ФАКТИ.БГ

Генерали и офицери с остро писмо до Борисов

Не се ли замисляте и няма ли кой да Ви напомни, че при евентуален въоръжен конфликт, България се превръща във фронтова държава, пишат те

Публикувана: 11 Декември, 2020 07:46
335 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 66477
Генерали и офицери с остро писмо до Борисов
Снимка: БГНЕС/Архив
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.5 от 498 гласа.

"Наясно ли сте с перспективата територията, акваторията и въздушното пространство на Р България да бъдат използвани от съюзнически сили, географски разположени на хиляди километри на нашите граници, без право на мнение и глас от българска страна?

С подготовката на инфраструктурата на българска територия за собствени нужди, не подготвяте ли същата за постоянно използване от контингенти, които САЩ изтеглят от Германия и приближават на изток, и по този начин се увеличава напрежението в Черноморския регион? Не се ли замисляте и няма ли кой да Ви напомни, че при евентуален въоръжен конфликт, България се превръща във фронтова държава, с всички рискове за живота и здравето на българските граждани, с материални щети, които са неминуеми като се имат предвид съвременните средства за поразяване и унищожение?", питат генерали и офицери от "Обединени за свобода и справедливост в Отчеството"

Припомняме, че в учредяването му участваха бившият премиер Ренета Инджова, адвокат Румяна Ченалова, бившия зам.-външен министър Радион Попов, генералите Валентин Цанков, Цанко Доленски, Димитър Шивиков и др..

Вижте цяла позиция на военните експерти от ОССО:

"До г-н Бойко Борисов – министър-председател на Република България

ВЪПРОСИ КЪМ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА
Р БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО
От Обединени за свобода и справедливост в Отечеството (ОССО)
Господин министър-председател,

В началото на м. декември 2020 г. официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова изрази безпокойството на руската страна от увеличената военна дейност на НАТО в Черно море. Според Руската федерация тези действия на Алианса подкопават регионалната сигурност и стабилност. Като примери бяха посочени увеличеният брой на бойни кораби от ВМС на страни-членки на НАТО влизащи в Черно море, използвайки пристанища на съюзници и партньори в Черно море, увеличеният брой на полети на разузнавателни самолети и безпилотни летателни апарати в близост до границите с Русия. Мария Захарова посочи, че инфраструктурата на България и Румъния се модернизира, на територията на двете страни се разполагат настъпателни оръжия, разработват се сценарии, които се проиграват по време на учения, с планиране нанасянето на удари по територията на Русия.


Изявлението на Захарова беше предшествано от официален призив на руската страна към САЩ да се откажат от провокации и нарушаване на руските граници, като бе отправено предупреждение, че Русия си запазва правото да отговаря на подобни действия.

Последва Ваш отговор, че: "Tвърденията, че България участва в сценарий за нападение по държави около Черно море, не са верни. Единственото различно, което правим в сравнение с предишни години, е да модернизираме военната си техника и летища за новите самолети F-16 Block 70. Увеличаваме и способностите на военноморските сили, защото флотът ни не е в добро състояние. Сигурността в Черноморския регион е изключително важна, а нашите действия са в съответствие с международноправните норми. И отново подчертавам - не са насочени срещу Русия или някоя друга държава".

Отговорът на българското МВнР по поставения от руската страна въпрос беше: "Всички мерки в рамките на НАТО целят засилване на отбранителния и възпиращия потенциал на източния фланг на НАТО, в защита на населението и територията на страните-членки. Мерките са отбранителни, пропорционални и в съответствие с международните норми. Сигурността на Черноморския регион е от приоритетно значение за националната ни сигурност. Загриженост от дейностите на Русия и нарастващата милитаризация в региона бе споделена от съюзниците на последната среща на министрите на външните работи на НАТО на 1 и 2 декември".
Няма да ставаме адвокати на Русия, но възниква въпросът има ли основание руската страна за безпокойство?

Въпросите, касаещи сигурността на Р България, не се ограничават само до увеличаване на собствените военни способности, а са обвързани с възможностите на ключови съюзници като САЩ, Обединеното кралство и др. Факт е, през последните няколко години на военното присъствието на кораби на тези страни в Черно море нараства. Ангажира се наша и румънска инфраструктура. Увеличеното присъствие на кораби на нечерноморски страни от НАТО в акваторията на Черно море води до ответни мерки на ВМС на Русия, повишава риска от инциденти и като цяло снижава нивото на сигурност в региона.

Господин министър-председател,

Голяма част от членовете на ОССО са генерали и офицери от Българската армия, от службите за сигурност, чиято служба е преминала на високи нива във военната йерархия и управлението на държавата, с добит огромен опит в анализа на състоянието на военнополитическата обстановка, съвременните рискове и заплахи, и влиянието им върху националната сигурност на Р България. Нашата експертиза сочи, че България може да бъде превърната в заложник на чужди интереси, били те и на наши съюзници. Добре е да напомним, че България пострада жестоко от егоистичните действия на наши съюзници по време на Междусъюзническата война, Първата и Втората световни войни, които следваха националния си интерес в ущърб на българския.

Считаме, че Вие дължите ясни, искрени и категорични отговори по темата на българските граждани, както следва:

1. Наясно ли сте с перспективата територията, акваторията и въздушното пространство на Р България да бъдат използвани от съюзнически сили, географски разположени на хиляди километри на нашите граници, без право на мнение и глас от българска страна?

2. С подготовката на инфраструктурата на българска територия за собствени нужди, не подготвяте ли същата за постоянно използване от контингенти, които САЩ изтеглят от Германия и приближават на изток, и по този начин се увеличава напрежението в Черноморския регион?

3. Не се ли замисляте и няма ли кой да Ви напомни, че при евентуален въоръжен конфликт, България се превръща във фронтова държава, с всички рискове за живота и здравето на българските граждани, с материални щети, които са неминуеми като се имат предвид съвременните средства за поразяване и унищожение?

4. Не дължите ли отговор на въпросите, свързани със сценариите, разработвани и разигравани със съюзниците от НАТО по време на учения на наша територия, планира ли се нанасяне на удари по територията на Русия, чиито ответни удари биха засегнали българска инфраструктура, стратегически обекти и комуникации и биха предизвикали ужасяващи жертви и щети?

5. Използването на т.нар. съвместни съоръжения не е ли прелюдия към постоянно дислоциране и базиране на войски и авиация на други страни-членки на НАТО на българска територия, нещо, което не беше допуснато даже по време на останалия вече в миналото Варшавски договор?

6. Не считате ли, че отговорите, които дадохте на руската страна, предизвикват само ирония и недоверие у тези българи, които са наясно кога, как и с какви средства се подготвя широкомащабна война, кои са видимите признаци за такава подготовка, и защо сте готов да прехвърлите отговорността за Вашите действия и заблуди на следващите правителства?

ОССО е организация, която поставя националните интереси на първо място и държим да не се повтарят грешки от миналото, които са коствали твърде скъпо на българския народ и армия.
Очакваме ясни отговори на нашите въпроси. Те касаят бъдещето на нацията. Никой няма право да превръща собствения си народ в заложник на чужди интереси, още по-малко министър-председателят на Р България.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.5 от 498 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Некой друг
1 Отговор
Боко е доказал, че мисленето не му е силна черта. Виж по събиране и умножение го бива

Коментиран от #63, #129, #159, #164, #192, #263


Оценка:
-75 +727

Бой-COVID-59
2 Отговор
Пука ми на дъртия, аз имам чекмедже да пълня...

Коментиран от #168


Оценка:
-70 +491

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
3 Отговор
ИМА НАТО....ИМА СВОБОДА ЗА БГ.....ДРУГАРИ

Коментиран от #11, #161, #202, #303


Оценка:
-493 +106

jorj
4 Отговор
Идиотизъм!!!!! Тези хора живеят в миналото!!!!! Баста!!!!! Стига с защитата на руските интереси!!!!! Български предатели!!!!

Коментиран от #35, #252, #308, #323, #324


Оценка:
-779 +222

Какъв
5 Отговор
отговор може да чакате изобщо от въпросния , бе хора ?

Оценка:
-38 +442

НИХИЛИСТИЧНО
6 Отговор
ТОЗИ Е МНОГО НА ЯСНО , НО ТОВА Е ЗАЛОГА ВСЕ ОЩЕ /ЗАДОКЕАНСКИТЕ/ МУ ПОКРОВИТЕЛИ ДА ГО ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ!!!! ТЕЗИ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТЕРИТОРИЯТА СЕ РАЗДАВА , ПРЕДПЛАЩА СЕ ВОЕННА ТЕХНИКА /все още на хартия/ САМО И САМО ДА МОЖЕ ДА СЕ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТО !!!!

Оценка:
-58 +549

Има живи българи !!!
7 Отговор
Дано събудят и запалят с родолюбие , безочливата зган от ГЕРБ

Коментиран от #195, #269


Оценка:
-64 +438

Гост
8 Отговор
С много неща съм съгласен,но като видях кои са учредителите,веднага всичко олекна и придоби,опозиционно-реваншистки характер,с позитански привкус.

Коментиран от #287


Оценка:
-447 +158

Герберастия
9 Отговор
Когато си прост Нарцис, така се получава....ще го ядат внуците ни.Няма такова чудо на простотията, като Тиквата

Коментиран от #221, #241


Оценка:
-65 +431

Радев
10 Отговор
Поредната манджа! Да ви е сладко!

Оценка:
-252 +82

РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ
11 Отговор

До коментар #3 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Кажи колко езика знае Тиквата?

Коментиран от #13, #199, #231


Оценка:
-45 +335

Да питат
12 Отговор
и министЕра с опиканите гащи !

Оценка:
-23 +258

Гост
13 Отговор

До коментар #11 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ":


Колкото Борис Джонсън.

Коментиран от #30, #41


Оценка:
-110 +28

big
14 Отговор
Горе-долу всичко в така, но БМБ не е човека, който може да реши тези въпроси, да не говорим да даде адекватни отговори! Той е изключително зависим от нашите "партньори", които знаят всичко за него и дори къде си крие парите след чекмеджето!

Оценка:
-38 +324

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
15 Отговор
КАТО ЧЛЕНОВЕ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР СЪЩО БЯХМЕ ФРОНТОВА ДЪРЖАВА КАТО ГРАНИЧЕХМЕ С ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ.....ТОГАВА ГЕНЕРАЛИТЕ МЪЛЧАХА КАТО ДУП........

Коментиран от #47, #123, #139, #181, #315


Оценка:
-294 +132

Богдан
16 Отговор
Браво на генералите.Най после.някой да се опълчи на тези безхаберници.

Коментиран от #256, #264


Оценка:
-94 +350

Банда пишман
17 Отговор
политици плюс кохорта пенсионирани генерали и полковници със съмнителна репутация...цитат: "Няма да ставаме адвокати на Русия, но възниква въпросът има ли основание руската страна за безпокойство?" Та инак патрЕоти, няма що?!

Коментиран от #232


Оценка:
-262 +96

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
18 Отговор
НАТО Е ЗАД НАС....НИКОЙ НЕ *СКАЧА* СРЕЩУ НАТО....ЩО ЛИ ДРУГАРИ ???????

Коментиран от #25, #290, #305, #333, #334


Оценка:
-216 +54

българин
19 Отговор
Танковете на площада ,а крадците с белезници към затвора ! Друго спасение няма !

Коментиран от #36


Оценка:
-43 +261

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
20 Отговор
ЩО И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИСКАТ В НАТО И ЕС.......А НЕ В ...РУСИЯТА НАПРИМЕР....А ДРУГАРИ

Коментиран от #26, #236, #335


Оценка:
-237 +83

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
21 Отговор
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВЕЛО СИЛАТА....ЩО ЛИ ?????

Коментиран от #274


Оценка:
-134 +37

Последния Софиянец
22 Отговор
Или да ни въоръжат както трябва или хич да не ни занимават.В тези неща средно положение няма .Дали ще имаш осем самолета и два кораба е същото и да нямаш нищо.

Оценка:
-23 +194

Събирам
23 Отговор
войничета за бригада по санирането. Без заплащане но с отпуск! Един генерал.

Оценка:
-40 +72

джаба
24 Отговор
абе това нещо не знае коя му е лявата коя дясна обувка вие ....прекалявате това е свръх неговата главъ

Оценка:
-19 +160

РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ
25 Отговор

До коментар #18 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Баце е кукла на конци,той продаде България за едни чекмедже

Оценка:
-29 +210

БАЩИЦОООО
26 Отговор

До коментар #20 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


МНОГО РАНО ВИ БУДЯТ НА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР !

Оценка:
-21 +104

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
27 Отговор
ПРЕМИЕРА РАЗПОРЕЖДА....А ХОРАТА СА ИЗБРАЛИ НАТО И ЕС.......ЩО ЛИ ???

Коментиран от #48, #79


Оценка:
-156 +37

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
28 Отговор
ТО НАТО СИ Е НАТО...НЕ КАТО ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, КОЙТО ИЗЧЕЗНА В НЕБИТИЕТО....ЩО ЛИ ????

Коментиран от #34, #292


Оценка:
-151 +55

Пловдив
29 Отговор
Изпълнява каквото му кажат само и само да го оставят още мъничко да си дерибейства.

Оценка:
-23 +179

един от многото
30 Отговор

До коментар #13 от "Гост":


Той поне знае езика си , а нашия е доказал и продължава да го доказва , че и български не знае.

Коментиран от #229


Оценка:
-17 +155

Някой
31 Отговор
Не мога да ги обвинявам, те така са обучени, но си мисля, че в разбиранията си, са останали някъде в миналото. Хубаво е, когато се изразяват позиции, същите да се основават на задълбочен анализ, а не на този казал, онзи рекъл и т.н.

Коментиран от #154


Оценка:
-115 +51

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
32 Отговор
ЩО ЛИ ТИЯ ГЕНЕРАЛИ ГИ Е ШУБЕ....ОТ КАКВО.....И ЗАЩО ?????

Коментиран от #40


Оценка:
-128 +45

ърли
33 Отговор
тез кви са бре русофилски генерали ли ??
че на мен лявата топка ми е фелдмаршал в сравнение с тях
вие под кое знаме шетахте бе мушмороци
под българското или под някое друго ??

Оценка:
-145 +53

Урррр за Тиквуций
34 Отговор

До коментар #28 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Варшавския договор изчезна като парите на народа,Само Тиквата дипли крадени пачки от народа

Оценка:
-19 +136

Антитрол
35 Отговор

До коментар #4 от "jorj":


Според конституцията на България който обслужва ЧУЖДИ интереси е национален предател - запомнете го добре това соросчета. Чужди интереси са не само руски а и на всички останали - и това го запомнете. Чужди интереси са и американските - всички освен българските са чужди та да не се чудите някога като ви потърсят сметка и да казвате - ама ние нали сме "приятели" с американците.

Коментиран от #281


Оценка:
-16 +214

БАЙ Х@Й
36 Отговор

До коментар #19 от "българин":


Ама как да изкараме и трите танка на площада като на единия двигателя е на ремонт, на другия са свършили акумулаторите, а на третия екипажа е в отпуск !

Коментиран от #72


Оценка:
-13 +127

БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ
37 Отговор
ДАЙТЕ ИМЕНАТА НА ПОДПИСАЛИТЕ ДОКУМЕНТА...ДА НЕ СЕ СКАТАВАТ...

Оценка:
-119 +42

USA
38 Отговор
ГОСПДА,АКО СМЕТНЕТЕ СТЕДНАТА ВЪЗРАСТ НА ПОДПИСАЛИТЕ ПИСМОТО ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО-КОМУНДАРИ!ОФИЦЕРИ,КОИТО И СМАТРФОН НЕ МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ! ТОВА ДА НЕ ВИ Е КАЗАРМАТА ОТ СОЦА-ТЕ ТОВА СА ТИКВИ!ГРИПЕНОВ ГИ Е НАСЪРЧИЛ!

Оценка:
-163 +55

ърли
39 Отговор
в коя военна доктрина пише че не може да се защитаваш от потенциалният си враг ве агенти ??

Оценка:
-104 +43

40
Този коментар е премахнат от модератор.
даскала
41 Отговор

До коментар #13 от "Гост":


Който говори английски няма нужда от други езици. Той говори с целия свят. С шопския е друго.

Оценка:
-19 +79

Биби Кинг
42 Отговор
Теа саштите дженерали ли са кои малчаха ка курешки га разпарчатосваа БА? Сега трагнали да ми се изправиат! Долу бе фатмаци келиави!

Оценка:
-96 +41

БОЗА
43 Отговор
Сащисаните, като едноличен СОБСТВЕНИК на НАТО,ако имат някакъв проблем с рамшките да си го решават САМИ...да не ни бутат между шамарите...пак искат да вадят кестени с ЧУЖДИ РЪЦЕ...имало още нормални ГЕНЕРАЛИ в тази държава... ;-)

Оценка:
-24 +138

ърли
44 Отговор
платените агенти плашат гаргите
най-страшното нещо за русия което може да се случи на наша територия е да сложат 2 антени в гората и да забавят русия когато ни превзема
не ми се четат глупости на гадни предатели моля

Оценка:
-95 +32

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
45 Отговор
И КЪДЕ СА ТИЯ ГЕНЕРАЛИ СЕГА, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ СТАТИЯТА....ОБЩИ КОНСТАТАЦИИ И ПОЖЕЛАНИЯ......ДАЙТЕ ИМЕНА И СНИМКИ.....ИЛИ ТЕ ДЕЙСТВАТ ПОДМОЛНО....ИЛИ Е ФАЛШИВА НОВИНА

Оценка:
-106 +30

айдук
46 Отговор
И боко е проза д, и военните са такива. Затова им е лесно. Цял живот имитират работа и свикват с мисълта, че това е много важно.

Оценка:
-33 +37

Анонимен
47 Отговор

До коментар #15 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Тогава и гърците и турците ги беше страх от нас.Имахме стотици самолети танкове обучена армия даже и стратегически ракети SS а сега нищо нямаме.

Коментиран от #58, #60


Оценка:
-27 +146

Антитрол
48 Отговор

До коментар #27 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Можеш ли ми каза кога беше този "избор на хората" за НАТО и ЕС че нещо съм го пропуснал.

Не е лесно за едни пари да казваш на черното бяло

Оценка:
-13 +129

ЦК на ГЕРБ
49 Отговор
САЩ освободиха България от турско ПРИСЪСТВИЕ ,сега ще ни бранят от РУСИЯ !!!Да живее USA,USA,USA !!!

Оценка:
-91 +34

123
50 Отговор
Ами тези "Обединени за свобода и справедливост в Отчеството" как не им дойде на ума по Тодор Живково време да кажат същото и да му изпратят писмо. Че СССР е направил България фронтова държава и че ответен удар ще направи от Бълагрия пустиня. Пълно е с хора в България за които Русия е майка,рай и се грижат за нейните интереси, защо ли живеят в България?

Оценка:
-101 +43

оня с коня
51 Отговор
И да кажат тия "Генерали и Офицери" членуващи в ОССО/неизвестно какво значи въпросната Абревиатура/:Те ДЕЙСТВАЩИ ЛИ СА,или Всички до един са Пенсионери и Изхвърлени/уволнени по непригодност/ от Армия и Полиция?А имали между тях БИВЩИ РАБОТНИЦИ от ДС и КОЛКО?А Те КЛЕЛИ ЛИ СА СЕ във Вярност към Русия и Варшавския договор,както и към БКП естествено?А наясно ли са че НИЕ-Нормалните българи сме наясно,че ако не е НАТО и Америка,Русия досега да е влязла с Войските си 100 пъти,така както в Украйна,Сирия,Афганистан,така както влезе с танковете си най-безцеремонно в Унгария и Чехия?А знаят ли въпросните Генерали че сме пълноправен член на НАТО и като такъв СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ Решенията на Ръководството,защото иначе ще ни изхвърлят от Пакта?А не е ли ТОЧНО ТОВА Целта на тая Организация /ОССО/ - да излезем от НАТО,за да станем ОТНОВО Поробена от Русия Територия и тя да изгради тук СВОИ БАЗИ?Пенсионерска им работа...и те зажаднели за Руска блага дума и потупване по рамото за "самоотвержената си дейност",независимо че си носят Некролога в Джоба...

Коментиран от #102


Оценка:
-114 +46

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
52 Отговор
СТАРЦИ......ОТ СОЦА....

Оценка:
-90 +36

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
53 Отговор
АЛО ОССО....ГЛЕДАЙТЕ СИ ПЕНСИИТЕ....ЖИВОТА ВЪРВИ НАПРЕД, НЕ НАЗАД........ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР УМРЕ....НАТО ГО ИМА...ЩО ЛИ БЕ ДРУГАРИ ?????

Коментиран от #268, #293


Оценка:
-97 +39

ърли
54 Отговор
90 годишни маниаци които четат строго секретно
туй са генералите..споко и аз съм го чел

Оценка:
-89 +31

ърли
55 Отговор
кажете им на господа генералите че никой не атакува нато освен ако не иска да умре от бърза и безболезнена смърт

Оценка:
-90 +34

TEN
56 Отговор
Добре написано но на тези от ГЕРБ четенето и мисленето не им е силната дейност. Силата им е в усвояването и поклоните към чужди на народа цености и " приятели - парнтньори" под чията закрила са. Иначе ББ искаше платноходки в Черно море. То туристи вече няма да има .

Оценка:
-23 +110

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
57 Отговор
БАЦЕТО ЗНАЕ КВО ПРАВИ....В НАТО СА БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ...ЕЛИТА НА СВЕТА.....И НИЕ СМЕ ТАМ....ЩО ЛИ БЕ ДРУГАРИ ?????

Оценка:
-93 +22

123
58 Отговор

До коментар #47 от "Анонимен":


Стотици стари танкове Т55 от 1947г и стратегически ракети 24 броя СС23,които не са стратегически ракети а тактически с до 400км обсег.

Оценка:
-58 +19

БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ
59 Отговор
И КОЙ СМЕЕ ДА НАПАДНЕ НАТО....ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ РАЗБРА....ДРУГАРИ ГЕНЕРАЛИ

Оценка:
-82 +31

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
60 Отговор

До коментар #47 от "Анонимен":


И ЗА КАКВО НИ БЯХА....ИМАХМЕ И 100 000 АРМИЯ ...И ЗА КАКВО НИ БЕШЕ......ПОНЕ ДА СИ БЯХМЕ СПРЕТНАЛИ ЕДНО КОНФЛИКТЧЕ С НАТОВСКИТЕ СЪСЕДИ....ДА СИ ВИДИМ ДЕРЕДЖЕТО....

Коментиран от #88


Оценка:
-78 +17

61
Този коментар е премахнат от модератор.
ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
62 Отговор
ДА НЕ БИ ДА СА ИМ МАЛКИ ПЕНСИИТЕ...ИЛИ ПРИВИЛЕГИИТЕ.....

Оценка:
-68 +30

Хахаха
63 Отговор

До коментар #1 от "Некой друг":


Към 8:29, четирима на хранилка в герП са прочели коментара 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Оценка:
-19 +66

Така така
64 Отговор
Истинският генерал е Димитър Шивиков.

Оценка:
-24 +73

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
65 Отговор
РАДЕВ ЧЛЕНУВА ЛИ ТАМ ?

Оценка:
-61 +25

ърли
66 Отговор
не той путин им раздава шоколадчета в украйна
хей господа България от 10 години е прифронтова държава

Оценка:
-24 +37

Аве Адолф
67 Отговор
"Обединени за свобода и справедливост в Отчеството" - явно това е новото московско НПО в България субсидирано с неконвертируеми рублички ......

Оценка:
-61 +31

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
68 Отговор
В ПРОТЕСТИТЕ УЧАСТВАХА ЛИ...ЩОТО НИЩО НЕ СЕ ЧУВА ЗА ТЯХ....

Оценка:
-50 +25

Хихихихии.. хихихихии
69 Отговор
"ГЕНЕРАЛИ"..А? ...Р.ИНДЖОВА, ШИВИКОВ,..ЕСЕМЕСА И ДС-ТОВАРИЩИ И ДРУЗЬЯ!!
Хихихихии.... хихихихии.....
Закривааай

Оценка:
-62 +33

ърли
70 Отговор
хенерали решили хаххаха
я са събудете ве мушмороци
такива хенерали ме направиха да сваля знамето вкъщи пък аз съм от стар военен род

Оценка:
-59 +24

Сандо
71 Отговор
На любителите на евроатлантизма и натовски блюдолизци от София ще им кажа нещо,което те може би не знаят:Любимата ни столица и нейното умно и красиво население са идеална цел за нанасяне на удар с ядрено оръжие поради естествените си природни дадености.Пораженията на живата сила ще са стопроцентови.Както се казва - на спечелилите Честито и продължавайте да дрънкате оръжие.

Коментиран от #75


Оценка:
-24 +83

USA
72 Отговор

До коментар #36 от "БАЙ Х@Й":


ОБАДИ СЕ НА ИЗВЕСТНИЯТ ДИНКО-ЛОВЕЦ НА БЕЖАНЦИ,НЕГОВИТЕ ТАНКОВЕ СА В ИЗПРАВНОСТ!

Оценка:
-12 +24

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
73 Отговор
АБЕ ЗА ТИЯ ОТ ОССО НЕМАТ ЛИ ДРУГИ ЗАБАВЛЕНИЯ.....ДА ГЛЕДАТ ВНУЦИ И ДА СИ ОБИКАЛЯТ СВЕТА.....

Оценка:
-63 +28

Аз40
74 Отговор
Колкото и грозно да изглежда ... На премиер+правителство не им дреме нито за население, нито за последици, от каквото и да е. Плюс, те нямат право на глас, когато става въпрос за военни движения на войските на САЩ в България.

Коментиран от #77


Оценка:
-18 +79

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
75 Отговор

До коментар #71 от "Сандо":


ТО И МОСКВА Е ИДЕАЛНА ЦЕЛ......ПРИ ТИЯ РАВНИНИ

Коментиран от #109


Оценка:
-50 +21

ърли
76 Отговор
хахаххахах
че тя софия е стратегическа цел..има цели 0 войници там
кой ще похаби ядрена бомба в условие на световна война ??

Оценка:
-48 +18

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
77 Отговор

До коментар #74 от "Аз40":


А ПРИ СОЦА КАК БЕШЕ ?????

Оценка:
-49 +21

ърли
78 Отговор
тез хенерали не знаят как се води война май
да еа ваща ммм..глупаци

Оценка:
-56 +20

сополив трол
79 Отговор

До коментар #27 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Кой е питал хората бе сополивец недоправен.Ако имаше референдум,както е редно, никога нямаше да влезнем в НАТО,защото 80% от българите мразят САЩ`и всякакъв контакт със САЩ`е пагубен.В Австрия преди години имаше референдум за влизане в НАТО и 75% от австрийците казаха НЕ.И сега не са в НАТО и никога няма да влезнат.

Коментиран от #84, #85, #127


Оценка:
-24 +93

ърли
80 Отговор
хер хенерал ти ли ще пазиш сухопътната граница без нато
цървул безполезен

Оценка:
-54 +20

Хаджиментов
81 Отговор
Хаха, смешници!
Когато страна членува в някакъв съюз, в случая - НАТО, тя има не само права, а и задължения. Като цяло един такъв съюз ни предпазва от много регионални конфликти, които са много по-често срещани и по-вероятни от един глобален конфликт, за какъвто пишат в писмото.
Единственият начин да се избегне това, е България да се обяви за неутрална държава, но тогава трябва да има сериозни инвестиции от най-големите и най-силните, които ще ни защитават за да пазят инвестициите си.
Все пак не бива да се забравя и казаното от Бисмарк, че "Политиката е изкуство на възможното"

Оценка:
-52 +29

chi
82 Отговор
Хвърлили са му някой долар и той ни надупи...

Оценка:
-11 +54

ърли
83 Отговор
мрази..мразиш сащ ти глупак
по велико нещо от морската пехота няма

Оценка:
-58 +12

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
84 Отговор

До коментар #79 от "сополив трол":


РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА...ИЗБРАН ОТ НАРОДА....ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ ТЕ ПИТАТ ЛИЧНО ТЕБЕ......

Оценка:
-57 +14

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
85 Отговор

До коментар #79 от "сополив трол":


КАТО БЕШЕ БСП НА ВЛАСТ, ЩО НЕ ИЗКАРА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО.....А ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ?????

Оценка:
-44 +27

Мазньо
86 Отговор
Щом гърбавите вият на умряло,значи има защо да се притесняваме от американските бази в България-ставаме мишени....

Оценка:
-11 +64

Ужааас
87 Отговор
Бойко е толкова елементарен, че ще се изгуби на втория ред.

Оценка:
-16 +60

Trol
88 Отговор

До коментар #60 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Личи си че си поредния генетично увреден сопол,след като не знаеш каква армия сме имали.150 000 редовна и 2 036 000 мобилизационна-4-тата армия в Европа.

Коментиран от #90


Оценка:
-14 +76

ърли
89 Отговор
само за сведение и визуализация..в момента в който някога изобщо полети ядрена или тактическа конвеционална ракета към българска територия..че в този същият момент летят многобройни устройства посока остановки и други съоражения на руска територия и никой не знае резултата..никой никога няма да изстреля ядрена ракета към не военна цел при условие че не знае колко от тях ще изчезнат от радара в следващите 10 минути..така че спете спокойно хенералите

Коментиран от #97, #276


Оценка:
-57 +16

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
90 Отговор

До коментар #88 от "Trol":


И КВО ОТ ТОВА.....КОМУНИЗМА УМРЕ, СССР СЕ РАЗПАДНА, СОЦА СИ ЗАМИНА....И ЗА КВО НИ БЕШЕ ТАЗИ АРМИЯ.......ПОНЕ ДА УЧАСТВАХМЕ В АВГАНИСТАН ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ...ДА СИ ОПРАВДАЯТ ЗАПЛАТИТЕ

Коментиран от #100


Оценка:
-51 +18

Ганьо
91 Отговор
И преди бяхме фронтова държава, кльона пред СССР, само си сменяме робовладелеца....

Оценка:
-28 +23

Софиянец
92 Отговор
Руските подлоги са се загрижили за матушка .... рассия, тези които са се подписали на момента по едно обвинение за държавна измяна!

Оценка:
-58 +26

ърли
93 Отговор
евентуално може да стане ако русия е изпарена и има някоя последна подводница в черно море и ударят софия от злина
друг начин чисто и просто няма

Оценка:
-50 +12

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
94 Отговор
НАТО.....ТИХИЯТ УЖАС НА ОРТОДОКСАЛНИТЕ КОМУНЯГИ ОТ БСП......

Коментиран от #138


Оценка:
-48 +19

Не ни набутвайте за "пушечно месо" между
95 Отговор
НАТО И РУСИЯ, щяха Борисов, да плуват само "Платноходки" по нашето крайбрежие на Черно море???, Нали така Казваше!!! цар Борис 3 е казал нещо по въпроса, Забравил ли си го Борисов??? Борисов, не вкарвай държава и народ в Тези Мръсни игри!!

Оценка:
-13 +72

dedoto
96 Отговор
Все пак може би има офицери от Българската армия, а не само блюдолизци!!!!

Оценка:
-15 +58

Мазньо
97 Отговор

До коментар #89 от "ърли":


Прав си за това,че" никой никога няма да изстреля ядрена ракета към не военна цел "...тогава защо да създаваме военни цели в България....

Оценка:
-11 +55

ърли
98 Отговор
руснаците не може да ги е страх от едно летище
те са велики..

Оценка:
-34 +21

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
99 Отговор
НЕ ВИЖДАМ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ В ЧЕРНО МОРЕ...МИНЕ ЛИ КОВИТО, НАШИТЕ ПЛАЖОВЕ ПАК ЩЕ СЕ НАПЪЛНЯТ...И С ПЛАТНОХОДКИ...ЗА УЖАС НА ДРУГАРИТЕ

Оценка:
-44 +18

Сър Пичук
100 Отговор

До коментар #90 от "ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО":


Участвахме в потушаването на въстанието срещу тоталитаризма в Чехословакия - 1968г. Рамо до рамо със съветската армия...
"Бойна дружба..."

Оценка:
-41 +14

фелдфебела
101 Отговор
Поредното доказателство,че в България русофилистията не е излекувана и настъпва яростно по всички направления. Разбира се по нареждане на руските господари и безпрекословното изпълняване на заповедите им от безродници милеещи за руски , а не за български теинтереси. Накратко -рубладжии! Това недвусмислено показва,че рассията нещо съвсем е закъсали и почва да дрраще и да капе като пред умирачка. Нещастници!

Оценка:
-61 +23

РЕАЛИСТ
102 Отговор

До коментар #51 от "оня с коня":


Какво разбираш под това "ние нормалните българи". Това , че пишеш глупости в държава я която премиера казва" Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме" явно те прави нормален. Членки сме на НАТО без референдум, значи народа не е питан. Руският бази ако са искали можеха да имат при Варшавския договор, но дори инструктори офицери нямаше у нас. Нали офицери заминаваха на обучение в СССР. За разлика от сега, когато и маме американски бази със статут на американска територия и безсрочен договор като в Гуантанамо. Безнаказаност за американските служещи там. Могат да убиват и изнасилват, като в Япония без да им се държи сметка. От кого ще те пазят. От тези , които ти дадоха свобода , да не си турчин повече. Сега ще се гушкаш с турчина в НАТО и ще громиш руския враг .

Коментиран от #104


Оценка:
-17 +77

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
103 Отговор
НАТО НИ Е ГАРАНТ ЗА МИР И ПРОСПЕРИТЕТ....ТАМ СА БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ И РАЗВИТИТЕ ИКОНОМИКИ...МОЖЕ ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ, АМА СРЕД НАЙ ДОБРИТЕ.....

Коментиран от #105


Оценка:
-62 +14

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
104 Отговор

До коментар #102 от "РЕАЛИСТ":


РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА ЗА ВЛИЗАНЕ В НАТО...КАТО БСП БЯХА НА ВЛАСТ, ЩО НЕ НАПУСНАХА АЛИАНСА...ИЛИ НЕ ИМ СТИСКА......

Оценка:
-45 +19

БАЦЕ БАЦИЛА
105 Отговор

До коментар #103 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Простотията от сутринта те е натиснала,а...Пийни нещо,може да те отпусне...

Коментиран от #110


Оценка:
-6 +40

106
Този коментар е премахнат от модератор.
!!!?
107 Отговор
Русофилска истерия на псевдогенерали за сплашване на българите по поръчка на Кремъл. Като НАТО'вска държава какви са ни задълженията - да правиме авиошоу за произвеждане на президенти ли ? Къде им е писмото на тези генерали когато Русия окупира и анексира Крим !!!?

Оценка:
-57 +20

иван
108 Отговор
и пак ще спе4ели изборите

Оценка:
-34 +9

Сандо
109 Отговор

До коментар #75 от "ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО":


Москва много слабо ме интересува,ако не бяха роднините ми в София същото щях да напиша и за нея.И изобщо що за глупост е това да се интересуваш от Москва,когато под краката ти килимчето започва да гори?

Коментиран от #111


Оценка:
-13 +39

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
110 Отговор

До коментар #105 от "БАЦЕ БАЦИЛА":


РАДЕВ, ТИ ЛИ СИ БРЕ...С ТИЯ КАЗАРМЕНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ...

Коментиран от #112


Оценка:
-47 +13

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
111 Отговор

До коментар #109 от "Сандо":


НЕ ВИЖДАМ ОГЪН ПОД КРАКАТА СИ........НИТО МЕ Е ШУБЕ....НАЛИ СМЕ ЧЛЕН НА НАТО.....ЯВНО САМО ДРУГАРИТЕ ОТ БСП СА В ТИХ УЖАС.....

Коментиран от #116


Оценка:
-50 +14

БАЦЕ БАЦИЛА
112 Отговор

До коментар #110 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Аз съм среднощният ти кошмар,мила....

Оценка:
-4 +37

Старши лейтенант
113 Отговор
Ако ни вкарат във война ще дезертирам в руската армия с целия ми батальон и ще убиваме натовски войници

Коментиран от #117, #128


Оценка:
-20 +51

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
114 Отговор
ПРЕМИЕРА ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЯ НА ПАРЛАМЕНТА....В НАТО И ЕС....ТОЧНО И ЯСНО....САМО ЧЕ ДРУГАРИТЕ ОТ БСП СЕ ОСЛУШВАТ...ТЕ ЗАТОВА И ГУБЯТ ИЗБОРИТЕ.....ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ

Оценка:
-39 +16

ърли
115 Отговор
с кой батальон ще дезертираш с батальона на пенсионерите ли
бая време ще отнеме да се придвижите от точка а до точка б
хаххаххаххаха не ме карайте да се смея и днеска

Оценка:
-44 +12

БАЦЕ БАЦИЛА
116 Отговор

До коментар #111 от "ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО":


А пушекът отзад виждаш ли,само дето членът не е на НАТО.....

Оценка:
-10 +23

Роко
117 Отговор

До коментар #113 от "Старши лейтенант":


Типичен русофилски задник. Заради такива безродници като теб е така трагична новата ни история. А батальона ти дали ще те последва? Гледай си старините дърт цървулко и се моли да не започва нищо,че тези като теб първи ще намажат въжето.

Оценка:
-47 +14

БСП...В ЦАЙТНОТ ЗА НАТО
118 Отговор
ТЕ МАЙ ПО ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ СА В ЦАЙТНОТ

Оценка:
-33 +9

ПОР
119 Отговор
ОССО = путинофили и национални предатели. Добре, че са малко.

Оценка:
-41 +15

Българин
120 Отговор
Офицер от запаса съм и бих искал да припомня на тези" загрижени" генерали в какво бяха превърнали Руските Комунисти Родината ни,когато бяхме във Варшавския Договор.....Бяхме врагове на НАТО и Гърция и Турция бяха Враг....На територията ни беше разположено Руско ядрено оръжие ЕС ЕС 20 ...Тогава къде бяха и пишеха ли писма на Тодор Живков,че сме ядрена мишена на НАТО......

Оценка:
-50 +25

121
Този коментар е премахнат от модератор.
666666
122 Отговор
Дреме му на тиквата.Нали чекмеджето се пълни.Преди време в едно интервю сам каза ,че ако ни бомбардират пръв ще избяга .Къде мислите ще отиде!?!? А, ние тъпаците му стоим надупени и то без вазелин.

Оценка:
-11 +46

666666
123 Отговор

До коментар #15 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Тогава имахме армия ,въоръжение и ракети СС-23,които възпираха Турция.Сега нямаме нищо освен един надупен широко разтворен без вазелин.

Коментиран от #126, #141


Оценка:
-15 +42

ърли
124 Отговор
има различни начини за водене на военни действия
..сега логично е да предположим че при условие на глобален конфликт на българска територия няма да има стратегически съединения на алианса при условие че са в зоната на незабавна реакция на руската армия..тука ще има 2 радара една ескадрила изтребители..местната отбрана и така..в най-лошият сценарии извън мащабна ядрена война..че в най-лошият сценарии русия решава че ще марширува до централна европа и свалят 4 дивизии на брега 2 във варна и 2 в бургас и се започва битка на място с местните сили и разположените танкови бригади с цел да забавят напредването им

Коментиран от #280


Оценка:
-32 +7

НАТО........УЖАСЪТ НА РУСОФИЛИТЕ
125 Отговор
И ЩО НИКОЙ НЕ СКАЧА СРЕЩУ НАТО....А КОМУНЯГИ ОТ БСП...И КЪДЕ ГО ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР...А КОМУНЯГИ ОТ БСП....

Оценка:
-37 +17

БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ
126 Отговор

До коментар #123 от "666666":


Е ЩО ТАЯ АРМИЯ НЕ ВЪЗПРЯ РАЗПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА БЕ ДРУГАРИ...ЗА КВО СИ Я ДОНДУРКАХМЕ 45 ГОДИНИ.......И НАКРАЯ СЕ ОКАЗА ЕДНО ГОЛЕМО...НИЩО

Оценка:
-34 +16

ORES
127 Отговор

До коментар #79 от "сополив трол":


"Публикувано във факти.бг: Ако имаше референдум,както е редно, никога нямаше да влезнем в НАТО,защото 80% от българите мразят САЩ`и всякакъв контакт със САЩ`е пагубен."

Ахммм ... Като е така защо ли всички са се отправили към натовски държави, а не към майка си рашка?

: )))))))

Коментиран от #130


Оценка:
-23 +32

123
128 Отговор

До коментар #113 от "Старши лейтенант":


От кога Старш лейтенант командир на взвод комадват батальони?

Коментиран от #133


Оценка:
-19 +12

ГРАД КОЗЛОДУЙ
129 Отговор

До коментар #1 от "Некой друг":


Ако не е Боко още да газиш с цървулите си по разбити и кални улици и шосета.

Оценка:
-47 +9

БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ
130 Отговор

До коментар #127 от "ORES":


КОЙ КАЗВА ЧЕ Е ТАКА...ИЗБОРИТЕ СОЧАТ ДРУГО...ПЕЧЕЛЯТ ПАРТИИ ПРОНАТОВСКИ И ПРОЕВРОПЕЙСКИ......НА КОЙ ДА ВЯРВАМЕ...НА ПРОГНОЗИ ИЛИ НА РЕАЛНИ ФАКТИ....ПАК СТЕ В ЦАЙТНОТ ДРУГАРИ ОТ БСП

Оценка:
-36 +18

да бе
131 Отговор
а къде бяхте 45 години, когато скъпите на сърцата ви руснаци ни бяха поробили?

Коментиран от #191


Оценка:
-39 +19

Щерев
132 Отговор
Това е фашистката клика от неосъществения държавен преврат на харманлийския цървул.

Коментиран от #134


Оценка:
-26 +14

Може може
133 Отговор

До коментар #128 от "123":


Може и да командват... Като "мобилизира" смръдливите дъртаци от пенсионерския клуб заедно с бабите, току-виж събрал и въоръжил батальон изперкали "бойци"

Оценка:
-33 +16

Чегевара
134 Отговор

До коментар #132 от "Щерев":


От тия фашизоиди даже БСП се разграничи.

Оценка:
-26 +13

ОССО....ТИЯ ДА НЕ СА ОТ ЗАПАСА....ЯСНО
135 Отговор
ТИЯ НЕ СА ЛИ НА ПОЧИВКА ПО ЕКЗОТИЧНИ ОСТРОВИ.....ВМЕСТО ДА НИ ТРОВЯТ С ТЕХНИТЕ ИЗЦЕПКИ......

Оценка:
-32 +10

Ю Кортес
136 Отговор
Биографиите им са,агенти,съдии убийци,пияндурници,крадци....събрани с цел фашистки преврат

Оценка:
-34 +13

чичко ви Сорос
137 Отговор
Точно така тролчета мои - пишете поне по 20 коментара против Русия - не забравяйте че плащам на коментар. За най-активните ще има и бонуси. Може и с различни никове да пишете - браво. Пък плюсчета и минуси слагайте и от телефона да изглеждате повече.

Оценка:
-10 +38

138
Този коментар е премахнат от модератор.
Перо
139 Отговор

До коментар #15 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


А защо трябва да членуваме във военен блок,независимо какъв? В развитите държави членството и излизането от политически,военни и икономически съюзи и блокове става чрез референдум.

Коментиран от #144


Оценка:
-11 +41

ърли
140 Отговор
ако руснаците ангажират ресурс да се мотаят тука победата е вече осигурена..даже и никой да не стреля по тях..те просто да решат че трябва да правят маневри тук ами не в централна полша например
ей младеж като не разбираш от военни работи пии си ракията и не се тревожи

Коментиран от #146


Оценка:
-26 +8

guest
141 Отговор

До коментар #123 от "666666":


Сега като си гола пушка, да не те напада някой? Ние сме продадени отдавна, само трябва още време да се осъзнаем...

Оценка:
-5 +29

ХАААА
142 Отговор

До коментар #138 от "Мухаа,хаа! Имаш":


Мухаа,хаа! е русофилски трол-рубладжия. Подвизава се във всички подобни статии и сайтове. Трови всички ни с болшевишка прокремълска пропаганда. Безродник-помияр.

Оценка:
-33 +11

БНА - страж на България
143 Отговор
ТЕЗИ ГЕНЕРАЛИ ДА НАПРАВЯТ ГЛАДНА СТАЧКА ПРЕД НС ИЛИ ДА СЕ ВДИГНАТ СЪС ЗАПАСНЯЦИТЕ И ДА ВКАРАТ В АРЕСТА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ДА ОПЪНАТ ДЕПУТАТКИТЕ ( А МОЖЕ И ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЕДНА СПЕЦИФИЧНА ПАРТИЯ) И НЕЩАТА НАЙ НАКРАЯ ДА СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО.

Оценка:
-10 +27

НАТО........УЖАСЪТ НА РУСОФИЛИТЕ
144 Отговор

До коментар #139 от "Перо":


ЩОТО САМИ СМЕ СЛАБИ.....И ОТБРАНАТА ЩЕ НИ Е МНОГО СКЪПА...СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВЕЛО СИЛАТА....НЯКЪДЕ ГО ПИШЕЛО

Коментиран от #197


Оценка:
-17 +10

!!!?
145 Отговор
В България има Пандемия от генерали-русофили !!!?

Оценка:
-30 +13

Ще ти се
146 Отговор

До коментар #140 от "ърли":


Ей,фатмака, ти много ги разбираш военните работи? Сън не те хваща от мерак да дойдат азиатските диваци тук? Айде пийни една пърцуца,завий се със зеленото одеалце и сънувай руски маневри в България.И както блажено сънуваш леко-леко се възнеси при др.сталин,ленин,гошо тарабата и останалите болшевишки разбойници.Умирисник!

Оценка:
-21 +18

ърли
147 Отговор
тоз пък..френдли фире
..те и стоунуол джаксън го затреляха неговите..редник
потвърди целта и чакай команда лол

Оценка:
-10 +1

НАТО........УЖАСЪТ НА РУСОФИЛИТЕ
148 Отговор

До коментар #138 от "Мухаа,хаа! Имаш":


И КОЙ СКАЧА СРЕЩУ НАТО....ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА....НАТО БОМБАРДИРА СЪРБИЯ...РУСНАЦИТЕ ПАС....НАТО СВАЛИ ХЮСЕИН...РУСНАЦИТЕ ПАС....НАТО НАГАЗИ ЛИБИЯ...РУСНАЦИТЕ ПАС.....И КВО ПРАЙМ СЕГА....

Оценка:
-22 +16

НАТО........УЖАСЪТ НА РУСОФИЛИТЕ
149 Отговор
ПЪК В ЗАЛИВА ГИ ПОМЕТОХА....РУСНАЦИТЕ...ДВОЕН ПАС

Оценка:
-21 +9

Криеш името си страхливец
150 Отговор
БМБ отговори на аФторите на писмото военните експерти - "Ами купете си къщи в Испания, тя не е фронтова държава! Време е проумеете, че живеете в зависима територия, а не в окупирана държава! Пунта ВИ Мара от Банкя! И се пазете от вируса на страха!"

Коментиран от #152


Оценка:
-7 +18

НАТО........УЖАСЪТ НА РУСОФИЛИТЕ
151 Отговор
УЖАСЪТ НА ТИЯ ТОВАРИЩИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОСТА ДЪЛГО......

Оценка:
-17 +14

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
152 Отговор

До коментар #150 от "Криеш името си страхливец":


НАПРАВО СИ КУПЕТЕ ЦЕЛИ ХОТЕЛИ НА ХАЛКИДИКИ.....БЛИЗКО Е...ЯСО...

Оценка:
-8 +10

Газ 66
153 Отговор
Не им се връзвайте на акъла на тия генерали , те няма да доживеят да видят дали това което твърдят ще стане. Вече износват последния си чифт зелени чорапи . Още преди 30 години ни пълнеха главите с тия глупости в казармата. Как НАТО ще ни напада и ще ни унищожи. Пускаха ни филмчета с кадри от взрив на атомни бомби и ракети . Война няма да има. Политиците ги командват големите корпорации. А половината западни корпорации имат инвестиции и заводи в Русия. Да има война това значи да унищожат собствените си инвестиции. Давам примери с френския логистичен гигант GEFCO. Огромна част от импорт-експорта на Русия минава през него. Става въпрос за милиарди. Както и компаниите Рено , Мерцедес , Ман и много други. Такива компании обединени могат да свалят което и да е западно правителство ако се почувстват застрашени

Оценка:
-28 +14

МИНАЛОТО
154 Отговор

До коментар #31 от "Някой":


си е минало и дава поуки, настоящето подготвя бъдещето - и с действията си българското правителство подготвя страхове... За колко минути изстреляна от Русия ракета ще порази Адмиралтейството във Варна, където има координационен пункт на НАТО - и ще пострада ли Варна от тази ракета - и зако?

Оценка:
-11 +27

ърли
155 Отговор
ти какво сега убеждаваш ме че руснаците ще изстрелят ядрена ракета по щаба на флота ли ??..или ще гръмнат една тактическа от подводница и ще и разкрият местоположението за да убият някакви контра адмирали без кораби не си придавайте чак такава важност..

Коментиран от #160


Оценка:
-18 +11

ърли
156 Отговор
нато е организация която може да преживее убийството на няколко шапкара без това да нали готовноста за ответен удар при който ще умрат всички руснаци

Оценка:
-18 +12

ърли
157 Отговор
като не разбирате от стратегия и военни действия пийте си ракията и не се занимавайте

Оценка:
-10 +13

Тиква
158 Отговор
Тикво,нали знаеш,че бай Ставри те чака?

Оценка:
-12 +17

Антимафия
159 Отговор

До коментар #1 от "Некой друг":


Бойко Борисов, отдавна е заложил сигурността на България в полза на неговите манипулации на закони и грубо нарушение на правосъдието на България!


Със подписа си вчера , 10.03.2020. Борисов и голяма част от крадливите Български политици, ше трябвада разяснят на Българския народ ,за какво поставиха подписа на държавата?
Заради многогодишна бюджетна рамка на ЕО, или за закона който регулира тази рамка и налага съвсем друг начин, на интерпретация по същество за спазване на закон, който до момента, не съществуваше в ЕО.

Коментиран от #166, #174


Оценка:
-15 +23

Право на дума
160 Отговор

До коментар #155 от "ърли":


Може, да не са "някакви адмирали " а командния център на НАТО!
Ние сме длъжни да предоставим ,такъв и сме подписали договор със НАТО.
Ракетите може и да не са Руски, има още много други с крилати ракети и подводници.

Оценка:
-9 +5

ха хахахаха
161 Отговор

До коментар #3 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


то Нато като гледам само за нас мисли.

Коментиран от #170


Оценка:
-9 +6

име
162 Отговор
тези руски офицери са учредили съюз " изуй гащи" .

Оценка:
-19 +12

ърли
163 Отговор
трябва ли да ти обяснявам че защитата е на много нива..ти сега в момента ми говориш за сценарии пеарл харбор
нещо много важно ще се решава във варна и от някъде внезапно ще пратят ракета и ще заличат тия много важни лица..как ще стане при условие че години преди това всички политици и разузнавателни агенции ще знаят за това и въпросните адмирали няма да са там ами на родни балкани и с каски..yo ушите не са ви само за украса те подобряват аеродинамиката на плешивите ви глави

Коментиран от #216


Оценка:
-11 +7

Фетулах гейт
164 Отговор

До коментар #1 от "Некой друг":


Сега, идва и Фетулах гейт бг, като реакция за Коледа, Гешев трябва да намери" метежниците от писото" и ги арестува веднага, а министъра на отбраната, далавериста за милиарди,
"Карадебелянов" се очаква да играе, доброто ченге, и да заложи "Патриотичните си качества" за покупки на ненужна техника , което днес е жив ,"Пир по време на Чума".
Защото друг мандат, посмъртно не се очаква.

Оценка:
-12 +10

ърли
165 Отговор
добре добре русофилските генерали нула готовност за бой
което се и очаква..в едни отминали времена тия проблеми са ги решавали на място..но сега е демокрация и си писукат на воля
подкопават морала на без това изтерзаният народ със бълнуванията си и сомнамбулизма

Оценка:
-20 +14

Андрей
166 Отговор

До коментар #159 от "Антимафия":


Господа генерали и офицери! Умни хора сте а не разбирате, че нещата на добра воля няма да се получат! Силата и призива е във вас! За доброто на България изправете се срещу голямото зло, което споделят вашите родители и близки, призовете народа на крак и го поведете. Защо поединично трябва да даваме свидни жертви ? Чета разни недостойни коментари за руски, и не знам какви още офицери,що за нелепост българи? Какво като е завършил в Русия, Италия или Франция? След като му е болно и страда за България да не се моли, а да се изправи открито! Примери в Българската история много! Но се искат сърцати мъже, на които народа да повярва!

Оценка:
-13 +19

ърли
167 Отговор
казвам ви не разбирате от тия работи и не сте чак така важни
намерете по-добър начин да си губите времето

Оценка:
-14 +6

168
Този коментар е премахнат от модератор.
Велински от всеки километър
169 Отговор
До полковниците с петолъчки на челата:По времето на социализъма и комунизъма не бяхме ли фронтова държава нали щяхме да се бием с турците ?Тези същите полковници днес ходят в Одрин на пазар за баклава и рахат локум прах за пране и чорапи!Петолъчки не плашете гаргите!

Оценка:
-22 +15

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
170 Отговор

До коментар #161 от "ха хахахаха":


ЧЕ КВО ДА МИСЛИ ЗА НАС...НЕ ВИЖДАМ НЕКОЙ ДА НИ ЗАПЛАШВА ИЛИ ДА НИ СКАЧА НА БОЙ.......

Оценка:
-12 +14

НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ
171 Отговор
АМИ КАТО ГЛЕДАМ ПЪЛНО Е С ТАКИВА ХОРА В БГ.....ПРОМИТИ И БЕТОНИРАНИ МОЗЪЦИ.....ЧАКАЩИ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ

Оценка:
-14 +16

OTAN
172 Отговор
Невероятен пасквил! Нека подписалите това "нещо" обменят 20-те си заплати в рубли и ги пратят на любимката им Маша за разкрасяване, че нещо повяхва фаворитката.

Оценка:
-23 +13

Борисов
173 Отговор
Да бъде изметен от властта Борисов и вкаран в затвора, а следващото правителство да скъса всички договори със Сащ и изпрати цялата американска терористична организация извън пределите на България.
Това трябва да първото, което да направи правителството за запазване на България като държава и население.

Коментиран от #179


Оценка:
-14 +26

174
Този коментар е премахнат от модератор.
КУ..СТ.Я
175 Отговор
Когато бяхме във Варшавския договор имахме около 300(някой по запознат да коригира бройката) бойни самолета и N броя танкети от което турските и гръцките въоръжени сили се насираха, като задачата на великата по това време БНА беше да задържи противника 48 часа до десанта на 3 ти Украйнски фронт!!!

Коментиран от #178


Оценка:
-9 +23

ърли
176 Отговор
времената се променят променяш се и ти
имахме нямахме..войната е в реално време палячоо
казвам ви че не разбирате нищо от военно дело..

Оценка:
-13 +3

Гост
177 Отговор
Това не са никакви генерали,а пенсионери щом действащите генерали си мълчат,значи всичко е наред.

Оценка:
-18 +14

БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА
178 Отговор

До коментар #175 от "КУ..СТ.Я":


И КВО КАТО ИМАХМЕ...СОЦА УМРЕ, СССР ТОЖЕ, ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР ИЗЧЕЗНА...А ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ГИ ИМА...И ЗА КВО ХРАНТУТИХМЕ МНОГОХИЛЯДНА АРМИЯ....ОТ КОЙ НИ ВЪЗПРЯ, ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА....ОТ КАПИТАЛИЗМА ИЛИ...НАТО

Коментиран от #261, #294


Оценка:
-21 +13

Гост
179 Отговор

До коментар #173 от "Борисов":


Ако това стане САЩ ще даде зелена улица на анадолците и никой не може ни спаси!

Оценка:
-11 +9

180
Този коментар е премахнат от модератор.
Посетител
181 Отговор

До коментар #15 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Тогава имахме армия и флот, авиация! Общо 120 - 150 хиляди, поне. Днес, с тия 20 000 - какво правим? Полицията е повече от тях, 60 000! И тогава наистина можехме да разчитаме на помощ, не както сега - Брюксел към Атина: - Оправяйте се сами с турците, нас не закачайте! - И това ми било съюзници!!!

Оценка:
-9 +23

ърли
182 Отговор
прави сметка че морската пехота ще дойде на 12 час защото всичките са с хеликоптери..отряда за бързо реагиране ще кацне в неизвестна локация..въоръжени с джавелини най-вероятно за да защитава някое летище на което ще кацнат изстребители и ако глупавите руснаци не са пратили поне целият украински фронт..място на което ще се водят бойни действия в същият този момент..ми нищо няма да стане

Оценка:
-16 +5

ърли
183 Отговор
сащ превъзхождат руската федерация 3 към 1 при танковете и 7 към едно при самолетите..вероятноста русия да спечели конвенционална война срещу нато е нулева..вярно е че ще изринат българската армия
но после ще умрат славно с медали

Оценка:
-15 +11

баш тулупа
184 Отговор
Аз видя само лодки , платноходки , мис гащи , по и без гащи . Нищо друго не видя.

Оценка:
-4 +13

Бай Шиле
185 Отговор
Не се бойте българи! На времето НАТО защити Кипър.С поне 10 резолюции.През това време Турция превзе половината държава и още си е там.

Оценка:
-8 +27

Антикомунист
186 Отговор
Дайте да видим кои са тези офицери и генерали толкова" загрижени" за България. Едно време като бяхме във "варшавския договор"нямаше никаква ама никаква заплаха и бяхме"суверенни". Тъпаци --- никога България не е била по сигурно място.Държава в НАТО.

Оценка:
-21 +9

Паскалев
187 Отговор
Това което става днес е разделение. Систематизирана схема за унищожаване на Българския народ и култура. Защо , не мога да отговоря. Сега остава и ВОЙНАТА браво. Обвинявам повече себе си че не съм направил нищо през всичките тези години. И все повече се замислям дали е късно за децата ми.
Тъжно е без бъдеще в собствената ти страна
Само война да няма.

Оценка:
-1 +21

ТОЧКАТА
188 Отговор
отговорът е пределно ясен и разбираем....,,,...булюбулюбюлююююю!!,,Като на възбуден курконь...

Оценка:
-4 +7

ЧИБУРАШКА
189 Отговор
АЛО ГЕНЕРАЛИТЕ РЕВОЛЮЦИЯТА СВЪРШИ ВИЕ ОЩЕ ПРИЗРАЦИ ВЗРИВЯВАТЕ

Оценка:
-12 +11

Сеирджия
190 Отговор
Когато Боко ходеше по джапанки при Петър Стоянов и ядеше кайсии, за да му каже, че го подкрепя неофициално що не писахте писма ами сега? А искате да върнете дебата за България да е Швейцария на Балканите! Преди бат Петьо да спечели изборите за президент!

Оценка:
-8 +6

гост
191 Отговор

До коментар #131 от "да бе":


Предпочитам руското робство,пред Боковото робство.

Коментиран от #194


Оценка:
-9 +16

Jack Bauer
192 Отговор

До коментар #1 от "Некой друг":


Те и господа офицерите като ги гледам не са много по мисленето. Да бяха прочели българската история, Юни 1923 г., Май 1934 г. ... че да се сетят как стават нещата. А не да пишат писма като някакви джендъри. Но явно така се работи сега, както е модерно да се каже "да свикваме с новата реалност".

Оценка:
-10 +8

ърли
193 Отговор
гледах гръцки филм за кипър
ми сами са си виновни..да стреляш и зареждаш бомби по британски експедиционен корпус си е загуба на време

Оценка:
-11 +4

Ушанка
194 Отговор

До коментар #191 от "гост":


Марш в Раша

Коментиран от #198


Оценка:
-8 +8

Тра-ла-ла
195 Отговор

До коментар #7 от "Има живи българи !!!":


И какво предлагат тези ,,българи", вероятно ,,родолюбиви"? Може би да си да си разорим и изгорим територията, защото можело някой да дойде и да я използва? Чудесна идея! Така ще угодим вкупом на всичките си съседи! Доволни ще са и гърци и турци, сърби и северно македонци, румънци много доволни ще са руснаците, а САЩ, Англия, Франция, Германия ще минат и без нас и никак няма да съжаляват! Общо взето да вземем да се изличим от лицето на света може би???

Оценка:
-13 +10

адресата
196 Отговор
Тия генерали и офицери не знаят ли че има Министерство и министър на външните работи, Министерство и министър на отбраната; договори с Алианса и задължения по тях...

Оценка:
-14 +9

Перо
197 Отговор

До коментар #144 от "НАТО........УЖАСЪТ НА РУСОФИЛИТЕ":


Резултата от сърдинението и силата го знаем от двете световни воини,после Варшавския договор,сега и от НАТО. В Европа има и по-малки страни с военен неутралитет и собствена армия и отбранителна индустрия.

Оценка:
-6 +12

198
Този коментар е премахнат от модератор.
Тра-ла-ла
199 Отговор

До коментар #11 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ":


Ако се пита колко езика владее - два! Български и собствения си? Колко езика знае? Едва ли някой му води статистика! Много са: Първо на партийните функционери ( бивши и настоящи), на разните мисирки и чиновници, на всякакви калинки, миски и тъй нататък...не му се хваща края! 😉

Коментиран от #240


Оценка:
-6 +9

Бай Манчо
200 Отговор
Достойна постъпка на генералите , дано толупа се вслуша , ако се стигне до конфликт никой от "съюзниците" няма да пита или чака нашата "армия от толупи" да вземе някакво решение , а направо ни превръщат в бойно поле с всички последствия за нас . Толупа изглежда отново ни е предал , кой знае какво е подписал и колко бази още ни "зашият" . ПРЕДАТЕЛИ

Оценка:
-7 +17

ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ
201 Отговор
Първо си свалиха .....долните гащи..Говоря за бг военни ли са ,или са като министъра си...Ако бяха военни нямаше да е така..После се наведоха услужливо и си отвориха задните бузи,като .....а,след това някой от тях се сетиха,че са ги .....таковали!

Оценка:
-5 +8

Шуми Марица
202 Отговор

До коментар #3 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Силна българска армия, независима военна промишленост,производство на дронове с българска оптика и електроника ,ремонт на всички видове самолети и хеликоптери, двигатели за тях, ремонт на верижни машини и колесни, оръдия и всички други видове оръжия, само тогава, е възможно да идват на учения у нас.Много им поздрави от нас

Оценка:
-1 +16

мунчо
203 Отговор
ПРАВИ СА ХОРАТА КОЙТО СА НАПИСАЛИ ТОВА ПИСМО.ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ В ТАЗИ СТРАНА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ЗА НАШАТА СИГУРНОСТ.СТИГА СМЕ УГАЖДАЛИ НА ТОЗИ И ОНЗИ.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ЗА БЪДЕЩЕТО И БЪЛГАРИЯ. ДЪРЖАВАТА Е ЕДНО ТРИКРАКО СТОЛЧЕ ПЪРВИЯ КРАК ТОВА Е ПРАВОСЪДИЕТО ,ВТОРИЯ ТОВА Е НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ТРЕТИЯ ТОВА Е ВЪТРЕШНИЯ РЕД. ПИТАМ КОЕ ОТ ТИЯ ТРИ НЕЩА СА ИЗПЪЛНЕНИ В Р.БЪЛГАРИЯ.

Оценка:
-5 +20

204
Този коментар е премахнат от модератор.
205
Този коментар е премахнат от модератор.
Уйке
206 Отговор
От писмото не приемам присъствието на обръщението,, г-н генерал,,. Що за генерал е този пожарникар? В сверата в която се развиваше преди, военните звания са премахнати! Въпросите, които се поставят не са в неговите приоритети, а и в неговите компетенции-те не носят дивиденти в ЧЕКМЕДЖЕТО!!!!!

Оценка:
-5 +18

Казуар
207 Отговор
Бетонните глави се опитват да подкопават националната сигурност на България и да я тласкат към диктаторите в Евразия.

Оценка:
-17 +8

Швейк
208 Отговор
тоз хилнатия човечец от снимката е безотговорен и полуграмотен, да дава оставка и да се отървааме от него и котилото му от некадърници

Оценка:
-4 +9

Доцента
209 Отговор
Какво лошо има да си изградим военната инфраструктура.Естествено ,че тук ще дойдат нашите съюзници от ЕС иСАЩ а не враговете ни от Русия която е бита карта от всякъде

Оценка:
-18 +6

любчо луков
210 Отговор
Руски агенти и подлоги всячески непрекъснато се опитват да откъснат Отечеството ни от естествения му и единствен защитник-отбранителният съюз НАТО. Само поводите са различни.Как да бъде защитена България срещу много по-силен евентуален агресор, какъвто е имперска Русия на Путин, без присъствието на американски и други съюзнически войски тук?! Да викат "Къш" на руската въоръжена до зъби паплач от другия край на Атлантика ли?! Елементарни предатели и чужди слуги, марш по дупките!

Оценка:
-22 +9

2020
211 Отговор
Статията отразява истината.България заложи пак на "Куц кон"-сащ.Българска войска няма.Нато и без това върви към ликвидиране.Франция, /велика държава/отдавна иска да има отделна военна организация.Президентът Генерал Шарл дьо Гол извади Франция от НАТО въднъж;какво пречи на Президента Еманюел Макрон да го направи втори път-нищо.Да се пъчиш /любим израз на уважавания от мен Сашо Диков/на Русия с бази , остарялото НАТО/в преносен и пряк смисъл/,е смешно ,но по важно е че е глупаво.На нито една страна не й минава през ум да заплашва Русия/така беше и по време на т. н. "СТУДЕНА ВОЙНА"/.Това беше разбрано много добре от Джон Ф. Кенеди и той имаше намерение да поддържа добри дипломатични отношения със СССР.Разбира се тъпите американци /заедно с Оръжейния бизнес ,ръководен от ционисти/го убиха.СССР остана ,но сащ още тогава тръгна надолу.И сега Б. Борисов комунист-натовец реши да продаде България на сащ за 8 F16 и да изкара още няколко месеца власт.А ,вие гербаджиите скачате срущу Русия.Русия въобще не иска да знае за България-тя няма нужда от предатели.За тези които се опитват да припомнят ЦАР БОРИС III трябва да знаят ,че през ВСВ Царят :НЕ дава войски на ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ;НЕ прекъсва дипломатичните отношения на Царство България със Съветския съюз;Спасява 53000 евреи/а те за благодарност заедно с престъпниците Г. Димитров и масонът Васил Коларов извадиха тялото на Цар Борис III от Рилсия Манастир и го поругаха/ .Мислете ,когато критикувате.Четете документи.Истина

Оценка:
-5 +20

АЛОУУ !
212 Отговор
Генерали и офицериииий, дека ви са солдатите, ваа ?!

Оценка:
-16 +5

Стефан
213 Отговор
На тези генерали да им припомня, когато бяхме във Варшавския договор тогава натовските ракети и оръжия също бяха насочени към България и тогава ПАК ЩЕШЕ да сме фронтова държава, сега и един урок от историята ни - като съюзници на Хитлер НИЕ НЕ ИЗПРАТИХМЕ НИТО ЕДИН ВОЙНИК НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ, ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ВСВ НИЕ НЕ СМЕ ИЗТРЕЛЯЛИ НИТО ЕДИН КУРШУМ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ, пак за сведение на тези явно русофилски предатели ще кажа - всички страни от бившия соц. блок имаха войски на източния фронт даже армията на генерал Власов се е била против собствения си народ, моя милост също като вас не понасям този нарцис Борисов, но вие си играете със страховете на хората и преди избори искате да събудите носталгичните чувства на пенсионерите, закъсняхте Боко им даде по 50 лева до март.

Оценка:
-10 +11

stan4o
214 Отговор
Сбъркали са адреса на писмото си. То трябва да е адресирано до колегите им от библиотеката - великите мислители, които са първопричината, а Борисов е следствие на тяхната мъдра мисъл. Сега му сърбайте попарата., нали се мислите за умни.

Оценка:
-2 +8

военен съд
215 Отговор
Тея генерали са савецки генерали. Айде нямаме нужда от русофилски троянски коне.

Оценка:
-21 +7

Бай Манчо
216 Отговор

До коментар #163 от "ърли":


Ти май не разбираш , че не става въпрос дали ще унищожат някакви си генерали , адмирали или команден център , а умишлено ще ни превърнат в пушечно месо и ще унищожат инфраструктурата ни заради някакви чужди интереси и политически игри - вкарват ни във филм който не искаме . Ти видял ли си някакви американски инвестиции в България или ние трябва да сме "щастливи" , че са ни разрешили да предплатим никому не нужни морално остарели самолети , кораби или каквото е подписал боко предателя , като награда за предаността на пуделите ни спряха енергийните проекти . боко нали се хвалеше , че полагал по 5км на ден тръби - май и за това излъга .

Коментиран от #219


Оценка:
-7 +13

Анонимен
217 Отговор
Що свалихте живков. Късно е вече. Те изкупиха земите малцинствата. Дърдете се на вас мили комунидти. Не с думи, а с дела. Прес 50-те години на миналия век, родените през 19 век и идвайки от сегашна, тогава беломорска тракия, християни са купували земи от турци, заминавайки в Турция 1923/1925..и непрекъснато.. От родопите в града.. Виж какви къщи се издигат. Историята се повтаря, но в полза на малцинствата. И има ли значение, както ми бе казала една моя ориятелка преди 20 г. И какво като е България и си българка, виж кво са направили с теб.. На улицата, а аз днес тък като сме на ти със западни страни и тук. И кво като бойко цецо каранфилка ми са. Защо оставиха българите без работа, а тях им разрешихте да изкупят земите на дедите ни за 100 лева на декар. Хитър е доган, оправи ви. Замълчете. Ще им работите до баялдисване, както казват те, без хър мър. Многп горе са помаци. 16 пъти са им сменяли имената. Дано се досещате, младите в гаража. Ние сме от младите, те са от старите... Тонове, но щом сме в ЕС, както е там, тук е редно много да бъдат съкратени, реформи. Бойко лош, но ви остави. Няма кой да ни напада, а бг е пълна с генерали, а от учените орофесири. При плановата нямаше.. Колкото сега чантаджии. Пенсия и работят, а другите.. Оправяйте се. Без конкуренция още по зле. Малцинствата цели в кал ботуши и работи раята, помаци, турци..

Коментиран от #226


Оценка:
-5 +4

rambaldievskievich
218 Отговор
Де военен преврат, де...

Оценка:
-6 +1

stan4o
219 Отговор

До коментар #216 от "Бай Манчо":


Ние сме във филм още от1989г., само че режисьорите сбъркаха артиста за главната роля в последния сериал. Сега се вайкат, защото главния герой се обърна срещу спонсора на филма. От трагкомедия филма стана трилър.

Оценка:
-0 +5

11111
220 Отговор
Що свалихте живков. Късно е вече. Те изкупиха земите малцинствата. Сърдете се на вас, мили комунисти. Не с думи, а с дела. Прес 50-те години на миналия век, родените през 19 век и идвайки от сегашна, тогава беломорска тракия, християни са купували КЪЩИ от турци, заминавайки в Турция 1923/1925..и от родопите в града.. Виж какви къщи се издигат ми казваше х по живково 1956. Историята се повтаря, но в полза на малцинствата или една моя приятелка помакиня, преди 20 г. И какво като е България и си българка, виж кво са направили с теб.. Права... И кво като бойко цецо, каранфилка, ми са българи. Защо оставиха българите без работа, а тях им разрешихте да изкупят земите на дедите ни за 100 лева за декар. Хитър е доган, оправи ви. Замълчете. Ще им работите до баялдисване, както казват те, без хър мър. Много горе в управлението ги има помаците/ПСт/16 пъти са им сменяли имената. Дано се досещате, младите в гаража. Ние сме от младите, те са от старите... Тонове можем да сътворим.., но щом сме в ЕС, както е там, тук е редно същото, без значение хасан или драган и е редно промяна, а не подмяна - реформи... . Бойко лош, но ви остави. Няма кой да ни напада, а бг е пълна с генерали, а от учените много професири... При плановата нямаше такова количество, както при пазарната.. Колкото са днес чантаджиите. Мнозина. Пенсия и работят, а другите.. Оправяйте се. Без конкуренция още по зле. Малцинствата цели в кал ботуши и работи раята, помаци, турци..

Коментиран от #249


Оценка:
-3 +6

Българин
221 Отговор

До коментар #9 от "Герберастия":


Те внуците ни няма да могат да дочакат това време. Ще е късно до тогава.

Оценка:
-1 +5

Замислен съм
222 Отговор
Някои знае ли как вървят изборите във USA(съединените щати) ?

Оценка:
-0 +7

Q-anon
223 Отговор
Някои знае ли как вървят изборите във USA ?

Оценка:
-0 +5

Q-anon
224 Отговор
Кой ли ще спечели изборите във големия брат е въпроса ,който ни вълнува всички ! Ако може ФАКТИ да помогне със прогноза ,знам ли ? Бъдете благословени

Оценка:
-1 +3

Усмивката
225 Отговор
Здравейте

Оценка:
-1 +6

stan4o
226 Отговор

До коментар #217 от "Анонимен":


Те така наречените комунисти го свалиха, за да узаконят разграбването на активите на държавата и да станат милионери. Сега пак те са мъчат да управляват, но са пълни некадърници заложиха на грешния човек.Освен да манипулират и да крадат от държавата по различни схеми друго не могат. Лошото е, че не остават можещите да правят бизнес

Оценка:
-1 +6

227
Този коментар е премахнат от модератор.
До Генералите
228 Отговор
Я зъ,е,те тази дива с,б,ир,щина .Същите т,л,у,,пи са били и предците им.Преди Османците да нахлуят.Три километра на кръст,но пет царства- господраства.Кой от кой,по голям Цар- Господар.Мразели са се,повече отколкото външните ни врагове от онова време.Иван- Срацимир към Шишман: Нека ни нападат.Но поне да съм жив,да видя,как губиш първи ти! А Османлията това и чака: клъц,клъц- наред и подред.И така половин хилядолетие.Турите си ги на груиа,тези неблагодарници.Ако не беше руснака,сега щяха да набиват чай и рахат локум.

Оценка:
-2 +7

БКП-бyнaци
229 Отговор

До коментар #30 от "един от многото":


Да, де, ама БОКо (от турското "БОК" = екскремент, лaйнo) има златен медал от гимназията в Банкя, където майка му Венета Войнова е била партийна секретарка и зам.директорка! Веднага след това получава двойки на изпитите по история и математика в милиционерския ПУЦ в Симеоново! И ако баща му Мето не е бил полк. от пожарната, шеф на софийското 2-ро пожаникарско управление и партиен секретар на цялата софийска пожарникарска организация, пък и вуйча му пожарникарския ген. Войнов не е бил шеф на пожарната и братовчед (заедно с майката на БОКо) на Иван Славков - Батето, да го набутат с двойки в пожарникарския отдел на ПУЦ-Симеоново, е щял да си остане селски свиневъд около МВР+МНО-почивните станции! И почват менте званията, менте дипломите, манте докторските, менте доцентските, ....., та да се стигне до менте каратистките, футболистките, тенисистките, менте генералските (първанови) лампази! А Владко на Татко беше само д-р по право на СофУни и ст.н.с. в БАН-културния институт!

Оценка:
-6 +7

230
Този коментар е премахнат от модератор.
Чнг
231 Отговор

До коментар #11 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ":


Знае- просташки.

Оценка:
-3 +0

Ти като критикуваш
232 Отговор

До коментар #17 от "Банда пишман":


питал ли си се дали ум изобщо имаш? Наясно ли си от колко века т. н. Западно европейска цивилизация се опитва да завладее Русия. Наясно ли си, че това е заложено в клетките на тези полусъщества и те ще престанат да се стремят към тов едва когато изчезнат от този свят? И във връзка с това те се опитват векове след векове да завладеят тази територия. Защото са лакоми и завистливи в природата си.Затова са създали и капитализма. Защото капитализма е строй на грабители! И след като реалността е такава, не мислите ли, че Русия е целта им и Русия е заплашена. А капиталист ще мине през всичко, за да граби! И след като е готов да мине през всичко, това означава, че територията ни ще бъде използвана за плацдарм на следващата битка! И това означава, че ще бъде унищожена заедно със хората с будно съзнание, заедно с хората, които изобщо "не вдява" какво се случва и заедно с вас, долни предатели!

Оценка:
-2 +6

аз съм Веска
233 Отговор
МНОГО Е СПОРЕН МОМЕНТЪТ. ОТЧИТАМ ЖЕЛАНИЕ НА ДВЕТЕ СТРАНИ ДА ВОЮВАТ . РУСКАТА СТРАНА МОЖЕ БИ Е ПРЕВЪРНАЛА БГ ТЕРИТОРИЯТА В ТЕРИТОРИЯ ЗА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ . КАК ВИЕ СИ ОБЯСНЯВАТЕ , РУСКИЯТ ЗАВОЙ ДА НИ ИЗОСТАВЯТ , МАЛКО СЛЕД КАТО СМЕ ИМ СЕ КЛЕЛИ В ЛЮБОВ , И СМЕ КАНДИДАТСТВАЛИ СЪС СЪРЦАТА СИ ЗА 16 РЕПУБЛИКА .ИМА НЯКАКЪВ ТРИК , КОЙТО НЕ СА ПРЕДВИДИЛИ И СЪЖАЛЯВАТ ....НО КОЙ ДА ТИ ГО КАЖЕ . НЯМА ДА ПОЛУЧИМ ОБЯСНЕНИЕ , ЗАЩО СА СИ ВКАРАЛИ АВТОГОЛ .
ВЕЧЕ СА ГОТОВИ ДА ОБЪРНАТ НЕЩАТА ... НО Е ТРУДНО .
ЛИЦЕМЕРИЕТО ДО ТАМ ВОДИ .

Коментиран от #239


Оценка:
-10 +1

rambaldievskievich
234 Отговор
В писмото всъщност се настоява да се съобрзяяаме и в колкото се може в по-голяма степен да намаляват руските възражения, като че ли сме едва ли не с нея (Русия) и сме към ОНД, а не сме в НАТО и съюзници на САЩ.

Коментиран от #237


Оценка:
-4 +1

Шопо
235 Отговор
Независимо кой е на власт, ако тези са на военна служба трябва да бъдат предадени на военен съд.
Стамболов ни липсва.

Оценка:
-10 +1

Никой не ни е питал
236 Отговор

До коментар #20 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


когато ни присламчиха към този "съюз" между вълци и агнета! Жалко, че в ролята на агнета сме ние! При това някой от нас си въобразява, че това са овчарски кучета! Да! Кучета са, но не овчарски, а бесни!

Оценка:
-2 +7

Глупак, при това на N-та степен!
237 Отговор

До коментар #234 от "rambaldievskievich":


Това, че тези подлеци са ни съюзници де юре, не значи, че са ни съюзници де факто!
Дано не дойде времето да ти "се отворят очите"!

Коментиран от #244, #278


Оценка:
-2 +4

238
Този коментар е премахнат от модератор.
Веске, Веске,
239 Отговор

До коментар #233 от "аз съм Веска":


какво знаеш и колко се справяш с мисленето?
Английският шпионин Михаил Горбачов (с българска кръв във вените) предаде целият Социалистически лагер, заедно със СССР! Дори и сега Русия още няма сила след това събитие да привлече отново около себе си бившите си сателити! Тя е на същия Хал като България в момента. Това не променя факта обаче, че победителите във студената война само ни изсмуква силите и ще продължават колонизатор ската си политика. Спасението този път ще дойде от читави те българи и от Господ! Жалко наистина, че трябва да се самоочистим от измекярите! Това ще е болезнен процес, който изисква първо осъзнаване на обстановката в която се намираме! Осъзнаване на отговорността, която ни е поверена от ВРЕМЕТО! Осъзнаване и изпълнение на ПИВЕРЕНАТА НИ РОЛЯ!

Оценка:
-1 +6

Тра-ла-ла
240 Отговор

До коментар #199 от "Тра-ла-ла":


Ето петима петима вече са пуснали език по Бойковия задниk като са нацъкали минуси. Той е вашия вожд слънце! Продължавайте да го защитавате!😂😂😂😂

Оценка:
-1 +5

Бсп
241 Отговор

До коментар #9 от "Герберастия":


Защо за нашия каун нищо не се пише комунистите като влезах ме в варшавская договор от врата на врата ходиха и питала да ли да влезем и Стига този борисов вие го направихте че командва нато и ес че от него зависи съдбата ви

Оценка:
-1 +0

Анонимен
242 Отговор
Свиквайте. В 1989 бай мюмюн майсторо отиде пръв в Турция. И къде, на полето. Бея цял ден на земята ни разказа бай мюмюн, бог да го прости, човечеца. На обяд им давал по половин хляб и два домата. С яденето както и да е, но не можал да издържи за мацките. Аз майстора на полето, а той по цял ден ще.. Младите.. Не е ли същото. В бг малцинствата имат пари и българките в обятията им, както и на запад, в индийските квартири. Мишките покрай лицето им, случайно му намерил кватрира, защото преди години. Когато ти запечатат органите на реда за неплатени данъци ти запорират къщата и си длъжен, ти, хазаина.. Истината, за турция бея и ччернилките. Генерали офицери пенсионери и работят, докато навън се мъчат, мъчеха. И снахата на Божков и тя реве. 20 години у дома маце, ти, вие имате пари. Раждай деца. Кво ще ги правите милионите. Ето, затова тъпчем 30 и напред, смятай, нали сте математици. Едни и същи се въртят от 70 години по телевизии и къде ли не. Безгранична човешка алчност. Що не ходиш навън, снахичке на черепа. Вашето е болест ба а ти окраде българия, има ги и в провинцията. Към предприярия бяха.. И по цял ден любо с кларнета си живее, може има няма 70 г още дпс му намерил работа или бсп. Никой не му се работи, ходете в Германия, но там иска д, упе, а

Оценка:
-1 +1

Анонимен
243 Отговор
Бойко, стига си го дондуркар, черепи, снахи, деца. Отивам в кварталния магазин и едно младо.. Никой не иска да работи..
Тук не искат, навън им трудно. Къде е хубавото. Да хванеш някой старец с пари или сам с честен труд да си изкараш прехраната за деня. Разглези ви Борисов. Кой му ревни, на държавна. Чснтата ноди, куфарчето, а главата му празна. Добре, че с връзки.. Лека и спокойна вечер.

Оценка:
-1 +1

Разумни Факти
244 Отговор

До коментар #237 от "Глупак, при това на N-та степен!":


За момента Русия дори сама като военна единица е има военна авиация /самолети ракети/ и мото стрелкови бронирани машини с висока бронестомана 10 пъти повече от Натовските държави ! Русия е най силният военен играч на планетата и никак не е за подценяване, Русия не е агресор тя помни 2рата световна война и този път е много по подготвена за ответен удар срещу агресор които си играе на войничка !

Оценка:
-2 +6

иманчо
245 Отговор
тия другари иска да върнат комунизма и БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ задунаевска губелния или по точно към евразия БЪЛГАРИЯ е в европа и там и е мястото а не при русия

Оценка:
-7 +3

стига простотии
246 Отговор
"...при евентуален въоръжен конфликт, България се превръща във фронтова държава..."
Трябва да си завършил академия "Фрунзе", за да стигнеш до този гениален извод! Абе защо не си гледате пенсиите, които междувпрочем, ви плаща европейска и евроатлантическа България, а не Русия? Имаме едни зелени чорапи на Дондуков, стигат ни...

Коментиран от #250


Оценка:
-9 +2

възпитаник
247 Отговор
мутрата с нищо не е наясно оставка,ревизия и затвор

Коментиран от #251


Оценка:
-4 +5

Тиквун
248 Отговор
Дреме ми

Оценка:
-0 +2

Тук съм съгласен-напълно!
249 Отговор

До коментар #220 от "11111":


Една шепа хора сме. Нека да се ОПОЗНАЕМ. Във времето на нашите родители хората се знеха лично-познавах лично жителите на по няколко близки села, че градове! А сега не се знаем и вижте каква въртележка ни завъртя! Аз ще ви дам посоката, а вие си продължете сами. Бойко-българско име, но делата му изцяло срещу България и всичко българско. Не почита Националните ни празници. Много близък с Ердоган! Лично аз се съмнявам като гледам делата МУ, че и той като Александър Йорданов е евреин с българско име! Тук думата имат познавачи те на рода МУ. Александър Йорданов-Преди време в Интернет се появи информация от негови познати от по-старо време, че е евреин с българско име. Избягалия в Дубай математик-бизнесмен - чот Велин град. Това е повод за 0уточняване на рода. Дали не е помак. Цветан Цветанов-от Велин град. Същите мисли трябва да бъдат потвърдени или отхвърлени Заместникът на Цветан Цветанов в новата (???) много съмнителна партия-от край в който живеят най - вече помаци. Тук всичко се насочва към верните последователи на Ахмет Доган. Омръзна ми. Продължете си сами. Там е заровено кучето. Търсете!

Оценка:
-2 +7

Кретенизма нещо повече ли е
250 Отговор

До коментар #246 от "стига простотии":


от простотията?

Оценка:
-0 +1

Разумни Факти
251 Отговор

До коментар #247 от "възпитаник":


Жалко е че тука пишат само хора гледали филми и не са осъзнали какво означава действителната война а тя е смърт и пепел от най близлите ти хора и глад равняващ се на доброволно самоубийство !

Оценка:
-3 +7

А ти къде живееш, идиот?
252 Отговор

До коментар #4 от "jorj":


Мислиш ли, че руснаците ще ни пожалят заради факта, че американската спер--ма е в дебелото ни черво? Ние от глупост и предателство сме им противници в момента?!Една кръв сме, но те и полякините са им една кръв. Е, в ролята на проститутки какво мислиш, че ни чака? Не забравяй, че в момента няма по-добро оръжие от тяхното! Твоите поробители издишат в момента! Като дух :Поробителите ти са водени единствено от огромния си апетит да погълнат целият свят! Руснаците пак са в обстановка на ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА! А те тогава са и НАЙ-ОТДАДЕНИ И СИЛНИ! ПАК ЗАРАДИ ЕВРЕИ И ПРЕДАТЕЛИ ИЗБРАХМЕ СТРАНАТА НА БУЛКАТА!

Оценка:
-4 +11

Мич
253 Отговор
Бойко е пионка на САЩ.Ако се замисли и ще му хвръкне главата.

Коментиран от #257


Оценка:
-5 +10

254
Този коментар е премахнат от модератор.
Защо?
255 Отговор
Защо няма задължителна военна служба?Защо затворихте казармите?Сега без военно обучение израстват мекотели.

Оценка:
-4 +6

Психиатър
256 Отговор

До коментар #16 от "Богдан":


Русофили национални предатели

Оценка:
-9 +4

Избирател
257 Отговор

До коментар #253 от "Мич":


Обучен комунист в Симеоново играе по свирката на Кремъл и плащаме милиарди за несъществуващи проекти Ти добре ли си какъв САЩ

Оценка:
-4 +2

Политолог
258 Отговор
Старите военни, комуняги се разшетаха в помощ на Русия

Оценка:
-5 +4

Анонимен
259 Отговор
Работили сме, живяли сме с евреи. Защо имате негативно мнение за евреите. Много възпитан народ, евреите. Казваха ми тактично, защо ходиш с къса пола. Сега ли да ходя и се извини след 1989. За арменците. Страхотни са, но евреите са много над тях. Малко останаха. А и съм в друг град, къде преобладавали са турци, пимаци и цигани. Българите един по един си отиваме. Пращат от пд, сф, някой пенсионер на държавна. Но защо. Те Вълневи още по богати. Да дойде, тук са техните хора. Църквите ще е се рушат. Излишни пари. Бг не е християнска. Генералите и офицерите са стари, пенсионери. Малцинствата ще са първи. Докато има старци, като симеонов и др. Сектанти на бкп. България умира. Не, не съм националист, а съм обективен...

Оценка:
-1 +1

SAAB
260 Отговор
Ма той гИнИрал наколенка без килоти......е готов да смуче даже ! Не само фондове ...........:)

Оценка:
-1 +2

Баба Вуца
261 Отговор

До коментар #178 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Умника на баба той,защо само минуси ти слагат ма бабе?

Оценка:
-0 +3

Тва са фалшиви генерели
262 Отговор
Ако беха истински до сега отдавна да са направили преврат и да са изтрепали служби магистрати политици догановци шишита домуси маргини мутри олигарси

Оценка:
-3 +4

Пурко
263 Отговор

До коментар #1 от "Некой друг":


Тиквата не е силен по събиране и умножение. Много добре той само дели .. на едно :)

Оценка:
-5 +4

Ефр Василев
264 Отговор

До коментар #16 от "Богдан":


Браво на генералите (българските, искам да кажа). Сигурно са получили оценка над "Удов" за този бестселър от руското посолство и Н.Пр.Посланика на Путин в България. Нека ги светна, че България не членува в културно-просветно дружество, а в ной-големия военен блок на съвременния свят и желнието им да всеят паника с военната мощ на Русия е напълно неадекватно. Известно е, че с тоя манталитет на съвет.УУУПС! руските ръководители те първо никога нема да доведат нещата до там, да рискуват съдбата и благоденствието на своите отрочета и близки, настанени в "прогнилия" запад, а също и своята съдба – първите 19 часа на една евентуална война ще бъдат и последните на Империята на Злото. Дали некой си въобразява, че ако в Москва беха убедени в своето военно превъзходство така, както са убедени нашите паркетни генерали досега немаше да опитат нападение? Това е интересна тема за трениране на мозъчните клетки на онези, които притежават такива.

Оценка:
-10 +8

членството ни
265 Отговор
...в ЕС и НАТО ще завърши като членството ни в едни други съюзи преди и по време на ПСВ и ВСВ.
Това беше ясно още когато ни приемаха ,,наскорост,,

Оценка:
-6 +4

Шайба
266 Отговор
До нашите господа офицери -"Сетила се Мара да се побара!" До сега къде спахте,пред свършен факт пращате писма,че сте много загрижени за милата ни Родина,ефект нулев,измъквате се по долни гащи през задния вход,опитвате се да си измиете ръцете но позорът ще е вечно над вас за това предателство.

Оценка:
-8 +4

Възмутен
267 Отговор
От къде ум в тиквоча че да отговори, а нали и от там са парите и кюлчетата. Мастия на каишка! Марионетка! Хунта трябва, но няма войска!

Оценка:
-4 +6

268
Този коментар е премахнат от модератор.
269
Този коментар е премахнат от модератор.
Истината
270 Отговор
От 30 години еродита сме чували.. Много гвнерали, няма казарми... Бойко пращай ги у дома. Русия се моли на ЕС да не остабе народа му гладен. Минало свършено с Русия. Тяхните жени се женят в турция за турци. В бг е същото. Оставиха си мъжете християни и заживяха с поаци, циани и турци. 1 към 1. Казват ни го приятелите от Турция. С кого заварят рускините, не подбират, а може и те да са. Мюсюлмански. Тук е същото. Мъж да е, а че е помак. Кво това скажи помак.

Оценка:
-2 +3

MGewehr
271 Отговор
По времето на "СОЦА" и членове "Варшвския договор" кръглаците мълчаха като пупки а закапечетата ни подготвяха психически за заколение като оФце в името на СССР(е)!

Оценка:
-5 +6

Ттннн
272 Отговор
Всички генерали от 1944 на сам са дърти комунисти, а в ново време политически подлоги. Така, че написаното го вземете само за сведение.

Оценка:
-6 +11

тиквенсониада
273 Отговор
ПИСМО към един ПРОСТАК . И очакват отговор от тулупа ли ?

Оценка:
-3 +9

бузю
274 Отговор

До коментар #21 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


А ЩО НЕ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА - КОЛКО ЧУЖДИ ЕЗИКА ЗНАЕ Б.М.Б - ШЕФА ТИ

Оценка:
-1 +6

Да сте чули на балканите
275 Отговор
Генерал да е направил преврат? Полковници да, дори и да са ЧЕРНИ.

Коментиран от #284


Оценка:
-1 +2

бузю
276 Отговор

До коментар #89 от "ърли":


Амерогъзолиьец , точно твоите кумири затриха 2 града цивилни в Япония , да ти припомня , че много си извърташ г,,,,,,,,,

Оценка:
-5 +9

Развийш ли
277 Отговор
Абре тия не са генерали а предатели агенти на КГБ Да напишат една жалба до Путен и Ерменския поп

Оценка:
-8 +8

rambaldievskievich
278 Отговор

До коментар #237 от "Глупак, при това на N-та степен!":


А тези, к. не са ни съюзници де юре, а де факто (Русия според теб), те какви са? Май, май и те не са по-малки - как ги нарече онези - другите? А, да: подлеци.

Оценка:
-4 +0

ЕДИН БЪЛГАРИН
279 Отговор
ВНИМАНИЕ !!!! Русия започна мощна масирана хибридна кампания срещу България използвайки всякакви отрепки , социалисти , педали и олигарси ! Видни представители на петата колона на Русия в България са активирани отново , като острие на руските хибридни атаки срещу Държавата ни

Оценка:
-11 +9

бузю
280 Отговор

До коментар #124 от "ърли":


бре , бре , къв стратег сме имали , направо си готов за главнокомандващ на НАТО. руснаците , ако стоварят 4 дивизии на брега , точно нашите велики съюзници ще ни бомбят . много филми гледат бе , никва връзка с реалността нямате

Оценка:
-3 +3

ЗНАЕМ ТОВА НА ЗНАЕМ ОТ
281 Отговор

До коментар #35 от "Антитрол":


2012 година Бойко Методиев Борисов е ПРЕДАТЕЛ!!!

Оценка:
-2 +10

nirvana
282 Отговор
Чак не мога да повярвам, тези военни да не вземат да се събудят г@зовете му с г@зове, б@си шушумигите

Оценка:
-1 +3

Надупени яко
283 Отговор
Едно е сигурно - от ЕС ни дават яко пари за инфраструктура, основно заради това, което е посочено в статията - пътищата да бъдат читави и за военни цели!
Ама при всяко свое изказване наш Цървулан не забравя да спомене "КОЛКО МНОГО МАГИСТРАЛИ И МЕТРО НАПРАВИЛИ" , все едно той от своя джоб ги дава парите

Оценка:
-2 +7

Ефр Василев
284 Отговор

До коментар #275 от "Да сте чули на балканите":


На Балканите – не. Но на други места им и истински генерали. В Чили още палят свещи на ген. Августо.

Оценка:
-1 +2

Ефр Василев
285 Отговор
На Балканите – не. Но на други места има и истински генерали. В Чили още палят свещи на ген. Августо.

Оценка:
-2 +3

КРОКОДИЛА
286 Отговор
ТАПИ ПОЛИТИЦИ НЕ РЕКЕТИРАЙТЕ БЕДНИТЕ ИЗСТРАДАЛИ ХОРА НА ЕВРОПЕИСКАТА РОБСКА - СБИРЩИНА ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА - МИЗЕРИЯТА НЕ СЕ ПРЕСМИВАЙТЕ НА БЕДНИТЕ - АБЕ КВО ЩЕ ЯДЕМ - КАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ - УМИРАМЕ ОТ ГЛАД .............

Оценка:
-2 +2

Коки
287 Отговор

До коментар #8 от "Гост":


Значи,не е важно съдържанието,ако можеш да го осмислиш с празната си главица.
Всжно е кой го предлага!

Оценка:
-0 +1

КРОКОДИЛА
288 Отговор
МАЛОУМНИК НОМЕР 1 - ВИЖ ГО И ТИ ..................УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ....

Оценка:
-1 +0

КРОКОДИЛА
289 Отговор
НИКОГА ВЕЧЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БОКО ТИКВАТА - ИЗЛАГА НАРОДА И СЕ СМЕЕЕЕ.................СЪЖАЛЯВАМ ............

Оценка:
-4 +4

Бричет
290 Отговор

До коментар #18 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


.....Баба Меца е твърде тежка да скача!Тя замахва с лапа....и ....сополите ти фърчът на всички страни!От последният ,,мераклия'',само чейнето остана-като трофей в бърлогата на ,,звяра''.

Оценка:
-1 +2

Другаре
291 Отговор
Генерале, защо тряхте когато трябваше да се бием от другата страна под червения флаг, А, сега може да върви те на м.... та си.

Оценка:
-2 +7

292
Този коментар е премахнат от модератор.
Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ
293 Отговор

До коментар #53 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Бяхме на ресторант.После ме покани у Вас.Вкязохме в спалнята и тя се съблече..!! Що ли...???

Оценка:
-0 +1

Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ
294 Отговор

До коментар #178 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Нататък знаеш кво стана,нали...??? Що ли...???

Оценка:
-0 +2

Аи са що църкате шапкарчета
295 Отговор
Боки самолети ше ви даде кораби и некви там псевдо танкове ше има лапаница е за вас нема да е толко голема ама все пак ше намажете по нещичко от кражбинката покрай таз ненужна военна техника

Оценка:
-4 +1

Кръстьо
296 Отговор
Каква война няма дори планета земя да съществува от Руският ядрен арсенал

Оценка:
-3 +1

Любен Стойков
297 Отговор
Всички подписали обръщението са кухи руски лейки. Някои биха ги нарекли и стари чанти, което е също близо да истината, предвид безполовата им възраст. На военни обучени преди петдесет и косур години в СеСеСеРе-то, трябва да им се вземат очилата и се хвърлят на боклука. Така по-добре ще се ориентират къде са намират.

Оценка:
-4 +10

Кръстьо
298 Отговор
Каква война няма дори планета земя да съществува от Руският ядрен арсенал

Оценка:
-3 +0

Смилен
299 Отговор
Какво беше България при комунистите? - Отговор - над ,9 000 000 000 население, над 95% грамотност, най-силната армия на Балканите, развита електроника, машиностроене, по производство на електрокари на първо място в света, металургия , фармацевтика, производство на компютри , сметачни машини, полупроводници и т.н. Къде отиде златото на България когато сме страната с най-големите златни залежи е Европа?!? Прощавай България скъпа!!!!! Това е твоя народ!!!!

Оценка:
-7 +6

Docenta
300 Отговор
Какви генерали са тези обитаци.Лапачи на държавна заплата.Пенсионирани на 55 години.Истински генерали е имало птеди 1944г.Участвали в истински сражения.Тези тук са джендър генерали .Нещо като Мики Маус

Оценка:
-5 +9

Иванов
301 Отговор
Тези генерали иофицери да не пишат писма,ами да надъхват и въоръжават тези над 200000 безработни,и напред към неадекватното правителство.

Оценка:
-5 +2

МУТО КОКО
302 Отговор
ТАЯ ГОДИНА ЗАВОД ЗА ПОЛУ ПРОВОДНИЦИ А ДОГОДИНА ЗА ЦЕЛИ ХА ....ХА....ХА.........

Оценка:
-2 +2

303
Този коментар е премахнат от модератор.
БУКО БАЛАМАТА
304 Отговор
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ МОЙ ОВЧИЦИ..........................

Оценка:
-4 +1

305
Този коментар е премахнат от модератор.
ШУБЕЛИИТЕ СВИВАТ ОПАШКИ
306 Отговор
ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛИ И ОФИЦЕРИ НА ЦАРЯ, ГЕРОИТЕ ОТ ВОЙНИТЕ ДОСТОЙНИ НА УВАЖЕНИЕ НЕ САМО ОТ НАС НО И ОТ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ БЯХА ПРЕСЛЕДВАНИ ИЗБИВАНИ ОТ КОМУНДЕТАТА.
ПОКЛОН ПРЕД ПАТРИОТИЗМА ИМ.

Оценка:
-0 +11

Энергия
307 Отговор
Като бяхме мъм Варшавския договор не бяхме ли фронтова стран?

Оценка:
-1 +6

Мечо Пуух
308 Отговор

До коментар #4 от "jorj":


Значи защитата на българските интереси е проруска позиция?!? Да не би да лъжат или казват неверни неща?

Оценка:
-3 +3

бабаяга
309 Отговор
Това, че тази държава няма да оцелее, не обрича всички... Русия и САЩ какви са смешки... наследството е...

Оценка:
-0 +0

310
Този коментар е премахнат от модератор.
гост
311 Отговор
Господи пази България, невинните хора и нейната природа! Амин. Тази страна и децата й, са изстрадала твърде, твърде много.

Оценка:
-0 +2

312
Този коментар е премахнат от модератор.
Ткзс
313 Отговор
Ами да бяхте го свалили вече

Оценка:
-1 +3

314
Този коментар е премахнат от модератор.
един от всички
315 Отговор

До коментар #15 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


Не си в час! Като членка на Варшавския договор,България НЕ ДОПУСНА чуждестранни войски,техника или военни бази на своята територия!

Коментиран от #321


Оценка:
-1 +6

Любен Стойков
316 Отговор
Сьюза на офицерите и сержантите от запаса е организация създадена за да служи на комунистите и рушняците след разпада на сесерето. Подобно на съюза на учителките, на лекарите,ВМРО, атака..и всички формални и неформални организации имитиращи плурализъм. Те пакетираха развитието на българското общество, подмениха демокрацията и пазарното стопанство с бандито-мафиотско и рублоядно такова.
Генералите с памперси се напикават в меките кресла на съюза им, пият си водката и уискито, които държавата им плаща и плетат и преплитат
руските интриги под ръководството на мужишкия посланик.
Тая вмирисана организация трябва да се закрие и лиши от държавна подкрепа като антинационална организация.. И така и така служат на Русия - тя да им плаща.
Тази декларация е част от руския план за сваляне на властта и откъсване на България от Европа и демократичния свят.

Оценка:
-1 +9

търкал
317 Отговор
Всеки , който защитава руските интереси е предател и трябва да се беси ,както го е правил Стамболов. Така са мислили, Левски, Каравелов,Захари Стоянов, Генерал Вазов , громил руските отрепки , Генерал Колев...Срам за вас предатели!!

Оценка:
-4 +7

ПРЕДАТЕЛ
318 Отговор
бойко е предател И ТРЯБВА ДА ....СЕ ЛИШИМ ОТ НЕГО ПО - СКОРО !! ДОЖИВОТНА КАТОРГА В СИБИР !

Коментиран от #319


Оценка:
-3 +1

319
Този коментар е премахнат от модератор.
НЪПУЛЕОН
320 Отговор
Баце, каквото и да ти говорят, да знаиш че става дума за пари.
Тия вече са ги взеле и требе да си го кажат!
Нъл тъй, ТОВАРИШ ЗАХАРОВА,анджък де, ТОВАРИШ ПЕСКОВ!

Оценка:
-2 +0

Йонко - понко
321 Отговор

До коментар #315 от "един от всички":


Съветите ни бяха въоръжили ,,до зъби" ние бяхме най верният съюзник и почти като югозападен клон на ,,червената армия". Главното командване беше във Москва но на наша територия дейстаха много съветски рзведки и офицери.

Коментиран от #325, #326


Оценка:
-1 +0

фурми 2020
322 Отговор
мислите ли че бборисов може да мисли и нещо решава...боже..сега трябва ли и на генералите да се обяснява как стоят нещата...

Оценка:
-0 +0

Подавам ТИ го
323 Отговор

До коментар #4 от "jorj":


ДУУУХАИИИИ

Оценка:
-0 +0

Подавам ТИ го
324 Отговор

До коментар #4 от "jorj":


ДУУУХАИИИИ

Оценка:
-0 +0

325
Този коментар е премахнат от модератор.
326
Този коментар е премахнат от модератор.
БСП прокоби
327 Отговор
Колкото и да се напъвате, нормалните хора са с Борисов и правителството, а жалките ви инсинуации будят съжаление и съмнение за умствения ви капацитет.

Оценка:
-1 +1

Баба ми.
328 Отговор
Чекмеджетата трябва да се заработят! С цената на България!

Коментиран от #329


Оценка:
-1 +1

Димитър Генов
329 Отговор

До коментар #328 от "Баба ми.":


А когато бяхме в СИВне беше ли същата ситуация, Вие къде бяхте тогава генералчета,или бяхте заети с измислянето на декларацията до СССР за присъединяването на България като 16 та република, мили загрижени за България ПРЕДАТЕЛЧЕТА.

Оценка:
-1 +1

Стефо
330 Отговор
Писмото е от руските потгъзници национални предатели.

Оценка:
-2 +1

5569
331 Отговор
ВОЕННИТЕ АКО СА ЧИТАВИ ЩЕ ПИТАТ ЩО ЗА ГЕНЕРАЛ Е БОРИСОВ И ЩЕ ГО ДАДАТ НА ВОЕНЕН СЪД ЗА ГОРНОТО !

Оценка:
-0 +2

Avenger
332 Отговор
Ако преди години България беше зависима страна , то сега е слаба и зависима ... прост народ слаба държава ! Когато бъдем жертвани от великите сили отново и родните евро-атлантиците ще бъдат порядъчно НАЕказани !

Оценка:
-0 +1

DEDOVI
333 Отговор

До коментар #18 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


КАКВО СА ИЗБРАЛИ?СЕДНИ НА АСА С С.ПАСИ И ЩЕ СИ ПАК ТЪП И ГЛАДЕН

Оценка:
-0 +0

DEDOVI
334 Отговор

До коментар #18 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


АКО ИМА НАТОВЦИ ЗАД ТЕБ,НЕ СЕ НАВЕЖДАЙ ПО НИКАКЪВ ПОВОД!ОПАСНОЕ...

Оценка:
-0 +0

DEDOVI
335 Отговор

До коментар #20 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":


ТИ ВИЖ КОИ "СВЕСТНИ" ДЪРЖАВИ НЕ СА И НЕ ИСКАТ В НАТО!И ПОМЪЛЧИ МАЛКО,ЧЕ СТАВА ТЕЧЕНИЕ...

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Валери Симеонов
Това обяви предаването "Неделя 150" съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
Интересното покрай Бойко Борисов е, че покрай него няма скука, винаги има новина, нещо, което шашка."

Още бисери
ТОП 5