27 Декември, 2020 22:05 15 402 142

Жени Живкова: Борисов е попил каквото може от дядо ми, но трябва промяна

  • евгения живкова-
  • бойко борисов-
  • тодор живков

Внучката на Живков отказала да стане вице на Радев

Жени Живкова: Борисов е попил каквото може от дядо ми, но трябва промяна - 1
Снимка: БГНЕС

Дизайнерът Евгения Живкова, внучка на Тодор Живков и дъщеря на Людмила Живкова, е отказала да бъде вицепрезидент на Румен Радев. Признанието Жени Живкова направи в ефира на предаването "Неделята на NOVA". "Предлагаха ми да стана вицепрезидент на Румен Радев. Няма да кажа точно кой, но бяха хора от БСП", каза Живкова, цитирана от Епицентър.бг.

"Аз отказах. По простата причина, че знам какво ме очаква - най-малкото от гледна точка на ограниченията, а и съм живяла целия ми живот в семейство на политици. Не ме е страх от отговорности, просто не обичам ограниченията", разкри тя.

"Борисов не ми е предлагал да ставам депутат. Чрез него е стигала покана до мен да се включа в редиците на НДСВ, но аз вече бях част от БСП и нямаше как да стане това", призна още Живкова.

Тя разкри, че между Тодор Живков и Симеон Сакскобурготски е имало тайна среща, но тя е била провалена от други участници в нея. "Тези, които бяха инициатори, попречиха на тази среща. Костадин Чакъров беше един от тях. Симеон също е останал с впечатлението, че е умишлено", разказа тя.

"Бойко Борисов е умен човек, според мен. Попил е, каквото може от дядо ми. Това, че е наследник на Тодор Живков са просто някакви неща, които се тиражират. Той се грижеше за дядо ми и сме му благодарни за грижите извън неговата фирма, които полагаше. Той пое охраната му и го направи безплатно. Ние имахме друга охрана и нямахме намерение да взимаме Бойко Борисов, но той дойде и нещата се промениха", посочи Евгения Живкова.

"Борисов е премиер вече 10 години. Трябва да има смяна на властта. Българинът стана по-беден, разбира се. Аз лично живея нормално и не се определям като много богат човек. Не знам дали може да има социал-демокрация, след като живеем в пазарна икономика. Държавата може да се намеси в бизнеса, но няма как да развива закритите предприятия, които имаше преди промените. Фабриките са разграбени и е абсурдно да бъдат възстановени", заключи тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маргинал

    122 42 Отговор
    Тиквата Оставка Съд и Затвор ВЕДНАГА.

    Коментиран от #50

  • 2 Шуши

    100 32 Отговор
    Бацо в килията на тато
  • 3 Пръц

    147 47 Отговор
    Живков не е бил крадец и лъжец за разлика от Мутрата дегенерат Комунист.

    Коментиран от #15, #134, #137

  • 4 стстстстстстст

    147 30 Отговор
    Живеете цел живот в сенката на дедо ти! Ти, малък Тошко, Владко и прочее... Ама направете нещо от нищото и без никой и тогава ви признавам!
    Сега и Борисов сравняваш с бай ти Тошо! Поне Тошо беше хитър и милееше за България - обичаше я! Борисов обича само парата и да си кара колата... това е разликата! Бай Тошо направи нещо за България!!! Успя да изкопчи от тогавашния строй максималното от СССР и соц. лагера! Докато не дойде предателя Горбачов и тогава социализъма се превърна в недоносче! Дори тогава искаше да лавира бай Тодор ама му беха преброили дните.... вече!

    Коментиран от #49, #124

  • 5 Тодор Живков

    105 49 Отговор
    Беше велик човек милеешеза хората

    Коментиран от #125

  • 6 Нагло

    67 67 Отговор
    омазано до ушите престъпно мандраджийско котило грабливо ! Какво , ма да попие от дядо ти ? Грабене и безчинства !

    Коментиран от #25, #65

  • 7 Тая

    62 19 Отговор
    Мммм.. даа... попил е. Попил е най-лошото и от бай Тошо и от дедо Дзар. А тая да не ми се фръцка а да каже чий го крепеше братът на бай Тошо в Швейцария като ковчежник? То затова днес живее нормално. Въобще не е отмодата и дизайнерството.

    Коментиран от #123

  • 8 ....

    70 31 Отговор
    Не била свикнала да живее в ограничения .... ми ония каскет дядоти как постави една цяла държава за 33г в ограничения ..!!!!
  • 9 охлю

    66 18 Отговор
    Всеки може да стане дизайнер ако има пари да перене.
    Секи може да стане всичко ако има едни пари дето трябва да влязат в банковите му сметки... вие немате право да говорите можете само да помагате на хората барем така откупите греховете си пред бога!
  • 10 Никога

    40 66 Отговор
    Радев=БСП=БКП=ДС=КГБ, аре марш! Старите фабрики и да не бяха разграбени, какво щяхте да правите със стара техника??? А и на кого ще го продавате?? Пределно ясно е, че Русия ни направи зависими към нея и после спря да иска стоката ни. Да изнасяме на запад беше забранено и така цялата ни изкуствена прехвалена икономика просто спря. Никога повече с тия!

    Коментиран от #35, #53, #77, #139

  • 11 Всички

    50 9 Отговор
    политици са измамници и грабят народа 32 години.......От собственици на своя дом се превърнахме в квартиранти и клошари...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ВАКСИНАТА ЛЕКИ

    68 15 Отговор
    Какво е попил само да краде и лъже ,посмешище в Европа и целият свят . Тиквата ще остане в историята като най тъпия и крадлив лъжец назначен от шефовете за премиер.
  • 14 От народа

    55 38 Отговор
    Нагла правешка циганко, върнете на народа отмъкнатите от дядо ти милиарди и ходете да копаете на село, където ви е мястото. Щяла да иде при царя, но вече се била хванала с комунистите. На народа му се повръща от крадливите ти некадърни роднини. Бъдете проклети до девето коляно!

    Коментиран от #28, #136

  • 15 Аее у лево

    67 22 Отговор

    До коментар #3 от "Пръц":

    Ако не беше построено 90% от всичко, което те заобикаля, като сгради, инфраструктура, водопроводи, язовири, телекомуникации, болници, детски градини, фабрики и др. Сега какво, щеше да използваш все още. И Аз съм за новото, но трябват милиарди да се поднови всичко, а ние нямаме пари от кражбите на Боко и да го реновираме.

    Коментиран от #119

  • 16 Кочо

    26 5 Отговор
    Тоя ли геи кърпеше одеалото
  • 17 Дядо

    23 18 Отговор
    ти ври в казана !
  • 18 Бог е велик

    15 4 Отговор
    облечете се във всеоръжието Божие, за да можете устоя против дяволските козни, защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата. Заради това приемете Божието всеоръжие, за да можете се възпротиви в лош ден и, като надвиете всичко, да устоите. И тъй, стойте, като си препашете кръста с истина и се облечете в бронята на правдата, и обуйте нозете си в готовност да благовестите мира; а над всичко вземете щита на вярата, с който ще можете угаси всички нажежени стрели на лукавия; вземете и шлема на спасението и духовния меч, който е Божието слово;
    Послание на св. ап. Павла до Ефесяни 6:11‭-‬17
  • 19 Реалист

    40 12 Отговор
    Със стари .урви нова сватба се не вдига,лустрация:)
  • 20 El boko

    36 34 Отговор
    Права е жената евала за смелостта !!

    Коментиран от #22

  • 21 Бойко

    19 63 Отговор
    Радев е слаб политик да живее ГЕРБ !!!

    Коментиран от #30

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Живкови

    52 22 Отговор
    Си мислеха че българия е тяхна собсъвеност.. Да се благодарят че не стана като румъния и налягат парцалите, а тази е мн нагла

    Коментиран от #31

  • 24 Тодор Живков, е велик човек и политик

    28 31 Отговор
    ,,Pfizer ,,ни успокои.,,Изпитателният срок за проучване на ваксината е минал успешно.Ваксината е произведена много преди вируса да излезе от Китай.,,
  • 25 Ти целия скован от злоба си

    15 7 Отговор

    До коментар #6 от "Нагло":

    Мисли с главата си, може да зацепиш.

    Коментиран от #33

  • 26 Ива Бебека; жената на шеф Манджев

    7 21 Отговор
    Обожавам и Тошко; обожавам и Бойко.
  • 27 Георги Илиев Митев

    24 6 Отговор
    Радост , че отмина старата година ! Нова наближава - здраве да ни дава ! Нашенци пътуват , добре си празнуват . Ядене - обилно , пиене - стабилно . Тези магистрали пак са се скапали . Камъните падат - " маските " не падат . Във страната димна пеем си пак химна , че сме в " земен рай " - вече не се знай .
    Автор: Георги Илиев Митев.Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани.Трето поколение репресиран.София(2020).
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Чезваите

    20 12 Отговор
    Неюта сници обърквате нормалния ход на живота ни от 1944 насам, Богове ли се мислите. Л на, дядоти ти боко... Сте гозни л на в човешки образ
  • 30 Да,

    2 5 Отговор

    До коментар #21 от "Бойко":

    ама друг път ;)
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Боко комунето

    44 9 Отговор
    "Той се грижеше за дядо ми и сме му благодарни за грижите извън неговата фирма, които полагаше. Той пое охраната му и го направи безплатно." Забележете, Борисов който винаги твърди, как комунистите "убили" дядо му и пр. и колко бил ги "мразел" полагал доброволен, безплатен труд за лидера им и дори скромно си останал член на партията до 1996 г. !?!?!? Един морален, честен и доблестен човек, как да не му повярваме и че няма шкаф, къща в Барселона и т.н. , как ???????
  • 35 Справедлив

    9 10 Отговор

    До коментар #10 от "Никога":

    Пишеш абсолютни простоти ,явно толкова ти е багажа!
  • 36 no name no face no number

    4 6 Отговор
    Наципнанилацията бързо се прави :) ще се възстановим бързо
  • 37 Попил

    17 10 Отговор
    с тоалетна хартия от дядо ти ! Какво друго ?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Другия с коня

    33 14 Отговор
    Ако не беше Тодор Живков,щеше да е друг- България е в Окупация от Руските комунисти.Във всяко министерство има Руски съветници,които ръководят...И Въпреки това Живков е Държавен Изменник,предал България,за да Управлява....Безмилостно Управление по Сталински тип докрая....Трябваше Лустрация,а Евгения да си гледа роклите....Хиляди животи висят на Съвестта на Дядо й....С техните пари Тя получава образование и обучение в Английски интернати....Майка й до последно ползваше къщата на Чапрашикови на Оборище до музикалното училище...Собственика на Табако Кепитъл успял да избяга в Австрия.....Направо са безсрамни Комунистите...Трябва Лустрация.....
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 8 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е престъпник сикаджия лежал е в ЧЕШКИ затвор за авто кражби
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ти си за затвора, и фамилията ти!

    22 11 Отговор
    Откъде изпълзя и ти!

    Коментиран от #51

  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 11 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа икономиката и индустрията на БЪЛГАРИЯ
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 7 Отговор
    госпожо ЖИВКОВА недей лъга няма начин БОЙКО БОРИСОВ да е охранявал дядо ти безплатно
    безплатен обяд няма
    дружбата е дружба но
    сиренето е с пари

    Коментиран от #89

  • 47 Docenta

    32 11 Отговор
    Тази е долно комунистическо изчадие.От гнусна по гнусна.Не ви ли е срам да и слагате снимки.

    Коментиран от #52

  • 48 Добре

    16 3 Отговор
    че не са предложили на малък Тошко.
  • 49 Нищо не е изкопчил от ссср,

    25 17 Отговор

    До коментар #4 от "стстстстстстст":

    Колко транша злато от България за Москва, веднага 44г, после 61, 63г индустриализацията е заплатена със златния резерв

    Коментиран от #85

  • 50 СМЕШНИК

    25 9 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    Ей сегинка Борисов и Гешев сами ще подадат оставка!
    Ти за глупаци ли ни вземаш?

    В Румъния отдавна разстреляха бодигардите на Чаушеску!
    ФАКТ!

    В България Борисов,бодигардът на Живков е Премиер!
    ФАКТ!

    Българите са дрис.льовци!
    ФАКТ!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 по полека

    18 9 Отговор

    До коментар #47 от "Docenta":

    А комунистът Борисов, бодигардът на Живков не е ли по гаден?

    В Румъния отдавна разстреляха бодигардите на Чаушеску!
    ФАКТ!

    В България Борисов,бодигардът на Живков е Премиер!
    ФАКТ!

    Българите са дрис.льовци!
    ФАКТ!
  • 53 123

    14 6 Отговор

    До коментар #10 от "Никога":

    Върху старото се надгражда с машините и процесите се модернизират. Така че инвестицията необходима за модернизацията е много по-малка от колкото да строш всичко отново,а машините след 5 години пак ще са остарели.България и сега можеше да произвжда елкрто/мотокари и автобуси ако ги нямаше грабителите приватизатори от Българския политически елит - ДС=БСП/СДС и другите им производни.
  • 54 28 март 2021

    5 4 Отговор
    28 март

    Коментиран от #57

  • 55 Как се намеси и ви охраняваше

    12 2 Отговор
    Може ли и аз да ви охранявам с дядо ми аз нощем тои че е по възрастен денем😂😂😂
  • 56 Така е

    18 8 Отговор
    то от дядо и нямаше какво да се попие. Назначен от СССР, да изпълнява каквото се реши. Безгласна пионка, без образование и владеене на чужди езици. Човек от народа, който по нищо не се отличава от масите. Тиквата е същия, само че сега е капитализъм, тогава беше комунизъм...разлика никаква. И тогава ни управляваха от вън, сега също....8794

    Коментиран от #58

  • 57 И ко ше стане 28 март ?1 нищо

    20 6 Отговор

    До коментар #54 от "28 март 2021":

    Дс ше пусне другия си проект вие ше гласувате за нещо за пред света да се види че има демокрация и април месец па ше получиш 600 евро заплатка и ше зяпаш талавизора да видиш новите мошенници с какво ше те баламосват😂😂😂😂ти не виждаш ли сакво се случва?преди 30 години беше уу да се махнат комунистите после те си назначиха контролирана опозиция офцете цирикаха ураа сдс 45 годин стигат времето е наше😂😂😂контролираната опозиция свърши така наречения преход приватизацията беше свършена не от бсп а от контролираната опозиция от служби и хардлайнери комунисти така че те да поемат негативите от далаверите и грабежите после доде цара аре 800 дена и ше вържете после бсп после тиквата и все народа вика другите другите ние тея ше изгоним другите ше додат и ше се оправим😂😂😂😂😂😂едни и същи са хардлаинерите коменисти и наследниците службите и мутрите им олигарси кога народа ги елеминира тях тогава може да има промяна но не и ако управляват българи щото цирка ше продължава бг не стават за управници щото само грабят а една държава не просперира с грабежи ами с икономика и производство а за това трябват хора с душа която ще го направят

    Коментиран от #130

  • 58 Горе долу да така е

    22 1 Отговор

    До коментар #56 от "Така е":

    Тогава култа към мумиите на димитров и ленин сега е заменен от култ към парите и материалното и хората пак са робове тогава идеологически сега икономически
  • 59 Червен

    23 5 Отговор
    Гледай си модата! Това, че по случайност си се пръкнала в семейство на власт, не те прави велика, за каквато явно се вземаш!
    Ти какво научи от дЕдо си, а?

    Коментиран от #60

  • 60 Ами видела е че сичко е лъжа и измама

    12 0 Отговор

    До коментар #59 от "Червен":

    И е видела как работи машината на мафията и кои кой е в таз машина
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Политолог

    8 20 Отговор
    С Радев щяхте много да си паснете - твърда червена линия комунистически наследници, истински революционери! На България това и трябва! Ние сме на всеки километър!
  • 63 Видовден идва

    12 2 Отговор
    В народната митология Вида е образ на възмездието. Тя разделя правото от грешното, а денят се приема като еманация на Страшния съд.

    Коментиран от #100

  • 64 Раиран Костюм

    6 0 Отговор
    -Поверията на този ден гласят, че днес не трябва да се работи, за да не се разгневят градушкарите.

    -Хората вярвали, че градушките идват като възмездие за греховете и това е довело до представата, че на Видовден наяве излизат всички сторени злини.

    Оттам е и предупреждението: "Всяка коза за свой крак, но като дойде Видовден, ще видим!"
  • 65 Знаещ

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Нагло":

    Грабене....... Ами, даа, ама преди бай Тошо и... след него!
  • 66 нннннннннн

    20 11 Отговор
    Цялото семейство пълнеха гуши от народа. Какви ми ги дрънка тая.
    В книгата си "Батето" славков разказва като се оженили с Людмила какъв огромен апартамент подарил бай Тошо на новото семейство. Ей така от нищото и хоп - апартамент 200 квадрата. А народа днес седи и се умилява колко бил честенбай Тошо и как не крадял.

    Коментиран от #131

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 фаро

    12 7 Отговор
    За жалост Борисов е жалко копиращо същество без капка природна интелигентност и не е изкопирал нищо от Тодор Живков ама грам дори.Мутрата Борисов е съвсем друга форма на живот няма нищо общо с познатите човешки
  • 69 Доматения Вова

    5 7 Отговор
    Евгенийо виж са на ко приличаш първо ма ..... На СИЯ си са напрайла в бофчата
  • 70 справедлив

    14 16 Отговор
    нищо не е научил от дедо ти дедо ти не беше крадец и мутра дедо ти беше честен човек и истински се грижеше за народа на българия а бохор е българомразец,лъжец и крадец
  • 71 Тодор Живков, бе велик човек!

    8 4 Отговор
    Скоро в новините : Откраднаха ваксини от фризер в болница натъпкаха ги в кренвирши , нарушителите на реда явно са ги изяли за да покрият всички следи
  • 72 predatelka

    26 10 Отговор
    ПРЕДАТЕЛКА ЗА ПАРИ НЕ ПЕТНИ ИМЕТО НА ДЯДО СИ МА ПРЕДАТЕЛКЕ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ,ДР.ТОДОР ЖИВКОВ МИЛЕЕШЕ ЗА НАРОДА СИ А ТОЗИ Е ТЕРОРИСТ И БЛГАРОУБИЕЦ.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Бай Шиле

    8 23 Отговор
    Тодор Живков беше зависим от СССР? Бойко Борисов е независим държавник?

    Коментиран от #78

  • 75 стар хакер

    27 11 Отговор
    Създаденото от Тодор Живков 30 години го разграбват и още има за крадене.
  • 76 Киро Брейка

    26 10 Отговор
    Гледайте моите видеа в Ютюб.. Бай Тошо бе велик.. Безплатно здравеопазване и образование отворете Ютюб и гледайте

    Коментиран от #81

  • 77 туй то

    32 7 Отговор

    До коментар #10 от "Никога":

    Около 20% от комунистическото производство отиваше за западният и арабският свят. Оръжия , оръжейни системи и цели оръжейни заводи за арабският свят , строителство на сгради болници , напоителни съоръжения , и язовири . Океанският риболов ловеше риба за японски компании за 800 000 000 долара годишно . Изнасяше се електроенергия за Гърция , Турция , стомана , профили, нефтопродукти , добитък . Мотокари и електрокари в 17 държави , 11 от които западни , консерви и свежи плодове и зеленчуци също , коприна , текстил , кожени облекла дори и в Англия , микроелементи и електронни носители , стругове , машини , електродвигатели , дрелки ъглошлайфи , в Русия на ъглошлайфа от тогава му казват - "Българка" останал като символ на здравина и качество. За това когато падна Бай Тошо , селата бяха с по 3-5 000 човека с по 3 дискотеки 17 кръчми,туристически бази , и места за отдих, и нощни барове , с асфалт , ток, вода,училище, театър , библиотека , болница , спортна зала за шампиони , футболни стадиони , жените харесваха едно момче заради умението с което можеше с две щанги да извади вътрешната гума на колата на пътя, да я залепи , докато изсъхне лепилото един кекс , да я постави обратно , за да се приберат навреме , сега казват функционално неграмотни, гастарбайтери , миячи на гъ... проститутки.

    Коментиран от #87, #117

  • 78 Пффф

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "Бай Шиле":

    Независим ..... . че и държавник......? ))))
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ЛУСТРАЦИЯ

    17 20 Отговор
    Импийчмънт и Лустрация на Червената Мафия
  • 81 Глупости

    8 17 Отговор

    До коментар #76 от "Киро Брейка":

    Тогава стутково беше такова и никога нема да се върне.....не тъгуваите по упадъчния комунистически строй..не казвам че капиталзъма е по хубав
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Българин

    12 16 Отговор
    Бягай при дядо си бе комунистическо изчадие.
  • 84 Жени Живкова, Скрийсе и не се показвай!!

    16 3 Отговор
    Ако се беше кандидатирали за Вице, сега Радев нямаше дае Президент!!!! Не си Въобразявай, това и онова!! Дядоти и 40 Разбойника около него не са забравени, Хората работеха да не умрат от глад, а Партийците живееха добре!! ОТ ДЯДОТИ Бойко е научил някоя Селска Хитрос, но сега се Управлява по Мутренски, различно е времето!!!
  • 85 Дори и ДА е така

    22 1 Отговор

    До коментар #49 от "Нищо не е изкопчил от ссср,":

    Е НАПРАВЕНО НЕЩО СТЕЩУ ЗЛАТОТО НИ. НООООО ДА ПОГЛЕДНЕМ СЕГА СЯКА ГОДИНА ДЕ ИЗНАСЯ ЗЛАТО ЗА 100МЛРД ОТ ТУК И КАКВО ПЛУЧАВАМЕ.....?!?!?!! ОТГОВОРИ ВЕДНАГА....!!!
  • 86 Пескоф

    10 15 Отговор
    Кумунистически парцал! Изпълзя от дупката си .
  • 87 Бае тодър

    8 21 Отговор

    До коментар #77 от "туй то":

    Стига лъгахте младите бе, пумияр, единствено за вътрешната гума е вярно но без кекса след това, какво им е капитализма на тия такъв им беше и соца, мизерия, тогава и сега за болшинството.... 8535
  • 88 сайко килър

    7 1 Отговор
    Къде са кюлчетата и пачките на Живков ? Намериха ли ги ? Ами къщите му в Барселона ? Само питам де , нищо лично !
  • 89 Роко

    20 4 Отговор

    До коментар #46 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Другарю казва се другарки Живкова (госпожа е фашистко обръщение). И къде ти е вярата в комунистическите идеали?
  • 90 ЧОВЕК ОТ НАРОДА

    6 16 Отговор
    ИМАШЕ ТАКЪВ ФИЛМ И АЗ ДАЖЕ ГО ИЗГЛЕДАХ ДО КРАЯ И СИ ГО ПАЗЯ В КОМПА. ДА ТИ КАЖА ДЕДО ТИ БЕШЕ МЕРИЛО ЗА ПРОСТОТИЯ :)
    Е ТОВА Е ПОПИЛА И КРАТУНАТА, АКО НЕЩО ОСВЕН ПЪРВИТЕ 15 СТРАНИЦИ С КОРИЦАТА ОТ ВИНЕТУ МОЖЕ ДА ПО-ПИЕ :)
    ПРИЗЕМЯВАНЕ, ПРИЗЕМЯВАНЕ, ПРИЗЕМЯВАНЕ, ЗАГРЕВАШ ЛИ? :)
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ПЕДИТАТА

    3 13 Отговор
    , ПРЕЗ 9 БАИРА СЕ ПОДУШВАТ :)
    ТО И ЗА ДЕДО ТИ НЕМАШЕ КОМПРОМАТИ С ЛЮБОВНИЦИ, ОСВЕН ЗА АЛИБИ :)
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ДЕДО КЛИНТЪН

    2 9 Отговор
    СЪЩО СЕ ПОЛЪГАЛ ПО КИНТИ И ОБЛАГИ, ПА ПОСЛЕ... МОНИКИ :)
  • 95 КАПИТАН СМЪРТ

    6 7 Отговор
    КРОЙ СИ, ШИЙ СИ ТАМ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ТОВА ДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТА, НЕЗАВИСИМО КАКВО ТИ ГОВОРЯТ, "ДОБРОНАМЕРЕНИТЕ СЪВЕТНИЦИ" :)
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 АМОН

    14 1 Отговор
    ЕХ ЖЕНИ,

    ВАШАТА ФАМИЛИЯ И ОХРАНАТА ВИ СТЕ КАТО СМЪРТТА - отърване от вас няма.

    Мисля, че България би била едно по добро место за живеене , ако я нямаше вашата фамилия , охранитлите ви , царете ви , и цялата тази обслужваща кохорта от "НАШИ" ДРУГАРИ.

    Да се надяваме, че промяната която предстои, ще ви прати и вас и цялата тази обслужваща ви кохорта в небитието

    ЗА ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ БЕЗ ВАС И СЛУГИНАЖА ВИ ЖЕНИ!

    Коментиран от #98

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ПРАВ СИ

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "Видовден идва":

    ИДВА ВИДОВ ДЕН.

    ИДВА ДЕН В КОЙТО ЖЕНИ ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ НЕЩО ПО ИНТЕРЕСНО ЗА ПРЕВОДАЧКАТА Й ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА С КОЯТО ТЯ КОНТАКТУВАШЕ с Маргарита Гомес-Асебо и Сехуела Сакскобургготска

    Какво ли са се гугукали двете царици пред ЗНАМЕТО НА МИРА?!

    ТОВА МОЖЕ ДА КАЖЕ САМО ОХРАНИТЕЛЯ НА ДВЕТЕ ЦАРСКИ ФАМИЛИИ.

    ВСЪШНОСТ ТЕЗИ ФАМИЛИИ ДВЕ ЛИ СА ИЛИ ЕДНА?!
  • 101 KAPITAN СМЪРТ

    3 2 Отговор
    ЖЕНИ, ЕТО ТИ ИДЕЯ !
    НАСОЧИ СЕ КЪМ СПОРТНИТЕ ЕКИПИ ;)
    ГАРАНТИРАМ ТИ МНОООГО РАБОТА :)
    ...МАЙ- МАТА, ДЕТО МИ Е ОБЛЯКЛА ФАНЕЛКАТА С №8 ДА Я СВАЛИ НЕЗАБАВНО!
  • 102 аз съм Веска

    5 1 Отговор
    ГОЛЯМА ПРОМЯНА ЩЕ ИМА :ПАРТИИТЕ ГИ НЯМА ,И ВСЧКО ДРУГО , КОЕТО ПОРАЖДА ВЪТРЕШЕН АНТАГОНИЗЪМ.
    ББ Е НАСЛЕДИЛ УСЕЩАНЕТО ЗА ДЪРЖАВНОСТ ОТ ДЯДО ТИ .ЩЕ ГО ПРИЛОЖИ ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ.ИНТЕРЕСНО МИ Е , КАКВО Е УСЕЩАНЕТО МУ , ЗЛАТНИЯТ ТЕЛЕЦ ДА Е ВЪТРЕ В НЕГО . ИМАМ КАКВО ДА НАПИША И ЗА КРАВАРКАТА - НАТИКАНА Е В ЛЕВИЯТ ЪГЪЛ....ОТ ЛЕВИТЕ ...ОБСЛУЖВАЩИ ЛЯВОТО ....
  • 103 АМОН

    7 0 Отговор

    До коментар #98 от "КАПИТАН СМЪРТ":

    ИСТОРИЯТА КОЯТО НИ ПОДНАСЯТ ИЗОБЩО НЕ Е ТОВА КОЕТО Е.

    ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДИН КРАЕН РЕЗУЛТАТ ОТ УМИШЛЕНО ДОВЕДЕНА ДО ФАЛИТ ТУРСКА ИМПЕРИЯ В КОЯТО УМЕЛО КОБУРГСКАТА ДИНАСТИЯ СЕ Е ВПИСАЛА И Е УПРАВЛЯВАЛА ЧРЕЗ АГЕНТА НА ГЕШЕВ "ПАРТИЗАНИНА" С ПСЕВДОНИМ "ЯНКО" 45 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ.

    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ С ЦАРЯ СИ САКСКОБУРГГОТСКИ НЯМА АНАЛОГ НА УПРАВЛЕНИЕ В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА.

    ТАЗИ ОТ СНИМКАТА Е ГЕНЕТИЧЕН ПРОДУКТ НА ТАЗИ УПРАВЛЕНСКА СХЕМА.
    ВСЯКО НАЧАЛО ИМА И КРАЙ. Краят им се вижда.
    Американската перестройка няма да ни подмине. Не казвам, че ще е по добра, но ми омръзна да наблюдавам как поколения българи идват и си отиват от тази земя участващи в един сценарий обслужващ тесен кръг от богопомазани, за които ние сме тор , а не нормални хора.
  • 104 Анонимен

    8 1 Отговор
    От 1944 до днес са те, комунистите, но.. Разпръснати по партии. 3 поколения репресирани, а що не някои и 4, 5, 6,. Много дизайнери Жени си отидоха от този свят през 80 години голи и боси, готвачи, шивачи и обущари. Нищо лично... Голямата ми щерка казва Жени.. Иска да се занимава с политика, но малката нещо не й се отдава... Оправяйте се. Много честни и скромни хора вече не са между живите. Бай Тошо, за него може много да се пише, но времето на соца отмина. Стягайте се, че много станахте учените, бюрократи. Никой не му се работи, а му се говори. Жени, животът ти е подсигурен, кво още искате. Нямате срам пред Аллах.
  • 105 Аз40

    8 1 Отговор
    Защо криете кой ви е направил "предложението" за вице, Живкова? Ето ви го разБойко, предлагал се е гратис на Тодор Живков! Целта на къртицата е била да му е учител, защото се е гласял за диктатор още тогава! Лошото е, че все още си мислим, че ще се махне от властта доброволно или някой на бял кон ще ни го махне вместо нас!
  • 106 АМОН

    10 1 Отговор
    Защо ЖЕНИ си ЖИВКОВА , а не СТОЙЧЕВА както е истинската фамилия на родителят ти?!

    Защо не желаеш да разкажеш нещо за БАЩА СИ - Любомир Стойчев и неговата дясна ръка - ПЕТЪР МАНДУКОВ /агент ПАМПОРОВ/ ?!!

    ИЛИ НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА БИЗНЕСА НА ТОЗИ "ДРУГАР" ??

    ЕХ ЖЕНИ ,
    Живеем в свят превърнат в БИГ БРАДЪР в който всеки знае всичко за другия и паричките които кърти. Тези на МАНДУКОВ са от оръжие с което са избивани мирни хора.
    Едва ли подарените шест линейки на ВМА ще измият кръвта на загиналите от тези оръжия хорица.
  • 107 Анонимен

    9 2 Отговор
    Белене жени, говори ли ти. За убийствата след 1944...Отидоха си с наведени глави деца и внуци, Женя. Били са само на 17 години, когато убиват дедявците им и един във варна затвора умира, получава гърч.. Вързан с въже са го пускали надолу нагоре докато получи гърч и умира в затвора Варна. Или това е лъжа, но, Женя един ден ме извика човека, който е от бкп и е държал картончетата мила. Та ми сподели много неща за случая описан от мен, а внучката живееше у нас Женя. Родителите й бяха скромни, селки, отрудени хора, николапетковисти. Не само облицовката на дядо ти обвита с целуфан, а и лошото, което стори на много реститутки дедо ти. Живи хора, репресирани до днес, от всички партии, включително от герб. Там е пълно с комунисти. Бащите им или по точно родителите им са станали за облаги членове на бкп, а децата им са в бкп герб. Как да се оправи България, с мързеливи хора. Весела Коледа!
  • 108 Анонимен

    6 0 Отговор
    PS: v kladeneca.. Пускали са го вързан и така, надолу, нагоре до получаване на гърч. И не ми пишете за ЕС. Те никога не биха издевателства лично от мен, както кпсс, кгб, дс, доносници. Грехота е и имате смелостта в църква да влизате. Грешници сте. Диктатори сте до днес, светли празници... Чипа. Без смяна на него, България загнива.
  • 109 Анонимен

    7 1 Отговор
    Не само светлата страна на Дядо Ви др. Тодор Живков. А нещо за Англия, чадъра, журналиста, 1978, Георги Марков. Нещо за селяните, кога 1956,дано не бъркам годината, кога са влизали в ткзс, са им вземали, каруци, животни и плачейки осем малки дечица за животинчетата или както казват те, днес, бравите... За малко скрито масло, не предадено, бкп го предават, в участъка го пребиват и в затвора, 3 месеца. Цент не са взели, нито от земята, нито от затвора, защото бяха оставени без работа от костово до днес. Живи и здрави. Страницата е затворена. Кой е роб и роб завинаги.. Точка.
  • 110 Анонимен

    1 1 Отговор
    Как така стана бе, Женя, че след 1989 внуци на прости не членуващи в бкп, някои са отказвали, днес завърлиха на запад в елитни университети, за лекари и кво се досетите, както и в Плевен, за докторки. Радват се, че бай Тошо е паднал от власт. И старите са над 80 живи, и ни казват, вече сме към сащ, а не към ссср...
  • 111 Анонимен

    5 1 Отговор
    Нищо ново. При бай Тошо нагаждачите, простоватите бяха на власт, началника ни бе със седми клас, а командваше умните тогава с висше образование, но брат му бе на бай гиню аташе в Турция, нима днес не е същото. 10 г герб, 10 г бсп. От комунистите герб лилито искате на жени голямата дъщеря. Лошо няма. Династиите трябва комунета да се подкрепяте, но кой ще бачка, пак дпс робите ли. Въпросителни с много неизвестни. Но децата им на дпс се изучиха и искат властта от вас бкп то. Лекари, юристи... Айшето и тя иска не само меверето, а изпълнителната власт, орокурор, съдия, министър на правосъдието, на вътрешните работи, а роман футболуст или полисай.
  • 112 Анонимен

    5 0 Отговор
    Лилито в къщата подарък от Георги Димитров, а къв го дири в герб, нали са антифашисти.
  • 113 Анонимен

    3 0 Отговор
    Лилито в къщата подарък от Георги Димитров, а къв го дири в герб, нали са антифашисти. Или така ще е, от 1944 до днес, всички ще сме на хранилка на кгб. Яд ли ви е.
  • 114 Анонимен

    8 1 Отговор
    Белене да можат камъните да проговорят. Как интелигентни непълнолетни младежи, от заможни родове, има един виновен, но не и човека младеж, без съд и присъда, за една нощ пратени в белене за исем месеца, да чукат и пренасят камъни, крехките им тела. Падали са, пребивали са ги с камшици, става ли са, продължавали, пак падали и тн. Злодеи. И децата им са днес професори, в парламента. Грешни сте. Запада може би знае, но излизайки от Белене, бяха зазвалина, някои се оропиха, други ги вербува ужасната машина дс, за да завършат агрономство висше, най главният виновник е дърводелец. Не знаем дали е жив. Много лошо време бе, Жени. За вас бе ок, ок е и днес. Знаем беднотията на майстори с игла в ръка. Едно копче и един конец не бяха откраднали при дядо ти и кво са постигнали, нищо. Кой е крал, днес кара екстри коли и всичко си купува, кво пожелае, работни места, съдии, доктори, дипломи.
  • 115 Анонимен

    5 2 Отговор
    За да си дизайнер, се е запичвало на 13 годишна възраст, преди 1944 и по времето на живков. Преди 1944,чирак,калфа...а днес с пари всеки може, робите са за това, да ги изцеждате като лимони и ги пуслате, по живо по здраво по домовете им.
  • 116 Анонимен

    5 1 Отговор
    От всяко дърво днес всичко става. Поговорката не важи от 30 години, що не и по времето на тато. Че от всяко дърво свирка не става. Става, става.. Готвача кове обувки хихи
  • 117 Никога

    9 2 Отговор

    До коментар #77 от "туй то":

    Изнасяли сме ток за Турция, щото държавата ни е фалирала и е трябвала чужда валута с някаква стойност. А тоя ток дето сме го изнасяли не е бил излишен тук, дори напротив постоянни режими на тока в страната. Баща ми ми е разказвал, как в София първо е гаснел единия квартал, после светвал и след това другия и са му викали "дискотеката". Тези 20 процента и да са истина, ако останеш само на тях какво правиш, на теб ако ти орежат 80% от заплатата ще продължиш ли да работиш??? Какво има да си говорим глупости, като години преди да започне демокрацията, шефовете на заводи са били привикани в Русия на командировка, да им обяснят, какво и как ще се случи. Да им кажат, как да си разпродадат заводите и да приберат парите за себе си, за да могат пак те да са отгоре, а българският народ да се оправя. И този пример не съм го си го измислил, а го знам от човек, чийто баща е бил един от тези шефове!!! Всичко е по руски модел. А тука ни заблуждават, че народа бил искал демокрация и за това така станало. Няма такова нещо, било е решено от КГБ още преди години, как ще се развие целия ви преход.
  • 118 СЕЛО ЧЕПИНЦИ

    7 1 Отговор
    Показаха документи, от които се вижда, че в даден момент е имал разходи за храна за месец в размер на 4000 лева тогавашни пари. Що за храна е ял този? По линия на УБО са подарени апартаменти на внуците.Защо? Страшно милеене за България!
  • 119 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Аее у лево":

    ПРАВИЛНО КАЗВА ЧОВЕКА , НО ТИ НЕ МУ РАЗБРА СМИСЪЛА КАКВО Е НАПИСАЛ , ВЪРНИ СЕ И ПАК ГО ПРОЧЕТИ , АИДЕ СЪС ЗДРАВЕ !!!!!
  • 120 ИВАН СЛАВКОВ

    1 4 Отговор
    КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТАКИВА ИЗЕДНИЦИ , КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТАКИВА ТОЛУПИ , И ДА ПРИКАЗВАТЕ ВРЕЛИ НЕ КПЕЛИ И ДА НАСТРОИВА ТЕ ХОРАТА СРЕЩУ ТЪСТА МИ , КАК МОЖЕ , НЕ ВИ ЛИ БЕШЕ МАЛКО СРАМ ТОВА ДА ГО ГОВОРИТЕ , ЧОВЕКА КОЙТО СЛЕД ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ ПОСТРОИ ДЪРЖАВАТА , КОЯТО Я ИМА И ДО ДНЕС , САМО ТЕЗИ НЕМИРНИЦИ КОИТО ЯДОХА БОИ В МИЛИЦИЯТА И ХОДИХА В БЕЛЕНЕ , ДА ПОТВЪРДЯ И ОНЕЗИ КОИТО СА УЧАСТВАЛИ ВЪВ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС , КАК НЕ ВИЕ СРАМ , А СЕГА НЕ КРАДЪТ ТАКА ЛИ , И СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ХОРАТА КОИТО ГИ МЪРЗЕШЕ ДА РАБОТЯТ , ЩЕ СИ НОСИТЕ КРЪСТА С ПОМИИТЕ КОИТО ГОВОРИТЕ ТУК , НЕБЛАГОДАРНИЦИ НИЕДНИ !!!!!

    Коментиран от #121

  • 121 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    2 5 Отговор

    До коментар #120 от "ИВАН СЛАВКОВ":

    ЗЕТКО ТИ НЕ СЕ НЕРВИРАЙ , ПРЕМЕСТИ СИ ГИ В ЛЕВИЯ КРАЧУЛ НА ПАНТАЛОНА , ДА МЕ ВИЖДАШ МЕН АЗ ДА СЕ ЯДОСВАМ ? НЕ НАЛИ? , ТЕ УМНИТЕ ХОРА ЗНАЯТ КАКВО И КАК БЕШЕ И Е БИЛО , НА ПРОСТАЦИТЕ НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ , ТОЙ СЕ Е РОДИЛ КАТО ТАКЪВ И КАТО ТАКЪВ ЩЕ СИ ЗАМИНЕ НА ОНЯ СВЯТ ПРИ МЕН , САМО ЧЕ АЗ СЪМ В РАЯ , А ПРОСТАКА ОТИВА В АДА!!!!!!!, ОСТАВИ ГИ МОЛЯ ТИ СЕ , ТО ГОСПОД СИ ЗНАЕ КОИ ДА НАКАЖЕ !!!!!

    Коментиран от #122

  • 122 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #121 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Ако знаеше господ кого да накаже, нямаше да допусне такъв изрод каро теб да си мисли, че управлява държава ...

    Коментиран от #127

  • 123 Матю

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Тая":

    Тази от къде има пари и богатство. Конфискация на целия им род. Тя е гербаджийска
  • 124 Митко

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "стстстстстстст":

    Какво е изкопчил от Русия,целият ни златен резерв,го е подарил!?;?!?
  • 125 Българин

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Тодор Живков":

    Беше велик само на крадливите кумоняги

    Коментиран от #129

  • 126 ЗНАМ Че

    1 2 Отговор
    Нищо не е приел Бочко} ерка на посоки
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 комунист

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "И ко ше стане 28 март ?1 нищо":

    И къде има държава, в която управниците не грабят? Опитай да дадеш пример. Но трябва да НЕ грабят не само своите, а и чуждите овци.
  • 131 комунист

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "нннннннннн":

    Ха,ха, страхотен си. Много благодаря! Откога го повтарям като развален грамофон. ТИ ГО КАЗА- държавния глава е откраднал апартамент! Аз добавям- това е НИЩО в сравнение с придобиването на заводи, многоетажни сгради и концесии срещу жълти стотинки Това направиха никому неизвестни до тогава средностатистически тарикати, сега-"преуспяващи" бизнесмени- "хора за пример", на които мястото е в затвора. Да смениш недоносения соц за смъртоносен капитализъм е като да продадеш плодородна, но буренясала нива за красива покривка, дето (според продавача) като ѝ кажеш "сложи масичка" и тя ще се отрупа със всякакви гозби. Халал да им е на тъпаците прехвалената псевдодемокрация.
  • 132 ЕВГения Живкова

    4 4 Отговор
    След като прочетеш поне част от коментарите ,Разбираш ли колко МРАЗЕН е бил дядо ти.Дано децата ти са го Разбрали.
  • 133 ЕВГения Живкова

    2 4 Отговор
    След като прочетеш поне част от коментарите ,Разбираш ли колко МРАЗЕН е бил дядо ти.Дано децата ти са го Разбрали.
  • 134 Хлъцхлъц

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пръц":

    Като четя виждам че всички сте попили всичко от живков/толкова му бяха възможностите/ а вие не можете да поедите повече
  • 135 Терминал

    1 2 Отговор
    От кога превържиниците на кауна стана толкова умни че взеха да пишат какво е свършел зеленея чорап

    Коментиран от #140

  • 136 За народа

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "От народа":

    Някои може ли да каже на колко хора са направи ли предложение за вице на радев /на стотина/
  • 137 Умнико

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пръц":

    Борисов го избира народа а живков СССР /кои е гласувал за живков от сутрента се обивява 99’99%/

    Коментиран от #138

  • 138 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    4 3 Отговор

    До коментар #137 от "Умнико":

    БОРИСОВ ГО ИЗБИРА МИХАИЛ КОНСТАНТЙНОВ ОТ ЦИК (ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ) А ДЯДО ТОШКО ГО ИЗБИРА ЦЕНТРАЛНИЯ КОМИТЕТ НА ПАРТИЯТА И ПОЛИТБЮРО , СЕГА РАЗБРА ЛИ ПО КОНСТИТУЦИЯ И НАРОДА ? !!!!!!!!!.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Лукашенковец

    2 0 Отговор

    До коментар #135 от "Терминал":

    ТИ СЕ ПРИГОТВЯЙ ЗА АНАДОЛА , ИЛИ КРАВАРИСТАН , С КОРАБ ПРЕЗ БУРГАЗ ЩЕ ТИ СЕ ВИДИ ДЪЛГО ПЪТУВАНЕТО , ПО ДОБРЕ ВЗЕМИ САМОЛЕТ , ТАКА НЯМА ДА МИСЛИШ ЧЕ С КОРАБА МОЖЕ И ДА СЕ УДАВИШ , ПО ДОБРЕ СЪС САМОЛЕТА ДА ПАДАНЕ В НЯКОЯ ГОРА , МОЖЕ ПЪК ДА ОСТАНЕШ И ЖИВ , И ПОСЛЕ ДА СИ ВИКАШ ,ЗАЩО НЕСИ ОСТАНАХ В ТАЯ КИТНА ХУБАВА СТРАНА , АМА ПРИЯТЕЛ АЗ ЗНАМ ЗАЩО НЕ ВИ ОСТАВЯТ ТУКА , ЗАЩОТО СТЕ ПРЕДАТЕЛИ , ИДИ СЕ ОПЛАКВАЙ НА ХИСАРСКИЯ ПОП АКО ЩЕШ , КРАТУНА!!!.
  • 141 МАЛКА пенсИЯ

    2 0 Отговор
    На времето,имахме,попивателни,щото пишехме с мастило.Но се изхабяваха и не вършеха работа,та и боко тъй,НЕ Е ПОПИЛ ДОСТАТЪЧНО.
  • 142 Малкович

    0 0 Отговор
    "Тя разкри, че между Тодор Живков и Симеон Сакскобурготски е имало тайна среща, но тя е била провалена от други участници в нея."
    Някой може ли да отговори:
    1. Как може да се е случило нещо, което не се е състояло?
    2. Как в нещо, което не се е състояло, е имало участници?
    3. Как нещо се определя като "тайно между двама", при условие, че е известно на повече от двама?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове