Last news in Fakti

22 Септември, 2020 19:02 5 000 20

Тежка катастрофа с жертва край Костинброд

  • катастрофа-
  • костинброд

В инцидента на пътя са участвали четири коли

Тежка катастрофа с жертва край Костинброд - 1
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа е станала между Костинброд и Волуяк. Четири коли са се ударили малко след 17.00 ч.
На място са изпратени 4 линейки.

Първата е пристигнала на третата минута. В нея е бил качен 40-годишен мъж, който е издъхнал пред болницата.

Другите три екипа в момента транспортират по още един пострадал, съобщиха от Спешна помощ за NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужас

    27 1 Отговор
    И това при положение, че цял ден там имаше патрулки с камери. Или шофьорите наистина откачиха, или милиционерите не могат да се справят с един трафик, камо ли с цяла държава. Бог да прости човека.
  • 2 Анонимен

    27 2 Отговор
    Минавал съм от там и всеки кара, както си иска. Изпреварват те от всякъде. Добре, че им направиха кръгово и там всеки си мисли, че е с предимство. Трябват камери и да се виждат камерите, само това ги плаши. Да им бръкнеш в джоба.

    Коментиран от #3, #14

  • 3 Мъка

    7 15 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    С облъчени приказки не си в ничия полза! Слушаме ги всеки ден по всички медии! Ако всеки от всякъде те изпреварва, е време да потърсиш проблема и в себе си! Има едно правило на пътя, което трябва да ви е в главата при всяко отваряне на шофьорската врата!..... Не пречи! Ако всеки го спазва, ще се спасят много животи!Камерите няма да ви оправят проблемите, но ще оправят нечие материално състояние! Вас ще ви направят единствено, доброволно поробени дарители!!!

    Коментиран от #6

  • 4 Киро

    17 0 Отговор
    Минах от там след катастрофата. Един джип, едно БМВ и още две коли. Нямам идея как с станало. Там е низко и няма мантинела. По 2 ленти във всяка посока има видимост има всичко. Някой може би е искал да прави обратен завой и е станала белята. Нямаше полиция там сутринта. Беше радара преди кръговото на Костинброд . Пътя не е лош . Сутринта трафика беше слаб. Привечер беше як трафик. Колоните към София бяха от околовръстното. Кара се бързо агресивно и рисково. И резултата е трупове и кръстове по пътищата. Война.
  • 5 Дълбоко Виждащ

    12 2 Отговор
    Прибрах се преди 3часа по същия път от вилата тя е до Годеч.Кара се много бързо ,ако видите кола под 90 значи някъде по пътя има Кат!Кръговите са направени само за евро средства! Днес има много голямо движение!Има много тирове по пътя ,но не е проблемен път,ако ....Знаеш за какво си седнал в колата си....!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Престъпника от Банкя

    12 9 Отговор
    КАТ за нищо не стават!
    Бойко е измет!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бегето територията гробище😂😂

    7 4 Отговор
    Са забранете и колите щот много измират от катастрофи а грипа пледнее пред българската простотия по пътя😂😂😂
  • 10 нормален

    22 0 Отговор
    Как няма да има катастрофи. Кои ни е наред"
    _ пътищата ли"
    - Авомобилите ли?
    - кадрите, които да решават проблемите на безопасността - омам предвид масото назначение на КАЛИНКИ?
    - водачите ли? Всеки е по-добър състезател от другия. Особено когато 15-20 % от тях дрогирани, пияни или с психически оотклонения;
    - и най-накрая децата на мутрите и мутресите им, които се смятат извън закона!
    Печална българска действителност!!!
  • 11 Рошко

    3 0 Отговор
    Мслко са дайте още новини, колко заразени и загинали има още днес
  • 12 мисляси

    8 1 Отговор
    Според мен, трябва да се направи обиколно шосе на Костинброд и на Бучин проход, достатъчно широко, за да има място и за бързащите и за по-умерените скорости. Шосето и обстановката сега са много тежки за шофиране - това не е безопасната пътна инфраструктура. АПИ постави ограничението на скоростта и мисли, че е решило проблема. Нацвъкали кръгови и ограничения на скоростта, които са необосновани и само пречат на движението.
  • 13 Как е възможно ,

    5 0 Отговор
    Линейката, да е на третата минута на произшествието? Абсурд!
  • 14 Враца

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Няма такива работи мит е. На Волуяк редовно има куки и в населено место карат с по 120 нито им дреме от камери нито от нищо. Трябва с добро образовяние. Българинът е бесен селяк с лошо не може го уплашиш. Ония ден се прибирам от Костинброд и на Волуяк румънските тирове виждат че е червен светофаря и пак влизат с 90 и точно пред него спирачки на поразия. И те са същите олигофрени.

    Коментиран от #20

  • 15 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Никой не го е еня, че се избиваме по пътищата. Не искат да живеем - просто им пречим !! От началото на годината при катаестрофи са загинали около 500 човека- до края на годината да станат 600. Тези 600 човека за политиците ни са едно нищо. Не ги слушайте , какво говорят - цифрите говорят най-добре. И това всяка година....За 30 години ....смятайте Изберете си един от тези градове: Айтос, Ботевград, Велинград, Лом, Нова Загора, Троян. Един от тези градове за 30 години го няма - те са около 20 000 човека всеки.
    Ако отделният полицай има някаква вина - тя е нищожна. Той,полицаят, е проводник на политиката, която се води от властниците за унищожението на този народ !!!
    За 30 години свестен ЗДП нямаме. Нямаме национална концепция за изграждане на добра пътна мрежа, предвид кръстопътя на който се намира страната ни. Да не говорим за качество на пътищата, обучение и раздаване на тескерета за управление на МПС..
    Когато във власниците няма отговорност за две пари - каква отговорност може да се изисква от всеки, седнал зад волан !?!?
  • 16 Чипът

    7 2 Отговор
    Всичко, което се случва, е логично и очаквано. Диво , просто племе
  • 17 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    Няколко пъти давах за пример нидерландската пътна полиция. В нея местни хора няма - само французи, белгийци, немци, англичани. Полицаят е с много добра заплата. В един район е 2 /две/ години - после на друго място. Така до 5 - 6 пъти. Изпращат го по-живо и здраво със съответната атестация след десетина години. Нидерландия е единствената страна в Европа, където полицай наказва за нарушение на пътя " своя "заместник-министър на МВР !? Когато това се случи евентуално у нас, ще знаете, че е въведен ред и дисциплина по пътищата ни !!!
    Майко мила - представете си сърби или гърци пътни полицаи тук!! Няма да спазваш правилата ли ?!? На пръсти ще ходиш !!
  • 18 Мърфи

    4 1 Отговор
    Там е състезателна отсечка и гробищен парк в едно. Легнали полицаи, кръгови, тук таме ямица и много състезатели. Дори и с 120 ми присветкват да направя път на летците - обикновенно там не карам над 80 и съм винаги най-бавния който пречи на шумахеровците, но то се вижда до къде се стига като не можеш да караш и летиш неуправляемо. Не е трябвало да харчат бенз за линейките те там сами се самоубиват.
  • 19 zorro

    0 0 Отговор
    Светлините са виновни!
  • 20 Criminal

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Враца":

    Оооооо не си прав, те са много по зле, не само камионджиите.........видиш ли RO или TR винаги очаквай всичко..............
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове