Last news in Fakti

22 Декември, 2012 19:23 2 142 17

Атака се опълчи на престъпността в с. Мечка

  • атака-
  • волен сидеров-
  • цигани-
  • мечка
Атака се опълчи на престъпността в с. Мечка - 1
Снимка:БГНЕС

Днес Волен Сидеров и заместник председателят на ПГ на партия „Атака” - Десислав Чуколов посетиха с. Мечка. Срещата се проведе в читалището на селото и присъстваха около 180 жители, съобщиха от Атака. Хората се оплакаха и разказаха на националистите за постоянните набези на ромите, за ежедневната неравна борба за оцеляване, която водят с циганската престъпност. Жителите на с. Мечка споделиха още, че преди време вътрешният министър Цетанов им е обещал, че ще се справи с проблема с неспиращите кражби и теророр на циганите, но промяна в ситуацията до днес няма и хората се чувстват излъгани и изоставени.

Сидеров гарантира юридическа помощ на пострадалите, за което на срещата присъства и адвокат Петър Петров, който лично се ангажира със съдействие в тази посока. Лидерът на Атака успокои жителите на с. Мечка, че заедно ще търсят начини за решаването на проблемите в селото. Един, от които е създаване на социални отряди в помощ на възрастни хора, изоставени от държавата и пострадали от циганска престъпност.

Националистите дариха на хората продукти от първа необходимост за Рождество Христово.
Държавата не прави нищо за подпомагане на българските граждани, пострадали от циганската престъпност. Българският пенсионер живее под прага на бедността и ежедневно е изложен на риск от ограбване и малтретиране, особено в малките населени места, твърдят от Атака.

Волен Сидеров призовава всички политически сили да се включат в кампанията на партия Атака за създаване на социални отряди в помощ на възрастни хора, изоставени от държавата и пострадали от циганска престъпност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тодор

    0 0 Отговор
    и после за6то сме се отнасиали ло6о с циганите.бой в главата да не куцат и това е
  • 2 тодор

    0 0 Отговор
    добре 6те го кажа по културно ромите не заслужават и капка уважение
  • 3 втн

    0 0 Отговор
    Трябва и при нас да има 2-ра поравка за притежание и право да ползваш огнестрелно при защита на имот.Само така м....лите ще се спрат
  • 4 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО НА КРАЯ ...
  • 5 муспи

    0 0 Отговор
    Това може да се реши много лесно, като обезщетенията се изплащат от пособията на циганите. За да стане това трябва да има независима служба да оценява щетите - кражби и убийства. Понеже пособията ще свършат за един месец, трябва да има въоръжени наказателни отряди на джипове и хеликоптери. За да стане това трябва да има българско правителство, а то ще дойде само ако избиеме еврейските. Ввичко друго е лакейство пред дявола.
  • 6 горския

    0 0 Отговор
    Циганите не са виновни за това . Ако полицая ,горския и кмета са си на мястото и да шамаросват който сбърка без значение какъв е нещата се оправят за дни . Казват боя не помагал . Казвам ви ,, Зависи от боя ,, много помага .
  • 7 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    И ние ще направим отряди и после какво? по откачен от волен-болен не съм видял

  • 8 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    Вие непознавате циганите,това което сте гледали по телевизията са винаги изметта на нашия етнос,не знам защо ако циганин открадне кокошка на село веднага го дават по телевизията.За тия 23г от демокрацията насам е насаждано изкуствено за да
  • 9 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    има с какво да занимавате болните си мозъци. Изкрадоха ви държавата политиците вие си стоите на задниците и си мислите за онази кокошка дето я отраднал циганина и за мизерните социални.Робски народ това е истината,200год, под гръцко и 500 турско е ясно .
  • 10 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    За първи път пиша в форум защото ми писна да чета едно и също във интернет пространството,омраза!!!!!!срещу циганите, расизъм в тежка форма излезте извън бг да си отворите очите






  • 11 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    За мизерията в която живеете да не говорим.А ако знаехте какви са заплатите в европа.


  • 12 kkk

    0 0 Отговор
    Циганино, не ми говори глупости . Вие сте най- крадливо племе в света. Дори великите демократи французите не ви искат и ви извозват като 43-та год. са извозвани едни други хора. Не искате да ходите на училище, не искате да работите, искате само помощи и не случайно всичките ви деца са болни от епилепсия и имат ТЕЛК. И недей да държиш речи за Европа и заплатите им- много добре ги знаем- и ние сме ходили тук там. Ти като си в Холандия и няколко циганки се продават за теб и имаш обувки Версаче, пак си оставаш един циганин. Сори
  • 13 qqqqqq

    0 0 Отговор
    Циганите не са бедни и никога не са били, само се правят на такива, защото някой им казва така да правят. Щом едно циганско семейство може да си позволи да гледа 5-6 и повече деца то не е бедно. Колко български семейства могат да си позволят това. На циганите постоянно им дават пари под масата. Доходът на едно циганско семейство е в пъти по голям от едно българско. И най лошото е че парите идват от нас българите. Ако стане някой път война в България, тя ще бъде заради циганите.
  • 14 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    Глупости,поредните
  • 15 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    Повечето са богати защото през годините са заделяли вместо пари злато
  • 16 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    А не от пари под масата или социални помощи ,примерно 20 или30 лева детски и по вашите разсъждения по 5деца=100 лева и може да се поддържа семейство ха ха просто ми е интересно !!!!!!!


  • 17 Хюсейин Бошнак

    0 0 Отговор
    А по повод коментара на ккк във европа е пълно с проститутки българки. Примерно във зингел финген градче до щутгарт може да провериш има 20ет сграда с такова предназначение а що се отнася до мен работя като техн. ръководител и имам фр. документи не могат да ме мръднат оттук до пенсия ако искам


Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове