Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 19:55 14 692 194

Здравният министър с нова заповед, ето какви ограничения и мерки се въвеждат

  • заповед-
  • мерки-
  • ограничения-
  • костадин ангелов

Магазините за хранителни стоки и аптеките организират работата си, като допускат лица на и над 65-годишна възраст в съответните обекти само в часовете между 8.00 и 10.00 ч.

Здравният министър с нова заповед, ето какви ограничения и мерки се въвеждат - 1
Снимка: БГНЕС

От 12 ноември до 30 ноември, с издадена днес Заповед № РД-01-651/11.11.2020 г. здравният министър въвежда следните противоепидемични мерки на територията на Р България:

Преустановяват се присъствените учебни занятия (в т. ч. учебни практики, стажове, изнесени учебни часове, изпити, дуална система на обучение и др.) за учениците от пети до дванадесети клас в областите с достигната 14-дневна заболяемост над 119,9 на 100 хил. души население и 15% отсъстващи по причини, свързани с поява на симптоми на COVID-19, от провеждащите присъствено обучение ученици за периода 4-11.11.2020 г. Решението за преминаване в обучение в електронна среда от разстояние се взема от министъра на образованието и науката при условията и по реда на чл. 105, ал. 6 и 115а, ал. 1, 4 и 5 от Закона за предучилищното и училищното образование.

Провеждането в присъствена среда на групови извънкласни дейности и занимания, дейности по интереси, занимални и други се допуска само за училищата и паралелките, които провеждат присъствено обучение.

Преустановяват се присъствените групови занятия в центровете за подкрепа на личностното развитие, с изключение на тези, които са организирани по начин, който не допуска смесване на деца от различни паралелки/групи.

Преустановява се присъственият учебен процес във висшите училища, с изключение на практическите упражнения, които не могат да се осъществяват от разстояние в електронна среда. Изключение се допуска и за практическите упражнения по клинични дисциплини, учебната практика (клиничен стаж), преддипломния стаж и държавните изпити на студентите по регулирани медицински професии от професионални направления „Медицина“, „Дентална медицина“ и „Здравни грижи“, както и държавните изпити за придобиване на специалност в системата на здравеопазването, при стриктно спазване на мерките за превенция и контрол на инфекциите съгласно Наредба № 3 от 2013 г. за утвърждаването на медицински стандарт по превенция и контрол на вътреболничните инфекции.

Всички заведения за хранене и развлечения (ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе-сладкарници и барове, с изключение на тези по т. 9) могат да работят само в часовете между 06.00 и 23.30 ч. През останалите часове на денонощието се допускат само доставки по домовете.

Магазините за хранителни стоки и аптеките организират работата си, като допускат лица на и над 65-годишна възраст в съответните обекти само в часовете между 8.00 и 10.00 ч. В посочените часове не се допускат лица под 65-годишна възраст.

Малолетните и непълнолетни лица могат да посещават търговските центрове, включително такива тип МОЛ, само ако са придружени от техен родител, съответно настойник/попечител или от друго пълнолетно лице.

Преустановява се провеждането на планов прием и планова оперативна дейност в лечебните заведения за болнична медицинска помощ и комплексните онкологични центрове, с изключение на дейностите, свързани с трансплантация на органи, тъкани и клетки, диагностиката и лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, дейностите по асистирана репродукция и ражданията, независимо от метода на родоразрешение, дейностите по рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

В изпълнение на т. 3 от Заповед № РД-01-439 от 27.07.2020 г. директорите на регионалните здравни инспекции предприемат действия и прилагат мерки на лечебните заведения за болнична помощ и комплексните онкологични центрове на територията на съответната област, като определят задължителен брой легла за лечение на пациенти с основна или с придружаваща инфекция със SARS-CoV-2 от не по-малко от 20 % от обявените в съответната регионална здравна инспекция брой легла на всяко лечебно заведение за болнична помощ и комплексен онкологичен център.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 25 Отговор
    не прекаляваш ли

    Коментиран от #35

  • 3 Милицията

    89 33 Отговор
    да следи за всички дебилчета под 21 години да не се разхождат безцелно по магазините.

    Коментиран от #27

  • 4 Д г Д, а.к.а.б.

    69 15 Отговор
    След дъжд качулка, праг в очите
  • 5 Ганчо

    88 27 Отговор
    Днес сварарих свински крачета, казах на работа че ще се тествам, надницата вървеше, чорбааджията съм го.. ал. Та почистих крачетата, сварих ги спокойно по тертип с чесън , и си ги хапнах с червено вино.. Хубаво е да има коронавирус и да се шашкаме

    Коментиран от #180, #184

  • 6 Глупакът

    92 14 Отговор
    не разбра че дъждът не може да се спре!Трябва да премине това е!
  • 7 потребител

    121 14 Отговор
    Не е ли идиотизъм след 10ч. да бъде забранено на хората над 65год. да влизат в магазините? Прочетете текста веднага под заглавието.

    Коментиран от #20, #177, #193

  • 8 Хахаха

    115 16 Отговор
    Скоро очаквам меката китка да издаде заповед: Магазините ще работят от 7 до 20 часа, на гражданите е разрешно да пазаруват от 21 до 6 часа, като всеки един трябва е с минимум 10 придружителя. Забранява се на гражданите да се разболяват от друго освен Ковид 19, всеки с рак, инфаркт или инсулт ще се разтрелва на място.
  • 9 Малко логика

    41 72 Отговор
    Затворете всички учеща веднага. Всеки ден закъснение ще се увеличава ужаса които тепърва предстои. Ако скоро не се направи това няма да има дори и учители които да преподават после.
    Няма грам логика да не се приложат мерките които се прилагат при грипна епидемия и са изпитани в продължение на десетки години и са доказали своята ефективност при епидемия.
    Дори и да не се провежда дистанционно обучение изобщо не е трагедия може да се отмени лятната ваканция и всички да учат от май до следващия октомври без никакви ваканции.

    Коментиран от #42, #191

  • 10 Hoho Boho

    73 7 Отговор
    Паниката е тук.
    Следва ужасът.
    /ужасът за управляващите/
    :)

    Коментиран от #109

  • 11 Българин

    79 11 Отговор
    Любопитен съм дали здравния министър заедно с всички щабаджии ще съберат общо IQ колкото на кокошка с деменция??? Отивам в 9 в магазина, кой и как ще докаже, че нямам 65 години след като единствените, които имат право да искат документ за самоличност са органите на МВР? Това за молковете пък е пълна олигофрения, уж трябва да се събираме по малко хора и да спазваме дистанция, а насила ще създаваме калабалък.

    Коментиран от #44, #58

  • 12 ТаУмВзе

    76 9 Отговор
    Концлагер си е! Вече официално. А така! Добри и послушни роби, могат да Мрат свободно!
  • 13 Възмутена

    104 5 Отговор
    Защо заведенията и баровете ще работят до 23.30.Там не е ли опасно за хората на закрито и без маски? Малоумници!!!

    Коментиран от #16, #23

  • 14 Доктор

    133 9 Отговор
    Най-ефикасната рецепта за лечение на ковид е изключването на телевизора.

    Коментиран от #96

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Икономист

    60 2 Отговор

    До коментар #13 от "Възмутена":

    Щот са на ГЕРБаджии и ще им секне печалбата, ако затворят.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пълни глупости

    81 4 Отговор
    Ние младите ако имаме нужда спешно от лекарства все някак ще устискаме два часа, да му мислят възрастните ако им потрябват след 10.00 часа - до 8.00 на другия ден могат като нищо да гушнат букета, разбира се пак ковида ще е виновен.
  • 20 Asdfg

    58 5 Отговор

    До коментар #7 от "потребител":

    ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ! Само глупости измислят! Ясно е! Ще се преболедува този вирус, както останалите.
  • 21 kvy

    50 8 Отговор
    Идиоти! Точно хората, като отиват или се връщат от работа не могат да влизат в магазините. Да го бяха направили от 10-12 ч.за пенсионерите!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Истината

    38 7 Отговор

    До коментар #13 от "Възмутена":

    Хората са казали: който го е страх от мечки да не ходи в гората или осъвременено: който го е страх от корона да не излиза от дома!
  • 24 Българска Асоциация на Капанчетата

    26 3 Отговор
    Ужас ,срамота !

    Коментиран от #41

  • 25 Мислещ

    63 7 Отговор
    И какво, отиват пенсионерите в 8 без 15 и една опашка от 20 пенсионера... После в 10 без 15 - пак опашки от млади.

    Много "противоепидемично" ще е, дума да няма...

    Коментиран от #30

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 9 Отговор
    след дъжд качулка
  • 27 Или да

    26 10 Отговор

    До коментар #3 от "Милицията":

    следи хипохондриците дали носят памперси по улиците, че иначе зеления коридор ще се превърне в кафяв:)
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 МИЛЕЛА от Чолацовки

    1 62 Отговор

    До коментар #25 от "Мислещ":

    Ми няма само за пенсионери да мислим бе ,кога ще пукнете и няма да задръствате институции и магазини

    Коментиран от #60

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Българска Асоциация на Капанчетата

    10 2 Отговор
    Новите ограничения:

  • 33 Гост

    16 1 Отговор
    No more кифли в мола.
  • 34 ежко

    47 2 Отговор
    Здравният министър не разбра ли, че моье да командори само и единствено в подопечните му ведомства и служби?Затова и всияки актове свъвзани с неизпълнение на заповедите му, паднаха в съда след обжалване!Тъпаците от правителството не разбраха ли,че за да се въвеждат подобни мерки се иска поне, като минимум подзаконов акт наречен "минестерско постановление", а не министерска заповед!? Та..което е разпоредено по закон, е едно, а измишльотините кой кога да пазарува -друго!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Българска Асоциация на Капанчетата

    14 5 Отговор
    Не ве е срам ,това часове ли са ?

  • 37 пак щуротии

    29 0 Отговор
    И как продавачите ще установяват възраст ?

    Коментиран от #51

  • 38 Опосум гризач

    13 2 Отговор
    То бива бива ,ама от 6 до 11 на нищо не прЕлича ,кога да се напие човек за 17 часа ?

    Коментиран от #104

  • 39 Супер

    25 4 Отговор
    Мaлoлeтнитe и нeпълнoлeтни лицa мoгaт дa пoceщaвaт търгoвcкитe цeнтрoвe, включитeлнo тaкивa тип МOЛ, caмo aкo ca придружeни oт тeхeн рoдитeл, cъoтвeтнo нacтoйник/пoпeчитeл или oт другo пълнoлeтнo лицe...Вместо в училищната стая 17 годишни непълнолетни ученици и учителите като техни придружители ще киснат по цял ден в мола.
  • 40 2529

    29 6 Отговор
    Възможният избор е между дистанционно или никакво обучение. Който е заинтересован да учи, присъствено или дистанционно - няма голяма разлика, все ще си учи. В единия случай ще има превес на едни знания и умения, в дугия - на други, които може утре да са му далеч по-полезни в живота. На тъпанара и с фуния да му наливаш знания, все ще си мучи и ще си млящи кифлата. А родителите на тъпанара все ще плуят по даскалите - те така си знаят от малки.
  • 41 МАЯ

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Българска Асоциация на Капанчетата":

    ДЖЕРОНИМО затвориха ли ве

    Коментиран от #48

  • 42 Добре че

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Малко логика":

    психиатричната помощ остава - възполвзай се!
  • 43 kkkkkk

    23 2 Отговор
    Просто не гледайтв домус тв и пеевски тв и всичко ще е наред!!!!!Няма и да разберете че има вирус
  • 44 Сутрин

    51 6 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    като тръгвам на работа ми е удобно да си напазаря, а се оказва, че не мога.
    Каква е логиката на това безмислено разделение по възраст.

    Възрастните със своите заболявания не влияят на пандемията по никакъв начин. Ограниченията да излизат в тъмни зори да пазаруват е геноцид срещу тях. Това ли се цели - да излизат при неблагоприятни условия, че белким се съкратят пенсионерите???

    Няма ли най- после да има край с малоумщината на тези щабове, съставени от най-некомпетентни и неспособни да мислят индивиди?!!

    Коментиран от #49

  • 45 Бай Ганьо

    20 16 Отговор
    Ас сам против сички мерки!!! Протиф сам да носим маска!!! Вирос нема! Чувал сам от една жена на женскиио пазар че дават по 400 лв. за положителен тест!!!! Балгари не бадете балаци! Лажат ви!!!
  • 46 Азззззззззз

    19 13 Отговор
    Тоя министър не разбра ли че ковида ще премине през всички. Преболедуваш го и това е както грипа. Това не е смъртоносно заболяване за здрав човек. Да се пазят възрастните с болести. Младите трябва да си продължат нормалния живот без мерки.

    Коментиран от #56, #87

  • 47 Санитар

    26 4 Отговор
    Всичките гербераси окупираха болниците бройката е известна и незначителна,но глъчката голяма.Ядат лежат и се карат за дистанционното

    Коментиран от #53, #135

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 селяните

    27 2 Отговор
    а защо затваряте пазарите на открито? на големите вериги да не им е паднал оборота?

    Коментиран от #52

  • 51 Опосум гризач

    7 2 Отговор

    До коментар #37 от "пак щуротии":

    Много адеквадни мярки ,браво !
    Никакви малолетни до 23:30 в барчето !
    И никакви пенции в МОЛ а !
  • 52 Българска Асоциация на Капанчетата

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "селяните":

    Щпто са пълни селянии и се продават анцоси от Намибия с марка Неки ,и пикета с газтрит
  • 53 Майо Гонзалес

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Санитар":

    И Корнела ко прай там ,да не отърве нещо ли ?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Фрг

    17 19 Отговор
    “Трима некарантинирани положителни хора заразяват 455 души в рамките на седмица“”” Сега празните тикви разбирате ли защо трябва да бъдат спряни училища и детски градини?!?! Децата са бездиптомни заразяват родител, той докато разбере, че нещо не е наред е късно. И аман от малоумници, вчера майката с мадка в рейса, двете деца без маски , за какво и е тази маска на майката да я маха, все едно си е без маска, не вярвам да не си погали или целуне децата и вкъщи да седят всички с маска, но прост, несъобразителен нарид бол, само дето се бием в гърдите, че сме много умни!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 дфрш

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Охранителите също искат лични документи. Че и някои касиерки в магазини, когато плащаш с карта... Никой не спазва правилото, за което си писал.
  • 59 дфрш

    30 1 Отговор
    Преди седмици обсъждахме, че 8-10 часа е много рано за старите. Тоя човек изобщо интересува ли се от мнението на хората? ДА ИЗЛЕЗЕ ДА СЕ АРГУМЕНТИРА– КАКВО НАЛАГА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ХУКНАТ ПО МАГАЗИНИТЕ СУТРИН В 8 ЧАСА?

    Коментиран от #65, #174

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Да си спазват часовете тогава

    8 13 Отговор
    Това с часовете е глупост и то голяма! Предният път как беше? До 10ч. не ме пускат в магазина, а реално вътре има 4-5 човека. Пъсле като отида в 11ч. един час след времето за пенсионери, трябва да се редя на опашка съставена от.... Пенсионери! Кажете им на тия,че заради тях се сняга всичко и да вземат да стават по-рано и да си спазват часовете. Не да ми ходят, по времето за осханалите а не между 8 и 10
  • 62 4olrk34

    34 2 Отговор
    Чакай малко бе, МИНИстер!
    Значи до 23 часа вечер, грипът почива и може да си правите компанийки, да си ядете от една паница с една лъжица, а след 23 часа се налага да си поръчам онлайн за вкъщи ?! Ми кое ми гарантира, че тоя дето го е готвил не е кихал, кашлял и пръцкал върху готвеното?
    Изобщо, усещате ли се какви сте малоумници бе ? Аз не мога да повярвам че това е истина и това го е казал мин. на здравеопазването.
    Тоя е за отнемане на всякаква диплома плюс накъсяване на ръста с една глава.
    А, какво става с наредбата на тоя шаман, когато аз, сутринта отивам на работа и искам да си купя от магазина нещо от топлата витрина за закуска по път? Ко праим пенсионерите, дето това им е времето да пазаруват?! Гоним ли ги или мен не ме пускат в магазина и отивам на работа и гладувам цял ден?
    И кво прай пенсионерът, ако поиска нещо от магазина в часовете в които не му е позволено (оказва се по-голямата част от денонощието е така)?
    Ей. пощурихте хората бе! Пощурихте ги с тия корони и вируси. Народът умира от глад, инсулти, катастрофи, злокачествени заболявания, инфаркти, студ и какво ли не, вие ми тръбите вече 8-9 месеца за нещо, дето я те фане, я не и дето от него я се умре, я не!
    Залужавате да висите по електрическите стълбове, надолу с главите и да ви препикават кучета, а гарваните да ви кълват .
    П.П.
    За това, че гарваните ще се съгласят да ви кълват е спорно, щото и те не ядат такива боклуци.

    Коментиран от #71, #133

  • 63 абе шебеци

    27 1 Отговор
    Абе питам се дали в България има хора над 65 годишна възраст , които ходят на работа и в часовете между 8 и 10 часа са ангажирани с полагане на живото поддържащ труд , или всички блаженстват на обилни пенсии допълнени с 50 лева от Бащицата .

    Коментиран от #69

  • 64 Николай

    9 4 Отговор
    ТЕЗИ БАЛЪЦИ ОЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ТОЗИ SCAM! 40% положителни тестове тестове!! Ура всички го хванахме! Утре ще искат памперси да носим!
  • 65 Няма да ми мързелуваш и да гледаш сериал

    2 11 Отговор

    До коментар #59 от "дфрш":

    Щото живота за останалите си върви. Кога да ходите? По време на обедните почивки или след 17:00 часа най-добре,а? Сякаш много заети, че и претенции.

    Коментиран от #73

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Васил

    17 2 Отговор
    Новата заповед е като старата смехотворна
  • 68 fakto

    5 0 Отговор
    Със 150 хил. лева Гергов осигури така необходимите напоследък апарати за кръвна плазма. Единият апарат е на стойност 75 хил. лева и е за пловдивската УМБАЛ „Свети Георги“, а другият за УМБАЛ „Пълмед“.
  • 69 Майо Гонзалес

    1 3 Отговор

    До коментар #63 от "абе шебеци":

    Има ,другарю ,много сме ,силни сме

  • 70 МАЯ

    3 0 Отговор
    не ходете в ДЖЕРОНМО ОПАСНО Е ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ и физическо оцеляване

    Коментиран от #78

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Бойко вече е и доктор

    18 1 Отговор
    И аз вече професионално мога да се включа в дебатите между Кунчев и Мангъров, заявява Борисов и се аргументира с това, че е изкарал коронавируса. Мога да бъда арбитър, заявява убедено премиерът.

    Лекарство за COVID-19 няма, посочи Борисов и иска отново това да се подчертая. Има лекарства, които могат да се ползват. Но няма лекарство - това трябва да се обяснява. След десетия ден идва ада, тогава трябва да се влиза в болница, тогава дробовете не издържат.
    Абе лудницата е пълна вече.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Факт

    1 21 Отговор
    Бг пенсионерите са изроди.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 човек

    24 2 Отговор
    Малоумни нареждания от малоумни управници
  • 82 Тъпотия Дъртия

    4 28 Отговор
    Значи ,дъртаците ходят в магазина след като се наспят,към10,30.От 8 до 10 магазините са празни.Всички дърти катили се събират в магазина между 10,30 и 11,00 и става мазало.

    Коментиран от #83, #85

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 МАЯ

    29 0 Отговор

    До коментар #82 от "Тъпотия Дъртия":

    ти вие няма ли да остареете не обиждай старите и ти ще остарееш

    Коментиран от #88, #89, #91, #127

  • 86 дфрш

    19 1 Отговор
    Факти, постове с открити обиди, неоснователни, стоят в сайта ви, а триете постовете, които не ви се нравят, но са правдиви. Тези случаи зачестяват тук.
    Например стои постът, в който възрастните хора се наричат "катили" и как ли не/
    Насърчавате разделението в обществото, насърчавате агресията и циничния речник.

    Коментиран от #90

  • 87 Опасен е

    7 9 Отговор

    До коментар #46 от "Азззззззззз":

    Опасността може да не е толкова голяма за всички, но за някои е огромна Това че 80% не разбират даже, че са носители останалите 15% го карат като лека настинка 4.5% го карат тежко 0.5% умират прави вируса много по- страшен от един грип защото се разпространява мълниеносно през без симптомите или леко болните и стига до милиони. Вируса е опасен не защото е много смъртоносен, а защото е неконтролируем Такъв ефект няма как да се постигне с обикновен грип макар че статистически той може да предизвиква усложнения в много повече хора. 0.5% ат 7000000 са 35000 за България.
    0.5% от 7000 000 000 са 35 000 000 за света. А ако процента не е 0.5%, а е 5%.
    Кое е приемливото ниво на жертвите. Ако ти или твоите близки са в тези бройки тогава дали е безопасен?

    Коментиран от #181

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 дфрш

    10 0 Отговор

    До коментар #85 от "МАЯ":

    Из същото му написах, подкрепих поста ти, но и 2-та пъти ме изтриха. Явно кaтилът написал циничния коментар е много ценен за Факти.
  • 92 Малоумие !

    29 0 Отговор
    Голяма част от пенсионерите работят заради мизерните си пенсии с които не могат да платят дори и лекарствата си ! Сутрин тръгват на работа и пазаруват надвечер , когато се връщат ! По този начин им се отнема възможността да си купят храна и лекарства ! Това е безумие !

    Коментиран от #124

  • 93 Боже прибери ги

    22 0 Отговор
    Поредният идиотизъм, на дежурните малоумници!!! Александринката прихвана глупостите на на безхаберника вожд!!! Тия не бива да се събират повече от двама, влияят си!!!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 МАЯ

    7 0 Отговор

    До коментар #90 от "Българска Асоциация на Капанчетата":

    МИЛЕНА СТЕЛА та вие като остареете какво ще правите

    Коментиран от #101, #102, #107, #114

  • 96 Разбира се

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Доктор":

    И четенето на сайтове, разбира се и Факти...
  • 97 Истината

    15 0 Отговор
    "Магазините за хранителни стоки и аптеките организират работата си, като допускат лица на и над 65-годишна възраст в съответните обекти само в часовете между 8.00 и 10.00 ч. В посочените часове не се допускат лица под 65-годишна възраст."
    Това означава ли, че след 10:00 часа, хората над 65 години нямат право да пазаруват? Защото пише, че САМО в часовете между 8 и 10 часа се допусщат!

    Коментиран от #117

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Българин

    6 1 Отговор
    А кога ще мисли за ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИ И ЛЕТИЩА? Нали всеки ден идват хиляди гастарбайтери, хората се почувстват зле и затова пак мерки ще въвежда. Ако беше така през лятото и сега, можеше да няма мерки.
  • 100 Петранов

    9 1 Отговор
    Непрекъснатият информационен океан ни залива с всевъзможни черни статистики по отношение на COVID-19. От другата страна обаче са фактите, че това заболяване действително съществува и има хора, които го изкарват много тежко. Всичко това води до нашия уплах и тревожност.

    Това заяви в предаването „Студио Actualno“ директорът на Националната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“, д-р Цветеслава Гълъбова. По думите ѝ специално за България здравната система се е оказала недостачъно подготвена за този проблем. „Ние имаме един хроничен недостиг на кадри и вече 10 години говорим за това, но нищо не се случва. И сега, когато ни връхлетя пандемията, тя просто катализира очевадното, че ние нямаме лекари и медицински сестри“.

    Коментиран от #125

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 СТЕЛА ЕДНА СЕРВЕТОРКА В ТОЗЕ ЛУД СВЯТ

    0 5 Отговор
    Че аз даншъ остаряам ?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Честно казано

    16 6 Отговор
    Без маски!

    "Маските са, не да ни предпазват от вируса,
    а за да мълчим!"
    /Милен Цветков/

    Коментиран от #111

  • 106 търтeитe

    18 2 Отговор
    Хорa, мoдът трие наред смислените коментари и оставя само открито циничните и вулгарни постове, които изобщо не са по темата.
    Върви кампания открито "aнти-" срещу възрастните хора.
    Това е фашистkо!

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Българска Асоциация на Капанчетата

    1 7 Отговор

    До коментар #106 от "търтeитe":

    Срамота моде ! Що ни трийш коментариите смислени ?

    Коментиран от #116

  • 109 Дали е за управляващите само, а?

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Hoho Boho":

    Ужасът си е за плебса най - вече.
  • 110 Пармалов

    3 1 Отговор
    "Болни и здрави на едно място". Кой може да съди държавата заради хаоса насред пандемията
  • 111 С маска може да се говори.

    3 4 Отговор

    До коментар #105 от "Честно казано":

    Не можеш да говориш обаче ако си мъртъв... Нито глупости, нито мъдрости.
  • 112 Един коментатор със ценни и уникални ком

    0 5 Отговор
    Момент ,че търся ботона (

  • 113 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 1 Отговор
    господин министър господин БОРИСОВ ТОВА не е ли цинизъм и обида към възрастните ХОРА как изобщо ще ограничавате правата на всички БЪЛГАРСКИ граждани а и има ХОРА във всички браншове който се борят за оцеляването си те как да живеят а господа министри

    Коментиран от #118

  • 114 СТЕЛА ЕДНА СЕРВЕТОРКА В ТОЗЕ ЛУД СВЯТ

    2 9 Отговор

    До коментар #95 от "МАЯ":

    Козодой , ти си ба ти изклецака
  • 115 Гошев

    14 2 Отговор
    Днес Бойко с нескрита възбуда ни прочете нещо, което било положителна оценка на МВФ за икономическите мерки на правителството. Със завидно самодоволство премиерът изчете предвидливо подчертани изречения. На моменти гласът му се издигаше в познатото кресчендо, за да подсили ефекта на „похвалите“. Егото му набъбваше като в евтино порно.

    Вече знам какво му доставя удоволствие. Да лъска собственото си извратено самочувствие над трупа на здравната ни система. Да хвърля порочното си семе на некадърност и аматьорщина над изгнилото туловище на образованието ни. Да втърдява мръсната си съвест, зяпайки голото ни, поругано правосъдие.

    Премиерът ни е откровен фетишист. Не, той не си пада по дамски токчета, забити в пъпа му. Той се възбужда скандално истински от друго – има фетиш към най-уродливото нещо, което може да срещне в живота си.

    Фетиш към себе си.

    Коментиран от #120

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ами не значи. От 8 до 10 не се допускат

    4 9 Отговор

    До коментар #97 от "Истината":

    по-скоро други хора в супермаркетите. А който има възрастни и болни роднини най-добре да им пазарува 1-2 пъти седмично, за да не се излагат на излишни рискове.
  • 118 Един коментатор със ценни и уникални ком

    7 3 Отговор

    До коментар #113 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пълен ценизъм към възрастните хора

  • 119 Българска Асоциация на Капанчетата

    0 8 Отговор

    До коментар #116 от "търтeитe":

    Не ,асъм приателка с Ким Кърдашан!

  • 120 търтeитe

    8 1 Отговор

    До коментар #115 от "Гошев":

    Не се хаби да пишеш. Няма нищо писано нормално. Погледни какво става във форума преди твоя коментар.
    Пишат хора, които сякаш са събрани на някаква oргия и Факти е заедно с тях.

    Коментиран от #129

  • 121 Павлов

    10 3 Отговор
    Какъв професор е това ботоксовото свинче с изскубсните вежди и половин пръст чело.
  • 122 Защо триеш

    5 0 Отговор
    БойкоТ

    Кaквo ознaчaва чecтни избoри?
    Бля бля...
    Нищо не означава!

    Имa зaкoнни и нeзaкoнни избoри!
    В cъoтвeтcтвиe c Кoнcтитуциятa нa Република Бългaрия!

    -БЕЗ ПРАГ НА ПРЕФЕРЕНЦИИ и избирaeми места,
    които са грубo нaрушeниe нa чл.6.aл.2. нa Кoнcтитуциятa нa РБ!
    -ГЛАСУВАНЕ по ПОЩАТА!
    За да може,
    независимо от обстоятелствата при които се намира,
    всеки гласоподавател да упражни правата си,
    дадени му от чл.26. ал.1 и чл. 42. ал. 1. нa Кoнcтитуциятa нa РБ!

    Липсата на АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ за изборите,
    води до над милион фалшиви гласоподаватели в избирателните списъци!
    Което е АБСУРДНО от конституционна гледна точка!

    Сегашните избори в България са тип Лукашенко!
    Сегашните избори са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!
    Ерго, незаконни!
    Следователно са и нечестни!

    Власта на ония ТАМ ГОРЕ, днес е НЕЗАКОННА!
    Днес тя не произтича от конституционния обществен договор и съгласието на гражданите,
    а се крепи единствено на репресивните държавни органи!

    Най-вече на милиционерското МВР, което е преторианската гвардия на незаконният премиер Борисов.
    МВР-министър Младенов е бил шофьор и бодигард на престъпният бос Мето Илиенски!
    Какво да говорим повече...
  • 123 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    ОБИЧАМ СТРАНАТА СИ но мразя ДЪРЖАВАТА защото ДЪРЖАВАТА за едни е МАЙКА а за друга е МАЩЕХА

    Коментиран от #126

  • 124 Да не мислите, че някой ще им забрани да

    4 9 Отговор

    До коментар #92 от "Малоумие !":

    пазаруват реално вечер. Или че някой ще иска лична карта и ще прави проверки. Не ми е ясно защо е тази негативна реакция към мерки, които би трябвало да пазят най-уязвимите. Никой няма да ги върне от магазина. Но е за тяхно добро да не ходят в пиковите часове. Да си направят списъка и да пазаруват за седмица.Или на 2 пъти, защото ако са без кола... Едва ли работят 7 дни в седмицата
  • 125 фф фф ф

    4 1 Отговор

    До коментар #100 от "Петранов":

    Като нямало лекари да увеличат квотата им в медицинските университети, да обучават повече лекари. Те и германците вече идват у нас да учат, защото нивото знанията за прием у нас е снижен, в Германия трудно влизат и трудно зав ршват.

    Коментиран от #163

  • 126 МИЛЕЛА от Чолацовки

    0 2 Отговор

    До коментар #123 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А страната за едни е ляво ,за други дясно ,за трети по средата ,има и горе ,долу полугоре полудолу ,изток ,запад север ,юг , североизток ,северозапад ,югоизток ,югозапад ,вътре ,вън и т.н.
  • 127 34рф45т3гж

    10 1 Отговор

    До коментар #85 от "МАЯ":

    Той няма да остарее. Той е от тия, дето мислят,че СВЕТЪТ е написан за тях и започва точно от датата в която се е родил пишлигара.
    ТАКОВА нема как да се оправи без екзекуция или както е модерно по джендърски - "терминация".
  • 128 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 0 Отговор
    герб вие печелите избори с купени гласове на роми просто се възползвате от техния образователен ценз но има роми който не се хващат на кукичката ви

    Коментиран от #131

  • 129 Българска Асоциация на Капанчетата

    0 3 Отговор

    До коментар #120 от "търтeитe":

    Той Гошев не пише ,ба дядо ...Гошев копира и поставя готов текст ,той не е умен ба ,дядо ! Тук го знаят кат Гошев Вдлъбнатото!
    Ей ,много наивни тез стари к@%#$и
  • 130 търтeитe

    1 1 Отговор
    Авторката, Факти, снимките, които се качват след ваше одобрение, как кореспондират с темата? Или пиянските изцепки от кръчмите са по ваш вкус?

    Коментиран от #132

  • 131 МИЛЕЛА от Чолацовки

    1 3 Отговор

    До коментар #128 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Има и друго измерение ,но то се вижда с третото око , някоЙ хора има трето око

    Коментиран от #136

  • 132 Българска Асоциация на Капанчетата

    1 1 Отговор

    До коментар #130 от "търтeитe":

    Кореспондират , вписвайки се в разговора ,общата линия и отразяват обективно нагласата на постващия и КОРЕЛИРАТ поста към който са отговор ,предизвиквайки следващ коментар ,което е и целта на коментарния блок !

    Коментиран от #138

  • 133 Ами готви си сам. Или си притопляй

    4 12 Отговор

    До коментар #62 от "4olrk34":

    всичко в микровълнова. Трепе вируси доказано. Е, не става за салати, сладолед и някои други неща, но... След 23 часа вирусът не се скрива, но до това време ще е трудно да се насвяткат по заведенията до такава степен, че да забравят напълно за дистанция, дезинфекция и т. н. В много държави пълен локдаун налагат, а у нас само "мъдреци" се изказват за мерките вместо да се по мъчат да потърсят логиката и да спазват неща, които не са трудни за спазване. На всичко се търсят кусури, всичко се оспорва.,всичко се подлага на критика, на съмнение. И за всичко накрая Бойко и ГЕРБ са виновни. И за мерките и за липсата на такива...
  • 134 Докторъ

    3 0 Отговор
    Пациентите при нас понякога се захласват по стари снимки, стари хора. Успокояват се, ако някой им отговори. Докато не им спрем нета за терапия. От време на време се налага.
  • 135 Коефициентът ти на интелигентност

    1 11 Отговор

    До коментар #47 от "Санитар":

    е по-нисък от този на санитар с основно образование от малцинствата. Пълно е с пенсионери в болниците, а те са от гласуващите за БСП предимно. И кака ти Корнелия за разлика от Бойко я лекуваха болнично. Върла герберка е нали?
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Потник

    5 3 Отговор
    Докато не затворим няма да се стабилизират нещата
  • 138 търтeитe

    2 0 Отговор

    До коментар #132 от "Българска Асоциация на Капанчетата":

    С нищо не се вписват в разговора. А и изобщо не се вписват в основната теза на статията- въведените от министъра мерки. Всички снимки са против пенсионерите, които ги наричаш "кaтили". Статията за "кaтилите" ли е? Това е твоя квалификация, с която настройваш една част от обществото срещу друга част от обществото. Понеже "кат.лите" не ти дават касичката си.
    Оставям настрана написаното с червени букви под всяка статия. Явно за обиди срещу пенсионерите червените буквички не важат.

    Коментиран от #142

  • 139 МИЛЕЛА от Чолацовки

    3 4 Отговор

    До коментар #136 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Що ,търсиш съкилийници ли ?
    И що ме наричаш приятна и лека ?
    Сега ще те докладвам за обида ,полова дискриминация ,сексуален тормиз и клевета ,и щи иде пенцийката !
  • 140 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    герб няма начин да спечели изборите няма го главния фалшификатор ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ той знаеше как да манипулира и купува от вас ромските гласове за вас

    Коментиран от #144

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Българска Асоциация на Капанчетата

    1 8 Отговор

    До коментар #138 от "търтeитe":

    Аз не наричам никого катили ,но чета от първия коментар до моята поява ,как един или няколко човека пишат простотии против министъра ,политиката на министерството и ,естествено плюят по пенсионерски и " раздават" пенсионерско правосъдие! Демек спамиТЕ по 109 коментара ,и отговорите не ви изнасят !
    И почваш да ревеш кат Филаделфийски негър колко си онеправдан и че целия свят е пенсионер !

    Коментиран от #146

  • 143 Опосум гризач

    2 1 Отговор

    До коментар #141 от "Боко":

    Аа с грешка си

  • 144 МИЛЕЛА от Чолацовки

    0 2 Отговор

    До коментар #140 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А какво е твоето мнение за лунното хало ?
  • 145 Българска Асоциация на Капанчетата

    6 4 Отговор
    Не на геноцида !Не ни тъпчете ,защото ще емигрираме !

    Коментиран от #175

  • 146 търтeитe

    12 1 Отговор

    До коментар #142 от "Българска Асоциация на Капанчетата":

    Напълно неадекватен коментар, лишен от всякаква логика.
    Плюели по министъра и затова започваш да плюеш по възрастните и качваш снимки, окарикатуряващи пенсионерите, за да защитиш министъра :)


    Пенсионерите отдавна спят. Нямат пари за отопление и заспиват рано. А и утре рано трябва да са пред магазините, че след 10 часа няма да ги допускат до магазин или аптека.
    Спирам дотук. Повече няма да генерирам трафик във Факти.

    Коментиран от #148, #149

  • 147 Алибаба

    13 2 Отговор
    Тези наши ръководители ми приличат на Хитлер в последните му дни в бункера в Берлин 1945г.Така и нашите управляващи издават заповеди и ръководят въображаеми, несъществуващи армии-РЗИ,МЗ, МВР, МО и куп агенции и дирекции. Резултатът ще е същият като при Фюрера.
  • 148 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #146 от "търтeитe":

    прав сте но подигравките се връщат тия който качват снимки няма ли да остареят някой ден ако имат късмт та животът е тото мно го е лошо подигравката и присмеха но ХОРАТА по дрехите посрещат по умът испращат

    Коментиран от #150

  • 149 Българска Асоциация на Капанчетата

    0 5 Отговор

    До коментар #146 от "търтeитe":

    Генерираш разговори и научаваш истини от обратната страна на медала ,дядка !
    Мноо ти здраве ,и мий ръцете и носи маска ,че само на пенсии шми станете
  • 150 МИЛЕЛА от Чолацовки

    3 3 Отговор

    До коментар #148 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тоз пък и той ,ти като си умен ,красив и добре облечен ,ние не сме !

    Коментиран от #164

  • 151 Дядо Ванчо

    16 1 Отговор
    На практика , нас , възрастните ни третират като нещо не нужно.
    Като прокажени (Пазете се от нас !).На 72 године съм.Не съм влизал в болница.А колко млади не излизат от болницата.По стадионите пише - НЕ НА РАСИЗМА.А всъщност има държавен расизъм - ние по
    възрастните сме лош матРиал.

    Коментиран от #152, #154

  • 152 Българска Асоциация на Капанчетата

    1 7 Отговор

    До коментар #151 от "Дядо Ванчо":

    Алоо ,23:09 е ,къде та отърваха теб ?
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор

    До коментар #151 от "Дядо Ванчо":

    БОЙКО БОРИСОВ по времето на първия си мандат нарече от ЩЩАТИТЕ защото възрастните ХОРА са лош ЧОВЕШКИ материял и се подиграваше щото хапвал филия с мас аколко ХОРА в мометта гладуват на БОЙКО това не му пука

    Коментиран от #157

  • 155 Българска Асоциация на Капанчетата

    2 3 Отговор
    Друго ми е интересно на мен , с кого ще замести българския бизнес охранителите бивши фатмаци по порталите ,бариерите ,бабишкерите по тоалетните в барове и дискотеки , и други нелегално работещи старчоци
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 МИЛЕЛА от Чолацовки

    0 3 Отговор

    До коментар #154 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти как смяташ ,плурализма по ли е добър от мелиорирането за троскота ?
  • 158 Българска Асоциация на Капанчетата

    0 2 Отговор

    До коментар #153 от "МВР":

    Ааа да ти са връща ,преди да предадеш последни наставления ,команди и завети ,дано се не връщаш от околосветски ,круизи ,и само гъши дроб ,стриди ,омари да лапаш и Коняк Курвоазие да шмулиш
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 СТЕЛА ЕДНА СЕРВЕТОРКА В ТОЗЕ ЛУД СВЯТ

    0 5 Отговор
    Козодой ,ти си е ати изклецакя
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 МИЛЕЛА от Чолацовки

    0 5 Отговор
    Мой Козодой

  • 163 Някой си

    3 1 Отговор

    До коментар #125 от "фф фф ф":

    И да увеличат квотата, като се изучат, бягат в чужбина, парите там били по-добри. Докато няма такива условия, че да предпочитат България, ще има недостиг от жизненоважни кадри. Защо един футболист да взима повече от лекар? Ето сега лъсват безумията на света. Кризата само показва истинските приоритети.
  • 164 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #150 от "МИЛЕЛА от Чолацовки":

    МИЛЕНА ТЕБ НЕ съм обиждал и обидил а оная где се пише СТЕЛА не е СТЕЛА истинската СТЕЛА не пише и не обижда по форумите лека вечер и се пази МИЛЕНА времената са ВЪЛЧИ но и вълците когато остареят стават за смях на кучетата а ЗДРАВЕТО е най голямото БОГАТСВО най стойностните неща са семейството и децата
  • 165 вис2

    2 1 Отговор

    До коментар #161 от "Русский ВИС-2":

    те бяха престъпници и мутри

    Коментиран от #166

  • 166 Русский

    1 1 Отговор

    До коментар #165 от "вис2":

    А Христо Стоичков кой е? "Застраховани сме на вис-две!"

    Коментиран от #168

  • 167 ГербКарма

    8 1 Отговор
    Логика в мерките не търсете. Борисов проспа лятото с цел да се укрие от протеста. После раздаваше чужди пари да се спаси.

    Зелен коридор за пенсионери.
    Малкото останали работещи не могат да си напазарят точно сутрин.
    Точно Борисов се загрижил за пенсионерите.
    Трън в очите му са. Обаче окраде пенсионните фондове и излиза с 50 лв добре ли е.

    Ботокса пък окрал александровска вкарва разни малоумни мерки.
  • 168 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #166 от "Русский":

    ХРИСТО СТОЙЧКОВ велик футболист но лош ЧОВЕК а вис 2 и сик са ИСТОРИЯ ВЕЧЕ

    Коментиран от #169

  • 169 Русский

    1 0 Отговор

    До коментар #168 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Съгласен съм - велик футболист.

    Коментиран от #170

  • 170 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #169 от "Русский":

    БЛАГОДАРЯ господине
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този здравен министър

    1 3 Отговор
    Е лишен от всякакво чувство за въображение и преписва почти дословно от италианските си и германски колеги. Не че има някакъв смисъл в тези мерки и ограничения, но нали трябва да се прояви поне малко солидарност... пък и майтап да става. Иначе пари от ЕС ще видим на кукуво лято. Имитация до дупка, това му е майката.
  • 174 Налага това

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "дфрш":

    че зареждат рафтовете едвам към 10, за да идат по-непретенциозните пенсионери и да оберат вчерашната храна
  • 175 Да бе

    3 0 Отговор

    До коментар #145 от "Българска Асоциация на Капанчетата":

    Все едно ги искат някъде, ще им работят ли, БВП ли ще дигат, нови работни места ли ще правят
  • 176 Гост

    4 0 Отговор
    Когато, обаче, месеци наред, денонощно, интензивно, агресивно си облъчвал хората с панически и стряскащи новини за "антирекорди" и "черни рекорди" по всички средства за масова информация, когато си им говорил как "чувалите за трупове няма да стигнат" и как "детските пързалки ще се превърнат в морги", когато неспирно всички телевизии бълват психо-емоционалните сривове на лекари, математици, певци и артисти и кой ли не,
    сега се налага да си береш плодовете от усилията. Като си посял страх, сега ще жънеш паника.

    И резултатът не закъсня:
    "Хората губят психическа устойчивост и всички държат да постъпят в лечебно заведение, което не се налага.
  • 177 до65годишния

    2 9 Отговор

    До коментар #7 от "потребител":

    това ограничение е неприемливо само за самовлюбените старчоци, които отричат своята повишена опасност за обществото, което не се състои от индивиди над 65, а от такива под 65 години, които на всичкото отгоре плащат изцяло пенсиите на тия над 65. така че стари ми господине, приеми че светът не се върти около такива като теб над 65годишни, и помни българската поговоркка: жабчето да си знае гьола. защото 80 умрели от ковид19 на ден е твърде стряскащо като за предколедно настроение, нали? така че помогни на обществото, пазарувай преди обед!

    Коментиран от #182

  • 178 да питам

    4 5 Отговор
    Кога ще реабилитират д-р Менгеле Хитлер и Мусолини?Та те са направо като майка Тереза сравнени с днешните червени фашисти-социалисти

    Коментиран от #179

  • 179 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #178 от "да питам":

    господине възгледите ви са безчовешки и жестоки
  • 180 Абдал

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ганчо":

    Явно сте Полицай или друг държавен служител

    Коментиран от #183

  • 181 Kanada

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "Опасен е":

    А ако е 15% а 25%, Модели много - тогава какво правиш? Г
  • 182 Нощна смяна

    6 2 Отговор

    До коментар #177 от "до65годишния":

    Разбирам , че не обичаш възрастните хора , затова ти пожелавам да не остарееш .
  • 183 Ганчо

    1 0 Отговор

    До коментар #180 от "Абдал":

    Да, прав сте нещо подобно:)
  • 184 Ганчо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ганчо":

    Да допълня, че преди месец така сварих и една вкусна шкембе чорба
  • 185 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    след дъжд качулка
    що народ измря
    лятото трябваше да се помисли за есенозимния сезон
  • 186 Пенсионер

    2 0 Отговор
    Само на слабомислещи/ слабоумни хора може да им хрумне подобна глупост/тъпотия!?! Та нали същите "стаРи хора" живеят и с млади- от какво и как тогава тази глупост ги пази!?! А не се ли и продължава така разделянето на хората, на нацията, на...., което същият непоумнял министър критикува в друго свое изказване- „за обединяване"!?!?!? А не ДАВА ЛИ ТАЗИ ГЛУПОСТ И ПЪТ НА КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ ЗА БЕЛЯЗВАНЕ И ЗАТРУДНЯВАНЕ/ОКРАДВАНЕ НА НАЙ-ВЪЗРАСТНИТЕ- ПРИЧАКВАНЕ ОТ НЕУЛОВИМИТЕ КРАДЦИ, ПОСЕЩЕНИЕ НА ДОМОВЕТЕ ИМ И Т.Н.- ДА НЕ БИ НЯКОЯ ВЛАСТ ДА УСПЯ ДА СЕ СПРАВИ С ПОДОБНИ ПРОБЛЕМИ! НЕ ЗАПРИЛИЧВАМЕ ЛИ НА БЕЛЯЗВАНИТЕ И ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА ХОЛОКОСТА!?!
  • 187 кочо

    1 0 Отговор
    АБСОЛЮТНИ ПАНИКЬОРИ.ТОВА ГО НЯМАШЕ В СОЦА.ЩО ЗА ЛЕКАРИ СА.ЗАЩО РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 1984

    1 0 Отговор
    Идиоти!
  • 190 Шопо

    0 0 Отговор
    Обичам Деса Дуловската !!!
  • 191 ник

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Малко логика":

    Логиката ти е идиотска и то не малко.
  • 192 ник

    0 0 Отговор
    Защо Тиквата избира за здравни министри идиоти като него?
  • 193 Петю

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "потребител":

    Аз също недоумявам! Тези със всичкия си ли са? Още повече, че при предния локдаун имаше подобна мярка. и вече има опит с нея..... Но тогава хората над 65 имаха право и през останалото време да пазаруват. Ама за кого се мисли този, че ще ми нарежда кога да ходя в магазина????
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове