отвън, от Америка.За което ГЕРБ още си плаща вноските в ущърб на българите.С това,че ГЕРБ беше избран с наказателен вот срещу т.н. "Тройна коалиция" която се издъни и логично след герберските издънки, които в пъти превишиха тези на преждеспоменатита, логияно ще последват съдбата им!
  • 72 я виж ти

    0 1 Отговор
    Каква къртица бил Цветанов....
  • 73 Бай Ставри

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Републиканец":

    Още един кандидат затворник като Марешки в Политиката.
  • 74 Бивш седесар

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "хаха":

    300 човека от СДС!!!??? Хи хи хи хи!! В момента в Пловдив има един файтон " симпатизанти-носталгици" по едно временното СДС!! Няма членове на СДС плащащи членски внос!! СДС се превърна в Сбирщина от Декласирани Субекти- съкратено- СДС¡;! Ха ха ха ха!!
  • 75 СТОЙ.....

    1 1 Отговор
    Строй се и преброй се.
  • 76 гост

    2 1 Отговор
    физкултурнико ти си за затвора а си хванал партия да правиш и за власт да ламтиш
    цветанов ти си предател
  • 77 Гюро Михайлов

    2 0 Отговор
    Тони Симидчиева?? " Учредителка на политическия труп СДС"!! Ха ха ха!! Може ли труп да се реанимира? Ха ха ха!! Ало, Тони Сопаджиян / Симидчиева!!?/ Скрий се незабавно и си гледай бизнеса /ако не си фалирала вече??!!
  • 78 Пешо Стоянов- Туриста

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "хаха":

    Кой е тоя плъх Пилев?? Кандидат-ибрикчия?? Ха ха ха ха!!
  • 79 0000

    2 1 Отговор
    Огладнели копилита.сега ще търсят откъде да захлебят
  • 80 ЕТО ГО

    2 0 Отговор
    Той не разбра ли че не го харесват

    Коментиран от #87

  • 81 Биби Кинг

    1 4 Отговор
    До неделя вечер и аз съм при Цецо! Тогава републиканците ше сме мильон!
  • 82 Аве Адолф Хайл

    1 0 Отговор
    Помпозно заглавийце нямащо нищо общо с истината , ама то е по лесно да се сътворяват фейкове .....
  • 83 умно село

    2 0 Отговор
    На това му се казва политическата проститу?ия!
    Стари ку?ви нов бардак!
  • 84 Румен

    0 0 Отговор
    Е овчият народ пак си избира крадец за лидер ......Ооооооф. Никога ама никога българин няма да се осъзнае ида се освободи от кратко.Мераклийте за партията на цвънчо по-добре да му купят апартамент.......Ураааааа
  • 85 Румен

    0 0 Отговор
    Е овчият народ пак си избира крадец за лидер ......Ооооооф. Никога ама никога българин няма да се осъзнае ида се освободи от крадливата напас.Мераклийте за партията на цвънчо по-добре да му купят апартамент.......Ураааааа
  • 86 Прокурор

    0 0 Отговор
    А апартамент искаш ли?
  • 87 Румен

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "ЕТО ГО":

    Този много добре знае ,че ако не е в политиката ще е в затвора.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове