Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 22:35 2 295 34

Доц. Гълъбов: Очаквам да има много компромати в предизборната кампания

  • доц. антоний гълъбов-
  • предизборна ситуация-
  • предизборна кампания-
  • избори

''Има тежък проблем от това как са подредени властите. Законодателната е по-слаба. В момента всичко е концентрирано в София. Законодателната власт трябва да стане по-силна'', счита политологът

Доц. Гълъбов: Очаквам да има много компромати в предизборната кампания - 1
Снимка: БГНЕС

''Очаквам да има много компромати в предизборната кампания. Ако имаше желание за радикална промяна, трябваше да има политическа воля за смяна на курса. Такава, обаче няма. Това заяви политологът доц. Антоний Гълъбов в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

''Има тежък проблем от това как са подредени властите. Законодателната е по-слаба. В момента всичко е концентрирано в София. Законодателната власт трябва да стане по-силна'', смята той.

По думите му е много грозно една трагедия да се употребява политически. "Българското общество е много разделено и фрагментирано и ще произведе и такива избори", предупреди политологът.

"Следизборните коалиции се случват между политиците, по-честно е преди вотът да се заяви кой с кой не би се коалирал. ГЕРБ за първи път се явяват на избори в коалиция. Опитът им явно ги е накарал да го направят. Те се декларират в център-дясно ориентирано партньорство. Много малко са министър-председателите, които използват възможността да са близо до хората, както го прави премиерът Борисов. Повечето се затвориха в кабинетите си. Това е подход, възприет от миналото. Бойко Борисов е гръбнакът на ГЕРБ“, посочи Гълъбов.

По думите му се намираме в турболентен период, от който няма да излезем скоро. „При липсата на ясно изразена управленска алтернатива е твърде възможно да имаме сложна управленска коалиция. Вървим към сложна и опасна комбинация. Предстоят ни тежки следизборни дни“, прогнозира той.

''Много важно е преди да гласува всеки българин да си отговори на няколко въпроса. А именно: как съответната партия описва сегашното състояние на страната, какво обещават да се промени, как си представят да се промени, в каква степен и как обясняват, че гражданите ще участват, какви са гаранциите, че ще бъдат постигнати резултати. Българинът е скептик, той има нужда от здрава почва под краката си, за да реши дали да подкрепи някой. В случая става дума за разумен избор“, обясни доц. Антоний Гълъбов.

''Има десен и ляв протестен вот. По-малките партии разчитат на това, за да получат субсидии'', счита той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комунистите вече действат

    9 22 Отговор
    БСП/БКП - млади и стари са мобилизирани. Води ги дружинният председател Румен Ушанков.

    Коментиран от #4, #32

  • 2 Де Факто

    24 3 Отговор
    Тоя ГЕРБав ПРОШЛЯК откри топлата вода.
  • 3 Стара Загора моли за помощ! Спешно разпр

    9 5 Отговор
    Стара Загора моли за помощ! Спешно разпространявай по всички групи и канали ..на интернет !! Група, говорих с Иванка Иванова и Николова от Дома за инвалиди в Стара Загора. Днес почти целия етаж е отказал бързите тестове, обаче изродите са вписали в документацията "отказал" и насила са взели на всички. Държали са им главите и ръцете и са им бръкнали болезнено в носовете. Хората молят да намерим някоя медия да си кажат мъката. Днес е отишло само някакво скапано Старозагорско радио, репортерката е била от ГЕРБ и е отразила само директорката.

    Коментиран от #7, #16

  • 4 🐷 Боко ТИКВАТА

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Комунистите вече действат":

    А аз мобилизирах кмета на Симитли.
    Много е готин.
    Мобилизирах и агентите: Николай,Иван,Рудолф, е разбира се имоя милост ГЕНТ Буда-ДОНОСНИКА на ДС и СЛУГА на БКП.

    Коментиран от #14

  • 5 Чичо Чери

    10 1 Отговор
    Аз колко още снимки имам на бацето и шайка гепи пачкова
  • 6 Брендилия

    4 0 Отговор
    Така си е открай време с компроматите доц.Гълъбов, хвърчи перушина. Доста здраво тоя път ще е
  • 7 оня с коня

    5 12 Отговор

    До коментар #3 от "Стара Загора моли за помощ! Спешно разпр":

    ЛИЧНО ходих за Бърз тест са вируса:Бръква се с клечка с памуче накрая в двете ноздри,а с "лопатка" 1 пръст широка се докосва Гърлото/около Сливиците/.Всичко трае 1 МИНУТА и след като не Плаках,значи НЕ Е ОБЕЗНЕНО ИЗОБЩО.И понеже си се Притеснил за Обитателите на Дома за Стари хора че били отказали тест а са ги насилили,ще те питам:1/Ти ПРИСЪСТВА ЛИ на насилието?2/Ако има дори само 1 Болен на Етажа но не се открие навреме,известно ли ти е че ще Пламне не само Етажа,а и Персонала?3/А имаш ли хабер Колко хора от Дома ще преживеят Болестта?4/А ТИ ли ще плащаш МАСРАФА по Лекуването на ЦЕЛИЯ ДОМ?Аре сега извикай 4 пъти "Оставка" към Четирите посоки на света и да те няма!

    Коментиран от #12, #15

  • 8 А бе

    23 2 Отговор
    А бе,Гълъбов,какви са тия нагли лъжи ?! Бойко Борисов бил близо до хората ??? Хахахаха,та той се е скрил в джипката и се явява само на нагласени и дирижирани,уж спонтанни срещи с ”народа”...И на теб мутрата Борисов ти е платил да лакействаш в негова полза...
  • 9 доказано

    14 1 Отговор
    Ей Гугутков ,ти какъв слуга си на тиквеника, па и не го криеш !!!
  • 10 да питам

    8 0 Отговор
    Абе , Гълъб ... Ние да не сме от Левуново ??! Дрътите шумкаре са се удръвили .. Ако фанат некое младо бомбе , добре .. Ние , почитателите на различното , което не е петолъчка , ще решим ..
  • 11 Лост

    12 0 Отговор
    И с кои хора се среща Борисов?

    Коментиран от #13

  • 12 Протест срещу безобразията в България

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Същото, както избиха животните на хората.

    Коментиран от #17

  • 13 Еж па ти!!

    1 10 Отговор

    До коментар #11 от "Лост":

    Среща се с обикновенни и нормални хора . Народът оценява това и на изборите ще го покаже.

    Коментиран от #23, #29

  • 14 Румен Пикаещия манекен

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Аз мобилизирах Мангъров, ама май се изтаковах сам с 200....
  • 15 Мангъров

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Съчки разни...горят и тва е. Развързвай говедата пък който оцелее...Стадото от овце стаден имунитет им трябва...
  • 16 Комсомольская правда

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Стара Загора моли за помощ! Спешно разпр":

    Ние ще отразим как са насилвали старите хора. Как може така да им правят тестове, че кво като има вирус? Тестът е по-опасен от вируса и е по рискована манипулация от една пневмония!
  • 17 оня с коня

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "Протест срещу безобразията в България":

    Ами да,горе долу е същото.И да не забравяме че Животните на хората ги изби точно ГЕРБа се канеха да избият и Стопаните на животните с оправданието че "Покрай сухото гори и мокрото" но...не го направиха.Затова и на престоящите избори трябва да гласуваш за ГЕРБ - ОТ БЛАГОДАРНОСТ!
  • 18 Анонимен

    1 0 Отговор
    Хората искат да гледат животни от ямболско е зет ни. Сега му казали 4 майки и не ни е удобно да питам кака, ченгетата ни казаха, че са им искали и дал 20 хил. За да го оставят и псували бб ченгетата в гаража, заколили прасетата. От Испания и Франция.. Замразени меса. Има сгрешено. Преди години, дай на хора, които ги влече бе бб, сега хората щяха да ядат бг еко месо. Той дал на богатите, те хванали да им ги гледат.. Ослабнали кравите и ги продал, фалит. От всяко дърво ако ставаше свирка. Вие гледате да се обградите с избиратели. И не ни се сърдете. Давате земя на хора.. А кой умее, на тях 0. Луди. Вие имате милиони, а хората
  • 19 Клиничен

    3 1 Отговор
    Тоя Гълъбов е за клиниката на д-р Гълъбова. Соросите умора нямат.
  • 20 Анонимен

    1 0 Отговор
    Бай тошо по умен и хитър от бб. Професори, генерали, политолози. Икономика няма, а ИУ. Избори окей. Но кво предлагате. Много излишни неща, строителите забогатяха. Къщи за гости. Водно огледало. Българи няма църкви строят, а и джамии, турчина му е до джамия. Отвън стоят и просят пред джамията малки ромчета, за 1 баничка.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ЯСТРЕБОВ

    3 1 Отговор
    : Много малко са министър-председателите, които използват възможността да са близо до хората, както го прави премиерът Борисов от джипа ли го прави. Или се крие от хората. Мръсник си ГЪЛЪБОВ И ЩЕ ПЛАЩАШ.

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Фаро

    2 1 Отговор
    Какви компромати ве брачед?Вие сте ясни отявлени престъпници и това е доказано хилядократно просто съдебната система е мъртва.Няма нужда от компромати и децата знаят кои сте и какво сте.Цялата сбирщина в парламента сте едно цяло и ще ви изринем.Никой не е казал,че ще бъде лесно,но ще ви почнем и безмилостно довършим
  • 25 Шопо

    1 0 Отговор
    Па ти откри топлата вода,бе Кокорко!
  • 26 Пиянде

    1 0 Отговор
    Абе Гугутков , с тези торбички под очичките , явно Д-р Радева ти е забранила да пишеш вода .
  • 27 Доц.Гълъб

    1 0 Отговор
    не знам защо като вали дъжд устата ми се пълни с вода
  • 28 червен галош

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "ЯСТРЕБОВ":

    Румен Гечев не в джипката, а като си седеше в министирското кресло направи долара 3000 лева. И днес пак се слага да дава акъл как трябвало да се управляват финанси.Не е до джипка, като си не можеш - не можеш та ако ще и в министерското кресло да си. Изобщо тези леви изпълнения сме ги преживели.

    Коментиран от #31, #34

  • 29 Лост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Еж па ти!!":

    Срещаше се преди години. Сега колкото в джипката, толкова и постещачи.
  • 30 въпросче

    0 0 Отговор
    Компромати за какво? За шкафчето и за дамата,която е снимала ли?
  • 31 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "червен галош":

    Не властта, а цру направи долара 3000
  • 32 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Комунистите вече действат":

    Комунягите в герб са два пъти повече!
  • 33 анатолии

    0 0 Отговор
    Тоя Гълъбов е изключително гаден и нагъл. Гербаджииските кучета му плащат.
  • 34 Чекмеджиев

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "червен галош":

    До червеният галош. Бок....к ТРОБАДЖИИТЕ не са ли комунисти. Чекмеджан крадливият е бил 12 години член на БКП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове