Last news in Fakti

1 Март, 2021 15:29 3 917 55

Десислав Тасков се оттегля от листата за депутати на БСП

  • десислав тасков-
  • бсп-
  • избори 2021

Той се обърна с декларация към ръководството на партията

Десислав Тасков се оттегля от листата за депутати на БСП - 1
Снимка: БСП

Кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" във Варна д-р Десислав Тасков си оттегля кандидатурата за участие в парламентарните избори за 45-то Народно събрание. Това той направи с декларация до ръководството на БСП, съобщават от пресцентъра на партията.

Публикуваме пълния текст на декларацията без редакторска намеса:

"Името ми беше замесено в телевизионен репортаж и обвързано с обвинения в злоупотреби в качеството ми на директор на общинската болница в град Каварна. Не е това мястото, на което да предоставя своята гледна точка. Единственото, в което искам да ви уверя е, че ще търся правата си по съдебен ред, защото аз знам истината и знам, че не съм извършил нищо, което да ощетява болницата и да облагодетелства мен или който и да е човек около мен. Всичко, което съм правил, е било в интерес на лечебното заведение и смея да твърдя, че аз бях човекът, допринесъл за това болницата да не бъде затворена, когато беше оставена без избор заради неуместните решения на властите", казва Тасков.

"Считам обаче, че в тази ситуация единственото правилно решение е да се оттегля като кандидат за народен представител от листата на БСП Варна за парламентарните избори за 45-то Народно събрание, които ще се състоят на 4 април 2021 година. Не бих искал умишлените атаки срещу мен да навредят нито на партията, нито на вас - хората от БСП Варна, които неуморно се трудите и стремите към промяна и работите честно и прозрачно. Поднасям своите извинения, ако сте се почувствали засегнати от тази кална кампания срещу мен и ви уверявам, че ще направя всичко възможно да изчистя името си на уважаван лекар. А на всички вас пожелавам успех, защото вие можете да донесете промяната", добавя той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    51 24 Отговор
    Достойно!!!

    Коментиран от #8, #9, #32, #55

  • 2 Го4о

    34 35 Отговор
    И Нинова трябваше да постъпи така преди години.

    Коментиран от #6

  • 3 четец

    40 25 Отговор
    Поръчковия журналист, пияндурника Васил Иванов блестящо си изпълни поръчката.
  • 4 браво

    45 28 Отговор
    Това е един нормален човек ,който не ламтее за власт и пари за разлика от всички други 1!
  • 5 Бойко

    38 36 Отговор
    Един достоен политик си отива много жалко !
  • 6 Хайвер

    40 17 Отговор

    До коментар #2 от "Го4о":

    А пък за Бойко да не говорим. От член на БКП стана милиардер от филии с мас, а сега яде черен хайвер.

    Коментиран от #13

  • 7 Българка

    46 23 Отговор
    Достойна позиция. Не коментирам корупционен скандал в който е бил замесен, защото не съм гледал рапортажа и не разполагам с информация.
    Във връзка с това искам да попитам, кога Йорданка Фандъкова ще подаде оставка? Тя носи политическата отговорност за убийството с ток на 16-годишното момче?

    Коментиран от #10, #12, #19

  • 8 Кое 😄😄😄

    25 26 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Ти гледали разследването на нова ТВ. ТОЧНО ТОЗИ КОЛКО ПАРИЕ Е ОТКРАДНАЛ В ЛИЧНА ОБЛАГА. ВСИЧКО ДОКАЗАНО С ДОКУМЕНТИ!!!! ПОТВЪРДЕНО ОТ СЧЕТОВОДИТЕЛ, КАСИЕР, МЕХАНИКА ОТ СЕРВИЗА МУ. ПРИЯТЕЛ ТАСКОВ ДОКАРЪЛ ЗА 1 ГИДИНА БОЛНИЦАТА В КАВАРНА ПРЕД ФАЛИТ. ГЛЕДАЙ ИНФОРМИРАЙ СЕ И СЛЕД ТОВА ПИШИ, ЧЕ ТОЗИ Е ДОСТОЕН ДА ДОСТОЕН КРАДЕЦ.

    Коментиран от #51

  • 9 Абе

    33 11 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Да не мислиш, че сам е взел това решение........в БСП са го натиснали да се откаже, след като цяла България е разбрала за част(щото съм сигурен че е вършил и други мушенгии)от крайно неприемливите му действия в болницата! И за да не се компроментират като го държат за кандидат в листата го махат, но за да запазят добри отношения с него(вероятно с идеята по-нататък като се разминат нещата пак да си сътрудничат)му дават възможност да обяви че сам се отказва, а не че те го гонят за да не подкопава доверието в партията........!
  • 10 Много

    24 13 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Жалко гледай го на запис. Сигурен съм ще се отвратиш. Как казва това беше инцидент. За всички тези пари който ползвал за лична облага. Ето точно той източил касата на болницата в Каварна. И доларал до фалит!!!! А по време на зададените му въпроси доказани с документи, горкият трепери дори избяга. Гледай го ще ти е интересно!
  • 11 !!!?

    19 16 Отговор
    Не комунист, а железо...каза ли са му, че е пробит от всякъде и е по-добре да изиграе номера на китайката сега !!!?
  • 12 Първа

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ще бъде уволнена кметица ви. И затвор за крадливите без значение от коя партия са.
  • 13 Тук се

    15 10 Отговор

    До коментар #6 от "Хайвер":

    Говори за източване на здравна каса и стигане болницата до фалит. Не пише за Борисов зада го коментираме ок

    Коментиран от #17

  • 14 гост

    20 14 Отговор
    Това е просто поредния другар от БСП. По нищо не се различава от 95% от останалите другари и другарки в тази партия освен че този път го хванаха в крачка . И тия се готвят да са "Алтернатива" на управлението ?!? Хахаха ... колко мъка има по този свят ... Но докато има баламурници и простолюдие дето им вярват и гласуват за тях - така ще е ... ;)
  • 15 Боже

    18 10 Отговор
    Тизи ТАСКОВ ДОСТА ДОБРЕ ЛЪЖЕ, ТОВА Е НЕ ДОСТОЕН ЧОВЕК. КОЙТО Е ГЛЕДЪЛ РЕПОРТАЖА ЗНАЕ, ИСТИНАТА. ТАСКОВ, ТАСКОВ КАКВИ ПРАВА ЩЕ ТЪРСИШ ТА ТИ ВЛИЗАШ В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЛЯ КОЙТО НЕЕ ГЛЕДЪЛ РЕПОРТАЖЪТ ДА ГО ГЛЕДА. ТАСКОВ Е ЖИВЯЛ ГОДИНИ С НАШИТЕ ПАРИ ИЗЦЯЛО.
  • 16 неутрален

    19 16 Отговор
    Гледах репортажа на гербаджийския поръчков журналист Васил Иванов от Нова Телевизия. Не симпатизирам на БСП , а още по-малко на комунистите от ГЕРБ и като неутрално лице мисля, че разследването беше по-скоро да очерни доктора, който се държа много достойно за разлика от платеното журналистче.
    Д-р Тасков, като шеф е нямал служебна кола, общинския съвет му е разрешил да ползва личната си за служебни нужди, осребрил е някакъв ремонт за колата от средствата на болницата и зареждал бензин- това му е провинението. Само като си помисля, че шефове на селски съдилища и прокуратури разполагат със служебни коли, трошат народна пара за нищо, кметовете и депутати също се мятат на ляво и дясно с пари на данъкоплатеца, просто не мога да си представя шеф на болница да няма служебен превоз, но това е гербаджийския модел на управление. Иначе здравната каса я точат с милиони, но 3-4 хиляди разходи от този доктор са голяма сензация. Ето това се казва мръсна предизборна кампания - чисто ченгеджийска.

    Коментиран от #22, #23, #27

  • 17 отговор

    9 12 Отговор

    До коментар #13 от "Тук се":

    То не пишеше и за Нинова , но я коментирате тук. Но като стане въпрос за инспектор Дюдю, който превърна държавата в срутище, с пълни чекмеджета с милиони, трябва да мълчим.
  • 18 Бай...

    10 12 Отговор
    Те това са кадрите на БСП! Честни и достойни! Не като онова го. но от ГЕРБ Д. Добрев! Скри се за известно време и ето го отново ,, пречистен,, праведен,, и готов за нови далавери!
  • 19 Ами

    17 7 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    като не си гледала репортажа, как ма патицо разбра, че е много достоен доктора!?

    Коментиран от #30

  • 20 Гост

    14 6 Отговор
    Крадливото лъжливо овчарче
  • 21 !!!?

    14 5 Отговор
    Този явно е за затвора, щом са го принудили да изчезне от монитора !!!?
  • 22 Българка

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "неутрален":

    Благодаря за подробния коментар. Аз нямах никаква информация.
    Значи тук е мястото да попитам за ДОКАЗАНО ОТКРАДНАТИ от здравната каса/нашите пари стотици хиляди лева от болница Лозенец и то проверката е за период само месец-два защо е оглушителното мълчание от прокуратура за фалшифициране на документи и грабеж, от НЗОК,от здравния министър

    Коментиран от #24, #25

  • 23 Алло

    12 5 Отговор

    До коментар #16 от "неутрален":

    Не утрален или си бил пиан или нищо не си гледал... РАЗРЕШЕНО МУ Е ЗА АВТОМОБИЛ КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ЗА БОЛНОЦАТА КОЙТО Е ЗА ЛЕКАРСТВА И ЗА НЕ ДОСТЪПНИ МЕСТА ПО ВРЕМЕ НА ЗИМАТА!!!! ДОКУМЕНТИ БЯХА ПОКАЗАНИ, СЧЕТОВОДИТЕЛ И КАСИЕР РАЗПИТАНИ!!!! МЕХАНИКЪТ ОТ СЕРВИЗА СЪЩО. Я МИ КАЖИ КАК МОЖЕ ДА ПЛАЩА ХОНОРАР НА АДВОКАТ НА МЕСЕЦ ЗА 1 СЛЕТОБЯД В МЕСЕЦА 70.000ЛВ ДА ИЗРЕЖДАМ ЛИ КАК СИ Е ПРАВИЛ РЕМОНТ НА АУДИ А6 2500ЛВ. С ПАРИТЕ НА БОЛНИЦАТА. ЗА 14,000 КОЙТО ПОЛЗВАЛ ЗА ГОРИВО ДА ХОДИ НА РАБОТА, ЗА АНТИФРИЗ, ЧИСТАЧКИ, А КОЙ Е СВЕТЛИН НИКОЛОВ КОЙТО НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛ В БОЛНИЦА КАВАРНА И ПОЛУЧАВА 2,700ЛВ.ДА ИЗРЕЖДАМ ЛИ ДРУГИТЕ ОТКРАДНАТИ ПАРИ.
  • 24 На против

    7 7 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Мила, изобщи на този коментар неутрален не му благидари!!!! Това което пише не отговаря на репортажът. Ако имаш възможност гледай на запис по НОВА ТВ. САМА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ИСТИНАТА. УМНА ЖЕНА СИ.
  • 25 !!!?

    9 9 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Темата тук е корумпирания Тасков - кандидат за депутат на червената русофилска Мафия, с когото смята да направи "промяната" на Фигуранта !!!?

    Коментиран от #29, #35

  • 26 Фролошки

    3 6 Отговор
    Орешарски ми се изгуби от погледа нещо...Беше кандидат за кмет на София от СДС; беше зам.министър на финасите от СДС при Костов;беше министър на финасите в тройната коалиция; беше депутат от БСП; беше министър -председател за една година от БСП; беше кандидат-президент от ДПС...Никой ли вече не го иска? Нито Божков, нито Николайчо Гигов...Бобовдолецът е забравен.
  • 27 Моля, моля

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "неутрален":

    Защитник на Тасков и лъжец като него. Защо пишеш ЛЪЖИ. ГОВОРИ СЕ И ДОКАЗВА С ДОКУМЕНТИ, ХОРА ОТ БОЛНИЦАТА. ПОДПИС НА ТАСКОВ. 70,000 АДВОКАТ ЗА ПЛАТА НА МЕСЕЦ РАБОТНО ВРЕМЕ 1 СЛЕТОБЯД В МЕСЕЦА!!!!!! 2,500 РЕМОНТ НА ЛИПНИЯ АВТОМОБИЛ!!!! 69,000,2,700,14,000,30,000.И НИКОГА НЕЕ ИМАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ПОЛЗВА ЛИЧНИЯТ СИ АВТОМОБИЛ. ТИ НЕ СИ ГЛЕДЪЛ РЕПОРТАЖЪТ. ПИЧ ТАСКОВ ДОКАРА БОЛНИЦАТА В КАВАРНА ДО ФАЛИТ. ТОЙ ПРИБИРА ПАРИТЕ А ХОРАТА 4 МЕСЕЦА БЕЗ ЗАПЛАТА!!!!!!!
  • 28 Другия с коня

    7 4 Отговор
    Наливал за сметка на Болницата гориво в личен автомобил за 11 хиляди лева Тасков.....За 60 хиляди лева Юридически услуги....Абе това не се ли случва,когато Кавврналии избраха Бесепарка за кмет....След дивия Екшън на Хард Рока, малко Руски частушки и комунистически далавери.
    ..

    Коментиран от #31

  • 29 Каварна

    7 5 Отговор

    До коментар #25 от "!!!?":

    Ще кажа само едно изречение. Това което нова тв излъчи е чиста истина.
  • 30 Българка

    6 4 Отговор

    До коментар #19 от "Ами":

    Достойна е постъпката му да се оттегли от изборите! Но те т'ва с достойнство, отговорност и морал на слугите на шайката не ви е ясно, нали?
    И не обиждай! Ти да не би да си лебед?

    Коментиран от #33, #34

  • 31 Оппп

    9 4 Отговор

    До коментар #28 от "Другия с коня":

    Бъркаш!!! 14,000 за гориво, 2500,ремонт ауди а 6,/70,000 адвокат заплата на месец работно време 1 ден месечно. 30,000 престилки, 60,000 и др. Видя ли как избяга Тасков треперят му устата когато говори.

    Коментиран от #42

  • 32 Така е

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Това гербераст не може да го направи. Даже и не би се сетил.
  • 33 БСП

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Не Нинова го натири. Не ни е в полза след като е доказана измамата му и фалира болницата.
  • 34 Ама🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

    6 3 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Кво пишеш за стотинки, след като не си гледала репортажът. Да има дрън дрън ли. 🐑🐑🐑
  • 35 ХАН КРУМ

    3 4 Отговор

    До коментар #25 от "!!!?":

    ДА ПОВТАРЯТЕ ТЪПОТИИТЕ НА Б.Б. ИЗТЕКЛИ В ПОРЕДЕН ЗАПИС, САМО ПОКАЗВА, НИСКОТО ВИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО И РОБСКАТА ВИ ПСИХИКА. ДЕ ДА БЕШЕ И ТОЙ С МОРАЛА НА ТОЗИ ЛЕКАР.ХАЙТОВ КАЗВАШЕ ,ЧЕ ПРАСЕТО НЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ СЕЕ , А САМО КАКВО ЩЕ ЯДЕ.

    Коментиран от #36

  • 36 Не се наричай

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "ХАН КРУМ":

    С това име НЕ СИ ДОСТОЕН ЗА НЕГО!!!!!!!!!!!!!
  • 37 БСП за България и Радев

    1 5 Отговор
    Да си тръгва, трябва да се отървем от подводниците на ГЕРБ

    Коментиран от #39

  • 38 БСП най крадливата партия

    7 3 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН БОКЛУК ТО БСП ИЗГЪРМЯ, УПРАВЯЧА НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА. ФАЛИРАЩИЯТ БОЛНИЦА КАВАРНА, СЪЩАТА СХЕМА КАТО ТОПЛОФИКАЦИЯ С ВАЛЬО ТОПЛОТО. ТОВА СА КОМУНДЕТАТА.
  • 39 Подвидницата е БСП

    6 4 Отговор

    До коментар #37 от "БСП за България и Радев":

    Партията на крадливите комундета. Още не са върнали парите от субсидията.
  • 40 Asterix

    3 3 Отговор
    Болшевики,оредяхте доста...това е добре!!!
  • 41 Протестър

    4 2 Отговор
    ТОЯ КАК ТРЕПЕРЕШЕ И СРИЧАШЕ ПРЕД РЕПОРТЕРИТЕ, НЕЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. ИЗБЕГА С ДЖИПКАТА С 200. НО ОТ ПРОКУРАТУРА НЯМА ДА ИЗБЯГА ДОКУМЕНТИТЕ СА С НЕГОВИ ПОДПИСИ И ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА БОЛНИЦАТА СА СВИДЕТЕЛИ. КОМУНДЕТО.
  • 42 Другия с коня

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Оппп":

    Служителите в болницата от четири месеца не вземали заплати....Гр Кия от Охраната вдигаше рамене - как е възможно това....А Тасков пита съчувствено репортера. - Ти знаеш ли колко ми беше заплатата ТОГАВА.....Как да ходя на работа Без кола.....В Каварна.....Взех ги,ама беше Инцидент.....2400 лева....А Охраната на 700 лева месечно и не ги взеМал 4 месеца.....Цанко Цанкоооо къде си бе Пич....Нали беше общински Съветник....Хайде слагай масата ,че ще идваме в Каварна на Джулая.....
  • 43 ЕГАСИ БОКЛУЦИТЕ

    1 1 Отговор
    Направо съм възмутен от наглуста ми, всичките се крият зад партията си. Ими да се закрие със закон.
  • 44 БСП най крадливата партия

    4 1 Отговор
    Айдуците от прехода всичките плачат за Беляне. ГЕШЕВ да ги почва предизборно.

    Коментиран от #46

  • 45 Тас ооо

    2 2 Отговор
    Ей измитайте се столетницата.....
  • 46 а да видим

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "БСП най крадливата партия":

    Да ги почва, но най -напред трябва да почне от най големите крадци - герберските комундета. Първо трябва да е шефа на болница Лозенец, източил стотици хиляди от здравната каса и злоупотребил със здравните доситета на десетки пациенти.
  • 47 шайката кога

    1 2 Отговор
    При тулупите подобен почин ще предизвика масово струпване на тълпи и единствено по тази причина е неприложимо , не за друго. ПКП , Биков , Спас , Лъчо , Баце , Маноил , Дариткова , Деси , Цеца , Менда , Веждичката ................ ехеееее , има и още.
  • 48 ужас

    3 3 Отговор
    Тоя Иванов как пък поне 1 път не сгащи някой гербаджия. Все налита на противниците на герб. Подобно на Цацаров и каскета Гешев. Борисов яко се е окопал.
  • 49 ДРУГАРЮЮЮЮЮ.....

    3 0 Отговор
    ТАСКОВ ПАРКИГА ТИ СЕ ВИДЯ ТЕСНИЧЪК. НЕ МОЖЕШ ИЗБЯГА ОТ ПРОКУРАТУРАТА. ЮЪК И ДОСТА ДОКУМЕНТИ С ТВОЯ ПОДОИС ИМАШЕ, И СВИДЕТЕЛИ ЦЯЛАТА БОЛНИЦА. ТОВА СТЕ ВИЕ КОМУНИСТИТЕ.
  • 50 Употребените хора

    3 0 Отговор
    Деско Тасков настъпи мотиката яко.
  • 51 Черен Петър

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Кое 😄😄😄":

    Тези неща се доказват в съда, драги, а не от неспирното плещене на някакъв журналист с доста съмнителна репутация! Ако толкова е уверен в това, което се опитва да докаже, подава сигнал в прокуратурата, КНОКПИ или квото е там. и процедурата се задейства. А не да ходи след човека и да не му дава думата да се защити и ръсейки неспирно обвинения. Кат сме демокрация не значи, че разни разследващи журналисти могат да се правят на следователи и прокурори...
  • 52 кико

    1 0 Отговор
    някой знаели от колко години не се ползват 500 евро банкноти..
  • 53 бачо Илия

    1 0 Отговор
    Този се кълнеше че ще оправя здравеопазването. А си присвоявал пари от държавна болница на която е бил директор, в момент когато хората не са получавали заплати от 4 месеца. При бай Тошо за такова провинение се влизаше в затвора. Кара последен модел СУВ пежо.
  • 54 възмутен

    0 1 Отговор
    ПОДЛОГАТА Васил Иванов какви репортажи прави? ПОРЪЧКОВА МИСИРКА!ЕХ журналисти-жалко много жалко, ЧЕ ИМА ТАКИВА КАТО ТОЗИ НЕСКОПОСАНЕЦ!!!
  • 55 Виж Чудо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Браво ,на този кандидат- депутат ,
    де да бяха и другите, като него!

    Това е начина, да се преборим в Прокуратурата,
    и Съдебната система,
    всеки уличен, сам да си даде отвод!

    Нали така, Иван Гешев ,ти какво би направил?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове