14 Март, 2021 13:36 3 747 71

Христо Иванов: На Росенец издигаме българския флаг

  • христо иванов-
  • росенец

Общинският съветник Димитър Найденов, който е втори в листата с кандидатите за депутати на Демократична България в Бургас, заяви, че след определението на съда обединението ще продължи натиска над институциите

Христо Иванов: На Росенец издигаме българския флаг - 1
Снимка: ДБ

Демократична България ще издигне на плажа на Росенец пилон с българския флаг, след като Върховният административен съд определи, че ивицата трябва незабавно да бъде вписана в кадастралната карта като плаж, а не като земеделска земя. Това обяви съпредседателят на обединението Христо Иванов във видео, излъчено на живо от Росенец.

Той припомни акцията на Росенец от 7 юли, когато заедно с Ивайло Мирчев и общинския съветник от Бургас Димитър Найденов акостираха на плажа, а офицер на НСО поруга флага, който тримата се опитаха да поставят. Последва съдебна сага - за вписването на плажа, за събаряне на незаконни постройки, за осигуряване на достъп до плажа, която продължава.

“Това, което виждате тук е една империя от лъжи и подчинение на българските институции. Ние сме тук, защото мястото е емблематично за целия модел, по който държавата мачка едни и обслужва други - мачка нас и вас и обслужва Доган и неговите приятели в задкулисието. Това е емблема за това как България може да започне да се връща обратно към реалността и простият принцип е един закон за всички”, заяви днес Христо Иванов.

“Въпросът е кой държи българския суверенитет - дали народът чрез своите институции, или мафията, чийто почетен председател се казва Ахмед Доган. Защото българският трибагреник не е просто парче плат, той е символа на нашия суверенитет и на нашата държавност. Именно затова е толкова важно да можем да сложим българския флаг там, където той беше поруган. Това ще бъде символна победа над задкулисието”, каза още Иванов.

Общинският съветник Димитър Найденов, който е втори в листата с кандидатите за депутати на Демократична България в Бургас, заяви, че след определението на съда обединението ще продължи натиска над институциите. “Още в понеделник ще изискваме от кадастъра да нанесе този плаж на картата”, ангажира се той.

“Битката за улицата и за достъпа до плажа минава през самия плаж. След като той бъде нанесен на картата, по закон до него следва да бъде осигурен достъп чрез улица”, каза още Найденов.

Той припомни не само битката за връщането на частната улица, която води до сарая на Доган обратно като общинска, но и действията срещу незаконните постройки, сред които и част от марината.

“Това място описа по най-добрия начин завладяната държава и всичко, за което се борим. Стигаме до тази марина, на която могат да завидят всички. Още през лятото българската прокуратура я обяви за незаконна и очакваме сега Бойко Борисов, докато обикаля с джипката, да мине, готови сме да му предоставим фадрома, и да я събори”, заяви водачът на листата на Демократична България в Бургас Ивайло Мирчев.

“Реалността е, че Доган си е построил едно незаконно яхтено пристанище с незнайно какви пари, а българската държава широко си е затворила очите, за да му позволи да си направи този кеф. Ей това му е кефлийското на Доган”, обобщи Христо Иванов.

Той припомни, че пристанището се оказа регистрирано като поземлен имот институции твърдят, че е построено през 80-те години на 20 век. Посочи обаче, че съществуват спътникови снимки и журналисти от сайта “Биволъ” са документирали как стрежът на марината се разраства. “Ние няма да се откажем от тази битка. Не просто сме дошли тук с една лодка, а сме провели дълга институционална битка. Тепърва ще издигнем тук пилон с българското знаме и очакваме съдействие от институциите,така че да е ясно, че никой не може да унижава нашия трикольор. Да върнем закона - един за всички, и да върнем българския флаг - един над всички. Това е и големият възрожденски идеал, който нашите предци са ни завещали - идеала за една свободна, законова, европейска България. Затова се борим”, заяви Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристе

    54 4 Отговор
    Намерихте ли шиши там некъде 😂

    Коментиран от #62

  • 2 С номер 11

    62 27 Отговор
    Браво! Подкрепям! Не си налагам мнението ,но ако ще е дясно , то Демократична България , а герб в затвора!

    Коментиран от #13

  • 3 Последния Софиянец

    68 17 Отговор
    Вчера ходихме на протест пред сараите на Доган и отново се доказа кой владее държавата.Изсипа се полицията, прокуратурата и жандармерията и искаха да ни арестуват.Нито една медия не посмя да отрази.Трябва да си върнем държавата,Българи!!!

    Коментиран от #31, #50, #66

  • 4 Емил

    18 20 Отговор
    Внимавай да не сбъркаш с лчбимият флаг, дето го държиш в чекмеджето! По средата е зелено, тоя със синьото е за след изборите!!!

    Коментиран от #65

  • 5 Българка

    43 25 Отговор
    Адмирации и респект към Демократична България за приноса им за освобождаване на държавна българска земя-ПЛАЖ, която незаконно беше завзета/ окупирана от доносника Доган! Малките победи водят и до печелене на войни! Но битката за освобождаване на превзетата ни държава продължава.
    За да има съдебна реформа, върховенство на закона, свобода на словото, подкрепете ДБ с номер 11!
  • 6 Махайте

    42 8 Отговор
    този позор и символ на грабежи и беззаконие от Крайбрежието ни !

    Коментиран от #44

  • 7 РАДИО ЕЛТО

    38 13 Отговор
    герб мутри БОРИСОВ в затвор

    Коментиран от #28

  • 8 Историята

    27 8 Отговор
    Успех!
  • 9 Диаболо

    28 20 Отговор
    Браво, истински патриоти и апостоли на свободата.
  • 10 малко улаф

    25 27 Отговор
    Ицееее , стига с твоите циркаджилаци бее. И от зад да си го завреш байракот се тая. Друго си требе Ицооо , ама там те нема.
  • 11 ТаУмВзе

    14 24 Отговор
    Ицко, бившият гербераст го играйка смел. Доган така се е окопал, че ако бъде премахнат, идва султан ердоган. Което и целта. Стратегическа дълбочина на давотоглу. Лъжата е пред Очите ви бре, колеги Роби.
  • 12 1123

    16 10 Отговор
    Te са най богатите, дпс. С глупости се занимавате. Ела хохо на джамията новата да сложите с методи, бойко, цвета... Не на нас. Проучили смe ви от 10 коляно. Бойко, методи, цвета и всички сте с пари от народа, днес мултимилиардери.
  • 13 наблюдаващ

    30 14 Отговор

    До коментар #2 от "С номер 11":

    Значи борим се срещу задкулисието Доган! Похвално! Обаче защо? За да настаним новото на Прокопиев? Всичко е една ПР предизборна акция! Не благодаря! Който плаща на тролове, не е достоен човек! А който му дава парите за да плаща, е новият Доган! Аз не искам вече такава държава! Така, че нямат моят глас!

    Коментиран от #20, #34

  • 14 Диверсант

    28 5 Отговор
    Имам странично наблюдение че от една година гладните улични псета в България са се увеличили
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 !!!?

    31 8 Отговор
    Когато издигне българския флаг и в руския анклав на Камчия тогава ще гласувам за ДБ'то !!!?
  • 17 Ристе СДС-то, разкарай се лодкарю!

    7 21 Отговор
    При Управление на БСП, Въвеждане на Прогресивен данък за БИЗНЕС КАПИТАЛИСТИТЕ, ВАКСИНИРАНЕТО ЩЕ Е САМО ДОБРОВОЛНО И ЩЕ БЪДЕ ВНЕСЕНА И РУСКАТА ВАКСИНА. Всеки ще може да избира ВАКСИНА, АКО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА. Привържениците на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ С КАКВАТО ЗАПАДНА ВАКСИНА ТИ НАЗНАЧАТ са СДС и подобните им подразделения. Никога повече СДС. 32г. Всяко Ново СДС е по-лошо от предходното Ново. 32г. СДС и САЩ изкореняват ценностите на Православната църква и вече България е Циганизирана и Тюркезирана. Вече е видимо и за слепите. Само влиянието на Русия все още поддържа България Християнска, БГ самостоятелно Не може да поддържа Христианска Идентичност. Не искам Нови неща. Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването на България по-вече от ГЕРБ. Важното е всички НОВИ ДЕСНИ да не влязат и ВСИЧКИ КРАЙНО ДЕСНИ ПАТРИОТИЧНИ да излязат от ПАРЛАМЕНТА. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!

    Коментиран от #19, #21, #53, #59

  • 18 Орхан Кофража

    15 7 Отговор
    Радка Дълбоката е по убава и по ми харесва
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Демократ

    13 11 Отговор

    До коментар #13 от "наблюдаващ":

    Пич , Прокопиев е със съсипан бизнес......, не го сравнявай с ШиШи , невъзможно е.

    Коментиран от #25

  • 21 Хихихихии....

    20 8 Отговор

    До коментар #17 от "Ристе СДС-то, разкарай се лодкарю!":

    Тези пед*ер*ас*ти от БКП/БСП ограбиха и 3 пъти фалираха България!
    К*Р за БСП и ДЕ'БИЛА
  • 22 Townboy

    20 9 Отговор
    Ице, още малко напъни и ще седнеш на софрата.
  • 23 !!!?

    32 9 Отговор
    Ристьо, защо като министър на правосъдието в кабинета на Боко позволи строежа на сарайте на Доган, а сега се тръшкаш върху шест метра камънаци за да ги освобождаваш от турско !!!?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 наблюдаващ

    12 4 Отговор

    До коментар #20 от "Демократ":

    Кой бизнес? Вестниците или Алфа финанс или кръга капитал? Доган дори със собствен прокурор не успя да се пребори! Двама вадят компромати в БГ! И двамата са си разделили ДАНС! Единият е Доган, другият Прокопиев! Доган може да съсипе и ограби вътрешният бизнес на Прокопиев, но не и външният! Опита се да го отслаби, чрез рекета и арести над олигарси приближени до него, но има твърде солидни външни приходи, за да го съсипе!

    Коментиран от #67

  • 26 Номер 11, за да си върнем България

    8 14 Отговор
    Браво

    Коментиран от #29

  • 27 PR only

    13 6 Отговор
    Изтъркахте се вече с тоя Росенец. Измислете нещо друго.

    Коментиран от #32

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тц Нье

    5 14 Отговор

    До коментар #26 от "Номер 11, за да си върнем България":

    Номер 28 е правилният избор.

    Коментиран от #30

  • 30 Като сме

    6 7 Отговор

    До коментар #29 от "Тц Нье":

    срещу едни смешници, не означава да сме за други!
  • 31 А какво

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    търсехте пред сараите на Доган,може би Христо Иванов,който е бил вътре на инструктаж! Знаем ви колко струвате,,не се правете на честната ..

    Коментиран от #41

  • 32 Българка

    14 5 Отговор

    До коментар #27 от "PR only":

    Росенец не е измислен. Той е умален модел на цялата превзета от мафията държава!
  • 33 мдда

    6 8 Отговор
    Какво издигате бе Пинокио??? Вижте се какви сте недъгави.

    Коментиран от #36

  • 34 тъпотии

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "наблюдаващ":

    Какви са тия тролски сравнения на Прокопиев и Доган. Това е като да правиш сравнение между Бил Гейтс и Джо Байдън.
    Ами кажи с колко и как Прокопиев и ограбил българите и с колко и как Доган. Или просто са ви написали да повтаряте думата Прокопиев. Но Прокопиев не ми звучи като Доган, несериозно е да се вменява, че Прокопиев разпределя баницата, че съда и прокуратурата са на Прокопиев или че къщата му в Созопол може да се сравни със заграбения плаж от сараите .......ай у лево.
    И да, ако трябва да избирам между Прокопиев и Доган, със сигурност избора ми ще е за Прокопиев ( но не е политик бе смешко)

    Коментиран от #42

  • 35 А ДЕ

    4 6 Отговор
    А БЕ ТЕЗ ОТ ДГИБ ВСЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СИНОВЕ БЕ КАК НЯМА ЕДИН РАЗЛИЧЕН НЕ ЧЕДО НА БКП ДС
  • 36 само питам

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "мдда":

    Турчин , еничар ли си, та се дразниш, че ще сложат българския флаг на български плаж ? Турското или руското знаме предпочиташ ?
  • 37 Пенев

    9 3 Отговор
    А на Буджака кога? Никога, щото ще ти спрат паричките и ще ти дърпат ушичките.

    Коментиран от #39

  • 38 Кж-ТR

    7 4 Отговор
    Аз и съпругата ми както и много наши приятели от чужбина ще гласуваме за тях защото са най -шумните против нашите от ДПС които се самозабравиха и не се наядоха на власт и пари.Те демократите ще спечелят, защото действат по изпитана система както Борисов обещавайки че ще събори сараите на Доган дойде на власт но можа да събори само барбекюто му и те голямата работа само един плаж при положение че цялата България е разпродадена .Доно този плаж да е началото черешевото топче на новото начало.
  • 39 не разбрах

    3 7 Отговор

    До коментар #37 от "Пенев":

    На Буджака какво, там няма заграбване на български плажове и отцепена цяла територия и път за турския падишах, а само пропаганда за отклоняване вниманието на стадото от кражбите на управляващите корумпета ? На Буджака няма да намерим никаква връзка с крупните кражби на държавния бюджет и европейските фондове.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 кажи

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "А какво":

    А кои сте вие много струващите. Кажи, та може пък и да ви харесаме .
    Само , дано не сте някои от досегашните корумпирани хрантутници в парламента , че тях всички ги видяхме колко НИ струват - като "странджанския слон" са, нямат наяждане .
  • 42 наблюдаващ

    9 4 Отговор

    До коментар #34 от "тъпотии":

    Сега, объркан или объркана си. не знам?! Да си трол, означава да ти плащат! А за лично мнение и истини, не знам някой да го прави! Ако ти знаеш, явно съм в грешка?! Та толкова по кухата опорка, която използва! Сега обаче, ти защо защитаваш така настървено Прокопиев? Та чак си служиш с обвинения, обиди! Рода ли ти е? Или пък кумир? Ако не ти е рода и кумир, безплатно ли го правиш? Ако не е безплатно, защо? Твърде много въпроси могат да ти се зададат на смешните слово-излияния! Та аз "смешкото" за разлика от теб "не смешкото" Не предпочитам да заменя едно задкулисие с друго! От всичките ти глупости иначе, едно стана ясно! Зад Христо Иванов стои Прокопиев! Не, че не съм го знаел, но винаги платеното потвърждение, ти показва, че си на прав път! Няма нужда да се дразните, но това няма как да е моята партия! Всеки има право на избор!

    Коментиран от #47

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Да дааа

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Махайте":

    Ицето да се вземе и да пообиколи цялата крайбрежна ивица и да заснеме и замъците на колегите си. Вместо да извади очичките на сокола му изписва веждитеи.Наближат ли избори винаги ще се намери някой който да разлава кучета за да сплоти електората на ДПС.Съдът се произнесе за плажната ивица а за сарая и незаконното пристанище пълен мрак..Кой ще посмее да отиде на плаж като знае какви гавази го охраняват и получават пари от нашите данъци.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Ага Ефенди

    3 1 Отговор
    А ко стана с онуййй кльощавото от НСО , дет имаше таралежи под мишниците?
    А как е сплесканата кратуна Диганя?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ЦИГАНИН

    3 2 Отговор
    Лидeрът нa ГEРБ oбяcнявa нa БCП зaщo e тъмeн цвeтът нa кoжaтa му:
    Aз имaм тeн, нe cъм cтъпвaл нa мoрe, нe cъм cтъпвaл, мoят тeн, Бoг дa гo прocти бaщa ми ми гo e дaл. И aз иcкaх дa cъм руc, бял, cинeoк, aмa бaщa ми мe e нaпрaвил тaкъв. Тукa глeдaм имa и пoдoбни кoлeги и oт Caмoкoв."
  • 49 наблюдаващ

    0 3 Отговор

    До коментар #47 от "до наблюдателя":

    Вместо да пишеш глупости и да се дразниш от истината, отговори на въпросите!

    Коментиран от #54

  • 50 Перо

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    има камери снимайте ,има социални мрежи побликувайте.Недей да ревеш ами кажи кой ви плаща. Ама си гьон с този си фарс само вдигате рейтинга на сокола и сплотявате електорататът на ДПС в който членуват и много Българи.
  • 51 СМЪРДЕЛИ

    5 2 Отговор
    ДОГАН ТЪПАКА НАПРАВИ МУТРАТА МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ И ОТТОГАВА ДОСЕГА НАРОДНАТА ЛЮБОВ НЕ СПИРА ДА ГИ ЗАЛИВА С НАЙЛА !
  • 52 Кси

    1 3 Отговор
    Вие издигате, ами съда какво реши, държава посмешище, съдебна система нереформирана, ами вижте от румънците, че вече им дишаме прахта
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 лелелелелел

    4 4 Отговор

    До коментар #49 от "наблюдаващ":

    Братле много си зле. ти имал ли си досег до алфа финанс?! Знаеш ли колко нахлувания имаше в офисите им и колко парични затруднения имат , ходят по съд и тн. Да сравняваш Доган и ШиШи с този бизнесмен е нелепо бе човек!

    Коментиран от #58

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Четец

    1 2 Отговор
    Доган си свърши работа. Виновми са българските политици. Учете. Докато те учеха, на доган хората му раждаха деца. А българите като завършиха няма работа, точки, езици искаха. Доган отзад ви оправи. Гледай или чети време разделни.. Нтересни кой накрая ще бъде убит от детето сурчеджиев. Юристи го казаха. Историята се повтаря. Бб е учил математика, а правистите онуй време с 6 по история и география и български език. Христо е дечко. С глупости се занимава, ела забий ако щеш на джамията. Пука им за вас. Облечени, с жилища на 20 г. Подиграват се на всички българи. Много сте мързеливи.. Отзад, отпред друго е. Ижо ратай на туркие и децата му.
  • 58 наблюдаващ

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "лелелелелел":

    Първо се запознай с дейността на Алфа Финанс! После заповядай пак! Не за друго! А за да си говорим сериозно! Сега иначе, ще ми пишеш глупости, защото те дразни някоя истина, а аз ще трябва да ти отговарям и се получава едно безсмислено чесане на езиците! И Доган и шиши, не са два критерия! Единият е лошото лице на другият и изпълняващ мръсните поръчки! И тук има много да се запознаваш с фактите! За това не ми пиши глупости! Няма да ти отговарям, за да влизаме в безсмислен спор и да отвличаш внимание!
  • 59 Човека Коза

    0 5 Отговор

    До коментар #17 от "Ристе СДС-то, разкарай се лодкарю!":

    Аз ще гласувам за Възраждане lYl
  • 60 Истината

    0 4 Отговор
    Ристе, ела в делиормана на доган, за да видиш с очите си, деца, едното в количка, другото за ръчичка, на вас ли да вярваме лъжците за власт, или на очите си. Добре облечени, турци и цигани. Българите са най зле. Поне да бяха ги подготвили, в кеч, на занаят. Младите са къде, пазачи. От крадене ги изоставихте всички. Либерали сте с дпс ице. Кво мамиш хората. Нв че ме еня, забавлявам се и не гласувам за комунисти. А всички сте от бкп, деца, внуци и сега искате дпс с бсп, а борисов се готви за президент. Не можеш ги стигна дпс. Замъци. От 30 г са навсякъде те и само лъжете. Мат сте всички от 30 г. Доган ви матира всички. Време разделно. Турците отзад, а йосиф сърчеджиев българина предателя.. Накрая го нанушка младото. Бг е оредател, за жълтици. Умните ни го казаха и истина излезе.. Както преди 100 години.. Къде отиват думите му.. Защо никой млад не иска да остане в града и региона на делиормана, Защо и отговора не желая. Парата е у тях, а старите българи си броят стотинките и се молят за децата си никога тук, на земите на делиормана. И бил прав директора на дс, те ще отмъщават, и го правиха 10 години. Сега гледат някое наивно младо, за да продъкжат да си правят както на тях им е хубаво. А вече им е.
  • 61 Калин

    4 1 Отговор
    Слаба им е кампанията на ДБ, не могат да покажат нищо, с което да гарантират на хората, че са способни да бъдат законотворци.
  • 62 Аб2 боклжк

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ристе":

    Ти от каде се пръкна ?? Шише??
  • 63 Турчин

    3 2 Отговор
    Христо слез маалко по на юг при "Капитал" да видим как ще те посрещнат от там. Хляб за тебе и такива като тебе няма от турците. Това което ти направи в Кърджали с издигането на една мършава "възродителка" показа същинското ти лице. Свърши се байновото, иди на друга врата.
  • 64 Павел Пенев

    1 0 Отговор
    Доган ще ви осъди ако издигнете българския флаг на турската територия Росенец.
  • 65 Пенсионер

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Лятото бяха част от тия, които хвърляха какви ли не боклуци на жълтите павета. Сега знаме ще издигат. От Ицето нищо не става, а за знаменосец няма грам заслуги, чест и достойнство.
  • 66 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Държавата е вече обещана. Парите са взети и раздадени. Законите са адаптирани. Присвояването е в ход.
  • 67 Наблюдаващ

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "наблюдаващ":

    Явно и грам идея си нямаш за какво говориш, а преписваш от грамата от Сараите. Плюй, плюй па после никой няма да види истината.

    Коментиран от #68

  • 68 наблюдаващ

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Наблюдаващ":

    Ами преди да напишеш глупост, защото не ти изнася истината, трябваше само да се замислиш, че като се прочетат коментарите които съм написал и отново ще ти лъсне глупавата опорка лъжа! По достойно беше да отговориш на въпросите за Прокопиев и Христо Иванов! Ти предпочете да се излагаш с лъжи! Е заради това нямате моят глас, а и много други!
  • 69 666

    1 0 Отговор
    Да боклук си и боклук ще си останеш .............................................
  • 70 Токин

    1 0 Отговор
    Хубаво е Христо Иванов да издигне българския флаг и на Буджака - до вилата на олигарха Иво Прокопиев!
  • 71 Удавената Риба

    0 0 Отговор
    Сложете знамето и в Банкя ! А защо не и в Барселона, например ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове