Last news in Fakti

24 Ноември, 2012 11:57 19 425 30

Тотомилионерът от Перник знае какво е да разполагаш с пари

  • тото-
  • тотото

"Аз съм човек, който е стъпил здраво на земята. Знам какво е да фалираш, знам какво е да разполагаш с пари". Това заяви тотомилионерът от Перник Росен Русимов в предаването на bTV "Тази събота".

Със спечеланата сума тотомилионерът иска да помогне на близки и приятели. На децата си ще купи нови компютри. А на въпроса дали с жена му няма да правят ремонт вкъщи, той отговори: "С жена ми не сме по ремонтите, защото това ни стресира".

Русимов определи себе си като "чудесен съпруг", но с усмивка подхвърли, че ходи по жени. "Жена ми е маникюристка. Все още не ми е искала пари", сподели той и каза, че няма да я води на екскурзия в чужбина. Той обаче бе категоричен, че я обича много.

Росен съобщи, че баща му е бил миньор и заяви, че миньорите в Перник са много мързеливи, но получават най-хубавите заплати и пенсии. Преди години майка му е работила като гардеробиерка, а после в една бензиностанция.

Милионерът няма никакво намерение да променя начина си на живот, защото се чувства щастлив. По думите му децата му са ми живи и здрави, всичко му е наред.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    evala na perni4anina i az znam kakvo e da si naj bogatiq chovek v balgaria

    Коментиран от #5, #6, #9, #14

  • 2 guest

    4 1 Отговор
    hahahah kvi sa tiq gluposti be
    o6te li ima balaci hahahahahaha
  • 3 Savage

    1 2 Отговор
    Май в краина сметка от цялата нагласена работа и тоя пиникио за поставено лице излиза че с тиа 5 милиона както с тях така и без тях нямало да си промени начина на живот кво пък....хаххахах ле-ле-ле-ле!!! Бълхария от църквата до правителството всичко е тор и Л..НА
  • 4 Джак Даниелс

    1 1 Отговор
    ЧУДЕСЕН СЪПРУГ ,КОЙТО ХОДИ ПО ЖЕНИ ,НО ОБИЧА ЖЕНА СИ ??? Е Т'ВА СИ Е ПЕРНИШКИ СТИЛ !!!
  • 5 Димитър Димитров

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХХАХ Смешник! Знаеш какво е да си най големият неудачник в България! От Област София.
  • 6 Димитър Жилков

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    Не ти просто не знаеш кой е най-богатия човек в България !
  • 7 Иво Апостолов

    1 0 Отговор
    Браво.. "да ти дойде ДАР е Предзикателство"..опровергай мантрата, че ТОТО милионерите...фалират...УСПЕХ и помогни на Перник...има НУЖДА!
  • 8 кучето

    1 0 Отговор
    ай стига с тия измислици бре,5 мил ако не те променат кво ще промени.
  • 9 $$$

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    Във Фейсбук ли си най-богат? В игрите на покер, там имаш 116 милиона, и си спокоен, за това не излизаш от интернет пространството, защото знаеш какво те чака, работа и само работа, но важното е че във виртуалното пространство, се заблуждаваш че си най-богатия!

    Ще дал пари на приятели, ако има на предвид тези във ФейСбук, няма да му стигнат парите ;) Аман от изценирани сцени!
  • 10 Алекс

    1 0 Отговор
    Браво на любящия съпруг женкар, като го гледам на кво прилича едва ли някоя мадама ще го загледа... Чичо скруч !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Баи Иван

    1 0 Отговор
    Така като го гледам ми прилича на оригинална пиянка ама това нему пречи ве4е да си позволи голф 2 :)
  • 13 koce

    0 0 Отговор
    мухахахаха...... ей скромния, сигурно знаеш и какво е да си най- смешния в България
  • 14 коце

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    мухахахаха...... ей скромния, сигурно знаеш и какво е да си най- смешния в България
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Night Rider

    1 1 Отговор
    Само като му видях гнусната физиономия и още по-гнусното интервю и яд ме хвана, може ли да има толкова прости хора като тоя бъгнат индивид ? Нямало да го променят парите, може и да не те променят, щото ако наистина е било нагласено всичко, то и 1 стотинка няма да видиш от тия пари, глупак !!! Знаел какво е да си богат ? На какво си богат бе ? На г..на ли, на пумия ли ? На какво бе ?
  • 19 М6

    1 0 Отговор
    ama qko ti se vruzvat :D
  • 20 кик

    0 1 Отговор
    нагласена работа...знаел шредварително 4е ще спе4ели..4ул по тв 4е казват комбинацията и веднага си казал аз съм.............ми може още 70 4овека да са пуснали таз комбинация?
  • 21 Дядо поп

    1 0 Отговор
    Като за начало да вземе да се обръсне!
  • 22 Яка селения

    1 1 Отговор
    Русимов определи себе си като "чудесен съпруг"...... ходи по жени. Жена ми ..... Все още не ми е искала пари...... няма да я води на екскурзия в чужбина........... я обича много.

    Тоя пич откъде го изровихте бе.........от Перник.
  • 23 некой си

    1 0 Отговор
    Един огромен проблем има обаче в цялата работа.Ако тва е човека дет е спечелил тото милионите бих го поздравил искренно от сърце и бих му пожелал да си ги харчи със здраве и Господ да му дава още много радости и сполуки,съвсем искренно без никаква нотка ирония.Само дет тоя пич ми мяза на еееееей онуй хюмле дет купи Кремиковци и който добре е гледал репортажите ще се сети,че то оно не си бе рязал ноктите сигурно от най-малко поне една седмица.Друг е въпроса,че баща му въобще не знаеше,че сина му е толкова богат и сигурно горкия човек е бил тракторист навремето в ТКЗС-то.Но,има едно голямо но,интересно как всичко толкова бързо се раздуха,медиите спряха да отразяват пикантията около цялата история и горкото оно де изчезна и дедо Господ не знае.Мноооого интересно,че на мен тази история с тото милионера ми изглежда като описаната в по предните редове с Кремиковци,но с разликата,че този человек не е избръснат,а останалото просто по български му адски нескопосано,а доколкото другото :

    Милионерът няма никакво намерение да променя начина си на живот, защото се чувства щастлив. По думите му децата му са ми живи и здрави, всичко му е наред.

    Еми чи разбира се нищо нема да променя,щот те парите дет са му ги дали и тая медийна слава за няколко дена, ще отшумеят и никой нема да си спомня за горкия човечец.Жалко но в България случаите на употребени хора са много и това никога няма да се промени,защото сме овце кажи блееее - блееее,кажи мееее - мееее,играй кючек преди да ти бия ножа и хайде и кючек,гласувай за три лаещи кебапчета за мен - и айде хоп вота е твой.УФСЪ е тва е дума с четири букви но и с четири грешки и въпреки това разбираема и най-добре описваща ни.
  • 24 Бат Димо

    6 1 Отговор
    Този човек е зависим - точно такива дребни измамници ги използват едни други хора....
  • 25 ЛУД ЛЕР

    1 2 Отговор
    поредната измама
  • 26 ivan

    1 2 Отговор
    махнето го тоя клошар,това е нагласено дадено мое пари да излиза по медиите,зада видим уж милионер,и после оште повече да играят хората.пален т...кккк хоораа
  • 27 bosshoss

    1 0 Отговор
    нали колко е абен горкия хахаха хората с един милион долара в америка става върха на сладоледа тоя нямал да се променя хахаха
  • 28 тото .....

    1 3 Отговор
    Да успяхте и с подкрепата на медийте да излъжете бедният български гражданин и да му вземете и последните стотики за ФИШ .Моля Ви помислете и не вярваите това е игра с вече обезличения българин .Факт е има определена договорка да получи сума пари но не и целия джакпот с цената да аз съм за да повярват хората и да играят.
    Не се сдържах и го споделям....
  • 29 9ъ96

    3 1 Отговор
    Лично го познавам. Няма нищо нагласено. Да си ги харчи с кеф.
  • 30 Freedom

    0 0 Отговор
    Какъв е тоя палячо?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове