Last news in Fakti

22 Декември, 2020 08:31 15 921 89

Венелин Петков: Зимата идва. После са изборите. Весела Коледа

  • венелин петков-
  • бтв-
  • рокади

Журналистът със странен коментар за изгонването си от bTV

Венелин Петков: Зимата идва. После са изборите. Весела Коледа - 1
Снимка: Фейсбук

"Зимата идва. После са изборите. Весела Коледа". Това написа в социалната мрежа "Фейсбук" бившият шеф в bTV Венелин Петков.

Маргарита Александрова и Венелин Петков вече не заемат постовете си на директор "Програма“ и директор "Новини, актуални предавания и спорт“. Чрез вътрешна промоция те са заменени от Христо Хаджитанев, който e новият директор "Програма“ и Антон Хекимян, който заема поста директор "Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group. Решението е на главния изпълнителен директор на bTV Мартин Швехлак, който се присъедини към компанията с ясна визия и план как да привлече повече зрители и потребители на всички bTV канали.

“PPF е решена да вложи значителни инвестиции в нова програма и съдържание, но има нужда от увереност, че целият мениджърски екип ще приеме планираните промени и ще работи за изпълнението на бизнес целите", каза Любош Йетмар, главен изпълнителен директор на СМЕ България.

“През 2020 година bTV трябваше да адаптира програмата си към COVID-19 пандемията, което доведе до по-малко инвестиции в съдържанието и загуба на зрители. Основната ми цел е да обърна тази тенденция като модернизирам програмата и съдържанието и работя за повече разнообразно ТВ развлечение и висококачествени новини по всичките ни канали. Назначих Христо и Антон, защото те притежават хъса, експертизата, енергията и жаждата за иновация, от която имаме нужда, за да върнем водещата си позиция в България“, каза Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

"Очаквайте много иновации в съдържанието на bTV Media Group през 2021 – нови шоупрограми, повече локални продукции в праймтайм, разнообразно програмиране и модерно съдържание, което отговаря на зрителските интереси на всички канали и платформи на bTV", каза Христо Хаджитанев, който беше назначен на поста директор "Програма“ заради богатия си опит и експертиза в ТВ съдържанието, проучванията, консултантската дейност и управлението на ТВ проекти и екипи. Антон Хекимян е избран от Мартин Швехлак, който дойде в bTV със значителен опит в новините и мениджмънта, заради огромния му принос към успеха на нюзрума на bTV, силата му в представянето на теми и репортажи и професионалната му всеотдайност към фактите и обективните новини.

"Оставам посветен на плурализма и обективната журналистика и ще работя с талантливия и всеотдаен екип на bTV, за да привлека още повече зрители пред екрана на bTV", каза новоназначеният директор "Новини, актуални предавания и спорт“ Антон Хекимян. Вътрешната промоция беше решението, което компанията предпочете пред търсенето на специалисти извън bTV. Приоритет за медията е осигуряването на приемственост в екипа и мобилизирането на завидния талант и безрезервност, които целият екип на bTV притежава.

"Благодарим на Маргарита Александрова и Венелин Петков за тяхната всеотдайност и професионализъм и им пожелаваме здраве и успех в бъдеще. Те имат голям принос към успеха и страхотната корпоративна култура на bTV, но е нужна нова енергия и посока, за да засилим позицията на bTV и да я утвърдим като лидер на ТВ, онлайн и радио пазара", добавя г-н Швехлак.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 36 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Pompev 🇧🇬✔️

    27 154 Отговор
    Е,Хекимян той много работлuв,затва...всяка сутрин в 7,00 е на линия,лежачите ги махат,комунизма свърши
  • 3 Гърневски

    194 9 Отговор
    Кекимян шеф- голем смей не,сега ще сложи втори чифт наколенки
  • 4 БАЙ Х@Й

    143 2 Отговор
    На това му се вика ДА ТЕ ИЗГОНЯТ С УСМИВКА ‼
  • 5 гост

    84 26 Отговор
    Николетка ще го натири, няма кинти вече.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хикимяу мяу мяу

    101 14 Отговор
    Намеква, че ще сваля братя Шишибойко от власт!

    Коментиран от #38

  • 8 Bai nudals

    142 5 Отговор
    Евреина,си избра арменец...

    Коментиран от #78

  • 9 Силвия Великова

    52 22 Отговор
    А мен кога? Явно има чистка на соросоиди!
  • 10 Вуте

    149 15 Отговор
    Този "поздрав" дали не подсказва намеса на Баце, който е недоволен от БТВ заради обективните критики, които понася от ефира им? Идват избори-ще разберем.

    Коментиран от #17

  • 11 Fate

    73 13 Отговор
    Шефът на фалшивите новини на БТВ
    Този е за затвора
  • 12 Божков от Дубай

    39 94 Отговор
    Ужас! Освен без протестъри, останах и без телевизия! Останаха ми само Факти и Оги Стефанов!
  • 13 Help Credisimmo

    65 4 Отговор
    Пфу,пак връзкарство.Тези хора как притежават "експертиза" ??? Да не сте се объркали с "епикриза "
  • 14 По нареждане на тикват

    108 24 Отговор
    По нареждане на тиквата е това! Борбата му за власт ще е със зъби и нокти и невиждани гадисти! Тиквата е готов на всичко за власт!
  • 15 3,14К

    114 9 Отговор
    БНТ, БТВ, Нова и 3-тия канал, са телевизии с журналисти шушумиги.
  • 16 Тончо Хохомока

    37 2 Отговор
    Да ми е честито, раиш ли.
  • 17 Ку-ку

    23 97 Отговор

    До коментар #10 от "Вуте":

    Ако "Баце" искаше да се намесва отдавна да няма свободни и всичко пишещи медий!!! Такава свободия и жълти на няма никъде по света! Повярвай, обиколил и живял съм доста от страните по цял свят. И тук да "ревем" за ограничение на словото и други глупости е меко казано несериозно! Нека същите тези т.н. "журналисти" отидат навън и пишат подобни неверни информации и ще разберат какви са последствията от подобни драсканици!

    Коментиран от #29

  • 18 Факт

    88 1 Отговор
    Тази телевизия не е българска!

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българин

    75 5 Отговор
    Пълно ограничаване на свободата на словото и назначаване на щатско-турски мисирки в Бтв и Нова ! 😜 " Зад Драган Шолак, който няма собствено финансиране, стои финансовият американски гигант за дялови инвестиции “Kohlberg, Kravis, Roberts & Co. L. P.” (KKR), ръководен от бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс. През 2013 г., фондът прави първите си преки инвестиции в Източна и Централна Европа със закупуването на медийната компания “United Group”

    Коментиран от #42

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Кабала

    45 1 Отговор

    До коментар #18 от "Факт":

    Да, еврейска е като всичко останало у Кочината.
  • 23 Винкело

    53 3 Отговор
    Некой ще земе ли да обесни какво в крайна сметка е промоция. Чувале сме за промоция на свирка на околовръста, за промоция на скумрия у магазино, промоция от Б група у А група, ама кога един става директор на местото на друг че било "вътрешна промоция в телевизия" вече ни обърква мислата.
  • 24 ТаУмВзе

    50 1 Отговор
    Защо страдате от делюзията, че някой нормален гледа телевизия? Всичко е Пародия!

    Коментиран от #25

  • 25 Майндконтрол

    32 4 Отговор

    До коментар #24 от "ТаУмВзе":

    В Бг огромен % от населението гледа телевизия по над 12ч на ден.

    Коментиран от #27

  • 26 Кой68

    20 16 Отговор
    Този да не би да е незаменим,богопомазан?Защо изобщо ни занимавате със това. Нов собственик със нови виждания.

    Коментиран от #30

  • 27 ТаУмВзе

    17 2 Отговор

    До коментар #25 от "Майндконтрол":

    Видими резултати!
  • 28 Шнорхокян

    7 57 Отговор
    Хекимян е избран заради таланта си. Повече арменци трябват и тази държава ще се оправи.

    Коментиран от #32, #59

  • 29 Вуте

    40 9 Отговор

    До коментар #17 от "Ку-ку":

    Да те попитам откъде ще се осведомяваш за политиката в България, след като "Властелинът на свободното слово" Шишилан Дебелий си шитне и вестниците на "правилния човек"? Явно за теб само неговите медиИ са носители на чистата и свята правда! ГЪРБавееш ми...яко!
  • 30 закривай

    46 0 Отговор

    До коментар #26 от "Кой68":

    Чак пък нови виждания.. От тази телевизия винаги е смърдяло на соросозиъм. Даже послената седмица дават филми само с постапокалиптични щуротии, та да свикваме.
  • 31 111

    30 1 Отговор
    Повечето медии по света са на Ротшилд и Рокфелер и се контролират от тях.
  • 32 Баку

    39 5 Отговор

    До коментар #28 от "Шнорхокян":

    Както оправиха Карабаха. Арменците стават само за настолни лампи. Банда часовникарчета и финансистчета. Моше до моше.

    Коментиран от #41

  • 33 ГОСТ 1

    47 4 Отговор
    Уволнението на този некадърен и корумпиран "журналист" е закъсняло с години.Не гледам тази телевизия почти от създаването и, но понякога прескачам по каналите и помня как се появи тоя хубостник на екрана и как гледаше като уплашен заек и предъвкваше някои думи, пък и прескачаше цели пасажи от аутокюто. И как изведнъж стана шеф на фалшивите новини по тази телевизия. Вярно тогава тази телевизия беше собственост на други, но все пак можеше да бъде и по обективен. Жалка история на един още по жалък човек. А избора на Хекимян за директор на новините, спорта и какво беше другото, направо ме разсмя. Тоя чех го мислех за по умен, но май не е.
  • 34 Арман Бабикян

    12 10 Отговор
    Поредна победа за Армения! На изборите ОЩЕ! ОСТАВКА!!! МУТРИ ВЪН!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Епидем

    29 3 Отговор
    От известно време почти не ги гледам - бтв. Приличат ми на Севда ТВ, рекламите са ми ясни до втръсване. Антон, вероятно се изявяваше като стажант следовател, но едностранчиво и неграмотно. Да са здрави всички там, особено В.Петков - философ с последствие.
  • 37 Журналист

    18 17 Отговор
    Хайде стига рева! ,,Мъж" на 48г като имаш да кажеш нещо, го кажи. Стига с модерното завоелиране. Не те харесват и те освобождават, както е в цял свят. Най- вероятно е прибрал компенсация от 10 заплати.
    Аман от мрънкачи и стари мутри
  • 38 Boxer 3.0

    21 36 Отговор

    До коментар #7 от "Хикимяу мяу мяу":

    Точно обратното! Понеже през лятото, направиха от bTv, Божковtv, сега "новинарите" си отиват!
    Всички помним , как 30 човека протестират и бумтяха заглавия : "Бургас протестира! Варна протестира!"...
    Няма как тази тенденциозност, да не отблъсне зрители, още повече, че им костваше телевизионно време, респективно и пари!

    Коментиран от #46

  • 39 Журналист

    11 7 Отговор
    Хайде стига рева! ,,Мъж" на 48г като имаш да кажеш нещо, го кажи. Стига с модерното завоелиране. Не те харесват и те освобождават, както е в цял свят. Най- вероятно е прибрал компенсация от 10 заплати.
    Аман от мрънкачи и стари мутри
  • 40 Перо

    8 11 Отговор
    Джендърчето,проводник на престъпната хунта на Тиквун и Пеевски изгърмя. Ще чака изборите да бъдат спечелени пак от чичко Шошорош.
  • 41 мокър парцал

    14 0 Отговор

    До коментар #32 от "Баку":

    Ами как мислиш ,откъде идва думата *мошеник* ?

    Коментиран от #56

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Бацо

    13 4 Отговор
    Купи туй телевизия от шкафа, другото е параван😂
  • 44 Behemoth

    17 0 Отговор
    Леле тоя е дисидент!
  • 45 Ха така

    19 10 Отговор
    Крайно време беше да разгонят това короновани котило.сега е ред на цветанка ризова.това е най:-вреднотосоросоидно изчадие.ден през ден си кани дълголетницата.Ха честито.
  • 46 Хикимяу мяу мяу

    17 7 Отговор

    До коментар #38 от "Boxer 3.0":

    Търсим такива верни герберасти, като теб да назначим в телевизията, идат избори!

    Коментиран от #69

  • 47 Чичо Ади

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "али баба":

    Али баба али баба ще те плясна по ...за
  • 48 Бацо

    17 7 Отговор
    Купи телевизията като барцелонска къща от шкаф, другото е параван

    Коментиран от #49

  • 49 Бацо

    13 3 Отговор

    До коментар #48 от "Бацо":

    Ми тей де вече са бацо тв
  • 50 Гьонсурат Сачева, какви Страхотни

    17 5 Отговор
    Новини за пенсионерите, изречени от твоята Уста!!!! Страшни, да, тези с Втората пенсия ще вземат едно Нищо!!! Страхотни са само лъжите, които непрекъснато Бълваш!! Щете запомни Народа като Страхотната Лъжкиня!!!
  • 51 Нечервен

    18 7 Отговор
    Идеално, че натириха този мазник. Да се оплаче на дядо си - сатрапа комунистически окръжен прокурор на Стара Загора. Зачерни стотици семейства с единствения грях, че не са червени отnagъцu.
  • 52 Белгиеца

    22 2 Отговор
    Крокодила Гена-тя е сивия кардинал в bTV. Тя умира от яд, че възлюбеният й Венелин плющя Маданска и има дете сега. Не ми е жал за тия двамата. Хекимян-Бибиян няма да се задържи много на новия пост. Виктория Петрова е в класи над новата, която уж ще й заеме мястото.
  • 53 ДЖОТО

    32 2 Отговор
    КОЙ ПЪК ГЛЕДА ТАЗИ ПРОДАЖНА ТЕЛЕВИЗИЯ С ТУРСКИ САПУНКИ И ГРЪЦКИ-ЧАЛГО-ТЪПАК?
  • 54 Н и е

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чех Ашкенази":

    Хекимян е подъл, злобен, неблагодарен, завистлив арменец, който се изплю в ръката, която Венелин ме подаде.
  • 55 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 1 Отговор
    Англосаксонците ,го изцедиха и на сметището...Сега иде ред на друг послушко....И той така!
  • 56 Баку

    9 0 Отговор

    До коментар #41 от "мокър парцал":

    От еврейското име Моше, еквивалент на Моисей.
  • 57 Перо

    15 4 Отговор
    Жалко е когато цялата ти кариера е градена,чрез политически боклуци и да разчиташ пак на тях.Даже шамара-уволнение не може да го извади от зомбираното състояние. Боклук!
  • 58 sam66

    18 3 Отговор
    Сто процента сделката е факт след договорка между Бойко и чешкия милиардер Петр Келнер. До месец, ще разберем кого ще обслужва бтВ -медия.
  • 59 Сух и скован в мисленето,

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "Шнорхокян":

    Върти хитри и лукави очички и захапва елементарно, тръгват в посока надолу, няма капацитет
  • 60 Fate

    8 4 Отговор
    Спомняте ли си как това създание отразяваше протестите особено първите
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гост

    14 4 Отговор
    Е кое му е странното....идват избори, трябва да се хвали шайката и да се пращат "правилните" послания. Хекимянчо ще свърши тая работа....
  • 64 ха ха ха

    11 3 Отговор
    И какво от това? Те в САЩ нямат реални избори, вие за България говорите - разочарованието ще е още по-голямо!

    Докато не изгоним американското посолство от страната, няма да можем да си изберем друг чешит да управлява!
  • 65 az #МУТРИ, ВЪН!

    14 2 Отговор
    И БТВ се подчини на мутрите!
  • 66 Някой

    9 6 Отговор
    Даже е закъснял ход ... Никой голям шеф не си позволява да има връзка с подчинена, камо ли тя да бъде толкова раздухана. В бяла държава би бил аут на първия месец ...
  • 67 Алц Хаймер

    7 4 Отговор

    До коментар #62 от "Шофьор":

    Не мога да си спомня точно...
    Ще ме подсетите ли?
    Някой се беше заканил в ефир на водещ журналист, че ще остане без работа "от утре" (мисля че беше фраза на Валерката Симеонов, ама все тая, той нали за Тиквата работи). Задавал неудобни въпроси. Е, не стана от утре, но май вече стана?
  • 68 Що бре

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Шофьор":

    В Левски кви са? Ил само имената им не са български, а духът -да?
  • 69 Boxer 3.0

    6 6 Отговор

    До коментар #46 от "Хикимяу мяу мяу":

    Не съм гербер. Мислиш ли, че и аз не усещам, че ГЕРБ вони на италиански боклук, подпиран от подпорни стени-хотели, омацани с кафяв планктон от варненското езеро?
    Против съм обаче, да се прави бунт на кораба по време на ураган!!!
    Още повече без нито един да излезе и да каже КОЙ искат да поеме управлението!
    Без идеини, разрушителни и смъртоносни протести, подкрепяни от бтв - няма как да остне без последствия!
  • 70 Мими

    9 8 Отговор
    Не подкрепям рокадите в бтв. Венелин работеше усърдно и е голям професионалист. Той отразяваше достойно новините честно смело и безпристрастно. Отразяваше протестите адекватно на ситуацията в българия. Не можеш да си затвориш очите за случващото се събития. Затова беше изритан. Както слави натириха защото беше актуален и справедлив. Сега договорката между каже и чеха е очевадна.
  • 71 Мими

    8 5 Отговор
    Договорката между борисов и чеха е очевадна.
  • 72 bfbcjd

    5 2 Отговор
    Намеква,че Ьтв на служат и изпълняват каквото му наредят господарите се дупят не е толкоз сложно за да се разбере ама трябва да се напънат повече от Ьтв иска се мислене тъй като те не владеят това нещо не е като слушаш и изпълняваш и наливаш хората с фалшиви новини
  • 73 КУРнинов

    5 3 Отговор
    ДОБРО УТРО ОТ БОЖКОВ ТВ!
  • 74 Кински

    7 1 Отговор
    Кекимян е най големия натегач в ефира не само в бТВ .обаче на такива като него рано или късно им идва времето.ще падне от върха и много ще го боли дупарката.поредния нарцис помислил се за велик
  • 75 Patton

    1 2 Отговор
    Целувачи на бойковия зад-ник и пред-ник !
  • 76 жироскоп

    3 0 Отговор
    Малкият БАРЕК се издига !
  • 77 Чук и Гек

    3 1 Отговор
    Хекимян, с нелегалното име Слагача! Пак добре, че не е Бабикян! Не гледайте тези пошли телевизии! Тук в сайта сте си много добре! Тиражирате всякакви глупости и почти никой не ви пречи! Козлодуй е изключението!
  • 78 Боко

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Bai nudals":

    Света ще се оправи когато видите евреин да върви и да хвърля пари
    и арменец да ги събира и да му ги връща!
  • 79 войводата

    2 2 Отговор
    Казах ти не целувай Бойко и Пеевски ти не та не е ти Венелине путкиден за Коледа
  • 80 Минаващ

    4 0 Отговор
    И твоята зима дойде,продажно журналистче,най-сетне,никой не тъжи за теб.
  • 81 Анон

    0 2 Отговор
    Реформите вървят по целият свят. Венелин е млад. Днес при него утре при други. Треперят всички, и тук и навън. Господ здраве и сили да ви дава. Ще продължи пандемията две три години. Всички навън са заразени ни казват. Горният си знае работата. Много крадоха комунистите. Купиха си недвижими имоти и спокойно спят ще продават, дтига да има купувачи. Всеки иска евтино, а те.
    По скромно. В Турция.. Много богати и много бедни. По малко ще ядем.
  • 82 Анонимен

    2 2 Отговор
    Венелин, може всякъде да отиде. Красив е и много чаровен. Успех и късмет. Ако се кандидатираш за депутат, имаш от нас.

    Да.
  • 83 Анонимен

    1 1 Отговор
    Кураж, млади хора.
  • 84 Рошко

    2 1 Отговор
    Най-добре се смее този, който се смее последен. Венелин залезе вече и няма да изгрее. Добре, че беше Гена, че да му проправи пътя. Николета ще го зареже като няма власт и пари и ще си отгледа детето
  • 85 Анонимен

    0 0 Отговор
    Рошко. Кви ги дрънкаш. След лошото ще дойде хубаво. Не трябва да се отчайват младите. Животът е пред тях.
  • 86 Бай Коста

    2 1 Отговор
    Хикимянчо ти си наред мойто момче ще те опервазят едно хубаво така че кътай паричите
  • 87 Гост

    3 0 Отговор
    Венелин така е изглеждал като на снимките преди двайсет години. Сега е слаб, съсухрен, жилест врат с провиснали непрани дънки и сако, много противен!
  • 88 Гост

    3 0 Отговор
    А, и забравих да ви кажа. Този е страхотен интригант, отмъстителен и дребнав, съсипа доста свестни хора. Добре че се махна!
  • 89 шгш

    0 0 Отговор
    Никой не е казал , че трябва да се пенсионира в БТВ. Може да работи и като портиер, ако закъса.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове