Last news in Fakti

12 Октомври, 2020 06:29 29 698 79

Румен Петков: Луканов си отиде с един апартамент, а не с асансьор в хола на седмия

  • андрей луканов-
  • румен петков-
  • убийство-
  • дело

Според лидера на АБВ делото за убийството на бившия премиер трябва да бъде възобновено

Румен Петков: Луканов си отиде с един апартамент, а не с асансьор в хола на седмия - 1
Снимка: БГНЕС

„Делото за убийството на Андрей Луканов трябва да бъде възобонвовено, ако искаме една от най-мрачните страници в най-новата история на страната да бъде затворена с усещане за справедливост".

Това заяви за предаването "120 минути" на bTV лидерът на АБВ Румен Петков, цитиран от Епицентър.БГ

"Това може да направи главният прокурор по предложение на градския прокурор. Имайте предвид, че това разследване се е водило по време на различни правителства. Аз настоявам за възобновяване, не заради личните ми отношения с Андрей, а защото това е важен въпрос за страната ни", каза бившият вътрешен министър.

„Ние бяхме в Плевен, това е, мисля, два дни преди да го убият. Беше ден понеделник и на него му предстоеше пътуване в Съединените щати, и му се обадиха по телефона, мобилния. Спряхме колите, за да проведе разговора спокойно. Разговорът беше изключително важен за нас, като държава, мисля, защото той каза, че би приел да отиде в Щатите, ако има среща на най-високо ниво, Държавния департамент, за да се гарантира мястото на България като енергиен център в Европа, да се гарантира изграждането на тогава „Син поток“, който за съжаление в последствие беше провален от правителството на Иван Костов, всъщност България загуби стотици милиони от транзитните такси, и се планираха серия от лекции. След като приключихме, пътувахме заедно с моята кола към „Кайлъка“, разказа Румен Петков.

„Трябва да кажа, че определенията за Румен Спасов, кръга „Орион“, бяха много груби, нетипично за него груби, и беше категоричен, че с тази шайка мародери и други, и други, и други, той не може да проведе разговор по много причини, едната от които е личната му човешка хигиена“, изтъкна Петков.

По думите му, когатро Луканов е коментирал темата с Николай Добрев, министър на вътрешните работи (1996 - 1997), това не е било изненада за Добрев. „Кольо и Андрей имаха много добри човешки взаимоотношения и се виждаха, в това число – и в мое присъствие – нерядко", каза Румен Петков.

Според него най-вероятно Добрев е казал на Цвятко Цветков.

Според него Луканов е бил сатанизиран без основание.

„И до ден днешен се намират разни хора с блясък в очите да говорят за куфарчета с пари. Истината за имотното състояние на Андрей и на неговото семейство е, че той си отиде от този свят с един апартамент, собственост на него и на съпругата му. Не с 6, не седмият да е с асансьор в хола, а с един апартамент и с една малка виличка в Мала църква – 35-40 кв. метра“, заяви Петков.

По думите му никой не е спечелил от убийството на един бивш премиер и добър експерт в енергетиката, а само държавата много е загубила.

За отношенията между Илия Павлов и Мултигруп и Андрей Луканов Румен Петков коментира, че разсъжденията на тема „Павлов ударил шамар на Андрей в Москва“ са абсурдни. По думите му Луканов би отвърнал със сигурност, просто защото е такъв човек, а Илия Павлов не е глупав човек и не би си позволил подобна постъпка. "За мен това е абсурден мит.", заяви Петков. Той потвърди, че една от версиите, по които е имало сериозно разслеване са енергийните и газови геополитически интереси в страната ни.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    135 27 Отговор
    А ти си оправи децата и внуците с апартаменти и земи в Сторгозия.

    Коментиран от #78

  • 2 Шадрафан Йордек

    96 18 Отговор
    И лудия бяга от пияния

    Коментиран от #59, #79

  • 3 no name no face no number

    109 56 Отговор
    Луканов е долен предател

    Коментиран от #19

  • 4 Anonim

    114 25 Отговор
    Тоя пън за Кво е в политиката изобщо хрантутняк
  • 5 фараона

    103 11 Отговор
    Луканов си отиде с един ковчег и едни обувки. И ти взе от милионите, ама дали ще ги вземеш?
  • 6 Кои направи илия павлов

    126 6 Отговор
    Мулдимилиардер и шеф на нещо което не разбира?как може борец да стане шеф на бизнес които не разбира и изобщо борец да бъде бизнесмен на многомилионни бизнеси без да е учил нещо за ръководител и бизнес?

    Коментиран от #14, #17, #33, #36

  • 7 Кръстител

    109 16 Отговор
    Петков, Стига басни, бе...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 1234

    97 15 Отговор
    Румба, има ли още действащи фонтани или всичко присъхна. А твоята партийка как е, десетина човека събра ли.
  • 10 Щом илия павлов от борец е станал шеф

    93 4 Отговор
    Може ли аз от шофьор да ме направите шеф на очна клиника

    Коментиран от #13, #29, #69

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 jorj

    88 18 Отговор
    Шадраванов, този съсипа икономически, демогравски и политически България, просто я унищожи, за да неможе да се възстанови десетилетия!!!!! А ти и цялата бивша червена паплач, която управляваше защото не сте в затвора?????!!!!! Докато не идете там управия в България няма да има, ще буните държавата, за да се ДОКОПАТЕ отново до властта и по заповед от кремъл, да я унищожите отново!!!
  • 13 Дълбоко Виждащ

    31 5 Отговор

    До коментар #10 от "Щом илия павлов от борец е станал шеф":

    Глупаво е да се ровите в кости....Може би...Ако не бяха отстранени....някой от тях шеше да стане -Овчар на чардата....Всяко убийство,води след себе си-друго убийство-подслушано от две баби на припек в село Драганово-Горна оряховица!
  • 14 А Пееески

    44 4 Отговор

    До коментар #6 от "Кои направи илия павлов":

    кой го направи негов последовател?
    Въпросите чийто отговори са обществена тайна и въпреки това нещата си вървят както отпреди години,Доган раздава баницата и всичко е ток и жица.
    Работете,че им трябват пари на управляващите,заплатите им са ниски за работата им и те разчитат на вас.
  • 15 Убиха го

    57 5 Отговор
    за да започне големият грабеж на банките 1996 -7г.
  • 16 Дидо

    67 8 Отговор
    Строител на мафията беше Луканов властта опиянява
  • 17 Уча се

    51 9 Отговор

    До коментар #6 от "Кои направи илия павлов":

    Може.....?
    С пълната подкрепа на мафията БКП-БСПрестъпници !
    Румен Петков, какъв беше тогава...?!
    Защо чак сега говори....?!
  • 18 Харесвам 🎃, само сготвени

    56 6 Отговор
    А нещо за "аферата Акрам"?... Др. Румен има ли да каже нещо по изчезналите милиони (които, между другото, имаха много по-голяма покупателна способност от сегашните)? Или, там да не се рови? Колкото до Луканов, грандоман и предател.
  • 19 А защо не доживя до 90 г както

    39 3 Отговор

    До коментар #3 от "no name no face no number":

    оня генерал Гоцев дет скоро се помина......
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 РУМБАТА.......ЧУРКАЩОТО ХЛАПЕ

    58 4 Отговор
    А КАТО МИНИСТЪР, ЩО НЕ ГО ВЪЗОБНОВИ ДЕЛОТО СРЕЩУ ЛИКАНОВ
  • 22 Политолог

    71 7 Отговор
    Не скърбя за Луканов. За да ни докаже колко е лоша демокрацията, децата ми гладуваха цяла зима.
    Луканов създаде ДПС за да ги противопостави на СДС.
    Луканов раздаде активите на българските външно-търговски дружества и българската банка в Ливан на приближените комунисти. И ЗА НЕГО НАКРАЯ НЕ МУ ОСТАНА ВРЕМЕ.
    Убиха го точно тези комунисти с милионите, защото той поиска парите обратно за БКП
  • 23 Шаран БГ

    50 3 Отговор
    Работят хората ! Всичките вкупом след 1989 година до ден-днешен работят за унищожението на България и българския народ.................
    Ха, то народ нямало....имало нация !
    А.Луканов си има своите грехове - не го оставиха да дочака "новичок", гръмнаха си го по светло.Той и Философът от Веселиново, под натиска на САЩ , създадоха и утвърдиха А.Догановата партия !!.Само за това нарушение на РБ Конституцията, заслужава три пъти да го застрелят. Бог да ги прости и двамата! Глупаво е да му се ровят кокалите на Луканов ! Като "голям играч" се е разиграл и на казачок, и на ръченица, че и на степ а ла Бродуей. А понеже е бил и безкористен сиромах и раздавал "куфарчета", може да е пожелал от някой куфароносител лихва някаква - знае ли човек !?
    Р.Петков що не ни обясни, как аджеба стотина българи , висши държавни и ДС чиновници си накупиха тогава , по негово време, в Маями - САЩ къщички за по 50-60 хиляди долара ?? Сега цената им била над 100 хиляди долара всяка. Това го разказват български моряци, които са посещавали този маямски квартал и са видяли с очите си жилищата на"куфароносителите Луканови"!!!
  • 24 Реалист

    56 9 Отговор
    Руменеее, ти колко си нагъъъъъл!!!
  • 25 Диамантената ръка

    53 4 Отговор
    Тоя манипулатор, може ли да е толкова нагъл? Или който се вързал, вързал...
  • 26 Рошко

    36 5 Отговор
    С апартамента в гроба ли си отиде, хеле па ти да сме живи и здрави да видим с какво ше си идеш
  • 27 Валентин Ангелов

    50 7 Отговор
    Затова пък ти , боклук пиян окраде половината плевен.И луканов , в България да речем че няма , но това не значи че в чужбина няма.Със сигурност има някъде.
  • 28 Това е истината

    27 1 Отговор
    Не са искали да ходи в САЩ
  • 29 Джамбулай Джамбулаев

    29 1 Отговор

    До коментар #10 от "Щом илия павлов от борец е станал шеф":

    Може ! В БГ. Всичко може. Като например човек завършил педагогика става нач.отдел в фонд Земеделие...Друг завършил физическо става пък началник в строителния отдел в общината !!! - Справка фонд земеделие гр. Благоевград и Община Благоевград. Случаите са от преди 3-4 г. Както виждаш може, обаче за да станеш шеф на очна клиника, требва поне да си завършил стаматология....Между другото преди 10-15 г. имаше случай хора завършили стаматология станаха пластични хирурзи. То ,тия две спецялностити имат много общо една с друга....Така че , дерзай смело и скоро мечтата ти ще се сбъдне скоро !
  • 30 ммммммммммм

    20 5 Отговор
    да бе......кой знае по офшорки какво има........
  • 31 НАРОД

    32 8 Отговор
    ДА С ЕДИН АПАРТАМЕНТ И ДОЖИВОТ БЕЗ НИКАКВИ РАЗХОДИ И ХАРЧОВЕ, ЗА СМЕТКА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА КАКТО СТЕ ВСИЧКИ ОТ ТОЛЕТНИЦАТА. МИЛИАРДИТЕ ОТДЪРЖАВНАТА ПРЕВАТИЗАЦИЯ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ.ГОЛЯМО БОНГО Е БИЛО. ТОВА ГО РАЗПРАВЯЙ ПРЕДИЗБОРНО НА ГЛ......ТЕ ДЕТО ГЛАСУВАТ ЗА ВАС.
  • 32 ГОСТ

    41 7 Отговор
    поредният на хранилка без един ден трудов стаж по партийна линия, храненик доживот кърлеж.
  • 33 Обяснявам

    22 9 Отговор

    До коментар #6 от "Кои направи илия павлов":

    За справка - Бойко Борисов е точно такова чудо, от което се чудиш.
  • 34 куфарен

    49 5 Отговор
    Луканов е раздавал куфари с милиони и това не са измислици, а е самата истина!!!!!!!!!!!
    С тези пари червените гниди изкупиха и фалираха всички предприятия си бетонираха мафиотската власт, превзеха икономиката!
    Пикаещия сигурно ще каже същото и за кредитните милионери, които източиха банките?
    Как стана, кажи бе Румене, дърт мафиот?
  • 35 куфарен

    59 4 Отговор
    Познавам такъв човек, не лично, получил куфар с милиони, прост човек, те всички бяха прости хора без опит, ама този особено и познайте, какво стана сега?
    Той умря, а децата му разпродадоха всичко и сега дим да ги няма, нищо не остана от тези пари за 30 години, изпукаха всичко.
    Комунистите обраха спестяванията на хората, обраха всичко и го раздадоха на техни хора, без опит и умения и така съсипаха още повече и без това съсипаната държава. Освен това създадоха и групировките, за да не може никой случаен да напарви пари в държавата, схемата е същата и до ден днешен, за това България вече 30 години е в лайн*та!

    Коментиран от #53

  • 36 Чичолина

    39 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кои направи илия павлов":

    Това е нормално за България.Така е и било,така е и пак така ще бъде......Погледнете всички министерства,виждате ли грамотен и компетентен министър?
  • 37 НАРОД

    43 4 Отговор
    КОЙ ПИЕШЕ ПО НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ В КОМПАНИЯТА НА КРИМИ КОНТИНГЕНТА А. НАРОДА НЕ ТЕ Е ЗАБРАВИЛ КОМУНДЕ.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Голем смях

    38 4 Отговор
    Да бе...Те затова го гръмнаха урода.Щото мнооого беден.
  • 40 123

    41 3 Отговор
    румба другаря луконов го убиха вашите защото знаеше кои е вземал куфарчата пълни с пари
  • 41 дада

    24 0 Отговор
    както и за сестрите Белнейски и петимата убити видяли пияницата убил ги.
  • 42 Стефанов

    8 6 Отговор
    Народ, който не иска да разбере миналото си няма да изгради и бъдещето си.

    След толкава години и толкова преживяни събития не преставам да се учудвам на стремежа към пълна примитивизация, да не кажа профанизация на всичко свързано със сложното време на началния преход.
    Познавах лично Андрей Луканов и някои от членовете на неговото семейство. Като правило това бяха добре образовани, интелигентни хора, разбиращи мястото си в обществото и осъзнаващи своя интерес. Андрей Луканов бе безспорно най-широко мислещия от всички тях.
    Андрей Луканов направи много политически грешки в опита си да направи завой на дясно с ляв мигач опирайки се на част от вече достатъчно просветената бивша номенклатура, считано от самия 10-ти ноември и до падането си от власт на 31.12.1990 г. и в резултат загуби контрол над процесите. Опитите му да компенсира грешките си и да консолидира съмишленици както в БСП така и извън нея не успяха и това го тласна към съмнителни съюзи с хора, издигнати и насочвани от бивши номенклатурни кадри, главно от силовия блок. Тази поредна грешка го превърна от водещ политик в кандидат-водач на клан и го лиши от възможността да бъде значим политически фактор. Преди да бъде убит физически той загуби лидиращата си идейна позиция, по точно остана без такава. Опитите му чрез лични контакти да компенсира липсата на "образ на бъдещето" бяха предварително обречени. Бил съм канен на т.н."закуски" в Парк хотел Москва, където политически въпроси, които по опреде

    Коментиран от #54

  • 43 Rumi

    18 1 Отговор
    Румен на славйков има един фонтан извира бисерна перла а там на една пейка седят двама национални герои пред които си изпуснал златен дъжд дано не е и в килотите
  • 44 Свобода

    24 2 Отговор
    Луканов изкопа много гробове, но и собствения си гроб! Каквото си дробил, това сърбаш!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Токо

    25 3 Отговор
    Червено Туморно образувание сте ВИЕ гн. Петков !!! Слизането от властта в днешно време с брой апартаменти ли се измерва??? Просто нещастника го застреляха много рано ! Сега щеше да е дирибей като Доган - гн. Почетният Председател !! Не му стигна времето на Луканов да се облажи . Айде да не го канонизираме !!! КОМУНИСТ В РАЯ НЕМА!!!

    Коментиран от #60

  • 47 ъъъъъ

    15 1 Отговор
    в плевен има пикаещ кмет. нова атракция. той си знае от кога е .
  • 48 Рико

    32 0 Отговор
    Луканов притежаваше икономическите лостове на цялата държава. Апартаменти!? На вас, тъпите комунисти само апартаменти са ви в главите. Големите тарикати от вашите бяха я надскочили тази потребност. Сталин нищо нямал. Само ... една цяла държава!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 П Кубадински

    26 1 Отговор
    Абе Петков ! За какво са му на комунист апартаменти??? Апартаментите са за селяци като теб!!! Комунистите притежават цели Народи и Държави !!! Посочват си нещ о- и го имат , посочват си нещо - и го убиват , без значение дали е дивеч или образован човек !!
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор
    кой уби ЛУКАНОВ

    Коментиран от #52

  • 52 Кузя

    17 1 Отговор

    До коментар #51 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Как кои, твоите приятели, комунделите.....
  • 53 ГОСТ 235746

    8 7 Отговор

    До коментар #35 от "куфарен":

    Само че това което си написал няма никакъв смисъл за продажните и крадливи хора с комунистическо мислене защото БКП-БСП 30г е от водещите партии и отново ще ни управлява.Затова винаги ще сме от най-бедните.
  • 54 агент Гоце

    13 2 Отговор

    До коментар #42 от "Стефанов":

    Стефанов! Нема как да завиваш на ляво и да подаваш десен мигач!!! Така ще те удари ''товарен влак''. Или караш по правилата или си ''отиваш '' Не писаните закони на ранния преход ! Пауло Куельо :)
    Нама как да си навсякъде ! Хем да вземеш куфарче с пари , хем да си против системата от онова време ! Ммдааам . Така е . Питай Корнелия Лукашенко .
  • 55 ....

    17 3 Отговор
    И ти си един от грабителите на държавата и защитниците на олигархията! Ориниращия в шадравани!!!!
  • 56 Румбата

    14 1 Отговор
    Еее пикаещия във фонтаните ако не се изкаже поне три пъти на седмица нЕма начин.Скукааааа.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 В.В.П.

    11 2 Отговор
    Сега всека бокова шавра.тия има къща ,нова за милион....И оня шебек Цветанов купи 7 ..за черни дни..от ,,закуските в САЩ,,
  • 59 МЕЖДУКРАЧКО

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шадрафан Йордек":

    КОИТО ПИЕ ЗЛО НЕ МИСЛИ...,, КОИТО Е КРАИ НЕГО ДА МУ МИСЛИ... /ДЕПУТАТСКА МЪДРОСТ/
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Чук и Гек

    12 3 Отговор
    Често, много често Петков дава брифинги за публиката! Защо толкова години никой не търси Жан Виденов да го пита как и защо съсипа даржавата! Той ли се плаши, че ако говори, ще го утрепат като Луканов, журналистите ли се плашат от него!? Или просто се е скрил и не иска да има нищо общо с Вас!

    Коментиран от #71

  • 62 ТОЧКАТА

    5 3 Отговор
    ,,....ДЪРЖАВАТА ЗАГУБИ ....,,,,ТОЧКА!...усата СПЕЧЕЛИ антиРУСКИ ФРОНТ!!!и пушечно месо и ПАЗАР!!!ченченченченцееееее.
  • 63 Talasam

    10 1 Отговор
    Абе ти на някакви идиоти ли смяташ, че говориш бе.
    Дела иска да се възобновяват. Ами нали Вашите я свършиха тая работа, ти свидетел ли ще го играеш. Измекяр.
  • 64 Кински

    8 2 Отговор
    А защо го гръмнаха като е толкова чист.без причина ли.стига с тия врели некипели
  • 65 СНН

    8 2 Отговор
    Убиха го тези с куфарчетата.Народа поумня и няма да допусне комунисти на власт.Така че споко да живее българския народ
  • 66 Дядо Ванчо

    8 1 Отговор
    Ало,Румен Петков,не давай зор да се поднови делото -кой е убиеца.Да не се окаже,че си ти.Ако не си ти,друг червен е.
  • 67 Какъв апартамент

    8 3 Отговор
    И апартамент нямаше. Апартаментът, където живееше семейството му беше отнет от или общината, или от строителя, след години дела, че му го дали " неправомерно" през соца. Убиха човека, семейството изхвърлено от дома му, седесарска история.
  • 68 Защо убит

    8 0 Отговор
    Раниха и избиха цяла кола експерти в енергетиката, завръщащи се от Юг( Турция/Гърция). За тях вече не си спомняте, нали? Защо убиха Луканов, вижте си сметките за тока тогава и сега.

    Коментиран от #75

  • 69 Много ниско се целиш

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Щом илия павлов от борец е станал шеф":

    Абе направо министър - на здравето, на ок среда, на образовнието, а за шофьор най- подхожда МВР - поне там няма да си първия случай.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Перо

    12 1 Отговор

    До коментар #61 от "Чук и Гек":

    Не Жан Виденов,а Сорос фалира държавата,защото му беше неудобен.
  • 72 Шадраванов

    8 4 Отговор
    Ало, шадравана как си с визата за САЩ. Нещастник, ръсиш глупости.
  • 73 ДИАМАНТ

    8 2 Отговор
    Недей разправя смешки.Той даде куфарчетата на червените милионери.А Огнян Дойнов с какво си отиде? идр. и др.Безнаказани крадци.

    Коментиран от #77

  • 74 Антирадевист

    0 0 Отговор
    И с една синя папка. Забрави ли, др. Петков?
  • 75 Рико

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Защо убит":

    Понеже често за корупция говорим, да ви разкажа нещо : 90-те, говорим на 4 очи с един от екзекутираните за които споменаваш. Голяма фирма е в енергетиката, отивам казва в Киев да говоря за бизнес със зам.министър. Зам. министърът определя ,искам 10 млн долара,тук ,в куфар. засмях се, ами те 10 млн не могат да се съберат в куфара. Може би 100 хиляди? Моят събеседник уточнява, абе беше си за 1 милион ! Това един милион долара за едно дъбър ден на зам.министър за нещо естествено го приемаха. Много пари бяха забъркани по онова време в енергетиката и много отстрели имаше. Смятам,че Луканов тази енергетика го очисти.
  • 76 Вангелия

    1 1 Отговор
    с апартамент... ама на "Латинка", а не в Люлин или Обеля
  • 77 nik.a

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "ДИАМАНТ":

    безнаказани??? ка'и честно ..
  • 78 ник.а

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    само?
  • 79 ник.а

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шадрафан Йордек":

    даа,тъкмо мислех за ”митът” за шадравана... Не,че е мит де .. :д
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове