Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 10:04, обновена 1 Февруари, 2021 10:39 6 562 243

Румен Радев: Ще се боря за втори мандат (ВИДЕО)

  • румен радев-
  • мандат-
  • отчет-
  • президент

Исках специални болници за лечение на COVID-19, заяви държавният глава

Румен Радев: Ще се боря за втори мандат (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Декларирам, че заедно с колегата Илияна Йотова издигаме кандидатурата си за втори мандат.

През изминалата година отстояване на върховенството на закона и стожер на държавността бяха основни политики през 4-та година от мандата ми. Това каза държавният глава Румен Радев по време на пресконференция по повод четвъртата годишнина от встъпването си в длъжност.

С г-жа Йотова считаме за наш дълг намерението си да се кандидатираме за втори мандат. Формата за издигане на кандидатурата ни ще бъде ясна в оказания от закона срок.

Президентът предложи на политическите сили пакт за почтеност, професионализъм и компетентност по отношение на номинирането за държавни длъжности.

България се нуждае от мощна политическа алтернатива с решимост за постигане на тази цел. Ако това не се случи, може да се стигне до поредните пазарлъци между партии и поредния мандат на грабеж и застой. Предвид в патовата ситуация в новия парламент може да се стигне до правителство на задкулисието под благовидния предлог национално спасение или експертно правителство или други формулировки.

Той припомни, че е продължил с твърдия курс на защита на конституцията.

Институцията ни бе стожерът, който не допусна гласът на българите и исканията им за оставка да бъдат удавени в разразилата се пропагандна война.

„За съжаление, г-жа Йотова тази година не е сред нас. Нека ѝ пожелаем бързо оздравяване и да се завърне с нейната креативна енергия“, коментира отсъствието на Илияна Йотова, която е с положителен тест за коронавирус.

„Измина година на бурни, драматични събития, които ускориха хода на промените. Действителността налага да имаме институции с ясни приоритети и предвидимост в своите действия. Още в началото на миналата година снех доверие от правителството. Това бе акт на политическа отговорност. Изригналите половин година по-късно протести потвърдиха правотата на мотивите ми. Президентската институция не се скри зад институционален комфорт.

Подкрепи исканията на протестиращите с присъствие и настояване за оставки. Институцията ни бе стожерът, който не допусна гласът на българите и исканията им да бъдат удавени в разразилата се пропагандна война. Президентската институция бе онази, която заемаше рационални позиции по отношение на COVID-19“, заяви Румен Радев.

По думите на Радев действителността налага да има институции с ясни приоритети и предвидимост в своите действия.

„Само ще маркирам щрихи от изминалата година и ще насоча фокуса върху приоритетите през настоящата. Както знаете, още в началото на миналата година снех доверие от правителството. Това бе акт на политическа отговорност срещу острата криза в управлението, корупцията и разхищенията, разпада на държавността и организираното настъпление срещу гражданските свободи”, каза още Радев.

„Изригналите половин година по-късно протести потвърдиха правотата на мотивите ми за снемане на това доверие. Президентската институция не се скри зад институционалния комфорт, а отново бе на висотата на очакванията на българското общество и подкрепи справедливите искания на протестиращите с присъствие и настояване за оставки. С обръщения и директен призив към Народното събрание”, добави държавният глава.

Президенската институция продължи да бъде бариера срещу лобизма, каза още президентът. И напомни за седемте су ветата, от които мнозинството в парламента отхвърли пет, но прие две.

Твърдият курс в защита на конституционализма и сезирането на КС за временната комисия в Народното събрание разколеба вносителите на проекта за нова конституция и той набързо приключи още по-жалко, отколкото бе стартирал.

Стратегическият съвет към "Дондуков" 2 е разработил национален стратегически документ за развитието на страната, припомни Румен Радев.

Президентството мобилизира силен експертен капацитет, разработи и предложи конкретни проекти в Плана за възстановяване и устойчивост на България, с цел да се преодолят дефицити в плана на правителството. Очаквам от правителството да обясни ясно кои проекти ще бъдат приети, и ако се отхвърлят тези 5 проекта, с какви мотиви. Защото те имат важно значение за критични области в България - образованието, с перспективни решения за енергетиката, с много важни решения в областта на здравеопазването. Както и създаването на национален център за контрол и управление, който ще позволи ефективно наблюдение в реално време върху цялата територия на страната за замърсяване, състоянието на реките, пожари, за незаконна сеч, ефективност на селскостопанската дейност, така че всички да имат достъп до информация какво реално се случва в България, изброи президентът.

Моралните устои на обществото ни се доказаха, че са по-силни от икономическата криза в рамките на кампанията "Българската Коледа", каза още държавният глава. Той даде пример и за отпуснатите стипендии в рамките на инициативата "Подкрепи една мечта".

Диалогът ни с културните институции и организации беше фокусиран върху проблемите от пандемията и липсата на социална защита за всички културни дейци, отчете още Радев.

Външната политика беше сведена до минимум като директни срещи и посещения, но въпреки това продължихме да водим активна международна дейност с онлайн срещи и конференции за отстояване на българската позиция, както и редица телефонни разговори.

Тази година България пое домакинството на инициативата "Три морета", която цели да ускори икономическото развитие на региона на Източна Европа с по-голяма свързаност и да направи по-бързо икономическото и социално сближаване със Западна Европа.

Очаквам в скоро време да подпишем междудържавно споразумение за научно-техническо сътрудничество със САЩ, което да отвори вратата за инвестиции в областта на социалните технологии, заяви още президентът.

Припомняме, че Радев встъпи в длъжност като президент на 22 януари 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    88 200 Отговор
    Глупости Нее!

    Коментиран от #131, #138, #152, #167

  • 2 Герб

    119 223 Отговор
    Оставка Радев!

    Коментиран от #101, #170

  • 3 bandita

    73 207 Отговор
    продажно мекере на кремъл заедно с боко тиквата. в пандиза и двамата час по бърже и цялата ви клика на дсп-бсп-гроб
  • 4 Гост

    100 181 Отговор
    Айде почна се с дрън,дрън...
  • 5 Гост

    106 189 Отговор
    Пак само една голяма п.ъдня и нищо съществено! Ама какво съществено да каже един курбанджия!

    Коментиран от #102

  • 6 Последния Софиянец

    222 118 Отговор
    Най достойния президент!!!Мутри вън!!!

    Коментиран от #22, #192, #195

  • 7 Алфа Вълкът

    86 182 Отговор
    Този палячо какъв отчет ми прави? Говори какво говорил цяла година! 😆 Американският агент Румен Радев не случайно е вербуван. Вербуван е защото прилича на Ал Бънди. Така САЩ ни унижават и казват, че която и да е карикатура може да ни е президент.

    Коментиран от #90, #115, #198

  • 8 324

    189 105 Отговор
    Браво!!! Адмирации за единствения истински президент от 4 ма насам заемали президентския пост.

    Коментиран от #231

  • 9 Тоя

    76 130 Отговор
    Не казали че ковид 19 не съществува 🙊

    Коментиран от #16, #58

  • 10 Чук и Гек

    28 163 Отговор
    И ти никаква не я свърши! Имаш още малко време да се справиш и изхвърлиш тези тикви от власт! Ако не можеш, депозирай още сега оставка и остави нещата на г-н Васил Божков - истински мъж и боец!
  • 11 Аз40🏴‍☠️

    57 78 Отговор
    Радев изказал ли е вече мнение по темата с ваксинирането?

    Коментиран от #18

  • 12 Стюарда

    78 132 Отговор
    Нещо му е пресъхнала устичката на фигуранта.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ужас

    87 126 Отговор
    В момента го гледам!!!!!!! Говори глупости направо е смешен.

    Коментиран от #98

  • 15 Някой

    82 129 Отговор
    Разрушител на държавността,това е президенството!

    Коментиран от #36

  • 16 Чук и Гек

    99 52 Отговор

    До коментар #9 от "Тоя":

    Не! Боко Тиквата си тананикаше в джипката ,,Корона, чао" на път към срутището! Чао, чао и мяу!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Нееее

    67 68 Отговор

    До коментар #11 от "Аз40🏴‍☠️":

    Той е човекът който каза, че няма Ковид 19.

    Коментиран от #129

  • 19 АнархоКомуниста

    65 78 Отговор
    размахай юмручето и призови ахмаците да хвърлят боклуци и да викат оставка на всички .....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЛютитеЧушлета

    63 64 Отговор
    ........ Генерала кат Орел ескадроните повежда ...................
    ........
    ................. .......... Мутрата се е навел и страхливо се оглежда
  • 22 И да се

    54 57 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Подмазваш краят му идва!!!!!!!!
  • 23 Бацо

    30 45 Отговор
    Бекапейски буха пачки чекмеджейски
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Кметю

    64 29 Отговор
    Слънце грее дъжд вали бацо с вертолет на Симитли
  • 26 Чук и Гек

    30 56 Отговор
    Един съвет, Радев! Преди щаба не толкова ловки измамници и слуги на шайката да те обяви за заразен, карантинирай се за 2 месеца и обяви, че спазваш мерките!
  • 27 Радев с нетърпение чакам............

    56 70 Отговор
    Да си одиш.........
  • 28 Бацо

    23 37 Отговор

    До коментар #24 от "РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ":

    От бе ка пе щи разкаже и за смяната на имената знае
  • 29 Другия с коня

    77 72 Отговор
    Другарю Радев....Президентството не е Казарма.Ти организира Бунт срещу законно избрана Власт,което се визира в раздел Измяна на НК член95....Току що се призна за Организатор и Подстрекател на Бунта.....Когато ти падне Имунитетазще ти бъде повдигнато Обвинение за Измяна на Републиката....чл95 от НК

    Коментиран от #221, #232

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 София

    58 62 Отговор
    Усеща,че това е една от последните му дрънканици и страха в гласчето звъни.
  • 32 Дизел

    55 68 Отговор
    Руско мекере. Всички си отивате. И ти и Путя и комунизма, и руските агенти у нас. И още 10 мини комунистически партийки да направите няма да дойдете на власт без военен преврат с помощта на Русия. Никога не сте печелили чесни избори в България.
  • 33 Петьо Петров

    73 24 Отговор

    До коментар #17 от "15 000 ЛВ ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА":

    От много време чета за президентската заплата. Ами поинтересувайте се бре хора,тези заплати ги определя Парламента,не друг. Ако някой носи отговорност за това колко вземат Президент,премиер,министри и депутати,това е само НС.

    Коментиран от #54, #57

  • 34 Спасов

    74 63 Отговор
    Браво на Президента!
  • 35 Хаха

    56 58 Отговор
    Румен Радев и палячо.
  • 36 Сърп и чук

    58 27 Отговор

    До коментар #15 от "Някой":

    Разрушител на вашата - фашистката бандитска държавност!
  • 37 Гост

    50 42 Отговор
    Това не е отчет,но отчет за първите четири години трябваше да направиш на 21 януари,а днес трябваше да положиш цветя пред Мемориала в деня на почит към жертвите на комунистическия режим в тяхна памет в парка пред Националния дворец на културата.
  • 38 Нямам

    24 13 Отговор
    Някой гледа и слуша ли какво каза за македонците 😡😡😡😡. Не се чувествали българи дори с бг документи защото... Гледайте ако имаше власт Македония вече да е в ЕС
  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 56 Отговор
    точно така господин ПРЕЗИДУНТ РУМЕН РАДЕВ най добрия президент на БЪЛГАРИЯ най достойния

    Коментиран от #56, #64, #74

  • 40 Биде

    40 42 Отговор
    Бе мнооооого излишно и пространствено дълго и досадно изявление! Освен политици, социолзи и анализатори, кой ще го слуша!Дрън-дрън

    Коментиран от #88

  • 41 Шекел

    36 40 Отговор
    И тоя почна да говори глупости.Пак плещеше небивалици за някаакво американско сътрудничество.
  • 42 Червени боклуци.

    39 41 Отговор
    Черепът, мустака и фатмака влизат в пандиза.
  • 43 Стара чанта

    41 41 Отговор
    Селски бастун, ти ПАК нищо не каза !

    Коментиран от #182

  • 44 Импийчмънт

    41 53 Отговор
    Дебилът-идиот грипен Решетников, влиза в пандиза. Доживотен за държавна измяна.
  • 45 Сърп и чук

    34 37 Отговор
    Единственият, който попиля тαпанарите на избори, въпреки познатите им фалшификации! Сега ще го търпите още една година и сетне се надявайте да му организирате фашистки съд! Затова не трябва да чака, а да ви избеси като мишки!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 jorj

    42 45 Отговор
    Този от нищо неразбира а само иска!!! Не ми е ясно как може да се отчете НИЩОТО ЗА НЕЩО?!!! ТОЗИ ПРЕВЪРНА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ В ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ!!!!! ИМПИЙЧМЪНТ ВЕДНАГА!!!!!!
  • 48 Момчето

    36 39 Отговор
    Си отива............ Пълни глупости говори. Не чух нищо за отчета му за 4г.Едва ли не си прави предизборни агитацииииийййиииииии@
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 42 Отговор
    Последни месеци аморе мио.
  • 50 Бацо

    38 19 Отговор

    До коментар #24 от "РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ":

    Туй бацето от бкп да говори срещу комунизма е все едно охраната на Хитлер да говри срещу нацистите
  • 51 Аз не

    26 23 Отговор
    Чух за 2 работни заплати по документи на първата дама. Нищо за Бобоковите, Божков, и сие. Реклама за нощо
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 45 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ завинаги ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ най достойния е той
  • 53 Гост

    34 45 Отговор
    Боже тоя искал пак,още един мандат,но през крив макарон,сега ще види,как е без кака му Кури.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Българите

    36 34 Отговор
    Това отчет ли е или предизборна реч?!Колкото повече говори,толкова повече глупости казва и то от злоба в безсилието си.Току що каза ,че ще се кандидатира за втори мандат.Явно това не е отчет,а предизборна реч,но глупаците измряха.Президентство през крив макарон!
  • 56 Ти ходи

    33 11 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    На училище!! Всяка дума с правописни грешки. Аман от неграмотни хора.

    Коментиран от #119

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Хайл

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "Тоя":

    За тебе специално да ходиш без маска . Да не ти стане лошо.
  • 59 !!!?

    52 39 Отговор
    Фигуранта е Позор, а не стожер на държавността ! Като временно изпълняващ длъжността президент той погази най-брутално Конституцията, организирайки държавен метеж срещу законно избраното Правителство и Парламент на България, заставайки на страната на Мутрите като Черепа, Цв.Василев, Бобокови, като с това си безотговорно и престъпно повидение дестабилизира страната в условията на безпримерна глобална Пандемия !
    Със и Затвор за Радев !!!?
  • 60 Чети до Край

    30 32 Отговор
    Ако Радев не беше вдигнал народа щяхте да се сварите като жабата в топла вода
  • 61 Отчет няма

    30 27 Отговор
    Предизборна кампания 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙉🙉🙉🙉😄😄😄🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊За 2 мандат 😄. Боже и се вярва.
  • 62 BGЭХП

    31 26 Отговор
    КУРНЕЛА ИЗДИГНА ЮМРУКА
    КУРНЕЛА ПРИЗЕМЯВА ЮМРУКА
  • 63 Избирател

    31 37 Отговор
    Напред Радев ! Мачкай самозабравилите се продажни турско-щатски ибрици !
  • 64 Масон

    9 9 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Спиш още не гледаш какво пишеш. Сложи очилата.

    Коментиран от #113

  • 65 Бойкоооо

    21 17 Отговор
    Кандидатирай се срещу него. Ха ха ха ха ха ха. Не става а????? Мишкооооо.!!!!!! Лв

    Коментиран от #75, #86

  • 66 Борисов

    19 16 Отговор
    Слушаш ли???? Президентът
  • 67 Българин

    27 25 Отговор
    Представител,на най-излишната институция в България.Вярно трябва да се пипа конституцията.
  • 68 Джипка ТВ

    18 15 Отговор
    Днес какво да инспектираме????
  • 69 ТОЗИ

    26 28 Отговор
    БОЙКО,НЕ СЕ СПРАВИХТЕ НАВРЕМЕ С ТОЯ ПОПУЛИСТ И ПРАЗНОДУМНИК,АЛЧЕН САМО ЗА ВЛАСТ И ПАРИ,НИЩОПРАВЕЦ И ,СЕГА НА КЪДЕ,ТОЙ Е ОПАСЕН ПОБЪКАН?!
  • 70 Пунта Мара

    17 11 Отговор
    Бойко да даде пресконференция. Веднага
  • 71 Диспечара

    30 25 Отговор
    Достоен както винаги! Заливащата помия от предателите, само показва вашата сила и чест! Всички крадци и подлеци са настръхнали и пратили срещу вас да плюят, всеки боклук, който са намерили на пътя! България никога преди вас, не е имала честен и достоен политик!

    Коментиран от #83, #84

  • 72 Чичо Гошо

    25 20 Отговор
    Президентът ната.кова Бойко с 200 !
  • 73 Алфа Вълкът

    29 31 Отговор
    ЕЙИИИИ, НЯКОЙ ДА МУ ИЗДЪРПА КАБЕЛА НА ТОЯ 1Ч СТАНА ДА ДРЪНКА И НИЩО НЕ КАЗА!!!

    Коментиран от #78, #79, #94

  • 74 Анти Чалга

    5 9 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Я и от политика разбираш не само от поп фолк . Образоваш се постепенно . Ура за Казанлък . Сега чакай нова статия за твойте любимци , попфолк певците да докажеш мнението за тя скапана музика.

    Коментиран от #107

  • 75 Щеее интересно

    14 21 Отговор

    До коментар #65 от "Бойкоооо":

    Защото Борисов щее президент а твоят фен на луната
  • 76 Дългият

    30 29 Отговор
    Ало...фигуранта...хората втори път тази грешка няма да я направят.....

    Коментиран от #80, #180

  • 77 Алооооо

    24 22 Отговор
    Троловете на ГЕРБ? Що мълчите бе?
  • 78 Алфа Вълкът

    15 20 Отговор

    До коментар #73 от "Алфа Вълкът":

    У махнаха го най-накрая!
  • 79 Гост

    8 8 Отговор

    До коментар #73 от "Алфа Вълкът":

    Ми ходи го дръпни .
  • 80 Напротив

    10 5 Отговор

    До коментар #76 от "Дългият":

    Президент
  • 81 До теб ще бъдем

    33 31 Отговор
    Господин Президент.Милиони ще ви подкрепят отново.Пред евентуалната перспектива,да ни натресат нова - стара муцуна от породата на адвоката по бракоразводни дела,наследника му - социалист- милионер,или недоразумението" ирландска пастирка", няма да го допусне Народа.Тези- лаещите с едни и същи плоски опорки,нека си лаят! Важното е,какво мислят милионите.

    Коментиран от #97

  • 82 темелко

    29 27 Отговор
    Дерзайте папурчета,мачкайте интелигентния президент.Изберете си пак простака Бойко да мачка вас,а вие да цвилите от удоволствие.
  • 83 Предизборна

    19 20 Отговор

    До коментар #71 от "Диспечара":

    Кампанията нее нужна. 2 шанс няма 😉
  • 84 НСБОП

    13 6 Отговор

    До коментар #71 от "Диспечара":

    Смени дрогата.....

    Коментиран от #93, #95

  • 85 Чук и Гек

    19 17 Отговор
    Е, ми...! Нека му дадете още един мандат да си довърши работата! За един ден тикви не се ринат! Имаше един историк, който пледираше за разширяване правомощията на президента, като смяташе, че президент ще стане Буко Тиквата! Историкът почина, нещата с Македония се оплескаха! Тиквата мечтае да е президент и да отърве Народният съд! Но, Божият съд преди всичко виси над него!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 фен

    15 9 Отговор
    Чудесно! Да ти начукат каунската кратуна!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 4 Отговор
    Голяма част,огромна част от бг хората не знаят-Стига и да се оттеглят,когато трябва!Колкоо и да си добър и незаменим-остави и за другите!В Историята на Римската империя-имат един император,отеглил се в самота и риболов-Мисля Сула,но може и да греша!
  • 90 Алфа вълкът амбриажа

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    А така
  • 91 Алфа вълкът амбриажа

    3 8 Отговор
    Аз ще съм вицепрезидент
  • 92 Мунчо няма

    23 18 Отговор
    кой да излъжеш вече!!! Щом комунистите и турците те отбиха,и магаре да сложат срещу теб си пътник!!!
  • 93 Алфа вълкът амбриажа

    2 5 Отговор

    До коментар #84 от "НСБОП":

    Взимам те у моята партия
  • 94 Чичак

    17 17 Отговор

    До коментар #73 от "Алфа Вълкът":

    Не се мъчи. Нямаш интелекта да го разбереш. Гласувай за Бойко. Ще ти даде кебапче
  • 95 Диспечара

    19 24 Отговор

    До коментар #84 от "НСБОП":

    Много ли те дразни, че Президента е достоен мъж, боклука крадец Борисов подла мижитурка! Сигурно много те дразни, че си продал на боклук и си станал резил! Вината е само в теб!

    Коментиран от #205

  • 96 Искам да искам

    6 7 Отговор
    Ако се съгласи за 650 лева ще гласувам за вас.
  • 97 гост

    7 6 Отговор

    До коментар #81 от "До теб ще бъдем":

    Леле ,ти ли си ,,многото милиони" бе,неграмотник?

    Коментиран от #108

  • 98 Да ама не

    19 9 Отговор

    До коментар #14 от "Ужас":

    По-големи глупости от тиквун никой не може да каже.
  • 99 Просто човек

    24 19 Отговор
    С Вас сме, г-н Президент!!! Вие сте единствената надежда! Успех!
    #МутриВън!
  • 100 ТОЗИ

    15 20 Отговор
    БОЙКО,НЕ СЕ СПРАВИХТЕ НАВРЕМЕ С ТОЯ ПОПУЛИСТ И ПРАЗНОДУМНИК,АЛЧЕН САМО ЗА ВЛАСТ И ПАРИ,НИЩОПРАВЕЦ И ,СЕГА НА КЪДЕ,ТОЙ Е ОПАСЕН ПОБЪКАН?!ЗАЩО НЕ МУ СПРЕТНАХТЕ НАВРЕМЕ ИМПИЙЧМЪНТ,ЗАД НЕГО СА ГОЛЕМИ ПАРИ-ЧЕРЕПА,ЦВ.ВАСИЛЕВ И Т.Н.,ЗАТОВА Е ТОЛКОВА НАХАЛЕН,ПЪЛЕН БОКЛУК Е
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Аз 🤣🤣🤣

    21 18 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    ВЕДНАГА ПЛАТЕНИТЕ ГЕЙберастки П0ДЛОГИ СТЕ ПЪВИ В ПОСТОВЕТЕ
    ТИКВАТА ви ПЛАЩА и вие ВИНАГИ СТЕ ПЪРВИ, ама СЕЛСКИТЕ ВИ ГЕРБави НОМЕРА МИНАВАТ САМО в село Банки, окръг Софийски.🤣🤣🤣

    Коментиран от #133

  • 103 Личност

    24 18 Отговор
    Румен Радев е истинска личност, която блести с истинската си светлина , а не с отразена с каквато са всички блюдолизници и робски души като Борисов, Плевнелиев, Караянчева, Цецка Цачева, Томислав Дончев и приятелчетата им от тройната им, че дори и четворна вече коалиция. Тези робски душици нямат собствено мнение и затова работейки на празен ход винаги се ослушват и се страхуват господарите им да не ги намразят и отлюспят. Радев е човекът, само чрез който може да се разкъса примката за превръщането на България и българите в хора "втора класа", прислужници и угодници на господарите си на Запад и на Изток.

    Коментиран от #125

  • 104 Бай Стою касапина

    20 18 Отговор
    Имах чувството, че присъствам на комсомолско събрание. Четиридесет минути наизустени глупости. Горкият човечец, цяла нощ не е спал да назубри урока си. И за какво беше всичко това? Как за какво, за да обяви кандидатурата си втори мандат.

    Коментиран от #109, #112

  • 105 Рибарче

    12 5 Отговор
    Като гледам коментарите заслужаваме си да ни затриват :(@
  • 106 Българин

    18 19 Отговор
    Радев е номер 1
  • 107 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 14 Отговор

    До коментар #74 от "Анти Чалга":

    ОБИЧАМ БИЙТЪЛС ЛИЛИ ИВАНОВА покойната ПАША ХРИСТОВА АЙРЪН МЕЙДЪН МЕТАЛИКА РАП СНАП
    АЗ НЕ СЪМ ГЕНАДИ от КАЗАНЛЪК но
    РУМЕН АДЕВ Е НАЙ ДОСТОЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #111, #202

  • 108 🐷 Боко ТИКВАТА

    9 5 Отговор

    До коментар #97 от "гост":

    "ГРАМОТЕН" съм Аз-ТИКВАТА от село Банки...хахаха🤣🤣🤣
  • 109 Чук и Гек

    15 8 Отговор

    До коментар #104 от "Бай Стою касапина":

    Бе, права си! Вместо да излиза в ефир, можеше секретарката да постне един пасаж във Фесбука! Както Ганос!
  • 110 !!!?

    21 16 Отговор
    Президенството е стожер на един кремълски троянски кон наречен Фигурант - зъл, черноглед и лицемерен до мозъка на костите !!!?
  • 111 Умния

    2 3 Отговор

    До коментар #107 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ей френд, и Снуп Дог е готин, както и 50-те цента.
  • 112 Бесен Язовец

    7 2 Отговор

    До коментар #104 от "Бай Стою касапина":

    Ще го обяви след като Лупи го подкрепя. :)
  • 113 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор

    До коментар #64 от "Масон":

    как да пише ЧОВЕК индвалид с инсулт и инфаркт БЛАГОДАРЯ за подигравката НО ИМА бог

    Коментиран от #123

  • 114 🐷 Боко ТИКВАТА

    12 11 Отговор
    ЗАЩИТЕТЕ ме ТУЛУПИ.
    Сега ИНСПЕКТИРАМ(МИШКУВАМ) в Симитли, а след това ще напълня ефира с ГЛУПОСТИТЕ СИ....ХАХАХАХА.🤣🤣🤣
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ТОЗИ

    23 16 Отговор
    СЕГА НА ВЪПРОСИТЕ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ,СЛЕД КАТО СИ ИЗРЕЦИТИРА НАПИСАНАТА ОТ ДРУГИ РЕЧ ЛЪСНА КОЛКО ТЕСНОГРЪД И ГЛУПАВ И ОГРАНИЧЕН Е ТОЗИ Т.Н.ПРЕЗИДЕНТ,ТОЙ ИЗТЪКВА САМО СЕБЕ СИ БАРАБАР ОВЦАТА ЙОТОВА /ДВАМЦАТА СЕ ПОДДЪРЖАТ,ЗАЩОТО СА ЕДНАКВО ПРОСТИ И НЕКАДЪРНИ/,ТОЙ Е ПСИХИЧНО ОБРЕМЕНЕН ТОЗИ ПРЪД..НАУЧИЛ НЯКОЛКО КЬОР ФИШЕКА,ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ,МНОГО,МНОГО БЕШЕ ЛОШ ИЗБОРА НА ТОЗИ НЕИНТЕЛИГЕНТЕН КЛОУН,ЛОШО
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 21 Отговор
    Да е жив и здрав Бойко и още два мандата

    Коментиран от #136

  • 119 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 17 Отговор

    До коментар #56 от "Ти ходи":

    с инфаркт и инсулт съмБЛАГОДАРЯ зо подигравките РАДЕВ е 1
  • 120 Истински

    23 17 Отговор
    червен фигурант! Сума ти глупости надрънка БЕЗ да каже нищо! Комунист национален предател.........
  • 121 дядо

    21 23 Отговор
    Браво Радев ти си най добър.

    Коментиран от #134

  • 122 Българка

    24 23 Отговор
    Достоен президент ! Приветствам решението ми да се кандидатира за втори мандат! Изразител на стремежа на народа да си отвоюваме държавата от мафията!

    Коментиран от #126

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Истината

    22 17 Отговор

    До коментар #103 от "Личност":

    Пълни Глупости! Тоя е ФИГУРАНТ на ЧЕРЕПА!!!

    Коментиран от #215

  • 126 Отчет няма

    21 14 Отговор

    До коментар #122 от "Българка":

    Предизборна кампания!!!!!!!!!! 2 мандат няма да има. БСП и ДПС му биха дуспата!!!!!!!!! А с Лупи шанс няма!
  • 127 Козлодуй

    7 6 Отговор

    До коментар #124 от "Съни":

    Само простотията ръсиш от 10 ника. Марш

    Коментиран от #147

  • 128 Бесен Язовец

    13 8 Отговор

    До коментар #124 от "Съни":

    Съни наистина ли си толкова зле и не можеш да измислиш нещо друго та цял месец копираш едно и също. какъвто президента такива и подръжниците му.
  • 129 Аз40🏴‍☠️

    15 18 Отговор

    До коментар #18 от "Нееее":

    Ясно. Значи гласувам за него! Номер 1 е този президент. Най-добрия в цялата българска история.
  • 130 2963

    21 17 Отговор
    Долу Радев!!!
  • 131 ТтТ

    21 19 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    Тоя е ненормалник, най- наглия президент на България!
    Хахаха , ужас
  • 132 ДжафДжаф

    12 12 Отговор
    На фона на жабата, коня, перчема и оня неврокопски помак, този си е направо попадение. А иначе е крайно време да минаваме към Президентска република. Стига вече с това абсурдно ТКЗС, в което се краде индивидуално, а безотговорността е колективна.

    Коментиран от #227

  • 133 ТтТ

    8 6 Отговор

    До коментар #102 от "Аз 🤣🤣🤣":

    Ти си платен трол! Смешник...
  • 134 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 18 Отговор

    До коментар #121 от "дядо":

    да дядо РУМЕН РАДЕВ е най добър най достоен за ПРЕЗИДЕНТ
  • 135 РЕСПЕКТ

    17 14 Отговор
    И успех , Президенте !
  • 136 Алфа Вълкът

    2 9 Отговор

    До коментар #118 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Евалата, дойде ти акъла, ама гласувай за Валерката и Каракачана!

    Коментиран от #139

  • 137 !!!?

    19 17 Отговор
    Отчет на Фигуранта: Седем "вета", видео конференции, телефонни разговори,... !!! Пропусна отричането на вируса на Шипка, гафа с изгонването му от Естония като мръсно коте, лицемерното му мълчание за терора в Русия и ареста на Навални, който също каза "мутри вън", скатаването по темата за кремълския шпионаж в България, платоническото единение с Черепа, Цв. Василев и останалите мутри !!!?
  • 138 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 18 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    АСАНЕ къде се мериш ти с господин РАДЕВ
    и не го наричай ненормалник ти си ненормалния
    РУМЕН РАДЕВ е най достоъйния ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ разбрали бе
    асане а ти АСОНЕ плащаш ли ток вода здраввни а паразитираш на гърбът на данъкоплатците
  • 139 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 9 Отговор

    До коментар #136 от "Алфа Вълкът":

    аз съм хетеросексуален а не от другия бряг какъв
    ВАЛЕРИ та той показа на деца през прозореца неприличен жест
  • 140 АЙЛЯКЧИЯ

    17 12 Отговор
    ТОЯ НАШ ФИГУРАНТ - АЙЛЯКЧИЯ , Е ПРЕВЪРТЯЛ НАЦЯЛО.....ТОЙ БИЛ ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА.....ЧУВАТЕ ЛИ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИ....КАЗВА , ЧЕ БСП И ПОЧТЕННИТЕ ГРАЖДАНИ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО.......А ДРУГИТЕ 4 МИЛИОНА ДЕТО НЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО КАКВИ СА ?????

    Коментиран от #186, #190

  • 141 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #123 от "Алло":

    и теб щете накаже БОГ защото си лош и биеш ХОРА МУТРО рекетираш грабиш крадеш
  • 142 ТОЗИ

    18 12 Отговор
    РАДЕВ,ТОЗИ НЕИНТЕЛИГЕНТЕН КЛОУН,ЛОШО,МНОГО ЛОШО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ,ЯЗЪК ЗА ПРЪСНАТИТЕ ПАРИ НА РОДИТЕЛИТЕ МУ,СПОМНЯМ СИ БАЩА МУ ПРОЯВИ ГОЛЯМО СЪМНЕНИЕ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МУ ЗА ТОЗИ ПОСТ,ЯВНО ИМАЙКИ ПРЕДВИД СКЛОННОСТА МУ ЗА СОБСТВЕНИЯ КЕФ И ОБЛАГИ,А НЕ НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ,КОИТО ТОЙ СИ ПРИПИСВА,А ХИЧ НЕ МУ ПУКА,АБСОЛ'ТЕН ЕГОЦЕНТРИК,НО И НЕИНТЕЛИГЕНТЕН,ПРОСТ И АЛЧЕН,ОПАСЕН Е ЗАЩОТО Е ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМ С ТЕЗИ НИКАКВИ КРИТЕРИИ ЗА САМООЦЕНКА,И С ДВЕТЕ ПРОСТИ ЙОТОВА И ДЕСА,А И НИНОВА,КОИТО МУ ВДИГАТ АКЦИИТЕ,ТОЙ Е АБСОЛ'ТНО ВРЕДЕН ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.БОЙКО,ТРЯБВАШЕ ДА МУ СПРЕТНЕТЕ НАВРЕМЕ ИМПИЙЧМЪНТ,ИНАЧЕ ГЕШЕВ НАВРЕМЕ ГО ПОДКАРА,А СЕГА ЩЕ СИ ПАТИМ ОТ ВАШАТА МЕКУШАВОСТ.ЧЕРЕПА И ЦВ.ВАСИЛЕВ И ДРУГИТЕ ОКОШАРЕНИ И ПОДСЪДИМИ ОЛИГАРСИ НЕГО ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ,КАТО ПОСЛЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ,И КАТО ИЗПОЛЗВАТ НЕГОВАТА ПРОДАЖНОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО КАТО ХАРАКТЕРОПАТИЯ.ЖАЛКО,ЧЕ НЕ ГО МАХНАХТЕ НАВРЕМЕ.
  • 143 Бат Кольо

    11 12 Отговор
    Неуважайми гербаджии,след плювко всеки е по-добър-сърдете се на баце😁
  • 144 САМО КАЗВАМ

    15 7 Отговор
    ТО ПО ДОБРЕ БОЙКО ДА БЕШЕ НА ОТЧЕТА НА АЙЛЯКЧИЯТА , НА РАДЕВ МУ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ ЖУРНАЛИСТИТЕ.....РАДЕВ КАЗВА БОРИСОВ ДА ОТГОВОРИ ......И ПОЧВА ДА ХАПЕ !!!!
  • 145 Още някой

    18 11 Отговор
    Елементарен, първобитен и нихилистичен.
    Дано последната година от мандата наистина е последната, въпреки заявената кандидатура за още хейт по телевизора.
  • 146 възгеч

    18 13 Отговор
    Руски продажници не ни трябват Путин може да те направи кмет на някой Сибирско село или посоляк
  • 147 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 20 Отговор

    До коментар #127 от "Козлодуй":

    РУМЕН РАДЕВ най великия ПРЕЗИДЕНТ
    а БОЙКО е престъпник сикаджия мутра и в затнвора е бил за кражби на коли сикаджия

    Коментиран от #161

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 дядо Шишарко

    14 10 Отговор
    Ко не, откъдя накъдя Кавуня пак ша са кандидатира за прецедент бря. М чи тя държавата ше фалира от разходи на безделника фигорант по екскурзии, със Деса мерцедеса бря. Ша ходя да се моля на Решетката, да го направи като със Навални бря, иначе Корона вируса ша ни се види, като едното спасения бря.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 ПРЕДЛАГАМ

    16 9 Отговор
    На ФИГУРАНТА , ДА си смени кърпата , ЧЕ СЕ е изпотил от работа .....пет години - две срещи със Гръцки , Албански президенти ....голям зор за 15000 лв.
  • 152 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    а ти какво добро си направил АСАНЕ освен престъпност
  • 153 Цеко

    13 17 Отговор
    Мачкай Румба, с теб сме, за да изметем герберастката крадлива сган
  • 154 кьорфишек

    18 11 Отговор
    Никъде в предсказанията на баба Ванга и Нострадамус не видях да споменават за тоя боклук със зелени чорапки.

    Коментиран от #157, #158, #204, #206

  • 155 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    който гроб друг копае в гроб пада
  • 156 😃АНАЛлизатор😂

    21 13 Отговор
    Винаги когато видя г-н Радев се сещам за колоритния образ на "СЕЛСКИЯ ИДИОТ" описан в народния фолклор, като неизбежен елемент от реалността на селския живот. Хората в селото гледат с умиление и съжаление този човек защото знаят, че вината не е в него а в майката природа. Характерно за "СЕЛСКИЯ ИДИОТ" е неговата импулсивност, еднообразност в изказа, губене на представа за етика, морал, отговорност, но пък точно това го прави забавен и интересен. Културният интерес е на средно ниво и се свежда главно до филми като "Селянинът и колелото" и опери като "Селска чест" от Маскани. Няма събития в селото на което да не присъства и нашият човек. Например на празника на селото, пред масите пълни с ядене и пиене, хората си говорят за радостите и проблемите в живота и в един момент пристига "СЕЛСКИЯ ИДИОТ" и започва да им говори, че кмета е престъпник, че селото тъне в корупция, че това е най бедното, мръсно и пропаднало село в целия свят и т.н. Разбира се, че присъстващите му знаят акъла и започват да ръкопляскат и да се смеят на безплатното шоу, след което му донасят висилка да направи няколко коремни и да покаже как се скача от самолет без парашут. Лошото стана когато пристигна и жена му да си покаже новата дантелена рокля, при вида на която някои от гостите така започнаха да се смеят, че се наложи да ги поливат със студена вода за да не повърнат. Изобщо българския битов фолклор е много богат на персонажи.

    Коментиран от #165

  • 157 Тълкувател

    6 5 Отговор

    До коментар #154 от "кьорфишек":

    Ако беше споменала , щеше да е за пожарникарски чорапи на турски слуга .
  • 158 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 8 Отговор

    До коментар #154 от "кьорфишек":

    я не споменавай напразноБАБА ВАНГА нито
    НОСТРАДАМУС герберска мутро
  • 159 Оставка

    12 8 Отговор
    НА ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА , СЪД И ЗАТВОР !
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 развийш ли

    9 9 Отговор

    До коментар #147 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не дърпай дявола за пишката като мислиш че е опашката Да няма пак два три долара пенсия и да чакаш светлото бъдеще на тъмно

    Коментиран от #164

  • 162 Asterix

    7 5 Отговор
    Болшевика вече може да спинка спокоен!!
  • 163 КРАЛИМАРКО

    16 6 Отговор
    ФИГУРАНТА ОТКРОВЕНО СИ ИЗПРОСИ ПОМОЩТА НА НИНОВА И БСП,ЗАЩОТО БЕЗ НЕЯ Е ЗАНИКЪДЕ,НЕ МУ ДОСТИГАТ,ТОВА ЗНАЧИ ЕДНО ВРЕДНО ПРОТИВОБОРСТВО НА УСИЛИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВЪРВИ НАПРЕД И ДА СЕ СПРАВИ С КРИЗАТА ,А ВРЕДНИЯ ФИГУРАНТ ГОВОРИ ,ЧЕ БИЛ ЗА ЕДИНСТВО,ДЕСЕСАРСКИ НОМЕРА-ДА ГОВОРИШ ПРОТИВНОТО НА ТОВА,КОЕТО Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ.ИМПИЙЧМЪНТ,БОЙКО МНОГО СИ ДОБЪР И ТОЛЕРАНТЕН,ТОВА ТИ Е НЕДОСТАТЪКА,А ВРЕДНИТЕ ПЕСОВЦИ КРАДЦИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ
  • 164 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 12 Отговор

    До коментар #161 от "развийш ли":

    вие ми се подигравате аз съм с инсулт
    РУМЕН РАДЕВ е достоен ПРЕЗИДЕНТ никога не е бил в затвора а БОЙКО ебил той е престъпник мутра сикаджия

    Коментиран от #169, #203

  • 165 Тодор Колев

    3 2 Отговор

    До коментар #156 от "😃АНАЛлизатор😂":

    Да не забравим и господин за един ден
  • 166 ТОЧКАТА

    2 4 Отговор
    ....ПЕЧЕЛИШ ГО....
  • 167 МАЯ

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    ти с какво си по умен свестен учен от господин президента с нищо

    РУМЕН РАДЕН е номер 1 ПРЕЗИДЕНТА на БЪЛГАРИЯ
  • 168 Диспечара

    8 8 Отговор
    Много е хубаво, като има тема за Президента или Слави! После платените боклуци на глупака Борисов газ пикаят! Удоволствие е да се гледат жалките им напъни, натискаши вожда им глупак в тинята! Пари харчи по глупаци, а те го забиват в тинята!
  • 169 Asterix

    10 3 Отговор

    До коментар #164 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз съм за сега без инсулт...но не ми пука за тебе!!!Миришеш ми на надзирател от болшевишкия лагер до вас.....
  • 170 сектант

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    виждам, че тролската армия на боклуците от българския парламент не си губи времето. дано да ви останат пари и за цигари след цялата тази дрога
  • 171 Трек

    10 11 Отговор
    Оставка за Радев !
    Срам за институцията !

    Коментиран от #173

  • 172 тнвм

    2 4 Отговор
    То писаха в Народ. Бг. Разбрали са се бсп, дпс и герб. Нинова министър-председател, Борисов Бойко Президент. Честито ви. Няма смисъл да ходите до урните. Ако не се бърлат отвън, слушам еродита какво говори навън, за нула време... Радев ще ви бие на изборите, но имало едно НО... Без него ще си правят и грабят още повече. Не е мое мнение. Все ни е, кой ще е. Мнение на умните. Умен е радев, честен, може да е чешит, но.. Не ни интересува. Ако нямаш горе човек, долу си никой. Дпс управлява България и както е тръгнало ще трябва да. Променяте България с друго наименование. Това е мое виждане. Ние си отиваме от този свят, жесток, коварен, отвратително диктатурски, да му мислят след нас българите. Претопяването е започнало..
  • 173 Истината е по лесна

    7 4 Отговор

    До коментар #171 от "Трек":

    от излагането за семки!😀 Кажи на глупака Борисов, че достойнство с лъжа се не бута, но него в тинята бута!😀
  • 174 Bai nudals

    12 12 Отговор
    Моя глас е за Р.Радев. Да живей,президента,долу отрочетата създадени от СИК.

    Коментиран от #213

  • 175 Българин

    13 15 Отговор
    Радев е номер 1
  • 176 Subaru STI

    13 13 Отговор
    Президентът е умен и достоен политик за разлика от самохвалкото борисов, който е набеден политик, успешен хитрец и крадец, голям лъжец, доказан престъпник, бивша и настояща мутра. Мутрата вън, съд за мутрата!
  • 177 избирател

    7 12 Отговор
    На този случайник и колежката му с грива като кобилата на путин им хареса нищо да не правят и да взимат двайсет бона заплата
  • 178 Абе пуми😉😠😠😠😠🙊ар

    0 2 Отговор

    До коментар #150 от "СКОРПИОН":

    Бог не меси. Бог те учкал достатъчно има за какво. Кога краде в Лом помниш ли. На комшиите в градината домати крадеш.
  • 179 temerut

    4 7 Отговор
    Ще победиш,ако освен за втори мандат,продължиш да се бориш и за България.Успех!
  • 180 temerut

    4 3 Отговор

    До коментар #76 от "Дългият":

    Коя?Да гласуват за ГЕРБ ли?Сигурен да си -няма!Тогаз ти какво ще правиш!

    Коментиран от #196

  • 181 Коки

    7 8 Отговор
    В отчета не виждам какво е направил г-н Радев за бившите военни. Сякаш го е срам да покаже, че е бил военен. А много от нас гласуваха за него. Но през изминалия мандат г-н Радев не направи нищо за бившите военни, които са много гласове заедно със семействата си, и които гласуваха с надежда, че ще имат свой човек в президентството. Но, това не се получи. Получиха се екскурзийки насам, натам, уреждане на свои хора, които не показаха необходимите качества. Бившите военни е добре да се поучим от бившите полицаи, които сякаш по-добре случиха с ръководители, които се погрижиха за тях.
  • 182 temerut

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Стара чанта":

    Как стара чанта може да разбере каквото и да било!?
  • 183 ЪРП

    10 10 Отговор
    ЗА ТЕБЕ СМЕ ГЕНЕРАЛЕ!!!!!!

    ВИНАГИ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ТОЛКОВА ДОБЛЕСТЕН, УМЕН И ИНТЕЛЕГЕНТЕН БЪЛГАРИН, КАТО ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!!!!!!!!!!!!!

    ВИ-НА-ГИ!!
  • 184 Обикновен човек

    8 7 Отговор
    Фигуранта, както винаги единствено бръщолеви глупости.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 temerut

    5 3 Отговор

    До коментар #140 от "АЙЛЯКЧИЯ":

    Стига сменяй имената,че не мога да смогна да ти отговарям!По колко дават на спама ти-на дума ли си,на ред ли плащат или на публикация?Попълваш ли данъчна деклерация след като ти платят или и НАП са от твоите?
  • 187 Боян Донев

    10 10 Отговор
    По прост президент не сме имали, че и некадърен, който за кратко време се оцапа във фекалиите на мафията. Ще бъде запомнен с корупционния опит да ни на тресе ГРИПЕН и мъжът на деса-про........... са, която го прави на луда калинка, а за английският му, направо е смешник!
  • 188 мдда

    7 6 Отговор
    Пингвина ще се бори...
  • 189 БгБг

    8 6 Отговор
    Радев не ставал за Президент, а леля ви Цецка Цачева щеше да е върха на сладоледа като президент. Засрамете се бе!

    Коментиран от #193

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Въпрос

    10 5 Отговор
    Какъв отчет може да даде Радев при положение, че нищо не е свършил?
    Може би екскурзиите със съпругата си?
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Прав си!

    6 5 Отговор

    До коментар #189 от "БгБг":

    Представяш ли си и на тази позиция, да имаше турско мекере подлога! Извадили сме тогава невероятен късмет с достойният Радев! Сега е лесно! Изборите са му в кърпа вързани!
  • 194 Тоя

    7 7 Отговор
    срам няма ли? Президентската институция била бариера срещу лобизма!? Направи президентството гнездо на търговията с влияние и шпионаж.
  • 195 Присмехулник

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Ти наистина си...Последният...
  • 196 Дългият

    6 4 Отговор

    До коментар #180 от "temerut":

    Никой не е казал за ГЕРБ,но и този найлонов чорап няма да има втори мандат...

    Коментиран от #201, #223

  • 197 Токо

    8 8 Отговор
    Попитали Радев какво ще прави след като се пенсионира ? .... Той отговорил - ами пак нищо ...

    Коментиран от #222

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 6 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #209

  • 200 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор
    БМБ е престъпник
  • 201 Е колко и да се пънеш

    4 2 Отговор

    До коментар #196 от "Дългият":

    ще има! От сега почвай успокоителните заедно с господаря!😀

    Коментиран от #207

  • 202 Масон

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да не сте двама с един Ник нейм .
  • 203 Хайл

    0 2 Отговор

    До коментар #164 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Що лъжеш . Вчера те видях как маеш гюбеци на чалга в Казанлък.
  • 204 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #154 от "кьорфишек":

    Я се осъзнай . Май си кьорав като името което използваш. Това е най страхотният призидента който сме имали.
  • 205 НСБОП

    3 2 Отговор

    До коментар #95 от "Диспечара":

    Не ми харесва нито единият нито другият...но ме дразни когато видя заслепени хора...

    Коментиран от #208

  • 206 Ами мила девойке,

    4 2 Отговор

    До коментар #154 от "кьорфишек":

    като гледаш в предсказанията за боклуци, няма да видиш достойни там скъпа!😀 Там можеш да видиш глупака Борисов, подлогата Гешев и останалата свита от боклуци! Ако искаш моме да видиш хора като Президента, погледни скъпа в предсказанията за достойните хора и ще ги видиш!😀 Вие моме, все по боклуците одите!😀
  • 207 Дългият

    1 2 Отговор

    До коментар #201 от "Е колко и да се пънеш":

    Добре...пак ще си пишем тук....

    Коментиран от #210

  • 208 Диспечера

    3 1 Отговор

    До коментар #205 от "НСБОП":

    А аз продажни подлоги! Дали на крадеца Борисов или на подлогата Христо Иванов, все тая!
  • 209 Дългият

    3 4 Отговор

    До коментар #199 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуйски...как си с радиацията.....
  • 210 Е аз ще си пиша пак

    3 4 Отговор

    До коментар #207 от "Дългият":

    за достойните хора, ще усмивам пак продажниците, така, че ще пишем! Само дето друг, ще ти е господаря! Най вероятно Ристето! Той се показа следващият подлец!😀

    Коментиран от #214

  • 211 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    Луна президент.
  • 212 чичо

    5 6 Отговор
    Втори мандат-дааа.Аз го очаквах.Това е стъпка на страхливец,определено я очаквах.То,не е като да си направиш партия,да се „бориш" да спечелиш избори и да покажеш на „тиквата"или „мутрата" как се управлява!Хората казват-куче дето лае не хапе.Та и ти така Руменчо искаш,скрит зад оградата,страхливо да лаеш.Както и преди съм казвал,само дипломи на хартия не стигат,трябва и акъл,а при тебе и топките ги няма.

    Коментиран от #225

  • 213 чичо

    5 3 Отговор

    До коментар #174 от "Bai nudals":

    Тези отрочета днес са в екипа на Радев.Е,как тогава си за Радев?

    Коментиран от #230

  • 214 Дългият

    4 3 Отговор

    До коментар #210 от "Е аз ще си пиша пак":

    Когато пишеш умерено е друго нещо,кофти е да си полюсен играч...Не ме интересува нито Борисов ,нито Радев...стига БГ да върви напред.Кофти е да си на полюсите....крайно е.Това ме дразни и изострям тона.Най важното е да се гледа реално а не да подкрепяме партията макар и да виждаме че е в грешка.Това беше присъщо за едно друго време.И пак да повторя,нито искам Борисов за Премиер,нито Радев за Президент...
  • 215 Личност

    3 8 Отговор

    До коментар #125 от "Истината":

    "Пълни Глупости! Тоя е ФИГУРАНТ на ЧЕРЕПА!!!" Не можете да омаскарите президента с тези лъжи! Такова нещо съществува само в болните мозъци на робските душици на Борисов и сие къмпани, или по-точно на шайката , която вече над 10 години ни тегли към дъното с милиардния дълг , който натрупа в стремежа си да забогатява все повече и повече! Генерал Радев е най-честният и родолюбив президент, който сме имали някога!
  • 216 Грил

    7 6 Отговор
    Подкрепата ще бъде още по-голяма-3 милиона българи.Отново ще изберем Румен Радевза Президент на България.

    Коментиран от #217

  • 217 Мъдър

    5 5 Отговор

    До коментар #216 от "Грил":

    Грил,понамали мошността а...Да те попитам..какво направи за теб Радев...освен да вдига юмруци и да вика...Мутри вън...Той е безгласна буква...Независим...Ако БСП не беше застанала зад него дали щеше да спечели....Независим,когато Народа е зад теб,а не определена партия....с която после трябва да се съобразяваш...Не че Борисов е много Убав...но от него зависят нещата за добро или лошо...Един Президент трябва да бъде Обединител,не Разединител...
  • 218 Иво

    4 6 Отговор
    Абе ти си се бори, ама няма кой да те избере...Но не може да ти се отрече, че не ти липсва наглост. Да си най-слабият, злобен и некадърен президент след 90-а и да драпаш за още...Хайде, вдигай юмручето и бегом в (к)аналите на историята. Жалко само, че от нашите данъци ще ти плащаме пожизнената, незаслужена пенсия...

    Коментиран от #229

  • 219 ХайлАдолф

    5 5 Отговор
    Гoркoтo жaлкo фaтмaчe ,пaк ce e изтрoпкaлo , и пaк e пълнилo глaвитe нa хoрaтa , c някaквa нeгoвa ceлcкo-прocтaшкa cвaдa c въoбрaжaeм прoтивник...... дo къдe caмo мoжe дa пaднe eднo фaтмaчe в coбcтвeнaтa cи злoбa и дoлнoпрoбнocт . Нo вce пaк другo нe мoжe дa ce oчaквa oт чoвeк c тaкъв мaхлeнcкo-пocрeдcвeн кaпaцитeт ......
  • 220 Ха-ха

    6 2 Отговор
    Някой го сложи на гробарята с 400 😀.
    Газ пикаят, че утрепката им отече в канала.
  • 221 temerut

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Другия с коня":

    А ти правиш ли разлика между кон и самолет или във ваше село такова още не си видял?
  • 222 temerut

    3 3 Отговор

    До коментар #197 от "Токо":

    Ти да не искаш чак тогава да ходи да разрушава бойковата къща в Барселона?Сега е времето,сега-а..
  • 223 temerut

    2 2 Отговор

    До коментар #196 от "Дългият":

    Бре,как ме сецна!Чак ме заболяха найлоновите чорапи,дет баща ти ми ги подари.Нали му бяха любими от най-достойните години от живота му.Апропо-ти имаш ли такъв период?

    Коментиран от #226

  • 224 007

    1 3 Отговор
    Как можа...да, ама те първи избиха...и децата нямат чак такова неадекватно държание. "Желязната лейди", Маргарет Тачър, определи двете тъмни сили, че се събират в едно в своите крайни варианти и го обосновава със съизмеримия брой жертви. За едните oбщият брой на жертвите надхвърля 100 млн. души. (60 млн. в Китай, 20 млн. в СССР, по 2 млн. в КНДР и Камбоджа, 1 млн. във Виетнам, 1 млн. в страните от Източна Европа, 1.7 млн. в Африка, 1.5 млн. в Афганистан, 150 000 в Латинска Америка); и другите, ако им се препишат всичките жертви на втората световна война, са 75-85 милиона. Интересен е въпросът за забраната на едните само. Дали някой разбира какво става в главата на този човек?
  • 225 temerut

    2 3 Отговор

    До коментар #212 от "чичо":

    Чичо,отдавна чаках да си споделиш очакванията.Ти да видиш!Съвпадат!Само,чичо,да си е между нас,знаеш си,че ти куца акъл.Недей споделяй повече ,Че и на други им светва колко си зомбиран!

    Коментиран от #228, #237

  • 226 Дългият

    2 1 Отговор

    До коментар #223 от "temerut":

    Искаше нещо да кажеш ли,че нищо не ти се разбра....
  • 227 Да минем

    1 3 Отговор

    До коментар #132 от "ДжафДжаф":

    на президентска република,и без това Бойко ще е президент.
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Какви данъци

    2 0 Отговор

    До коментар #218 от "Иво":

    плащаш моме, като ти подхвърлят крадени стотинки?😀
  • 230 Bai nudals

    1 0 Отговор

    До коментар #213 от "чичо":

    Кажи поне един,и няма да съм за него отворко.
  • 231 1111122222

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "324":

    Браво! Точно в десятката.
  • 232 1111122222

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Другия с коня":

    И за теб ли има от шкафчето?
  • 233 шопендар

    1 3 Отговор
    обърнете внимание,хитреца иска да се изкара независим,и си приписва незаслужени заслуги в разни сфери през изминалите години.да си припомним че и на предишните избори беше независим,и сега разчита на късата памет на хората.
  • 234 Биби Кинг

    0 1 Отговор
    Бостан,цравули и колиба че мо подариме на испроводяг по инициатива на ЦК на ГЕРП! Вториа мандад че го кара на чис ваздох на село дее! Цравулете че са еър-дишашти да не мо се умирисват копитата!
  • 235 ЧЕКВЕДЖАРА

    3 1 Отговор
    НАЙ - НАТОВАРЕН , МНОГОБРОЕН И ЕДИНСТВЕН Е ОТДЕЛ ,,КРАЖБИ" В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ....... РАБОТЯТ НА 3 СМЕНИ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН ! НА ВРАТАТА ОБАЧЕ ПИШЕ ,,ПРИХОДИ" !
  • 236 СТРУГАРКАТА

    2 0 Отговор
    Кеворк Кеврокян
    Кеворк Кеворкян за президентските избори във фейсбук
    Цецка заби един ръждив пирон направо в черепа си – и все едно, че нищо не е било"
  • 237 чичо

    3 3 Отговор

    До коментар #225 от "temerut":

    Щом „отдавна чакаш един зомбиран акъл да ти дава,ясно на какво ниво си.Нали президента ви е много отворен.Що не го изберете за министър председател?Той е едно страхливо псе.
  • 238 ДОВОЛЕН

    1 2 Отговор
    БРАВО г-н ПРЕЗИДЕНТ!
    НЕКА ТРЕПЕРЯТ ГРОБАРИТЕ!
    Тук се вижда колко ПЛАТЕНИ ГРОБАРСКИ ТРОЛОВЕ ИМА, но те са МИЖИТУРКИ!!!!
  • 239 ЕДИН ОТ ВСИЧКИ

    1 1 Отговор
    БЕЗСРАМНИК ! А , БРЕ НИЩО НЕ СЕ ЧУВА ЗА ГОЛЕМИЯ РЕЗИЛ НА -- РАДЕff - И ЗА НЕГОВАТА ДЯСНА РЪКА , ПЛ . УЗУНОВ ОБВИНЕН В ТЕЖКА КОРУПЦИЯ , А , А /?
  • 240 ПАК ЛЪЖЕШ

    1 0 Отговор
    Тaкa гoвoриш, aмa c глacoвeтe нa ДПC и рoмитe cтaнa рeзидeнт. зa дa глacувaт зa тeб дпc cи цeлувнaл ръкaтa нa Дoгaн. Нe миcли хoрaтa зa тoлкoвa прocти.
  • 241 КЪРЛЕЖИ

    0 0 Отговор
    ГЕРБ ИМА ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА ЗАБРАНИ НА РАДЕВ ДА СЕ КАНДИДАТИРА - ТИЯ ПАРАЗИТДЕПУТАТИ ЗА КАКВО СА -- НАПРИМЕР ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛИ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА СА ПРЕЗИДЕНТИ ! ОЩЕ УТРЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗАКОНА !
  • 242 Анонимен

    0 0 Отговор
    Харесвам бойко и радев. Но защо след като бойко Борисов не е комунист, неговите хора, караянчева изхвърли от работа внуци на заможен род. Вие като лъжите вярвсте ли си. ЕНП, Турция не се ли бъркат Радев Българите трябва да го подкрепите. Защото Те са много богати цвета, кметицата, но поне втората ми е симпатична, а Караянчева е проста, но явно мъжете са над 60,70 и си падат по външността й, тук и навън. Само предполагам. Виж за Дачнето биха гласъвали, но цвета помажите я псуват, умните де, тая за депутат не става, а виж къде я сложиха. 1 към 1 истината. Радев и караянпева. Дпс не искат и 2 и бойко. Или само Радев. Подводни камъни са деоесету. Да те е страх от тихата вода и да викаш и това не е работа, но Запада ако я бендиса и ердоган, а данка скромна. Чепати вървят ай олум
  • 243 Чепаев

    0 0 Отговор
    Искам я Караянпева.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове